|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4741 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Koło 30-stki a niemyślące o dzieciach cz. II
Heloł
Ale dzisiaj znowu ladnie,a tak mi sie do pracki nie chcialo wstac.Jeszcze ciotka z Rosji przybyła i w ogole moje samopoczucie jest do bani ![]() Cindusia-szalejesz z avkami Milego dzioneczka wszystkim zycze
Edytowane przez Gipssis Czas edycji: 2011-09-26 o 10:38 |
|
|
|
#4742 | ||
|
Konto usunięte
|
bry
![]() Cytat:
ja chyba jestem przypadkiem beznadziejnym jeśli chodzi o zapasy w lodówce, echo totalne na mojej półce też tak macie?można autograf? Cytat:
w sumie wolałabym kupic sobie za nią kolejne emu
|
||
|
|
|
#4743 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Bynajmniej ja sie sobie w nich strasznie nie podobam Lou,bo przymierzam sie juz do kupna tego Flavo C i jeszcze jedno mam pytanie,czy ja moge na to nakladac Bioderme pore refiner? Bo doczytalam,ze flavo troszke wysusza,w sumie bioderma troszke tez i nie za duzo tego bedzie na raz? A nie wyobrazam sobie nie nalozyc kremu po umyciu twarzy...
|
|
|
#4744 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
ale co osoba to opiniaFlavo C jest cudowne A na noc przyszło mi vichy z retinolem i zaczynam testować Normalnie będę mieć cerę 5-latki
|
|
|
|
|
#4745 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ech,zeby cale zycie uplynelo mi na takich problemach
|
|
|
#4746 | |||
|
Zakorzenienie
|
bry
Cytat:
![]() ja ze 4 spalam, mozliwe ze wirus ode mnie przelazl do Ciebie bo ja juz go nie mam ale zeby tak wesolo nie bylo to konsekwencje zostaly w postaci zawalonych zatok, wiec pewnie bez lekarza sie nie obejdzie :/Probasy puszcze jutro przy okazji lekarza... Cytat:
Cytat:
Cindy, fajny avek, ale cos Cie malo widac
sure. fine. whatever. Edytowane przez LouLou25 Czas edycji: 2011-09-26 o 15:20 |
|||
|
|
|
#4747 | |
|
Lux Mundi
|
Cytat:
![]() Toż to prawdziwy Skarb ![]() Zazdraszczam Wiesz, w życiu nie poszaleję póki co, to chociaż avatary zmieniam Wstałam niedawno ![]() Lecem włos umyć i na spacer- lato Nam się zrobiło ![]() Miłego dnia
|
|
|
#4748 |
|
Konto usunięte
|
Też dziś na spacer wybyję, trzeba korzystać z jesiennego lata
![]() hello |
|
|
|
#4749 | |
|
Lux Mundi
|
Cytat:
![]() Na zatoki polecam okłady z podgrzewanej, gruboziarnistej soli [ na patelnie, później do poszewki na jaśka- i na czółko ], ewentualnie nagrzewania soluxem ] oraz miksturę propolisową ![]() Naturalny antybiotyk, a zazwyczaj pomaga lepiej niż syntetyki ![]() ==>http://www.apipol.com.pl/apipolpl/in...category_id=13 No wiesz- nie zawsze muszę się obnażać ![]()
|
|
|
#4750 | |||
|
Zadomowienie
|
Dzieńdoberek
![]() Cytat:
![]() Już się nie mogę doczekać![]() Cytat:
Ale kurczaka mogę Ci smażyć do znudzenia![]() Ja nieco opustoszałą lodówkę miałam za czasów studiów Nawet nie ze względów finansowych, ale raczej dlatego, że wyłaziłam z mieszkania bladym świtem, a wracałam ciemnym wieczorem - coby zdążyć z obskoczeniem dwóch szkół - i na zakupy już mi zazwyczaj czasu nie starczało![]() Cytat:
Chyba jednak wolę te klimaty szpilkowe Ale w zimie i tak mi obojętne, co mam na odnóżach - byle tylko to CIEPŁE było i nie przemakało![]() Dziewczyny, pytanie mam Korzystałyście kiedyś przy licytacji na Allegro z tego programu Snajper? Sprawdza się?http://www.snajper.net/ Bo chciałam zalicytować jedną rzecz, a widzę, że jest spore zainteresowanie I pomyślałam, że może by trochę pomóc szczęściu, bo z refleksem u mnie średnio![]() Have a nice day Edytowane przez nafnaf Czas edycji: 2011-09-26 o 15:51 |
|||
|
|
|
#4751 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i faktycznie poczekam z dochtorem jeszcze ze 2 dni, a noz a widelec mi przejdzie, chociaz u mnie to watpliwa sprawa ![]() Cytat:
rzadko korzystam bo zazwyczaj klikam Kup Teraz, ale do takiech aukcji gdzie jest licytacja sprawdza sie idealnie, i jesli tylko ktos inny nie nie ustawi na wyzsza cene to szansa, ze wlasnie ty wygrasz jest 99,9%
|
|
#4752 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Toz to Ciebie nie odwiedza??? Cytat:
A ze i tak wiecej jezdze jak chodze,wiec moge sobie Emu odpuscic
|
|
|
#4753 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja mam lekkie opory przed tym, żeby z tego skorzystać - dlatego, że przy rejestracji na Snajperze trzeba podawać dane do swojego konta allegrowego No ale trudno, ten warunek to już taki raczej nie do obejścia![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#4754 |
|
Wtajemniczenie
|
Od jutra do min końca tygodnia zostaje sama z TŻem w domu
aż nie mogę się doczekać wyjazdu teściów tylko szkoda że na dłużej nie jadą ![]() pogoda dziś cudowna więc cały dzień byłam na dworzu
|
|
#4755 | |||
|
Lux Mundi
|
Cytat:
![]() Bardzo możliwe, że tak będzie, jednak póki co cicho sza ![]() Dziś powiedziałam wstępnie Mamie, to się jush martwi, że tak daaaleeekooo będę od domu ![]() A snajpera nie znam- w sumie pierwszy raz słyszę ![]() Zazwyczaj staram się ćwiczyć refleks Cytat:
![]() Sprawdzone w domu, wśród znajomych i nie tylko ![]() Moja pani od biologii z LO np. ratuje się tylko tym, skoro 5 antybiotyk nie dał rady... ![]() Nalewkę z bursztynu tesh możesz nabyć przyda się zawsze ![]() Cytat:
![]() Troszkę odetchniesz
|
|
|
#4756 |
|
Zakorzenienie
|
heloł wieczornie
coś się nie mogę ogarnąć. Czekam z utęsknieniem na urlop, a jednocześnie nie lubię zostawiać swoich obowiązków bo zawsze coś wyskoczy takiego że lepiej żebym była na miejscu. Strasznie mnie ta moja cecha denerwuje w dodatku małż pracuje na okrągło i wychodzi na to że do 11 paź. to mogę liczyć co najwyżej na "widzenie" z nim, jak w więźniu ogólnie dopadły mnie ciężkie dni, jestem gruba, zarobiona i nieszczęśliwa z tego powodu. I kasy nie mam więc nawet nie mam jak sobie humoru zakupami poprawić tym optymistycznym akcentem kończę, nie ma co Was dołować dobrze choć że pogoda nastraja optymistycznie
|
|
|
|
#4757 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A gdzie sie wybieracie na urlop?Ja na pocieszenie kazdej,ktora sie zle czuje: mam spozniona zemste faraona Teraz chyba moj organizm odreagowuje....
|
|
|
#4758 |
|
Zakorzenienie
|
Ech, wróciłam właśnie z wizyty z babcią u geriatry. Była i teściowa, i mój TŻ. Diagnoza na podstawie objawów - alzheimer. Gdyby babcia trafiła do lekarza dwa lata temu, dałoby się te objawy zahamować - ale babcia nie chciała słyszeć o badaniach. Prze✂✂✂ane.
|
|
|
|
#4759 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja poprawiam sobie humor zakupami na okrągło, a nie powinnam, gdyż na mojej top liście zakupowej znajduje się: sofa, ława, garnki i pralka...
"Była jednak za duża na złodziejkę, zbyt uczciwa na skrytobójczynię, zbyt inteligentna na żonę i zbyt dumna, by podjąć jedyną powszechnie dostępną damską profesję. Dlatego została wojowniczką. /T.Pratchett, "Blask Fantastyczny"/ |
|
|
|
|
#4760 |
|
Konto usunięte
|
wieczorne bry
![]() dziekuje za rady odnosnie prezentu, mam jeszcze troche czasu wiec bede kombinowac ![]() bede w PL od 8 do 11 grudnia w wawie u sis, tzn w wawie tylko do pt popoludnia, potem jade do mamy w me rodzinne strony jesli ktoras ma mozliwosc to baaardzo chetnie reflektuje na spotkanko czwartkowe ![]() wrocilam z fikolkow, padam na cycki, ale swoich mi zal wiec znajde inne co by na nie pasc chyba cos bredze
|
|
|
|
#4761 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a na urlop do Egiptowa, Sharm mam zamiar nie ruszać się specjalnie poza hotel bo sama wiesz, jak potrafi być męcząco obstawa średnio pomaga... heloł my friend na każdym kroku dla mnie to zderzenie z ichnią kulturą było dość mocne, ja staram się być miła dla ludzi itd., a tam to jest opacznie rozumiane... mocne postanowienie - tym razem nie wychodzę z odkrytymi kończynami i dekoltem a co odpowiadałaś na zaproszenia do sklepu w ramach egipskiej gościnności? ja się ostatnio wyedukowałam że jedynym rozsądnym wyjściem jest zapytanie - czy muszę? podobno na takie coś nie bardzo mają odpowiedź, bo oczywiście nie musisz, gość w dom Allach w dom i klient nasz pan w jednym mam zamiar wypróbować, hehe. Bo bukra inshallah średnio skutkuje, jak Cię kolejnym razem skubańce skojarzą nie odpuszczą![]() Cytat:
zawsze mam brzuch jak balon i strasznie mnie to demotywuje. W ramach poprawy humoru zeżarłam szarlotkę i oglądam Predatora ![]() ps. zapomniałam - do listy moich prywatnych nieszczęść dopisać można uczulenie na powiekach i nad nimi. Wyglądam jakbym płakała całą noc trąc oczy i nie wiem czym sobie to zafundowałam... Edytowane przez Alvesta Czas edycji: 2011-09-26 o 22:19 |
||
|
|
|
#4762 |
|
Wtajemniczenie
|
[1=12b24d2a455c078f5629813 f5df538e108ef39c5_6556ae3 ede293;29644594]wieczorne bry
![]() wrocilam z fikolkow, padam na cycki, ale swoich mi zal wiec znajde inne co by na nie pasc chyba cos bredze [/QUOTE]Moga byc moje? Bredze i ja!
|
|
#4763 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja dziś oglądałam swoje zdjęcia i stwierdzam, że mam widoczną nadwagę... I żadna cholera mi nie powiedziała, że wyglądam jak pulpet!! Na pocieszenie pochłonęłam turecką chałwę z pistacjami...
"Była jednak za duża na złodziejkę, zbyt uczciwa na skrytobójczynię, zbyt inteligentna na żonę i zbyt dumna, by podjąć jedyną powszechnie dostępną damską profesję. Dlatego została wojowniczką. /T.Pratchett, "Blask Fantastyczny"/ |
|
|
|
|
#4764 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Bo ja mialam taki odruch,ze pytalam o ceny,ale z czystej ciekawosci,po ile te ichnie gadzety "leca".No i potem wytlumacz,ze tego nie chcesz Oni sie obrazali ,ja sie obrazalam,a pozniej bylam juz tak rozgoryczona,ze nawet kontaktu wzrokowego nie nawiazywalam i w kolko mowilam"noł fenks" ![]() A inshallah jest boskie ---------- Dopisano o 22:37 ---------- Poprzedni post napisano o 22:29 ---------- Aaa i tez wymyslilam,ze jak jeszcze kiedys-chodz nie sadze-ale gdybym znowu znalazla sie w Egipcie to nabede czador i bede chodzic zaczadzona Moze wtedy spokojnie sie przemknie przez miasto
|
|
|
#4765 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() zapadniety w dodatku na uj wie co :/ Czy oni w tym Egipcie nie mowia po polskiemu, ze Wy do nich 'nol senkju'? Bo w Tunezji to juz calkiem plynnym polskim mowia w niektorych miejscach. A najlepiej to wszystkie sklepy omijac szerokim lukiem, wtedy sie ma swiety spokoj.
|
|
#4766 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
I Jak sie masz kochanie? Nawet jak bylo "noł fenks" to Oni "Whyyyyyh?" Bo Oni co chwila "łaaaaaj?"
Edytowane przez Gipssis Czas edycji: 2011-09-26 o 22:59 |
|
|
|
|
#4767 |
|
Zakorzenienie
|
Widze, ze sa na biezaco
Jak ja bylam to sie pytali czy popieram cyt Kaczora
|
#4768 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
i jeszcze za darmo umarło, tu się zgina dziób pingwina, siała baba mak choć w sumie jak mnie siłą namówili i uszyli tuniczkę w 15 minut byłam pod wrażeniem - rzeczywiście lepszy materiał jak inna kupiona taniej, nawet dziś miałam na sobie ![]() Lou, ja moje fałdy skrzętnie ukrywam, serio serio. Jestem mistrzynią garderoby ukrywającej mój brzuch na nic nie narzekam, wszędzie wyglądam ok, tylko ta nieszczęsna opona
|
|||
|
|
|
#4769 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Dziewczynki,ja Wam mowie juz dobranoc
|
|
|
#4770 |
|
Wtajemniczenie
|
dzień dobry
zaraz jadę do weta na zdjęcie szwów kociura tak się boi jazdy autem, jak widzi że ją niosę do samochodu to jest sztywna ![]() dziś też u mnie ciepło teściowie już spakowani to będzie cudowny dzień
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:18.

ale zeby tak wesolo nie bylo to konsekwencje zostaly w postaci zawalonych zatok, wiec pewnie bez lekarza sie nie obejdzie
:/

No ale trudno, ten warunek to już taki raczej nie do obejścia
A gdzie sie wybieracie na urlop?