2012 Marcowo - Kwietniowe mamy - nie na EURO, a na dziecko czekamy :) - Strona 94 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-09-29, 13:19   #2791
Mała!
Zakorzenienie

Dot.: 2012 Marcowo - Kwietniowe mamy - nie na EURO, a na dziecko czekamy :)

Apropo snów...mi się dziś śniło, że urodziłam dziecko ( chyba nawet dwoje) i od razu zaczełąm je karmić ssało pierś ale nie mogłąm go ułożyć na rękach i się namęczłam...nie pamiętamłam też porodu ani skurczy tylko to, że właśnie urodziłam...

Kocham Cię syneczku...moja gwiazdo na niebie...
Mała! jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-29, 13:25   #2792
rybka13
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez alamig Pokaż wiadomość
A czytałaś kiedyś o świadomym śnieniu? Może niektóre techniki pozwoliłyby Ci weliminować te koszmary? Pisałam o tym referat na studiach i mój wykładowca (psycholog) potwierdził, że to faktycznie działa. Poszperaj trochę w internecie. Może coś z tego skorzystasz
Ooo to ja poczytam też mam często koszmary, a jak nie to 10 głupich snów jednej nocy, które mnie męczą. Zwłaszcza jak długo śpię, bo to chyba nad ranem się śni...
Heja wszystkim
Ja dziś mam wizytę z położną, normalna wizyta a mnie już przeczyściło
Może to i dobrze bo ostatnio miałam z tym problem
Fajne te brzuszki dodałyście na pocztę, za miesiąc wszystkie już będą brzuchatki
rybka13 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-29, 13:25   #2793
tikki85
Zakorzenienie

A ja nie wiem czy mi się coś śniło, bo spałam jak zabita
Stary 2011-09-29, 13:44   #2794
Madziara 26
Rozeznanie

Mi też śnią się głupoty ale przewaznie pamietam je tyko 5 minut po przebudzeniu a ja zaraz za prasowanie sie zabieram jak widze ta sterte ciuchów to mi sie odechciewa no i tak sobie ta sterta rośnie i rośnie

Dzielić się radością to dwa razy tyle radości, dzielić się smutkiem to połowa smutku.

http://www.suwaczki.com/tickers/f2wlj48aeu99g4kn.png
Madziara 26 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-29, 13:54   #2795
joanaros
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Madziara 26 Pokaż wiadomość
Mi też śnią się głupoty ale przewaznie pamietam je tyko 5 minut po przebudzeniu a ja zaraz za prasowanie sie zabieram jak widze ta sterte ciuchów to mi sie odechciewa no i tak sobie ta sterta rośnie i rośnie
mam to samo z ciuchami ale dziś mnie wena dopadła i przed pracą większość poprasowałam
joanaros jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-29, 14:06   #2796
Mravka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez julliczka Pokaż wiadomość
Widzę, że dla kilku z Was dzisiejsza nocka ze snem-koszmarem..

Ja właśnie mam z tym problem już od wielu lat, śni mi się bardzo mocno i często są to nieprzyjemne sny, ostatnio zaczęły znowu nawiedzać mnie koszmary
Tak bardzo mocno śnię, że zawsze rano jestem nie wyspana. Nie pamiętam czy kiedykolwiek byłam z rana wyspana, nawet jak spałam bite 8-9 godzin.
Chciałabym zasnąć i o niczym nie śnić!
Zastanawiałam się czy można z tym do lekarza pójść, ale chyba na to nie ma rady.. Nie wiem jak to będzie jak maleństwo się pojawi, złapię drzemkę i zamiast się wyspać z kilka godzin to te sny jeszcze bardziej mnie wykończą.

mam niestety to samo. Pomijajac fakt,ze czesto cos gadam przez sen,rzucam sie i w ogole jestem niespokojna. Dzis stwierdzam,ze to 4 noc z rzedu,gdzie totalnei sie nie wyspalam..wstaje po kilka razy w nocy,wybudzam sie i spowrotem zasypiam. Ciagnie mnie brzuch i przez to tez nie moge znalezc optymalnej pozycji

joanaros to jak jeszcze masz wene na prasowanie to zapraszam,bo ja tego nie nawidze robic jakbym mogła to mialabym wszystkie ubrania z niegnących tkanin))

kurcze ogladalam Wasze brzuszki na mailu, super naprawde Juz sie robimy coraz okrąglejsze. Ciekawe jaka bedzie roznica za mc.
"Życie składa się z rzadkich, oddzielonych momentów najwyższego znaczenia i nieskończonej liczby przerw pomiędzy tymi momentami. A ponieważ cienie tych momentów unoszą się w trakcie tych przerw nieustannie wokół nas, więc warto dla nich żyć." J.Wiśniewski

Edytowane przez Mravka
Czas edycji: 2011-09-29 o 14:10
Mravka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-29, 14:10   #2797
MoniaHan
Wtajemniczenie

mi tez snia sie dziwne rzeczy..nawet przed ciaza tak bylo, teraz sie nasililo znacznie, Tz budzi sie w nocy jak ide czasami siku, bo schody strome a on mysli ze ja przez sen sie gdzies wybieram. snily mi sie raz mrowki ze atakowaly sypialnie, zaczelam budzic Tz i zapalilam lampke i krzycze....uciekajmy mrowek tyle tutaj i w krzyk i panika....on zaczal mnie budzic i mowic ze obudz sie to tylko sen...obudzilam sie....ale mrowki i tak widzialam
a 2 noce temu wstalam z lozka i mowilam ze jakis samochod obok lozka tankuje i bylam oburzona ze co to stacja benzynowa...i Tz mnie pyta gdzie idziesz...a ja przez sen..opie..... kierowce.
no masakra jakas

http://www.suwaczek.pl/cache/99ac688358.png
MoniaHan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-29, 14:10   #2798
lena_mi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez julliczka Pokaż wiadomość
Właśnie, już się poprawiam i piszę na PW do karolci. Wiem, że niewiele się teraz udzielam, jeszcze niezbyt często siadam do kompa. Szkoda, że do tej stówki muszę dotrwać i te 2 miechy.. Popatrzyłabym sobie na te brzusie i porównała z moim Ja w zasadzie w wizażu jestem od lat i się już zakorzeniłam, ale na ciążowy team zmieniłam nicka, bo po zawirowaniach w życiu trochę się obawiam, że ktoś mógłby mnie wyszpiegować po starym nicku

A jestem teraz w połowie 10 tygodnia, termin prawdopodobny 23 kwiecień (z OM), a z USG 22 kwiecień. A 24 kwietnia mamy rocznicę ślubu, więc może nam się trafi prezent w 2. rocznicę ślubu fajnie by było

Mamy podobne terminy, o bardziej pewnym dowiem się już w środę - z USG
Stary 2011-09-29, 14:13   #2799
tikki85
Zakorzenienie

Ja na szczęście nie gadam przez sen, w przeciwieństwie do mojego męża. Ten to potrafi lampkę naprawiać przez sen . Raz musiałam mu ją wyjąć z rąk, żeby go prąd nie pokopał
Stary 2011-09-29, 14:32   #2800
Aguśkaa83
Zakorzenienie

To ja jak na poczatku mialam koszmary, tak teraz mam sny erotyczne
I dzis mi sie snilo ze dopadl mnie Michal Piróg (w rzeczywistosci nic do niego nie mam, nie podoba mi sie specjalnie, ale ostatnio czytalam jakis wywiad ze on z Piaskiem ten tego i chyba przez to ten sen).
Ale w snie byl bardzo dobry, a co najlepsze, w snie bylam tez w ciazy i sie z nim wiecie co, no obrzydliwa jestem

Cytat:
Napisane przez tikki85 Pokaż wiadomość
A właśnie...Aguśka, pisałaś chyba Ty, czy musiałam się długo przyzwyczajać do klimatu . Otóż nie, bo dla mnie może być lato cały rok i mi to w ogóle nie przeszkadza. Jakoś nie tęsknię za złotą jesienią . Mogę popatrzeć na liście w TV .
no jak sie tak ciepelko lubi to wszystko rozumiem
Cytat:
Napisane przez MoniaHan Pokaż wiadomość
mi tez snia sie dziwne rzeczy..nawet przed ciaza tak bylo, teraz sie nasililo znacznie, Tz budzi sie w nocy jak ide czasami siku, bo schody strome a on mysli ze ja przez sen sie gdzies wybieram. snily mi sie raz mrowki ze atakowaly sypialnie, zaczelam budzic Tz i zapalilam lampke i krzycze....uciekajmy mrowek tyle tutaj i w krzyk i panika....on zaczal mnie budzic i mowic ze obudz sie to tylko sen...obudzilam sie....ale mrowki i tak widzialam
a 2 noce temu wstalam z lozka i mowilam ze jakis samochod obok lozka tankuje i bylam oburzona ze co to stacja benzynowa...i Tz mnie pyta gdzie idziesz...a ja przez sen..opie..... kierowce.
no masakra jakas
ja tez mam tak realne sny. Jakis czas temu z mezem robilismy wieczorem ogorki, ale juz na czas ich gotowania poszlam spac, bo juz nie moglam wysiedziec i obudzilam sie nagle bo uslyszalam huk (a slyszalam to tak jakby sloiki strzelily) i polecialam do meza, ktory w pokoju zasnal przed tv, nie pobieglam najpierw do kuchni, tylko do niego. I szarpie go i mowie, w kuchni cos sie stalo chyba sloiki wybuchlyposzlismy do kuchni a tam nic sie nie dzieje, sloiki sie ladnie gotowaly a maz ustawil czas wiec zaraz mial wylaczyc. Ale ten huk byl tak intensywny ze pamietam do dzis jak sie zerwalam
16.05.2009 godz. 11:55
SZYMONEK

08.03.2012 GODZ. 18:47

Najpiękniejsze dni w moim życiu!

Aguśkaa83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-29, 14:36   #2801
MoniaHan
Wtajemniczenie

Pirog z Piaskiem???!!!! naprawde? a jadnak mialam racje, Piasek jest gejem...on chyba staral sie to ukrywac nie?
moje sny erotyczne przewaznie zwiazane z moim bylym i ostatnio sie obudzilam jak do tego bylego cos tam szeptalam...jakby Tz uslyszal to bym miala wtedy!!

Stary 2011-09-29, 14:45   #2802
tikki85
Zakorzenienie

To ja na szczęście jak mam takowe sny to tylko z moim mężem . Jakbym coś gadała przez sen to bym nie podpadła
Stary 2011-09-29, 14:48   #2803
MoniaHan
Wtajemniczenie

to znacznie bezpieczniejsze....ale niestety moja wyobraznia nie wybiera i czasami jest psotna u mnie tikki prawie dzisiaj jak w Hiszpanii 29stopni i piekne blekitne niebo, a ja siedze w tym zimnym biurze- zaraz zmienie miejsce na cieplejsze.

Edytowane przez MoniaHan
Czas edycji: 2011-09-29 o 14:50
Stary 2011-09-29, 14:57   #2804
Aguśkaa83
Zakorzenienie

Cytat:
Pirog z Piaskiem???!!!! naprawde? a jadnak mialam racje, Piasek jest gejem...on chyba staral sie to ukrywac nie?
moje sny erotyczne przewaznie zwiazane z moim bylym i ostatnio sie obudzilam jak do tego bylego cos tam szeptalam...jakby Tz uslyszal to bym miala wtedy!!
mama mi ostatnio to pokazala, wywiad na youtube chyba jak Piróga pytaja czy laczy go cos z Piaskiem, bo na jakis zdjeciach go widziano jak sie razem tulili, on oczywiscie powiedzial ze cos tam ich laczy ale nie powiedzial wprost no wiadomo A zdjecia jak zdjecia, moze to bylo przytulenie takie kolezenskie. Nie nam oceniac, jednak jak mi mama o Piasku powiedziala ze pomieszalo mu sie wglowie i jest gejem to zdebialam. Lubie jego piosenki, ma ladny glos. Wiesz nie wiadomo tez czy media sobie nie pokolorowaly penych rzeczy.
SZYMONEK

Stary 2011-09-29, 15:04   #2805
cziqua
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Aguśkaa83 Pokaż wiadomość
To ja jak na poczatku mialam koszmary, tak teraz mam sny erotyczne
I dzis mi sie snilo ze dopadl mnie Michal Piróg (w rzeczywistosci nic do niego nie mam, nie podoba mi sie specjalnie, ale ostatnio czytalam jakis wywiad ze on z Piaskiem ten tego i chyba przez to ten sen).
Ale w snie byl bardzo dobry, a co najlepsze, w snie bylam tez w ciazy i sie z nim wiecie co, no obrzydliwa jestem

Oj Piróg tez mi się juz w takim kontekście śnil i co najlepsze też miewam erotyczne sny i jakoś prawie nigdy z mężem w roli głównej
Mąż najczęściej w moich snach ma rolę zdrajcy najgorsze jest przebudzenie bo mam ochotę mu zawsze lutnąc czymś ciężkim i po chwili dociera do mnie że on zdradził tylko we śnie :d

Natomiast kiedy mężowi sie śni że go zostawiam od razu wiem kiedy bo się zaczyna przytulac i nie chce mnie puścic przez sen

---------- Dopisano o 15:04 ---------- Poprzedni post napisano o 15:01 ----------

a o tym że Piasek jest gejem to juz od kilku lat wiem
Po prostu sie z tym facet nie afiszuje ale serio dobre kilka lat już wiem że jest gejem

A tak w ogóle to uwielbiam jego piosenki ale i tak pierwsze miejsce w sercu z muzyki ma u mnie moja ukochana IRA i Gadziu

Filip Jan

16.04.2012
godzina 16:30
najszczęśliwszy dzień w moim życiu
narodziny syna Filipa!!!

cziqua jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-29, 15:18   #2806
Aguśkaa83
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cziqua Pokaż wiadomość
Oj Piróg tez mi się juz w takim kontekście śnil i co najlepsze też miewam erotyczne sny i jakoś prawie nigdy z mężem w roli głównej
ja nie wiem moze on na nas podswiadomie dziala
mnie tez rzadko sie sni maz w roli glownej

---------- Dopisano o 15:18 ---------- Poprzedni post napisano o 15:16 ----------

Cytat:
Mąż najczęściej w moich snach ma rolę zdrajcy najgorsze jest przebudzenie bo mam ochotę mu zawsze lutnąc czymś ciężkim
zawsze go mozesz lutnac tak na zapas
SZYMONEK

Stary 2011-09-29, 15:21   #2807
tikki85
Zakorzenienie

Dziewczyny za duzo Tap Madl . Przez to wasze gadanie jeszcze mi zacznie snic sie Pirog
Sorki za brak polskich znakow, ale pisze z tel.

Oj jak tu goraco . Dobrze ze w pociagu jest klima.
Stary 2011-09-29, 15:22   #2808
anagat
Zadomowienie

Hej , panieneczki gadułeczki

Ja wróciłam od GP- pobrała krew na HIV HCV HBV i kiłę, sprawdziła siuski i jeszcze raz mi test ciążowy zrobiła hahaha

Próbowała wysłuchać serducha dopplerem, ale bardzo szybko się poddała( szkoda), ale podobno często w 12 tyg (mam 12 +1 dziś) jeszcze nie słychać. Ale mi sie wydaje, że ona za bardzo mi na kości łonowej chciała to serduszko sprawdzić.

Nie skasowała mnie w ogóle hehe Dobrze czasem lekarzem być.

Od razu zawiozłam krew do labu w szpitalu , zakupy w lidlu i do domu.

Ugotowałam ogórkową MNNNNIAAAMMM na UWAGA! mielonym mięsku
A z reszty mielonego zrobiłam klopsy=kotlety mielone. Też pychota..
I ogólnie byłabym w 7-ym niebie, gdyby nie ta cholerna prezentacja na jutro, która nadal czeka niezaczęta.

Jutro znowu dyżur. W sobotę będę pod telefonem (oby nie zadzwonił). A od niedzielnego dyżuru wybawił mnie kolega..ufff.. Zarobi sobie , bo za niedzielę mamy płacone x2

Buziaczki dla wszystkich.. mnie dziś nosi, więc energię pozytywną przesyłam tym wszystkim, które potrzebują.

Alamig- poczytam o tym śnieniu, bo u mnie jak się dobrze zastanowić, pierwszym objawem ciąży były złe sny.. I tylko takie mam odkąd zaszłam w ciążę.. Może coś się da zrobić.?
anagat jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-29, 15:39   #2809
Angelika_26
Raczkowanie

Witam!!
Mam na imię Angelika i także czekam na dzidziusia, który ma się urodzić 27 lutego 2012. Jestem w 18 tygodniu ciąży. Mam już 5 letniego synka Jasia. Ciekawe kto teraz się urodzi, ponieważ nie znam jeszcze płci dzidziusia. Pozdrawiam wszystkie MAMUSIE
Angelika_26 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-29, 15:42   #2810
anagat
Zadomowienie

Angelika, jest temat o mamusiach styczniowo/ lutowych
Bo my tutaj to marzec / kwiecień.
Ale witaj i gratulujemy

Aaaa.... jeszcze muszę wam coś powiedzieć. Pani doktor się bardzo zdziwiła widząc mój płaski brzuch.. Czym z kolei zdziwiła mnie, bo dziecko ma kilkdziesiąt mm , a ja mam mieć wielki brzuch??

Ale potem sobie uświadomilam, jak wygląda większość Irlandek i jej zdziwienie było uzasadnione
Stary 2011-09-29, 15:44   #2811
Aguśkaa83
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anagat Pokaż wiadomość
i jeszcze raz mi test ciążowy zrobiła hahaha

witaj
jak na miesku mielonym ogorkowa?
SZYMONEK

Stary 2011-09-29, 15:54   #2812
cziqua
Zadomowienie

jeśli chodzi o karminadle=mielone to właśnie robię i szacując z miesa plus reszta dodatków ilościowo to wyjdzie ich z ok 40 nie potrafie malo gotowac

Filip Jan

16.04.2012
narodziny syna Filipa!!!

Stary 2011-09-29, 16:02   #2813
ivonka7
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Angelika_26 Pokaż wiadomość
Witam!!
Mam na imię Angelika i także czekam na dzidziusia, który ma się urodzić 27 lutego 2012. Jestem w 18 tygodniu ciąży. Mam już 5 letniego synka Jasia. Ciekawe kto teraz się urodzi, ponieważ nie znam jeszcze płci dzidziusia. Pozdrawiam wszystkie MAMUSIE
Witaj Angelika_26! Ja w 18 tydzień wkroczę w niedziele Też liczę się z tym że rozwiązanie może nastąpić w lutym, bo skoro termin mm na 7 marca a lekarze uznają że +/- 14 dni to też w terminie
Jak się miewasz? Czujesz już ruchy?
ivonka7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-29, 16:04   #2814
julliczka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez alamig Pokaż wiadomość
A czytałaś kiedyś o świadomym śnieniu? Może niektóre techniki pozwoliłyby Ci weliminować te koszmary? Pisałam o tym referat na studiach i mój wykładowca (psycholog) potwierdził, że to faktycznie działa. Poszperaj trochę w internecie. Może coś z tego skorzystasz
Nie czytałam, przyznam, że niewiele czytałam na temat snów. Wiem, że są kliniki zaburzeń snu czy coś takiego, ale mi się zawsze wydawało, że leczą bezsenność a nie nadmierność snów
Poszperam, dzięki wielkie za info, zaskakujące, że i na takie tematy pisze się referaty

Cytat:
Napisane przez rybka13 Pokaż wiadomość
Ooo to ja poczytam też mam często koszmary, a jak nie to 10 głupich snów jednej nocy, które mnie męczą. Zwłaszcza jak długo śpię, bo to chyba nad ranem się śni...
Heja wszystkim
Ja dziś mam wizytę z położną, normalna wizyta a mnie już przeczyściło
Może to i dobrze bo ostatnio miałam z tym problem
Fajne te brzuszki dodałyście na pocztę, za miesiąc wszystkie już będą brzuchatki
Cytat:
Napisane przez Mravka Pokaż wiadomość
mam niestety to samo. Pomijajac fakt,ze czesto cos gadam przez sen,rzucam sie i w ogole jestem niespokojna. Dzis stwierdzam,ze to 4 noc z rzedu,gdzie totalnei sie nie wyspalam..wstaje po kilka razy w nocy,wybudzam sie i spowrotem zasypiam. Ciagnie mnie brzuch i przez to tez nie moge znalezc optymalnej pozycji

kurcze ogladalam Wasze brzuszki na mailu, super naprawde Juz sie robimy coraz okrąglejsze. Ciekawe jaka bedzie roznica za mc.
Oj też tak miewam, że potrafię budzić się kilka razy w nocy jak męczy mnie straszny sen..
Ale Wam zadroszczę, że możecie swoje brzuszki pooglądać

Cytat:
Nie przypominaj mi o prasowaniu... już tydzień na mnie czeka...

MoniaHan oj też masz niezłe snyy

Cytat:
Napisane przez lena_mi Pokaż wiadomość
Mamy podobne terminy, o bardziej pewnym dowiem się już w środę - z USG
O to fajnie 10.X kolejne USG, ciekawe czy potwierdzi termin z pierwszego USG, które miałam w 7 tygodniu.

Aguśkaa83 jakie sprośne sny masz, wole już takie jak te koszmary no

Cytat:
to znacznie bezpieczniejsze....ale niestety moja wyobraznia nie wybiera i czasami jest psotna u mnie tikki prawie dzisiaj jak w Hiszpanii 29stopni i piekne blekitne niebo, a ja siedze w tym zimnym biurze- zaraz zmienie miejsce na cieplejsze.
o rrajuu ale cieplutko masz, ehh, gdyby mi się plany nie pokrzyżowały, to też bym się wygrzewała pod hiszpańskim słońcem...

A co do snów erotycznych to hmm, czasem mi się przyśnią albo z TŻ, albo z innymi facetami, ale TŻ częściej w nich się pojawia na szczęście

anagat no podziwiam takiej energii, jak ja marzę za tym tryskaniem energią, na razie ciepłe kluchy ze mnie... może za 2 tygodnie stanę na nogi także jeśli pozwolisz, przyjmę trochę tej energii

Cytat:
Napisane przez Aguśkaa83 Pokaż wiadomość

witaj
jak na miesku mielonym ogorkowa?
też się nad tym zastanawiam?

nasza kruszynka już z nami

Edytowane przez julliczka
Czas edycji: 2011-09-29 o 16:06
julliczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-29, 16:08   #2815
anagat
Zadomowienie

Cytat:
jeśli chodzi o karminadle=mielone to właśnie robię i szacując z miesa plus reszta dodatków ilościowo to wyjdzie ich z ok 40 nie potrafie malo gotowac
Hehe Chiqua, ja na przeszkolenie jak godoć muszę się z Tobą umówić zanim się na Śląsk przeprowadzę
Ja zrobiłam tylko 8... Ale ja sama samiutka jak paluszek Ale zeżarłam już 2 Reszta na jutro i pojutrze
A jak jest zupa ogórkowa po waszemu??

Agulka, bardzo dobra ogórkowa na tym mielonym I bardziej gęsta.
Ale już wyobrażam sobie te zdegustowane spojrzenia Irlandek, jak ją jutro zacznę jeść w pracy.. Bo to i mielone ,i marcheweczka, i ziemniaczek, i pietruszka w niej pływa.. a dla nich to obrzydliwe. No i że ta zupa taka wodnista (jak na mój gust gęsta).
Mam je w D...

Hehe żeby słowu stało sie zadość... to mój test ciążowy dziś wyszedł POZYTYWNIE:brzyd al:

Edytowane przez anagat
Czas edycji: 2011-09-29 o 16:09
Stary 2011-09-29, 16:21   #2816
cziqua
Zadomowienie

zupa ogórkowa to zupa ogórkowa
z jedzenia
kiełbasa- wuszt
ser- kyjza
mielone- karminadle
kluski śląskie- gumiklyjzy
przypieczone ziemniaki- bratkartofle
smalec- tuste
skwarki- szpyrka
pomidory- tomaty
agrest- wieprzki
musztarda- zymft
bułka- żymła

a dobre te mielone mi wyszły dwa juz bez niczego wszamalam trzeba smak sprawdzic no nie?

Filip Jan

16.04.2012
narodziny syna Filipa!!!

Stary 2011-09-29, 16:23   #2817
Aguśkaa83
Zakorzenienie

anagat a jakie one tam zupy jadaja?
SZYMONEK

Stary 2011-09-29, 16:31   #2818
Madziara 26
Rozeznanie

Z Pirógiem a Feeeeeeeeeeeeeee ja to wole śnić o Michelu ze skazanego na śmierć

aguśka może ty o trójkącie marzysz z Pirógiem i Piaskiem hahaha tylko oni pewnie nawet Cię nie zauwazą tak zajęci będą sobą hahaha

Dzielić się radością to dwa razy tyle radości, dzielić się smutkiem to połowa smutku.

http://www.suwaczki.com/tickers/f2wlj48aeu99g4kn.png
Madziara 26 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-29, 16:34   #2819
Aguśkaa83
Zakorzenienie

Cytat:
aguśka może ty o trójkącie marzysz z Pirógiem i Piaskiem hahaha tylko oni pewnie nawet Cię nie zauwazą tak zajęci będą sobą hahaha
moze podswiadomie o tym mysle i marze hihihi
SZYMONEK

Stary 2011-09-29, 16:36   #2820
cziqua
Zadomowienie

e to ja ostatnio oglądałam film "pożyczony narzeczony " i tam takie ciachoooo

Filip Jan

16.04.2012
narodziny syna Filipa!!!

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości