|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4411 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Jesień zbliża się wielkimi krokami, a PMki żyją swoimi ślubami – PM 2012, cz. X
Cytat:
Cytat:
opowiedz coś o sobie, o was, na kiedy planujecie ślub ![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#4412 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Jesień zbliża się wielkimi krokami, a PMki żyją swoimi ślubami – PM 2012, cz. X
Ja mieszkam na Polwyspie Helskim w bardzo malowniczo polozonej miejscowosci jest to miejscowosc turystyczna
![]() Moj narzeczony mieszkał w Poznaniu przypadkowo poznalismy sie przez komunkator TLEN.To było 24 wrzesnia 2010r. o godzinie 19:58 Pewnego chlodnego wieczoru usiadłam sobie przed komuterem i zainstalowywałam sobie komunikatory Gadu-Gadu,Tlen. Wtedy właśnie zaczełam szukac znajomych. Po odnalezieniu znajomych pomyslalam ze fajnie bylo by poznac kogos wtedy bardzo potrzebowalam osoby ktorej mogła bym sie wtedy zwierzyc,wygadac zeby bylo mi lzej. Wczesniej w maju 2010r byłam jeszcze w zwiazku z byłym narzeczonym po 3,5 roku rozstalismy sie ze wzgledu na nadmiar spozywanego alkoholu. Dochodziło do awantur,przepychanek itp. Wiec stwierdziłam ze dłuzej juz tego nie zniose to koniec i tak tez zrobilam. Przeplakałam wiele miesiecy ale coz musiałam pogodzic sie z losem nie chcialam zmarnowac sobie zycia. 24 wrzesnia napisałam do pewnego chlopaka tak poprostu chybił trafił wybrałam go na komunikatorze Tlen i zaczelismy rozmowy a wiec powiedzialam mu o wszystkim co mnie spotkało i myslałam ze to koniec naszej znajomosci. Ja sie wygadałam, on mi tez i dowidzenia (tak wtedy własnie pomyslalam). Nie nie wcale tak nie było chłopak wypisywał do mnie codziennie wiadomosci ja wachajac sie przez 3 dni nie odpisywalam i az wkoncu cos mnie tchneło aby ponownie nawiazac kontakt. W obecniej chwili mieszkamy juz razem Tak to sie zaczeło i trwa aż do dziś. |
|
|
|
#4413 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
)
|
|
#4414 |
|
Raczkowanie
|
To było 24 wrzesnia 2010r. o godzinie 19:58
Pewnego chlodnego wieczoru usiadłam sobie przed komuterem i zainstalowywałam sobie komunikatory Gadu-Gadu,Tlen. Wtedy właśnie zaczełam szukac znajomych. Po odnalezieniu znajomych pomyslalam ze fajnie bylo by poznac kogos wtedy bardzo potrzebowalam osoby ktorej mogła bym sie wtedy zwierzyc,wygadac zeby bylo mi lzej. Wczesniej w maju 2010r byłam jeszcze w zwiazku z byłym narzeczonym po 3,5 roku rozstalismy sie ze wzgledu na nadmiar spozywanego alkoholu. Dochodziło do awantur,przepychanek itp. Wiec stwierdziłam ze dłuzej juz tego nie zniose to koniec i tak tez zrobilam. Przeplakałam wiele miesiecy ale coz musiałam pogodzic sie z losem nie chcialam zmarnowac sobie zycia. 24 wrzesnia napisałam do pewnego chlopaka tak poprostu chybił trafił wybrałam go na komunikatorze Tlen i zaczelismy rozmowy a wiec powiedzialam mu o wszystkim co mnie spotkało i myslałam ze to koniec naszej znajomosci. Ja sie wygadałam, on mi tez i dowidzenia (tak wtedy własnie pomyslalam). Nie nie wcale tak nie było chłopak wypisywał do mnie codziennie wiadomosci ja wachajac sie przez 3 dni nie odpisywalam i az wkoncu cos mnie tchneło aby ponownie nawiazac kontakt. W obecniej chwili mieszkamy juz razem Tak to sie zaczeło i trwa aż do dziś. |
|
|
|
#4415 |
|
Raczkowanie
|
Sesja narzeczeńska
dla tych co planująJa swoją wygrałam na facebooku i pomysł był na sesję stylizowaną- czasy baroku i kopciuszka .http://retrofokus.pl/galeriapar/sesjabarok/ Wypożyczyłam z teatru stroje i sesja wyszła genialna. Choć nie bylo za rózowo. Ponieważ jestem z wielkoopolski i mamy parę fajnych pałacy to chciałam zdjęcia we wnetrzach- ale jak sie okazało to nie takie proste, gdzieś mogłyu być tylko zdjęcia w białej - tak w białej suknii( nie wiem co za problem), gdzieś bez butów ( bo poryszemy zabytkowe parkiety hiii), więc zdecydowalismy sie na park przypałacowy. A co do innych stylizacji może być wiele- * wspólne gotowanie *wycieczka rowerowa * jakaś pracowania malarska * stylizacja a la wywiad z wampirem * wizyta w wesolym miasteczku Ja do slubu chciała bym jeszcze jedna sesję mieć- ma nam ją zrobic mój znajomy, taka stylizacja dziecinna z watą cukrową, banskami mydlanymi i tenisówkami ![]() Postaram sie dodac parę fotek z tej barokowej
|
|
#4416 |
|
Raczkowanie
|
slub planujemy na 15.09.2012
|
|
|
|
#4417 |
|
Zakorzenienie
|
O rany, do ślubu zostało równe 7 miesięcy...
A mi okres się spóźnia jak na razie 3 dni, mam nadzieję że to tylko stres...
Edytowane przez maruda80 Czas edycji: 2011-09-28 o 10:47 |
|
|
|
#4418 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie
Jestem już po pracy ale mam jeszcze zajęcia dzisiaj. A po zajęciach jedziemy na salę ![]() Welon już idzie i nie mogę się doczekać kiedy przyjdzie ![]() Witam nowe Pmki |
|
|
|
#4419 |
|
Raczkowanie
|
sesja udana bardzo mi sie podoba
![]() ---------- Dopisano o 10:48 ---------- Poprzedni post napisano o 10:46 ---------- pewnie tak to nerwy zrobiły swoje nie martw sie na zapas wszystko bedzie dobrze
|
|
|
|
#4420 |
|
Zadomowienie
|
HEj dziewczynki, nie no jestem w szoku...teraz to na bank pobiłam rekord mojej nieobecności. NIe wiem czy będę w stanie nadrobić zaległości
W sumie nic nowego przez ten czas nie załatwiłam.Ale mam już buty, bolerka, jeszcze biżuterii mi brakuje, mam jeden komplet na oku ale wychodzi bardzo drogo i nie wiem czy szukać coś tańszego czy wziąć ten który jest najdroższy , najbardziej mi się podoba i idealnie pasuje do mojej sukienki
Edytowane przez Seagirl Czas edycji: 2011-09-28 o 10:51 |
|
|
|
#4421 |
|
Raczkowanie
|
[QUOTE=Izka1601;29671653]sesja udana bardzo mi sie podoba
[COLOR="Silver"]Witaj Izka
|
|
#4422 |
|
Raczkowanie
|
tylko 4 miesiace do wielkiego dnia
Duzo macie juz zalatwione??
|
|
|
|
#4423 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
oj, dawno cię nie było.. Ja praktycznie to też sporadycznie się udzielam, cały czas czytam - staram się nadrobić zaległości w wątku... tempo szalone! Oj, boję się co to się zacznie po nowym roku..
Edytowane przez maruda80 Czas edycji: 2011-09-28 o 10:53 |
|
|
|
|
#4424 |
|
Raczkowanie
|
Witaj Halunia86
|
|
|
|
#4425 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4426 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Mam małe watliwosci ale może beda fajnie wygladac? i niestety ciezko moj rozmiar znaleźć...mam długosc wkładki 22,5 |
||
|
|
|
#4427 |
|
Raczkowanie
|
Tak jeszcze z ciekawości zapytam, czy któraś z was jest z Poznania lub okolic i miała by ochotę na pobuszowanie po salonach z sukniami ślubnymi?
|
|
#4428 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4429 |
|
Raczkowanie
|
Czytsliscie moja historie milosna jak to sie zaczelo??
A wiec To było 24 wrzesnia 2010r. o godzinie 19:58 Pewnego chlodnego wieczoru usiadłam sobie przed komuterem i zainstalowywałam sobie komunikatory Gadu-Gadu,Tlen. Wtedy właśnie zaczełam szukac znajomych. Po odnalezieniu znajomych pomyslalam ze fajnie bylo by poznac kogos wtedy bardzo potrzebowalam osoby ktorej mogła bym sie wtedy zwierzyc,wygadac zeby bylo mi lzej. Wczesniej w maju 2010r byłam jeszcze w zwiazku z byłym narzeczonym po 3,5 roku rozstalismy sie ze wzgledu na nadmiar spozywanego alkoholu. Dochodziło do awantur,przepychanek itp. Wiec stwierdziłam ze dłuzej juz tego nie zniose to koniec i tak tez zrobilam. Przeplakałam wiele miesiecy ale coz musiałam pogodzic sie z losem nie chcialam zmarnowac sobie zycia. 24 wrzesnia napisałam do pewnego chlopaka tak poprostu chybił trafił wybrałam go na komunikatorze Tlen i zaczelismy rozmowy a wiec powiedzialam mu o wszystkim co mnie spotkało i myslałam ze to koniec naszej znajomosci. Ja sie wygadałam, on mi tez i dowidzenia (tak wtedy własnie pomyslalam). Nie nie wcale tak nie było chłopak wypisywał do mnie codziennie wiadomosci ja wachajac sie przez 3 dni nie odpisywalam i az wkoncu cos mnie tchneło aby ponownie nawiazac kontakt. W obecniej chwili mieszkamy juz razem ale wczesniej było tak ze chłopak mieszkał w Poznaiu a Ja na Półwyspie Helskim wiec dzieliła nas spora odległosc kilometrów. Tak to sie zaczeło i trwa aż do dziś. |
|
|
|
#4430 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja na gruoponie kupilam przedluzanie rzes i wyprobuje jak mi sie spodoba to moze sie zdecyduje tez na slub ja sie zapisuje dopiero po Nowym Roku bo jeszcze nie ma zapisow na przyszly rok ![]() Cytat:
![]() U nas dzis tak slicznie 25 stopni oby zostalo tak jak najdluzej!
|
||
|
|
|
#4431 |
|
Raczkowanie
|
widzisz gdybym byla teraz w Poznaniu u rodzcow mojego faceta to bym pobuszowała z Toba z checia
![]() ---------- Dopisano o 10:58 ---------- Poprzedni post napisano o 10:57 ---------- jaka diete stosujesz ze zrzuciłas juz 7 kg?? |
|
|
|
#4432 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Witam nowe Pmki;-) Edytowane przez Seagirl Czas edycji: 2011-09-28 o 10:59 |
|
|
|
|
#4433 |
|
Zakorzenienie
|
Też zamierzałam kupić buty na all, ale zrezygnowałam.
Jednak buty ślubne muszą być bardzo dobrze dopasowane i wygodne - ja mam wąską stopę a to tego rozmiarówka też różna. Będę szukać w sklepach, tylko szkoda mi trochę kasy na buty które założę praktycznie jeden raz.
|
#4434 |
|
Raczkowanie
|
co jesz ze tak gubisz kilogramy?
|
|
|
|
#4435 |
|
Raczkowanie
|
|
|
#4436 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Trochę mnie zmroziło jak "moja" sierpniowa PMka opowiadała, że makijażystka jej nie słuchała wcale, tylko chciała zobaczyć jakie ma dodatki do sukni ślubnej (miała akurat fioletowe) i w tym kolorze zrobiła jej makijaż. Ona była bardzo zadowolona i naprawdę ładnie wyglądało (chociaż dała jej trochę brokatu na powieki, a moim zdaniem makijaż ślubny powinien być raczej matowy, żeby lepiej na zdjęciach wyszedł), ale ja nie wyobrażam sobie, że makijażystka zrobiłaby wszystko po swojemu, jeszcze jakbym próbnego wcześniej nie miała ![]() Cytat:
Mi podoba się też smokey eye z brązem i czernią ![]() Cytat:
![]() ![]() i czekamy na relację po przymiarkach ![]() Nie mam jeszcze, nawet upatrzonych nie mam ![]() Dziewczyny a ile wy płacicie za czesanie u fryzjera? Ja płaciłam 35zł i fryzury mi się podobały, szczególnie ta druga, ale zastanawiam się czy by jeszcze jakiegoś droższego fryzjera nie wypróbować Cytat:
Cytat:
|
|
|
#4437 |
|
Raczkowanie
|
[QUOTE=Izka1601;29671893]widzisz gdybym byla teraz w Poznaniu u rodzcow mojego faceta to bym pobuszowała z Toba z checia
[COLOR="Silver"]Zawsze można się umówić
|
|
#4438 |
|
Raczkowanie
|
Halunia co macie juz zalatwione w zwiazku ze slubem?
|
|
|
|
#4439 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4440 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
) mam jeszcze duzo do zrzucenia wiec waga na poczatku szybko spada ![]() Cytat:
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:14.

mam nadzeje ze pomozecie mi
opowiedz coś o sobie, o was, na kiedy planujecie ślub

)
.