|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#631 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Avomaniaczki plotkują, TŻów wychowują i coraz więcej kupują - część 5
|
|
|
|
#632 |
|
Zakorzenienie
|
Zawsze w środy coś mi się pierniczy, wtorki i czwartki są OK lub bardzo OK, weekendów nie zauważam już.
Wczoraj fachowiec od gładzi i płytek oświadczył, że jak skończy gładzie to nie robi dalej... zostawi mnie z rozp... łazienką i kuchnią ;( |
|
|
|
#633 | |
|
Wtajemniczenie
|
Witam
ale się dzisiaj gramolę jak mucha w słomie Cytat:
i nie przejmuję się co ludzie myślą
|
|
#634 |
|
Zakorzenienie
|
Hej laski
Miałam sporo do nadrobienia, ale udało się...OJA to że Ty miałaś cieżko w życiu nie znaczy, że takie rzeczy jak popchnięcie/uderzenie jest ok...każdy facet, którzy to zrobi dla mnie jest szują i tyle...obojętnie co kobieta zrobi nie ma rzeczy która usprawiedliwia przemoc. Tylko tchórz sięga po przemoc, bo normalny facet albo wybacza albo odchodzi. Dlatego właśnie uważam, że Twój znajomy jest ch..mem i nie należy mu się żadne zrozumienie i wspólczucie, a tekst że żona jest na tyle bezczelna by wezwać policje to już w ogóle mnie z krzesła zrzuciła... dla tej Pani...a co miała zrobić...![]() ---------- Dopisano o 09:14 ---------- Poprzedni post napisano o 09:04 ---------- Resccue dziewczyny napisały wszystko, ale ja wiem co Ty zrobisz...znów wybaczysz...sama tkwiłam w takim związku 5lat i w porę się opamiętałam...było ciężko, bo huśtawka emocji decyduje często za nas... W każdej opcji jaką wybierzesz jestem z Tobą(a raczej jesteśmy)myśl przede wszystkim o dziecku, unikaj nerwów... |
|
|
|
#635 | |||
|
szeryfcio
|
A u mnie 12 stopni
ale słońce jest takie, że już czuję, że koło południa będzie ładnie ![]() A widziałaś gdzieś fajną opaskę? Bo niestety opaski kojarzą mi się średnio... z paniami z bazaru... ale może jest coś fajnego czego nie widziałam? Chyba się zacznę rozglądać... ![]() Cytat:
Cytat:
Chyba, ze wyjmę taką sportową z daszkiem Cytat:
![]() No ja też uważam, że NIC nie usprawiedliwia przemocy fizycznej . Ale jak tak patrzę i czytam... to ja z innego środowiska jestem... dla mnie takie zachowanie to znak, żeby spieprzać jak najdalej i nie jestem w stanie zaakceptować tego pod żadnym pozorem, a niektórzy maja to na codzień i dla nich to chleb powszedni, siedzą w tym i dla nich to normalność.. Tak więc co by tu nie pisać, nie zrozumiemy się... znaczy druga strona nie zrozumie mojego punktu widzenia, a ja jej
|
|
#636 |
|
Zakorzenienie
|
uff wszystko sie wyjaśniło
bo w końcu 3 stówy drogą nie chodzi, żeby odpuścić
|
|
|
|
#637 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#638 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No masz rację, że punkt widzenia jest inny, dlatego jak przeczytałam pierwszą wypowiedź Oja byłam przerażona...
|
|
|
|
|
#639 |
|
Zakorzenienie
|
Bo dostał ofertę stałej bdb płatnej pracy. To jest bardzo zdolny facet ale z przeszłością, ta nowa praca pozwoli mu wyjść na prostą i ułoży sobie życie, dla dzieci to robi i ja mu jak najlepiej życzę, ale co się wkur... to moje. Ale sam z siebie szuka nam nowego - równie sprawdzonego. Tylko mnie terminy gonią, one to nawet już zaczynają zapierniczać z prędkością światła 20 X - dead line
|
|
|
|
#640 |
|
Zakorzenienie
|
Bry!
Sprawdzam zamowienie na stronie jak tam status a tu zonk?! Znajoma zamowila krem wyrownujacy koloryt na noc ze str 77 a ja go mam w produktach demo?! WTF?! Juz naskrobalam do avonu
|
|
|
|
#641 |
|
Zakorzenienie
|
Ja bym też chciała ładną opaskę kupić, ale nigdzie takich fajnych nie widziałam...nie podobają mi się frotte czy polarowe...najbardziej bym chciala jakas taka z grubszej bawełny...
![]() Musso może rozkręć bizness...
|
|
|
|
#642 | ||
|
szeryfcio
|
Resscue, daj znać co tam postanowiłaś?
Cytat:
![]() Cytat:
Ja wiem, wiem, że lepiej płatna praca kusi, ale pomimo wszytko to chamskie zostawić tak klienta z rozwaloną robotą, bo coś lepszego się trafiło. No ale tak jest wśród budowlańców.Dobrze, że przynajmniej wam szuka kogoś na zastępstwo.
|
|
#643 |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny
|
#644 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#645 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry!
Sheryl, ja ostatnio często spotykam się z takimi opaskami: http://sklep.cropp.com/odziez-damska...s/pcreateddate
|
|
|
|
#646 |
|
Zakorzenienie
|
Mam mimo wszystko nadzieję, że uda się - liczę na tatę, chociaż wiem że tym Go 'zarobię' - potrafi zrobić zabudowę bez kafelkowania więc o tyle szybciej pójdzie robota, że płytkarz nowy wejdzie na gotowe zanim obecny się wyrobi z gładziami.
|
|
|
|
#647 |
|
Zakorzenienie
|
Oglądam ddtvn. Temat: czego nie wolno mężatce? Nie wiem co to za pani, ale twierdzi, że kobieta nigdy nie powinna pokazać się mężczyźnie w wałkach na głowie.
Co Wy na to?
|
|
|
|
#648 |
|
Zakorzenienie
|
Hey
![]() Ja dopiero niedawno wstalam ![]() Śliczna pogoda Chyba pójdę ciepło ubrana na balkon sie przewietrzyć
|
#649 |
|
Zakorzenienie
|
Cher np miala z mezem osobny pokoj i nigdy nie widzial jej nieumalowanej
ale jak dla mnie przesada. w waleczkach tez mozna seksi wygladac wg mnie chodzi jej ogolnie o to, ze nie nalezy sie zapuszczac czyli szlafrok, kapcie i walki..taki wiecie obraz zaniedbanej pani domu. Ja tam nie uwazam (chociaz nie uzywam), zeby walki byly jakos wielce nieatrakcyjne to tak jakby mial mnie nigdy nie widziec nieuczesanej
|
#650 | |
|
Zakorzenienie
|
nie było u mnie prądu
już byłam zła, bo tż sprawdził mi w robocie, że u nas dzisiaj i jutro planowane wyłączenie w godzinach 8-15 ale włączylitego się obawiałam najbardziej że na kosmetyki braknieCytat:
ale golę się już za zamkniętymi drzwiami
|
|
|
|
|
#651 | |
|
Zakorzenienie
|
Dla mnie ta pani była dziwna... Nie pokazuj się w wałkach, nie chodź w dresach, zawsze pełny makijaż, strój wyjściowy. Sorry, ale kiedy mam mieć czas na naturalność? Jeśli lubię chodzić w dresach, to facetowi to nie powinno przeszkadzać
![]() Węglarczyk mądrze to skwitował Skoro za każdym razem widzimy się odstawieni w restauracji, a potem małżeństwo, to możemy być w szoku jak ktoś wygląda na co dzień - kapcie, brak makijażu, choroba.---------- Dopisano o 10:55 ---------- Poprzedni post napisano o 10:52 ---------- Cytat:
Ja się krępuję kiedy robię siku i wtedy B. ma całkowity zakaz zbliżania się do łazienki. Chociaż on tego nie czai, bo przecież już wszystko widział![]() ---------- Dopisano o 10:57 ---------- Poprzedni post napisano o 10:55 ---------- http://www.pl.avon.com/REPSuite/co_n...prettyPhoto/1/ |
|
|
|
|
#652 |
|
Zakorzenienie
|
Mój Tż to nawet czasami sam mi nogi depiluje jak ja nie moge siegnac gdzies z tylu
W koncu to jemu przeszkadza futerko, a nie mnie! |
|
|
|
#653 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
są też różne sytuacje właśnie jak choroba czy urodzenie dziecka, nie wygląda się wtedy atrakcyjnie |
|
|
|
|
#654 | |||
|
szeryfcio
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Raczej na jakąś bawełnianą, cieńszą się skuszę. Cytat:
Przesada Jakieś nieużyte takie kobiety. Podawano też przykład jakiejś starej aktorki, która twierdziła, ze mąż ie powinien widzieć żony nieuczesanej, nieumalowanej.. przecież to nienormalne, i nienaturalne... a może tak jest z facetami "gwiazdorami" z wielkiego światka, że szybko im się nudzi i trzeba dbać o swój wizerunek... ale to nienaturalne.W normalnym związku, gdzie relacja między dwojgiem ludzi jest szczera i bliska mężczyzna nie ucieknie na widok nieumalowanej twarzy, nieświeżego oddechu, gorszego stanu w chorobie (różne rzeczy się zdarzają; wymioty, biegunka i to też się słyszy; i pomaga drugiej połówce), faceci niech nie udają, że nie wiedzą, że kobiecie też rosną włosy na ciele... Takie wstawanie wcześniej, żeby przywitać męża pachnącą i umalowaną jest nienaturalne i nie ma wiele wspólnego z normalnym życiem. Oczywiście, trzeba dbać o siebie, ale nie ma co robić tragedii z demakijażu przed snem , wałków (jak trzeba ułożyć sobie fryzurę na przyjęcie), maseczki, itp..
Cosmesfera Edytowane przez sheryl Czas edycji: 2011-09-29 o 11:08 |
|||
|
|
|
#655 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A B. wczoraj wieczorem jak mnie zobaczył, to zrobił duże oczy i mówi, żebym szybko szła do łóżka, bo widać, że jestem strasznie zmęczona I nawet się nie dobierałCzuję, że dziś też nie jest najlepiej... Znowu nie odespałam ostatnich nocy
|
|
|
|
|
#656 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#657 | ||
|
szeryfcio
|
Cytat:
bo to Ibiszowa chyba mówiła? JA też chodzę w domu tak jak mi wygodnie (ciepło jest, wiec z gołymi nogami), mąż też chodzi jak mu wygodnie... nie odstawiamy szopek... 8 lat razem mieszkamy i takie sztuczne pierdoły nas do siebie nie zrażają ![]() Cytat:
Cosmesfera Edytowane przez sheryl Czas edycji: 2011-09-29 o 11:14 |
||
|
|
|
#658 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja sama nie lubię jak mam bardzo włochate nogi, ale jak chodzę w spodniach, to golę je 2 razy w tygodniu. B. bardziej przeszkadza naturalne owłosienie kota Mówi, że wtedy facetowi źle się pracuje, ale ja i tak sama z siebie o to dbam
|
|
|
|
|
#659 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#660 |
|
Zakorzenienie
|
Ciekawe co tam Justys.... Nie odezwala sie od tej rozmowy
---------- Dopisano o 11:33 ---------- Poprzedni post napisano o 11:32 ---------- W IOS nic ciekawego |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:10.

Kurcze czapkę teraz wyjmować to przypał, ale co w takim razie na uszy założyć?

dla tej Pani...a co miała zrobić...
W każdej opcji jaką wybierzesz jestem z Tobą(a raczej jesteśmy)myśl przede wszystkim o dziecku, unikaj nerwów...

już byłam zła, bo tż sprawdził mi w robocie, że u nas dzisiaj i jutro planowane wyłączenie w godzinach 8-15