|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#511 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Avomaniaczki plotkują, TŻów wychowują i coraz więcej kupują - część 5
Cześć Wam po południu
![]() Byłam dzisiaj po odbiór legitymacji i indeksu Basiu gratuluję wygranej ![]() Oktawio cieszę się że udało ci się zaliczyć, wielkie ![]() Luksa Gratuluję sukcesu męża ![]() Justyno Dla mnie powrotów nie ma ![]() U mnie też taki piękny dzień dzisiaj, ahh ![]() Podoba mi się taka jesień
25.01.2008 Ważne rzeczy nigdy nie przychodziły łatwo. Dlatego były ważne. Początkująca scraperka ![]() Zapraszam https://www.instagram.com/w_chwili_luzu/ https://www.facebook.com/W-Chwili-Luzu-122769098281801/ |
|
|
|
#512 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#513 | |
|
w krainie snu i marzeń
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#514 |
|
Zakorzenienie
|
Tomek dzisiaj był - boże co ja się napłakałam
jak chciał mnie przytulić to jedyne co umiałam z siebie wykrztusić to ' NIE DOTYKAJ MNIE !"poza tym - ma przyjść wieczorem na kooooolejną rozmowę , nie wiem dziewczyny ale mam poczucie że musze walczyć mimo iż wszyscy w koło mówią mi abym odpuściła .
..a publika wygwizda bo życie to nie Sopot . Maleństwo moje Edytowane przez Resscue21 Czas edycji: 2011-09-28 o 17:27 |
|
|
|
#515 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Martwię się tylko tym, żebyś nie zapłaciła strasznej ceny za ten związek. |
|
|
|
|
#516 |
|
Zakorzenienie
|
ja sie musze troszkę wyluzować , bo od wczoraj mam straszne skurcze . jutro musze iśc do lekarza .
|
#517 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
W małżeństwie są różne sytuacje, ale u Was strasznie boli to,że Ty masz Hanię w brzuszku a Tomek funduje Ci takie skoki emocjonalne... Sama wiesz,że rozmowa jest najważniejsza. Dobrych rad usłyszysz tysiące, ale to jest Twoje życie i to musi być Twoja decyzja. Przytulas |
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#518 |
|
Zakorzenienie
|
Nici ze spaceru, bo B. zabrali spod siłowni na komendę...
|
|
|
|
#519 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#520 |
|
Zakorzenienie
|
czeeemu ?
|
#521 |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie mi się przypomniało, że w piątek jest dzień chłopaka... Niby B. już dostał perfumy, ale życzenia muszę mu złożyć
|
|
|
|
#522 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#523 |
|
Zakorzenienie
|
Chodzi o nocną akcję z sąsiadami. My mieszkamy najbliżej, wszystko działo się dosłownie za ścianą... Nikt nic nie wie i próbują rozkminić co się stało.
|
|
|
|
#524 |
|
Zakorzenienie
|
uffff myślałam że on coś konkretnie przeszkrobał
|
#525 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#526 |
|
Zakorzenienie
|
Oj i tu masz rację
![]() Ale i tak to brzydka sprawa, bo wczoraj już go przesłuchiwali i dziś już byli najpierw dwaj funkcjonariusze, a później bardzo młody policjant i policjantka. Dobrze, że to B. otworzył drzwi w nocy
|
|
|
|
#527 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#528 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 18:07 ---------- Poprzedni post napisano o 18:02 ---------- jakby ona otworzyła, to by ją ciągali na komendę
|
|
|
|
|
#529 |
|
Zakorzenienie
|
Nie, policjant zobaczył Go jako pierwszego i tylko jego przesłuchiwał. Inaczej to mnie by ciągali...
Mam nadzieję, że długo Go nie będą trzymać
|
|
|
|
#530 |
|
Zakorzenienie
|
hej hej
musso pędzelki czekały w skrzynce i jeszcze mam jakiś polecony do odebrania na poczcie nie mam pojęcia, co to może być mam nadzieję, że nie bomba
|
#531 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() bomba |
|
|
|
|
#532 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#533 | |
|
vel Turkusoowa :)
|
Cytat:
i to on powinien walczyć a nie Ty...Jejku jak mnie to wkurza,jego zachowanie,przeżywam to strasznie,i martwię się o Ciebie |
|
|
|
|
#534 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale jak najbardziej trudno jest doradzać w takiej sytuacji i jeszcze trudniej podejmować za nich decyzję. Justynko trzymajcie się razem z Haneczką. |
|
|
|
|
#535 |
|
Zakorzenienie
|
Justyś ja byłam w podobnej sytuacji o tyle że było dziecko, ale już urodzone. Ja i Łukasz nie mieliśmy wtedy ślubu, jak się Kaszka rodziła to ok 2lata związku było za nami.
I od połowy ciąży do Kasiowego raczku kłóciliśmy się non-stop, o wszystko że tak powiem wióry leciały. Aż Go wywaliłam... I po jakiś 2 tygodniach płakania zobaczyłam że to poukładam jakoś, z pomocą rodziców oczywiście ale bez Łukasza też dam radę. Z tego co wiem, On wtedy też dużo sam ze sobą omówił i stanęło już na tym, że omawialiśmy 'podział' dziecka. Tak ze 3 miesiące, bez żalenia i ani słowa o powrocie, aż raz przyszedł po Kaszkę, na spacery ją zabierał i się oświadczył, ślub był po miesiącu. Nie mówię, że potem było bajkowo, docieraliśmy się ostro z rok a potem słabło to, aż teraz stanowimy dość dobre i zgodne małżeństwo, mimo że ogień nadal w nas ![]() Więc wg mnie czasem pobyć bez siebie ma sens, ale to się robi raz a dobrze i potem już decyzja musi być świadoma, lub jak Tomasz Twój mówi 'musi być gotowy na amen' Wiem, że to trudne ale pochamuj nerwy, Haneczka czuje wszystko co Ty, a na Nią to wywieriera wielki wpływ. Co jak co, między Wami może być różni ale Kropkę Tomek kocha i to Jej przekazuj. |
|
|
|
#536 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Trzymam kciuki za WAS, napewno Wam się uda szkoda, że przy tym tak sie denerwujesz A co do skurczów, to idź koniecznie do lekarza. |
|
|
|
|
#537 | |||||
|
szeryfcio
|
Cytat:
Bo jak czytam, że on"popchnął żonę, może uderzył" to mi się nóż w kieszenie otwiera i już widzę co to za typ. Żaden facet facet pod żadnym pozorem nie ma prawa "popchnąć, uderzyć" kobiety Ok, może oboje są siebie warci, ale nic nie usprawiedliwia przemocy fizycznej, brrr co za facet .... ![]() Cytat:
Nieciekawy typ Cytat:
Jedynie laktator można sobie na "po" zostawić, bo jak z karmieniem będzie nikt nie przewidzi... A tak to wszystko kupiłam przed, i to długo przed Jedynie większe rzeczy zostawłam na 8 miesiąc; łóżeczko i wózek (wybrany wcześniej oczywiście). Łożeczko wolałam później ze względu na brak miejsca w mieszkanku, a wózek ze względu na to, że od momentu zakupu leci już gwarancja.Do szkoły rodzenia też nie chodziłam. To znaczy gdyby była za darmo, fundowana przez gminę (tak jak teraz) to bym poszła. Ale szkoda mi było 600 na to co teoretycznie wiedziałam, bo naczytałam się w tej ciąży na maksa . I takie tematy jak : odżywianie w ciąży, rozwój malucha, pielęgnacja... wszystko miałam obcykane i szkoda mi było pieniędzy, wolałam te pieniądze przeznaczyć na coś dla dziecka. Jedyne czego nie mogła nauczyć się z książek/artykułów to oddychanie podczas porodu. No ale na ten jeden temat nie wydam 600 zł, a i potem okazało się, że wcale nie było to potrzebne.Cytat:
Cytat:
Od tego nie ucieknie (chyba, że mu Justynka daruje, ale mam nadzieję, że nie).
Cosmesfera Edytowane przez sheryl Czas edycji: 2011-09-28 o 18:59 |
|||||
|
|
|
#538 |
|
Zakorzenienie
|
Alo z domku
R znowu dziś grzybków nazbierał i znowu chce sos
|
|
|
|
#539 |
|
Zakorzenienie
|
Alo
u mnie na razie nie ma grzybków
Edytowane przez musso4 Czas edycji: 2011-09-28 o 19:37 |
|
|
|
#540 | |
|
Wtajemniczenie
|
heloł
jestem już przeprowadzona ale jeszcze nie rozpakowana jak ja nienawidzę załatwiać papierkowych spraw ![]() Basia, Oktawia, Luksa gratuluję ![]() Luksa nie wiem jaki masz charakterek ale znając mnie na pewno nie pozostawiłabym suchej nitki na teściu ![]() Justyś Skarbie bardzo się martwię o Ciebie i Haneczkę Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:27.

Wózek kupiłam na przełomie 3/4 miesiąca
jak chciał mnie przytulić to jedyne co umiałam z siebie wykrztusić to ' NIE DOTYKAJ MNIE !"

nie mam pojęcia, co to może być 
Bo jak czytam, że on"popchnął żonę, może uderzył" to mi się nóż w kieszenie otwiera i już widzę co to za typ. Żaden facet facet pod żadnym pozorem nie ma prawa "popchnąć, uderzyć" kobiety