|
|
#841 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosomaniaczki cz. VIII
Aga gdzie Ty byłaś?
wielkie tyłki są fajne jak reszta jest mniejsza xD mnie natura i tyłka poskąpiła ![]() z przodu płasko, z tyłu płasko, a bokami się wylewa Asiu szkodaa, komu oddajecie kotka? zawieź Adze
|
|
|
|
|
#842 | |
|
The Pink Power Mołderajtor
|
Cytat:
![]() Dobrze, że się nie dałaś ![]() Ja już od wielu lat na wszelkich imprezach piję bardzo malutko, przeważnie jakiś kieliszek wina, albo dwa... No chyba, że towarzystwo dopisze, ale ostatnio coś słabo dopisuje Ostatni raz 'na ostro' wypiłam chyba w 2005 roku, potem to już tylko drinkowo-lajtowo. No, pomijam kilka epizodów z barówy, ale to jakby inna kategoria, no i tylko jeden był "śmiertelny" ![]() Ty zapakujesz potajemnie Ryra, a Jaffa równie potajemnie go zje ![]() Swoją drogą coś jest w tym kocisku, bo wielu osobom on się strasznie podoba.
|
|
|
|
#843 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cześć !
Cytat:
Cytat:
Nie wierzę w przyjaźń między kobietą i mężczyzną. Być może takowej nie przeżyłam lub nie widziałam. Chyba, że jedno z nich jest gejem. Miałam dobrego przyjaciela, właśnie geja. Zawsze i w życiu, i w literaturze seksualność dojdzie do głosu. A temat nie o tym. Trudno jest przedstawić to zagadnienie w formie : .... w literaturze . Według mnie musisz wybrać np. topos przyjaźni w literaturze epoki romantyzmu . Jak dasz w temacie ogólnie "literatura", to się zarąbiesz. Albo : ... na podstawie moich ulubionych pozycji, albo : ... na podstawie wybranych pozycji z każdej epoki literackiej. Nie wiem czy musicie to pisać na podstawie lektury szkolnej czy też dowolnie wybrać. Zastanów się najpierw co czytałaś, co znasz i poszukaj w tych pozycjach przykładu tego toposu. Wówczas i temat się dobierze. Przyszedł mi do głowy jeszcze jeden przykład. Czytałaś opowiadanie / nowelę : Stary człowiek i morze - Hemingwaya ? Nie ?! To przeczytaj . Cześć ! Hłe, hłe, hłe ! Niech żyje studenckie życie !!! Cytat:
Cytat:
Leżały na półce w różnych rodzajach. To ja też kupiłam. Nazywa się ona : antycellulit, gąbka do masażu . Tylko co ja mam masować, jak cellulitu nie mam . Cytat:
A nie ma na to uczulenie medykamentów ?! A więc tak jak Gloria. Teraz jest jakieś nowe Bingo : 12 ekstraktów czy też 12 ziół. Cytat:
Toż to normalne . Po to są właśnie takie imprezy Cytat:
Bardzo brzydko ! Wyjdziesz na asocjalną jednostkę. Trzeba było nie robić sensacji z odmawianiem, tylko przesiedzieć {bawić się} z jednym piwem lub kieliszkiem wina. Usta tylko moczyć i już. Nie byłoby problemu. Ja tak robię. Po trzecim kieliszku nikt już na mnie nie zwraca uwagi czy piję czy też nie. A jak idę na imprezę z chęcią nawalenia się, mnie też do białej gorączki doprowadza osoba, która siedzi w towarzystwie i gada - nie piję. To poco przyszła, jak wiedziała, że będzie picie ?! Rozwalił mnie wczoraj jeden osobnik . Wydawałoby się osoba po szkołach, oczytana, inteligentna. Zeszło się w rozmowie na temat różnych teorii o powstaniu człowieka. I ten to osobnik, podający się za katolika, rzecze : moja teoria to połączenie dwóch teorii - boskiej i darwinowskiej; Bóg stworzył Adama i Ewę, ich syn Kain też chciał mieć "kobitę". Tu ja powiedziałam : kazirodztwo . Osobnik : nie, on poszukał najbardziej podobnej do człowieka istoty - małpy i tak powstał gatunek : ludzie. Padłam ... Miłego dnia |
|||||||
|
|
|
|
#844 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Fakt, kocisko jest świetne Cytat:
To ja chyba za stara i nudna jestem bo zamiast chlać cały weekend wolałabym spędzić go w domu i naprawdę odpocząć ![]() Cytat:
Ale dla Polaków nie istnieje na imprezach chyba żaden inny trunek oprócz wódki ![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
|
#845 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
raczej na podstawie moich ulubionych pozycji póki co mam na oku lalke, wertera, ZiK i jakąś lajtową książke XXIw chcę wybrac![]() nie musimy w ogóle omawiac lektur, ponoc nawet lepiej mówic o książkach, których polonisci nie znają, bo jest to dla nich ciekawsze i nie bd mieli jak zadawac szczegółowych pytan. tej noweli nie czytałam tusze essence o których mówiła Asia to czrno-różowy i czarno-pomaranczowy. ja osobiscie uważam, że tusze są średnie, warte swojej ceny, ale znam lepsze Cytat:
jak byłam za granicą i mówiłam, że z Polski jestem to rekacja była taka 'w Polsce to się dużo wódki pije'![]() ale wódeczke mamy dobrą
|
||
|
|
|
|
#846 |
|
Zakorzenienie
|
http://gadzeter.pl/public/products-a...1258293195.swf
![]() Kurde kupiłam mamie za ładne buty
|
|
#847 |
|
BAN stały
|
Cześć. Jestem Ania i jestem Anonimową Włosomaniaczką
Moje kudły mają 67cm i jestem na ich punkcie przeczulona, do tego są niesforne Zajęłam się wertowaniem włosowych tematów... ojj długa podroż przede mną
Edytowane przez Wena90 Czas edycji: 2011-09-27 o 13:23 |
|
|
|
|
#848 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
Gośka, miło mi. 67cm łał Mnie sie własnie coś nie podobają moje włosy;/
|
|
#849 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 13:48 ---------- Poprzedni post napisano o 13:47 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
|
#850 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#851 |
|
Zakorzenienie
|
ale co ma do tego ten pilot?
|
|
|
|
|
#852 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
|
#853 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#854 |
|
Zakorzenienie
|
ja przez chorobe chyba nie umiem myslec ale juz nic nie kumam xD
|
|
|
|
|
#855 |
|
Zakorzenienie
|
a ja w sumie nie pomyślałam,że musi mieć jakis związek
![]() Jak chcecie to dodałam zdj pokoju i butów do albumu
|
|
#856 |
|
Zakorzenienie
|
to po co wrzucałaś link do tego pilota?
![]() fajny pokój |
|
|
|
|
#857 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
czemu niestety? ![]() Cytat:
![]() przykra sprawa domyslam sie ze bedzie Wam bardzo ciezko Cytat:
tusz z Essence kup różowy, nie bierz zielonego czasem bo on jest 100 razy gorszy i każdy to mowi po porownaniu tych dwóch ja jeszcze pomaranczowego nie testowalam, ale slyszlalam ze najlepszy i tak jest ten rozowy Cytat:
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:17 ---------- Poprzedni post napisano o 14:58 ---------- Gosia co to za pokoj?
|
|
|
#858 |
|
Zakorzenienie
|
to pokój z jej studenckiego mieszkanka
fajne sa takie na poddaszu
|
|
|
|
|
#859 |
|
Zakorzenienie
|
dla mnie ten pokoj jest zbyt luksusowy jak na studenckie mieszkanie
|
|
#860 |
|
Zakorzenienie
|
wg mnie też
|
|
|
|
|
#861 |
|
Zakorzenienie
|
Bo mi się podoba
I nie wiem dlaczego musi mieć jakieś powiązania z dalszą wypowiedzią Dzięki. Końce siano, a przy skórze jakby mnie codziennie krowa lizała ![]() A skąd. Może tak zdjęcia wyszły,ale do luksusu daleko
|
|
#862 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kiedyś może była dobra (bo kiedyś (dawno, dawno temu to było) to nawet ja po całych kieliszkach waliłam ) ale teraz jest okropna - słowa mojego TŻ'a ![]() Bo jej nie lubię ![]() Cytat:
Uwielbiam pokoje na poddaszu i strasznie bym chciała taki mieć Edytowane przez Finlora Czas edycji: 2011-09-27 o 18:56 |
||
|
|
|
|
#863 |
|
Zakorzenienie
|
ja miałam drozsze, essence to jeden z najtanszych tuszów jakie miałam i w moim przypadku lepiej dopłacić, choc nie uwazam, że essence to bubel i jak chce się zaoszczędzic na tuszu to jak najbardziej
|
|
|
|
|
#864 |
|
Zakorzenienie
|
Też mi się zawsze podobały pokoje na poddaszu
|
|
#865 |
|
Zakorzenienie
|
tez lubię pokoje na poddaszu, są klimatyczne
|
|
|
|
|
#866 |
|
Zakorzenienie
|
Szkoda,ze u nas nie ma jednej rolety
i ogólnie nie mamy się jak przemeblować![]() Jutro pierwsza noc w nowym msc...
|
|
#867 |
|
Zakorzenienie
|
zapamiętaj co Ci sie śniło i zinterpretuj
|
|
|
|
|
#868 |
|
Zakorzenienie
|
A mnie się nic nie śniło w nowym mieszkaniu
![]() Kupiliśmy Jaffie legowisko w Biedronce - ciekawe czy jutro jak wrócimy z pracy będzie w całości czy w strzępach ![]() |
|
|
|
|
#869 |
|
Zakorzenienie
|
na pewno Ci się śniło tylko nie pamiętasz
|
|
|
|
|
#870 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:40.

Stwierdzam, że dla wszystkich sensem tego wyjazdu jest narąbanie się niemal do nieprzytomności - bez nawalenia się nie ma imprezy
Dla mnie to wygląda w ten sposób, że wszyscy co roku czekają na ten weekend, żeby uwolnić się od męża, żony, dzieci i poimprezować