|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4771 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Koło 30-stki a niemyślące o dzieciach cz. II
bry
so tak cicho na wywatku? ![]() puscilyscie Totka? 50 baniek do wygrania dzisiaj
|
#4772 | ||||||
|
Zadomowienie
|
Heloł
Cytat:
Żeby nie zapeszyć![]() Cytat:
[1=12b24d2a455c078f5629813 f5df538e108ef39c5_6556ae3 ede293;29644594]wieczorne bry ![]() dziekuje za rady odnosnie prezentu, mam jeszcze troche czasu wiec bede kombinowac ![]() bede w PL od 8 do 11 grudnia w wawie u sis, tzn w wawie tylko do pt popoludnia, potem jade do mamy w me rodzinne strony jesli ktoras ma mozliwosc to baaardzo chetnie reflektuje na spotkanko czwartkowe ![]() wrocilam z fikolkow, padam na cycki, ale swoich mi zal wiec znajde inne co by na nie pasc chyba cos bredze [/QUOTE]O, jak w Wawie, to ja chyba najbliżej bym do Ciebie miała To najwyżej bliżej grudnia się będziemy zgadywać; a może ktoś jeszcze się przyłączy?![]() Cytat:
Flaszka Ci się słusznie należała![]() ![]() Cytat:
Nie słyszałam jeszcze o takiej rymowance, ale śmieszne to ![]() Cytat:
Tak, że jak szłam sobie dzisiaj chodnikiem, to słońce mnie oślepiło (pomimo sanglassów na nosie ), nie zauważyłam krawężnika, i wyłożyłam się jak długa Myślałam, że będę zęby z ulicy zbierać, ale na szczęście skończyło się tylko na otarciach Niezłej rozrywki dostarczyłam z rana ludziom na ulicy![]() Jiuna, to miłego dnia sam na sam z TŻtem ![]() Cytat:
Edytowane przez nafnaf Czas edycji: 2011-09-27 o 16:33 |
||||||
|
|
|
#4773 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() aż 2 zakłady mam jak jutro nie będę pisać tzn że jadę po moje miliony kupię sobie spa i dostaniecie dożywotni karnet na zabiegi Cytat:
i na tym nie koniec
|
|
|
#4774 |
|
Konto usunięte
|
Ja puściłam lotka za porażającą kwotę 18złociszy, /u mnie to niesamowite, nigdy więcej niż 6 nie wydałam/, zatem jeśli wygram, to stawiam wszystkim tu obecnym pizzę
![]() wogole, bry ja dziś na szkoleniu 8 ha w innej miejscowości, dopierom wróciła.
|
|
|
|
#4775 |
|
Zakorzenienie
|
Bry!
Przepraszam,że się tak nieśmiało udzielam, ale zapiepsz w pracy mam haniebny. Dziewczyny wrocławskie, skoro Nafik w czwartek do nas zjedzie, to może jakaś imprezka w szerszym gronie? |
|
|
|
#4776 |
|
Wtajemniczenie
|
I ja zagralam-2 zaklady puscilam,jak mam wygrac to wystarczy I bendem najszczodrzejsza Jak wygram to PODZIELE sie z Wami!!!
|
|
#4777 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() W sumie była wczoraj po ANgorę jak zawsze i się zastanawiam - puścić, czy nie. Ale stwierdziłam, że jak trafię np piątkę to się wkurzę, a z szóstką to nie miałabym co zrobić tyle forsy. Więc nie puściłam. Ja ogólnie chciałabym dostać tak z 200-300 tyś, żeby kupić mieszkanie. Reszty chcę się sama dorobić, zresztą ja chcę pracować, jak miesiąc nie pracowałam to w łeb dostawałam. Nie nadaję się do siedzenia w domu. Jedyne czego sama się nie dorobię to właśnie mieszkanie. Sama kredytu nie dostanę a z żadnym facetem nie wezme, bo nie wierzę, że z kimś wytrzymam te co najmniej 25 lat
|
|
|
#4778 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Jak wygram to wykupie wszyyystkie niszowe perfumerie w tym kraju i zaloze ogolnokrajowa sieciowke z super promocjami. Skoncza sie wyzylowane ceny, a Wy bedziecie dozywotnio otrzymywac pachnidla ![]() [1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;29659388]Ja puściłam lotka za porażającą kwotę 18złociszy, /u mnie to niesamowite, nigdy więcej niż 6 nie wydałam/, zatem jeśli wygram, to stawiam wszystkim tu obecnym pizzę ![]() [/QUOTE] chyba pizzerie
|
|
#4779 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:09 ---------- Poprzedni post napisano o 21:03 ---------- Cytat:
![]() Brid,trza bylo poslac,jak bys wygrala wzielabys sobie- niech Ci bedzie 500 tyś,a reszte ja bym przygarnela
|
|
|
#4780 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
"Była jednak za duża na złodziejkę, zbyt uczciwa na skrytobójczynię, zbyt inteligentna na żonę i zbyt dumna, by podjąć jedyną powszechnie dostępną damską profesję. Dlatego została wojowniczką. /T.Pratchett, "Blask Fantastyczny"/ |
|
|
|
|
#4781 | |
|
Zakorzenienie
|
no Ty bys byla szefowa slaskiego oddzialu
Cytat:
troche by sie rozdalo na bidne dzieci, a reszte Brid moglaby przeznaczyc na prawdziwie potrzebujacych, czyli Nas, coby nam zapewnic dostanie zycie w bezdzieciowosci, no bo kto nam poda szklanke herbaty? jedynie sluzba
|
|
#4782 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Znowu kolejny wydatek
|
|
|
#4783 | |
|
Zakorzenienie
|
A jaaaaaaaaaaaaaaaa?
Ja tez kcem! Od października jestem bezrobotna ![]() Podeptałabym dzisiaj bachorki, bo mi pod nogi właziły, ale siem rodzice czepli ![]() I mamuniu jestem wykończona! ---------- Dopisano o 22:08 ---------- Poprzedni post napisano o 22:06 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:10 ---------- Poprzedni post napisano o 22:08 ---------- Haaa! Trafiłam jedną liczbę - 40
|
|
#4784 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#4785 |
|
Zakorzenienie
|
Dobra, na lotto.pl nie ma wyników... zerkłam na te z 24.. to cofam, to jeszcze nie trafiłam :P
---------- Dopisano o 22:31 ---------- Poprzedni post napisano o 22:17 ---------- Losowanie: 14, 15, 25, 27, 37, 40 I tak trafiłam tylko 40
|
#4786 |
|
Zakorzenienie
|
ale fajne numerki
ale i tak milionerem nie zostane, tym razem w jednym trafilam 14 i 40, w drugim 15 i 40, jednego numerka mi zabraklo do kasy na kolejne kupony
|
#4787 | ||||
|
Zadomowienie
|
Alem się obżarła
Zrobiłam Milkowego kuraka musztardowo - miodowego Dobryyyy Polecam To teraz chyba jeszcze lodami trzeba poprawić - Movenpick Creme brulee się do mnie uśmiecha z lodówki![]() Oho, to pewnie przez ten cały bezteściowy czas niezłe balangowanie będzie ![]() Cytat:
Cytat:
Bo ja znam Sephorę, Douglasa i Marionnaud, ale niszowe to one raczej nie są![]() Cytat:
O, i Alvestę też super byłoby znów zobaczyć ![]() Cytat:
![]() Służbę opłać Rauty i bankiety obskocz Na zakupy do Paryża tudzież Mediolanu śmignij I jeszcze martw się po nocach, że cię okradną![]() A ja tam czekam z graniem do kolejnej kumulacji Jak będzie, to potraktuję to jako znak od losu i skreślę numerki A jak wygram, to funduję Wam luksusowy, co najmniej miesięczny wypad pod palemki (powiedzmy, w lutym, bo to chyba najbardziej dobijający miesiąc w roku ) do najbardziej wypasionego hotelu, jaki znajdę
|
||||
|
|
|
#4788 |
|
Lux Mundi
|
Bry wieczór
![]() Tyż puściłam totka i tyż nic nie wygrałam ![]() W jednym 15 i 27 -los nie był dla mnie łaskawy ![]() Ale za to Sis przytachała 3 reklamówy 'darów' z Norge ![]() Mam piękny polarek, taki jak chciałam ![]() Schnie, więc Wam póki co nie pokażę ![]() Cieniutki, ale mega ciepły + zielone świeczniki [chorowałam na nie ]Chociaż i tak najbardziej cieszę się ze skarpetek ![]() Z jakiejś ichniej wełny, stópki nie będę mi w końcu marzły A aktualnie podgryzam francuską czekoladkę, popijając francuskim winiaczem W takich momentach właśnie cieszę się, że część Rodzinki wyemigrowała
|
|
#4789 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
fajne dary ![]() A moja cala, skromna objetosciowo rodzinka siedzi w Pl i walowek nigdy nie mialam. Jedyne od kumpeli ze szkoly. Jej ojciec pracowal w Niemczech wiec czestowala slodyczami z Aldiego
|
|
#4790 |
|
Wtajemniczenie
|
I ja tyz nic nie trafilam
![]() Tym nie za wesolym akcentem koncze dzisiejszy wieczor ![]() Dobranoc niedoszle milionerki
|
|
#4791 |
|
Zakorzenienie
|
Jakie niedoszła, przyszłe, przyszłe!
Ja mam tam zamiar coś wygrać, ale od tej pory zawsze skreślam swoje
|
#4792 |
|
Zadomowienie
|
Pamiętacie pewnie angliste. Jakieś 2 tyg temu spotkałam go w mieście, był z kolega,tylko powiedziałam mu cześć. Dziś dostałam od niego smsa, że spodobałam się temu koledze i że ten chce się ze mną umówić! Zastanawiam się czy nie jestem za stara na takie randki w ciemno
|
|
#4793 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
miło Bry mam 3-kę |
|
|
|
|
#4794 |
|
Zakorzenienie
|
Brid, nigdy się nie jest za starym na randki!
|
#4795 |
|
Konto usunięte
|
Bry!
Do mnie wczoraj przyjechał kolega z 2. butelkami tequilii... zostało pół w związku z tym dziś jestem nieprzytomna, skacowana i tradycyjnie głodna i obiecałam sobie, że więcej nie pije... do wieczora oczywiście ażeby tak dobry trunek się nie zmarnował![]() Więc Nafiku jutro nie wolno na mnie krzyczeć, bo będę cierpieć przeokrutnie
|
|
|
|
#4796 |
|
Zakorzenienie
|
Hello
![]() Właśnie siedzę w pracy i po raz miliardowy słucham o małżeńsko - dzieciowo - domowych perypetiach mojej koleżanki ![]() Lubię tą dziewczynę, ale jak zaczyna mi pokazywać ciuszki na allegro dla syna, mówić o cenach, wyliczać koszty utrzymania malucha, opowiadać co jadł, jakich leków nie przyjmuje, kiedy się przewrócił i jak się go kąpie... to już nie lubię jej tak, jak mi się wydawało ![]() Mało tego, zadaje mi pytania związane z dziećmi i rzeczami, które się im kupuje, oczekuje mojej rady albo odpowiedzi i nie przyjmuje do wiadomości, że ja NIE MAM dzieci i nie pogadam sobie z nią o czymś, o czym nie mam bladego pojęcia! ![]() Co mnie obchodzą wkładki laktacyjne i to, gdzie są najtańsze!!! No chyba że powiększą mi cycki, to sobie je kupię i przykleję... ![]() Dobrze, że niedługo do domu Z tych męczących chwil (bardzo długich dodam) wyniosę dobrą lekcję - kiedy będę miała własne dziecko, z pewnością nie będę wykańczać swoimi zaj.ebist.ymi opowieściami bezdzietnych koleżanek bo wiem jak to jest
SARCASM - only one of the services I offer ![]() Edytowane przez Apsik13 Czas edycji: 2011-09-28 o 14:52 |
|
|
|
#4797 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Powtórzę za Aneszną, "oj tam, oj tam". Właściwie to czemu nie? Jeśli będzie klapa, powstaniesz nagle z miejsca i z okrzykiem: "o ludzie, zostawiłam żelazko na gazie!!!", opuścisz miejsce ew. schadzki. Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#4798 |
|
Zakorzenienie
|
Chyba masz rację, bo każda baba po ciąży głupieje i zaczyna gadać tylko o kupkach maluchów.. jejq nieeee...!
|
#4799 |
|
Zakorzenienie
|
bry
Na randki w ciemno czy jasno nigdy sie nie jest za starym ![]() Powazny minus dla mnie taki, ze to kumpel. nie wiem so to, ale brzmi oblesnie ![]() A ja sie douczam anglika. Myslalam o kursie od pazdziernika, ale jako zem odnalazla ipoda z lekcjami to bedzie ekonomiczniej i o kazdej porze dnia i nocy
|
#4800 | ||||
|
Lux Mundi
|
Cytat:
![]() Obejmujemy Norge, Szwecję, Francję, Anglię, Irlandię, Włochy, Stany, Australię... Mam zamiar do trzydziestki nawiedzić Wsiech Cytat:
Secundo- idź, poszalej, a jeśli koleś nie przypadnie Ci do gustu, to tak jak pisze Rilla- zawsze możesz się wykręcić ![]() Cytat:
![]() Uwielbiam Cytat:
, podróżach i proszę o pomoc w doborze sexownych gadżetów [pejcze, widły pochodnie ] u mnie działa, jest spokój na jakiś czas
Edytowane przez Cindy28 Czas edycji: 2011-09-28 o 15:43 |
||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:04.

Żeby nie zapeszyć

I bendem najszczodrzejsza

Dobryyyy

]