|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4831 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Koło 30-stki a niemyślące o dzieciach cz. II
Ja się mieszczę! - gruba, brzydka i bezrobotna
![]() Dobry
|
#4832 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4833 | |
|
Zakorzenienie
|
Cześć Dziewczęta
Muszę Was sobie porządnie poczytać bo od kilku dni łapię tylko skrawki Waszych rozmów ![]() Gipssis pewnie opowiadała o wakacjach, a ja nic nie wiem ![]() Cytat:
Dodam do tego kajdanki z puszkiem, jadalną bieliznę, lateksowe wdzianko i lakierowane szpile na platformie ![]() Wczoraj jeszcze na odchodne w pracy się zdenerwowałam. Przeciągnęłam się i powiedziałam w przestrzeń: "Dobrze, że już koniec. Idę do domu i cały wieczór będę czytała książkę." I zaraz tego pożałowałam słysząc: "O proszę! No tak! Takiej to dobrze! Ma ugotowane, posprzątane, dzieci jej nie płaczą, pójdzie do domu, wykąpie się i będzie sobie wypoczywać! Dziewczyno, jak ty masz dobrze... żadnych obowiązków!" No żesz...! ![]() Przepraszam szanowne panie, że jestem w takiej sytuacji, która pozwala mi myśleć o sobie i o tym co lubię. Powinnam się za tę próżność ukrzyżować ![]() Ja nie wiem... założenie rodziny to w ich przypadku bardziej lub mniej przemyślana decyzja, więc z takimi żalami to do mężów mogłyby się zwracać, a nie do mnie bo ja się do ich macierzyństwa i obowiązków z nim związanych nie przyczyniłam ![]() Ale poczułam się jak egoistyczna lalka myśląca tylko o sobie ![]() Jakoś tak głupio mi się zrobiło mimo tego, że nie było powodu. Ale teraz milczę. Praca to praca i mocno walnę się w łeb, jesli powiem coś, co zahacza o moją prywatność. A teraz z innej beczki. Pamiętacie taki krótki cykliczny programik Pi i Sigma? O takich dwóch ludkach z kosmosu w pomarańczowym i zielonym kombinezonie? Jest mi tak zimno, że marzę o takim stroju do pracy ![]() ---------- Dopisano o 09:16 ---------- Poprzedni post napisano o 09:15 ---------- [1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;29691360]Ja również; przygruba, brzydka wyjątkowo, na granicy bezrobocia, ale za to trochę bogatsza, bom trafiła 4-ke w totka wczoraj serio trafiłaś 4?
SARCASM - only one of the services I offer ![]() Edytowane przez Apsik13 Czas edycji: 2011-09-29 o 09:17 |
|
|
|
|
#4834 |
|
Zakorzenienie
|
Hmm, ja co prawda nie gruba, ale jakoś zwiotczała. Urodą też nie grzeszę. Praca jest - ale starczy kilka dni bez nowych zleceń, i blady strach...
|
|
|
|
#4835 |
|
Konto usunięte
|
tak, jestem bogatsza o 220,00
|
|
|
|
#4836 |
|
Zakorzenienie
|
[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;29691814]tak, jestem bogatsza o 220,00
[/QUOTE]Super ![]() Zawsze się przyda
|
#4837 | |||
|
Matka buldoga
|
Cytat:
Cytat:
![]() A jak bede miec problemy to szanowna kolezanka mi pomoze ![]() Wzielam taki jak ty, ciemny grafitowy czy jaki to. Innego nie mieli, tzn zalatwialam to telefonicznie, wiec w sumie nie wiem czy mnie oklamali czy nie Jutro kurier ma mi podrzucic.Cytat:
jakie egoistyczne podejscie ![]() Tamte dziewczyny maja zycie, jakie sobie same uksztaltowaly. Nikt im nie kazal wychodzic za maz i rodzic dzieci ![]() Wiec teraz morda w kubel i niech nie jęcza ![]() A Pi i Sigme kojarze ![]() Ja wczoraj wieczorem siedzialam w...uwaga....tshircie, spodniach od dresu, polarze, szlafroku i frotowych skarpetach No, ale co...zimno jak cholera w pokoju ![]() Aneszna, gratulacje
|
|
#4838 |
|
Zakorzenienie
|
Otóż to - co prawda nigdy nie byłam w takiej sytuacji, ale mam tutaj poglądy zdecydowane - trzeba było nie robić sobie bachorów, byłby czas na kąpiele i czytanie.
|
|
|
|
#4839 |
|
Konto usunięte
|
Wibrator?
|
|
|
|
#4840 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zania, ja też mam taki zestaw i to w kolorach tęczy ![]() Jednak wolę, żeby tej tęczy nikt z postronnych nie oglądał bo wyglądam jak kloszard Jeszcze rękawiczki bez palców do tego i ogień w beczceCytat:
[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;29692901]Wibrator? [/QUOTE]I baterie! I baterie!
SARCASM - only one of the services I offer ![]() Edytowane przez Apsik13 Czas edycji: 2011-09-30 o 07:47 |
||
|
|
|
#4841 |
|
Konto usunięte
|
[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;29692901]Wibrator?
[/QUOTE]w pracy ![]() ![]() bry Kobitki nie obrabiam sie, walcze jak lew, jeszcze tylko kilka dni i koniec, mam nadzieje ![]() milego dnia |
|
|
|
#4842 |
|
Zadomowienie
|
Hej
Czytam Was i czytam,ale odpisac nie mam kiedy ![]() Aneszna,gratuluje A co do reszty Dziewczyn-co to za narzekania? Mlode i piekne jestescie, ze o inteligencji juz nawet nie wspomne![]() Kochane Dziewczyny wroclawskie,melduje,ze wlasnie ruszylam z Lodzi Bede jakos po 15 pewnie,odezwe sie Ale mam wypasiony autokar,wifi w nim jest,a mi nic wiecej do szczescia nie potrzeba![]() Pink,slonce,nie wiem,jak to sie stalo,ale ja chyba nie mam nr tel. do Ciebie, zeby sie z Toba na popoludnie umowic Wysle Ci swoj nr na PW i pusc mi na niego sygnal albo skrobnij smsiaka,dobrze? A jakby to nie wyszlo,to wezme Twoj nr od Rilli i bede sie odzywac: )Milego dnia wszystkim |
|
|
|
#4843 |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie koleżanka rozmawia przez telefon i opowiada o porodzie, traumie z nim związanej, bólach krzyża i uwstecznianiu się przez siedzenie w domu.
Mhm, ciekawe o czym za chwilę będziemy rozmawiać......... Smaczny temat zważywszy na to, że jem ![]() ---------- Dopisano o 12:49 ---------- Poprzedni post napisano o 12:33 ---------- Już się dowiedziałam. Wody płodowe i rozwarcie na 10 cm. Przykro mi, ale nie orientuję się i nie pociągnę dalej tego tematu. Nie szkodzi. Temat trwa nadal............ I właśnie że pójdę do domu i zajmę się głównie sobą - kąpiel, wcieranie balsamów, malowanie paznokci, nakładanie maseczek i wszystko to, co mi wypominają utrudzone życiem młode matki Która się dołącza? Bath party
|
#4844 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4845 |
|
Zakorzenienie
|
[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;29695825]ja
wezmę wódę [/QUOTE]O, tego mi trzeba
|
#4846 | ||||
|
Zakorzenienie
|
[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;29691360]... bom trafiła 4-ke w totka wczoraj to moje kongratulacje! ![]() powyzej 3 nigdy nie uszczelilam ![]() Cytat:
i rurke w pokoju Cytat:
![]() Moze to byl zarcik, nie wiem, ale z tego co piszesz to wyglada na wyjatkowo pisdowate docinki. I wcale sie nie dziwie, ze Ci sie glupio zrobilo. Tez by mi bylo glupio w towarzystwie takich bdziagw ![]() Cytat:
to namacalny dowod na to jakie stare jestesmy Cytat:
A byl jeszcze wsciekly roz, podobno ![]() naf, udanego wypadu
|
|
#4847 | |
|
Zakorzenienie
|
Witam w piękny, słoneczny dzień. Udało mi się trochę ogarnąć mieszkanie na przyjazd Nafika, uff...
Już się nie mogę doczekać. Cytat:
![]() Pi i Sigma byli czadowi, ich kostiumy też. Pozdrawiam ciepło, może jakiś grzańczyk na rozgrzewkę?
|
|
|
|
|
#4848 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Rurkę mówisz.... w moim przypadku służyłaby ona do rozbijania głowy bo nie sądzę, żebym się umiała nią posłużyć ![]() Staram się unikać tematów rodzinno - dzieciowych w towarzystwie osób, którym nie mam nic na ten temat do powiedzenia, ale uciec od tego niepodobna ![]() Mam to gdzieś, phi ![]() Cytat:
![]() U mnie słońca dziś niet Dzięki Rilla, wykorzystam ten tekst i w końcu choć raz nie będę winna z tego powodu, że jest dobrze i się cieszę
|
|
#4849 | ||
|
Lux Mundi
|
[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;29691360]Ja również;
przygruba, brzydka wyjątkowo, na granicy bezrobocia, ale za to trochę bogatsza, bom trafiła 4-ke w totka wczoraj Cytat:
![]() [1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;29692901]Wibrator? [/QUOTE]Oooo tak ![]() Sesese ![]() Cytat:
Miłej podróży ![]() Daj się porwać Wrocławskiej Przygodzie ![]() Bowiem czekam na szczegółową relację po powrocie
|
|
|
#4850 | |||
|
Lux Mundi
|
Cytat:
jesteś piękna, młoda, MĄDRA korzystasz więc z życia,a mamuśki niech zazdroszczą ![]() A w ogóle, to niech się wypchają trocinami i tłuczoną porcelaną, i dorzucą sianko- wigilijne ![]() Ament ![]() Do Bath Party-zawsze ![]() Właśnie siedzę z koszulką na głowie ![]() I od dziś zaczęłam walkę o loki Wczoraj zużyłam wszystkie inne cuda i mogłam zacząć w końcu zestaw, który zakupiłam natchnięta poczynaniami Rilli ![]() A natchnięta blogiem Beatki ==> http://ewalucja.blogspot.com/ będę walczyć o pazurki ![]() Jeszcze jakbym zaczęła robić coś dla kręgosłupa [ natchnięta ćwiczeniami Emilki ], to jush w ogóle byłoby super ![]() Życia mi nie wystarczy ![]() A tutaj dobra nuta, coby tyłkiem pokręcić przy tych wszystkich zabiegach upiększających ==> Elena ![]() [1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;29695825]ja wezmę wódę [/QUOTE]To co niedźwiadki lubią najbardziej ![]() Heh, pamiętam tekst z akadema : 'jeśli chodzi o porządek u Blondyny, to zawsze ma czystą w lodówce' ---------- Dopisano o 15:18 ---------- Poprzedni post napisano o 15:18 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
Pierwsze słyszę w ogóle ![]() Co do grzańców, to u mnie kolejny wieczór z rzędu królują skarpetki z Norge [ świetne są !
Edytowane przez Cindy28 Czas edycji: 2011-09-29 o 15:19 |
|||
|
|
|
#4851 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4852 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ciezko gdzies pracowac i nic o sobie nie mowic, wrecz niemozliwe. Dla przykladu: w firmie konserwatorskiej, w ktorej najdluzej pracowalam nie mialam zadnych oporow przed paplaniem. Paplal kazdy, a ze pracowalam z prawie samymi facetami to mialam poczucie, ze moge. Co sie ponabijali to ich, ale takiego docinania, obrabiania podszytego negatywnymi emocjami jakie tylko baby potrafia czuc (czesto bez powodu) nie bylo Dlatego zycze Ci wymarzonej pracy albo z facetami, albo z kobietami, ktore sa rozumne, a nie gupimi pi.pami, nieakceptujacymi wszystkiego, co tylko im sie nie spodoba, ejmen ![]() Wrocilam od dochtora I mam antybiotyk wlepiony na caaaly tydzien :/ krocej podobno na moj stan sie nie da. Ale zeby nie bylo, ze nie walczylam to donosze, ze wypilam sok z kilku kg cebuli, zezarlam paczke Scorbolamidu i opedzlowalam prawie cala buteleczke propolisu
|
|
#4853 | |||
|
Matka buldoga
|
Cytat:
![]() Wsciekly roz obczailam na allegro....i nawet, ja, fanka rozu (w zdrowym podejsciu) nie znieslabym tego rozowego, wstyd na calego ![]() Cytat:
Bajki nie pamietasz? Nawet nie mow, bo to by oznaczalo, ze dzieli nas nie pare lat, ale cala epoka, a nie mam zamiaru sie staro czuc ![]() Cytat:
I wspolczuje, zero alko, zero naleweczek, ale pij moze jakies syropki, one tez maja troche alko ![]() Zrobilam przepyszna zupe pomidorowa na bazie czosnku, swiezych pomidorow, bazyli, oregano. Do tego makaron al dente. Orgazm w ustach ![]() A to wszystko z przepisu od faceta
|
|
#4854 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Ja dzisiaj w sumie po studencku, bo mi się gotować nie chciało - makaron z twarogiem ![]() Przeszukuję szafę przed jutrem i oczywiście wychodzi na to, że... nie mam się w co ubrać. E tam, pójdę w beleczym, i tak jest ryzyko, że idę na piwo z pasztetem
|
|
|
#4855 | ||||
|
Lux Mundi
|
Cytat:
![]() A z tymi głowami coś dziś jest- wszyscy narzekają :| Pewnie ciśnienie ![]() Cytat:
![]() Nie zapominaj o dobrych bakteriach [może być lakcid] i witaminach Cytat:
![]() Może być też, że tego kanału nie miałam ![]() Albo w tym czasie robiłam co innego niż uskutecznianie tv A pomidorową bardzoż lubię, ale z ryżykiem Makaron w zupach uznaję jeno w rosołku ![]() Cytat:
![]() Ubierz coś fajnego, w czym dobrze się czujesz ![]() Przecież żadna Kobieta nigdy nie ubierała się dla faceta, tylko żeby wyglądać lepiej niż potencjalna rywalka ![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:11 ---------- Poprzedni post napisano o 20:07 ---------- Taaa, natchnęłyście mnie znowu ![]() Idę szafę odgruzowywać
|
|
|
#4856 | |
|
Wtajemniczenie
|
[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;29691360]Ja również;
przygruba, brzydka wyjątkowo, na granicy bezrobocia, ale za to trochę bogatsza, bom trafiła 4-ke w totka wczoraj to ja dołączam do drużyny Cytat:
a bajkę o sigmie i pi to pamiętam to były czasy dziś piję trzeci dzień z rzędu
|
|
|
#4857 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() nie mylić z ....... Cytat:
może nie daj boshhhe ma 130 cm w kapeluszu? Cytat:
![]() ja po fitnessie, czuję każdy mięsień, poza tym kegla |
|||
|
|
|
#4858 |
|
Zadomowienie
|
[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;29705792]
a to nic a nic gościa nie jarzysz? może nie daj boshhhe ma 130 cm w kapeluszu? [/QUOTE] Ni hu hu. Widziałam gościa jakieś 3 sekundy, a ja się nigdy po ludziach nie gapię. Zresztą nigdy bym nie powiedziała, że go kiedyś spotkam. Ale w głowie jak mantrę powtarzam wymówkę Rilli ![]() Cinduś, chyba nie jestem na bieżąco z Twoim życiem uczuciowym - postanowiłaś w końcu coś?
|
|
#4859 |
|
Zakorzenienie
|
Ja pierdziu..
Wolnam! Dziewczynki, pijemy!
|
#4860 |
|
Wtajemniczenie
|
Heloł
![]() Ale po kolei: Aneszna,gratulejszyn "4" Graj i pomagaj szczesciu-kasa widac sie kreci kolo Ciebie Apsiku-nie jestes sama z tym trudnym dzieciecym tematem.Dzisiaj wysluchalam opowiesci jak moja kolezanka zapisala sie na-uwaga-"Taniec brzuszkiem i z maluszkiem" Pewnie sporty ekstremalne wziecia by nie mialy ![]() Brid-nawet jak sie okaze pasztet,to przynajmniej nowego kologe zyskasz A ja sobie butki dzisiaj kupilam I mamka Nam dzisiaj zrobila pyszne pierogi z serem Zezarlam chyba 15 i pekam!
Edytowane przez Gipssis Czas edycji: 2011-09-29 o 21:44 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:43.

おはよう! 

, podróżach
] 

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

Wysle Ci swoj nr na PW i pusc mi na niego sygnal albo skrobnij smsiaka,dobrze?

Pewnie sporty ekstremalne wziecia by nie mialy
Zezarlam chyba 15 i pekam!