|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4891 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.X
Dzień dobry.
Cytat:
Ja też miałam nadzieje, że ona odpadnie, ale na zdjęciu trzeba jej przyznać, że bardzo ładnie wyszła. Ja od zawsze chciałam mieć dzieci, ale o nie będę się starać dopiero po studiach. I uważam, że samotna matka może dać radę wychować sama dziecko, a nawet dwoje, jak było z moją mamą. Co prawda kiedyś było ciężko, ale bardzo ją za to podziwiam. Więc teraz się nie boje, co by było, jakbym kiedyś została sama z dzieckiem.
|
|
|
#4892 |
|
CABIN CREW
|
ale spokojnie na wątku dzisiaj
w ogóle zauważyłam że gdy mam więcej czasu to na wątku spokojnie a gdy są dni że moge tylko na chwilę zajrzeć to szaleństwo z postami ![]() już niedługo kolejna część wątku ![]() dziś muszę do SP jechać i kupić wax'y i carmexa... ostatnio mam strasznie wysuszone usta...
|
|
#4893 |
|
Zadomowienie
|
hej
![]() Kitka ja zauważyłam to samo jak mam czas na wizaż to jest cisza, ale jak nie mam to jest szał z postami i ciężko nadrobic.Co do spierzchniętych ust, to też mam z tym ogromny problem, ale właśnie wróciłam z apteki, chciałam kupic carmex'a, niestety nie było, ale Pani poleciła mi balsam do ust Tisane (zapach świetny) zobaczymy jak będzie z działaniem. Tutaj masz link kwc https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...ku.html&next=1 Widziałam ,że pisałyście o dzieciach... Ja sobie nie wyobrażam ich nie miec. Ale wiadomo każda z nas ma inne myślenie i inny pogląd na życie. Więc uważam, że to jest indywidualna decyzja każdej kobiety
|
|
#4894 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#4895 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Co do dzieci to też nie wyobrażam sobie ich nie mieć, dla mnie to największy skarb jaki można mieć, oczywiście nie teraz a za pare lat ![]() Dziewczyny możecie mi polecić jakiś krem pod oczy?? nigdy nie używałam żadnego więc może wkońcu spróbuje
|
#4896 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#4897 |
|
Wtajemniczenie
|
http://allegro.pl/profesjonalny-zest...9.html#gallery
co sadzicie, warto??
What’s the difference between a terrorist and a redhead? … you can negotiate with a terrorist." ![]() „Może się zdarzyć, że urodziłaś się bez skrzydeł, ale najważniejsze, żebyś nie przeszkadzała im wyrosnąć.” Coco Chanel |
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#4898 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4899 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() co sadzisz??
What’s the difference between a terrorist and a redhead? … you can negotiate with a terrorist." ![]() „Może się zdarzyć, że urodziłaś się bez skrzydeł, ale najważniejsze, żebyś nie przeszkadzała im wyrosnąć.” Coco Chanel |
|
|
|
|
#4900 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
szczerze wolała bym te pędzle http://allegro.pl/prof-pedzle-do-mak...828964312.html są z naturalnego włosia i myśle że sa tu wszystkie które sie przydadzą i wiekszośc nie będzie lezała, nie wiem tak mi sie wydaje może sie myle jak uważasz ![]() ---------- Dopisano o 18:08 ---------- Poprzedni post napisano o 18:07 ---------- a widze że tamte podobno też są naturalne, ale mimo wszystko wolałabym te co Ci podałam widać że sa bardziej porządne
Edytowane przez Ccarolinaa Czas edycji: 2011-09-29 o 18:09 |
|
|
|
|
#4901 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#4902 |
|
Zakorzenienie
|
Nie ma za co
może ktoś jeszcze Ci doradzi
|
#4903 |
|
Zakorzenienie
|
Też na Twoim miejscu kupiłam by te, które Ccarolinaa Ci radzi.
Sama muszę kupić pędzle, bo mam 4.
|
|
#4904 |
|
Wtajemniczenie
|
angel wlasnie zamierzam w nie kliknac, bo jestem w tej samej sytuacji
, robiac sobie makijaz musze czyscic zdechlego szczuro-pedzla wiec mam dosc![]() zamowione , wzielam tez te paletki bo TZ zapomnial kliknac ostatnio, mama tez wziela pedzelki , dzieki za rade Dziewczyny
What’s the difference between a terrorist and a redhead? … you can negotiate with a terrorist." ![]() „Może się zdarzyć, że urodziłaś się bez skrzydeł, ale najważniejsze, żebyś nie przeszkadzała im wyrosnąć.” Coco Chanel Edytowane przez julianna-p Czas edycji: 2011-09-29 o 18:51 |
|
|
|
#4905 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Czesc Piekne
![]() Ja po kolejnym dyzurze ![]() Jestem dzis padnieta ale jutro po poludniu planuje wieksze spaaaa a weekend mam wolny Loluska - dziekuje za troske, ale niestety nie da sie inaczej, nie tylko ja mam takie godziny pracy Aczkolwiek mogliby lepiej placic no ale wiadomo jak jest ![]() kobieta sukcesu - roznie bywa, czasem mam 2 w tyg, tak jak teraz, czasem nie mam zadnego, ale w najblizszym czasie bede miec 2 razy wiecej bo weszla nowa ustawa. Ale to nie temat na publiczne forum ![]() Cytat:
Wybacz ale niezle sie usmialam z tego co napisalas. Wydaje mi sie ze jestes niezwykle infantylna. Czyli jak maz bedzie Cie bil ponizal itd to nadal z nim bedziesz? Niby dla dobra dziecka? Dziecku wcale nie bedzie lepiej w takiej rodzinie. Cytat:
Cytat:
![]() Nie wyobrazam sobie miec teraz dziecko. Poza tym za malo zarabiam zeby je utrzymac. Cytat:
![]() Az usiadlam i policzylam. Jakbym miala miec dziecko no to juz koniecznie wlasne mieszkanie - rata kredytu hipotecznego pewnie wahala by mi sie kolo 1500 - 2000. Jako ze musialabym chodzic do pracy to kolejny koszt: niania. Na nianie tez 1500-2000, nie popieram skapstwa tutaj i pensji ponizej 1000 a wiem ze niektorzy tak robia - ja na tym oszczedzac nie bede bo to tak jakbym oszczedzala na wlasnym dziecku, mysle ze niania lepiej oplacona bedzie bardziej zadowolona na czym skorzysta tez dziecko. no to juz sa 3000 - 4000. Plus rachunki, jedznie, ubrania, przyjemnosci. Nie wiem jak mozna utrzymac za minimalna siebie i dziecko bedac samotna matka. Cytat:
|
|||||
|
|
|
#4906 | ||||||||
|
Wtajemniczenie
|
Hej
nie zdążyłam dzisiaj do SP po balsam do włosów, ale pójdę tam w następnym tygodniu Cytat:
większa szansa jest w SP. Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
w każdym razie nie kupiłam więcej, ale nawilża też bardzo dobrze, miło go wspominam mimo wszystko ![]() ---------- Dopisano o 19:05 ---------- Poprzedni post napisano o 18:54 ---------- Cytat:
|
||||||||
|
|
|
#4907 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() uczulenie ale w jakiej postaci? ![]() mam nadzieję, że mi nic nie będzie, Pani w aptece straaaaasznie zachwalała, kobieta stojąca za mną w kolejce zresztą też ![]()
|
|
|
#4908 |
|
Wtajemniczenie
|
ok, od wczoraj sie powstrzymuje od skomentowania wypowiedzi blondyneczki, ale skoro rozgorzala dyskusja to pozwole wtracic swoje 3 grosze
![]() otoz, moim zdaniem, calkowicie sie mylisz . podam Ci kilka przykladow,moze dadza troche do mysleniamoja ciotka- nie ma dzieci, jest po 50. byla kilkakrotnie na zagranicznych misjach wojskowych, robi kariere, edukuje sie caly czas. jest skupiona na swoim zyciu i szczesliwa, a niewielkie potrzeby przebywania z dziecmi realizowala u nas gdy bylismy mali. nie widze zeby rozpaczala moja przyjaciolka- jest mloda, ale chora i nie bedzie miec dzieci, ma kochajacego meza ( on tez nie chce dzieci i nie nie zmieni zdania). jest swietna na studiach, realizuje sie zawodowo i nie ma nawet grama instynktu ![]() ja chce miec dzieci, ale pozno. ilez to sie nasluchalam o chorobach, ze moglam zostac z exem i juz bym miala dzieci . ale ja zawsze wiedzialam, ze chce miec dzieci przed 40 moze ciut wczesniej. i radze uwazac na mowienie o uposledzeniach itd. bo znam wyniki badan , ale ostatnia kolzanka, ktora tak mne straszyla sama urodzila ciezko chore dziecko w wieku 24 lat![]() co do malzenstwa- jesli pochodzisz z rozbitej rodziny pewnie jestes zdolna sie poswiecac by ratowac potencjalnie zagrozone swoje malzenstwo- musisz jednak zrozumiec , ze ratujac w sytuacjach, o ktorych pisaly dziewczyny poswiecisz tez dobro dziecka w imie pelnej rodziny, ktora czasem oznacza pieklo na ziemi.... natomiast zycze Ci oczywiscie jak najlepiej i mam nadzieje, ze za lat 50 spokojnie bedziesz mogla przejsc sie z mezem i wnukami po parku trzymajac sie za rece, a takze tego by to trzymanie nie bylo poprzedzone cierpieniami
What’s the difference between a terrorist and a redhead? … you can negotiate with a terrorist." ![]() „Może się zdarzyć, że urodziłaś się bez skrzydeł, ale najważniejsze, żebyś nie przeszkadzała im wyrosnąć.” Coco Chanel Edytowane przez julianna-p Czas edycji: 2011-09-29 o 19:09 |
|
|
|
#4909 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
napisz jak dojdą jak sie spisują
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#4910 | |
|
CABIN CREW
|
Cytat:
siedzę dziś w domu i odmóżdżam sie trochę- tzn. seriale seriale a i mogę już powiedzieć co nieco o szmince- błyszczyku z bell- kolor super, zapach też, nie wysusza ust ..pieknie błyszczy i nie klei tak mocno jak błyszczyk - (co dla mnie jest bardzo ważne- ostatnio zauważyłam że bardzo denerwuje mnie to , że gdy mam błyszczyk na ustach i rozpuszczone włosy to potem połowa włosów jest przyklejona do błyszczyka... i ulepiona w nim ) trwałośc- przeciętna, aczkolwiek nie spodziewałam się szaleństwa po czymś co i tak ma wiele zalet jak na kosmetyk za 9 zł
|
|
|
#4911 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
Minimalna placa to poki co 1386zl a wiec netto jakies 950-1000zl... tego chyba nie trzeba komentowac. Dzieki Wam dziewczyny zdalam sobie wlasnie sprawe, ze w tej Polsce jest jedna wielka masakra tez to czujecie?
|
|
|
|
|
#4912 | |
|
CABIN CREW
|
Cytat:
zgadzam się... blondyneczko ja wierzę że u was bedzie dobrze i życzę Ci tego z całego serca ale... widzę jak wygląda np. małżeństwo moich rodziców... i wiem że lepiej dla nich jak i dla mnie byłoby gdyby się rozstali... naprawdę wiele jest sytuacji w których rozwód jest tym najlepszym rozwiązaniem...
|
|
|
#4913 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
#4914 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja Wam powiem, że jeżeli chodzi o dzieci, to znam osoby, które dały rade wychować dziecko mimo, że było im bardzo ciężko. dziewczyna ode mnie z pracy, jej partner nie pracował, bo był po wypadku, ona pracowała za praktycznie najniższą krajową, może 200zł więcej od najniższej i sobie radzą do tej pory, jestem pełna podziwu, bo jak patrze na nią i jej rodzine, to nie powiem, żeby byli nieszczęśliwi, albo żeby im czegos brakowało. Oczywiście są różne przypadki w życiu, jedni sobie radzą inni nie, tak samo jak jedne małżeństwa wytrzymują próbę czasu, inne nie, nie ma co gdybać. Każdy musi odnaleźć się w sytuacji, w której w danym momencie będzie się znajdować i być przygotowanym, że wszystko może się zdarzyć, bo jakby nie było relacje międzyludzkie są skomplikowane i bez względu na to jak będziemy się starać, może się nie udać. ---------- Dopisano o 19:22 ---------- Poprzedni post napisano o 19:21 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#4915 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#4916 |
|
zawsze mam racje
|
Bylam dzis w ostrawie no i przepadlam
Jak z polskiego rossmana potrafilam ostatnio np wyjsc tylko z dwiema koniecznymi rzeczami, to tam wiele mi sie podobalo Ogolnie jestem wielka fanka naturalnych kosmetykow lub olejkow i ekstraktow w kosmetykach to wiele marek typu nie wiem gliss kur, pantene itd dla mnie odpada. Jak kogos to interesuje to wkleje zakupy i zdam pozniejsza relacje. A takze przy najblizej wizycie moge zakupic cos. Ide nadrabiac.
|
#4917 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mnie interesuje Ja także jestem fanką naturalnych kosmetyków
|
|
#4918 | |
|
zawsze mam racje
|
Cytat:
No ale zobaczymy. To nie ma brzmiec depresyjnie i wariacko, ale no na chwile obecna nie wyobrazam sobie dluugiego zycia, brakuje mi wyobrazni co mialabym robic
|
|
#4919 | |
|
CABIN CREW
|
Cytat:
|
|
|
#4920 | |
|
zawsze mam racje
|
tallu: no i czynsz i paliwo i rata za auto i sie zbieera
![]() Juz nie mowiac o ksiazkach do szkoly dla dziecka, ubraniach dla niego itd ---------- Dopisano o 20:05 ---------- Poprzedni post napisano o 20:04 ---------- Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:14.

Bo tak będzie najlepiej
A mi się taak nic nie chcee..
Ja też miałam nadzieje, że ona odpadnie, ale na zdjęciu trzeba jej przyznać, że bardzo ładnie wyszła. 

w każdym razie nie kupiłam więcej, ale nawilża też bardzo dobrze, miło go wspominam mimo wszystko
. ale ja zawsze wiedzialam, ze chce miec dzieci przed 40 moze ciut wczesniej. i radze uwazac na mowienie o uposledzeniach itd. bo znam wyniki badan , ale ostatnia kolzanka, ktora tak mne straszyla sama urodzila ciezko chore dziecko w wieku 24 lat
zgadzam się...