|
|
#4771 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Pierwsza Miłość part IV
Boże jak mnie wkurza Anka. Nie lubię jej. Takie łapanie na dziecko jest żałosne i uwłaczające kobiecie moim zdaniem. Wie,że Paweł jej nie kocha i dlatego łapie się każdego pretekstu. Niech ona zniknie z tego serialu.
|
|
#4772 |
|
Zakorzenienie
|
Powie mi ktos cos sie stalo Oli,ze ma taka szrame na policzku?
![]() Tez nie lubie Anki..a ten koles co tak Marysi pomaga to fajna dupa
|
|
|
#4773 |
|
Zakorzenienie
|
Zaatakował ją jakiś koleś jak wracała z imprezy u Sabiny.
Mnie to strasznie ona wkurza. A ten amant Marysi kompletnie mi do niej nie pasuję.
|
|
#4774 |
|
Zadomowienie
|
Hubert rzeczywiście się jakoś szarogęsić zaczyna...
Jak Mariusz przyszedł do Oli, to przyszło mi na myśl, że może nowy romans się szykuje
|
|
|
#4775 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie by wkurzało gdyby ktoś tak sobie do mnie wpadał i dyktował co mam robić. A to,co zrobił z nianią to przesada. Niech zniknie i zabierze ze sobą Ankę.
|
|
#4776 |
|
Zakorzenienie
|
na ipli są przedpremierowe odc?
|
|
|
|
|
#4777 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() A co do dzisiejszego odcinka to niby to tylko serial ale szkoda było mi Mirka że go na siłe z Wadlewa zabierają. A jeszcze ta flądra (Mirka matka) bezczelnie powiedziała na odchodne "do widzenia" uhhh
|
|
|
|
|
|
#4778 |
|
Zakorzenienie
|
Co to za tekst w ogóle o 'takich samych prawach do Pawła?!' To dziecko daje w ogóle jakieś prawa do facetów?
Żal mi Mirka i Patryka... Zabierze go sobie do tego Londynu i dzieciak bedzie sam siedział w pustym mieszkaniu i czekał aż mamusia łaskawie wróci z pracy, cóż za pomyślunek A Mary ska dziś straciła u mnie całą sympatię - dowiedziała się, że Anka podobno jest w ciązy to się pociesza Hubertem. Nagle poczuła do niego wielką miłość. Porażka, totalna. Wątek schodzi na psy. Ciekawi mnie jutrzejszy odcinek. W zwiastunie było pokazane, że Anka jednak nie jest w ciąży - nie mogę doczekać się jej miny i wielkiego rozczarowania ![]() No i jestem ciekawa co z Olą, bo nie chcę żeby tak zakończył się jej wątek, polubiłam ją...
|
|
#4779 |
|
Raczkowanie
|
biedny ten Mirek
|
|
|
|
|
#4780 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() a Olka naprawde gra swietnie
|
|
|
#4781 |
|
Wtajemniczenie
|
A mnie Hubert trochę przeraża...
Mogliby Olę spiknąć z Mariuszem. Fajna para by z nich była. Nie wiem dlaczego, ale Mikser mi już do niej nie pasuje. W liceum było ok., ale teraz mogłaby z Mariuszem być. A wiadomo coś o tej jego dziewczynie Salupie? Ostatnio było o niej wtedy, gdy Mariusz przespał się z inną i podejrzewał, że ma HIV. Wtedy mu wybaczyła i mieli być razem, ale nie było jej widać podczas jego choroby. Nawiasem mówiąc jak mu szybko włosy odrosły ![]() Odcinek taki sobie, po dwóch zabawnych odcinkach znowu po staremu.
|
|
|
#4782 |
|
Zadomowienie
|
Nie wiem, co z Salupą, ale cieszę się, że jej nie ma. Wkurzała mnie
|
|
|
#4783 |
|
Raczkowanie
|
Salupa teraz gra w Linii życia, moja "jedna z ulubionych aktorek"
![]() ja dzisiaj nie oglądałam:-( a taki ciekawy odcinek się zapowiadał i muszę czekać do jutra do 14... wydaje mi się że Maryśka zapałała taka wielką miłością do Huberta tylko po to żeby się pocieszyć po prostu... mimo tego co sobie tam gada to widać że kocha Pawła a Anka się tylko pogrąża tą pseudo ciążą...
|
|
|
|
|
#4784 |
|
Zakorzenienie
|
A ja dziś Porka Mizeria przegapiłam, nie wiem jak to się stało chyba nieuważnie oglądałam
![]() I też myślałam, że Mariusz z Olką by pasowali ![]() W ogóle po co Mariusz przyszedł do tego szpitala bo niedosłyszałam ?? |
|
|
|
|
#4785 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Mariusz przyszedł do szpitala, aby pomagać innym (cokolwiek to znaczy), bo jemu kiedyś życzliwi ludzie pomogli. Jako, że nie może być dawcą, to pewnie poszedł podtrzymywać ludzi na duchu, poprawić humor (ale tego jasno nie powiedzieli, mój domysł), dlatego Marek go przytargał do Oli.
|
|
|
|
#4786 |
|
Zakorzenienie
|
A ta porka mizeria to coś znaczy czy tylko Wiktoria takie przysłowie wymyśliła ??
|
|
|
|
|
#4787 | |
|
BAN stały
|
Nie oglądałam całego odcinka, ale ta scena z krzykiem Olki naprawdę była pełna ekspresji, emocje mi się udzieliły. A scena Marysi z Hubertem uświadomiła mi, jak idealnie do siebie pasują. Ona bezpłciowa, on jak flaki z olejem, a Paweł pasuje do Anki, obydwoje są porywczy i mają szalone pomysły. Takie pary by mi nie przeszkadzały.
Mariusz przyszedł do Olki, żeby uświadomić, że są większe tragedie. Rozumiem to, mi jako osobie obiektywnej, łatwo rozróżnić ich tragedie, ale to był według mnie zły pomysł, bo Olka cierpi i takiej osobie trudno wmówić, że jej cierpienie nie jest najgorsze, że mogło być znacznie gorzej. Dla każdego jego cierpienie jest najgorsze, bo jest jego. Myślę, że Olka odnajdzie spokój, gdy zamkną tego nożownika. Chłopaki mają rację, że może chcieć zabić Olkę, bo nie wie, czy dziewczyna jest w stanie go rozpoznać. ---------- Dopisano o 00:35 ---------- Poprzedni post napisano o 00:28 ---------- A propos pierwszego Pawła, to gra on chyba obecnie w "Miłości nad rozlewiskiem". Ostatnio oglądałam jakiś odcinek i się zastanawiam, skąd znam chłopa. Moje pierwsze skojarzenie, szambiarz. Szambiarza kojarzę tylko z Pierwszej miłości, z pierwszych odcinków ![]() ---------- Dopisano o 00:38 ---------- Poprzedni post napisano o 00:35 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
|
#4788 |
|
Zakorzenienie
|
Ooo, widzę, że nie tylko ja lubię ten serial
.Jednak, moim zdaniem, kiedyś był lepszy, były ciekawsze wątki pokazywane. Teraz zazwyczaj Wadlewo, Marysia, Paweł, u których właściwie nic takiego się nie dzieje. Jedynie chyba wątek z Olą ciekawy, choć wiadomo-zarazem bardzo smutny. Podobał mi się też krzyk Oli, bardzo dobrze wyraziła emocje skrzywdzonej dziewczyny. Jej ojciec na pewno źle do Niej podszedł i tą gadaniną wiadome było, że nic nie zdziała. Ja na Jego miejscu powiedziałabym po prostu, że może zawsze na mnie liczyć i dałabym Jej choc trochę czasu. Takie przekonywanie na siłę, że będzie dobrze jak przed wypadkiem może tylko skrzywdzoną osobę zaboleć, bo może uznać, że nikt Jej nie rozumie i ze swoim problemem jest sama, a to pogłębia ból. Pomysł Mariusza nie jest zły, ale wiadomo, że teraz dla Oli Jej cierpienie jest największe. Co do Marysi i Pawła, to ja im kibicuję, nie wiem czy słusznie, może to mój sentyment do tej pary? Hubert to według mnie fajny facet, choć czasem faktycznie nudny, lecz bardziej widzę Ją z Pawłem. No, a to, że tyle czasu minęło, a On nadal nic nie wie o dziecku to masakra. Swoją drogą na pewnoc Paweł wkurzy się na Ankę, gdy dowie się, że Ona wiedziała o dziecku Marysi i nic mu nie powiedziała. No, ale Anka wiadomo taka zakochana, że wręcz nie myśli racjonalnie i robi wszystko byle tylko Paweł od Niej nie uciekł, boi się Marysi i tego, że Paweł do Niej wróci, dlatego to dziecko na pewno miało dla Niej sprawić, że Paweł będzie Jej, miało dać Jej komfort psychiczny. Smutne... |
|
|
|
|
#4789 |
|
Ekspert od Dupy Strony
|
Sceny z Olą, jak patrzyła w lustro i jak krzyczała na ojca, masakra, aż mi łezka poleciała, świetnie to zagrała i tak się zastanawiam, czemu jej do innych filmów nie biorą... Naprawdę to było genialne...
Sceny Marysia&Hubcio i Paweł&Anka przyprawiają mnie o mdłości.
|
|
#4790 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W takich scenach jest dobra, powinna grać w filmach psychologicznych (o ile w Polsce w ogóle takie powstają ) ale w innych scenach jej nie lubię zbytnio
|
|
|
|
|
|
#4791 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#4792 |
|
Ekspert od Dupy Strony
|
Scena z Patrykiem i Mirkiem też mnie wzruszyła. Patryk jest fajnym facetem.
|
|
#4793 |
|
Wtajemniczenie
|
nudny jest watek z Malwina...
![]() ---------- Dopisano o 15:31 ---------- Poprzedni post napisano o 15:27 ---------- czy to nie byl film 'cisza' ? z cyklu prawdziwe historie ( prdukowal go tvn) ? |
|
|
|
|
#4794 |
|
Konto usunięte
|
Wiem , że wystrzelę z pytaniem jak Filip z konopi
ale co takiego się stało , że Majka nie jest z Pawłem. Kiedy Paweł poznał tą Ankę? Oni po tym skoku w bok chcieli do siebie wrócić tz Marysia z Pawłem? , dlaczego to się tak skończyło
|
|
|
|
|
#4795 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() w duzym skrocie: Maryska zdradzila Pawla, wzieli rozwod, ktoregos dnia Pawel poszedl do klubu fitness w ktorym pracowala Kinga i tam poznal Anke trenerke pilates, spodobal sie jej wiec zaczela sie kolo niego krecic, w kocnu zostali para, Pawel ja zdradzil z Maryska w chwili slabosci i ta zaciazyla, nastepnie w tajemnicy przed Pawlem wyjechala do Niemiec i tam urodzila ich dziecko (corke), w tym czasie Pawel zszedl sie znowu z Anka i dalej z nia jest, Maryska po urodzeniu dziecka wrocila do Wroclawia a za nia przyjechal Hubert jej przyjaciel a za chwile facet - jakos tak to bylo ![]() i do wczorajszego odcinka jest powiedziane, ze Anka i Pawel beda mieli dziecko...
Edytowane przez Koan Czas edycji: 2011-09-27 o 15:56 Powód: dopisek |
|
|
|
|
|
#4796 | |
|
Ekspert od Dupy Strony
|
Ja bym dodała jeszcze takie fakty:
Cytat:
|
|
|
#4797 |
|
Zakorzenienie
|
Nie mogę już patrzeć na fryzurę Pawła...brrr mógłby coś zrobić z tymi kudłami
|
|
#4798 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#4799 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
swoją drogą Marysia też nie ma fajnej fryzury, lepiej jej było z długimi włosami. śmiałam się ostatnio z fragmentu któregoś z ostatnich odcinków, kiedy to Anka spotyka Majkę i z takim uśmiechem na twarzy krzyczy: "o, Maryśka!"
|
|
|
#4800 |
|
Raczkowanie
|
Nie moge sie doczekac jutrzejszego odcinka i tego jak Paweł pójdzie do ginekologa
![]() |
Nowe wątki na forum Kultura(lnie)
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:35.