|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#331 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Jedenasta część nadchodzi- wódkę za niedługo trzeba będzie chłodzić!- PM2012 cz
Cytat:
![]() ale wiecie co, chyba po historii, że młodzi chcieli zdjecia ślubne w pozycjach kamastury już nic mnie nie zdziwi ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#332 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Jedenasta część nadchodzi- wódkę za niedługo trzeba będzie chłodzić!- PM2012 cz
Cytat:
![]() ooo pokaż zdjęcie, chociaz podobnej |
|
![]() ![]() |
![]() |
#333 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#334 |
Zakorzenienie
|
jednej kandydatce na modelkę powiedzieli, że pięknie wyszła. mój Tż na to: "ta, jasne. to chyba było do konia
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#335 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oto garść fajowskich slubnych zdjęć ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#336 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#337 |
Zakorzenienie
|
o i jeszcze to
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#338 |
Zadomowienie
|
Wow, zaszalałyście Kobietki, to ja jako nowa na tym dziale po prostu wyszłam do pracy niczego nieświadoma wróciłam by poczytać co myślicie na temat rzęs a tu ponad 30 stron?
Świetnie, genialnie ale prawie nadrobiłam... MOJA DATA TO 31.08.2012 r. Załatwione: sala, fotograf, kamerzysta ( prawie) Aktualnie uczęszczamy na nauki przedmałżeńskie mamy 10 spotkań z Księdzem i 3 w poradni. Ksiądz jest tak genialny, tak rewelacyjny, że bardzo się cieszę, że nie zdecydowałam się na wizje mojego przyszłego męża by zrobić nauki w jeden weekend. Oprócz tego jestem w trakcie poszukiwań sukni, kilka mierzyłam i miałam upatrzone, jednak nie wiem czy to mi się nie zmieni... |
![]() ![]() |
![]() |
#339 |
Zakorzenienie
|
Fot nie mam, bo nie wolno było. Tym bardziej w Annie, a tam przymierzyłam chyba z 7 kiecek. I przymierzałam wszystkie rodzaje oprócz falbanek
![]() I tak: W pierwszym salonie trafiłam na fajną babkę, która prosto z mostu powiedziała mi, że to, że jestem szczupła nie znaczy, że we wszystkim mi będzie dobrze. Tam właśnie przymierzyłam 4 suknie. Jedna była superowa, taka zwiewna empire. Podobno bardzo ładnie tez było w księżniczce, ale ja się w niej źle czułam. Za dużo tego było na mnie. Klasyczna A była ok, ale mnie nie powaliła. I jeszcze jedną na kształt A przymierzałam, ale zgodnie stwierdziłyśmy, że moje biodra wyglądają w niej mega szeroko. W tym tez salonie sprawdzałyśmy kolory i o dziwo śnieżna biel do mnie pasuje, ivory również świetnie i ecru. O dziwo, bo jestem naturalną blondynką, ale moja karnacja nie jest aż tak jasna. mam ten komfort, że kolory mi nie straszne. No podobno, bo i pani z salonu tak stwierdziła i moja koleżanka, która była ze mną. Najlepiej czułam się w ivory. A i babka z salonu bardzo bardzo kompetentna, widać było, że wie czym się zajmuje. Mówiła mi jak dobierać suknię, na co patrzeć, czego sie wystrzegać. I nie wciskała nic na siłę. A i ona właśnie chciała mnie zobaczyć w princesce, ale potem stwierdziła, że w tej co mi się najbardziej podobała wyglądałam najlepiej (i jeszcze nie wiedziała, że akurat ta mi się najbardziej podoba). Drugi salon- Anna. Przymierzałam, przymierzałam, było ślicznie, zjawiskowo, aż w końcu było WOW i resztę tak tylko przymierzyłam, żeby było. Było WoW, ale na koniec przesympatyczna Pani z salonu przyniosła mi suknię, która też była piękna, no może nie na wieszaku ale na mnie... (skromność ponad wszystko!). Tam przymierzyłam 7 sukni. No najwięcej w stylu empire. Gładkie, proste, tiulowe, satynowe, z tafty, koronki, muślinu, ozdobne, z trenami, bez, welony, biżu... Aż się chciało przymierzać, bo fajna obsługa była. Tutaj nawet kolejności nie pamiętam. 4 suknie mnie baaaaaaardzo zainteresowały, w tym suknia naszej niut0, 2 empire i jedna klasyczna A. Pozostałe 3 były ładne, ale nofink speszyl ![]() Co zmieniłam suknię to ktoś przyszedł do salonu. Troche się dowartościowałam, nieskromnie powiem ![]() ![]() Trzeci salon- obsługa nie powaliła... Ale tam przymierzyłam typową rybkę i też źle nie było, bardzo się sobie spodobałam. Ale zniechęciła mnie babka, która chciała mi na siłę wcisnąć tą suknię. I tam przymierzyłam tylko 2 suknie i mimo tego, że miałam ochotę więcej uciekłam stamtąd. Ogólnie wypad udany, rozjaśniło mi to obraz siebie w dniu ślubu. I bardzo pozytywnie byłam zaskoczona tym, że to co spodobało mi się w katalogach spodobało mi się i na sobie. Zaraz poszukam w necie zdjęć sukni, które przymierzałam, bo niestety nie mozna było robić zdjęć, a te 2 panie były takie fajne babki, że nie chciałam im sie sprzeciwiać.
#340 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:28 ---------- Poprzedni post napisano o 22:26 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#341 |
Zadomowienie
|
Dobry wieczorek
![]() Kilka godzin minelo od zalozenia nowego watku, a wy juz 12 stron naskrobalyscie???? ![]() ![]() ![]() Szalone jestescie, naprawde ![]() Mam taka prosbe do was, bo wy na biezaco jestescie z sukienkami, widze ze czesto zagladacie na allegro, gdyby przypadkiem wpadla wam w oko ponizsza sukienka w rozmiarze 36 to dajcie znac...potrzebuje na slub cywilny ![]() Z gory dziekuje i lece was nadrabiac ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#342 |
Zadomowienie
|
kilianna skąd Ty takie zdjęcia wzięłaś
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#343 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#344 |
Zadomowienie
|
A to moja upatrzona, pierwsza ukochana...
|
![]() ![]() |
![]() |
#345 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A tak poza tym to relacja super... teraz tylko czekamy na zdjęcia tego WOWa ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#346 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#347 |
Zakorzenienie
|
jak mi się podobają takie bolerka
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#348 |
Zadomowienie
|
Oj czekamy czekamy a ja w tym czasie wstawię jeszcze dwie upatrzone...co by nam się nie nudziło...
|
![]() ![]() |
![]() |
#349 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#350 |
Zadomowienie
|
Tak jak obiecałam moja druga faworytka...
Edytowane przez Kabriela Czas edycji: 2011-09-28 o 21:47 |
![]() ![]() |
![]() |
#352 |
Zadomowienie
|
ja też niestety zmykam bo MÓJ się przebudził i chce abym już wyłączyła kompa, nie szalejcie dziewczyny za bardzo, bo nie zdążę tego jutro nadrobić...dobranoc
|
![]() ![]() |
![]() |
#353 |
Zakorzenienie
|
z przymrużeniem oka http://demotywatory.pl/3469614/Poczekaj
#354 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#355 |
Zadomowienie
|
Bardzo ładna... mnie podobają się tego typu ramiączka, rozszerzane ku górze, ale tak na prosto nie opadające....
evoonia86 dobranoc ![]() ![]() Edytowane przez Talaaa87 Czas edycji: 2011-09-28 o 21:52 |
![]() ![]() |
![]() |
#356 |
Zakorzenienie
|
No no no ale poszalałyście. Zostawiłam Was przed 15 bo Tż przyjechał teraz wchodzę i co nie dość, że tyle nadrabiania to jeszcze nowy wątek.
A ja się znów wkurzam na Tż bo mi śpi. Już pojechał do domu bo go obudziłam ale to jego zasypianie o 20 to czasem mnie do szału doprowadza!!
#357 |
Zadomowienie
|
Jak to mi się wyświetla, że się załadowała, może odśwież stronkę...a jak nie to jutro już wrzucę, żeby nie rozgniewać mojego śpiocha
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#358 | |
Zadomowienie
|
Dziewczyny ale Wam zazdroszczę, że Wy tak z TŻtami.... ja musze czekać do piątku niestety
![]() ---------- Dopisano o 22:54 ---------- Poprzedni post napisano o 22:53 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#359 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja też zazdroszczem co prawda jutro się widzimy bo TŻcik robi obiad ![]() ![]()
14.07.2012 ![]() II kreseczki 23.11.2013 ![]() ![]() Edytowane przez (kicia) Czas edycji: 2011-09-28 o 22:01 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#360 |
Zadomowienie
|
Chcesz mi powiedzieć, że zazdrościsz mi słuchania pochrapywania mojego śpiocha, nie ma czego zazdrościć, jak chcesz nagram Ci na płytę...
:P taaaa, to jest piękne w niektórych mężczyznach, że oni potrafią kłaść się spać tak wcześnie... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:36.