|
|
#661 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żonki 2009 cz. XXX
Cześć
![]() Katunia pokaż fotki
|
|
|
|
#662 | ||||
|
Zakorzenienie
|
to zle mysli... zreszta tz juz mu nie raz mowil ze tak nie bedzie... tz mi powiedzial ze tesciu z nim kiedys gadal zeby po jego smierci sprzedac to mieszkanie (80 metrow) i kupic jej jakis maly pokoj z kuchnia... tylko spoko bo to mieszkanie moze by sie udalo sprzedac za ok. 200 tys, ale kupic trzeba bedzie za ok 100 tys (w najpodlejszej dzielnicy) i wtedy te 100 tys jakos ulokowac zeby jej starczylo do konca zycia... tylko nie bardzo rozumiem dlaczego moj tz ma nic z tego nie miec... skoro to tez jego mieszkanie... no ale przezyje to jak bede miala ja z glowy...
Cytat:
![]() a co to jakas nowa praca??Cytat:
![]() Cytat:
bo to wielka filozofia jest ![]() Cytat:
a tesciu to juz nie raz slyszal od tzta, a ja mu tez ciagle na nia narzekam takze powinien miec taka swiadomosc... tylko nie wiem jak tam moj tz... bo z jednej strony teraz mowi ze absolutnie i w samych zlych slowach... a potem to roznie to moze byc... jesliby to chodzilo o mojego brata to np nie potrafilabym go zostawic w takiej sytuacji... no ale ja na pewno sie nie zgodze by kiedys z nami zamieszkala bo sorry ale nie bede sluzaca we wlasnym domu...no ale dzis sie panna troche zreflektowala po tym jak wczoraj na nia nakrzyczalam, a potem moj tz... bo ugotowala mieso, ziemniaki i nawet salatke zrobila... a teraz chyba myje gary... |
||||
|
|
|
#663 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#664 |
|
Zakorzenienie
|
no jakos jej sie udalo.... ona ogolnie umie cos niecos ugotowac, tylko ze czesto gesto jej sie nie chce i powie np ze cos zrobi a nie zrobi... duzo by mogla w zyciu zdzialac gdyby nie jej "zapal" do pracy... ale wydaje mi sie ze to rodzice sa temu winni a nie choroba... bo nawet teraz tata sie denerwuje jej zachowaniem ale nic nie powie...
a teraz przeszla sama siebie bo przyszla do mnie i pyta czy mi herbaty nie zrobic... i ze ma fajna ksiazke i mi moze pozyczyc masakra...
|
|
|
|
#665 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie to nie stala praca .. znajoma potrzebowala dziewczyny do pomocy wiec poszlam
|
|
|
#666 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#667 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
normalnie szok taki leń co nawet nie umiała przeczytać opakowania
|
|
#668 |
|
Zakorzenienie
|
samba to tylko swiadczy o tym ze to co ona wyprawia to wcale nie z nieumienia tylko ze zwykłego lenistwa wynika
|
|
#669 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#670 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dzieki o nawet w pobliskiem miescie jest punkt odbioru ![]() Cytat:
![]() ja jestem ostatnio tak zalatana ze nawet nie zauwazylam ze jest nowy wątek tomciowi baaaaaardzo boleśnie wychodziły ząbki łącznie z zakrwawioną buzią i placzem w nocy, teraz juz lepiej ale znalazł sobie nowe hobby - chodzenie a ze sam nie umie wiec chce zeby go ciągle prowadzic za rączki, nie chce usiąśc ani na chwile nawet żeby zjeść wiec wieczorem padam z nóg
|
||
|
|
|
#671 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#672 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#673 |
|
Zakorzenienie
|
Laseczki a cos w zakresie drzwi zewnetrznych do domku jestescie mi w stanie polecic?? nie mam niestety zadnego godnego polecenia stolarza
nie wiem tez czy lepiej wziac drewniane czy stalowe ehhh... tam gdzie zamowilam okna maja drzwi z Gerdy... ale czytalam na roznych forach nie za ciekawe opinie... z kolei kolega z pracy poleca mi KMT i tu juz opinie sa lepsze na forum (chyba ze ja na takie trafilam)Kolanka!!! Ekspercie ratuj!!! |
|
|
|
#674 | |||||
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
no proszę, chcieć to mócCytat:
Skąd taka odmiana? Nawąchała się czegoś?Cytat:
|
|||||
|
|
|
#675 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
bo jak dla mnie te drzwi sa ok i w sumie nie wiem na co zwracac najwieksza uwage hihi chyba nawet kiedys ci zamieszczałam jakie mamale dziś miałam pokrecony dzien, ale w wiekszosci pozytywny, ale przy okazji doszły mi tez stresy. ale o tym moze napisze jutro, bo dzis juz jestem padnieta |
||
|
|
|
#676 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#677 |
|
Zakorzenienie
|
Co tu tak cicho?
Rosiiiiii!!!!Rosiiiiii!!! ! Gdzie jesteś? Potrzebny temat do rozmowy
|
|
|
|
#678 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mnie wkurza zarowno jak sie opie... i nic nie robi, jak przychodze styrana z pracy i nie mam czystego talerza ani lyzeczki a w kuchni jest sajgon bo nierob tam caly dzien rzadzil i teraz sluzba musi posprzatac, jak rowniez jak mi nadskakuje... moglaby poprostu nie zostawiac takiego burdelu i nie wpieprzac mi sie do wszystkiego... bo jak ma "lepszy" dzien to mi wlasnie przynosi jakies ksiazki, martwi sie czy nie zmarzne jak wyjde na balkon i "doradza" co mam ugotowac chociaz nikt jej o zdanie nie pyta... slowem musze sie jak najszybciej wyprowadzic bo mi nie dogodzi i chyba znowu bede miala ciote ![]() Cytat:
![]() A z drzwi to spodobaly mi sie takie... to jest chyba Gerda...na stronie tego salonu co okna zamawialam znalazlam http://www.ms.pl/var/ms/storage/imag...1904_small.jpg tu jest wyrazniejsza fotka ale trzeba wejsc w galerii w drzwi zewnetrzne i to jest ostatnia fotka: http://www.ms.pl/index.php/galeria A ponizej prezentuje postepy budowlane... |
||
|
|
|
#679 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Drzwi ładne, choć nie w moim guście ![]() A postępy, no brawo
|
|
|
|
|
#680 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#681 |
|
Wtajemniczenie
|
Gucia...zrobiłam wczoraj makaron z tuńczykiem i majonezem - mój mężul był zachwycony i ja też
Super sprawa ! R pytał skąd Ty wytrzasnęłaś takie danie? A ja na to...aaaa od dziewczyn z mojego forum. On: Hmmm lubię takie nowości.
|
|
#682 |
|
Wtajemniczenie
|
Samba mnie sie podoba jak drzwi są w kolorze okien, no i lubię bardziej nowoczesne wzory ale to wam mają sie podobać
![]() co do postępów to domek jak sie patrzy, super wam idzie ![]() Gucia wrzuć przepis na makaron do k. to się nie zgubi ![]() Tak wogóle to cześć!
|
#683 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
a jej odmiana.. no cóż mam nadzieję że na dłużej niż 1 dzień ![]() postępy boskie ![]() u dwu letniej Magdaleny
|
|
|
#684 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#685 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
który to mój pokój ![]() ![]() życzę szybkich postępów w budowie Cytat:
tak tak ja nie wiem jaka sałatkę zrobić albo szukam pomysłu to wystarczy mi wasze przepisy poczytać
|
|
#686 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#687 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja ten przepis mam od Madzi, i powinnam ją za niego udusić, bo jestem uzależniona ![]() Cytat:
Żabcia, jak tam placki? Zjadłaś już wszystkie? Bo ja dzisiaj mam samolot ![]() Hej! Wczoraj już nie znalazłam czasu żeby do Was zaglądnąć. Prałam, gotowałam, prałam... teraz czeka mnie prasowanie... Ale przez te Wasze wczorajsze porządki stwierdziłam, że muszę dzisiaj posprzątać. Bo mam burdello jakich mało! ---------- Dopisano o 09:16 ---------- Poprzedni post napisano o 09:14 ---------- Samba, zapomniałam Ci napisać. Właśnie wczoraj sis TŻ udowodniła, że potrafi, że wszystko się da jak się chce. Ciężka z niej kobieta... A Wy robicie super postępy z Waszym domkiem! ---------- Dopisano o 09:23 ---------- Poprzedni post napisano o 09:16 ---------- India,co Ty taka ostatnio zalatana maleństwo jesteś? I co to za stresy Cię wczoraj dopadły? Martucha, Ktosia, zaczynam dzisiaj czytać Kukułkę.
|
|
#688 |
|
Zakorzenienie
|
ho
![]() czytaj czytaj.. ![]() wysłałam ci maila możesz mnie zbić
|
|
#689 |
|
Zakorzenienie
|
Bić nie będę! Ba! Nawet odpiszę ![]()
|
#690 | |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie!
Cytat:
![]() Zrobisz mi dobry masaż i będzie ci wybaczone ![]() Super! jestem ciekawa twoich wrażeń |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:52.

jak mozna byc tak glupim?
a ja sie pytam czy ma wiecej a ona .. ze niestety nie bo szukala przepisu na necie jak sie jajka gotuje i chyba je wszystkie przegotowala wiec wyrzucila do kosza 
a tesciu to juz nie raz slyszal od tzta, a ja mu tez ciagle na nia narzekam takze powinien miec taka swiadomosc... tylko nie wiem jak tam moj tz... bo z jednej strony teraz mowi ze absolutnie i w samych zlych slowach... a potem to roznie to moze byc... jesliby to chodzilo o mojego brata to np nie potrafilabym go zostawic w takiej sytuacji... no ale ja na pewno sie nie zgodze by kiedys z nami zamieszkala bo sorry ale nie bede sluzaca we wlasnym domu...
i ze ma fajna ksiazke i mi moze pozyczyc 

tomciowi baaaaaardzo boleśnie wychodziły ząbki łącznie z zakrwawioną buzią
i placzem w nocy, teraz juz lepiej ale znalazł sobie nowe hobby - chodzenie a ze sam nie umie wiec chce zeby go ciągle prowadzic za rączki, nie chce usiąśc ani na chwile nawet żeby zjeść wiec wieczorem padam z nóg

no proszę, chcieć to móc
i chyba znowu bede miala ciote