![]() |
#691 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Prrrawie narzeczone i pierrrwsza żona - cz. 14!
mhm
|
![]() ![]() |
![]() |
#692 |
Zakorzenienie
|
Ten mój to już na żadnych nie jest. Powinien się bronić, ale mu się tyłka ruszyć nie chciało, więc teraz pisze pracę na gwałtu rety.
Kornelka, ja o swoją połowę też się nie martwię, bo mi mama i tata obiecali pomóc. I pomogą. Martwię się o J. bo raz, że nie stać go na swoją cześć wesela a dwa- udowodni swoją nieporadność po raz kolejny w oczach nas wszystkich. Tragedia. farciarze, że już ponad połowę macie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#693 |
Zakorzenienie
|
jesli pozaliczal wszystkie egzaminy to jest absowlentem a nie studentem wiec moze sie zapisac do PUPu, obronic sie to mozna w ciagu nawet 2 lat. to juz sie nie liczy do toku studiow
|
![]() ![]() |
![]() |
#694 |
Zakorzenienie
|
Gaja ale my oboje pracujemy ... fakt że ja sobie jeszcze sama za studia płace więc nie moge tyle odłożyć ale co zrobić życie...
Gajus a spojrz na to z innej strony na spokojnie jeszcze rok został może tż uda się podłapać jakaś robote trzymam kciuki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#695 |
Zakorzenienie
|
Ma absolutorium i jest studentem póki uczelnia go nie wykreśli z listy. Tak powiedziała babka z pupu.
nawet jeśli się uda, to by chyba musiał po 700 zł odkładać, żeby podołać :/ ba, jak on nie znajdzie pracy przez jeszcze 2 mce to będę musiała ja go zacząc utrzymywać, bo nie będzie juz żadnych jego oszczędności, więc sama też nie będę mogła odkładać. Jeah. Edytowane przez Gajaa Czas edycji: 2011-09-28 o 20:23 |
![]() ![]() |
![]() |
#696 |
Zadomowienie
|
Rzuciłam okiem na plan zajęć w tym roku akademickim. Muszę zaliczyć 4 przedmioty, jeden monograf i proseminarium. Jeszcze się nie zaczęły studia, a ja już na samą myśl o nich mam dość.
![]()
#697 | ||||
Zadomowienie
|
Hej
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() |
#698 |
Zakorzenienie
|
a ja czekam az misiaczek wroci z pracy
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#699 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Mój D. właśnie wysłał do mnie sms - był 15 godzin w pracy. ![]() No ale zrobił ten projekt co dla firmy jest bardzo ważne, bo deadline jest jutro.
![]() |
#700 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() jak to do fryzjera czekać półtora miesiąca? gorzej jak do lekarza ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() wow, fajna mamusia, super! i zazdraszczam osobistego trenera ![]() ![]() sala całkiem przyjemna ![]() ![]() Cytat:
![]() dlatego ja chętnie trzymam się zasady 'z rodziną najlepiej tylko na zdjęciu' ![]() ![]() łoooooo ![]() ![]() a ile jest z rodziny TŻ a ile z Twojej? bo ja osobiście mam wieeelki problem ![]() czy któraś z Was ma taki problem? nie wiem co wypada zrobić w takiej sytuacji, czy wesele 100+6 nie będzie jakimś niewypałem ![]() ![]() Cytat:
![]()
1986... rocznik czarnobylski ![]() ~ JEŚLI COŚ JEST MOJĄ ŚWIADOMĄ DECYZJĄ TO NIE BĘDĘ JOJCZYĆ, BO JEDYNĄ OSOBĄ, DO KTÓREJ MOGĘ MIEĆ PRETENSJE JESTEM JA SAMA! ~ (Gajaa) Edytowane przez rudy_moniq Czas edycji: 2011-09-28 o 23:41 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#701 | |||
Zadomowienie
|
jlys (a propos cytatu wyżej
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() mój TŻ też wcale nie tyje... zawsze mu dokuczam że jak ze mną zamieszka to zobaczy, już ja go dokarmię do tych 80kg ![]() może tak być, mam przykład kumpla, który drugi rok sie nie rejestruje, bo go nie skreslili.. Pani w UP powiedziała, że nie mogą... jeżeli nie dostaniesz pisma że skreślają Cię z listy studentów (ja dostałam) to nie możesz sie zarejestrować, bo jak jesteś studentem to oznacza że uczelnia płaci za nas jakieś składki (emerytalne, zdrowotne, czy jakoś tak) Cytat:
![]() ![]() no i do stycznia jeszcze daleko... i też nie wiadomo czy robota będzie... może módlmy się żeby było dużo śniegu ![]() niech łapie coś dorywczego! ja chodziłam na inwentaryzację i rozdawałam ulotki ![]() ![]() Gala dzielny TŻ ![]() matko Dziewczyny, tak mówicie o tej pracy, aż głupio, że miałam wątpliwości ![]() i wiecie... nie miałam pojęcia że tak ciężko z pracą, jestem na bezrobociu 2tyg. i byłam na dwóch testach kwalifikacyjnych, więc wydawało mi się że nie najgorzej... a z tego co mówicie jednoznacznie wynika, że jest źle santom Ty chyba pytałaś o protekcję... ja bym tak tego nie nazwała... chociaż... nie wiem sama ![]() ![]() dobranoc ![]() ---------- Dopisano o 02:03 ---------- Poprzedni post napisano o 00:41 ---------- jlys zapomniałam zapytać wcześniej; co z SKM-ką mającą połączyć Modlin z Okęciem?może coś wiesz, bo linia ma przecinać Legionowo ![]() podobno mieli otworzyć w 2011/2012... ale Wujek Google milczy ![]() ![]()
1986... rocznik czarnobylski ![]() ~ JEŚLI COŚ JEST MOJĄ ŚWIADOMĄ DECYZJĄ TO NIE BĘDĘ JOJCZYĆ, BO JEDYNĄ OSOBĄ, DO KTÓREJ MOGĘ MIEĆ PRETENSJE JESTEM JA SAMA! ~ (Gajaa) Edytowane przez rudy_moniq Czas edycji: 2011-09-29 o 01:03 Powód: poprawa błędów |
|||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#702 |
Zakorzenienie
|
O no to mamy juz dwie dziewoje na tą date
![]() Wiecie co, ja sie boje, ze u mnie tez wyjdzie kolo 150 ![]() ![]() Dzien dobry tak w ogole! Dzisiaj moze z mama na zakupy smigamy ![]()
#703 |
Zakorzenienie
|
hej laseczki!!
nie wiem do jakiego trybu studiow to rejestrowanie w pupie sie mialo, ale ja bedac na zaocznych bylam normalnie zarejestrowana ![]() gajutka 3 mam kciukasy za prace J. a co do wesel do 1: moja siostra miala takie, na 30os ![]() ![]() ![]() ![]() moniq co prawda obraczki juz mam, ale w sumie jak zamawialismy u jubilera to rzeczywiscie babka cene uzalezniala od wagi zlota... hmmm... ale ja to chyba bym bardziej powiazala z iloscia czystego zlota w stopie... o pustych obraczkach jeszcze nie slyszalam ![]() ![]() ilys u nas tez bylo poczatkowo ok 40os, a teraz pod 60 podchodzi;Dnie wiem jaki cudem;D ale nie martwie sie tym, bo juz wiem, ze prawdopodobnie 2os odpadna, chociaz szkoda, ze akurat jedna z tej dwojki ![]() ![]() a ja kolejny dzien w domu;/ juz nie mogeeeeeeeeeeeeee;/ |
![]() ![]() |
![]() |
#704 |
Zakorzenienie
|
Cześć!
Ale mi się dobrze spało! Pospałabym jeszcze, a tu nie ma -do pracy rodacy. Spać! Ruda, miesiąc na ewidentnym bezrobociu. Drugi miesiąc to było skrócenie jego etatu do połowy etatu i wtedy już też słał CV, ale na moje wtedy jeszcze nie miał takiego parcia na zmianę pracy, jak ma teraz. Teraz to jest nóż na gardle. Jest bardzo ciężko, więc bierz robotę i nie marudź ![]() Santom, ja wiem, że małe wesela są fajne ![]() ![]() Dziś do 19:00 w pracy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#705 |
Zakorzenienie
|
dzień dobryv dziewczyny
![]() ja dziś do południa sprzątanie zakupy a po południu spacer z TŻ ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#706 |
Zakorzenienie
|
moniq z tego co wiem to nie zrobia tej skmki nawet do euro
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gaja ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() koleżanka i kolega Tż z pracy mieli wlasnie slub(wszystko rodzice im placili) i ona plakala w pracy , ze ile to kasy musi wydac na jakis upominek na podziekowanie dla rodzicow...no ręce opadaja po prostu...naprawde ogrmne koszty ![]() wczoraj nas zmoglo bardzo szybko ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
razem 01.01.2008 ![]() zaręczyny 13.03.2011 ![]() ślub 09.06.2012 ![]() Edytowane przez jlys Czas edycji: 2011-09-29 o 08:58 |
![]() ![]() |
![]() |
#707 |
Zadomowienie
|
Jadę na wydział...brrrr - dziś się nabiegam.
![]()
#708 |
Zakorzenienie
|
Ale wam zazdroszcze tych malych, skromnych wesel
![]() ![]() ![]()
#709 |
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczątka
![]() Wczoraj tak się cieszyłam, że tylko do 10 będę w pracy, a co się okazało? Że muszę kończyć o północy ;] Tak strasznie mnie to ucieszyło! Kornelia, mamy tą samą datę ślubu ![]() Gaja, nie martw się! Został Wam jeszcze rok i musisz być dobrej myśli! Może akurat wszystko się zmieni na lepsze i J znajdzie pracę i odłoży tyle ile musi! Będzie okej ![]() Wczoraj pisałam z bratową i wymyśliłyśmy, że będzie na weselu dekoracja biel + ecru, z przewagą bieli, na stół damy białe tulipany ![]() ![]() ![]() ![]() My będziemy mieć na 150/160 i nie rozpaczam ![]() Edytowane przez bluesky89 Czas edycji: 2011-09-29 o 10:09 |
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#710 |
Zakorzenienie
|
Nie ma zalacznika
![]() blue - jakbym wiedziala, ze mnie bedzie stac to tez bym nie rozpaczala, ale inna kwestia, ze nie lubie jak naraz tyle ludzi sie na mnie patrzy ![]() ![]()
#711 |
Zakorzenienie
|
blue, widze, ze godziny pracy masz bardzo regularne;D ale zawsze lepsze to niz nic
![]() masz duza rodzine i widac zzyta skoro takie duze wesele robicie ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#712 | |
Zakorzenienie
|
No i Ala będziesz wyglądać na prawdę extra!
![]() ---------- Dopisano o 10:15 ---------- Poprzedni post napisano o 10:13 ---------- Cytat:
![]() Co do rodziny, to prawda, z każdym się zachodzimy i spotykamy częściej niż tylko z okazji świąt. Co innego, jeśli właśnie nie zachodzisz się z rodziną i masz ich później oglądać na własnym ślubie i tylko niepotrzebnie się denerwować. Zawsze byłam za zapraszaniem najbliższych osób, a nie ciotek klotek, 7 woda po kisielu. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#713 |
Zakorzenienie
|
blue, fajny bukiecik - taki skromny
![]() ![]() ![]() Ah no i dziekuje za twoja wiare w moj wyglad na slubie ![]() ![]() ![]() Przeszlam na "ty" z jednym chlopakiem w pracy ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#714 |
Zakorzenienie
|
Byłabym bardzo wdzięczna, gdybyś mogła mi go podrzucić
![]() ![]() ![]() A co z suknią? nie wiem ![]() ![]() Chyba mam za dużo czasu na wymyślanie ![]() Ohoh, Ala jaki postęp ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#715 |
Zakorzenienie
|
Musisz pokazac jeszcze raz suknie, obydwie
![]()
#716 |
Zakorzenienie
|
No to pokazuje.
Oczywiście, obydwie princesski. ![]() 1. Ta od koleżanki. W sumie chyba bardziej mi się podoba i myślę, że to jest to! Tylko ja będę miała bez trenu. (pierwsze dwa zdjęcia i ostatnie, ale na ostatnim tak jakoś jej się góra dziwnie zrobiła) 2. To jest ta, którą już Wam pokazywałam. Edytowane przez bluesky89 Czas edycji: 2011-09-29 o 10:40 |
![]() ![]() |
![]() |
#717 |
Zakorzenienie
|
Hmmm nie wiem co powiedziec. mi sie chyba jednak bardziej podoba ta ze zdjecia 3 tylko mam nadzieje, ze jak juz to na tobie lepiej sie bedzie gorset ukladal
![]()
#718 |
Zakorzenienie
|
Ta z 3 zdjęcia się bardzo świeci.
No nie wiem, jak będę w Polsce, to poprzymierzam i zobaczę w której mi lepiej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#719 |
Zakorzenienie
|
Wlasnie widze, ze sie swieci ale to kwestia lampy w aparacie chyba.
A kiedy bedziesz w Polsce, zeby przymierzac? A jeszcze powiedz mi, szukasz jeszcze jakichś czy tylko te bierzesz pod uwage?
#720 |
Zakorzenienie
|
Kiedy będę w Polsce? Mam nadzieje, że w październiku lub w listopadzie najpóźniej
![]() No na razie mam tylko te dwie na oku. Najwyżej przejdę się po salonach jeszcze, jak mi te na spasują. Ala, to właśnie nie jest wina lampy, ta laska mi pisała, że ten materiał się tak świeci po prostu. No zobaczymy. Mam jeszcze trochę czasu, więc coś wymyśle ![]() Dobra laseczki, zbieram się do pracy. Nie chce mi się ![]() ![]() Więc miłego dnia życzę ![]() Edytowane przez bluesky89 Czas edycji: 2011-09-29 o 11:15 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:18.