![]() |
#1441 | ||
Przyczajenie
|
Dot.: Rozstanie z facetem, część XX
Cytat:
![]() Ale jeśli faktycznie Tobie to przeszkadza i nie możecie się dogadać to chyba jest jednak problem. Ludzie się nie zmieniają, można jedynie razem wypracować jakiś kompromis. ---------- Dopisano o 00:12 ---------- Poprzedni post napisano o 00:08 ---------- Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#1442 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Ostatnio pisałam ze swoim byłym. Napisał, ze mysli, ja spytałam o czym. A on : żeby rzucić cię na ziemię, zedrzec ubranie i... (domyślcie się). Dodam, że ma dziewczynę, afiszuje się z tym uczuciem do niej na fejsie tak, że oczopląsu dostaję ![]()
,,Zawsze robi mi się smutno, gdy coś miłego się kończy. Co prawda zawsze można mieć nadzieję na coś jeszcze milszego, ale co do tego nigdy nie ma pewności. " Edytowane przez violonczelistka Czas edycji: 2011-09-27 o 23:14 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1443 |
Raczkowanie
|
Potrzebuję, żeby ktoś mnie walnął w łeb, albo kopnął w odwłok, błagam.
Wczoraj, prawie 3 tygodnie po rozstaniu z Ex spotkałam się z kolegą, o którego nam poszło przy rozstaniu (Ex stwierdził, że na wspólnym wypadzie ze znajomymi spojrzałam na tego kolegę tak jakby go miała zjeść, ja mu tłumaczyłam że tak nie było i nawet jeśli kiedyś mi wpadł w oko ten kolega to nic z tym nie robiłam bo kocham jego i z nim chcę być i pracować nad związkiem, bo nie najlepiej się układało w ostatnim czasie - i to się powinno liczyć). Oczywiście z moim szczęściem wpadliśmy z kolegą na mojego Ex. Myślałam, że mi przeszło, ale jak go zobaczyłam to wszystko w środku wywróciło mi się do góry nogami i na lewą stronę. Czuję się okropnie, po prostu obrzydliwie, chociaż to Ex powiedział że nie chce ze mną rozmawiać, ani pracować nad związkiem bo nie będzie z kimś kto spojrzał na inną osobę. Przeżywam piekło rozstania po raz drugi. Wiem co on teraz o mnie myśli. I to mnie męczy. Mam ochotę do niego napisać, tłumaczyć się. Potrzebuję rady dziewczyny, wsparcia... Proszę. ![]() Edytowane przez Maaya Czas edycji: 2011-09-28 o 09:43 Powód: styl |
![]() ![]() |
![]() |
#1444 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Tak na zdrowy rozum:czy ktoś,kto uważa za zdradę spojrzenie na kolegę i z tego powodu kończy związek,uwierzy Ci,jeśli spotka Cię po zerwaniu akurat z tym kolegą?No właśnie,tłumaczenie nic nie da,a narazisz się tylko na gorzkie słowa i oskarżenia pod Twoim adresem,być może na wyzwiska.W ogóle co ty byś mu miała tłumaczyć,skoro nie jesteś winna,Ty to wiesz,to jest najważniejsze i tego się trzymaj. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1445 |
Nie depcze krokusów
|
Winni się tłumaczą. To jego problem, że jest chorobliwie zazdrosny.
![]() |
#1446 |
Zakorzenienie
|
dupy wszystko
![]() ![]() jak to wszystko po nich spływa , jeden dzien wyznaja milosci sraja sie lataja inny dzien jestesmy kolezanką, PODZIWIAM. kazdy moj ex tak umiał się nagle przestawić BEZ EMOCJI. :/ ![]()
#1447 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Oni chyba tak mają, udają, że wszystko jest okej, nie okazują emocji, choć w głębi duszy jest im ciężko. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1448 |
Rozeznanie
|
mój eks odezwał się do mnie
coś tam się niemiło zrobiło i wypomniałam mu jego telefon sprzed 2 tygodni typu: ,,tesknie, mysle, udowodnie jak bardzo mi zalezy, odzyskam Cie bla bla'' napisał mi kilka godzin temu: ''żaluje ze znowu Ci namieszałem. ale musimy powaznie porozmawiac. jestem dupkiem, wiem'' nie nie nie, nie chce tegoo ![]() nie chce sluchac po raz setny w tym roku, ze to nie to, ze nie pasujemy do siebie, ze on jest taki zly a ja taaaaka cudowna i ze on jest bohater bo robi to dla mojego dobra. przeciez nic takiego sie nie wydarzylo. to co on chce? masakra ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1449 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
dam se reke odciac ze wczoraj smigał na randke, tak sie spieszył, wystarczyło ze spojrzałam jak był ubrany biała koszula marynarka wypachiony włosy zrobione' on sie spieszy bo cos tam" ![]() ![]()
Marzenia się nie spełniają... Marzenia się spełnia ! ![]() Edytowane przez AguŚ87 Czas edycji: 2011-09-28 o 13:08 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1450 |
Nie depcze krokusów
|
sheneedslove - Póki odbierasz te cholerne telefony, będziesz mieć go na głowie.
![]() |
#1451 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Przecież to jest prostsze niż budowa cepa w tym przypadku. Tylko takie ✂✂✂✂✂✂✂enie, żeby nie wyjść na ch*ja. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1452 |
Nie depcze krokusów
|
Po prostu nie odpisuj nic
![]()
![]() |
#1453 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a mnie je*** wlasnie konkret, siedze i sobie mowie jaka to jestem beznadziejna, kazdy lata za mna rozkochuje mnie w sobie po czym z dnia na dzien znika tak jak ten teraz. NIE MAM SILY i nie ogarniam ! HELP ![]()
![]() |
#1454 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Ja po rozstaniu myślałam tak przez kilka dni- że jestem beznadziejna (nawet sobie to zapisałam i teraz jak widzę to, co napisałam, to mi się śmiać chce ![]() Jesteśmy za✂✂✂iste, wszystko możemy osiągnąć same, a jak po drodze znajdzie się jakiś facet wart uwagi, to niech się najpierw wykaże... nie ufamy za szybko ![]() Piszesz, ze faceci za Tobą latają i rozkochują w sobie... a może warto samej znaleźć "cel" i go w sobie rozkochać? ![]() Ja "już" prawie drugi tydzień jestem sama ![]() ![]() ![]() I chyba powoli zaczynam być szczęśliwa, chociaż bardzo tęsknię. ... w sumie jedyny problem teraz mam taki, że zaczynam wracać do złych nawyków żywieniowych, bo mówię sobie, że to na pocieszenie :P Edytowane przez nowy_nick Czas edycji: 2011-09-28 o 13:51 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1455 |
Zakorzenienie
|
A ja wpadłam tylko powiedzieć, że z mojego "wielkiego zauroczenia" będzie raczej "wielka klapa". Nigdy nie znajdę nikogo kto pokocha mnie i zaakceptuje taką jaką jestem. Poza tym przerażam sama siebie swoim zachowaniem i podejściem do tej znajomości. Chyba nie jestem gotowa na budowanie normalnej relacji z drugim człowiekiem. Niepotrzebnie powiedziałam mu o moich problemach. Niepotrzebnie otworzyłam się tak szybko. Mogłam dać najpierw poznać się z normalnej strony. Tylko czy ja mam jakąś normalną stronę?
![]() Dzisiaj zamierzam wprost zapytać go jak on widzi to, co jest między nami. Jednak na 95% jestem pewna, że usłyszę, że nie jest zainteresowany znajomością ze mną. Pocieszający jest jedynie fakt, że jutro idę do psychologa, więc otrzymam profesjonalną pomoc w podniesieniu się po tym kopniaku. |
![]() ![]() |
![]() |
#1456 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() A co do relacji damsko- męskich... facet to niestety nie przyjaciółka, której można się wypłakać w rękaw i opowiedzieć o wszystkich swoich problemach, które nie dotyczą jego. Owszem, należy rozmawiać, ale wszystko w swoim czasie... po dużej dawce zwierzeń chłopak może zacząć się zastanawiać, czy poradzi sobie z tak skomplikowaną osobą, nawet jeśli mu się podobasz. W stosunku do nich trzeba być konkretnym (więc dobrze, że chcesz się dowiedzieć, jak on to widzi). ![]() Masakra, jak ja się "mądrzyć" zaczynam :P Ale czuję , że moc jest ze mną ![]() Edytowane przez nowy_nick Czas edycji: 2011-09-28 o 14:09 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1457 |
Rozeznanie
|
ja właśnie po tym rozstaniu odzyskałam większą wiare w siebie. Jeszcze jestem zazdrosna o byłego, ale po prostu bardziej o siebie dbam i wiem, że brzydka nie jestem, że mogę osiagnąc dużo. Więc troche mnie zmobilizowało to rozstanie
![]() ale ciągle się zastanawiam czy on o mnie myśli tak często jak ja o nim.. czekam kiedy to się skonczy.. |
![]() ![]() |
![]() |
#1458 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1459 |
Rozeznanie
|
to masz tak samo jak ja
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1460 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Tego kwiatu pół światu, jeśli naprawde sie przestraszyl, to znaczy ze nie jest wcale taki za✂✂✂isty.Nie martw, znajdziesz kogoś kto pokocha Cie taka jaka jesteś, on nie jedyny. Psycholog Ci na pewno pomoze. ![]()
![]() |
#1461 |
Nie depcze krokusów
|
Dearlie - ale o co chodzi? Co zrobił, co powiedział?
![]() |
#1462 |
Zakorzenienie
|
Malla największy problem jest w tym, że właśnie nic nie zrobił
![]() ![]() ![]() Czy powinnam go zapytać wprost o te nasze relacje czy na razie czekać i obserwować? |
![]() ![]() |
![]() |
#1463 |
Zakorzenienie
|
zaraz padne i nie wstane !!!
mialam na gg opis smutną minkę, pajac się podłączył co się dzieje? oczywiscie wałek mu jakis wkrecilam ze z praca cos tam nie halo cos tam rozpisalam sie nie wiem po co ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() po co on to robi.
Marzenia się nie spełniają... Marzenia się spełnia ! ![]() Edytowane przez AguŚ87 Czas edycji: 2011-09-28 o 16:48 |
![]() ![]() |
![]() |
#1464 | ||
Przyczajenie
|
Cytat:
Coś takiego może go wystraszyć, więc jak jest dobrze, to może poczekaj ![]() ---------- Dopisano o 18:06 ---------- Poprzedni post napisano o 18:01 ---------- Cytat:
Edytowane przez nowy_nick Czas edycji: 2011-09-28 o 17:08 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1465 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Ehh, faceci sa masakryczni. Dzisiaj kolezanka opowiadała mi o rozstaniu z chłopakiem, zaprosił ja na kolacje, została na noc (myslala ze na zgode) a rano ja uswiadomil : ale my nie jestesmy juz razem ![]() Na szczescie dziewczynka odeszła z podniesioną głową. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1466 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:10 ---------- Poprzedni post napisano o 18:09 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1467 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1468 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Malla powiem Ci, że tak sobie myślę, że byc może trafiłam na typ człowieka podobnego do Twojego Słodziaka. Ja bym chciała motyli w brzuchu i wybuchu uczuc, a on podchodzi do tego wszystkiego powoli i z dystansem. Ja chyba naprawdę mam nierówno pod sufitem. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1469 |
Raczkowanie
|
To znowu ja ..osoba która w dalszym ciagu nie potrafi sie pozbierac po rozstaniu. Napisal do mnie były NOWEJ dziewczyny mojego byłego. Zapytał co u mnie i jak sobie radze po roztsaniu, on sie nie potrafi pozbierac bardzo ja kocha . Dowiedziałam sie ze moj były powiedział jej o naszych kłopotach w zwiazku a ona to rozgdała.. czy super szczera jest, jest mi przykro ze musze sie dowiadywac od innych ludzi . Zerwałam kontakty , jednak łudze sie czy ich nie odnowic , bo okazało sie ze ta dziewczyna namieszała mu w głowie i namawiała go zeby do mnie nie wrócił ,zeby był twardy itd a teraz sa para. Zastanawiam sie czy nie odnowic kontaktów bo skoro on mogłby sie ze mna spotykac po przyjacielsku to moze by cos sie w nim ruszyło, przypomniało , ozyło... a zreszta ona by była zazdrosna i to by mogło rozbic ich zwiazek . Wiem ze to juz podchodzi pod desperacje , ale ja go strasznie kocham , na jedno sie ciesze ze jest szczesliwy ale nie potrafie sie pogodzic ze jest szczesliwy z inna . Dziewczyny co radzicie ? ;((((
|
![]() ![]() |
![]() |
#1470 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:08 ---------- Poprzedni post napisano o 20:06 ---------- Cytat:
![]() Radź sobie bez niego, wcale nie wiesz zresztą czy oni rzeczywiscie sa razem szczęśliwi.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:50.