Zimowe Dzieciaczki - styczeń/luty 2011r. - Strona 9 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-09-28, 12:20   #241
stalowamagnolia
Wtajemniczenie

Dot.: Zimowe Dzieciaczki - styczeń/luty 2011r.

Pomyślałam o kupnie podgrzewacza właśnie dlatego, że mamy daleko do kuchni i bieganie po nocy jest dość uciążliwe Większość jest za, więc chyba się skuszę.Kupię jakiś w rozsądnej cenie, zobaczymy co z tego będzie.

katz - my mamy krzesełko z "klupsia". Nie wiem czy masz na myśli ten model, który ja mam, ale powiem Ci, że ogólnie jestem zadowolona choć jest jeden minus, a mianowicie nie ma pasów i boję się w nim zostawić Marcela choćby na chwilę, bo wierci się w nim na wszystkie strony

hej nenia!

maaadi, straszna przygoda, dobrze, że małemu nic się nie stało! Ja wczoraj robiłam przemeblowanie i łóżeczko wylądowało przy naszym łóżku. Marcel wytrzymał w nim do 3.00

Patrilla, zdrowiej szybko kochana!

Edytowane przez stalowamagnolia
Czas edycji: 2011-09-28 o 20:23
stalowamagnolia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-28, 13:26   #242
maaadi
Raczkowanie

Witaj nenia6

Cytat:
Napisane przez jaasia88 Pokaż wiadomość
no Karol śpi i ja zaraz też idę lulać
mam pytanie, kupiłybyście używany fotelik samochodowy?? ja mam nowy ale przydałby mi się kolejny do drugiego auta ba Karol już nie mieści się w nosidełku tylko nie wiem czy używany to dobry pomysł... jak myślicie???
popieram przedmówczynie, wydaje mi się że co jak co ale fotelik powinien być nowy. Ja pierwszy kupiłam używany,ot tak bo się spodobał i powiem szczerze że do końca używania miałam wrażenie że nie jest on zbyt bezpieczny. Więc uparłam się na następny nowy. No chyba że jak mówiła Patrilla od pewnego, najlepiej znajomego sprzedawcy, gdy wiesz że na pewno jest bezwypadkowy.

Patrilla łączę się z Tobą w chorobowym bólu Dziś w nocy myślałam że wykaszlam płuca. Jakieś cholerstwo się przypałętało i ledwo gadam. Oby Adaś się nie zaraził

My po pierwszej nocy w nowym miejscu, poza pobudką o 3 na mleko wszystko ok. Zagrożenia wyeliminowane

ale pięknie dziś za oknem.. zaczekam aż suseł się obudzi i lece na spacerek

_________________________ _____________

moja wymianka:
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?p=69797396

maaadi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-28, 18:08   #243
jaasia88
Raczkowanie

Witamy
moje bobo dzisiaj nauczyło się pięknie pić z niekapka
nie chciał z tego pić za żadne skarby świata a tu dzisiaj ni z tego ni z owego pije

a z tym fotelikiem to już sama nie wiem jakie wybrać 0-25kg 9-25kg czy może 9-18kg?? bo są też do 36kg ale zależy mi na tym żeby miał pozycje półleżącą... drugiego espiro optima nie kupie raczej bo troche kosztuje co poradzicie
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie0709.jpg (32,7 KB, 23 załadowań)
Stary 2011-09-28, 19:57   #244
stalowamagnolia
Wtajemniczenie

Ach, jak ładnie! Brawa dla Karolka!
jaasiu, ja niestety w spawie fotelika Ci nie doradzę, bo sama mam dylemat.

Bebiko zniknęło z półek w Carrefourze i Kauflandzie, gdzie robimy zakupy! Co się dzieje

maaadi, zdrówka!

Stary 2011-09-28, 20:10   #245
magda-lenka*
Raczkowanie

Witam kobitki
Nie odzywałam się wczoraj, bo jakoś czasu brak. Nadal się urządzamy, niedługo przeprowadzka do nowego domku

Co do krzesełek ja mam takie http://allegro.pl/krzeselko-do-karmi...843236093.html. Sama nie wybierałam, jest to prezent, który bardzo się przydaje i mała w nim grzecznie siedzi

Co do fotelików, ja bym kupiła używany tylko ze sprawdzonego źródła, np. od rodziny, znajomych (oczywiście bezwypadkowy). Nie ma co kupować w ciemno, radzę "pomacać", posadzić dziecko. Fotelik fotelikowi nie równy, mają pewnie różne stopnie pochylenia. My wybieraliśmy w stacjonarnym sklepie i zabraliśmy córkę ze sobą

Jeżeli chodzi o podgrzewacz, to mam pytanie? Czy zawsze trzeba czekać na podgrzanie te 5-7 min? Czy jak jest cały czas włączony to czeka się krócej? To jednak trochę długo...Ja podgrzewam obiadki w mikrofali, a wodę na mleko mam zawsze przegotowaną w czajniku i potem tylko chwilkę podgrzewam. Też będziemy mieć daleko do kuchni, ale przecież w nocy nasze dzieci nie jedzą, albo niedługo jeść nie będą...Czytałam też gdzieś, że można wlać sobie gorącą wodę w termos
Stary 2011-09-28, 20:14   #246
nenia6
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez stalowamagnolia Pokaż wiadomość

Bebiko zniknęło z półek w Carrefourze i Kauflandzie, gdzie robimy zakupy! Co się dzieje
Ja ostatnio kupuje Bebiko tylko w Biedronce, opakowanie 500 g za niecałe 17 zł
nenia6 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-28, 20:17   #247
magda-lenka*
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez nenia6 Pokaż wiadomość
Ja ostatnio kupuje Bebiko tylko w Biedronce, opakowanie 500 g za niecałe 17 zł
Ja też Tylko nie mają Bebiko Smaczny Sen i to kupuję w Tesco.

Zaraz "Top model", ogląda któraś? Niektóre laski takie głupkowate....

Edytowane przez magda-lenka*
Czas edycji: 2011-09-28 o 20:18
magda-lenka* jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-09-28, 20:24   #248
gosiaczek071
Zakorzenienie

czesc dziewczeta
dawno mnie nie bylo, caly czas mam mlyn w domu zwiazany z choroba corki, ale jestem w miare na biezaco. Hania juz powoli (ba!!3 tygodnie!!!) wychodzi z chorob, mlody sie poki co uchowal choc sporadycznie pokasłuje (mam nadzieje, ze to po prostu wynik nadmiernej ilosci sliny)

u nas w zasadzie bez wiekszych zmian. Zebow jak nie bylo, tak nie ma, mlody szybko juz pelza, odpycha sie jedna noga i czasem tak na kolanach przysiadzie i balansuje, ale zaraz pada i nie wpadl jeszce na to jak raczkowac. nadal je papkowate rzeczy, nie chce nawet patrzec na grudkowate.
co do picia- nie przejmujcie sie! moj jest tu chyba rekordzista w nie piciu. NIe chce tknac NIC, ani herbatek, ani soczkow, ani wody. pije jedynie MM 2 razy dziennie i to cale jego picie. czasem jak baaaaaaardzo chce mu sie to łyknie 3 razy herbatki hipp jablko z melisa i koniec. nie bede go zmuszac, moja pediatra powiedziala ze widocznie tyle mu starczy.
dzis zrobilam kisiel z bobofruta i tez nie chcial w ogole ostatnio sfochowal sie na jedzenie, troche musze sie nameczyc by zjadl cala porjcę.

co do fotelikow, moge napisac ktorych nie polecam: ano tych: (chodzi mi konkretnie o firmę i model i mniej wiecej ten przedzial cenowy) http://allegro.pl/baby-mix-krzeselko...825258828.html mam (nawet 2 maialm, jeden poszedl do kosza jak hania przestala go uzywac a drugi mam u tesciow) wielkim minusem jest to, ze tapicerka po prostu nie wytrzymuje, rozrywa sie, wychodzi watolina i nijak nie da sie tego naprawic!!!!! za tyle kasy to mogl by byc z lepszego materialu. I pisze to z absolutna odpowiedzialnoscia, mialam 2 i oba tak samo sie rozwalily cale siedzisko sie poprulo!!!

a drugi, ktorego nie polecam to taki: (dokladnie taki) http://allegro.pl/krzeselko-rt-006-s...832963130.html mianowicie dlatego, ze pasy ma BEZNADZIEJNE!!! glownym ich mankamentem jest brak regulacji na pasku srodkowym, jest on zbyt daleko przymocowany wzgledem krocza dziecka. Ogolnie tego typu krzeselka sa bardzo fajne, bo mja 2 funkcje, rozklada sie go jednym ruchem i mamy stolik plus krzeselko (mloda ostatnio w nim jadla i byla zachwycona) ale tak jak mowie, te pasy to jakas porazka totalna. Wiem, ze moje kolezanki z marcowych kupowaly drewniane krzeselka i byly zadowolone. (ale to juz dla siedzacych dziecdi bo w nich chyba nie ma regulacji)

wiem, ze np w chicco tapicerka sie nie rozwala (mowie o takim modelu jak z pierwszego linka). Jesli mialabym kupowac krzeselko (ten zielony sun baby mlody dostal w prezencie) to wybralabym takie plastikowe jak z 1 linka, tyle zeby byl PAŁĄk (odczepiany) miedzy nogami, pasy regulowane, odchylane siedzisko, zdejmowana tacka (ta dodatkowa) ZEBY LATWO SIE SCIAGALA TAPICERKA (OOOO ZGROZO, jak kiedys sciagnelam ta nasza i zobaczylam co sie w srodku czai, na zagieciach, to wsyztskie jedzenie.... brrrrrrr. Trzeba czesto czyscic) zeby plynnie dalo sie skladac (w tych baby mixach dobrze sklada sie tylko kilkanascie pierwszych razy a potem troche "mechanizm" siada i trzeba sie nameczyc...) no i dobrze zeby mialo porzadne kolka. Nasze sie zablokowaly, nie chcialy jezdzic potem, jedno nawet odpadlo

co do fotelikow do auta: wiec moje zdanie jest takie, ze juz lepiej kupic uzywane (oczywiscie od sprawdzonej osoby, gdzie ma sie 100% gwarancje ze jest bezwypadkowe) niz nowe a takie ktore mialo kipeskie oceny w testach lub nie przeszlo ich wcale.
co do wyboru grupy wiekowej, ja kierowalam sie zasada, zeby bylo jak najbardziej bezpiecznie wiec dla mnie fotelik np 9-36 nie bedzie spelnial juz swoich funckji jak dziecko osiagnie wage np 15 kg. ja bralam foteliki w jak najmniejszym rozstrzale bo uwazam, ze takie sa najlepiej dostosowane do dzieci biorac pod uwage ich wage,wzrost i no bo dziwne by fotelik np 9-36 chronil tak samo jak 15-25. Szeroko o tym pisza na forum gazety wiec jak jestescie zainteresowane, to poszukajcie. Teraz juz wielu rzeczy nie pamietam, ale jak wybieralalam fotelik dla hani to duzo na ten temat czytalaam i sprawdzalam kazdy w testach.

mlodego kapie juz caly czas w duzej wannie a wy? dalej male wanienki czy juz sie pluskaja? czasem mlody kapie sie z hania, ale musze kupoc mate antyposlizgowa. A rekordem bylo jak kapal sie z trojka dzieci ( hania i dwojka kuzynow)

mlodzieniec pokazuje takze charakterek, ajk cos mu sie nie podoba to wscieka sie
no i niestety, ale spodobalo mu sie stanie sam sie podciaga jak siedzi, wdrapuje sie po mnie byleby wtanac i radocha na calego. nie pozwalam mu za duzo, niech najpierw nauczy sie raczkowac.

jezuu szlag mnie trafi zaraz, jakas spasiona mucha mi wleciala do domu, lata mi nad glowa i nie moge sie skupic. ide ja utłuc i potem na tap madl.

trzymajcie sie cieplo
gosiaczek071 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-28, 20:27   #249
stalowamagnolia
Wtajemniczenie

magda-lenka, fajne to Wasze krzesełko! Ma pasy, a to b.duży atut

A w naszej Biedronce nie ma Bebiko Muszę zajrzeć do Tesco, 100 lat tam nie byłam!

gosiaczku, witaj po przerwie
My kąpieli małego w jego małej wanience, bo chwieje się jeszcze podczas siedzenia, więc boję się, że nura da niepostrzeżenie
Pod Twoją nieobecność Marcelowi wyszły dwa ząbki A do pełzania w ogóle się nie bierze leń mały

Czas edycji: 2011-09-28 o 20:34
Stary 2011-09-28, 20:30   #250
gosiaczek071
Zakorzenienie

aaa juz wiem, jeszce o podrezwaczach, ja nie mam (mialam dla hani ale malo uzywalam) teraz wode dla kuby na noc mam w termosie, wszystko robie na spiocha, mam wymyte butle, przygotowane mleko, w termosie goraca i w butli zimna i mieszam, mleko gotowe w jakies 40 sekund.
sloiki podgrzewam w mikrofali, te nowe nie emituja zadnych szkodliwych fal, zreszta jedzenie hest tam gora minute. takze wg mnie podgrzewacz to zbedna rzecz (chyba ze w podrozy, ale przeciez zawsze mozna w knajpie czy na stacji poprosic o podrzanie jedzenia) i dlugo sie czeka na podgrzanie.

bebiko kupuje w biedronce, w tesco, u mnie w osiedlowym... nie zauwazylam, by zniknelo. I w biedronce kosztuje ok 12 zl, w osiedlowym 14 zł. nigdy nie placilam za nie wiecej niz 14 zł wiec wydaje mi sie ze 17 zl to strasznie wysoka cena!!!
Stary 2011-09-28, 20:32   #251
nenia6
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez gosiaczek071 Pokaż wiadomość

bebiko kupuje w biedronce, w tesco, u mnie w osiedlowym... nie zauwazylam, by zniknelo. I w biedronce kosztuje ok 12 zl, w osiedlowym 14 zł. nigdy nie placilam za nie wiecej niz 14 zł wiec wydaje mi sie ze 17 zl to strasznie wysoka cena!!!
Zgadza się, 12-13 zł kosztuje 350 g, w Biedronce są większe opakowania- 500 g
nenia6 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-28, 20:32   #252
magda-lenka*
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez gosiaczek071 Pokaż wiadomość
jezuu szlag mnie trafi zaraz, jakas spasiona mucha mi wleciala do domu, lata mi nad glowa i nie moge sie skupic. ide ja utłuc i potem na tap madl.

Ja też na tap madl znikam. Dobranoc babeczki.

Edytowane przez magda-lenka*
Czas edycji: 2011-09-28 o 20:35
magda-lenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-28, 20:37   #253
stalowamagnolia
Wtajemniczenie

gosiak, pocisnęłaś z tą muchą
I jak żyje jeszcze czy już ją sprzątnęłaś?

Stary 2011-09-28, 20:38   #254
monis 1
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez jaasia88 Pokaż wiadomość
Witamy
moje bobo dzisiaj nauczyło się pięknie pić z niekapka
nie chciał z tego pić za żadne skarby świata a tu dzisiaj ni z tego ni z owego pije

SUPER - GRATULUJĘ

a z tym fotelikiem to już sama nie wiem jakie wybrać 0-25kg 9-25kg czy może 9-18kg?? bo są też do 36kg ale zależy mi na tym żeby miał pozycje półleżącą... drugiego espiro optima nie kupie raczej bo troche kosztuje co poradzicie
Mi sie wydaje że taki do 25 kg, lub 18 jest najlepszy, jakoś nie mam przekonania co do tych 36 kg, duża rozbieżność kg i słyszałam że one dla takich ,maluchów są za "duże" - brak odpowiedniej pozycji. Może skoro jesteś zadowolona z Espiro to może jednak warto zainwestować. Ja właśnie zastanawiam się nad jego zakupem, dziewczyny zadowolone jesteście z niego? bo kilka z Was taki posiada
monis 1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-28, 20:41   #255
stalowamagnolia
Wtajemniczenie

Ja też wszystko w mikrofali podgrzewam A wodę na piciu mam zawsze przygotowaną w dzbanku, później tylko siup do mikro na pół minutki i gotowe.

Stary 2011-09-28, 20:46   #256
gosiaczek071
Zakorzenienie

No lata menda jedna! Już przygotowalam lakier do włosów by ja psiknac jak gdzieś usiądzie, ale szybka jest! A nic innego poza lakierem do włosów nie mam

A to ja nie skojarzylam ze sa jakieś duże i małe opakowania. A np mój mały nie pije tych gesty h mlek hippa czy humany. Nie przechodzi nam przez smoczek

Aha patrilla wielkie buziaki za namiar na smoczek, chce zamówić kubie
Stary 2011-09-28, 20:53   #257
stalowamagnolia
Wtajemniczenie

Lakier do włosów jako broń na muchy, dobre!

Dobranoc Laski! Spokojnej nocy

---------- Dopisano o 21:53 ---------- Poprzedni post napisano o 21:49 ----------

Cytat:
Napisane przez agnieszka0087 Pokaż wiadomość
a mój synek???
Omg! Dopiero przed chwilą zobaczyłam tą wiadomość. Aga, prześlij mi proszę dane na pw, przecież nie wezmę ich z głowy! Lista nie jest zamknięta! Buziak

Czas edycji: 2011-09-29 o 07:44
Stary 2011-09-29, 07:22   #258
kasiapop
Raczkowanie

witamy się z nad morza
pogoda super, cieplutko, słonecznie...bajka

my też jeszcze bezzębni, mały podobnie jak Gosiaczka Kuba, nie toleruje grudek mleko też nadal fe

pije z niekapka, ja podaję tylko wodę

cały czas ma nos zatkany, szczególnie z rana, nie może oddychać, psikam wodą morską, w dzień jest ok, bo jesteśmy cały czas na dworze

odezwę się wieczorkiem, pozdrawiam

http://www.zapytajpolozna.pl/cache/2...7ffdc8f277.png
kasiapop jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-29, 07:43   #259
stalowamagnolia
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kasiapop Pokaż wiadomość
witamy się z nad morza

my też jeszcze bezzębni, mały podobnie jak Gosiaczka Kuba, nie toleruje grudek mleko też nadal fe

pije z niekapka, ja podaję tylko wodę

cały czas ma nos zatkany, szczególnie z rana, nie może oddychać, psikam wodą morską, w dzień jest ok, bo jesteśmy cały czas na dworze

odezwę się wieczorkiem, pozdrawiam
Jejciu, ale Wam zazdroszczę tego morza! Nam też przydałby się taki wyjazd Przyjemności!

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-09-29, 08:46   #260
monis 1
Raczkowanie

Kasiapop miłego pobytu !!!!!

Mój TŻ ma dzisiaj imieniny więc z rana już ciasto upiekłam jego ulubione bo już tyle razy chciał żebym zrobiła ale odkąd Kubuś się urodził to jakoś nie miałam natchnienia więc będzie miał dziś niespodzianke

Teraz mam chwilę dla "Was" bo Kubuś właśnie usnął

Edytowane przez monis 1
Czas edycji: 2011-09-29 o 08:51
Stary 2011-09-29, 08:58   #261
stalowamagnolia
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez monis 1 Pokaż wiadomość
Kasiapop miłego pobytu !!!!!

Mój TŻ ma dzisiaj imieniny więc z rana już ciasto upiekłam jego ulubione bo już tyle razy chciał żebym zrobiła ale odkąd Kubuś się urodził to jakoś nie miałam natchnienia więc będzie miał dziś niespodzianke

Teraz mam chwilę dla "Was" bo Kubuś właśnie usnął
Brawo! Ja w ogóle ostatnio nie mam natchnienia w kuchni jeżeli chodzi o wypieki, jedynie od czasu do czasu zrobię TŻowi budyń, bo bardzo lubi

Marcel stęka przez sen, ciekawe co Mu się śni

Stary 2011-09-29, 09:04   #262
karolinaP103
Zadomowienie

Ja podgrzewacza nie mam. Podobnie jak ktoś kto pisał używam termosa. Mam zawsze gorącą w termosie i zimną w kubku. Zawsze mogę zrobić mleko w 30sek ( nawet mam w małych słoiczkach poodmierzane porcje mleka). Jak chcę podgrzać picie to też tylko dolewam goracej wody

Papek już nie daję- miksuję tylko troszkę albo gniotę widelcem.
karolinaP103 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-29, 09:06   #263
monis 1
Raczkowanie

Faktycznie mnie naszło

kurcze ale dziś pochmurnie i zimnoooo aż się z domu nie chce wychodzić
Stary 2011-09-29, 09:20   #264
stalowamagnolia
Wtajemniczenie

Cytat:
Faktycznie mnie naszło

Co Ty mówisz, u mnie pięknie i słonecznie

Karolina,
świetny pomysł z tym odmierzonym mlekiem; muszę to wprowadzić u siebie

---------- Dopisano o 10:20 ---------- Poprzedni post napisano o 10:12 ----------

Marcel śpi już trzecią godzinę, wreszcie mogę trochę odpocząć :roll eyes: Rzadko się to zdarza, ale nie ma co się dziwić - nocka była ciężka, więc teraz odsypia

Czas edycji: 2011-09-29 o 09:16
Stary 2011-09-29, 09:22   #265
asiuk
Zakorzenienie

Cześć!

U mnie też pięknie i słonecznie, ale rano było zimnooo
Siedzę w pracy i mam trochę roboty, mała z teściową urzęduje.

Dziś Ewa wlazła nam do łazienki Na razie nie raczkuje, ale dość sprawnie pełza
Odnośnie jedzenia, je już dania z grudkami od dłuższego czasu. Bywało, że daliśmy jej brokuła z talerza (nierozdrobnionego widelcem) albo kawałek brzoskwini - ja trzymałam, ona zanurzała w niej swoje dwa ząbki

Zastanawiam sie nad tym niekapkiem, ale sama nie wiem - ponoć niekapki to nie jest najlepsze rozwiązanie dla rozwoju buzi dziecka, lepszy jest ponoć np. kubek 360 st. Lovi, z którego picie bardziej przypomina docelowe picie z kubka.

Ewunia

Staś

bloguję
asiuk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-29, 09:27   #266
jaasia88
Raczkowanie

Heloł panienki
Cytat:
Napisane przez kasiapop Pokaż wiadomość
witamy się z nad morza
udanego pobytu
Cytat:
wszystkiego co najlepsze dla TŻta u nas jest super piękna pogoda

Cytat:
Napisane przez stalowamagnolia Pokaż wiadomość
Marcel stęka przez sen, ciekawe co Mu się śni
mój Karolciu często się śmieje przez sen

a tak w ogóle to byliśmy na bilansie, Karol waży 9460 g a wszyscy mi mówią że zmizerniał w naszym ośrodku nie mierzą długości więc będę musiała to sama zrobić jak mały wstanie
Stary 2011-09-29, 09:32   #267
-Ulka-
Raczkowanie

spamik

Edytowane przez zlosliwiec
Czas edycji: 2011-09-29 o 10:18
-Ulka- jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-29, 09:44   #268
monis 1
Raczkowanie

[QUOTE=stalowamagnolia;296 92478]Co Ty mówisz, u mnie pięknie i słonecznie

U mnie niestety słoneczko dziś nie zagościło

---------- Dopisano o 10:20 ---------- Poprzedni post napisano o 10:12 ----------

[QUOTE=jaasia88;29692817]
wszystkiego co najlepsze dla TŻta u nas jest super piękna pogoda

dziękuję
Stary 2011-09-29, 09:46   #269
jaasia88
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez -Ulka- Pokaż wiadomość
spamik
co to ma być????????????????????? PROSZE MODERATORA O USUNIĘCIE POSTA -ULKA-

Edytowane przez zlosliwiec
Czas edycji: 2011-09-29 o 10:18
jaasia88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-29, 13:46   #270
O La La
Rozeznanie

Witam się z Wami w dzisiejszym dniu
Ale wczoraj dużo napisałyście nie wiem czy zdołam to nadrobić

Co do fotelika jeszcze to ja mam taki do 25 kg,myślę że na dłuższy czas wystarczy jest w sam raz.

Młody dziś w nocy bardzo ładnie spał w swoim łóżeczku wstałam tylko 3x i za każdym razem dałam mu pić "na śpiocha" i spał dalej,poszedł spać koło 22 a wstał o 9 !.

Muszę się też pochwalić że robi z dnia na dzień coraz większe postępy (siedzi sam i już raczkuje) kiedy siedzę koło niego łapie się za moje ramię i wstaje !

Jaka u Was pogoda? Ja wyszłam wczoraj na dwór i doznałam szoku było ze 30 stopni dziś tak samo mam nadzieję ze weekend będzie też taki ładny to pojedziemy nad morze na plaże ostatnio jak byliśmy to I. wziął sobie muszelkę

"Mam serce dla zwierząt"
O La La jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości