|
|
#541 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zazdrośnice - część 42.! :-)
|
|
|
|
#542 |
|
MBZ♥
|
Frezyjko zgadzam się z Toba
![]() ![]() Karo pytałam wczesniej ale chyba nie zauważyłaś:jka TŻ? ![]() z psem idź do weta, my jedziemy w październiku obciąć pazury i na usg już widzę jak się będzie stresował![]() cześć Capri
|
|
|
|
#543 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
Piję właśnie drugą kawę... Extra strong, bo ledwo na oczy widzę...10 stron przede mną, więc zmykam nadrabiać
|
#544 |
|
Zakorzenienie
|
TŻ odstawił wczoraj samochód bo go za drogo wychodzi i dziś pojechał do pracy autobusem, wstał o 5.30
a ja z nim, zrobiłam kanapki z "buźkami" i był wniebowzięty Niech już klęka, będę dobra żonką
|
#545 |
|
Zakorzenienie
|
niestety ja sama
![]() |
|
|
|
#546 |
|
Zakorzenienie
|
Capriola no no no
Wczoraj w końcu ktoś do mnie się odezwał na maila od CV i aplikacji o pracę. Ze szkoły językowej. Co napisali? "Jako że podała pani nieprawidłowy numer telefonu, pozwoliłam sobie napisać do Pani na maila..." Tak, sprawdziłam, miałam w CV wpisaną 7 zamiast 9 i się dziwię że telefon milczy ![]() Ale na szczęście w innych CV miałam dobrze, a te modyfikowałam ostatnio to wtedy musiałam pozmieniać coś. Cała ja
|
|
|
|
#547 |
|
MBZ♥
|
Caprioszku ja robię kanapki wieczorem
zawijam jak świstak w sreberka rano szkoda czasu...![]() MagdaPOBUDKA ![]() Skimos hej dobrze, że nie olali tylko napisali może to dobry znak
|
|
|
|
#548 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no to nieźle... przynajmniej tyle..... bo ja w swoim CV napisałam dobrze numer, a mimo to telefon milczy
|
|
|
|
|
#549 |
|
Zakorzenienie
|
BYou faktycznie babeczka jest pod tym względem super i rozumie, że ktoś może się gorzej czasem poczuć - a ona jeszcze sama mi wczoraj przypominała, że mam iść do domu i nie siedzieć tyle w pracy
w sumie i tak jak mnie uporczywie coś boli to nie umiem się skupić na pracy i wtedy i tak nic nie robię, albo robię popełniając jakieś głupie błędy![]() Frezi zgadzam się z Tobą! ![]() Capri będzie z Ciebie fantastyczna żona ![]()
|
#550 |
|
Zakorzenienie
|
Siedze sobie i muszę się z wami podzielić moimi reflaksjami, tak sobie zaczęłam myśleć apropo tych grosików, obowiązków szefa itd.
ja już w tym sklepie sie zajmuję wszystkim łacznie z tym, ze latam do banku i robię wpłaty naszych utargów-co oczywiście nie nalezy do moich obowiązków(bo podpisuje sie nazwiskiem wlasciela sklepu nie moim), ja tam musze posiedziec na kasie, zrobic papiery, przyjąć towar, przeszkolić pracowników, ew powiedzieć im co maja robic, co miesiac zmienic promocje, zbajerować weryfikatora jak przyjdzie i takie duperele, i powiem szczerze, że wyłudziłam podwyżkę, jak już pisałam kiedyś, ale za tym poszło zwiększenie godzin pracy i obowiązków;/ i uszami mi już ta robota wychodzi bo ja robię wszystko a ona nawet o głupie grosiki się nie może zatroszczyć, bo jej się nie chce do sklepu przyjechać, skoro ja i tak jestem, i zastanawiam się nad zmianą pracy :/ ale teraz tak cięzko o dobrą robotę bo ja tu za@#$%^alam jak głupia i nawet głupiego "Dziękuję" nigdy nie usłyszę, zawsze tylko: tego nie zrobiłaś, tego nie ma, tamtego, premii to ja już nie widziałam hohoho, a najlepsze, że ostatnio jak był weryfikator to dostałam 198/200 pkt (zazwyczaj dostawałysmy kolo 168pkt) i za to dostała od żabki 3tys premii, jako dobrze prosperujacy sklep z mila obsługą ble ble ble i co, ja zrobiłam to wszytsko... kupiłam nawet warzywa i owoce żeby sklep ładnie wyglądał i co usłyszałam "premii nie dostaniesz bo jakbyś dostała 200pkt to bym miała 4 tys..."już wtedy chciałam zostawić te robotę,ale wiem, ze nie dam sobie rady bez pracy, a kredyt na samochód sam się nie spłaci ![]() nic nie pisałam, bo myślałam, że przesadzam(bo okres,bo nerwy, bo drażliwa jestem i tak to sobie tłumaczyłam) ale jak tak sobie to przeanalizowałam to za te kase to co ja tu robie w innym sklepie tak samo pracowałabym z podstawą przynjamniej 2,5tys. chyba...
|
#551 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W każdym razie i tak musze wstawać z nim bo na razie mamy 1 klucz więc muszę się zamknąć od środka jak TŻ wychodzi...ale potem wracam do łóżka i dosypiam jeszcze z godzinkę, dwie, a TŻ i tak szczęśliwy że łączę się z nim w bólu porannego wstawania![]() Dziś już muszę się zabrać za naukę powoli skoro przedłużyłam sobie weekend i teoretycznie powinnam już być na zajęciach
|
|
#552 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No budzę się, budzę... Powoooliii
|
|
#553 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
musisz doczytać, pisałam, żę się martwię bo ma twardy brzuch ale dzisiaj wszytsko bede wiedziała bo ma zdjęcie szwów i go zbadają.a co do pazurów to moj tata umie obcinać pazury psu ![]() Cytat:
![]() Cytat:
trzymam kciuki za jakąs pracę
|
|
#554 |
|
MBZ♥
|
Osznieczęsto się zdarza taka osoba na stanowisku
mam nadzieję, że Mąż wygrzał pod kocykiem![]() Mąż mnie wczoraj zaskoczył:chyba muszę Ci kupić nowe buty ja:eeeeee TŻ: potrzebne mi takie woreczki co dodają do pudełek żeby buty nie wilgotniały i pudełkoja:wobec takich argumentów muszę się zgodzić ![]() TŻ:jak ja CIę znam ![]() tylko jakie ja chcę buty ![]() Karo przykro mi, że jesteś tak wykorzystywana w pracy ![]() ![]() a o TŻ muszę doczytać ![]() ja mam taką obcinaczkę dla psów ale mj ma swoje bardzo długie, do tego czarne i nie widzę gdzie się zaczyna ukrwienie.boję się, że Mu za dużo obetnę. Poza tym u weta on siedzi spokojne, podaje łapy, a przy mnie skamle i się wyrywa. TŻ twierdzi, że go rozpuściłam i tyle:/ Caprioszku też wstaję razem z Nim ale poranna toaleta, potem wspólna kawa, czasem kanapki-ale to nie zawsze przytulasy. Potem idziemy razem kawałek z psem i wracam do domu i kładę się jeszcze na chwilę żeby dojrzeć w łóżku![]() Magda z wędliną, serem żółtym, jak z sałatą to robię rano albo dokładam do tego actimel, batonik, owoc
Edytowane przez BYou Czas edycji: 2011-09-28 o 09:55 |
|
|
|
#555 |
|
Zakorzenienie
|
|
#556 |
|
Zakorzenienie
|
czy Wam tez sie chce tak pieronsko spac
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() |
|
|
|
#558 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja jakbym była w Twojej sytuacji (a nie mówię na sucho, bo jakiś czas temu pracowałam na kasie i z różnymi sytuacjami się spotykałam), to następnym razem jakbym nie miała grosza, a klient by się domagał, to telefon do szefowej, że sorry, ale masz kolejkę/klientów w sklepie,a nie masz drobnych.... nie możesz wyjść gdzieś rozmienić/pożyczyć, bo np. jesteś sama i że musi Ci szybko przywieźć drobne, bo klient czeka na pełną resztę
|
|
|
|
|
#559 |
|
Zakorzenienie
|
|
#560 |
|
Zakorzenienie
|
jest info, że teściowa dzisiaj wyjdzie ze szpitala i jadę do domu
ale się cieszę!!!!!!!
|
|
|
|
#561 |
|
Zakorzenienie
|
karola wyzysk jest wokół nas, to tak jak było u mnie w firmie - odeszła osoba, no to zamiast zatrudnić nową - nieee zwalmy prace na kogoś innego. Ja musiałam się nieźle zbuntować i obecnie już jest całkiem fajnie, no i od czasu do czasu naczelnik doceni mnie jakąś premią
![]() więc przypomnij siostrze o jej obowiązkach, bo to ona jest szefową! Frezi
RAZEM ![]() "Właściwie już samo życie jest podróżą w czasie. To tylko kwestia szybkości..." Edytowane przez osz rety Czas edycji: 2011-09-28 o 10:13 |
|
|
|
#562 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
karola.... aaaaa to Twoja siostra!!!??? przecież pisałaś... no to tym bardziej chryje o grosze robić
|
|
|
|
|
#563 |
|
MBZ♥
|
Karo tak jak mówią, że z rodziną to się najlepiej na zdjęciu wychodzi niestety
jesli siostra się nie interesuje biznesem to niech go Ci odda i tyle. wtedy sama sobie będziesz szefem i będziesz mogła wziąć sprawy w swoje ręce![]() Frezyjko dobra wiadomość :hura:Osz u mnie w OPS o premii można było pomarzyć wkurzało mnie niemiłosiernie jak niektóre koleżanki załatwiały wywiady telefonicznie bo zamiast pójśc i sprawdzić podopiecznego to szły na zakupy ale ewentualne zwrócenie uwagi skutkowalo fochem
Edytowane przez BYou Czas edycji: 2011-09-28 o 10:22 |
|
|
|
#564 |
|
Zakorzenienie
|
On chyba wie...rano jak wstaję i robię te kanapki to na mnie patrzy takim mega zakochanym wzrokiem i tuli mocno
![]() Frezi, super że Teściówka wychodzi!
|
#565 |
|
Zakorzenienie
|
ja tu jestem niby kierownikiem(takie sranie w banie-nazwane tak, zeby mnie chamsko wykorzystywać), ale wiem, ze robię ponad moje obowiązki, a jakbym chciała dalej aplikować na stanowiska kierownicze to potrzebuje min 1 rok doświadczenia także do grudnia minimum muszę się tu pomęczyć.
|
#566 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() taaak, chociaż dopiero co wtałam :P super
|
|
#568 |
|
Zakorzenienie
|
Capri bardzo się twój cieszę, że Twój Tz sie zmienia
|
#569 |
|
Zakorzenienie
|
BYou no wiesz u nas premię to takie bardziej symboliczne, ale zawsze to coś
karola no właśnie masz gdzieś w umowie, że jesteś kierownikiem czy tylko ustnie? Capri oby zmiana na dobre trwał baaardzo długo
|
#570 |
|
Zakorzenienie
|
kiedys gadałysmy o tym, żeby mi oddała sklep, ale na rozmowach się skończyło-ona na prawdę się nie nadaje do tego...
dobrze rozdzielamy zycie prywatne, jako siostry dzwonimy, piszemy, zalimy sie sobie,a w pracy wiecznie nieporozumienia i kłotnie, mozemy sie kłocic o pracę a zaraz ona przyjdzie i opowiada jak to w zyciu jej ciezko itd, więc tak jakby to jest dobre tylko samo zarządzanie przez nia biznesem jest beznadziejne
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:31.

Piję właśnie drugą kawę... Extra strong, bo ledwo na oczy widzę...
a ja z nim, zrobiłam kanapki z "buźkami" i był wniebowzięty

13.03.2008

W każdym razie i tak musze wstawać z nim bo na razie mamy 1 klucz więc muszę się zamknąć od środka jak TŻ wychodzi...ale potem wracam do łóżka i dosypiam jeszcze z godzinkę, dwie, a TŻ i tak szczęśliwy że łączę się z nim w bólu porannego wstawania
![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)