Żonki 2009 cz. XXX - Strona 21 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-09-28, 09:24   #601
Gucia0987
Zakorzenienie

Dot.: Żonki 2009 cz. XXX

Cytat:
Napisane przez ktosia86 Pokaż wiadomość
bleeeeeee nie cierpię placków ziemniaczanych
Jak można nie lubić placków ziemniaczanych!!!!! Uwielbiam a jeszcze z sosem pieczarkowym, mniam! Jadłam w piątek. Kochana teściowa zrobiła

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
A ja juz kupę czasu ich nie jadłam a ostatnio bardzo za mną chodzą. Tylko ziemniaków się nie chce trzeć
I dlatego mam termo.mix. Wszystko wrzucam, mieli 30sek i gotowe! Do tego ciasto nie ciemnieje. Są idealne!

Cytat:
Napisane przez SAMBAdiJANEIRO Pokaż wiadomość
Czesc laseczki
sprobuje was troszke ponadrabiac ale kurczakos ostatnio w ogole nie mam czasu na wizaz w pracy sajgon, w domu sajgon... masakra

z nowosci to wczoraj przywiezli nam blache na dach a dzis zamowilam okna - beda Ms za rada kolanki biale ze szprosami...cudne ale to za jakies 5 tygodni dopiero na razie montujemy dach

laseczki a drzwi zewnetrzne z jakiej firmy macie? bo ja szukam i szukam ale na nic nie moge sie zdecydowac...ehhh...

wiecie co... moja szwagierka dzisiaj przeszla sama siebie...wyobrazcie sobie ze czekala na mnie do 18 bez obiadu bo nie wie jak ugotowac makaron na spagetti... normalnie myslalam ze padne... pierwszy raz jej w sumie wygarnelam ze przeszla sama siebie i jak w wieku 36 lat moze nie umiec ugotowac makaronu i ze ja wracam styrana z pracy, jeszcze po drodze na zakupach bylam i bede jej obiad gotowac starej krowie... zagotowalo sie we mnie normalnie... ale ona na to nic...zaczela sie smiac i powiedziala ze w sumie to nie byla glodna i ze sie nauczy... no a na domiar zlego to w kuchni sajgon jak nie wiem... poprostu nie wyrabiam z ta panna, codzien truje dupe tztowi ze nigdy w zyciu sie nie zgodze by z nami kiedys zamieszkala i nie moge sie doczekac az wreszie sie wyprowadzimy... tz podziela moje zdanie... moim zdaniem to powinni ostro zaczac tresowac ta panne, dla jej wlasnego dobra, bo kiedys umrze z glodu... ale oni udaja ze nie widza i podstawiaja pod nosek bo tak latwiej... poracha... no i tak przyszlam o 18 do domu i dopiero teraz na chwile usiadlam... zaraz przyjda faceci wiec trzeba ich nakarmic i posprzatac i bedzie 21.. myc sie i spac... i tak co dzien..
Super, że okna zamówione i że dachówkę Wam przywieźli. Nie ma to jak opinia naszego eksperta Kolanki

A co do siostry TŻ, to może zamiast na studia poszłaby na jakiś kurs przystosowawczy do życia. Bo tragedia. Powiedz jej, że umie czytać, to niech czyta co jest na opakowaniu i makaron na pewno ugotuje.
Nie zazdroszczę Ci tej sytuacji. Oni z niej robią księżniczkę, a widać, że jej w to graj! Maskara!

Cytat:
Ogólnie rzecz ujmując, tudzież aczkolwiek (i inne mądre słowa) śmietana w sprayu jest po prostu lepsza
padłam!

Cytat:
Napisane przez india83 Pokaż wiadomość
Guciu o SPA napisze jak bede miala wiecej czasu, chyba, ze chcesz pilnie odp!
Spokojnie, jak znajdziesz chwilkę to napisz

Cytat:
Napisane przez Katunia:) Pokaż wiadomość
czesc z ranka samego

porazka ta panna serio!
ja wiec trzymam kciuki za szybka wuprowadzke na swoje i uwolnienie sie od niej bo chyba innej rady na nia nie ma-tacy ludzie sa niereformwalni

ania20m - super ze szef dobrfzezareagowal na ciaze masz teraz spokojna glowe ! malo jest takich ludzi!

magialena - kacperec cudny wszystkiego dobrego dla was

Ja juz od 6 na nogach,nie do konca wyspana-maly dal dzis popalic w nocy. Zaraz sie zbieramy i jedziemy razem do przedszkola-znow zastepstwo.

Nie pisalam wam wczesniej-bylismy u naszej p.fotograf-tej co nam sesje slubna i ciazowa robila - na sesji dla Tomcia z okazji roczku. troche tez rodzinnych fotek na nacykala. Wszystkiego wyszlo 350! po przebraniu jest dopiero 94 i jak fe znow przesegregowac-jest tyle fajnych...gryyy
Chce z nich zrobic cos w stylu podziekowan dla gosci na roczek i wywolac troche do albumu. A z jedno chyba takie duuuze zrobie i powiesze jako portret rodzinny
Poka, poka zdjęcia

Cytat:
Napisane przez celi25 Pokaż wiadomość

a ja też mam wolne bo w piątek na ślub jedziemy
bawcie się dobrze!!!

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
agatka tez by mi sie nie chcialo jechac na jakies za du pie i robic takie rzeczy, w dodatku w atmosferze zadnej! no tragedia!
ale chyba lepiej bedzie dla Ciebie jak CIebie zwolnia nawet z powodu 'redukcji etatow' i wtedy najlepiej niech CI dadza wypowiedzenie 3 mce bez swiadczenia pracy - i masz psokojnie za 3 miesiace zaplacone, i wstajesz o ludzkiej godzinie i roznosisz CV - po 3 miesiacach jak nic nie dostaniesz, to idziesz do PUPu po kurownike, i dalej rozsylasz CV jak sie na kurownioce uda CI nzlaesc prace, to jeszcze PUP Ci wyplaci zasilek za to ze sama sobie znalazlas robote
Moze to nie jest glupie wyjscie.

A na pewno gdzies blizej domu moglabys sie zahaczyc, juz nie mowie o pracy w zawodzie, tylko nawet jakas tymczasowa prace.
Zgadzam się! Do tego jak zwolnią ją z ich winy (redukcja etatów) to dostanie dodatkowo miesięczną odprawę!

Witajcie!

Wczoraj obiad skończył się tylko z przyjaciółką. Danielito nas wystawił, ale za to powiedział, że nam to wynagrodzi pod koniec tygodnia Także już się nie możemy doczekać! Uwielbiam jak on "musi" nam coś wynagradzać

Wiem, jest 9.30, ale co robicie dzisiaj na obiad? Bo nie mam pomysłu

"Księżna: (...)ale oświadczam Ci, od dzisiaj w ogóle już nie boję się pająków!
Marion: Niemniej jednak tego zabiłaś
Księżna: Cóż, ktoś musiał zapłacić za te, które całe życie mnie straszyły"

Gucia0987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-28, 09:29   #602
śliweńka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Gucia0987 Pokaż wiadomość
Jak można nie lubić placków ziemniaczanych!!!!! Uwielbiam a jeszcze z sosem pieczarkowym, mniam! Jadłam w piątek. Kochana teściowa zrobiła

I dlatego mam termo.mix. Wszystko wrzucam, mieli 30sek i gotowe! Do tego ciasto nie ciemnieje. Są idealne!

Super, że okna zamówione i że dachówkę Wam przywieźli. Nie ma to jak opinia naszego eksperta Kolanki

A co do siostry TŻ, to może zamiast na studia poszłaby na jakiś kurs przystosowawczy do życia. Bo tragedia. Powiedz jej, że umie czytać, to niech czyta co jest na opakowaniu i makaron na pewno ugotuje.
Nie zazdroszczę Ci tej sytuacji. Oni z niej robią księżniczkę, a widać, że jej w to graj! Maskara!

padłam!

Spokojnie, jak znajdziesz chwilkę to napisz

Poka, poka zdjęcia

bawcie się dobrze!!!

Zgadzam się! Do tego jak zwolnią ją z ich winy (redukcja etatów) to dostanie dodatkowo miesięczną odprawę!

Witajcie!

Wczoraj obiad skończył się tylko z przyjaciółką. Danielito nas wystawił, ale za to powiedział, że nam to wynagrodzi pod koniec tygodnia Także już się nie możemy doczekać! Uwielbiam jak on "musi" nam coś wynagradzać

ile płaciłaś za termomixa?

wstyd się przyznać ale nigdy nie robiłam jeszcze placków ziemniaczanych ale jak już zrobię to w blenderze je zetrę

09.04.2012 córa
19.04.2017
31.01.2018
06.02.2019 Kropek http://fajnamama.pl/suwaczki/kw05lel.png
śliweńka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-28, 09:32   #603
ktosia86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zaaaabcia Pokaż wiadomość
(...)
to ja wam powiem jak bylam w piatek w pracy na obslugiwaniu i babka mowi zeby zrobila salatke skroilam wszystko a ta mi daje tylko 3 jajja a ja sie pytam czy ma wiecej a ona .. ze niestety nie bo szukala przepisu na necie jak sie jajka gotuje i chyba je wszystkie przegotowala wiec wyrzucila do kosza babka ponad 60lat .. m a s a k r a
(...)
padłam, co ona nie wie, że jajek się nie da przegotować?

Cytat:
Napisane przez Katunia:) Pokaż wiadomość
(...)
Ja juz od 6 na nogach,nie do konca wyspana-maly dal dzis popalic w nocy. Zaraz sie zbieramy i jedziemy razem do przedszkola-znow zastepstwo.

Nie pisalam wam wczesniej-bylismy u naszej p.fotograf-tej co nam sesje slubna i ciazowa robila - na sesji dla Tomcia z okazji roczku. troche tez rodzinnych fotek na nacykala. Wszystkiego wyszlo 350! po przebraniu jest dopiero 94 i jak fe znow przesegregowac-jest tyle fajnych...gryyy
Chce z nich zrobic cos w stylu podziekowan dla gosci na roczek i wywolac troche do albumu. A z jedno chyba takie duuuze zrobie i powiesze jako portret rodzinny
Łączę się w bólu, ja też od 6 nie śpię
Czekam na fotki

Cytat:
Napisane przez AgatkaL Pokaż wiadomość
Hej
Ja dziś jednak siedzę w pracy. Kolega jednak mógł dziś przyjechać - nie wiadomo jak inne dni. Powiem Wam, że tak mi sie nie chce łazić do tej pracy. Zostałam pozbawiona swoich obowiązków, robię teraz jakieś uwsteczniające sprawdzanie danych...no tragedia. Dobrze, że mam Was i mogę poplotkować
Wcale ci się nie dziwię, ze nie masz ochoty chodzić do tej pracy. Choć z drugiej strony wiesz, nie narobisz się, a kasa jaka była taka na konto wpłynie Ma to swoje plusy

Cytat:
agatka tez by mi sie nie chcialo jechac na jakies za du pie i robic takie rzeczy, w dodatku w atmosferze zadnej! no tragedia!
ale chyba lepiej bedzie dla Ciebie jak CIebie zwolnia nawet z powodu 'redukcji etatow' i wtedy najlepiej niech CI dadza wypowiedzenie 3 mce bez swiadczenia pracy - i masz psokojnie za 3 miesiace zaplacone, i wstajesz o ludzkiej godzinie i roznosisz CV - po 3 miesiacach jak nic nie dostaniesz, to idziesz do PUPu po kurownike, i dalej rozsylasz CV jak sie na kurownioce uda CI nzlaesc prace, to jeszcze PUP Ci wyplaci zasilek za to ze sama sobie znalazlas robote
Moze to nie jest glupie wyjscie.

A na pewno gdzies blizej domu moglabys sie zahaczyc, juz nie mowie o pracy w zawodzie, tylko nawet jakas tymczasowa prace.
Ty to masz łeb na karku

Cytat:
mialam odkurzyc i umyc podlogi! nooo i ruszyc mi sie nie chce!
To jest nas dwie

Rosi hello
Stary 2011-09-28, 09:42   #604
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
201803111825 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-28, 09:43   #605
Gucia0987
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez śliweńka Pokaż wiadomość
ile płaciłaś za termomixa?

wstyd się przyznać ale nigdy nie robiłam jeszcze placków ziemniaczanych ale jak już zrobię to w blenderze je zetrę
Termomixa dostaliśmy od rodziców TŻ. Oni kiedyś nimi handlowali i mieli do prezentacji. A teraz mamy my z wszystkimi możliwymi dodatkami

Stary 2011-09-28, 09:47   #606
śliweńka
Zakorzenienie

Cytat:
Termomixa dostaliśmy od rodziców TŻ. Oni kiedyś nimi handlowali i mieli do prezentacji. A teraz mamy my z wszystkimi możliwymi dodatkami

no jak patrzyłam ceny sa zabójcze 3tyś.

09.04.2012 córa
19.04.2017
31.01.2018
Stary 2011-09-28, 09:52   #607
Gucia0987
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez śliweńka Pokaż wiadomość
no jak patrzyłam ceny sa zabójcze 3tyś.
Dlatego cieszę się, że go dostaliśmy Sama pewnie nie mogłabym sobie na niego pozwolić.
Ale mimo to uważam, że jest wart tych pieniędzy

Stary 2011-09-28, 09:59   #608
śliweńka
Zakorzenienie

ja też słyszałam wiele pozytywnych opinii ale to jakbym miała na zbyciu tyle kasy to bym kupiła

09.04.2012 córa
19.04.2017
31.01.2018
Stary 2011-09-28, 10:03   #609
kliwia
Zakorzenienie

ktosia odkurzylam!!!!
do tego dostalam okresiora
i zaraz ma przyjsc tesciowa!!

gucia a kto to ten danielito?
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-28, 10:10   #610
Gucia0987
Zakorzenienie

Cytat:
ktosia odkurzylam!!!!

okresiora współczuję!

Mój przyjaciel Cudowny człowiek

Stary 2011-09-28, 10:10   #611
AgatkaL
Wtajemniczenie

Gucia...też nie mam pomysłu na obiad. Mam jedynie wczorajszy żurek. Podrzućcie coś łatwego i szybkiego

Jesteśmy zaręczeni !!!
http://s8.suwaczek.com/201102120926.png

♥NASZ ŚLUB♥ 03.09.2011
http://s5.suwaczek.com/20110903580113.png
AgatkaL jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-28, 10:14   #612
Gucia0987
Zakorzenienie

AgatkaL, jak coś łatwego i szybkiego to makaron z tuńczykiem
My z Rossi, od dwóch dni jemy, wiec musimy coś innego wykombinować

Ale przesmażasz cebulkę, dorzucasz tuńczyka z puszki (ja daje tego w oleju tylko olej odlewam) i chwilę przesmażasz. Wrzucasz do garnka gdzie masz ugotowany makaron, dodajesz 2 łyżki majonezu i mieszasz. ja dodatkowo daję pokrojonego w kostkę zimnego świeżego pomidora. wsio

Edytowane przez Gucia0987
Czas edycji: 2011-09-28 o 10:17
Stary 2011-09-28, 10:22   #613
ktosia86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 201803111825 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
Ja rozważam dziś dwie opcje: ziemniaki i smażona kiełbasa albo makaron z tuńczykiem

Cytat:
ktosia odkurzylam!!!!

Brawo, ja jeszcze tyłka nie ruszyłam A @ współczuję. To pierwszy od porodu czy już miałaś?

Cytat:
AgatkaL, jak coś łatwego i szybkiego to makaron z tuńczykiem
My z Rossi, od dwóch dni jemy, wiec musimy coś innego wykombinować

Ale przesmażasz cebulkę, dorzucasz tuńczyka z puszki (ja daje tego w oleju tylko olej odlewam) i chwilę przesmażasz. Wrzucasz do garnka gdzie masz ugotowany makaron, dodajesz 2 łyżki majonezu i mieszasz. ja dodatkowo daję pokrojonego w kostkę zimnego świeżego pomidora. wsio
Kusisz kobieto, kusisz
Stary 2011-09-28, 10:31   #614
Gucia0987
Zakorzenienie

Ktosiu, jak tylko lubicie tuńczyka to myślę, że będzie Wam smakować
Chociaż ja nie jestem wielką wielbicielką ale w tym daniu i w jednej sałatce po prostu uwielbiam

Stary 2011-09-28, 10:38   #615
AgatkaL
Wtajemniczenie

Cytat:
Chociaż ja nie jestem wielką wielbicielką ale w tym daniu i w jednej sałatce po prostu uwielbiam
Hmmm...chyba wypróbuję, bo z majonezem to jeszcze nie jadłam, tylko zawsze dodawałam np. koncentratu pomidorowego.

Jesteśmy zaręczeni !!!
http://s8.suwaczek.com/201102120926.png

♥NASZ ŚLUB♥ 03.09.2011
http://s5.suwaczek.com/20110903580113.png
AgatkaL jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-28, 10:40   #616
śliweńka
Zakorzenienie

za mną dziś chodzi pomidorówka

09.04.2012 córa
19.04.2017
31.01.2018
Stary 2011-09-28, 10:44   #617
Gucia0987
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez AgatkaL Pokaż wiadomość
Hmmm...chyba wypróbuję, bo z majonezem to jeszcze nie jadłam, tylko zawsze dodawałam np. koncentratu pomidorowego.
A ja nigdy nie próbowałam z koncentratem. Ale ciocia mi ostatnio polecała i będę musiała spróbować

Stary 2011-09-28, 10:57   #618
ktosia86
Zakorzenienie

Cytat:
Lubimy tuńczyka Chociaż jak do tej pory nie przemawiało do mnie to połączenie, ale chyba się skuszę jednak bo tak zachwalacie
Stary 2011-09-28, 10:59   #619
kliwia
Zakorzenienie

ktosia drugi dopeiro
Aha! umylam tez juz podlogi!!
i nawet umylam parapet za oknem w sypialni, bo byl juz czarny - kupilam sobie cif i jade wszytsko!1 a parapet od nowosci nie byl taki bialy
Ale kibelek sie nie domyl - mamy taka twarda wode ze ja pikole, musze zorbic paste z octu i sody oszcyszczonej, to moze zejdzie.

gucia eh zaluje ze zostawilam swoich przyjaciol w rodzinnym miescie - no ale chyba z nich kiepscy przjaciele, skoro sie nawet spotkac nie moglismy jak bylam tam cale 2 tygodnie
ja rozumiem ze sie czlowiek buduje etc, no ale nawet godziny w ciagu dnia nie wydobyc? no bo wieczorem pozno mogli, a zuzka juz wtedy spala, i jak sa goscie to sie budzi. eh

Edytowane przez kliwia
Czas edycji: 2011-09-28 o 11:00
Stary 2011-09-28, 11:04   #620
ktosia86
Zakorzenienie

Cytat:
ktosia drugi dopeiro
i nawet umylam parapet za oknem w sypialni, bo byl juz czarny - kupilam sobie cif i jade wszytsko!1 a parapet od nowosci nie byl taki bialy
Ale kibelek sie nie domyl - mamy taka twarda wode ze ja pikole, musze zorbic paste z octu i sody oszcyszczonej, to moze zejdzie.

gucia eh zaluje ze zostawilam swoich przyjaciol w rodzinnym miescie - no ale chyba z nich kiepscy przjaciele, skoro sie nawet spotkac nie moglismy jak bylam tam cale 2 tygodnie
ja rozumiem ze sie czlowiek buduje etc, no ale nawet godziny w ciagu dnia nie wydobyc? no bo wieczorem pozno mogli, a zuzka juz wtedy spala, i jak sa goscie to sie budzi. eh
Zazdraszczam
Kobieto daj mi szansę, ja NADAL nie ruszyłam du.py
Kamień dobrze schodzi od preparatu pikapur, przynajmniej z umywalki, bo z kibelka mi też nie chce zejść
Stary 2011-09-28, 11:04   #621
kliwia
Zakorzenienie

a co na obiad, bo ja tez pomyslu nie mam.
wiec robie dzis wegetariansko troche
fasolke szparagowa, marchewke na oleju/powinna byc na masle/ w slupkach i do tego ryz
Normlanie nie mam weny juz na gotowanie

ktosia, to na co czekasz!!??!!??!!! do roboty! najgorzej wstac! jak juz zaczniesz to szybko Ci zejdzie

Edytowane przez kliwia
Czas edycji: 2011-09-28 o 11:05
Stary 2011-09-28, 11:09   #622
bzyczka1
Zakorzenienie

ja ostatnio zrobiłam ze śmietaną, też było dobre a jak robicie z tym majonezem to doprawiacie to jakoś???

Kliwia na kamień w muszli moja mama używa "szopa" z Atlasa. To jest do usuwania pozostałości remontowych typu zaprawy i inne, ale z kamieniem radzi sobie idealnie a moja mama tez ma mega problem z nim, bo wyczyści a za 3-4 dni znowu jest

Nasz skarb
bzyczka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-28, 11:12   #623
ktosia86
Zakorzenienie

Cytat:
a co na obiad, bo ja tez pomyslu nie mam.
wiec robie dzis wegetariansko troche
fasolke szparagowa, marchewke na oleju/powinna byc na masle/ w slupkach i do tego ryz
Normlanie nie mam weny juz na gotowanie

ktosia, to na co czekasz!!??!!??!!! do roboty! najgorzej wstac! jak juz zaczniesz to szybko Ci zejdzie
Sama nie wiem na co czekam Szukam ramek do zdjęć

A co do przyjaciół, to ja już dawno wyszłam z założenia, że o prawdziwą przyjaźń trzeba dbać z obu stron, a nie tylko tak, że jedna strona doprasza się o kontakt a druga nic. I od jakiegoś czasu mogę powiedzieć, ze grono przyjaciół pomimo że szczuplejsze to jednak dające większe poczucie bezpieczeństwa. A mieliśmy wcześniej kilka takich osób, do których jeśli my się pierwsi odezwaliśmy to było ok, ale oni sami nie potrafili tego zrobić. No to przestaliśmy się odzywać, bo nie warto, jeśli komuś nie zależy na nas tak samo jak nam na nim, bez sensu.

Jest postęp! Umyłam podłogę na balkonie A teraz biorę się za sypialnię

Edytowane przez ktosia86
Czas edycji: 2011-09-28 o 11:43
ktosia86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-28, 11:47   #624
Gucia0987
Zakorzenienie

Cytat:
ktosia drugi dopeiro

Ja mam ich nabytych w Krk Ale są najlepsi na świecie. Zresztą ja bardzo oszczędnie używam słowa "przyjaciel". Dla mnie to bardzo wiele znaczy więc nie określam każdego znajomego tym mianem

A szkoda, że Twoim przyjaciele nie znaleźli nawet chwilki, żeby się spotkać. Przykre to.

Cytat:
Napisane przez bzyczka1 Pokaż wiadomość
ja ostatnio zrobiłam ze śmietaną, też było dobre a jak robicie z tym majonezem to doprawiacie to jakoś???
Bzyczko, ja nie doprawiam, Rosi doprawia pieprzem i solą. Ale wszystko tak żeby Ci smakowało

Cytat:
Sama nie wiem na co czekam Szukam ramek do zdjęć

A co do przyjaciół, to ja już dawno wyszłam z założenia, że o prawdziwą przyjaźń trzeba dbać z obu stron, a nie tylko tak, że jedna strona doprasza się o kontakt a druga nic. I od jakiegoś czasu mogę powiedzieć, ze grono przyjaciół pomimo że szczuplejsze to jednak dające większe poczucie bezpieczeństwa. A mieliśmy wcześniej kilka takich osób, do których jeśli my się pierwsi odezwaliśmy to było ok, ale oni sami nie potrafili tego zrobić. No to przestaliśmy się odzywać, bo nie warto, jeśli komuś nie zależy na nas tak samo jak nam na nim, bez sensu.
Prawda to co piszesz. Musi być akcja i reakcja Inaczej bez szans!
Trzeba dbać o przyjaźń bardzo podobnie jak o małżeństwo Przynajmniej ja wychodzę z takiego założenia.

Stary 2011-09-28, 11:52   #625
śliweńka
Zakorzenienie

macie problem z kamieniem na dnie w kibelku?mój TŻ raz doszorował kibel bo były właściciel mieszkania to było widać że syfiarz a taki ą i ę wielce a syf wszędzie, TŻ wrzucił kostkę do ubikacji z domola i jak się pieniła to szorował dni szczotką i cały kamień zszedł, ja ostatnio w końcu trafiłam na porządny środek i doszorowałam piekarnik

09.04.2012 córa
19.04.2017
31.01.2018
Stary 2011-09-28, 11:57   #626
kliwia
Zakorzenienie

sliwenka na kamien w sordku muszli gdzie ciagle woda stoi - to u mnei wystarczy wlac bardzie cieplej wody wsypac troche kreta [takiego z biedronki] i wsadzic lapke w rekawiczce i sam odpada.
Ale nie chce zejsc ten kamien w miejscu gdzie woda wylatuje, przy otworkach i na muszli - miedzy deska a to stojaca woda sie zrobil zaciek taki, i d.upa blada.

ktosia yeah

gucia no to wychodzi na to ze nie mamy z mezem ani jednego prawdziwego rpzyjaciela
Stary 2011-09-28, 11:59   #627
celi25
Rozeznanie

Cytat:
bawcie się dobrze!!!

dzięki
a na obiad mam zupę z soczewicy (coś a'la z green way'a )

celi25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-28, 13:03   #628
martucha84
Zakorzenienie

SAMBA twoja szwagierka mnie rozwala... porażka na całej linii... uświadomcie teścia że robi jej krzywdę - trzeba mu prosto z mostu powiedzieć ze wy jej do siebie nie weźmiecie po jego śmierci a wiecznie żyć nie bedzie.. może on nie jest tego świadomy i liczy na to że jednak ją przygarniecie.

Gucia ciesze się ze spotkanie udane, a Danielito wam to wynagrodzi ciekawe tylko jak

Cytat:
pięknie powiedziane.. no i mogę się pod tym podpisać... zresztą mnie czasem bawi jak pojawienie się Pata wpłynęło na niektórych ludzi których kiedyś nazywaliśmy przyjaciółmi -niektórzy sie nas "boją" jakbyśmy gryźli bo mamy małego, kontakt urwali i heja, zresztą długo by pisać,
a znowu z innymi kontakt jeszcze bardziej zacieśniony więc tu akurat na plus

ja na obiad w pracy jadłam naleśniki, nie mogłam się oprzeć
w domu nie wiem co zrobie może rybe

a my mamy dzis 6 lat ale nie świętujemy bo jedziemy na Kinderbal - Pat został na urodzinki zaproszony

Edytowane przez martucha84
Czas edycji: 2011-09-28 o 13:06
martucha84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-28, 13:04   #629
Gucia0987
Zakorzenienie

Cytat:
sliwenka na kamien w sordku muszli gdzie ciagle woda stoi - to u mnei wystarczy wlac bardzie cieplej wody wsypac troche kreta [takiego z biedronki] i wsadzic lapke w rekawiczce i sam odpada.
Ale nie chce zejsc ten kamien w miejscu gdzie woda wylatuje, przy otworkach i na muszli - miedzy deska a to stojaca woda sie zrobil zaciek taki, i d.upa blada.

ktosia yeah

gucia no to wychodzi na to ze nie mamy z mezem ani jednego prawdziwego rpzyjaciela
A tam! Na pewno jacyś się znajdą!

Cytat:
Napisane przez celi25 Pokaż wiadomość
dzięki
a na obiad mam zupę z soczewicy (coś a'la z green way'a )
Soczewicy jeszcze nigdy nie jadłam. Smaczne to?

Rossi, i co robisz na ten obiad? Bo ja dalej nie wiem. Wymyśliłam kurczaka w sosie pieczarkowym z serem pleśniowym... ale nie wiem czy mi się chce z mięsem bawić. Ostatnio w ogóle jakoś nie jadam mięsa.

Stary 2011-09-28, 13:07   #630
Katunia:)
Zakorzenienie

GG do Katunia:)

Dziewczyny fotkiz sesji Tomciowej pokaze jak tylko bede obrobione troche. Mam je na razie w stanie surowym.

Wrocilamz pracy i jestem padnieta... do tego mam @ wiec teraz nic nie robie tylko leze
Katunia:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości