|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#571 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Avomaniaczki plotkują, TŻów wychowują i coraz więcej kupują - część 5
Cytat:
|
|
|
|
|
#572 |
|
Raczkowanie
|
Witam Was dziewuszki
wszystkie pochłonęło top madl??? gdzie ta coco chanel, miala cos stawiac za ta wygrana? poszla szalec??
|
|
|
|
#573 |
|
Rozeznanie
|
Cześć dziewczynki
zepsuł mi się dekoder i dziwnym trafem kiedy mama zadzwoniła na infolinię i Pani powiedziała że jedynie trzeba podpisać umowę i wziąć nowy i zaczął działać. Justyś...sama musisz podjąć decyzję, ale my jesteśmy z tobą.
|
#574 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
25.01.2008 Ważne rzeczy nigdy nie przychodziły łatwo. Dlatego były ważne. Początkująca scraperka ![]() Zapraszam https://www.instagram.com/w_chwili_luzu/ https://www.facebook.com/W-Chwili-Luzu-122769098281801/ |
|
|
|
|
#575 | |
|
vel Turkusoowa :)
|
Cytat:
![]() ja też i jak się Wam podobają dziewczyny? ja tam widzę dwie takie fajne,ale narazie nie kojarzę po imionach ta z krótkimi blond włosami co tak się śmieje i piszczy mnie drażni chyba Gabi
|
|
|
|
|
#576 |
|
Zakorzenienie
|
Nie lubię tego
Ale zmycie makijażu i umycie buźki to na bank jeszcze dziś
|
|
|
|
#577 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Oj cicho dziś.... Edytowane przez selulita Czas edycji: 2011-09-28 o 21:56 |
|
|
|
|
#578 |
|
Zakorzenienie
|
tomasz nie mieszka u rodziców , ojciec go wywalił powiedział mu " jak nie wiesz gdzie to twoje miejsce to radz se sam " pomieszkuje u kumpla - teraz pewnie jak przyjedzie to bedzie larmo bo kazałam przekazać mu wypowiedzenie , jak jest taki kozak to niech se radzi sam , ale bez mojej pomocy , u mnie roboty juz nie ma .
I taki mam na niego plan . albo nim ✂✂✂✂* wstrząsne albo se w łeb strzele . Bo mnie tak człowiek WYKAŃCZA !! pytania co do Hani - jeżeli sie z nim rozejde to okej może to być egoistyczne ale nie uznam go za ojca swojego dziecka .
..a publika wygwizda bo życie to nie Sopot . Maleństwo moje Edytowane przez Resscue21 Czas edycji: 2011-09-28 o 22:17 |
|
|
|
#579 |
|
Zakorzenienie
|
ja właśnie wróciłam od ojca, myśleliśmy , że umiera..
a tu dzieki Bogu taka reakcja na stres... Boże co się dzieje z tym naszym życiem ostatnio? |
|
|
|
#580 |
|
Zakorzenienie
|
Justyna sobie i Hanii to ty nic nie rób, a teściu madry chłop, szkoda że synalek się w niego nie wrodził
trzymam kciuki za was wszystkich |
|
|
|
#581 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tomek tu będzie za 40 minut strasznie się denerwuje
|
|
#582 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#583 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#584 |
|
Raczkowanie
|
Bidulka.. nie martw sie wszystko sie jakos uloży, tylko nie denerwuj sie, bo szkoda Haneczki
---------- Dopisano o 22:26 ---------- Poprzedni post napisano o 22:26 ---------- Sarunieczka, Gabi przeszła ![]() ---------- Dopisano o 22:27 ---------- Poprzedni post napisano o 22:26 ---------- ??????????????? jak to? jaka reakcja na stres? |
|
|
|
#585 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam już plan... Poniedziałki, wtorki i co drugi piątek mam wolne. Jeśli trafię do "dobrej" grupy, to także co drugi czwartek mam free. Ale za to środa Od 8 do 8Ale postanowiłam, że jeśli będę przyjeżdżać w niedzielę (Rodzice prawdopodobnie będą odwozić Młodą), to będę gotować B. jakieś zdrowe jedzonko I dlatego głównie liczę na Ciebie Jolu
|
|
|
|
|
#586 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#587 | |
|
Zakorzenienie
|
Mój Tata ma nerwicę i jak byłam mała, to trafił do szpitala właśnie z taką reakcją na stres... A najgorsze go czekało na miejscu. Zrobili mu morfologię i pomylili wyniki z jakimś bardzo starym dziadziem. Lekarka jak je zobaczyła, to wypaliła przy Tatuśku, że on już z takimi wynikami powinien nie żyć i ogólnie nie ma nadziei... Prawie im zszedł na łóżku szpitalnym takie ataku stresu dostał. Tyle dobrego, że od tamtej pory ani nie pali, ani nie pije (lubił sobie wypić, a teraz max 1 piwko wieczorkiem)
![]() Teraz też ma czasem swoje napady, ale to w sytuacjach stresowych i są łagodniejsze. ---------- Dopisano o 22:34 ---------- Poprzedni post napisano o 22:32 ---------- Cytat:
Zmykam spać. Mam nadzieję, że dziś wreszcie się wyśpię ![]() Kolorowych |
|
|
|
|
#588 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#589 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Poza tym Rescue- tak naprawdę co Ci to da? spokojnie, nie denerwuj się |
|
|
|
|
#590 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#591 | |
|
w krainie snu i marzeń
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#592 |
|
vel Turkusoowa :)
|
Justynko spokojnie,nie denerwuj się
Ja się już położę dziewczyny bo strasznie mnie boli głowa...brrr... Do jutra,rano poczytam co napisałyście ps.a z Top Model podoba mi się Olga,Oliwia,Dorota i Magda (pewnie Wam to nic nie mówi no ale )
|
|
|
|
#593 |
|
w krainie snu i marzeń
|
a po co przyjeżdża? na jakąś rozmowę jeszcze czy jak?
|
|
|
|
#594 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#595 |
|
Zakorzenienie
|
Justyś 3mam mocno kciukasy aby obyło się bez wielkich sstresów
![]() dziewuszki mam zonka... powiem wam co mój Marek wymyślił ![]() stwierdził że mam w piątek ciasto upiec i mruczał mi o takim z masą krówkową < ostatnio tylko go robiłam i już mi się przejadło > więc powiedział że ma być::: ![]() * bita śmietana porcja razy dwa - w sensie że sporo jej * masa niekoniecznie ale nie zaszkodzi * owoce - najlepiej brzoskwinie, ewentualnie banan * na wierzchu zamiast polewy czekolada starta * jasny biszkopt Czy któraś w was wie jak to wszystko połączyć by wyszło jedno ciasto i na dodatek zjadliwe ![]() mam urlop to mnie wykorzystuje chłopak |
|
|
|
#596 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Szczęśliwi nie muszą zerkać do innych ogródków a tym bardziej zrywać tam kwiatów Edytowane przez Oja 84 Czas edycji: 2011-09-28 o 22:54 |
|
|
|
|
#597 | |
|
w krainie snu i marzeń
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#598 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#599 | |
|
Zakorzenienie
|
a jak to leci??
może uda się gdzieś tam mu wcisnąć kawałek bananka ![]() jakbyś miała przepis sprawdzony to ja chętnie przygarnę ![]() ---------- Dopisano o 22:58 ---------- Poprzedni post napisano o 22:57 ---------- Cytat:
będę pamiętać Ty to masz pomysły już mi ślina pociekła |
|
|
|
|
#600 | |
|
w krainie snu i marzeń
|
Cytat:
[IMG]file:///C:/DOCUME%7E1/ADMINI%7E1/USTAWI%7E1/Temp/msohtml1/01/clip_image002.jpg[/IMG] SKŁADNIKI: herbatniki [4 op.] (Petit Beurre) masa kajmakowa [1 op.] (dwie małe lub jedna duża puszka ok 900g) mleko [800 ml] (do 2 szt. budyniu) fix do śmietany [2 op.] (do bitej śmietany) lub rozpuszczona żelatyna budyń [2 op.] (waniliowy) masło [1 kostka] (miękkie 250g) śmietana kremówka [500 ml] (mocno schłodzona 30%) czekolada mleczna [100 g] (do posypania) Przygotowanie: Układamy na blaszce w kolejności: herbatniki – masa kajmakowa herbatniki – masa budyniowa herbatniki – bita śmietana na koniec wiórki czekoladowe. - Kajmak rozpuszczam na talerzu w mikrofalówce, można go ubić z 50g masła ale ja nie ubijam - 2 opakowania budyniu gotować (tak jak pisze na opakowaniu) nie w 1l mleka a 800ml. Zostawić do ostygnięcia... ... kiedy jest już zimny miksujemy go z masłem 200g - Schłodzoną śmietanę ubijamy na sztywno, pod koniec ubijania dodajemy fixy lub rozpuszczoną w gorącej wodzie (i wystudzoną) żelatynę. - Czekoladę ucieramy na grubych oczkach tarki. ja ostatnio robię z małej masy krówkowej , bo wydawała mi się za słodki Edytowane przez moniak85 Czas edycji: 2011-09-28 o 23:06 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:04.

ja się też pochwalę że mam od Katniewojt Romantic Voyage
z Golden Rose,taki hmm...karmelowy,ale perłowy,i miałam go dlatego nie brać,ale przypomniałam sobie że mam cudowny matt top coat więc będę testować w weekend
wszystkie pochłonęło top madl??? gdzie ta coco chanel, miala cos stawiac za ta wygrana? poszla szalec?? 
chyba Gabi

Ale zmycie makijażu i umycie buźki to na bank jeszcze dziś

strasznie się denerwuje 
Od 8 do 8
I dlatego głównie liczę na Ciebie Jolu

Bo jak czytam, że on"popchnął żonę, może uderzył" to mi się nóż w kieszenie otwiera i już widzę co to za typ. Żaden facet facet pod żadnym pozorem nie ma prawa "popchnąć, uderzyć" kobiety 
będę pamiętać