|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1651 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Pogaduchy o wszystkim i o niczym. :) cz. I.
|
|
|
|
#1652 |
|
Zakorzenienie
|
Hej Misiaczki Pysiaczki
![]() Wita Was enamourka z ogromnym bólem głowy ![]() Co do tego ile jesteśmy razem, to 2 lata i 7 miesięcy Co do mieszkania razem, to chcielibyśmy, ale ja nie mam pracy. Ostatnio moja babunia zaczęła wynajmować kawalerkę (tylko jeden pokoik) i płaci 400 zł (już z rachunkami). Nam by jeden pokój wystarczył. On powiedział, że za taką cenę to bym nie musiała pracować, On by sam na nią zarobił. Mówił, że chciałby, żebyśmy za ok. pół roku-rok razem zamieszkali, bo być może wyprowadzi się 20 km ode mnie. No i musi prawo jazdy zrobić a dla mnie chce kupić jakąś bmw, którą potem sam będzie jeździł
|
|
#1653 |
|
Zadomowienie
|
Mieszkanie z ukochaną osobą no nie powiem fajne jest ale wiesz to potem wszystko takie monotonne jest... jak nie mieszkacie razem to wiesz ten moment że czekasz na niego wypindrowana ;P i wystrojona
hehe a tak to wiesz nie ma już tego przynajmniej u mnie tego już nie ma ale wiesz trza kiedyś dorosnąć i założyć rodzinke a do tego trzeba mieszkać razem. Ja mam szczęście bo mój ma połowe domku czyli dół .. jest to tylko w zasadzie dwa pokoiki kucznia duża i łazienka no i przedpokój ale nam wcale więcej nie trzeba
|
|
|
|
#1654 |
|
Zakorzenienie
|
No właśnie ja na swojego nie czekam wypindrowana, no chyba, że od razu gdzieś wychodzimy. Jak on przychodzi to jestem bez makijażu, włosy roztrzepane lub koczek, mam na sobie legginsy, duży t-shirt lub bokserkę i skarpeciochy
Bo wtedy mogę siadać tak jak jest mi wygodnie i w ogóle, a w jeansach mi nie wygodnie po domu chodzić ![]() U mnie Tż kilka razy pomieszkiwał np. tydzień jak rodziców nie było. I było nam cudownie razem. Razem gotowaliśmy, sprzątaliśmy ![]() Jem batona, może głowa przestanie bolec
Edytowane przez enamour Czas edycji: 2011-09-29 o 11:54 |
|
|
|
#1655 |
|
Konto usunięte
|
cześć kochane
właśnie wróciłam z up, okazało się że na darmo tam poszłam, nie dostałam ejszcze odpowiedzi co do stażu, a mieli dać do końca wrzesnia...ehh... jutro znowu do up. zdenerwowałam się...co do mieszkania z ukochanym, fajnie jest naprawdę, nawet jak oboje robimy różne rzeczy to fajna ta świadomość że ktoś jest tez w domu, no i budzić i zasypiać przy kochanej osobie przez peirwsze pól roku po ślubie mieszkaliśmy z teściami, od lutego mieszkamy sami i rewelacja, nie ma to jak być tylko we 2 ![]() a maluję się dzień w dzień, chcę być zadbaną żona mimo że po ślubie +5kg na stanie ale walcze z tym biegając
|
|
|
|
#1657 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#1658 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ja jeszcze żonką nie jestem ale też staram się ładnie wyglądać co dzień a na wyjście to już pół dnia się szykuje ;PEnamour ja też tak uwielbiam chodzić po domku wiesz jak to się mówi wszędzie dobrze ale w domu najlepiej a żeby też tak było to ubierasz się tak żeby było ci jak najwygodniej a ja właśnie powolutku kończę takie mega długie skarpetki na szydełku właśnie tak po domku heheh na piękne jesienne dni będą w sam raz jak tylko skończę zaraz się pochwalę bo takich długalaśnych skarpetek jeszcze nigdy nie zrobiłam hahah ;*
|
|
|
|
|
#1659 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#1660 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
śliczna
|
|
|
|
|
#1661 |
|
Zakorzenienie
|
Powiedzcie mi kochane babeczki jak wygląda razem to połączenie?
![]() Te buty brzydko wyglądają na zdjęciu, ale to moje nowe koturny P1230198.jpg
|
|
#1662 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
kochana jak skończysz to wstaw zdjęcie tych skarpetek mi się marzą właśnie takie grube skarpety na zime ja też po domu chodzę wygodnie, nie chodzę w dzińsach bo to niewygodne, tylko legginsy, spodenki enamour mi się podobaja buty i te dzinsy, koszula tylko coś mi nie pasi, ale ja to daleko z nowościami modowymi jestem![]() co to za spodnie masz? strasznie fajne
Edytowane przez 201605041146 Czas edycji: 2011-09-29 o 13:37 |
|
|
|
|
#1663 | |
|
ma zielone pojęcie
|
Cytat:
Ale ja nigdy nie czułam potrzeby wielkiego strojenia się itd.
|
|
#1664 | |
|
Zakorzenienie
|
Aneciu portki kupiłam na ryneczku za 60 zł
![]() Są jak legginsy, takie obcisłe, kolor się sprał ale i tak je kocham A w tym zestawie właśnie o koszulę mi chodziło, bo nie mam z czym jej nosić Cytat:
Lubię się dla Niego stroić, ale jak gdzieś razem wychodzimy. Bo w domu, jak coś jemy, zawsze się ubrudzę, więc po co mam brudzić koszulki 'wyjściowe' skoro mogę upaprać stary t-shirt. Wczoraj jedliśmy kanapki. I co? Jak próbowałam trafić kanapką to ust, t pomidor i ser mi spadł na włosy a potem na koszulkę i byłam cała brudna. Jak mogło być inaczej Więc z moim talentem, to wolę nie nosić ulubionych bluzek w domu
Edytowane przez enamour Czas edycji: 2011-09-29 o 14:17 |
|
|
|
|
#1665 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
Połączenie mi się podoba. Tylko ta bluzka nie w moim stylu. Ale za to jeansy, torebka i buty są boskie Te buty są w modzie w tym sezonie. Co do ubioru w domu. Ja najczęściej chodzę w dresie, leginsach lub spodenkach. Do tego rozciągnięta ulubiona koszulka Z moim szczęściem zawsze coś mi spadnie. Przykład? Wczoraj przed pracą na ulubioną bluzkę spadł mi pomidor. Została czerwona plama a ja musiałam szukać nowej bluzki![]() Co do pecha moich rodziców to już nawet nie dziwi. Jak coś nie wywinę przez cały dzień to jest CUD!
|
||
|
|
|
#1666 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję nienaruszona
![]() No to ja mam tak, jak jestem z moim chłopakiem ; ) Ostatnio byliśmy na szarlotce, to musiał mi buzię wycierać, bo ja jak dzieciak cukier puder na ustach miałam. Przy innych się tak nie brudzę, tylko przy nim zawsze tak wychodzi
|
|
#1667 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
To Ty masz tak tylko przy swoim chłopaku. Ja w marcu byłam na ślubie i weselu kuzynki. Jeszcze nie zaczęłam jeść rosół a już wylałam na obrus. Jak siadałam to pociągnęłam za obrus niechcący . To tylko mi może się zdarzyć. Ostatnio też robiłam ciasto i niechcący wysypałam prawie całą mąkę. Wszystko w kuchni prawie było białe
|
|
|
|
|
#1668 |
|
Zakorzenienie
|
hehehe, jak to moja babcia mówi jestem "ciućka"
Mi też się często zdarza coś głupiego zrobić np. kogoś popchnąć, coś wylać, ale cóż taki nasz urok ![]() Mój blog przeszedł remont
|
|
#1669 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
mi się wydaje że ta bluzka idealnie pasuję do własnie takiego zestawu
|
|
|
|
|
#1670 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Dokładnie taki nasz urok ze mnie zawsze żartują. Jak idę z kubkiem herbaty to słyszę " Uwaga. Zawraz coś wyleje" ale dla mnie to już normalka. Zaakceptowałam to Teraz już się z tego tylko śmieję.Piszesz bloga? o czym? Ja pisałam przez 5 lat ale usunęłam. Nie miałam na niego czasu i jakoś weny mi brakowało by go kontynuować. |
|
|
|
|
#1671 | |
|
ma zielone pojęcie
|
Cytat:
|
|
#1672 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=0d1f34119766eee4653101d 15d3559db3eb5311a_5de8488 3b0bb6;29699725]ciućka? hahaha
Dokładnie taki nasz urok ze mnie zawsze żartują. Jak idę z kubkiem herbaty to słyszę " Uwaga. Zawraz coś wyleje" ale dla mnie to już normalka. Zaakceptowałam to Teraz już się z tego tylko śmieję.Piszesz bloga? o czym? Ja pisałam przez 5 lat ale usunęłam. Nie miałam na niego czasu i jakoś weny mi brakowało by go kontynuować.[/QUOTE] tak piszę, zerknij link mam w podpisie ![]() piszę o modzie, kosmetykach i o fotografi ![]() Cytat:
Pewnie Tż szczęśliwy
|
|
|
#1673 |
|
Marudziara
|
ja dziś uciekam z Tż na kolejną "sesję" o fotografii fajnie że u nas w mieście coś takiego urządzają w ramach"Galerii Bezdomnej" różne wykłady o foto i właśnie pokazy zdjęć na które dziś jedziemy...Dziś od 2 w nocy ledwo spałam tak mnie bolał brzuch @ się zbliża czuję to w piersiach itd niech już w końcu nadejdzie bo zwariować idzie.
|
#1674 | |
|
Konto usunięte
|
Ewelina tak? Nie wiem czy dobrze pamiętam
![]() Byłam na blogu i bardzo mi się podoba jego formuła. Te lakiery są świetne, i myślę, że je jutro zakupię . Tylko nie wiem czy u mnie w kiosku będą. Oby były. Bardzo ładne kolorki. W ogóle to strasznie mi się spodobała ta narzuta w tym miesiącu a do 10 jeszcze daleko. Teraz na pewno nic nie kupię. W paździenriku zaczynam kurs na prawo jazdy i muszę wpłacić kasę, więc spodziewam się, że nic mi prawie nie zostanie. Dobrze , że w wakacje kupiłam nowe ciuchy. Pod koniec sierpnia była wyprzedaż![]() ---------- Dopisano o 16:15 ---------- Poprzedni post napisano o 16:13 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#1675 |
|
Zakorzenienie
|
[1=0d1f34119766eee4653101d 15d3559db3eb5311a_5de8488 3b0bb6;29700194]Ewelina tak? Nie wiem czy dobrze pamiętam
![]() Byłam na blogu i bardzo mi się podoba jego formuła. Te lakiery są świetne, i myślę, że je jutro zakupię . Tylko nie wiem czy u mnie w kiosku będą. Oby były. Bardzo ładne kolorki. W ogóle to strasznie mi się spodobała ta narzuta w tym miesiącu a do 10 jeszcze daleko. Teraz na pewno nic nie kupię. W paździenriku zaczynam kurs na prawo jazdy i muszę wpłacić kasę, więc spodziewam się, że nic mi prawie nie zostanie. Dobrze , że w wakacje kupiłam nowe ciuchy. Pod koniec sierpnia była wyprzedaż [/QUOTE]Tak, Ewelina. To fajnie, jak Ci się podoba ![]() Mówisz o tej w paski, którą wystawiłam na allegro?
|
|
#1676 |
|
Zadomowienie
|
Kobitki mam już skarpetki
![]() Ale uwaga!!!!! tam gdzie są najdłuższe taki mix kolorowe widać krzywe nóżki bo tak właśnie miało byc... tak jakoś zabawniej to wygląda zdjęcia robił mi mój brat który jak widać z resztą nie potrafi robić fotek ale co tam mam nadzieję że mimo to wam się spodobało Możecie się śmiać ;P |
|
|
|
#1677 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
W moim mieście też jest Galeria Bezdomna Współczuję bolącego brzuszka ![]() Cytat:
Enamoureczku, zerknełam na Twój blog, świetne lakiery Aż swoje pomalowałam na wściekły róż, ostatnio był koralowy o taki klik!
|
||
|
|
|
#1678 |
|
ma zielone pojęcie
|
Angels2708, świetne! Zwłaszcza te pierwsze
![]() Pewnie, że szczęśliwy Ja też lubię jak on chodzi nago
|
#1679 |
|
Zakorzenienie
|
ale superowe Ci te skarpetki wyszły
zwłaszcza te krótsze różowo-fioletowe cudne
|
#1680 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
Idealne na chłodniejsze dni![]() Czemu mamy się śmiać? Moim zdaniem są super. Sama mam skarpetki aż do kolan na zimę. Tyle , że kupiłam je w sklepie. Mam już je dwa lata i dalej mi służą, są bardzo ciepłe ![]() [1=1999a18a2ffdaccef542471 663304a63305f1c5c;2970044 6]W moim mieście też jest Galeria Bezdomna Współczuję bolącego brzuszka ![]() Różowe cudowne! Enamoureczku, zerknełam na Twój blog, świetne lakiery Aż swoje pomalowałam na wściekły róż, ostatnio był koralowy o taki klik! [/QUOTE]Koralowy ładny kolorek. Mam z tej firmy taki lakier tylko, że żółty. Pod innym kątem wygląda jakby miał takie małe przejaśnienia zieleni.Ładny kolor ale wadą tego lakieru jest to, że trzeba malować dwa lub trzy razy. Za pierwszym razem nic nie widać prawie. |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:11.

w swoim pokoiku sama z myślami itd 

Bo wtedy mogę siadać tak jak jest mi wygodnie i w ogóle, a w jeansach mi nie wygodnie po domu chodzić

ja też po domu chodzę wygodnie, nie chodzę w dzińsach bo to niewygodne, tylko legginsy, spodenki
Więc z moim talentem, to wolę nie nosić ulubionych bluzek w domu
Pewnie Tż szczęśliwy