Kolekcja zimowa jest świetnej jakości, niech każda maniaczka u nas się rozgości et.31 - Strona 59 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-09-27, 13:55   #1741
CharLizZie
Zakorzenienie

Dot.: Kolekcja zimowa jest świetnej jakości, niech każda maniaczka u nas się rozgości

Dzień dobry

www.pomooc.pl> ustaw sobie na stronę startową, pajacyk, pusta miska, wszystko w jednym miejscu
CharLizZie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-27, 13:55   #1742
iza251
Zakorzenienie

Dot.: Kolekcja zimowa jest świetnej jakości, niech każda maniaczka u nas się rozgości

Cytat:
Napisane przez charal Pokaż wiadomość
Ale lakierowana jest? Jeśli lakierowana to ja skreślam natychmiast, nie cierpię lakierowanych toreb, nie wiem sama czemu

---------- Dopisano o 14:53 ---------- Poprzedni post napisano o 14:53 ----------

Nie juz dawno dostałam maila że wysłane, ale nie przyszły jeszcze
Ja też strasznie kiczowate,targowe bez obrazy dla kogokolwiek
Mnie też właśnie,zamawiałam chyba ze 2 tyd.temu
Stary 2011-09-27, 13:56   #1743
Dominiique
BAN stały

Cytat:
Napisane przez NIKaP-n Pokaż wiadomość
"Fachowcy" to taka grupa "wszystkorobów". Z wiadomych względów mój mąż wykańczał wszystko, co się da, sam. Ocieplił cały domek, ale nie starczyło Mu odwagi na zaklejenie styropianu. I tak trafiliśmy na grupę, a właściwie na szefa i jego pracowników. Zrobili super i niezbyt drogo, a to też- nie ukrywam- było dla nas ważne.
Później mąż zlecał im jeszcze jakieś duperelki, na które nie miał czasu, bo dużo pracuje, domem zajmował się po pracy, a beż niczyjej pomocy, bardzo ciężko jest wykańczać chatę

Jak przyszło co do łazienki, którą też chciał sam robić, to właściwie babcia zafundowała nam możliwość wzięcia fachowca. A że byliśmy z nich już zadowoleni, to padło na nich...

Szkoda słów, jak przyjechałam na kontrolę, to myślałam, że padnę. Zadzwoniłam po kolesi, zrobiłam im pranie mózgów, to jeden kutafon mi powiedział, że wszyscy tak mają, tylko ja u kogoś zwracam uwagę na kwiatek, firankę, a tego nie widzę

Myślałam, że im naczaskam, dużo mi nie brakowało, ten cały szef się zreflektował i obiecał, że poprawią...

Otóż główny mój zarzut, to mega nierówne fugi... każda żyje swoim życiem, jest odmienna od pozostałych...
Mamy miętowe kafle, w dwóch odcieniach (ciemniejsze i jaśniejsze) i oliwkową fugę. Wymyśliłam zatem, że może by wydrapać ją i wstawić jasną, to ta różnica nie będzie sie aż tak rzucać w oczy... No to zaczęli wydrapywać w paru miejscach ii....podrapali mi płytki!!!!

Pogoniłam idiotów.

Łazienka sobie czeka na wykończenie, mąż usunie te zwajchowane płytki, wcisnę znów oliwkową tam, gdzie ją wydrapali i przez parę lat musimy z tym żyć...

Stwierdzam, że ze wszystkich rzeczy, które robili u nas "fachowcy", tj. postawienie murów, wytynkowanie ich, łazienka(!), dach- to jedyne, co jest zrobione bez zarzutu- do praca cieśli! Mieliśmy fajnego fachowca, który aż z Wągrowca do nas jeździł. Polecony z FM Kulturalny, słowny, terminowy, a do tego zawsze uśmiechnięty i miły.
Mury są krzywe, łazienka słów brak, tynki jak robili, t wszystko zasyfili, nie powyciągali gniazdek (znajomego firma robiła...) itd.
To, co robił mąż, mimo że nie fachowe, to super zrobione...

Wstawię, wstawię, nie wiem, czy dam radę dziś, ale na pewno na dniach. Obejrzałam sobie Wasze gniazdko i jest super, tak przytulnie i przyjemnie, a do tego funkcjonalnie. I te rolety z liśćmi też bomba, ale wierzę, że trochę komplikują zestawienie z innymi wzorami, niemniej piękne są

Bardzo fajny Myślę, że ten gołębi dywanik byłby strzałem w 10, jeśli białego się obawiasz

wow, wow, wow
to super wieści charalq

Dzień dobry wszystkim
Współczuję bardzo takiej ekipy, naprawdę... Chyba bym się popłakała ze złości i bezsilności... Biorą jakby nie było niemałą kasę, a potrafią jeszcze wszystko spartaczyć...
Te rolety wcale nie są takie fajne Materiał sam w sobie fajny, ale nie na rolety... Wyglądają ciężko, są za ciemne. jedna osoba mi tam napisała, że wyglądają jak derki w oknie i miała rację
Zmieniamy na białe i z lżejszego materiału, w bibliotece też. Jedynie z sypialnianych rolet jestem zadowolona, są czerwone i ich nie będę na pewno zmieniać. Fotki sypialni pewnie też za jakiś czas wstawię.
Poza tym duży pokój jest w trakcie zmian: obrazki wyskoczą, wejdą plakaty jakieś nowoczesne, dywan tęczowy, półki Besta z Ikei na ścianę z Tv i musimy jakiś stoliczek kawowy jeszcze kupić. Tak więc dużo zmian się szykuje
Wczoraj dodeczka napisała, że ma uczucie, jakby ścigała się z własnymi marzeniami an urządzenie mieszkania i ciągle jej to umykało. Ja też tak miałam, na szczęście na forum mi trochę "otworzyli" głowę i poprawiam
Dominiique jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-27, 13:56   #1744
iza251
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez CharLizZie Pokaż wiadomość
Dzień dobry

Kali,Charlizie
A ja zmykam
Stary 2011-09-27, 13:56   #1745
CharLizZie
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 135nudziara Pokaż wiadomość
cześć dziewczyny kochane

bardzo ładna

kupiłam sobie dziś kurteczko-płaszczyko-"kożuszek" . bardzo mi się spodobał... a najbardziej tym mi się spodobał, że jest kożuszkowaty, ale nie w tym okropnym brązowym kolorze. z drugiej strony będę musiała uważać, żeby gdzieś się nie oprzeć .
ale...co myślicie? nie wyglądam jak jakaś idiotka w nim? nosiłabym do jakiegoś komina/szalika kolorowego...ten szaliczek to pierwszy lepszy z szafy
jak dla mnie świetny pasuje Ci

www.pomooc.pl> ustaw sobie na stronę startową, pajacyk, pusta miska, wszystko w jednym miejscu
Stary 2011-09-27, 13:58   #1746
monica80c
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kali765 Pokaż wiadomość
Dzień dobry

ależ dziś nudny dzień
kali cześć widzę Cię
Cytat:
A czemu skreśliłaś ethel? to taka śliczna torba
Ja mam parcie na conajmniej jeszcze 5
a na jakie?

tżet woli Cię w takich sportowych ubrankach? pisałaś, że mu się nie podoba twój image- a ja pytam, bo z zainteresowaniem zawsze słucham jaki gust ubraniowy mają mężczyźni i co im się u kobiet podoba i na ile można wyjść takim oczekiwaniom na przeciw /ale w sumie to znowu Cię jakoś wypytuję- trochę twojej winy w tym jest - napoczynasz takie interesujące temaciki /Mnie się bardzo podoba jak się ubierasz z tego co piszesz, pokazujesz.
monica80c jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-27, 13:58   #1747
charal
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dodeczka84 Pokaż wiadomość
No właśnie

Albo czekam na Shoppera!

---------- Dopisano o 14:37 ---------- Poprzedni post napisano o 14:35 ----------

O, te bym brała
http://allegro.pl/zara-woman-skora-t...830904749.html
Ja nie wiem co ludzie widzą w tej zarze, na allegro zara to jakies magiczne hasło, wystarczy napisać jak zara i wszystko się sprzedaje jak świeże bułki, a przecież to co jest w sklepach zarowych w Hiszpanii nawet nie ma porównania do tych szmat sprzedawanych u nas, że o cenach nawet nie wspomnę
charal jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-27, 13:58   #1748
Dominiique
BAN stały

Cytat:
Dzień dobry

Mam dobre wieści, wczoraj nie zdążyłam Wam napisać co mi odpisał Pan Łukasz, otóż oficjalnie oświadczam że od września etorebka zwraca pełen rabat zużyty na kupno torebki a zabiera jedynie te 5 % naliczone za użycie kodu, czyli tak 5 zł powiedzmy(przy czym najpierw go zwraca a potem zabiera)

Pytałam też o Anę, podobno nie będzie jej w innych kolorach

Obie torby do mnie jadą
Rewelka, to ja dziś zwracam Nelly

Ale u mnie leje!!! Burza!
Stary 2011-09-27, 13:59   #1749
CharLizZie
Zakorzenienie

Cytat:
Zielona Toni
+ śliczny, szmaragdowy kolor, wiem że na moich fotach napewno bardziej turkusowy, ale w rzeczywistości to szmaragdowa zieleń
+ srebrne okucia, przy paskach na klapie całkiem ładne te sprzączki
+ torba sztywna dosyć, porównałabym do sigrid
+pojemna, mimo że nieduża, mieści A4
+ W środku jasna beżowa podszewka, widze że podszewki zmienili na ładniejsze
+porównanie z Madarą

Torba ma troszkę laku ale niedużo, i w pasującym kolorze
chcę ją

W ogóle, wpadłam się też pochwalić, że już jestem dobrze wpisana na wszystkie zajęcia :brzyda l:

Cytat:
Napisane przez iza251 Pokaż wiadomość
Kali,Charlizie
A ja zmykam

Stary 2011-09-27, 14:00   #1750
dodeczka84
Zakorzenienie

Cytat:
A czemu skreśliłaś ethel? to taka śliczna torba
Ja mam parcie na conajmniej jeszcze 5
Miałam Nancy, była dla mnie beznadziejna, trochę przetrzymałam ją w worku i zwrotu nie przyjęli, więc sprzedałam. A Ethel też jest taka niestabilna i giętka, więc odpada. Nie lubię tego.
Stary 2011-09-27, 14:01   #1751
dagna1
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez monica80c Pokaż wiadomość
a to źle zrozumiałam myślałam, że to krytyka wszelakich z panem Maćkiem włącznie

no ja też mam realizm na okrągło ostatnio - nawet neorealizm chyba jak nudi napisała o moich zachwytach narcystycznych to mi się właśnie uświadomiło, jak mi ich brak

ja też trochę nie mogę ale bardziej mai i katy

a ja jeszcze za nie nie zapłaciłam bo mam samoochronę taką, że netowo tylko mbank i tam trzeba wpłacić, żeby zapłacić a wpłatomatu takiego "po drodze" nie naprawili od sobotymuszę popędzić do tych dalszych wpłatomatów dzisiaj ale się boję, ze te dalsze popsują się a ten bliższy naprawią wtedy kiedy będę już w drodze i nie wiem co robić

ale kupiłaś tę.... hm.... tę.... czarną torebkę z nowej dostawy już, prawda?
nie mysl pesymistycznie tylko bierz kijki i w droge

pusta miska.. ale możesz ją napełnić!
dagna1 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-09-27, 14:01   #1752
monica80c
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Dominiique Pokaż wiadomość
Rewelka, to ja dziś zwracam Nelly

Ale u mnie leje!!! Burza!
oj to jednak zwracasz?
Stary 2011-09-27, 14:02   #1753
dodeczka84
Zakorzenienie

Cytat:
Ale lakierowana jest? Jeśli lakierowana to ja skreślam natychmiast, nie cierpię lakierowanych toreb, nie wiem sama czemu
Nom, lakierowana... Sama nie wiem co z nią zrobić. Może nie wyrzucę, ale i chodzić nie będę.
Stary 2011-09-27, 14:03   #1754
dagna1
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kali765 Pokaż wiadomość
Dzień dobry

ależ dziś nudny dzień
nie masz co robic? odpoczywaj!!

Cytat:
Napisane przez CharLizZie Pokaż wiadomość
Dzień dobry
czesc piekna

pusta miska.. ale możesz ją napełnić!
dagna1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-27, 14:03   #1755
Dominiique
BAN stały

Cytat:
W w ogóle dzień dobry!!! wstawać wstawać śniadanie podano
Pycha kanapeczki! I jaka fachowa kawa!
Podoba mi się talerzyk, gdzie kupiony?
Stary 2011-09-27, 14:05   #1756
aluzja
Rozeznanie

GG do aluzja

Nareszcie nadrobiłam stary wątek Jeszcze tylko 24 strony nowego... no i nowa kolekcja widzę ETorebka poszalała trochę, tylko ceny mają z kosmosu

Lonely ATGCATG would like to pair up with congenial TACGTAC.
aluzja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-27, 14:06   #1757
Dominiique
BAN stały

Cytat:
oj to jednak zwracasz?
Jednak tak, bo chyba wolę kliknąć coś z nowej kolekcji, ale nie teraz, nie od razu.
Nelly sama w sobie jest fajna
Ale dodatkowo ja w sumie czarne torby od jakiegoś czasu noszę z rzadka, więc... Szkoda kasy

Za to Madara ze mną zostaje, ten niebieski kolor jest cudowny, taki głęboki

---------- Dopisano o 15:06 ---------- Poprzedni post napisano o 15:05 ----------

Cytat:
Miałam Nancy, była dla mnie beznadziejna, trochę przetrzymałam ją w worku i zwrotu nie przyjęli, więc sprzedałam. A Ethel też jest taka niestabilna i giętka, więc odpada. Nie lubię tego.
Ojej, dlaczego nie przyjęli?
Stary 2011-09-27, 14:07   #1758
charal
Zakorzenienie

Cytat:
kali cześć widzę Cię

a na jakie?

tżet woli Cię w takich sportowych ubrankach? pisałaś, że mu się nie podoba twój image- a ja pytam, bo z zainteresowaniem zawsze słucham jaki gust ubraniowy mają mężczyźni i co im się u kobiet podoba i na ile można wyjść takim oczekiwaniom na przeciw /ale w sumie to znowu Cię jakoś wypytuję- trochę twojej winy w tym jest - napoczynasz takie interesujące temaciki /Mnie się bardzo podoba jak się ubierasz z tego co piszesz, pokazujesz.
A skąd, on by mnie ubierał w krótkie spódnice ( ze względu na moje koślawce to nierealne) garsonki, spodnie w kant, koszule, mam wrażenie że chciałby żebym ubierała się bardziej elegancko(w jego mniemaniu- dla niego elegancja to garsonka czy garnitur) tudzież, również w jego mniemaniu seksownie, ostatnio np zdjął z wieszaka w sklepie taki sweter dłuższy bez rękawów, z dziurami, no taką kamizelko- tunike i z całą powagą powiedział że ładnie by mi w tym było, ja na to ze owszem, do jeansów, fajne, a on mi mówi że to przecież sukienka i do rajstop powinnam nosić, to był sweter z dziurami, no oka pięciocentymetrowe, oczywiście poklóciliśmy się bo ja mu usiłowałam udowodnić że nikt by w tym nie wyszedł z samą bielizną pod spodem, a on swoje. Dziwi mnie też bo on twierdzi że wszystkie moje rzeczy są takie same, to bzdura, owszem, lubię pewne fasony, ale moja szafa charakteryzuje się taką różnorodnością, że nie uwierzyłybyście że wszystkie te rzeczy może nosić ta sama osoba, poza tym dużo szyję, więc siłą rzeczy są to rzeczy niepowtarzalne, generalnie chyba według niego jestem za mało seksowna jeśli chodzi o styl ubierania
Stary 2011-09-27, 14:09   #1759
kali765
Zakorzenienie

Cytat:
kali cześć widzę Cię

No nie gadaj
Hej

Cytat:
Napisane przez dagna1 Pokaż wiadomość
nie masz co robic? odpoczywaj!!

Kiedy mi się nie chce, taka śliczna pogoda a ja w domu siedzę ale zjem sobie kinder pingui

Nudi świetny kożuszek skąd i za ile?
Stary 2011-09-27, 14:11   #1760
charal
Zakorzenienie

Cytat:
Ethel nie jest aż tak giętka jak nancy, jest ze sztywniejszej skóry, jest tak pomiędzy nancy a kryśką, ale taka mientka to ona znowu nie jest
Stary 2011-09-27, 14:17   #1761
CharLizZie
Zakorzenienie

Cytat:
czesc piekna

Stary 2011-09-27, 14:19   #1762
dodeczka84
Zakorzenienie

Cytat:

Przetrzymałam dłużej niż 30 dni
Stary 2011-09-27, 14:23   #1763
monica80c
Zakorzenienie

Cytat:
nie mysl pesymistycznie tylko bierz kijki i w droge
kijki na razie nie - jeszcze mnie łapka boli
Cytat:
Napisane przez aluzja Pokaż wiadomość

Nareszcie nadrobiłam stary wątek Jeszcze tylko 24 strony nowego... no i nowa kolekcja widzę ETorebka poszalała trochę, tylko ceny mają z kosmosu

Cytat:
Jednak tak, bo chyba wolę kliknąć coś z nowej kolekcji, ale nie teraz, nie od razu.
Nelly sama w sobie jest fajna
Ale dodatkowo ja w sumie czarne torby od jakiegoś czasu noszę z rzadka, więc... Szkoda kasy

Za to Madara ze mną zostaje, ten niebieski kolor jest cudowny, taki głęboki
---------- Dopisano o 15:06 ---------- Poprzedni post napisano o 15:05 ----------

aaa kumam- ale zgadzam się, że fajna- pomimo tej krytyki mojej
a co masz kliknąć chyba mnie więcej łapię
Cytat:
A skąd, on by mnie ubierał w krótkie spódnice ( ze względu na moje koślawce to nierealne) garsonki, spodnie w kant, koszule, mam wrażenie że chciałby żebym ubierała się bardziej elegancko(w jego mniemaniu- dla niego elegancja to garsonka czy garnitur) tudzież, również w jego mniemaniu seksownie, ostatnio np zdjął z wieszaka w sklepie taki sweter dłuższy bez rękawów, z dziurami, no taką kamizelko- tunike i z całą powagą powiedział że ładnie by mi w tym było, ja na to ze owszem, do jeansów, fajne, a on mi mówi że to przecież sukienka i do rajstop powinnam nosić, to był sweter z dziurami, no oka pięciocentymetrowe, oczywiście poklóciliśmy się bo ja mu usiłowałam udowodnić że nikt by w tym nie wyszedł z samą bielizną pod spodem, a on swoje. Dziwi mnie też bo on twierdzi że wszystkie moje rzeczy są takie same, to bzdura, owszem, lubię pewne fasony, ale moja szafa charakteryzuje się taką różnorodnością, że nie uwierzyłybyście że wszystkie te rzeczy może nosić ta sama osoba, poza tym dużo szyję, więc siłą rzeczy są to rzeczy niepowtarzalne, generalnie chyba według niego jestem za mało seksowna jeśli chodzi o styl ubierania
aaaaaaa też kumam
seksownie w stylu "na sekretarkę"

chociaż sweter już nie pasuje do tego określenia

moja przyjaciółka ubierała się kiedyś na sylwestra, tżet czekał- czas uciekał-ona wychodziła w różnych zestawach on nie był zachwycony- aż ona- z desperacji i dla rozładowania atmosfery- ubrała się w jakieś rzeczy po matce od czapy zestawione- żeby go rozbawić- stanęła przed nim a on "świetnie!!!! idź w tym" zupełnie na poważenie- jeszcze pamiętam jak do mnie zapłakana dzwoniła- bo się oczywiście pokłócili

kali

jak bum cyk cyk

nuda źródłem zakupów i wydatków- strzeż się
Stary 2011-09-27, 14:30   #1764
charal
Zakorzenienie

Cytat:

aaaaaaa też kumam

moja przyjaciółka ubierała się kiedyś na sylwestra, tżet czekał- czas uciekał-ona wychodziła w różnych zestawach on nie był zachwycony- aż ona- z desperacji i dla rozładowania atmosfery- ubrała się w jakieś rzeczy po matce od czapy zestawione- żeby go rozbawić- stanęła przed nim a on "świetnie!!!! idź w tym" zupełnie na poważenie- jeszcze pamiętam jak do mnie zapłakana dzwoniła- bo się oczywiście pokłócili

kali

jak bum cyk cyk

Taa, dokładnie, na sekretarkę, on ma dziwaczny jakiś gust, mało reformowalny, nie bez znaczenia jest napewno fakt że między nami jest spora różnica wieku, a ja dodatkowo nie wyglądam na swój wiek, i ze względu też na to jak się ubieram dają mi 26-28 lat, może wolałby żebym wyglądała "poważniej" Najbardziej lubi gdy ubieram sie do teatru, no ale na codzień tak nie smigam
Stary 2011-09-27, 14:30   #1765
Dominiique
BAN stały

Cytat:

aaaaaaa też kumam

kali

jak bum cyk cyk

Mam na oku niebieską Mattie i beżową Vicky.

Historia z Sylwestrem ->
Mój mąż lubi, jak zakładam spódnice takie do kolan, często powtarza, że za dużo chodzę w dżinsach Na szczęście co do reszty ubrań i ogólnie mojego stylu to się nie czepia, raczej mu się podoba. A preferuję styl na luzie, nie sportowy, ale też nie garsonki, nie szpilki, nie bluzeczki na guziczki z kołnierzem etc.
Generalnie nie znoszę ubierać się sztywno, unikam kupowania ubrań, które trzeba prasować.
Stary 2011-09-27, 14:30   #1766
dodeczka84
Zakorzenienie

Leje u mnie!!!! a tu za pół godziny do domu!
Stary 2011-09-27, 14:32   #1767
Dominiique
BAN stały

Cytat:
Taa, dokładnie, na sekretarkę, on ma dziwaczny jakiś gust, mało reformowalny, nie bez znaczenia jest napewno fakt że między nami jest spora różnica wieku, a ja dodatkowo nie wyglądam na swój wiek, i ze względu też na to jak się ubieram dają mi 26-28 lat, może wolałby żebym wyglądała "poważniej" Najbardziej lubi gdy ubieram sie do teatru, no ale na codzień tak nie smigam
A Twój partner sam preferuje styl pt. "pod krawatem"?
Chyba powinien się cieszyć, że wyglądasz tak młodo, nowocześnie
Stary 2011-09-27, 14:32   #1768
roxana222
Zakorzenienie

Cześć Wam

Nie ma człowieka przez tydzień i piszą jak szalone
roxana222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-27, 14:41   #1769
monica80c
Zakorzenienie

Cytat:
Mam na oku niebieską Mattie i beżową Vicky.

Historia z Sylwestrem ->
Mój mąż lubi, jak zakładam spódnice takie do kolan, często powtarza, że za dużo chodzę w dżinsach Na szczęście co do reszty ubrań i ogólnie mojego stylu to się nie czepia, raczej mu się podoba. A preferuję styl na luzie, nie sportowy, ale też nie garsonki, nie szpilki, nie bluzeczki na guziczki z kołnierzem etc.
Generalnie nie znoszę ubierać się sztywno, unikam kupowania ubrań, które trzeba prasować.
ja się często spotykam z fetyszem dżinsów właśnie

mattie to pamiętam a mai nie miałaś klikać?
Cytat:
powinien! w sumie się cieszy zapewne! charal go omamia wypiekami kulinarnymi zapewne!:cm ok:
Cytat:
Napisane przez roxana222 Pokaż wiadomość
Cześć Wam

Nie ma człowieka przez tydzień i piszą jak szalone
roxi:cm ok:
mów co tam wyrwałaś? i leć nowe tytki oglądać!
Stary 2011-09-27, 14:47   #1770
charal
Zakorzenienie

Cytat:
Skądże, owszem, lubi eleganckie rzeczy, ale okazjonalnie, ja go lubie w garniturze, od czasu do czasu, na codzień chodzi w bojówkach jeansach i t shirtach. Ja też uważam że powinien się z tego cieszyć, no ale cóż

---------- Dopisano o 15:47 ---------- Poprzedni post napisano o 15:45 ----------

Cytat:
ja się często spotykam z fetyszem dżinsów właśnie

mattie to pamiętam a mai nie miałaś klikać?

powinien! w sumie się cieszy zapewne! charal go omamia wypiekami kulinarnymi zapewne!:cm ok:

roxi:cm ok:
mów co tam wyrwałaś? i leć nowe tytki oglądać!
A żebyś wiedziała, ja myslę że on to widzi jako największą moją zaletę, no, może zaraz za cyckami

Dobra, idę do domu obiad pitrasić, jutro namówię koleżankę na zrobienie fotek moich nowych torebutek na mnie, jeśli chcecie oczywiście

Edytowane przez charal
Czas edycji: 2011-09-27 o 14:49
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości