|
|
#2431 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nasze blogi
Cytat:
|
|
|
#2432 | |
|
Konto usunięte
|
to zależy od reklamy, ale w Adsense najczęściej między 0,1€ a 0,2€.
w AdTaily 0,20-0,50 zł + dodatkowo tam są reklamy opłacane za czas wyświetlania, a nie za kliknięcie (samemu ustala się cenę). Cytat:
|
|
|
|
|
#2433 |
|
BAN stały
|
Ja bym poklikała, ale mam zablokowane tego typu reklamy.
|
|
|
|
#2434 |
|
Rozeznanie
|
tez poklikałam, zebys wyraźnie widziała w linku "raporty" że działa
![]() różnie, od 15 do 25 centów chyba, przynajmniej u mnie tak się to pokazuje ja się staram Ci kliknąc codziennie ![]() w ogole to codziennie robię tak, ze jak na tym wątku odzywa się ktos to sprawdzam w linku co napisał na blogu nowego i czy są reklamy, jak sa to klikam ![]() ---------- Dopisano o 10:41 ---------- Poprzedni post napisano o 10:38 ---------- podobno da się odblokowac dla jednej konkretnej domeny, np dla blogspota, ale nie wiem jak to działa bo nigdy nie używałam blokerów |
|
|
|
#2435 |
|
Zakorzenienie
|
Kurcze tez bym sobie wstawila reklamy, ale sie troche boje, nie ma zadnych haczykow? Ostatnio sie tak wkopalam i mi przyszlo za jakas strone ok 90 zl do zaplacenia;/
|
|
|
|
#2436 |
|
BAN stały
|
Hoho, właśnie testowałam ostatni kosmetyk z Mollon Cosmetics, dostałam lakier z ekstraktem z bambusa, Rotten Green, nie mój kolor, fuj, ale widziałam na blogach, że kilka dziewczyn się nim interesowało, więc pewnie zrobię mini rozdanie i będzie on do zdobycia
![]() ---------- Dopisano o 10:43 ---------- Poprzedni post napisano o 10:42 ---------- Da, da, ale mój antywir na mnie później krzyczy i wyskakują mi inne reklamy i to mnie wkurza :P |
|
|
|
#2437 | |
|
Zakorzenienie
|
a jak to jest z tą weryfikacją konta bankowego? gdzie to przychodzi? Cytat:
|
|
#2438 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2439 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
a google to raczej poważna firma...---------- Dopisano o 10:52 ---------- Poprzedni post napisano o 10:49 ---------- Cytat:
z weryfikacją jest tak, że podaje się w zakładce płatności swój numer konta i jak kwota naklikana przekroczy 10 euro to oni po pierwsze wysyłają numer pin zwykłą pocztą, zeby potwierdzic dane adresowe, a po drugie wysyłają wpłatę testową na konto podane trzeba po paru dniach zajrzec na konto, sprawdzic wysokość wpłaty testowej i wklepać ją w weryfikację konta na stronie raportów, żeby system potwierdził, że kwota się zgadza, więc to konto na pewno jest zgodne z podanym |
||
|
|
|
#2440 |
|
Rozeznanie
|
Kliknięte
![]() Dziewczyny a jak to jest z AdSense? Można codziennie od nowa klikać z tego samego IP? Pytam bo ja mam AdTaily i się nie orientuję, a jeśli można to będę Wam klikać ![]() A co do Adidasa - do mnie się odezwali jakieś dwa tygodnie temu, odesłałam ankietę, ale póki co cisza. Edytowane przez descentrada Czas edycji: 2011-09-29 o 11:02 |
|
|
|
#2441 |
|
Rozeznanie
|
moim zdaniem spokojnie można codziennie z tego samego ip, bo te reklamy w adsense się zmieniają - u mnie np w ciągu paru dni była reklama sklepu z paletkami sleeka, firmy produkującej strony internetowe, providenta, odzieży sportowej, sklepu z ciuchami i paru innych, wiec nie trafia się codziennie kliknieciem na to samo
|
|
|
|
#2442 | |||
|
Zadomowienie
|
no to się ciesz
fajnie ![]() Cytat:
Cytat:
dziękuję dziewczyny za kliki mi z 50 klików uzbierało się prawie 4 euro ---------- Dopisano o 11:21 ---------- Poprzedni post napisano o 11:20 ---------- Cytat:
|
|||
|
|
|
#2443 |
|
Rozeznanie
|
tak, samemu nie, tzn nie mozna z tego samego IP z którego pisze się bloga
więc nawet mąż / mama / tata / brat itd nie mogą kliknąć jak mają wspolny komputer |
|
|
|
#2444 |
|
Konto usunięte
|
trzeba się zalogować na stronie http://www.adtaily.pl/ i wkleić wygenerowany kod na bloga. ich reklamy są zawsze graficzne (kwadraciki o boku 125 pikseli)
|
|
|
|
#2445 |
|
Rozeznanie
|
a mi się wydaje, że chyba lepiej zdecydować się na jeden rodzaj reklam bo wtedy szybciej się cos uzbiera, a tak to jak będą kliki raz na ad taily a raz na adsense to będzie się czeeeeekać i czeeeekać
|
|
|
|
#2446 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2447 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2448 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2449 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2450 | ||||||
|
Wtajemniczenie
|
Hmm, nie wiem w sumie, ale chyba widziałam to w ustawieniach szablonów gdzieś. Ja robię szablony programem i tam taka funkcja jest
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;29684446]Też chyba zrobię małą wymiankę, mam sporo zalegających kosmetyków [/QUOTE]Cytat:
Dopiero jak przekroczyłam 100 obserwatorów. I teraz konkurs z okazji przekroczenia 450 obserwatorów ![]() Cytat:
Do mnie nikt nie pisał :P
|
|
#2451 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Do mnie dzisiaj przyszła paczka z Polleny Kiedyś słyszałam, że nie wysyłają dla wszystkich, którzy wypełnili ankiete, a ja nie mam szczęścia.. no ale zawsze to miłe zaskoczenie
|
|
#2452 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) ale Pani podała wszystkie dane, odpisuje na maile.. Przesyłka miała być do mnie wysłana na koniec zeszłego tygodnia lub na początku tego.. Zobaczymy czy dotrze
|
|
|
|
|
#2453 |
|
BAN stały
|
Greatdee, ja też już to robię
CatGirl92r, ale mi obiecali współprace i poprosili także o adres i wypełnienie przy okazji ankiety i cisza, a ja się nie będę upominać trudno.Wiecie co mnie wkurza? Jak ktoś usunie np. mój post z FB, mimo, że nie było tam nic złego, ot, zwykły post, nie wiadomo dlaczego... to takie niegrzeczne... Przy okazji u mnie recenzja matu pod kontrolą, puder Vipera zapraszam!
Edytowane przez Wena90 Czas edycji: 2011-09-29 o 13:39 |
|
|
|
#2454 |
|
Zadomowienie
|
Jak przeczytałam Adidas to myślałam że buty będziesz testować hihi
Dziewczyny byłam na warsztatach z makijażu w jednej ze szkół. Opisałam dzisiaj w końcu wszystko na blogu. Zastanawiam się teraz czy ja jestem jakaś przewrażliwiona i że idąc na taki kurs nie ma co się spodziewać rewelacji... A może to groupon powoduje że nie dbają o klienta? Ja właściwie nigdy na tych kuponach się nie zawiodłam. A szkoda bo myślałam sobie o jakiejś 2letniej szkole wizażu tak dla siebie i teraz jestem w kropce, czy to w ogóle przydatne... |
|
|
|
#2455 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2456 |
|
Zadomowienie
|
Ja w zeszłym roku byłam na takim 2dniowym szkoleniu wygranym w Superpharm i to był bajer, bo oprócz wiedzy nt. makijażu było też o włosach, kolorach, ubraniach, dietetyce etc. Takie dwa dni dla urody dla kobiet, ale wyszłam stamtąd napakowana wiedzą
Może ja za dużo oczekiwałam ale jak słyszę kurs makijażu no to chociaż o pędzlach by opowiedzieli
|
|
|
|
#2457 |
|
BAN stały
|
No widzisz to się czasem tak trafi jak kulą w płot, ja mam nadzieje, że jak wybiorę tą szkołę we Wro to będzie wszystko cacy, no chyba, że ja się nie nadaję
Zabieram się do czytania Twojego postu.
|
|
|
|
#2458 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie nowy post
|
#2459 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czytałam. Szczerze mówiąc po opinii i zdjęciach w życiu bym na taki kurs nie poszła.. Jestem makijażowym laikiem ale teorii trochę już liznęłam, sporo uczę się od dziewczyn na blogach, tylko nad praktyką trzeba popracować.. Jak bym zobaczyła takie pędzle to chyba bym sie obróciła na pięcie i wyszła.. Szok. Zero higieny. Ps. U mnie lakier Vipera Titti frutti nr 74
|
|
|
|
|
#2460 |
|
Rozeznanie
|
jak robicie z blogami dodawanymi do blogrolla? ja stwierdziłam, że skoro do obserwowanych i tak dodaję tylko te, które mi się spodobały, to mogę je przeniec do blogrolla hurtem bo jest taka opcja - tylko ustawiłam, zeby się pokazywało 25 pierwszych niedawno zaktualizowanych, zeby było sprawiedliwie
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Makijaż - pytania do wizażystki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:52.

ja się do was zaraz wybieram w tym celu 

trudno.