|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4261 | |
|
Magda ;)
|
Dot.: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy. Cz. XIII
Cytat:
do treginsów źle nie wygląda ja musze się właśnie zaopatrzyć w jakieś cienkie paski tzn gdzieś pewnie mam,ale gdzie ![]() ---------- Dopisano o 10:03 ---------- Poprzedni post napisano o 10:02 ---------- na allegro kupiła
|
|
|
|
|
#4262 |
|
Zakorzenienie
|
|
#4263 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
witajcie
![]() faktycznie nudny odcinek Top Model bo usnęłam ![]() Cytat:
---------- Dopisano o 10:13 ---------- Poprzedni post napisano o 10:08 ---------- Cytat:
jakie buciki z CCC nie ma gdzieś na stronce w necie? i jaka torebka z kłódką z NY?: pokazuj jak są w necie ja mam z kłódeczką no niestety same olbrzymy zostają ---------- Dopisano o 10:14 ---------- Poprzedni post napisano o 10:13 ---------- Cytat:
fajne rzeczy czasami są nie tylko z ubranek ale kosmetyków albo do domku ładne ---------- Dopisano o 10:15 ---------- Poprzedni post napisano o 10:14 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:15 ---------- Poprzedni post napisano o 10:15 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:16 ---------- Poprzedni post napisano o 10:15 ---------- Cytat:
materiał to taki elastyczny?
|
||||||
|
|
|
#4264 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, ten podkład mineralny sypki ale szczerze z ubrań to raj dla małych dzieci kupiłam siostrze kilka bluzek, legginsy i piżamkę naprawdę za grosze
|
|
#4265 |
|
Zadomowienie
|
ja uciekam
muszę załatwić pare spraw na mieście, zrobić zakupy na wyjazd, wpadnę do jakiś sh, widziałam nowy outlet mieli otworzyć może znajdę coś ciekawego![]() do później
|
|
|
|
#4266 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4267 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() i fajny pomysł że do jeansów do środka z paseczkiem ![]() też uwielbiam tak nosić bluzeczki wpuszczone do spodni ![]() ---------- Dopisano o 10:19 ---------- Poprzedni post napisano o 10:18 ---------- Cytat:
ciężko to sobie wyobrazić ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:20 ---------- Poprzedni post napisano o 10:19 ---------- Cytat:
a cena 1,50-3zł za taki cieniutki |
|||
|
|
|
#4268 | |
|
Zakorzenienie
|
Laseczki myślę, że znajdą się chętne
http://media2.pl/media/84097-Z-Avant...nd-znizek.htmlCytat:
![]() co do koronki i łat to faktycznie co za dużo to nie zdrowo ![]()
|
|
#4269 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zdarzyło się bieliznę albo te bluzeczki na ramiączka i kosmetyki właśnie jakieś cienie , podkłady , szminki, lakier czasem bo astor za 7,99 to grzech nie brać a reszta to do domciu pierdółki raj dla małych dzieci ![]() i jak ten mineralny sypki? bo u mnie stoi nadal na początku używałam a potem rzadko ale prawie go nie ubyło ![]() ---------- Dopisano o 10:28 ---------- Poprzedni post napisano o 10:28 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:31 ---------- Poprzedni post napisano o 10:28 ---------- Cytat:
![]() 60 marek, m.in. Americanos, Bialcon, Esprit, Ecco, Ochnik, Springfield, Swiss, Tatuum, Venezia i Via Roma. a do barachła (czyt. Zary, Camaieu, Stradivariusa) żadnego nie będzie zniżki
|
|||
|
|
|
#4270 | ||
|
Magda ;)
|
Cytat:
![]() Cytat:
barachło (inditex) nie robi żadnych zniżek poza wyprzedażami odezwała się mądra! ![]() u mnie jest tylko Stradivarius i to od jakiś 2 miesiecy ale nie powiem kupiłam 2 spodniczki i kurteczke ![]() ---------- Dopisano o 10:52 ---------- Poprzedni post napisano o 10:46 ---------- Dobra ja zmykam na uczelnie mam jedne ćwiczenia tylko,a jutro wolne kocham I tygodnie ![]() a potem poleze na skarby urody,bo w mojej miescinie są dziś i jutro
|
||
|
|
|
#4271 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a kurteczka fajna agatko wszystko w porzadku dzis z toba? Cytat:
z kazdym kolejnym farbowaniem bedzie coraz mocniej siwo jesli nie zmienisz koloru farby- a woda niewiele ma do tego procz tego ze na 12% bedzie czysciej i jasniej.Cytat:
jak patrze na probke to rob na 9% i trzymaj uczciwie 50 minut. Cytat:
Cytat:
zbereznico!
|
|
#4272 |
|
Wtajemniczenie
|
Snow acha sorcia bo nie doczytałam <zawstydzona>
![]() lecę i ja do pracki miłego dnia blondaski
|
|
|
|
#4273 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Helołłłłłłłłłłłl
![]() ja bym kożucha nie założyła Cytat:
Cytat:
Dzięk jak bede już w niej śmigać zrobie foto lepszej jakości Cytat:
![]() Cytat:
bo nie wiem o jakie waxy chodzi i z jakiego sklepu???---------- Dopisano o 11:37 ---------- Poprzedni post napisano o 11:36 ---------- Cytat:
Cytat:
Laski znalazłam buty w sam raz na śieg i chlape na koturnach taki ni brąz ni beż brać? są po 119zł ---------- Dopisano o 11:40 ---------- Poprzedni post napisano o 11:37 ---------- u mnie w miescie w sklepikach są te bluzki, a ile za nią dałaś?
|
|
#4274 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w jednej paczce, ale doplata za druga rzecz- ja wtedy placilam razem 30zl za przesylke a za spodniczki po 19zl- czyli razem 70zl. i tak mi sie oplacalo bo gdzie ja bym kupila 2 satynowe mini z koronka za 70zl? musisz sie tylko dobrze miarka pomierzyc bo maja zanizone numeracje czesto- ja kupowalam spodniczki rozm l a normalnie nosze s. na szczescie podaja dobrze wymiary na aukcjach- wiec nie sugeruj sie rozmiarem a wymiarami. Cytat:
---------- Dopisano o 12:16 ---------- Poprzedni post napisano o 12:12 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 12:21 ---------- Poprzedni post napisano o 12:16 ---------- Cytat:
|
|
#4275 |
|
Zakorzenienie
|
cudowne nie są ale jak mają być takie mrozy,ciapa itp... to chce mieć takie jedne buty właśnie takie... kurde no i teraz nie wiem... poczekam jeszcze
|
#4276 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
? Cytat:
---------- Dopisano o 12:28 ---------- Poprzedni post napisano o 12:27 ---------- Cytat:
jakbym widziała zdjęcie to bym doradziła ---------- Dopisano o 12:31 ---------- Poprzedni post napisano o 12:28 ---------- Laski a co myślicie o butach typu EMU? Miała któraś z Was je? Bo za piękne to może one nie są i średnio mi się podobają, ale jeśli są naprawdę takie ciepłe i dobre na zimę to może się zaopatrzę w te z ATMOSPHERE.... |
||||
|
|
|
#4277 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
też czaję się na spódniczkę ze Stradivariusa ![]() miłego dnia ![]() ---------- Dopisano o 12:35 ---------- Poprzedni post napisano o 12:34 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:39 ---------- Poprzedni post napisano o 12:35 ---------- Cytat:
i będą pewnie przeciekać
|
|||
|
|
|
#4278 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() pokaż te buciki ![]() ---------- Dopisano o 12:39 ---------- Poprzedni post napisano o 12:39 ---------- w tym roku zamierzam kupić nowe EMU
|
|
|
|
|
#4279 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#4280 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4281 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale też nie dopasowałam sobie odcienia bo mam za jasny, ten medium coś ![]() Cytat:
![]() Cytat:
a butki jeśli faktycznie dobre na zimę i w miarę fajne to bierz ![]() Cytat:
proszę http://allegro.pl/bluzka-tunika-z-la...833927085.htmlco do emu to mam i oryginalne (ugg) i takie z auchan teraz kupiłam te podróby na pewno nie nadają się na prawdziwą zimę (miałam właśnie kiedyś z atmosphere) bo przemakają a koszt oryginalnych to 300-400zł, można kupić w sklepach internetowych, heavy duty, shaffa shoes
|
|
#4282 |
|
Zakorzenienie
|
tu masz np. razem z opiniami http://www.deezee.pl/obuwie_damskie/...australia.html
![]() szkoda że nie ma jasnobrązowych takich orzechowych długich ale już zapytałam ![]() ---------- Dopisano o 13:01 ---------- Poprzedni post napisano o 12:58 ---------- Snowi Ty też brałaś rozmiar mniejsze niż nosisz? Warto o tym wspomnieć
|
|
|
|
#4283 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
dzięki a co do EMU to się jeszcze wstrzymam. Dzisiaj idę połazić trochę po sklepach z moim TŻ, bo poluję na jakąś fajną torbę XXL i płaszcz. Aaa no i u nas w Łodzi w Manufakturze otworzyli nie tak dawno największego ROSSMANA w całej Polsce... tam jest taki mega duży wybór w kosmetykach ---------- Dopisano o 13:07 ---------- Poprzedni post napisano o 13:04 ---------- Cytat:
THX na all też już znalazłam oryginalne za 350zł. No mi się jedynie orzechowe podobają, ewentualnie czarne |
||
|
|
|
#4284 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4285 |
|
Zadomowienie
|
Wróciłam
![]() w sumie to nic ciekawego nie wypatrzyłam.. Byłam w outlecie i sh. W tym outlecie widziałam jedynie ładne płaszczyki, z metką były po 130 zł. W sumie jak w normalnym sklepie i ładny dłuższy trochę sweterek z New Looka za 58 zł, używany to chyba dużo? w sh jednym widziałam ładną sukienkę letnią za 78 zł :ściana: nie była nowa z metką. W kolejnym sh Ładne bluzeczki od 20-40 zł atmosphere takie eleganckie z falbankami, guzikami. Bardziej dla mojej mamy, Ładna była jedynie zielona ,ale ja zielonego nie lubie. Nie mam nic zielonego do ubrania ![]() Ceny podobne jak w normalnych sklepach, nie wiem jak to jest.. wy kupujecie za grosze a u mnie mimo używanych ceny są niemałe ---------- Dopisano o 13:19 ---------- Poprzedni post napisano o 13:16 ---------- Koło jednego sh jest normalny dom mieszkalny i jak przechodziłam stała goła laska w oknie i psikała się antyperspirantem firanka była z przezroczystego tiulu i wszystko było widać. Po drugiej stronie robią ocieplenie budynku to pewnie Ci robotnicy mają co oglądać ---------- Dopisano o 13:23 ---------- Poprzedni post napisano o 13:19 ---------- Bunny a różniły się wyglądem spódniczki od zdjęcia w aukcji? I jaka jakość? Piszesz ,że Tobie dwa tygodnie paczka szła, innym miesiąc nie wiem sama... ale chyba zrezygnuje bo po fotkach na forum to się przeraziłam jak wyglądają rzeczy w realu. ---------- Dopisano o 13:25 ---------- Poprzedni post napisano o 13:23 ---------- Może też sobie zamówię tą bluzeczkę.. chciałabymj miedzianą (ceglastą) ale na tych zdjęciach wygląda jak żarówiasty pomarańcz? u mnie tylko tak wygląda? |
|
|
|
#4286 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
u mnie od chyba 2 miesięcy otworzyli taki OUTLET z ciuchami ze stradi, bershki, new looka itd i ceny są praktycznie takie jak w normalnych sklepach, więc jak dla mnie to troche bezsens ;p Ale z kolei świetne ciuchy mają w OUTLECIE z Vero mody na piotrkowskiej.....tam są teraz płaszcze po 120-200zł, a wczoraj moja mama wychaczyła ładny czerwony golfik na zimę za 35zł ![]() hahaha to muszą mieć niezłe widoki ---------- Dopisano o 13:27 ---------- Poprzedni post napisano o 13:26 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#4287 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Laska może w taki sposób klientów zdobywa ale cyce to miała meeega ---------- Dopisano o 13:32 ---------- Poprzedni post napisano o 13:30 ---------- Jak w tym outlecie ceny podobne jak w normalnym sklepie to juz wolałabym dopłacić te 10 lub 20 zł i kupić w sklepie nowy ciuch niż używany |
|
|
|
|
#4288 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
z 4 lata na bank... dobra laseczki uciekam do gina ![]() trzymajcie kciuki zeby lekko poszlo bo bardzo nie lubie tych wizyt
|
|
#4289 |
|
Zadomowienie
|
http://allegro.pl/laura-fashion-bluz...823767818.html
jej twarz jest powalająca |
|
|
|
#4290 | |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny lukajcie perfumy o zapachu spermy
i jak prowadzący sie łacha http://bebzol.com/pl/Perfumy-o-zapac...rmy.30723.htmlCytat:
u mnie nie ma SP dopiero najbliżej we wrocku czyli 150km stąd
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów i fryzury
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:28.

ja musze się właśnie zaopatrzyć w jakieś cienkie paski
tzn gdzieś pewnie mam,ale gdzie 

12% czy 9% ? poradź mi proszę co Ty o tym myślisz? dodam może jakieś foty i podpowiedz bo najbardziej zależy mi na wyrównaniu koloru z odrostami żeby się nie odznaczało
tylko nie chce aż białych włosków 

bo nie wiem o jakie waxy chodzi i z jakiego sklepu???
i jak prowadzący sie łacha