![]() |
#2581 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: SPD off - topowo po raz drugi ;-)
to ten z "mojej rodziny " :P
zaskoczył mnie, bo po wstępie myślałam, że będzie fatalnie ... Cytat:
![]()
![]() |
#2582 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jutro intensywny dzień to lubię ![]()
![]() |
#2583 |
Zakorzenienie
|
sikorka
![]() ja wrocilam z pracy i wczesniej mnie tz uraczyl wiadomoscia ze czeka na mnie prezent ... lece sie zastanawiam co on tam ma dal mi dvd i jeszcze mi mowi ze czy wogole jestem zadowolona itd bo to nie zaden pierscionek czy cos takiego nosz co za facet ja uwielbiam ten film a na pierscionki przyjdzie czas ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2584 |
zawsze mam racje
|
golden: a jaka to lektura?
![]()
#2585 |
Zakorzenienie
|
witam
![]() Ostatnio zalatana byłam, ale dziś już spokojniej ![]() Właśnie ugotowałam pomidorówkę i powinnam wysprzątać na błysk, ale zmyłam gary i mi się nic nie chce ![]()
![]() |
#2586 |
Zakorzenienie
|
witam
![]() u mnie ciepło i słonecznie, uwielbiam taką jesień ![]() na obiad dzisiaj robię cycki z kuraka, ziemniaczki i duszoną marchewkę, chciałam kupić kurczaka ale już nie było ![]() dziadkowie dzisiaj przyjeżdżają i znowu będą marudzić ![]() w tym miesiącu w ogóle pofolgowałam sobie z wydatkami ale od października biorę się znowu za oszczędzanie bo muszę zęby wyleczyć i chcę założyć aparat ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2587 |
Zakorzenienie
|
Anastazja ja też będę zakładać aparat
![]() ![]() Piękne słońce u mnie, ale zimno jak diabli ![]()
![]() |
#2588 | ||
☕ sprawia, że jestem☺
|
Dzień dobry Bobry
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() A wiesz, że już jest S6E1 ![]() Cytat:
Kiedyś nosiłam ruchomy aparat... ale zdjęłam ![]() Drogie Niewiasty dzisiaj spałam 11 godzin! ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2589 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja też kiedyś nosiłam aparat zdejmowalny ![]() Będę nudna - u mnie też słonko ![]() Robię obiad.
![]() |
#2590 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Punto- czasami trzeba odpocząć ![]() ![]() ale się spociłam ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2591 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2592 | |
☕ sprawia, że jestem☺
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2593 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja na górze mam proste zęby, ale nie jak pod linijkę ![]() ![]() ![]() Punto- ja ruchomego nie miałam, bo za późno do ortodonty poszłam (miałam wtedy ponad 15 lat już) ---------- Dopisano o 13:40 ---------- Poprzedni post napisano o 13:38 ---------- o kurde ![]() no ale chociaż wyspana będziesz i do późnej nocy będziesz łazić, sprzątać, przestawiać, biegać z psem ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2594 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2595 | |
Rozeznanie
|
Cześć
![]() My dziś dość intensywnie spędzaliśmy niedzielę. Pogoda dopisała, słonecznie i w miarę ciepło. ![]() Mi smakował, ale mojej córce ani trochę, więc chyba kwestia smaku ![]() Cytat:
![]() ![]() Ja zawsze miałam proste jak od linijki, ale moja młodsza córka ma bardzo krzywo rosnącą dwójkę u góry.Byliśmy już u ortodonty i kazał zdjęcie zrobić. Po zdjęciu prawdopodobnie będzie aparat na noc.
![]() |
#2596 | ||
Zakorzenienie
|
Ależ proszę. Nie będzie halo, że zapomniałaś
![]() Cytat:
Cytat:
Bry ![]() Wróciliśmy wczoraj wieczorem. Było bardzo fajnie, ale zmęczeni trochę jesteśmy. Wiadomo jak to jest jak się imprezę robi w domu. Rodzice z prezentu zadowoleni - to najważniejsze. Jak wracaliśmy wczoraj to bardzo źle się czułam. Jakby mnie choroba lokomocyjna wzięła. Masakra jakaś. TŻ pojechał dzisiaj do mieszkania rano bo mają nam grzejnik zakładać w łazience. Mamy już całą instalację CO zrobioną i prąd płynie w nowych kablach już. Podłoga kupiona do pokoju. W obecnym mieszkaniu powiedzieliśmy, że mieszkamy do końca listopada. Tak więc mamy termin, do którego mieszkanie musi nadawać się do mieszkania. Wlaśnie TŻ dzwonił, że zaraz będzie to zjemy sobie wspólne śniadanko ![]() Dzisiaj do pracy mam na 13:30. Mamy nowy program kasowy i widziałam go chwilę w czwartek, a dzisiaj muszę zamknąć dzień w nim, a na to wszystko od 16 jestem sama w pracy. Super. Miłego dnia ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2597 |
Zakorzenienie
|
kelpie dasz rade z ta kasa
bystra z ciebie dziewczyna a ja znowu wolne i spac nie moge troche mnie zab boli a raczej dziaslo i chyba cos z pecherzem ![]() ![]() Przyszedl nam rachunek za gaz ciesztlam sie ze niski ale co tam u tz-a w kompie sie zasilacz spalil ![]() poszlam spac kolo 2 i znow wstalam po niecalych 6 godz zaraz sie za pranie wezme i moze jakis porzadek w szafce w kuchni ostatni tydzien cnociaz udowodnilam sobie ze mozna wydac polowe mniej na jedzenie (czytaj nie wrzucac wszystkiego co mysle ze mi sie przyda do koszyka a potem warzyw do pojemnika na kompost bo np. Nie zdazylismy zuzyc ![]() mysle ze i w tym tyg powinno sie udac to samo byloby milo ![]() milego dnia mordki moje kochane i zdrowka dla chorujacych Mnie trzymalo 2 tyg ale juz prawie odeszlo chorobsko ah jeszcze kupilam kawusie (chodzi teraz o rozpuszczalna bo normalnie srebrna lavazza u nas ale czasem ja pilam dodatkowo rozpuszczalna i kiedys mialam nesce i mnie zawsze gonila do wc i kwasna jakas byla )inna wzielam czyli teraz nescafe ale espresso i jest o niebo lepsza w smaku . Jacobsa velvet niestety u nas nawet w polskich niema a szkoda bo bym sprobowala jak tak lili zachwalala Edytowane przez irenkaaa Czas edycji: 2011-09-26 o 08:42 |
![]() ![]() |
![]() |
#2598 | ||
☕ sprawia, że jestem☺
|
Cytat:
![]() A ruchomy zaczęłam nosić na 2 roku studiów ale po kilku miesiącach miałam odruch wymiotny i nie mogłam. Nie wiem czemu ![]() Poszłam spać o 5, wykralałaś mi łażenie po nocy ![]() Oj taaaak ![]() ![]() Lili, a Ty i Twoje zapędy oglądaliście Dexa ?? ![]() Cytat:
![]() Na pewno sobie poradzisz ![]() Piąteczka ![]() Dobrze, że choróbsko Cię puszcza ![]() Ciekawe jak Talu, chorowitek ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2599 |
Rozeznanie
|
Cześć
![]() Ja od rana pracuję na pełnych obrotach, bo na brak zajęć nie narzekam. ![]() Dziś na obiad mam potrawkę z kurczaka i rosół z wczoraj. Czyli taki typowy poniedzielny obiad ![]() Od trzech dni nie jem słodyczy, co u mnie stanowi nie lada wyczyn. Mam zamiar rzucić słodki nałóg ze względu na cerę. ![]() W niedzielę idę na chrzciny. Zastanawiałam się co kupić, bo mamą maleństwa jest kuzynka Tż-a. Wymyśliłam, że kupię wypasioną kartę i dam kasę. Niech rodzice sami zadecydują co potrzeba maluszkowi. Może trochę na łatwiznę pójdę, ale nie mam pojęcia co mają, a czego nie dla małej. Mam za to inny problem, a mianowicie taki, że ....nie mam w czymś iść, jak zwykle ![]() ![]() Irenka- super, że jesteś już zdrowa. Mnie też długo trzymało, ale puściło ![]() Teraz mam kawę, więc piję z Wami i życzę Wam miłego dnia SPD ![]()
To moja miłość mi karze codziennie czytać w twej twarzy. W jedynej twarzy, jak w trudnej księdze i coraz dłużej, i coraz więcej. Edytowane przez Lilo123 Czas edycji: 2011-09-26 o 11:55 |
![]() ![]() |
![]() |
#2600 |
Zakorzenienie
|
prawie zdrowa Lilo ... ale o niebo lepiej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2601 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() nie oglądałam ![]() Ja dziś zalatana byłam, lekarz, szkoła. Muszę obiad zrobić, nawet nie wiem co i do sklepu jeszcze wyjść i jak zdążę to na pocztę ![]()
To co tak nagle wypadło nam z rąk Prędzej czy później los się odwróci Wyrówna bilans poniesionych strat Edytowane przez lili1987 Czas edycji: 2011-09-26 o 15:07 |
![]() ![]() |
![]() |
#2602 |
Wtajemniczenie
|
oooo Punciak, Dexter już jest??
![]() ![]() jestem ale na sekundkę, idę zaraz na spacer, bo pogoda zajefajna ![]() grzybów nadal nie ma ![]() ![]() ![]()
#2603 |
☕ sprawia, że jestem☺
|
To polecam.
Chyba mam 3 sezony to mogę Ci zgrać i wysłać ![]() Jest ![]() ![]() I sezon się zaczął świetnie ![]() A ja byłam na spacerze do kwiaciarni. Wzięłam bestię. Ale ona nie lubi kwiatków - zżera pistię z akwa, próbuje wcinać grubosza a dziś przed kwiaciarnią stanęła jak osioł ![]() Przyniosłam kaktuska ![]()
![]() |
#2604 | |
Rozeznanie
|
Ja byłam na zakupach i ogarnęłam mieszkanie, a teraz się lenię.
Chyba za raz wezmę kąpiel i położę się do łóżka, bo strasznie mi zimno. ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#2605 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() oniemiała na widok tyyyyylu zieleniaków do gryzienia ![]() ![]() ![]() kto ze mną puszcza totka? ![]() dzisiejszego spidermana sponsoruje firma Odra. sponsorom bardzo dziękujemy ![]()
![]() |
#2606 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#2607 | |
☕ sprawia, że jestem☺
|
Ja już nie wiem co ona sobie myśli w tym swoim rozumku
![]() Cytat:
![]() ![]() Ja chyba też ![]() Chłodnawo ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2608 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
zmęczona jestem po pracy i padam ;/ w weekend jadę wreszcie do domu ![]()
Jeśli chce się być szczęśliwym, nie wolno gmerać w pamięci... ![]() ![]() Edytowane przez sikoreczka111 Czas edycji: 2011-09-26 o 21:50 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2609 |
Zakorzenienie
|
a ja zacieszam od wieczora
![]() punto kusisz tym dexem a ja juz obiecalam tz-owi ze poczekam z 5 sezonem na niego bo musi skonczyc 4 |
![]() ![]() |
![]() |
#2610 |
Zakorzenienie
|
Dałam radę, ale dzięki temu, że kolega zostawił mi kartkę co i jak się robi. Kierowniczce powiedziałam, że muszę zamknąć, a ona, że jak chciałam wolne i wyjechać to teraz nie wiem jak zamykać ![]() Grafik też mam średni. Praktycznie 7 dni w tygodniu albo uczelnia albo praca. Ale mam zamiar teraz przestawić myślenie, że na pierwszym miejscu studia, a potem praca i chodzę tam tylko zarabiać kasę. Zaraz mam rejestrację na zajęcia. Zastanawiam się jeszcze nad kupieniem TŻ na dzień chłopaka darta. W realu jest za 50 zł. Wygląda nawet nieźle, ale też nie znam się. Jedyne co mnie martwi to, że ściany przy tym ucierpią. Edytowane przez Kelpie Czas edycji: 2011-09-27 o 07:58 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:23.