|
|
#511 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zazdrośnice - część 42.! :-)
a w ogóle to dostałam od mojej kumpeli na urodziny szklanki do kawy/deserów i po pracy sobie dziś zrobiłam
![]() śliczne ![]() wrzucam na chwilę, by się pochwalić edit: oczywiście, jeśli którąś zachęcił widok, to zapraszam na kawę! i niech was nie zraża, że stół niewytarty - po prostu chciałam zrobić fotkę, nim się kakao zapadnie w piance także luz, zwykle brzydzić się nie trzeba!
Edytowane przez najfajniejsza Czas edycji: 2011-09-27 o 23:20 |
|
|
|
#512 |
|
Zakorzenienie
|
naj - jest pięknie
|
|
|
|
#513 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#514 |
|
Zakorzenienie
|
Chyba do Ciebie poleciała bo u mnie dalej leży złożona w kostkę
|
|
|
|
#515 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bisia Zrobiłam mega pizzę, najlepszą w życiu, obżarłam się ![]() Z racji, że jutro finał przetargowy, błagam Was o modlitwy i kciuki, żebyśmy wygrali!!! wyjeżdżam z domu po 6:00, a posiedzenie rozpoczyna się o 13:00... Wszelkie sms-y, telefony i słowa otuchy mile widziane, bo jestem zestresowana, a jutro będę na skraju załamania z nerwów Do zobaczenia wieczorem
|
|
|
#516 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
?a pewnie! ja się tam kiedyś u Ciebie pojawię aha i jeszcze chciałam Wam powiedzieć o czymś co mnie wkur ****** za i co już przestaję tolerować.... dzisiaj w Reserved stoję w kolejce i dziewczyna przede mną płaci, na co babka wydaje jej resztę i OZNAJMUJĄCO mówi "5zł bez dwóch groszy".... dziewczyna zrobiła dziwną minę, ale nic się nie odezwała i poszła.... no więc ja pięknie podaję pani moje rzeczy i szybko przeszukuję portfel... wyszło 24,99 na co daję 50zł, a pani przy kasie do mnie OZNAJMUJĄCO "25zł reszty bez grosza"... no to pytam z uśmiechem na twarzy "a ma pani 10gr?" na co mówi, że ma... więc ja na to: "to świetnie, bo ja mam 9gr.... będzie czym wydawać" z powalającym uśmiechem na twarzy i pełną życzliwością znacie mnie przecież... milutka zawsze jesteś dziwnie na mnie popatrzyła, ale dała te 10gr i poszłam ![]() nienawidzę, jak nie wydaje mi się grosza!!! po pierwsze to ciężko zarobione przeze mnie pieniądze, po drugie niech będzie w ciągu dnia 1000 takich klientów i sklep dziennie zarabia na tym groszu 10zł... w miesiącu robi się już 300zł... a w życiu nie ma nic za darmo, więc niech mnie z tymi groszami w dupę pocałują! Edytowane przez frezyjka85 Czas edycji: 2011-09-27 o 23:38 |
|
|
|
|
#517 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
będzie dobrze :U*Cytat:
dałaś panience popalić w swój uroczy sposób ja tez tego nie znoszę, bo już nagminnie to robią. I znając mnie któraś pani usłyszy w końcu: nie nie może być proszę o pełną kwotę ![]() trzymam kciuki, żeby Twoja teściowa szybko doszła do siebie i żebyś mogła męża kurować, chociaż Twoja mina jak mu powiedziałaś żeby do lekarza szedł świadczyła, że cięzko będzie
|
|
#518 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
noooo do lekarza nie pójdzie - jest jak jego tato i dziadziuś ![]() za to ja będę jego prywatną pielęgniarką lecę spać ![]() słodkich snów i jak zwykle DO JUTRA
|
|
|
|
|
#519 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Co do wujka - okazało się, że mama źle zrozumiała i nie miał tej stomii, tylko wycieli mu fragment jelita, ale niewykluczone, że będą musieli wyciąć więcej i wtedy ta stomia mogłaby być. w każdym razie szedł do łazienki i zasłabł, wzieli go na salę i się okaząło, że ma jeszcze jakiegoś krwiaka czy coś, no i nie mam pojęcia dlaczego, co i jak, ale leżał dziś z otwartym brzuchem i mu co jakiś czas waciki/gazy/bóg wie co w środku wymieniają...nie wiem, moze go w końcu zamknęli, ale też mnie to przeraziło, że leży z otwartym brzuchem... podobno nie ejst źle, lekarze mówią, że dobrze, że przeżył, bo wysokość nie była może ogromna, ale wujek upadł na brzuch (jest otyły), nic sobie nie złamał, bo nie asekurował się kończynami, no i jeszcze przygniotła go ściana... także ma obrażenia poważne, ale żyje. ja wierzę, że będzie dobrze OK, kończę na dziś, dobranoc |
||
|
|
|
#520 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dobranoc ![]() ja tez uciekam pa ;*
|
|
#521 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Trzymam kciuki za wujka, nie wiedziałam że nie asekurował się rękoma; to mogło mocno wstrząsnąć jego narządami wewnętrznymi no ale będzie dobrze
|
|
|
|
|
#522 |
|
Zakorzenienie
|
eeeejjjj gdzie sa wszyscy ! wstawiać mi tu proszę i rozmawiać ze mną !
![]() tak więc z tego co pamiętam : Bisia tulę mocno i wierzę, że wszystko się ułoży , pamiętaj szczera rozmowa zawsze pomaga a miłość przezwycięży wszystko! tak więc jestem dobrej myśli i wierzę, że będzie dobrze.Justyna ![]() Naj super kawa też mam takie szklanki I Naj za wuja żeby szybko doszedł do siebie .Wróciłam dziś później z pracy niż zwykle tyle miałam pracy ![]() Nie dosyć ,że miałam straszny ruch to jeszcze po wszystkim musiałam kilka rzeczy zrobić, na szczęście kolega mi pomógł bo tak może jeszcze bym siedziała w pracy . Cieszę się, że w piątek idę tam ostatni raz . W sumie idąc do pracy Wszyscy ale to dosłownie wszyscy ostrzegali mnie przed kolegą A. , że on będzie chciał , żebym za niego robiła różne rzeczy i w ogóle ....a co się okazało ... jest najbardziej spoko i już któryś raz został mi pomóc ze wszystkim ( mimo, że on pracuję od 11 do 22 to został ze mną do 00.30 ) Wczoraj i dziś to w ogóle A. wiele rzeczy mi pomógł no aż jestem w szoku i to z własnej woli... dobra idę do łóżka jakiś film obejrzeć .A no i w sumie dzień dobryyyy wszystkim
|
|
|
|
#523 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry... no to się zbieram
|
|
#524 | |
|
Zakorzenienie
|
guten morgen:PCytat:
![]() a ja czasami nie mam w kasie grosików... i świecę oczami, nieśmiało pytam czy mogę być winna albo czy nie ma np wlasnie jakos 9gr albo cos, a czasami zamiast grosza wydaje 2 lub 5 bo mi glupio ciagle prosic sie klientów, a kiedys miałam dzień, że nie bylo gdzie rozmienic, a ja nie mialam ani 1gr ani 2gr ani 5 nawet 10 i 20gr nie miałam, i przyszedł facet kupil piwo za 1,99 dal 2 zl iczeka ja do niego grzecznie czy moge mu oddac tego grosza nastepnym razem bo na prawdę nie mam a on bo chamsku "ja czekam!" i taka mina wzrok bazyliszka, a ja ze na prawdę nie mam, a że przychodził codziennie to bym mu oddała-zresztą nie raz mu brakowało i mu odpuszczałam te 5 czy nawet 10gr, a on taka scenę zrobił i się wk##$%%am i wzięłam mu z mojego portfela tego grosza dałam i kazałam iść w ch**![]()
|
|
#525 |
|
MBZ♥
|
hej
![]() Justyś mega kciuki ![]() Frezyjko na popcornZ Teściową na pewno wszystko dobrze nie zamartwiaj się moja Mama miała niegroźny zabieg ostatnio i zadzwoniła dopiero po paru godzinach bo musiała dojść do siebie po znieczuleniuArrakis Ty też się doczekasz![]() i miło ze strony Twórczyni bloga Gwizdak powodzenia w sprzątaniu mi czasem ciężko się zebrać samej sobie, także mogę sobie tylko wyobrazić jak Tobie trudno przy Mrówce![]() Caprioszku to szybko zleci, zobaczysz, byle do świąt, a potem to już migiem ![]() Hawwa może jeszcze nie do konca przeszło![]() Kasiacieszę sie, że wyniki wyszły dobrze ![]() a Mamusia pewnie z emocji musiała sobie to na głos powiedzieć ![]() Claris mam nadzieję, że Teściowa zrozumie cudne uczucie zakochać się na nowo prawda? ![]() Kawka i jak Ci się podobała II część? przy Twoim zaangażowaniu w rzeźbieniu siebie mam straszne kompleksy Glen super łowy zrób zdjęciaTosia o tak ![]() co się dzieje? Ilsa Bisiu dużo sił Ci-Wam życzę żebyście umieli pokonać wszelkie przeciwności Stygmatku millenium wciąga także polecam ![]() wiem, że studiujesz wet, możesz mi pomóc? mój piecho jest wnętrem, co 3 miesiące robimy mu usg i to jądro jest uwięźnięte w brzuchu i od 2 lat się nie powiększa-pies ma 6 lat. lekarz twierdzi, że trzeba je usunąć, a ja się boję tej operacji. czy to konieczne?czy z tego zawsze rozwija się nowotwór? ![]() Grape to duże wydatki niestety ale kupujecie to na lata, dla siebie.my też z bólem serca zaglądalismy na konto przy urządzaniu domu, ale jak juz było wszystko na miejscu to strasznie się cieszylismy![]() bo w końcu mieliśmy swój raj na ziemi u Was też tak będzieFrezyjko myslę jak Med:ściągnęłaś Go myślami mnie jak zamuruje to też palnę coś bez zastanowienia ![]() i zdrowia dla Męża. Mam nadzieję, że będziesz mogła do Niego wrócić i zaopiekować się Nim Gothko ja mogę uwielbiam przebierac pościelNaj wpraszam się na kawę ![]() i trzymam kciuki za Wujka Frezyjko ja się upominam o grosz od jakiegoś czasu. Mi nikt nie podaruje jakby mi brakło przy kasie. To może nauczy niektórych ekspedientów, że powinni mieć w kasie zapas groszówek skoro ceny są tak dziwne. Anioł czasem tak jest, że nie taki diabeł straszny... ![]() Karo a w banku nie można wymienić na bilon?wtedy Ty się nie będziesz martwić i denerwować? ![]() jak TŻ? wczoraj było bardzo fajnie winko wypite, filmy pooglądane, no ostatni nie do końca![]() chcę jeszcze |
|
|
|
#526 |
|
Zakorzenienie
|
dobry
jeszcze 3 dni i weekendJustyna trzymam ![]() Bisia tulę mocno i mam nadzieję, że Twoje problemy szybko się rozwiążą ![]() Frezi, Smerfetko super, że spotkanie udane ![]() a co do tych grosików też mnie czasami kori, by powiedzieć uprzejmie pani, że ma mi wydać całą resztę
|
#527 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#528 |
|
Zakorzenienie
|
by a gdzie tu bank na tej wsi to raz a dwa jak mam nawałnice klientów, a jestem sama w sklepie, to nie powiem im -"proszę teraz wszyscy wypad! bo ja wychodzę do baku rozmienić zeby dac temu klientowi jego grosza"
![]() a mojemu pieskowi cos sie stało w oko wczoraj od rana miał spuchnięte i takie małe, zastanawiam się czy go cos ugryzło czy się nadział na jakieś kolce/krzaki etc. przemywałam mu rumiankiem i jakby bylo lepiej ale dzisiaj rano jak wychodziłam do pracy nie mógł otworzyć, w ogole taki był zamulony, bo zawsze sie cieszy, a teraz spał, podniósł tylko glowe, spojrzał, pomachał ogonem i poszedł dalej spac ;/ wczoraj mówiłam mamie, że jak się mu nie poprawi to dzisiaj z nim idę do weta, szkoda psa to przeciez jak członek rodziny nie może się męczyć dzisiaj jakoś od 19 przyjmuje to bede musiała iść.
|
#529 |
|
Zakorzenienie
|
i kolejna porcja moich snów
śniło mi się, że znalazłam w szafce Mateusza pierścionek, srebrny a brylant miał opakowany w klocek lego dla bezpieczeństwa żeby się nie porysował. Ten klocek miał taką zapadkę co jak się nacisnęło można go było zdjąć i zobaczyć brylant ale się nie odważyłam
|
|
|
|
#530 |
|
MBZ♥
|
Ilsa to ,że wydawałaś Kolejnej więcej nie zmienia faktu, że poprzedniej nadal jesteś winna
![]() a tak to tylko Tobie się w kasie zgadzało ![]() jeśli w duzych sklepach wiadomo, ze klienci płacą "grubymi pieniędzmi" menadżer powinien zadbać by kasy miały drobne uniknie się niepotrzebnych spięć i nerwów![]() Osz szefa nie ma? jak się czujesz?
|
|
|
|
#531 |
|
Zakorzenienie
|
Ilsa, no tragedia w sklepie, w ogóle te ceny 2,99 wg mnie powinni jak w czechach, zlikwidowac ten złom i zaokrąglić wszystko- by żyło się lepiej
![]() a tak wogole to tz ma dzisiaj zdjęcie szwów... trochę się obawiam, bo ma b. twardy ten brzuch a raczej nie powinien być, bo na ogół ma mięciutki i lewa strona jest ok a ta prawa cała taka jak kamień twarda, mówi ze już go nic nie boli i się dobrze czuje ale ja się trochę boję i tak.
Kiedy łamiesz zasady, łam je mocno i na dobre. ![]() Edytowane przez karola991 Czas edycji: 2011-09-28 o 08:44 |
|
|
|
#533 |
|
Zakorzenienie
|
no właśnie wymyślają te ceny np. 1.99 żeby co klient poczuł, że płaci szałowo mniej no bo przecież jedynka na początku?! to albo sklepy mają do wydawania tony grosików albo niech wprowadzą normalne ceny 1 zł, 2 zł!!
BYou - niestety naczelnik jest ale nie ma za to dyrektora więc też dobrze a co do stanu zdrowia - chyba jest lepiej Nawet wczoraj zastępczyni naczelnika kazała mi iść szybciej do domu i wypisała mi wyjście służbowe więc mogłam wygrzewać się pod kocykiem![]() karola mam nadzieję, że wet zaradzi z tym opuchniętym okiem i psina poczuje się lepiej!
RAZEM ![]() "Właściwie już samo życie jest podróżą w czasie. To tylko kwestia szybkości..." Edytowane przez osz rety Czas edycji: 2011-09-28 o 08:49 |
|
|
|
#534 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pozyczę ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() co zo rzeźbienia, ja to najpeirw musze schudnąc bo od operacji jestem emga torba dopiero będe rzeźbić
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() |
||||
|
|
|
#535 |
|
Zakorzenienie
|
by ja jak ide do sklepu to zazwyczaj mam gdzies czy zaplace 3 czy 4 zł rozumiem ze przy cenach jak 3999 to zawsze te 3tysiace z przodu przyciagnie bardziej niz 4tys. ale za lizaka czy chleb to już nie bedę się rozczulała nad 1zł
Kiedy łamiesz zasady, łam je mocno i na dobre. ![]() Edytowane przez karola991 Czas edycji: 2011-09-28 o 08:51 |
|
|
|
#536 |
|
Zakorzenienie
|
no dobra, rozumiem że klient chce widzieć mniejszą liczbę na początku ale to mogliby wykasować chociaż 1,2,5 gr i płaciłoby się 1,90... :/
|
|
|
|
#537 |
|
MBZ♥
|
to jest pomysł
tylko wtedy może się zdarzyć, że w kasie braknie 10groszówek![]() Karo nie wiem czy to rozczulanie czy nie. kiedyś sporadycznie mozna było usłyszeć:mogę być grosik dłuzna?teraz to już norma niestety. i nie dziwię się, że się ludzie złoszczą. im nikt nie daruje-przeważnie.Osz wyrozumiała kierowniczka
|
|
|
|
#538 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jeżeli zdarza Ci się taka sytuacja często, to najzwyczajniej masz prawo zgłosić problem szefowi, że robi się kolejka w sklepie, bo Ty musisz latać za tym, żeby rozmienić pieniądze i wydać pełną resztę, i tym samym sklep traci klientów... w dzisiejszych czasach (moim zdaniem) JESZCZE 90% klientów machnie na to ręką i pójdą.... ale coraz częściej spotykam się z tym, że ludzie narzekają i mają już tego dość.... no bo jeśli w ciągu dnia 3 raz ktoś mi nie ma wydać grosza, no to halo ![]() i w gwoli wyjaśnienia..... ja wczoraj zrobiłam tej pani w sklepie przyjemność, bo zaopatrzyłam ją w kilka groszy ALE mam nawet do siebie żal.... i następnym razem owszem będę miała drobne (od dzisiaj zbieram takie grosze, żeby w razie takich sytuacji mieć i nie być stratną 1 grosz) i zaproponuję takie rozwiązanie komuś, kto mnie ZAPYTA czy może mi być "winna" (choć pewnie nigdy nie zostanie mi zwrócony) grosz, a nie jak wczoraj pani OZNAJMIŁA mi, że resztę mam bez grosza.... więc jakim prawe ona z taką pewnością rozporządza moimi pieniędzmi???? tylko o to mi chodzi, coraz częściej spotykam się z tym, że już oczywistym jest, że "RESZTA JEST BEZ GROSZA. DZIĘKUJĘ ZA ZAKUPY. DO WIDZENIA" i tu pokłon w Twoją stronę.... po w takim razie czemu klient ma być stratny??? niech sklep wyda 2 grosze, skoro nie ma drobnego 1, bo szef zaoszczędził na wymianie w banku (z tym się niedawno spotkałam...). ponadto świetnym rozwiązaniem, jeżeli robi się to notorycznym problemem, wprowadzić pełne ceny..... zamiast 24,99, 25 - przecież i tak właśnie tyle płacę, bo Pani przy kasie nie ma wydać 1 grosza.... tylko nieeeee...... cena 24,99 działa psychologicznie! to nie jest 25zł, tylko 24 z "drobnymi", co moim zdaniem jest robieniem ludziom wody z mózgu i tej tendencji też nie lubię ![]() ale ja to może dziwna jestem i działam impulsywnie nauczona doświadczeniem, że jak czasem mnie brakowało grosza, dwóch trzech, 10, to latałam po pieniądze do domu, albo pożyczałam od osoby z którą w danym momencie byłam w sklepie.... albo faktem, że jak wychodzą zakupy 124,01 i płacę kartą, to wszyscy zawsze dokładnie tą cenę nabijają.... a dlaczego??? przecież to TYLKO grosz, więc mogą odciąć tą końcówkę.... nie? ![]() no! się wygadałam Cytat:
![]() tak jak napisałam wyżej... to nawet nie jest wina ekspedientów.... bo trudno, żeby do roli ekspedientki (za takie pieniądze jakie średnio teraz się zarabia) latała jeszcze i rozmieniała pieniądze... zazdroszczę winka i pewnie jak wrócę do domu to namówię TŻta na kolację ![]() Cytat:
Cytat:
trzymam kciuki, żeby lekarz szybko pomógł ![]() Cytat:
|
|||||
|
|
|
#539 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#540 |
|
Zakorzenienie
|
Czeeeeeeść
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:13.

edit: oczywiście, jeśli którąś zachęcił widok, to zapraszam na kawę! i niech was nie zraża, że stół niewytarty - po prostu chciałam zrobić fotkę, nim się kakao zapadnie w piance
także luz, zwykle brzydzić się nie trzeba! 

GOTOWE 

?
będzie dobrze :U*
dałaś panience popalić w swój uroczy sposób 

i nie miał tej stomii, tylko wycieli mu fragment jelita, ale niewykluczone, że będą musieli wyciąć więcej i wtedy ta stomia mogłaby być. w każdym razie szedł do łazienki i zasłabł, wzieli go na salę i się okaząło, że ma jeszcze jakiegoś krwiaka czy coś, no i nie mam pojęcia dlaczego, co i jak, ale leżał dziś z otwartym brzuchem i mu co jakiś czas waciki/gazy/bóg wie co w środku wymieniają...
13.03.2008

guten morgen:P
i taka mina wzrok bazyliszka, a ja ze na prawdę nie mam, a że przychodził codziennie to bym mu oddała-zresztą nie raz mu brakowało i mu odpuszczałam te 5 czy nawet 10gr, a on taka scenę zrobił i się wk##$%%am i wzięłam mu z mojego portfela tego grosza dałam i kazałam iść w ch**