|
|
#481 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zazdrośnice - część 42.! :-)
Bryjeczór
|
|
|
|
#482 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
aż zazdroszczę takich zakupów.Pokaż foty! ![]() Ja wiem, czy smutnej... Może jestem dziwna, ale ja tą piosenkę bardzo lubię i uważam ją- mimo wszystko- za dosyć optymistyczną.
|
|
#483 |
|
Polka Ogarniaczka
|
a u mnie w żadnej bibliotece nie ma
a chciałabym przeczytać, bo mnie jara
|
#484 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Dziewczyny, ja Was nie porzuciłam, ani nic z tych rzeczy Nie piszę, bo wiem, że oczekujecie ode mnie wyjaśnień, bo się martwicie... i jestem Wam za to naprawdę wdzięczna ale ja nawet nie wiem, co mogłabym Wam napisać oprócz tego, że jest naprawdę źle...To wszystko jest dla mnie tak smutne i ciężkie, że samo nawet myślenie o tym wywołuje u mnie potok łez... Dlatego póki co zatracam się w pracy, chcę nabrać trochę dystansu, odnaleźć samą siebie w tej całej sytuacji.... i dopiero wtedy na spokojnie będę mogła opisać co tak naprawdę się dzieje... Przepraszam
|
|
|
|
#485 |
|
Polka Ogarniaczka
|
dobrze, to my nadal 3mamy kciuki i modlimy się też, żeby było ok
|
#486 |
|
Zakorzenienie
|
Biska
trzymaj się dzielnie...cokolwiek się dzieje
|
#487 |
|
Zakorzenienie
|
Millenium jest fajne. Akcja rozkręca się w połowie książki zazwyczaj i potem pędzi do samego końca w tempie ekspresowym, ale mimo wszystko warto przeczytać
![]() Smerf, Frezi, fajnie, że przypadłyście sobie do gustu Nie umiem pocieszać ludzi. Bu Jestem dobra tylko w dawaniu czekolady, przytulania i ocieraniu łez. Ale w konstruktywnym pocieszaniu nie umiem się wysłowić Ech, a tak bym chciała Bisi powiedzieć coś, co jej da lepszy nastrój i wiarę
|
|
#488 |
|
Zakorzenienie
|
Bisiu trzymaj się dzielnie
|
#489 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() i oczywiście, że chcę chcę chcę więcej ![]() co do czerwonego - ![]() Cytat:
![]() Cytat:
myślę, że najważniejsze, że tu jesteśmy i czekamy i trzymamy za Bisię kciuki, więc Twoja jak i każdej zazdrośnicy obecność, każdy przytulas i miłe słowo są na wagę złota.... przynajmniej ja to tak właśnie odbieram i myślę, że Bisia też i docenia nawet " "
|
|||
|
|
|
#490 |
|
Zakorzenienie
|
Byłoby łatwiej pocieszać gdybym rozumiała o co chodzi ale przytulam
będzie dobrze
|
|
|
|
#491 |
|
Zakorzenienie
|
Bisiu, przytulam i życzę dużo siły
Mam nadzieję, że w końcu wszystko ułoży się po Twojej myśli
|
#492 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Bisia trzymaj się i wiedz że nie jesteś sama, masz tutaj kilka osób które na pewno będą chciały Cię wysłuchać/pocieszyć o każdej porze dnia i nocy nawet na sporą odległość dzisiaj sobie tak myślałam w pracy - korzystając z tego że ruch zamarł więc szefowa się zmyła do domu - ile będziemy musieli wydać na sprzęty RTV/AGD do domu iiiiii
|
|
|
#493 |
|
Zakorzenienie
|
Trzymaj się Bisiu bardzo mocno. Jesteśmy z Tobą
|
#494 |
|
Polka Ogarniaczka
|
lecę, nie jestem w nastroju
|
#495 |
|
Zakorzenienie
|
Bisiu trzymaj się kochana
|
|
|
|
#496 | |
|
Zakorzenienie
|
wiecie co.... świat mnie czasem zadziwia.... dzisiaj na paznokciach była moja ciocia i pytała coś o byłego (dodam, że ostatni raz widziałam go prawie 2 lata temu, a w dzień po zaręczynach napisałam mu, żeby przestał do mnie pisać bo zrywam z nim kontakt i od tamtej pory nic... cisza totalna)
no i jak dzisiaj szłam na spotkanie ze Smerfetką, to nawet tak sobie pomyślałam co by było gdybym go spotkała... no ale nic wróciłam do domu, do teściowej nie pojechałyśmy, bo nie chciała wizyty, więc mama poprosiła, żeby jechać z nią do galerii po jakiś ciuszek... stoję w kolejce i nagle odwraca się ON no powiedzcie mi jak to jest możliwe???!!!???!!!! ![]() ---------- Dopisano o 22:37 ---------- Poprzedni post napisano o 22:37 ---------- Cytat:
![]()
|
|
|
|
|
#497 |
|
Zakorzenienie
|
Bisia, kochana, trzymamy mocno za Ciebie kciuki! Niech Ci się wszystkie problemy rozwiążą wreszcie...
i gratuluję nowej pracy (o ile dobrze pamiętam, tamtą rzuciłaś, nie?) |
|
|
|
#498 |
|
Zakorzenienie
|
Bisia
Ciekawe, czy TŻ będzie pamiętał o moich urodzinach Taka mnie refleksja naszła, ponieważ zaproponował mi ostatnio, że mogę przyjść do nich kuchnię pooglądać w czwartek ![]() Frezi, ewidentnie gościa myślami ściagnęłaś
Edytowane przez medeline Czas edycji: 2011-09-27 o 22:42 |
|
|
|
#499 |
|
Zakorzenienie
|
Frezi czasem tak jest, że "ściąga się" kogoś samymi myślami. Chociaż ja w takich zbiegach okoliczności zawsze węszę jakiś podstęp
|
#500 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a jeszcze jak sobie pomyślę o wyborze płytek do łazienek, kuchni, kolorach farb na ściany i paneli do sypialni to już w ogóle i na przemian..... ale pocieszam się faktem że nie będzie nas czekała spłata żadnego kredytu
|
|
|
#501 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja mam to często. ostatnio w dniu naszego powrotu z Włoch dowiedzieliśmy się, że tej nocy satelita ma spaść na północne Włochy - akurat tam, skąd lecimy, w godzinach, w których lecimy jak wiemy, ostatecznie spadła w Kanadzie, ale stresik miałam,żę nam lot odwołają. W każdym razie tak się zdarza, że coś przytrafia się akurat nam, że jak o czymś myślimy, to się to pojawia, itp. To chyba ubarwia trochę życie
|
|
|
|
|
#502 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no ale dla mnie to jakiś nieprawdopodobny zbieg okoliczności! jakiś kabaret ![]() w każdym razie długo nie pogadaliśmy zapytał tylko co robię w Krk, to nie omieszkałam wspomnieć, że przyjechałam z TEŚCIOWĄ ![]() ale szybko skończył rozmowę, bo chyba narzeczona go wołała..... zazdrosna czy co ![]() ---------- Dopisano o 22:47 ---------- Poprzedni post napisano o 22:45 ---------- Cytat:
ale pomyśl jak potem będzie pięknie Cytat:
|
|||
|
|
|
#503 | ||
|
Zakorzenienie
|
Tak, ale trzeba dwa razy bo po jednym razie nie zejdzie wszystko
![]() Cytat:
Cytat:
Cały dzień na nogach Dzisiejsze zdobycze to dwa sweterki i dwie pary kolczyków. Potem prezent dla koleżanki i na chwilę do niej na tort urodzinowy. Padam z nóg, dlatego przeleciałam na szybko. Bisia trzymam kciuki, żeby Twoje drogi naprostowały się jak najszybciej ![]() Frezi, gratuluję drugiego miejsca ![]() Niech mi ktoś pościel przebierze bo nie mam siły |
||
|
|
|
#504 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dziękuję ![]() przebieram pościel.... przebieram i tadam GOTOWE ![]() swoją drogą.... koleś nie ma klasy, bo wie, że wyszłam za mąż, a już przy takim spotkaniu mógłby chociaż pogratulować... a tu nic |
|
|
|
|
#505 |
|
Zakorzenienie
|
Spadam spać
Dobranoc Dziewczynki
|
#506 |
|
Zakorzenienie
|
oby tak było
![]() tylko że ja tak nie umiem ja widzę tylko te godziny dyskusji/sprzeczek/kłótni i rozpływającą się gotówkę najpierw muszę to przetrawić a później będę się cieszyć spokojem przez kolejne miejmy nadzieje 5-7 lat
|
|
#507 |
|
Polka Ogarniaczka
|
W sumie chyba nie - eks namiawia mnie na kino, boli mnie łeb, jestem pieprzoną idiotką, która zakochała się w niewłaściwym facecie i jeszcze mu to zakomunikowała, to tak w skrócie
|
#508 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#509 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ehhh.... tulę mocno ![]() a mój ukochany jest chory a ja nie mogę być teraz przy nim ![]() ---------- Dopisano o 23:06 ---------- Poprzedni post napisano o 23:04 ---------- eee raczej już chyba nie..... ma swoją narzeczoną... (chyba już trzecią albo czwartą w swoim życiu z tego co mi wiadomo)
|
|
|
|
|
#510 |
|
Polka Ogarniaczka
|
ahh, to też Cię ściskam
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:25.

, kawa z koleżanką, wizyta w księgarni (kupiłam ostatnia częśc millenium) 30 minut bieżni , zumba, troche siłowni i trening interwałowy
a wszystko za 40zł
takie zakupy to ja lubię
a chciałabym przeczytać, bo mnie jara

trzymaj się dzielnie...cokolwiek się dzieje 

), że nie zauważyłyśmy kiedy minęła godzinka i musiałyśmy iść
ale mam nadzieję, że Frezi będzie się chciała się ze mną jeszcze spotkać
13.03.2008

GOTOWE