|
|
#361 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zazdrośnice - część 42.! :-)
Cytat:
![]() Biedna, a swoją drogą...fajna była...puściła pawia i uciekała z miejsca zdarzenia Czemu?
|
|
#362 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
ale Cezik nie jest taki słodki![]() co do kotka to współczuję nasz kocur (ten co został u mnie w domu) ostatnio tak się pobił z jakimś kotem, że mój brat już myślał, że ma łapkę złamaną, bo w ogóle nie mógł jej postawić, piszczał itp. Pojechali szybko do weta, zrobili prześwietlenia itp no i na szczęście nie była złamana, dostał jakieś zastrzyki i już normalnie biega... ale akcja ratunkowa była
|
|
#363 |
|
Zakorzenienie
|
![]() ja mam nerwa jak sobie pomyśle że do pracy muszę zaraz wychodzić tyle co wróciłam a już tą pracą ale chyba zaczynam się uodparniać bo coraz więcej rzeczy po mnie spływa i coraz więcej rzeczy mam w i chyba mi się to podoba
|
|
#364 |
|
Zakorzenienie
|
chcę maszynę do szycia, o.
|
#365 |
|
Zakorzenienie
|
wymuszanie zostało we krwi??
![]() ![]() pierścionek dostała, męża dostała to teraz jej się szyć zachciewa ![]() dobra ja się zbieram jak nie będzie wielkiego ruchu to zajrzę wieczorem
|
|
#366 |
|
Zakorzenienie
|
Stygamtek dobrze,że z kotkiem lepiej
Moja sunia jak ma wymiotować to idzie do łazienki staje przy kibelku albo siada koło kogoś żeby zdążył ją zabrać do łazienki
|
#367 |
|
Zakorzenienie
|
Glenia po co Ci maszyna
?Ja muszę w tym tygodniu dać mamie kurtkę/grzybka do przerobienia i będę miała idealnie na jesień ![]() Ja bym bardzo chciała otworzyć sklep z własnymi ciuchami albo, żeby wkręcić się gdzieś jakoś projektant ciuchów
|
|
|
|
#368 |
|
Zakorzenienie
|
ja też chcę! o! i chyba sama sobie kupię
![]() będę szyła o takie piękności http://www.flickr.com/photos/shabbyr...n/photostream/ Edytowane przez _Maya_ Czas edycji: 2011-09-27 o 12:39 |
|
|
|
#369 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
teraz jest tak nudno, nie ma czego wymuszać chociaż nie, Tż coraz starszy, to pewnie niedługo przyjdzie mi seks wymuszać---------- Dopisano o 12:39 ---------- Poprzedni post napisano o 12:36 ---------- Cytat:
jeszcze się naoglądałam blogów refashionistek i takie cudeńka tam robią ze starych ciuchów albo z lumpka, że aż chce mi się samej trochę pobawić![]() też mam taki plan co prawda z kasą krucho, ale dostałam małe wsparcie od rodziców, a w czwartek w lidlu będzie fajna maszyna (dobre opinie są na necie od osób, które sporo szyją) za 299zł... chyba się skuszę tylko na razie w tajemnicy przed Tż, bo już zapowiedział, że on nie chce słyszeć dźwięku żadnej maszyny w dzieciństwie jego mama dużo szyła i ma uraz
|
|
#370 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A czemu... nie wiem, czemu konkretnie. Chyba mnie przerasta to wszystko. W pracy jest taki zapiernicz chwilami, że zdycham, a chwilami nie ma co robić. Zaczyna się sezon zimowy, więc masa telefonów o części do piaskarek i pługów, a ja tematu nie znam, a to, co znałam, to zapomniałam. Z moją firmą jestem w zawieszeniu, bo wciąż czekam na oferty, ale też na informacje o swoim stanie konta, że tak powiem no a tu już październik na karku i trzeba walczyć o dotację. Jutro jadę do Warszawy, ma być ogłoszenie wyniku odwołania i to mnie najbardziej stresuje. Jutro to jest po prostu dzień sądu, jakbyśmy przegrali, to tracimy niemal wszystko (tzn. damy radę i się jakoś odkujemy, ale z mocnym, mocnym zaciśnięciem pasa, no i na pewno byłyby cięcia w personelu). Poza tym dobija mnie odległość między mną a D. bardzo, bardzo... mogłabym się z nim codziennie widzieć i po każdym telefonie mi jest smutno. O, jeszcze się teraz okazało, że MUSZĘ się w Warszawie znaleźć (w sensie wcześniej by się świat nie zawalił, jakbym nie dojechała), ale nie będę publicznie pisać, czemu tak się porobiło. Sytuacja z J. też na dwa razy, choć już lepiej. Non stop gdzieś latam, coś załatwiam, przy tym mając swoje normalne zadania, czyli windykację, paliwo, przyłącza... Dom na głowie, bo mama wyjechała. No po prostu nie daję rady ![]() ---------- Dopisano o 12:44 ---------- Poprzedni post napisano o 12:43 ---------- Cytat:
|
|
|
#371 |
|
MBZ♥
|
Glen tak myslałam, że oglądałaś reklamę lidla jak napisałaś o tej maszynie
ja też bym chciała, ale jestem totalne beztalnecie w tej materii-mam 2 prawe ręce--jestem leworęczna![]() Grape to za męczarnie w pracy![]() Justyś też chcę zdjęcie ![]() Stygmatku dobrze, ze Kotka doszła do siebie ![]() Maya jak będziesz szyć takie cuda to wystawiaj je gdzieś, będę pierwszym kupcem
Edytowane przez BYou Czas edycji: 2011-09-27 o 12:48 |
|
|
|
#372 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Ide się ogarnąć w końcu, TŻ niedługo wróci, muszę jakiś obiad wykombinować ![]() Wspominałam w ogóle że mieszkanko jest cudowne, wspaniałe i nie chcę wracać do Poznania?
|
|
#373 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jusia
gdy nie materia tylko myśl jest ciałem... Edytowane przez arrakis Czas edycji: 2011-09-27 o 13:00 |
|
|
|
|
#374 |
|
Zakorzenienie
|
By, też Ci zrobię
musimy się w ogóle spotkać, nooo ![]() Drugi dzień z rzędu oblałam sobie spodnie, tym razem kawą A w ogóle to mądra jestem, zastanawiałam się, czemu żadna warszawianka mi nie odpowiedziała, jak się dostać z dworca na ul. Postępu i dopiero się zorientowałam, że nie wysłałam tamtego posta, bo prąd siadł no ale już łorever, bo jadę samochodem
Edytowane przez justyna_dt Czas edycji: 2011-09-27 o 13:02 |
|
|
|
#375 | |
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
|
|
#376 |
|
Zakorzenienie
|
a ja ide w gory jutro chyba
![]() justys - a ty przyjedziesz na zlot do Wrocka?
gdy nie materia tylko myśl jest ciałem... Edytowane przez arrakis Czas edycji: 2011-09-27 o 13:04 |
|
|
|
#377 |
|
MBZ♥
|
Aniołku szkoda, że u nas nie ma programu Projektanci
![]() Capri rok Wam został na odległość? ![]() Justyś też bym bardzo chciała ![]()
Edytowane przez BYou Czas edycji: 2011-09-27 o 13:05 |
|
|
|
#378 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
co do zlotu, to wciąż tak jak pisałam, nie wiem poczekam, jak się ugadacie już całkiem i wtedy zobaczę, jak będę stała z kasą i czasem, bo niestety teraz nie jestem w stanie zaplanować niczego, zastanawiam się, czy mi coś nie wypadnie w czasie krakowskiego zlotu... ![]() By
|
|
|
#379 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#380 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#381 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#382 |
|
Zakorzenienie
|
zrobiłam batoniki musli
i naleśniki
Edytowane przez sanrioo Czas edycji: 2011-09-27 o 13:27 |
|
|
|
#383 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#384 | |||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() P. też mieszka w Gdańsku na Morenie (jeśli dobrze pamiętam ), ale jednak lubiłam te nasze spotkania tradycyjnie w Sopocie ![]() Na Wrzeszcz, oczywiście, mam bliżej (ale nie ma morza ), ale też uważam, że powinnyśmy jednak dopasować się do Gwizdaka, w końcu dojechać skm-ką gdziekolwiek to nie problem ![]() I mi pasuje sobota w południe, ale znów - poczekajmy na Gwizdaka i do niej się dostosujmy ![]() Cytat:
![]() Kusi mnie Ale nie wiem Myślicie, że maszyna przyjmuje tylko aktualne kupony, czy starsze też? Bo widziałam w tv jak dziennikarka skreślała liczby i miała inny kupon niż ja mam w domu
|
|
#385 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dobre tez tak chce
|
|
|
#387 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() A maszyny mam nawet 3 nawet w tym owerlok jest no szkoda . Chciałam sobie książkę kupić o projektowaniu ubioru .... teraz troszkę żałuję, że poszłam do plastyka mogłam iść do szkoły odzieżowej Ale mam takie małe swoje marzenie i wiem, że będę chciała do niego dążyć zobaczymy jak to w życiu się ułoży
|
||
|
|
|
#388 |
|
Zakorzenienie
|
Obejrzałam serial. W zeszły poniedziałek pisałam egzamin z praktyk i wyników jak nie było tak nie ma no wrrr.
|
#389 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#390 |
|
Zakorzenienie
|
![]() ![]() mam dosyc dzisiejszego dnia
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:58.

biedna kicia...

to są maseczki z Ziaji z glinką, ja lubię najbardziej tą szarą
No dobra, ale bez przesady kurde.
ale Cezik nie jest taki słodki
tyle co wróciłam a już
tą pracą ale chyba zaczynam się uodparniać bo coraz więcej rzeczy po mnie spływa i coraz więcej rzeczy mam w 

albo, żeby wkręcić się gdzieś jakoś projektant ciuchów 

to za męczarnie w pracy

A w ogóle to mądra jestem, zastanawiałam się, czemu żadna warszawianka mi nie odpowiedziała, jak się dostać z dworca na ul. Postępu i dopiero się zorientowałam, że nie wysłałam tamtego posta, bo prąd siadł

)