|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2131 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Lipcowo-Sierpniowe Dwulatki 2009 i ich rozgadane Mamusie :D
była Hela 1, potem Hela 2, obie juz dawno pochowane, teraz jest zabawkowa Hela i dla niej Zuza buduje
![]() Cytat:
![]() może to jednak nie depresja, może tak Jola pisze ta jesień tak na Ciebie podziałała ![]() może to ta kłótnia z mama ![]() a wogóle co Ty piszesz że nieodpisujesz, przeciez odpisujesz ja czesto jeszcze mniej pisze
|
|
#2132 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() , a Ona ma jakieś konkretne zarzuty, czy tylko mówi, co Jej ślina na język przyniesie? ![]() Nie wiem, co Ci poradzić, bo ja też się wszystkim przejmuję (choć od kiedy jest Kuba, jakoś mniej takimi gadkami ), ale pamiętaj, że Ty jesteś cudowna
Edytowane przez Miramej Czas edycji: 2011-09-28 o 19:49 |
|
|
|
|
#2133 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Matko nie rozumiem tej kobiety - bez obrazy. na tyle na ile Cie znam wiem że jesteś super mamą. nie wiem skąd taki oskarżenia
|
|
|
|
|
#2134 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2135 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
przeciez Ty jestes suuuuper mamą!!!! to może ona ma doła i sie na Tobie to odbiło
|
|
#2136 | ||
|
Ola-Unhola
|
Cytat:
![]() Może to wszystko tak na mnie działa ![]() Cytat:
Jestem niedojrzała, bo mam wirtualne koleżanki, którymi sie przejmuje (czasami cos opowiadałam) Spędzam za duzo czasu przy komputerze (małż też) i dzieci są zaniedbane. (Weszła wczoraj jak wysyłałam Małżowi nr totka mailem, a Ant popłakiwał, bo chciał cyca i stwierdziła wtedy ze to na pewno hazard, że zaniedbuje dziecko, ze jest biedny itp itd) I tu wtedy tekst o rodzeniu i wychowaniu. Jestem szczekająca i nic mi nie mozna powiedzieć (zazwyczaj krytyka, ale przeciez oni taaak wierza we mnie - tylko w jakiś dziwny sposób...) Itd itp edit: Ja w większości tez nie zwracam na takie dogryzki uwagi, ale teraz mnie to dobiło jakoś... Dziękuje ![]() Dziękuje skierko ![]() Ale może aż taka dobra, to ja nie jestem.... A co to za Hela? No widzicie, nawet nie doczytałam pewnie
Edytowane przez UnholyOne Czas edycji: 2011-09-28 o 20:08 |
||
|
|
|
#2137 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Choć ja 3 tyg temu kupiłam B balona i jeszcze lata po salonie Jakim cudem nie wiem![]() U nas hit to traktor i jego "ćepa" (czyt. przyczepa) A garaż ma z pudła tekturowego i już jakieś 2 mies go nie rozgniótł Ide ułozyc mojego smyka spać |
||||
|
|
|
#2138 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, no wiem, że jak się nazbiera, to ![]() Balon helikopter z helem (to Hela nr 1 ), doczytałaś, nawet proponowałaś kupno helu
|
|
|
#2139 |
|
Wtajemniczenie
|
Unholy dobra duszo nasza
Trzymaj się i nie daj się jesieni Dzięki dziewwczyny, i trzymajcie kciuki za rozkręcenie mowy mojego dziecka.
Mój łobuziak Alanek ur. 12.07.2009 Pola jest z nami od 03.XI.2015 Edytowane przez agga19851985 Czas edycji: 2011-09-28 o 20:26 |
|
|
|
#2140 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Długo byli,ciekawe czy smarki jej się rzucąJeszcze nic nie myślę ![]() Cytat:
w takich chwilach okrutnie żałuję że nie mamy do siebie bliżej. No i coś mi ucięło.wrrrr w każdym razie jeszcze Joli chciałąm napisać,że mnie nie zaskoczyłaś tym że paliłaś.Nie wiem jak to miałam zrozumieć Dla mnie nikt nie jest gorszy dlatego że pali.A tak cichcem, to po L zarzekałam się że nie będe palić a zaczęłam a teraz coraz częściej myślę że po Blance pewnie zapalę.
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny ![]() |
||
|
|
|
#2141 |
|
Wtajemniczenie
|
Jesssu dziewczyny, weźcie mnie do pionu postawcie. Miałam zrzucić ze 3kg, a co robię? Siedze i wcinam chipsy i piję piwo. Już wolałabym być nałogowym palaczem niż tak podjadać wieczorami :-(
|
#2142 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 20:38 ---------- Poprzedni post napisano o 20:36 ---------- Cytat:
![]() Ale chyba nie codziennie tak masz? Ja od początku października robię sobie detoks od tych przyjemności
|
|
|
#2143 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
to witaj w klubieJa własnie WMAWIAM sobie że wcale nie chcę iść zrobić sobie popcornu na oleju ![]() Ciekawe jak się to skończy B po dzisiejszych popołudniowych wyczynach zasnoł rekordowo szybko |
|
|
|
|
#2144 |
|
Zakorzenienie
|
Aaaaa Ola a ja dziś cały dzień myślę o tobie, bo mam pieczarkową na obiad
![]() Baaaa nawet 2 dania udało mi się ukręcić i mimo że tak mi dziś źle i dziwnie to w duchu się chwaliłam że dziś idealna mama jak ty jestem -powaga,nie kłamię ![]() Idę leżeć.
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny ![]() |
|
|
|
#2145 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja taki detoks robię sobie juz hu hu i jakoś zrobić nie moge Cytat:
![]() Mąż po kąpieli dał Alanowi (nie wiem po jakiego groma) 2 zł i teraz jest płacz bo musiał mi oddac. Przeciez nie pozwolę Mu zasypiać z monetą w dłoni. Ddałam Mu specjalne pudełeczko i włozył tam pieniążka, wyjasniłam że jutro gdy tylko wstanie to oddam, ale i tak jest awantura :-(
Mój łobuziak Alanek ur. 12.07.2009 Pola jest z nami od 03.XI.2015 Edytowane przez agga19851985 Czas edycji: 2011-09-28 o 20:47 |
||
|
|
|
#2146 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Faceci , u nas też dziś było głośno
|
|
|
#2147 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Jak by to był mój chłop to bym mu teraz kazała samemu usypiać dziecko bo ja "tą złą" nie mam zamiaru być
|
|
|
|
|
#2148 |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
Ola
przytulam Cie mocno i wiem co czujesz bo u mnie jest to samo, nie tyle co rodzice ale tz sie czepia o wszystko, ogolnie wiecznie daje mi do zrozumienia, ze cos powinnam zrobic lepiej, ze to, ze tamto a najlepiej jak bym byla taka jak jego matka ![]() ostatnio byla awantura bo dalam malemu wafelka (takiego bez czekolady) - bo on wg tz powinien jesc tylko takie ciastka dla niemowlat i w ogole to nic, ze widze roczne i dwuletnie dzeci z lizakami i czekolada a moje dziecko nawet nie wie jak to smakuje, nie daje mu zadnych, absolutnie zadnych slodyczy poza jakims wafelkiem bez czekolady czy biszkoptem, mleczna kanapka itp ale i tak jesem zla a ja wlasnie wrocilam ze spotkania z ksiedzem w sprawie komunii masakra
|
|
#2149 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ale ja chcę nie tylko odciąć się od słodyczy, musze wprowadzić stałe pory posiłków i jesć mniejsze porcje no i zero podjadania po 18 Idziesz na to? Chociaż Ty i tak sie zdrowo odzywiasz, więc mozesz mnie wspierać chociaż w tym podjadaniu. Cytat:
chyba już śpi bo nie słychać ciągłego "mamma, maaammmma" ![]() ---------- Dopisano o 21:09 ---------- Poprzedni post napisano o 21:04 ---------- Cytat:
![]() Ja już niestety sie poddałam i Alan zna smak czekolady ![]() Także szacun dla Ciebie. Co tam, o tej komunii prawił ??
|
|
#2150 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Idę, ja staram się, żebyśmy zdrowo jedli, ale czasem mi się zdarzają grzeszki, a jak mam gorszy nastrój, to nawet często ![]() To szalej jeszcze przez 2 dni
|
|
|
#2151 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Dobra, czyli deal ![]() Karo, mam dla Ciebie punkt zaczepienia w rzucaniu http://demotywatory.pl/3458188/10-zl
|
|
#2152 |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
ja tez nieraz tocze z niektorymi wojny o slodycze ale tak postanowilam i nie interesuja mnie inni
jedyne co kiedys chrzestna dala malemu kinder bueno po cichaczu a tak to nie pozwalam i juz ahhh ta komunia....soboty i niedziele do kosciola, roraty przez tydzien na 6.30 rano jeszcze przez tydzien codziennie na rozaniec, caly maj codziennie itdkoniec swiata
|
|
#2153 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
No trochę tego jest,a tuż przed komunią będzie jeszcze więcej bo dojda jeszcze próby przed komunia, jakieś próbne spowiedzi, egzaminy itp. Dobra, skończyła sie "rodzinka" idę lulu Buzialki dla Was
Mój łobuziak Alanek ur. 12.07.2009 Pola jest z nami od 03.XI.2015 Edytowane przez agga19851985 Czas edycji: 2011-09-28 o 21:33 |
|
|
|
|
#2154 |
|
Ola-Unhola
|
Dziękuję Dziewczynki, Kochane jesteście
![]() Svi, my mamy spotkanie w niedziele. Mam nadzieję, że u nas tak nie będzie często i wczesnie ![]() hehe, Kat, to fajnie sobie o mnie myślisz ![]() Idź leżeć pracusiu ![]() Jolu, kupiłas jakieś spodnie Kubie? Widzisz, że ja nie pamiętam o tym helu (jak było to późno wieczorem, to może po piwie byłam )Ale Ty CBŚ zawsze w pogotowiu
|
#2155 | |||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ale nie o Tobie ![]() ![]() Cytat:
nie bierz mnie za przykład .Myślę,że u Ciebie,ta sytuacja z mamą przeważyła szalę i dlatego tak się czujesz Cytat:
Twoja Mama,mimo iż pewno opatrznie zinterpretowała,to co widziała,nie powinna tak mówić .Cytat:
Trzymam żeby kataru nie było.Blanka nie będzie pytać Cię o pozwolenie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Karo wiesz coś o angy?
|
|||||||
|
|
|
#2156 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
, wzięłam się za porządkowanie Jego za małych ubrań i wystawiam na all.![]() A jednak, z jakieś 5-6 lat , ale stare dzieje
|
|
|
#2157 |
|
Zakorzenienie
|
Unholy kazda z nas miewa gorsze dni i wtedy wiadomo rozne mysli przychodza do glowy a tu jeszcze mama takie hasla ci walnela......
jestes wspaniala matka i dobrze o tym wiesz-twoi chlopcy tez Miramej,Aga ja tez zaczynam detoks wlasnie od podjadania........przybyl o mi troche ze znajomy pytal czy w ciazy czasem nie jestem a ja " tak- nie widac ze to spozywcza?"
|
#2158 | ||
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
Cytat:
![]() juz na jednego wydaje kupe kasy na dentyste Cytat:
|
|
|
#2159 |
|
Zakorzenienie
|
Przyłączasz się?
|
|
#2160 |
|
BAN stały
|
a ja mogę
![]() tylko mam propozycje (nie wiem czy jest sens bo ja chcę więcej zrzucić a Wy tylko ciutkę/ew zdrowiej się odżywiać) a może założymy w klubie wątek i będziemy się wzajemnie dopingować - najbardziej liczę na wasza pomoc w dopingowaniu mnie i rozliczaniu
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:16.

)

, a Ona ma jakieś konkretne zarzuty, czy tylko mówi, co Jej ślina na język przyniesie? 

6-letni syn mierzył temperaturę,a mała podeszła wyrwała mu spod pachy,włożyła do buzi i ugryzła.Dobrze,że nic się jej nie stało 
Jakim cudem nie wiem

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

żeby kataru nie było.