Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.X - Strona 160 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-09-27, 07:18   #4771
nieidealna91
Raczkowanie

Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.X

_blondyneczka_ cześć
nieidealna91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-27, 07:19   #4772
samaraNW
Zakorzenienie

witam

ja zaraz wybieram się na zakupy, a potem zabieram się za piłowanie paznokci, bo już są niesamowicie długie i żaden mi się nie połamał od dawna. nie zamienię odżywki eveline na żadną inną

no i rozmyślam też o przyciemnieniu koloru na bardziej naturalny odcień, ale też nie za ciemny. podoba mi się kolor Czeko po lorealu 9.132, ale wiem, że narzekała na tą farbę będę musiała porozglądać się za czymś i poczytać opinie...

Edytowane przez samaraNW
Czas edycji: 2011-09-27 o 08:06
samaraNW jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-27, 07:37   #4773
kobietasukcesu
zawsze mam racje

snow: gratuluje, a jaki makijaz wystawilas do tego konkursu? czy jego zasady byly inne?

Ja z obecnej gazetki rossa wezme tlyko po dwie sztuki:
-myjki
-szorstkich rekawic pod prysznic
-zelu do golenia
-ew jak mi cos wpadnie z kolorowki bardzo w oko

Ciekawe co bedzie w tej edycji tajemnic urody w biedronce Oby byly masla do ciala takie jak w marcu

“You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf

<3 <3 <3
kobietasukcesu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-27, 07:39   #4774
snowhitee
Zakorzenienie

cześć

Cytat:
Napisane przez Ccarolinaa Pokaż wiadomość
Gratuluję!! Też marzyłam o niej :P

Cytat:
Napisane przez Shadii Pokaż wiadomość

Gratulacje
Cytat:
Napisane przez nieidealna91 Pokaż wiadomość
Gratulacje:ro za:

dzięki dziewczyny

Cytat:
Napisane przez _blondyneczka_ Pokaż wiadomość
hej

Jestem pierwsza Moja Zuzia dzisiaj zwaliła mnei z łużkka juz o 7 a potrafi spać do 10

Nie balsamuje sie codziennieZuzia ma w listopadzie 3 latka. W ogrodku zawsze cos jest do roboty, musze warzywnik przygotowac na zime zeby po zime mogła sobie już tylko siac

Shauma pusch up mi sie wydaje fajna. Musze cos kupic właśnie na większą objętość Snow im rzadziej farbujesz tym lepiej Powiem Ci że c12 bede robic bo a10 jakoś tajk brzydko mi sie spłukała i tak szybko. Pozatym kolor taki niezaładny mi wyszedł.

---------- Dopisano o 08:00 ---------- Poprzedni post napisano o 07:57 ----------

nieidealna witaj Jeszcze sie nie przywitałysmy
powiem Ci, że jak dokładnie umie się farbować same odrosty a przy tym odpowiednio dba o włosy to mogą być ładne i zdrowo nawet co 3tyg ja na swoje nie narzekam a z ciemnym pasem startowym na czubku głowy nie umiałabym dłużej chodzić a włosy mi bardzo szybko rosną zresztą fryzjerzy i producenci farb sami sugerują farbować odrosty właśnie co 3tyg im mniejszy odrost tym ładniejszy efekt, a jak farbujemy 3-4-5cm odrost to już zapewne będzie się odcinać a to błędne koło bo kolor nie będzie się nam podobać i będziemy go poprawiać i dodatkowo niepotrzebnie niszczyć włosy. Zobacz sobie na wątek blondynkowy jakie dziewczyny mają piękne i zadbane włosy i wcale nie chodzą po miesiąc z odrostem po prostu wszystko trzeba robić z głową

Cytat:
Napisane przez samaraNW Pokaż wiadomość
witam

ja zaraz wybieram się na zakupy, a potem zabieram się za piłowanie paznokci, bo już są niesamowicie długie i żaden mi się nie połamał od dawna. nie zamienia odżywki eveline na żadną inną

no i rozmyślam też o przyciemnieniu koloru na bardziej naturalny odcień, ale też nie za ciemny. podoba mi się kolor Czeko po lorealu 9.132, ale wiem, że narzekała na tą farbę będę musiała porozglądać się za czymś i poczytać opinie...
kusisz

Dbam o siebie
od marca ćwiczę brzuch i pośladki

snowhitee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-27, 07:39   #4775
kobietasukcesu
zawsze mam racje

Cytat:
Napisane przez Ccarolinaa Pokaż wiadomość

-maseczka nawilżająca Lavera dzika róża

Duze efekty daje ta maseczka?
Przeczytalam, ze kosztuje 14,99 za saszetke, dobrze znalazlam?

<3 <3 <3
Stary 2011-09-27, 07:40   #4776
snowhitee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kobietasukcesu Pokaż wiadomość
snow: gratuluje, a jaki makijaz wystawilas do tego konkursu? czy jego zasady byly inne?
dzięki nie, nie, zadaniem było ocenienie kilku makijaży wizażystów sephora

Dbam o siebie

Stary 2011-09-27, 07:42   #4777
_blondyneczka_
Zadomowienie

GG do _blondyneczka_

Snow pewnie masz racje. Dlatego ja teraz bede chodzic do kolezanki na farbowanie odrostow bo sobie sama tak niedokladnie robie i zawsze mi sie stylu posmarują wszystkie pasma i później trzymam je 55 minut. Kolezanka mi zrobi dokładniej.

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-09-27, 07:43   #4778
kobietasukcesu
zawsze mam racje

A gdzie takie fajne konkursy? Bo ja rossnecie np widzialam troche, fajnie by bylo cos wygrac, bo co za darmo to za darmo

Jest konkurs smsowy w show i z mojego nr nie da sie w nim wziac udzialu Nie wiem czemu, bo tz tez ma z heyah i u niego dziala bez problemu, wyslal 2, moze cos wygra a sprobuje nie

Wiem, ze ma slabe opinie na kwc, ale u mnie zadzialal https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...ra-wersja.html Umylam wlosy wczoraj rano i teraz mam je zupelnie nieprzetluszczome, a to cuuud Bo chcialabym byc docelowo wlosy co 2 dni, bo w zime wiadomo- nie wyjde z lekko wilgotnymi wlosami na -20 stopni, tlyko musza byc dosuszone, a po tym suszeniu trzeba odczekac Co rowna sie wczesniejsze jeszcze wstawanie.

Ide na chwile po gazetke i artykuly spozywcze, wracam i zabieram sie do pracy Do potem

blondyneczko: balsamowanie to doslownie kilka min, warto znalezc czas i sily, bo potem za pare lat mozesz zalowac, ze tego nie robilas zreszta chyba masz lepsza wode w kranie niz ja, bo ja bym sie bez balsamu zadrapala po paru takich kapielach bez balsamowania

<3 <3 <3

Edytowane przez kobietasukcesu
Czas edycji: 2011-09-27 o 07:51
Stary 2011-09-27, 07:50   #4779
snowhitee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez _blondyneczka_ Pokaż wiadomość
Snow pewnie masz racje. Dlatego ja teraz bede chodzic do kolezanki na farbowanie odrostow bo sobie sama tak niedokladnie robie i zawsze mi sie stylu posmarują wszystkie pasma i później trzymam je 55 minut. Kolezanka mi zrobi dokładniej.
pewnie

Cytat:
A gdzie takie fajne konkursy? Bo ja rossnecie np widzialam troche, fajnie by bylo cos wygrac, bo co za darmo to za darmo

Jest konkurs smsowy w show i z mojego nr nie da sie w nim wziac udzialu Nie wiem czemu, bo tz tez ma z heyah i u niego dziala bez problemu, wyslal 2, moze cos wygra a sprobuje nie

Wiem, ze ma slabe opinie na kwc, ale u mnie zadzialal https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...ra-wersja.html Umylam wlosy wczoraj rano i teraz mam je zupelnie nieprzetluszczome, a to cuuud Bo chcialabym byc docelowo wlosy co 2 dni, bo w zime wiadomo- nie wyjde z lekko wilgotnymi wlosami na -20 stopni, tlyko musza byc dosuszone, a po tym suszeniu trzeba odczekac Co rowna sie wczesniejsze jeszcze wstawanie.

Ide na chwile po gazetke i artykuly spozywcze, wracam i zabieram sie do pracy Do potem
a konkurs był tu na wizażau, długi czas była ikonka na górze, gdzie teraz tego konkursu z under twenty jest

Dbam o siebie

Stary 2011-09-27, 07:52   #4780
75ddc484932d6abe74127785cb7415263f83996c
Konto usunięte

Cytat:
Dużo fajnych konkursów jest też na facebooku.
75ddc484932d6abe74127785cb7415263f83996c jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-27, 08:17   #4781
nieidealna91
Raczkowanie

Ja bardzo nie lubiłam balsamowania, ale lubię efekt po i dlatego co wieczór się smaruję Częściej nie muszę, bo moja skóra pod tym względem nie jest specjalnie wymagająca...
nieidealna91 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-09-27, 08:42   #4782
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
Ja również nie rozumiem.

Gratulacje

Świetny Mam do Ciebie pytanie : kiedy robię kreskę na górnej powiece, eyelinerem, to jak mam uzyskać efekt takiego jakby cienia tej kreski tuż za nią? Wiesz, czerń, a potem taka szara poświata? Nałożyć cień na eyeliner? Jeśli dobrze rozumiem, to w tym makijażu tak właśnie zrobiłaś czy jak nałożę matowy, zwykły cień, to kreska nie stanie się matowa?

Dzięki acha, czyli że to tak nie działa... sama już nie wiem.

A po hennie nie zauważyłaś tego na swoich brwiach? Czytałam, że to wina wody utlenionej, dodawanej do henny...

Ja też. Zresztą, jest parę rzeczy, które zawsze zrobię, nawet ledwo żyjąc. M.in. balsamowanie do nich należy

Gratulacje
dziekuje

jezeli robie eyelinerem zwyklym to i tak on nie daje mi blysku, wiec ciezko mi powiedziec, czy cien go zmatowi. nakladam tak jak piszesz obojetnie czy to matowe czy metaliczne, braz, czarny, szarosc czy inny kolor, moze zmienic barwe kreski, robi sie ona taka smukla i delikatna

nie zauwazylam rozjasnienia po hennie.

Cytat:
Napisane przez snowhitee Pokaż wiadomość
Laskiiii właśnie przeczytałam, że wygrałam maskarę Diorshow 360 w konkursie na najlepszego makijażystę Sephory taaak się cieszę
wow, super gratuluje
Perfekcyjny demakijaż, ekstremalna łagodność dla oczu z płynem L'Oreal
caate jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-27, 09:21   #4783
_blondyneczka_
Zadomowienie

GG do _blondyneczka_

Cytat:

blondyneczko: balsamowanie to doslownie kilka min, warto znalezc czas i sily, bo potem za pare lat mozesz zalowac, ze tego nie robilas zreszta chyba masz lepsza wode w kranie niz ja, bo ja bym sie bez balsamu zadrapala po paru takich kapielach bez balsamowania
Kochana ja mam bardzo dobra wode w kranie
i Tak sie zastanawiam jak Ty wyglądasz. Ja chyna nigdy Nie widziałam Twojego zdjęcia

Kazałąm Tż kupić po pracy farbe do włosów .....ciekawe czy kupi
Stary 2011-09-27, 09:45   #4784
kobietasukcesu
zawsze mam racje

[1=75ddc484932d6abe7412778 5cb7415263f83996c;2964789 0]Dużo fajnych konkursów jest też na facebooku.[/QUOTE]

Nie za bardzo korzystam z fb, wchodze tam jedynie w jeden prywatny klub, gdzie jest kilka moich znajomych, czasem spojrze na tablice np glamour czy innego czasopisma i to tyle

A jak odszukac te konkursy?

<3 <3 <3
Stary 2011-09-27, 09:46   #4785
zielone_oko
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez loluska Pokaż wiadomość
jak to możliwe że w szafie masz rzeczy o których totalnie zapomniałaś?? :P
Moja siostra też tak ma. Kupi coś , włoży do szafy, a potem mówi, że nie ma w czym chodzić

Cytat:
Napisane przez julianna-p Pokaż wiadomość
musze sie Wam pochwalic bo zakochalam sie w swoich nowych oprawkach
http://www.smartbuyglasses.co.uk/des...664-60795.html , co sadzicie??
Fajne, ale pokaż na sobie

Cytat:
Laskiiii właśnie przeczytałam, że wygrałam maskarę Diorshow 360 w konkursie na najlepszego makijażystę Sephory taaak się cieszę
Gratki

Cześć.
Moja dzisiejsza noc minęła pod tytułem 'walcząca z komarami' co chwila mi jakiś skur.wiel latał..

Ja już jestem po śniadanku , tzn dopiero
Chwilę oddychnę , biorę się za ćwiczenia, choć pewnie będzie ciężko bo mam zakwasy a potem idę na miasto. Śliczna dzisiaj pogoda
Stary 2011-09-27, 09:49   #4786
kobietasukcesu
zawsze mam racje

Z tego co pamiętam miałam kiedyś- tzn miałam na pewno, bo mam nawet po tym ślad w albumie. Postaram się coś wstawić, tylko cyknę coś aktualnego

zielone_oko, loluska: to pamietacie kazdu t-shirt i jego kolor jaki macie w szafie?:P

blondyneczko: wody zazdroszcze, ja to sie powaznie nad filtrem w lazience zastawiam :/ Bo pije tylko zrodlana, zupy i sosy tak samo na zrodlanej. Ale to noszenie 5litrowek jest nieco meczace....

Bo nawet w 3miescie, gdzie pewnie nie ma najlepszej wody na swiecie, moje wlosy wygladaly 5 razy lepiej, a tutaj olejuje, maski daje i malo z tego przez ta wode, a po maskach czasami jest gorzej, bo jak trzymam je godzine to dlugo musze splukiwac i wiecej szkody z tej wody niz pozytku z tej maski Bo wiecej woda zaszkodzi niz maska pomoze
Jutro jak bede myc wlosy to splukuje mineralna, albo chociaz przegotowana woda.

Musze silesie odwiedzic, bo potrzbuje zajrzec do super pharm po sztyft scholl i 2x wax z miodem.

<3 <3 <3

Edytowane przez kobietasukcesu
Czas edycji: 2011-09-27 o 09:54
Stary 2011-09-27, 09:53   #4787
julianna-p
Wtajemniczenie

Cytat:

powiem Ci, że jak dokładnie umie się farbować same odrosty a przy tym odpowiednio dba o włosy to mogą być ładne i zdrowo nawet co 3tyg ja na swoje nie narzekam a z ciemnym pasem startowym na czubku głowy nie umiałabym dłużej chodzić a włosy mi bardzo szybko rosną zresztą fryzjerzy i producenci farb sami sugerują farbować odrosty właśnie co 3tyg im mniejszy odrost tym ładniejszy efekt, a jak farbujemy 3-4-5cm odrost to już zapewne będzie się odcinać a to błędne koło bo kolor nie będzie się nam podobać i będziemy go poprawiać i dodatkowo niepotrzebnie niszczyć włosy. Zobacz sobie na wątek blondynkowy jakie dziewczyny mają piękne i zadbane włosy i wcale nie chodzą po miesiąc z odrostem po prostu wszystko trzeba robić z głową
dokladnie, ja sobie nie wyobrazam chodzic z odrostami. farbuje na kolor zblizony do swojego, ale dwa poziomy jasniejszy i nie wytrzymam miesiac
najbardziej mnie przerazaja panny, ktore chodza z wielkim - 4-5 cm odrostu, pozolklym blondem na glowie i twierdza, ze sa zadbane bo oszczedzaja wlosy. nie wiem dla mnie albo farbujesz i odzywiasz albo nie straszysz odrostem innych i zostajesz przy swojej naturalnej kolorystyce

nieidealna dzieki, poszukam kremu

„Może się zdarzyć, że urodziłaś się bez skrzydeł, ale najważniejsze, żebyś nie przeszkadzała im wyrosnąć.” Coco Chanel
julianna-p jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-27, 09:58   #4788
kobietasukcesu
zawsze mam racje

Dlatego ja wole uzyc koloru bardzo podobnego do mojego niz zrobic sobie jakis piekny, ale miec odrosty, a mnie by nawet cm odrostu mega draznil albo i 0,5 cm

A w ogole to kiedys mialam taki cieply kolor brazu naturalny z tego co pamietam, a teraz kolor na maxa nijaki A az tak wiele razy w zyciu nie farbowalam, zeby to mocno zmienic, tak mi sie wydaje.
Albo kolor mi sie inny zdawal, bo wlosy bardziej blyszczaly Az poszukam starych zdjec.

Ogolnie ja swoj kolor nazywam brazem, a wedlug fryzjerki wedlug katalogu kolorow mozna to zaliczyc pod bardzo ciemny blong.

Sprobuje zrobic zdjecie dobrze oddajace kolor to mi powiecie moze jaki mam kolor i w jakim by mi bylo ladnie.

<3 <3 <3
Stary 2011-09-27, 10:01   #4789
Konto usunięte

Cytat:
Nie za bardzo korzystam z fb, wchodze tam jedynie w jeden prywatny klub, gdzie jest kilka moich znajomych, czasem spojrze na tablice np glamour czy innego czasopisma i to tyle

A jak odszukac te konkursy?
Ja fb mam tylko do konkursów.
Lubię dużo różnych firm na Fb więc jak organizują konkursy to wszystkie mi się na tablicy wyświetlają więc mogę brać w nich udział.
Prawie wszystkie moje wygrane są własnie z FB

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-09-27, 10:22   #4790
ramoncia217
Wtajemniczenie

Dzień dobry, ja właśnie siedzę z maseczką anty stresową z ziaji, potem zmyje i nałożę krem z perfekty. Użyłam go już na noc i dzis rano taka mięciutka twarz była. Może okaże się że będzie to mój ulubiony krem

A co do farbowania to każdy farbuje jak chce, mi nie przeszkadza odrost,i nie uważam że wyglądam jak np. rozczochraniec , wiele gwiazd, czy modelki chodzą z odrstem i jakoś pięknie wyglądaja i nie zależ im na tym e mają odrost. To kwestia upodobań. Ja popełniłam w tamtym roku błąd , farbowania co kilka tyg i miałam spalone jak siano włosy, i już drugi raz nie chcę tego przechodzić dlatego jestem ostrożna, i wole zapobiegać niż potem leczyć.
Stary 2011-09-27, 10:48   #4791
kobietasukcesu
zawsze mam racje

[1=75ddc484932d6abe7412778 5cb7415263f83996c;2965005 8]Ja fb mam tylko do konkursów.
Lubię dużo różnych firm na Fb więc jak organizują konkursy to wszystkie mi się na tablicy wyświetlają więc mogę brać w nich udział.
Prawie wszystkie moje wygrane są własnie z FB[/QUOTE]

a zdradzisz jakie firmy maja duzo konkursow?

Bo w sumie musialabym miec konto do konkursow z nazwiskiem prawdziwym bo na fb tamtym uzywam dawnej ksywki, zeby mi ludzie lba nie zawracali

<3 <3 <3
Stary 2011-09-27, 10:53   #4792
snowhitee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zielone_oko Pokaż wiadomość
Gratki

Cześć.
Moja dzisiejsza noc minęła pod tytułem 'walcząca z komarami' co chwila mi jakiś skur.wiel latał..

Ja już jestem po śniadanku , tzn dopiero
Chwilę oddychnę , biorę się za ćwiczenia, choć pewnie będzie ciężko bo mam zakwasy a potem idę na miasto. Śliczna dzisiaj pogoda

Cytat:
Z tego co pamiętam miałam kiedyś- tzn miałam na pewno, bo mam nawet po tym ślad w albumie. Postaram się coś wstawić, tylko cyknę coś aktualnego
to ja też czekam z niecierpliwością boo szczerze jesteś dla mnie wielką zagadką

Cytat:
Napisane przez julianna-p Pokaż wiadomość
dokladnie, ja sobie nie wyobrazam chodzic z odrostami. farbuje na kolor zblizony do swojego, ale dwa poziomy jasniejszy i nie wytrzymam miesiac
najbardziej mnie przerazaja panny, ktore chodza z wielkim - 4-5 cm odrostu, pozolklym blondem na glowie i twierdza, ze sa zadbane bo oszczedzaja wlosy. nie wiem dla mnie albo farbujesz i odzywiasz albo nie straszysz odrostem innych i zostajesz przy swojej naturalnej kolorystyce

nieidealna dzieki, poszukam kremu
dokładnie nie mogłam nigdy zrozumieć "gwiazd" jak wprowadziły modę na widoczny odrost przy blond włosach porażka, przecież to tak nieestetycznie wygląda fe

Dbam o siebie

Stary 2011-09-27, 10:53   #4793
julianna-p
Wtajemniczenie

Cytat:
Dlatego ja wole uzyc koloru bardzo podobnego do mojego niz zrobic sobie jakis piekny, ale miec odrosty, a mnie by nawet cm odrostu mega draznil albo i 0,5 cm

A w ogole to kiedys mialam taki cieply kolor brazu naturalny z tego co pamietam, a teraz kolor na maxa nijaki A az tak wiele razy w zyciu nie farbowalam, zeby to mocno zmienic, tak mi sie wydaje.
Albo kolor mi sie inny zdawal, bo wlosy bardziej blyszczaly Az poszukam starych zdjec.

Ogolnie ja swoj kolor nazywam brazem, a wedlug fryzjerki wedlug katalogu kolorow mozna to zaliczyc pod bardzo ciemny blong.

Sprobuje zrobic zdjecie dobrze oddajace kolor to mi powiecie moze jaki mam kolor i w jakim by mi bylo ladnie.
palety fryzjerskie zawsze maja ciemniejsze kolory, moja siostra to z natury jasna blondynka (ale nie platyna), a kolor na palecie nazywa sie barodz jasnym popielatym blondem
natomiast zdecydowanie lepiej , ze tak robisz, przynajmniej to elegancko wyglada

„Może się zdarzyć, że urodziłaś się bez skrzydeł, ale najważniejsze, żebyś nie przeszkadzała im wyrosnąć.” Coco Chanel
julianna-p jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-09-27, 10:54   #4794
ramoncia217
Wtajemniczenie

umyłam włoski i nałożyłam waxa na włoski teraz trochę potrzymam włosy pod czepkiem i ręcznikiem w cieple
Stary 2011-09-27, 10:55   #4795
Konto usunięte

Cytat:
a zdradzisz jakie firmy maja duzo konkursow?

Bo w sumie musialabym miec konto do konkursow z nazwiskiem prawdziwym bo na fb tamtym uzywam dawnej ksywki, zeby mi ludzie lba nie zawracali
Kosmetyki często są do wygrania na profilach Ziaji,Bell,AA, Irena Eris,Clean & Clear, OriginalSource.
To takie co mi akurat przyszly do głowy i na nich coś trafiłam. Trzeba obserwować.

Z innymi nagrodami często są konkursy na feeri (ubrania), świat na talerzu ( przepyszne sosy mają), Pogodni (obecny konkurs jest beznadziejny ale w sierpniu był fajny gdzie można było wygrać kosmetyki Bielendy za 100zł).

A poza tym to trzeba jak najwięcej firm polubić to wtedy konkursy same się znajdują.
Stary 2011-09-27, 11:07   #4796
kobietasukcesu
zawsze mam racje

csp: dzieki, to sobie zaloze konto i bede szukac konkursow, fajnie by cos wybrac chociaz raz

Teraz to juz naprawde wracam do pracy, do wieczora

<3 <3 <3
Stary 2011-09-27, 11:58   #4797
zielone_oko
Zakorzenienie

Kobieto tak pamiętam wszystkie kolory ubrań jakie mam w szafie
Stary 2011-09-27, 12:11   #4798
91moniaa161
Zadomowienie

czesc

dzisiaj było:
zmycie oleju po 15h
nałożenie odżywki he na godzinę pod czepek i ręcznik
zmycie odżywki
radical na skalp
serum na końce

depilacja nóg
balsmowanie

mała regulacja brwi

snow gratulacje wygranego konkursu

chyba zacznę na fb brac udział w jakimś konkursie, bo jeszcze nic nigdy nie wygrałam

idę kosic trawę

do potem (o ile uda mi się jeszcze wejsc)

zapuszczam włosy ...
51cm
cel-> 70 cm

91moniaa161 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-27, 12:29   #4799
ramoncia217
Wtajemniczenie

ja zmyłam dopiero waxa z każdym użyciem tego wosku mam piękniejsze włosy
Stary 2011-09-27, 12:43   #4800
angelinmyheart
Zakorzenienie

Dzień dobry.

Cytat:

Gratulacje
Dziękuje.

https://www.suwaczki.com/tickers/72fldcimnc0g695n.png

01.02.2009r
04.08.2018r
angelinmyheart jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości