Kolekcja zimowa jest świetnej jakości, niech każda maniaczka u nas się rozgości et.31 - Strona 72 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-09-29, 09:14   #2131
iza251
Zakorzenienie

Question Dot.: Kolekcja zimowa jest świetnej jakości, niech każda maniaczka u nas się rozgości

Charal,przyszły Ci te nieszczęsne lakiery?
Stary 2011-09-29, 09:17   #2132
NIKaP-n
BAN stały

Dot.: Kolekcja zimowa jest świetnej jakości, niech każda maniaczka u nas się rozgości

Cytat:
Napisane przez iza251 Pokaż wiadomość
Dokładnie ,ja też. I jakoś nie dowierzam do końca,że będzie taka sama jak na zdjęciach
I jeszcze jak przyjrzałam się zdjęciu,na którym pani ma czerwoną,to stwierdziłam,że okropnie się układa
No ja się w ogóle boję japan style A ta z czerwoną, to chyba ta aktorka? W Czasie honoru lekarkę grała, dobrze kojarzę? Pewnie jej nic do torebki nie wsadzili na filmie. Jak mnie to wkurza, czasem na filmach niosą (widać) puste torebki, albo walizki, które nic nie ważą

Cytat:
Napisane przez charal Pokaż wiadomość
Wiecie co, ja sama nie wiem czy mi się ten szoper podoba czy nie, ale miodową taka to bym przygarnęła, albo jeszcze lepiej bordową, a tymczasem zamierzam zakupić takie dwie:
bardzo oryginalne

Cytat:
Napisane przez dodeczka84 Pokaż wiadomość
Zapisałam sie na prawko!! Aaaaaaa!!!!

nigdy nie miałam na to parcia ni ochoty, aż tu nagle.. ;-) że tak powiem dobijam do wieku kiedy trzeba być w pełni samodzielnym hehe
Gratulacje!! Ja bez auta jestem jak inwalida nie umiem się poruszać po świecie
NIKaP-n jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-29, 09:20   #2133
iza251
Zakorzenienie

Dot.: Kolekcja zimowa jest świetnej jakości, niech każda maniaczka u nas się rozgości

Cytat:
Napisane przez NIKaP-n Pokaż wiadomość
No ja się w ogóle boję japan style A ta z czerwoną, to chyba ta aktorka? W Czasie honoru lekarkę grała, dobrze kojarzę? Pewnie jej nic do torebki nie wsadzili na filmie. Jak mnie to wkurza, czasem na filmach niosą (widać) puste torebki, albo walizki, które nic nie ważą

bardzo oryginalne

Tak,tak,to ta aktorka-w sumie bardzo ładna kobitka A te puste torebki,to rzeczywiście śmiesznie wyglądają I właśnie ta na zdjęciu-masakra
Stary 2011-09-29, 09:21   #2134
dynia18
Zakorzenienie

Cytat:
Ja też chodzę,ale jeszcze egzaminu nie zdawałam,boe się boję
Strach normalna ludzka rzecz, choc powiem lepiej żeby jej nie było. Ale trzymamy kciuki ...
A z jazdą na początku jest stres, nie da się przeskoczyć pewnych rzeczy...ale tak jak mi mówił wspaniały instruktor młody ale super doświadczony i kompetentny.
Po pierwsze: nauczyć się wolno jeżdzić, pierwsze początki pewności siebie za kierownica mogą zmylić.
Po drugie: olać wszystkich pierdzących i niecierpliwych, jak im się nie podoba to niech wymijają, kij im w oko. nawet najsprawniejszemu kierowny samochód na skrzyżowaniu może zgasnąć. Bez paniki.
Po trzecie: gadać słuchac radia ale......miec oczy szeroko otwarte na znaki i inne ludzkie stworzenia dookoła. \
Po czwarte: lusterka lustreka i lusterka , da się zgrac w trakcie jazdy nasz wzrok i szybkie zyrkanie na nie
dynia18 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-29, 09:23   #2135
iza251
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dynia18 Pokaż wiadomość
Strach normalna ludzka rzecz, choc powiem lepiej żeby jej nie było. Ale trzymamy kciuki ...
A z jazdą na początku jest stres, nie da się przeskoczyć pewnych rzeczy...ale tak jak mi mówił wspaniały instruktor młody ale super doświadczony i kompetentny.
Po pierwsze: nauczyć się wolno jeżdzić, pierwsze początki pewności siebie za kierownica mogą zmylić.
Po drugie: olać wszystkich pierdzących i niecierpliwych, jak im się nie podoba to niech wymijają, kij im w oko. nawet najsprawniejszemu kierowny samochód na skrzyżowaniu może zgasnąć. Bez paniki.
Po trzecie: gadać słuchac radia ale......miec oczy szeroko otwarte na znaki i inne ludzkie stworzenia dookoła. \
Po czwarte: lusterka lustreka i lusterka , da się zgrac w trakcie jazdy nasz wzrok i szybkie zyrkanie na nie
Niby tak,wszystko święta prawda...ale i tak się boję
Stary 2011-09-29, 09:25   #2136
dor1kaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
bardzo mądrze gadał twój instruktor

dor1kaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-29, 09:25   #2137
dodeczka84
Zakorzenienie

Cytat:
Ja niestety jestem zmuszona mieć prawko Teraz mieszkam w mieście wszystko mam pod ręką i tak naprawdę nie było mi za bardzo potrzebne ,ale jak przeprowadzę się za rok do domu (pod miastem w sumie)to dojeżdżać mogłabym autobusem,bo to w sumie 15 min drogi, ale córkę do przedszkola trzeba zawieść,odebrać ... a z mężem się tak nie zgram,bo on trochę w innych godzinach pracuje
u mnie podobnie, mieszkałam w dzielnicy, gdzie wszędzie miałam rzut beretem, teraz przeprowadziliśmy się na osiedle nowych bloków, trochę za miastem właśnie i też pomino braku dzieci, wolałabym być mobilna, by nie nabijać kilometrów z siatami w ręku.

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-09-29, 09:26   #2138
charal
Zakorzenienie

Cytat:
Charal,przyszły Ci te nieszczęsne lakiery?
Aaa, właśnie, miałam Ci napisać, przyszły, nie jestem zadowolona, konsystencja jakaś rzadka, zatrzymałam sobie tylko ten wrzosowy i ten taki jasny, chyba 493, resztę oddałam koleżance, ten wrzosowy jakiś dziwny, taki jakby brudny nie wiem, może przesadzam, ale nie jestem zachwycona tymi kolorami
charal jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-29, 09:28   #2139
dodeczka84
Zakorzenienie

Cytat:
Od dzisiaj zbieram na to
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg honda_civic_hatchback_3-drzwiowy_328_816_head.jpg (31,2 KB, 26 załadowań)
Stary 2011-09-29, 09:29   #2140
dynia18
Zakorzenienie

Cytat:
Niby tak,wszystko święta prawda...ale i tak się boję
Wiem że to słabe pocieszenie, ale każda z nas kierowcow to przeszla...ten stres jazdy ...
No i jeszcze mi dał rade chyba najwazniejszą: Nigdy nie uczyć się tras, tylko jechac wooolno gdzie trzeba. Bo to cofanie się w rozowju kierowcy. Nie wpadac w panikę tylko jechac do przodu.
dynia18 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-29, 09:31   #2141
iza251
Zakorzenienie

Cytat:
Aaa, właśnie, miałam Ci napisać, przyszły, nie jestem zadowolona, konsystencja jakaś rzadka, zatrzymałam sobie tylko ten wrzosowy i ten taki jasny, chyba 493, resztę oddałam koleżance, ten wrzosowy jakiś dziwny, taki jakby brudny nie wiem, może przesadzam, ale nie jestem zachwycona tymi kolorami

Jasny gwint,a mi nie przyszły jeszcze!Chyba napisze dziś meila Już nawet nie pamiętam kiedy zamawiałam

A zamawiałaś 469 ?
http://sklep.barbra.pl/produkty.php?...d_produkt=1190 jego jestem bardzo ciekawa
A wrzosowisko też zamówiłam

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-09-29, 09:36   #2142
dodeczka84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dor1kaaaa Pokaż wiadomość
to super a prawko się przydaje naprawdę kiedyś też myslałam że nie jest do niczego potrzebne a teraz wsiadam w samochód i nikogo o nic nie proszę

masz racje w dużym mieście nie jest ono aż tak potrzebne ale jak już się gdzieś dalej człowiek przeprowadza to już się przydaje
Strach/stres jest. Ale przebrnę i to, i będę miała kolejny postęp na swoim osobistym koncie w tym roku. Postawiłam sobie 3 cele na rok 2011 i powiedziałam sobie, że jak ich nie zrealizuję to jestem ps.iutka!!! 2 już mam odhaczone, prawko zostało

---------- Dopisano o 10:35 ---------- Poprzedni post napisano o 10:32 ----------

Cytat:
Jasny gwint,a mi nie przyszły jeszcze!Chyba napisze dziś meila Już nawet nie pamiętam kiedy zamawiałam
A zamawiałaś 469 ?
http://sklep.barbra.pl/produkty.php?...d_produkt=1190 jego jestem bardzo ciekawa
nie mam jeszcze ani jednego nabytku z Barbry...

---------- Dopisano o 10:36 ---------- Poprzedni post napisano o 10:35 ----------

Cytat:
Wiem że to słabe pocieszenie, ale każda z nas kierowcow to przeszla...ten stres jazdy ...
No i jeszcze mi dał rade chyba najwazniejszą: Nigdy nie uczyć się tras, tylko jechac wooolno gdzie trzeba. Bo to cofanie się w rozowju kierowcy. Nie wpadac w panikę tylko jechac do przodu.
Właściwe
Stary 2011-09-29, 09:36   #2143
iza251
Zakorzenienie

Question Dot.: Kolekcja zimowa jest świetnej jakości, niech każda maniaczka u nas się rozgości

Dziewczyny,czy któraś zamawiała kiedyś z Avonu te szminki?
Podoba mi sie jeden kolorek,ale nie wiem,czy cosik to warte

Ultra Colour Rich
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg szminka.jpg (105,7 KB, 22 załadowań)
Stary 2011-09-29, 09:38   #2144
dor1kaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Strach/stres jest. Ale przebrnę i to, i będę miała kolejny postęp na swoim osobistym koncie w tym roku. Postawiłam sobie 3 cele na rok 2011 i powiedziałam sobie, że jak ich nie zrealizuję to jestem ps.iutka!!! 2 już mam odhaczone, prawko zostało

---------- Dopisano o 10:35 ---------- Poprzedni post napisano o 10:32 ----------

nie mam jeszcze ani jednego nabytku z Barbry...

---------- Dopisano o 10:36 ---------- Poprzedni post napisano o 10:35 ----------

Właściwe
to super to do dzieła

Stary 2011-09-29, 09:38   #2145
dodeczka84
Zakorzenienie

Cytat:
Ultra Colour Rich
Bardzo dobre pomadki!!! bardzo lubię kolorówkę do ust z Avon. Kremowe, nawilżające, nasączone kolorem. Mam kilka, moje koleżanki także zamawiają.
Polecam kolory: Carnation, Twinkle Pink, Pout

Edytowane przez dodeczka84
Czas edycji: 2011-09-29 o 09:40
dodeczka84 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-09-29, 09:38   #2146
farfalla
Zakorzenienie

Dzień dobry

Cytat:
Napisane przez Dominiique Pokaż wiadomość
IDUŚ, zapytałam męża, jest prawnikiem, oto, co napisał Ci:

Facet nie ma co do gadania... Sprzedałaś samochód jako osoba fizyczna, zatem zawarłaś z nim umowę typowo cywilnoprawną, nie zaś jako przedsiębiorca z konsumentem umowę konsumencką. W przypadku umów konsumenckich istnieje możliwość zwrotu towaru do 10 dni, ale też nie każdego towaru, np. bodajże książki są wyłączone spod tego reżimu. Nie wiem, czy nawet nie samochody... Ale nie to jest tu clue... Musiałabyś być co najmniej przedsiębiorcą (w sensie sprzedawać auto i w umowie być wpisanym jako np IDUŚ Firma Handlowa, czy inaczej), żeby facet mógł mieć cokolwiek w tym temacie do powiedzenia. Auto sprzedałaś jako osoba fizyczna Iduś XYZ, zamieszkała tu i tu. Dodatkowo skoro facet sam widział wady pojazdu, więc sam się godził na zakup pojazdu z takimi czy innymi usterkami, a nonsensem jest, że po fakcie poszedł sobie do mechanika (zapewne znajomego), który stwierdził że auto nie jest wart tyle ile za nie dał... jego problem (faceta), mógł, przychodząc oglądać auto, zabrać znajomego mechanika, który ocenił by stan pojazdu. Krótko mówiąc facet jest w błędzie, a o wadach, którymi dotknięty był przedmiot transakcji doskonale wiedział

PS. mam nadzieję, że spisaliście umowę?
Ale fajnie mamy własne porady prawnicze hihihi
Dokładnie tak, słuchaj IDUŚ Tej pani i jej męża mógł zamiast szwagra wziąć mechanika ze sobą jak oglądał samochód teraz to cię może cmoknąć i niech lepiej przeczyta ten artykuł na którego podstawie uważa że może zwrócić i komentarz do niego a nie Cię straszy.
Cytat:
Napisane przez roxana222 Pokaż wiadomość
Minie, minie Herbatka w rączkę i pod kołderkę
Ja właśnie wróciłam od dermatologa i prawie 100 zł w plecy
Roxi za co wydałaś 100 ? u prywatnego byłaś ? ... weź mnie nie strasz bo też muszę iść do lekarza :/ ale zacznę od pierwszego kontaktu może skierowanie mi da , albo chociaż poleci jakiegoś

Ed: już odczytałam że trądzik w Łodzi byłaś czy u siebie gdzieś ? bo szukam jakiegoś który mnie nie odprawi mówiąc że powinnam łykać witaminki :P a jeśli nawet to poleci coś silniejszego niż te tradycyjne bez recepty :P

Cytat:
ojej biedactwo
idz weż kąpiel od steruj się bo sfiksujesz a szkoda będzie tak fajnej babeczki mocno trzymam żeby wszystko się udało poczekaj chwilkę i zapewne sie pojawią wyniki i u ciebie zapewne etapami wpisuje

zdrówka a ja dzisiaj popijam herbatke z sokiem malinowym własnej roboty
może nie sprawdził wszystkich jeszcze ... uroki nazwiska na "S" ... ale teraz to mam większą ochotę strzelić koleżance bo już któryś raz tak straszy ... a ona ma nazwisko na B ... więc jak zwykle ona wyniki ma jako jedna z pierwszych
Już mi też mój "prywatny internetowy" lekarz powiedział że powinnam znaleźć w domu coś relaksującego , kąpiel, herbatkę, jogę, ćwiczenia, seriale, cokolwiek i robić sobie przerwy jak się zaczynam denerwować
/A.H/

Edytowane przez farfalla
Czas edycji: 2011-09-29 o 09:42
farfalla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-29, 09:39   #2147
farfalla
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez maggie82 Pokaż wiadomość
a dostałaś maści jakieś ?

Farfallko Spokojnie Kochana Stres urodzie szkodzi
A tak na poważnie - wypij meliskę, zrelaksuj się troszkę, będzie dobrze
hihihi masz w pełni rację kochana już dziś się ogarnęłam , uśmiech na buzi i nie dam sę tak łatwo ... co mnie nie zabije to wzmocni.
Cytat:
Napisane przez 135nudziara Pokaż wiadomość
puściłam 5x na chybił trafił i co...15zł w piiii . mogłam sobie wiśniówkę kupić

też chyba na to pójdę... chociaz chciałam też na "skóra, w której żyję", ale jakoś w ogóle wybrac się nie mogę
buhehe ja na szczęście wydałam tylko 3 zł ... więc strata niewielka .... ale no kurdeeee liczyłam że nikt nie zgarnie i kolejna kumulacja będzie moja
Też chcę iść na "Skóra w której żyję" ale to w przyszłym tygodniu na dobre rozpoczęcie roku ;p
Cytat:
Napisane przez Iduś Pokaż wiadomość
No niestety ten rok faktycznie jest beznadziejny pod każdym względem. Mam nadzieję, że następny ułoży się lepiej.

Dziękuję za pomysły
Nie ma za co, jak uporam się z uczelnią to jeszcze pomyślę jak Ci fajnie zrobić kampanię reklamową jakąś
Cytat:

A my za Tobą Farfocelku
Do jedzenia robiłam taką szybką zapiekankę (pyry, cebulka, kiełbacha, zielona pietrucha, zioła i ser)

trzymam kciukasy, żeby się dobrze ze studiami ułożyło...
Czasem takie najprostsze dania są najlepsze, a wygląda smakowicie w tym piekarniku
Cytat:
Ja wiem, że tak łatwo powiedzieć, ale Kochana olej tego stresa. Studiów jest wiele, możliwości na nich też, a zdrowie (żołądek) jedno Nie warto. Ja studiowałam 7 lat zamiast 5, tak mi się w życiu ułożyło i jakoś żyję, i jak sobie przypomnę te niektóre nerwy to serio, nie było warto.

Raz poszłam na egzamin z Romantyzmu- bez listy lektur. Ta, z kolei, była warunkiem, aby wejść na egzamin (trzeba było mieć wybranych 70 lektur z całego kanonu, które znało się na wyrywki) No i cóż począć? Oddać ko? Nie, pożyczyłam listę koleżanki, rzuciwszy ino okiem, coż tam przygotowała. Nasze lektury zgadzały się w 99%. I jakie dostałam pytanie na egzamie? Z jednej jedynej, nieznanej mi POGANKI!!!
Ależ mi było wstyd. a jaki nerw

Dziękuję Kochana tak, to tapeta
Panele Dąb Hartley firmy Classen- to taki szary, ale jak się mocno przyjrzeć, wpada w beż

Maluszek uwielbia kominek, jak nie było paneli, to robiliśmy Mu takie spa kąpiel przy kominku Ale tak uparcie biegnie do ognia, że razem musimy nad Nim stać, żeby się tam nie dostał

Ania, wrócił temat lotu na wyspy
Jeeeeejkuuu ale wy kochane jesteście ... ja wiem że niestety za bardzo emocjonalnie do tych studiów podchodzę ... ale jak od 1 semestru studiów muszę coś nadrabiać i udowadniać i nadganiać innych (np matmę której w LO sie kompletnie nie uczyłam a i tak miałam piątki bo babka niewiele wymagała od tych co nie zdają matury) i co semestr mam z czymś problem i z czymś się użeram .... to w koncu zaczyna mnie to przerastać i przychodzi (głupie) myślenie , że może za głupia jestem na te studia i czemu ja mam całe studia pod górkę a inni nie ale będę się starać do wszystkich rad zastosować i nie przejmować tym wszystkim
/A.H/
Stary 2011-09-29, 09:42   #2148
Iduś
Zakorzenienie

Wczoraj kupiłam sobie odżywkę Isany z Rossmanna Płynny Jedwab (o taką :https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...ur.html&next=1 ) i jest rewelacyjna :"). Fajne, mięciutkie, sypkie włosy mam po niej . Nie puszą się

Moje Smakowidło!
- Miodowiec. new!

Iduś jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-29, 09:44   #2149
dodeczka84
Zakorzenienie

Cytat:

Wczoraj kupiłam sobie odżywkę Isany z Rossmanna Płynny Jedwab (o taką :https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...ur.html&next=1 ) i jest rewelacyjna :"). Fajne, mięciutkie, sypkie włosy mam po niej . Nie puszą się
O, dzięki za spostrzeżenie, można komuś podpowiedzieć

---------- Dopisano o 10:44 ---------- Poprzedni post napisano o 10:44 ----------

Kusi mnie apaszka stąd, ciekawe czy jest mięsista i jest jej "dużo" czy taki lejc.. http://allegro.pl/piekny-szal-apaszk...831732773.html

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-09-29, 09:45   #2150
charal
Zakorzenienie

Cytat:
ja coś kojarzę

o kurcze to tanio

no ładnie ach te chłopy ja też jak przechodze koło takich robotników to strasznie nie lubię achó i ochów a ty zapewne ślicznie wyglądasz

ona mi tez się nie podoba

To wstaw koniecznie zdjęcia

wpadaj do nas częściej

są ciekawe a ile kosztują? chociaż podoba mi się ta druga

to super a prawko się przydaje naprawdę kiedyś też myslałam że nie jest do niczego potrzebne a teraz wsiadam w samochód i nikogo o nic nie proszę
Nika, Ankhax

Izuś zapisuj sie na egzamin koniecznie

---------- Dopisano o 10:12 ---------- Poprzedni post napisano o 10:11 ----------

masz racje w dużym mieście nie jest ono aż tak potrzebne ale jak już się gdzieś dalej człowiek przeprowadza to już się przydaje
Taa, ślicznie, daj spokój
Te torebki gdzieś tak po 70 zł, mnie się obie podobają, bardzo w moim guście są
Stary 2011-09-29, 09:46   #2151
iza251
Zakorzenienie

Cytat:
Bardzo dobre pomadki!!! bardzo lubię kolorówkę do ust z Avon. Kremowe, nawilżające, nasączone kolorem. Mam kilka, moje koleżanki także zamawiają.
Polecam kolory: Carnation, Twinkle Pink, Pout
No to się bardzo cieszę No jestem ogólnie błyszczyko-maniaczka, ale ostatnio zachciało mi się szminki
Mi się podoba Country Rose i Frostiest Mauve
Stary 2011-09-29, 09:48   #2152
dor1kaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez farfalla Pokaż wiadomość
Dzień dobry

Ale fajnie mamy własne porady prawnicze hihihi
Dokładnie tak, słuchaj IDUŚ Tej pani i jej męża mógł zamiast szwagra wziąć mechanika ze sobą jak oglądał samochód teraz to cię może cmoknąć i niech lepiej przeczyta ten artykuł na którego podstawie uważa że może zwrócić i komentarz do niego a nie Cię straszy.

Roxi za co wydałaś 100 ? u prywatnego byłaś ? ... weź mnie nie strasz bo też muszę iść do lekarza :/ ale zacznę od pierwszego kontaktu może skierowanie mi da , albo chociaż poleci jakiegoś

Ed: już odczytałam że trądzik w Łodzi byłaś czy u siebie gdzieś ? bo szukam jakiegoś który mnie nie odprawi mówiąc że powinnam łykać witaminki :P a jeśli nawet to poleci coś silniejszego niż te tradycyjne bez recepty :P

może nie sprawdził wszystkich jeszcze ... uroki nazwiska na "S" ... ale teraz to mam większą ochotę strzelić koleżance bo już któryś raz tak straszy ... a ona ma nazwisko na B ... więc jak zwykle ona wyniki ma jako jedna z pierwszych
Już mi też mój "prywatny internetowy" lekarz powiedział że powinnam znaleźć w domu coś relaksującego , kąpiel, herbatkę, jogę, ćwiczenia, seriale, cokolwiek i robić sobie przerwy jak się zaczynam denerwować
będzie dobrze

a teraz uciekam miłego dnia

Stary 2011-09-29, 09:50   #2153
charal
Zakorzenienie

Cytat:
A zamawiałaś 469 ?
Nie, tego ostatecznie nie zamówiłam, bo mam podobny innej firmy

---------- Dopisano o 10:50 ---------- Poprzedni post napisano o 10:49 ----------

Cytat:
Ultra Colour Rich
Warte, warte, ja mam duuuużo szminek z avonu, i chyba nie mam takiej z której byłabym niezadowolona

W nowym katalogu nr 14 ultra colour rich będą po 9,90 przy zakupie innego produktu

Edytowane przez charal
Czas edycji: 2011-09-29 o 09:52
Stary 2011-09-29, 09:51   #2154
dodeczka84
Zakorzenienie

Cytat:
No to się bardzo cieszę No jestem ogólnie błyszczyko-maniaczka, ale ostatnio zachciało mi się szminki
Mi się podoba Country Rose i Frostiest Mauve
Znalazłam Ci real foty na necie
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg country.jpg (14,6 KB, 13 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Avon-ultra-colour-rich-lipstick-Frostiest-Mauve__33728230_4.jpg (48,4 KB, 15 załadowań)
Stary 2011-09-29, 09:51   #2155
dodeczka84
Zakorzenienie

Cytat:
Warte, warte, ja mam duuuużo szminek z avonu, i chyba nie mam takiej z której byłabym niezadowolona
Podobnie ja.
Stary 2011-09-29, 09:53   #2156
farfalla
Zakorzenienie

Cytat:

fajnie a nie jest ciężka ? bo zwykle wszystko co jest na bazie jedwabiu fajnie wygładza .. ale za bardzo obciąża moje włosy :/
Cytat:
O, dzięki za spostrzeżenie, można komuś podpowiedzieć

---------- Dopisano o 10:44 ---------- Poprzedni post napisano o 10:44 ----------

Kusi mnie apaszka stąd, ciekawe czy jest mięsista i jest jej "dużo" czy taki lejc.. http://allegro.pl/piekny-szal-apaszk...831732773.html
Mi się wydaje że niestety nie jest jej dużo
Cytat:
będzie dobrze

a teraz uciekam miłego dnia
miłego dnia słoneczko

Aaaaaaa właśnie ... jak będziecie miały chwilę upewnijcie się czy wasze zdjęcia są w katalogu i jak coś przeoczyłam to proszę krzyczeć !
/A.H/
Stary 2011-09-29, 09:56   #2157
dodeczka84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez farfalla Pokaż wiadomość
Mi się wydaje że niestety nie jest jej dużo
podrzucisz może coś lepszego?

---------- Dopisano o 10:56 ---------- Poprzedni post napisano o 10:54 ----------

wczoraj macałam kominy w RE, takie ażurowe szary melanż i granat był, po 39,90, ale mam właściwie podobny w H&M pudrowy. Ale fajne były.
Stary 2011-09-29, 09:57   #2158
iza251
Zakorzenienie

Cytat:
Nie, tego ostatecznie nie zamówiłam, bo mam podobny innej firmy

---------- Dopisano o 10:50 ---------- Poprzedni post napisano o 10:49 ----------

W nowym katalogu nr 14 ultra colour rich będą po 9,90 przy zakupie innego produktu
Cytat:
Znalazłam Ci real foty na necie
Cytat:
Podobnie ja.
O matko,zawsze wydawało mi się,że to...badziewia...
Lubię odcienie malinowo-czerwonkawe, lekką fuksję-możne coś doradźcie jeszcze!Leży przede mną katalog,ale wiadomo,że w w realu inaczej to wygląda
Stary 2011-09-29, 09:59   #2159
dodeczka84
Zakorzenienie

A jeszcze odnośnie prawa jazdy:
czy jak robi się badania lekarskie przed kursem i kłują w palucha, to zaświadczenia wydawane są od razu czy odbiera się innego dnia?
Stary 2011-09-29, 09:59   #2160
charal
Zakorzenienie

Cytat:
Podobnie ja.
No to cieszę się że nie jestem sama, bo wiem że kosmetyki avonu mają taką sobie opinię
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości