|
|||||||
| Notka |
|
| Biochemia kosmetyczna Interesujesz się biochemią kosmetyczną? Chcesz poznać działanie poszczególnych składników zawartych w kosmetykach oraz ich wpływ na zdrowie. Dołącz do nas. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2611 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Nasze zbiory kosmetyczne - pielęgnacja naturalna, ekologiczna - CZĘŚĆ II
Cytat:
http://www.bombaybazaar.pl/index.php...tegory&path=59 Ja kupowałam o tego pana tylko że na allegro i wszystko było w porządku (mam kupon -10% do końca września i nie wykorzystam go, więc jakbyś chciałam, to dawaj na PW )
|
|
#2612 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
kotwilko dziękuję
Edytowane przez grazkako Czas edycji: 2011-09-29 o 14:28 |
|
|
|
|
#2613 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
więc chyba wezmę tą z rozmarynem bo tej nie ma w próbkach i nie miałabym okazji jej wypróbować, a cytrusową opłaca się bardziej brać w próbkach
|
|
#2614 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zamawiam ją ![]() Cytat:
Mam nadzieję, że niedługo znajdziesz coś, co działa na Twój ---------- Dopisano o 14:42 ---------- Poprzedni post napisano o 14:33 ---------- Cytat:
|
|
#2615 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
a co warto przetestować w wersji próbek (wyłączając szampony i odżywki)? i ile ml mają próbki kremów, serum, albo tego złuszczającego żelu z jojobą i jeszcze żelu pod prysznic
Smile! life is beautiful5w1 [SIZE=1] Żywienie - praca, pasja, całe życie http://przepisnik-vita.blogspot.com/ Edytowane przez aga89s Czas edycji: 2011-09-29 o 14:46 |
|
|
|
|
#2616 |
|
Zakorzenienie
|
ja nie wiem któą odzywke z jmo zamówić czy rozmaryn czy pomarańcze
kiedyś pisałam o kika rzeczy - dostałam odpowiedź ze w próbkach jest Cytrus i gorzka pomarańcza odżywka do włosów Regulujące serum z mącznicy lekarskiej |
|
|
|
#2617 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
tu jest spis próbek
Smile! life is beautiful5w1 [SIZE=1] Żywienie - praca, pasja, całe życie http://przepisnik-vita.blogspot.com/ Edytowane przez aga89s Czas edycji: 2011-09-29 o 14:58 |
|
|
|
|
#2618 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie wiem czy dobrze pamiętam, ale kremy do twarzy chyba mają próbki po 5 ml...... a może 3?? Kurcze juz sama nie wiem Zel z jojoba miał chyba tez 10 ml. Mi niestety na razie nic innego poza odżywką cytrusową nie przypadło do gustu - ale też wypróbowałam chyba tylko 2 kremy do twarzy.
|
|
#2619 |
|
Zakorzenienie
|
to ja tez wezme rozmarynową odżywkę a co
|
|
|
|
#2620 |
|
Zadomowienie
|
Hm, czy można zamówić same próbki, czy trzeba do tego jakiś produkt, jak myślicie?
![]() Edit: hm, chyba można, ale tak czy siak to się nie opłaca z taką przesyłką. Chyba się przejadę do ich sklepu Edytowane przez Ishani Czas edycji: 2011-09-29 o 15:39 |
|
|
|
#2621 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale dzisiaj taka fajna promocja - szkoda czegoś grubszego nie zamówić
|
|
#2622 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Od tych za 100zł wzwyż trzymam się raczej z dala ;P Zazdroszczę Twojej córze takiej mamy, moja uważa, że Eveline i lirene to dobre firmy :PA tak w ogóle to ![]() ![]() Kurczę, toż to prawie moja rówieśniczka ![]()
|
|
|
|
|
#2623 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Edit: Czy funkcjonuje jeszcze klub minimalistek? bo muszę wykupić w nim swoje przymusowe członkostwo! właśnie dotarło do mnie, że zamówiłam najdroższą odżywkę w swoim życiu! nie wróć chyba w ogóle najdroższy kosmetyk...
Smile! life is beautiful5w1 [SIZE=1] Żywienie - praca, pasja, całe życie http://przepisnik-vita.blogspot.com/ Edytowane przez aga89s Czas edycji: 2011-09-29 o 16:27 |
|
|
|
|
#2624 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Ale numer z tym cynamonem i kakaem.. kiedyś dla rozrywki spróbuję A dziewczyny czy pędzel do różu nadawałby się też do nakładania bronzera? Czy lepszy będzie inny? Zielona w tym jestem ![]() Idę dzisiaj kupić ocet Cytat:
![]() Jeej, tylko nie to Cytat:
Kurde i jak tu nie zamówić Czy ktoś nie zamawia czegoś z JMO czy byłabym sama? Bo jak tak to też zrobie zamówienie ![]() A ile kosztuje wysyłka w sklepie JMO?
Nie stosuję kosmetyków testowanych na zwierzętach! Zajrzyj " ..bo życie trzeba przeżyć, a nie przeczekać! " Edytowane przez caameroon Czas edycji: 2011-09-29 o 16:24 |
|||
|
|
|
#2625 |
|
Zadomowienie
|
Ja nie wytrzymałam i zamówiłam odżywkę cytrusową JMO, to będzie moja druga sztuka, bo właśnie pierwszą kończę. Ale samej odżywce było smutno i wzięłam spray stymulujący cebulki. W sumie korzystnie wyszło
|
#2626 | |
|
Obcy 8 pasażer Nostromo
|
Cytat:
![]() Widocznie żle ją wtedy zrozumiałam. ---------- Dopisano o 16:55 ---------- Poprzedni post napisano o 16:54 ---------- Zależy co chcesz osiągnąć - ja mam bardzo cieniutkie włosy i efekt pogrubienia jest odczuwalny; nabłyszczenia nie zauważyłam - ale może u mnie nie być widoczne z powodu jasności;natomiast na odżywianie bym nie liczyła
|
|
|
|
|
#2627 |
|
Rozeznanie
|
A jakie masz włoski? Nadawałaby się ta odżywka do włosów bardzo suchych?
|
#2628 |
|
Zadomowienie
|
Też mam Shine On i według mnie nabłyszcza, choć nie spektakularnie, po prostu zdrowo. Nie ma to nic wspólnego z błyskiem silikonowym. Na to nie licz. Pogrubia i włosy są naprawdę zdrowsze. Mi bardzo leży, ale co włosy, to opinia. Ryzyk, fizyk ;-)
---------- Dopisano o 17:03 ---------- Poprzedni post napisano o 17:01 ---------- Według mnie tak, mięsistości dodaje i takiej miękkości zdrowej. Włosy mam suche na końcach, po prostu z natury. Uwielbiam tą odżywkę.
|
#2629 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ja twarda jestem i nie zamawiam NIC! A pędzel może być ten sam, ja tym samym pędzlem nakładam podkład mineralny, róże i bronzery.
|
|
#2630 |
|
Obcy 8 pasażer Nostromo
|
A i w Phenome widziałam promo: dziś i jutro 50% zniżki na kosmetyki męskie
![]() To ten dzień chłopaka,czy coś Kiedy to właściwie jest? Jutro???Trzeba coś kupić małżowi? (Syn właśnie se zażyczył ps3
Edytowane przez mhm0808 Czas edycji: 2011-09-29 o 18:31 |
|
|
|
#2631 |
|
Zakorzenienie
|
Anulko czy mi się wydaje, czy kupiłaś puder BIO DETOX z Bourjois?Pisałaś o nim opinię ? bo nie wiem czy przegapiłam..
|
#2632 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
a miałam nic nie brać,bo nic nie potrzebuję![]() Cytat:
---------- Dopisano o 18:25 ---------- Poprzedni post napisano o 18:12 ---------- Gorzej jak nam ta rozmarynowa nie przypasi;/ Sprawdziłam teraz i tak nieznacznie różnią się składem,że pewnie będzie tam samo świetna jak cytrusowa. Mi do twarzy z JMO przypadło do gustu tylko to serum z mącznicy. ---------- Dopisano o 18:26 ---------- Poprzedni post napisano o 18:25 ---------- Cytat:
Ja swojego mam już z głowy.
Mój najpiękniejszy uśmiech "Kiedy decydujesz się na dziecko,zgadasz się,że od tej chwili Twoje serce będzie przebywało poza Twoim ciałem"Katharine Hadley Edytowane przez anakazar Czas edycji: 2011-09-29 o 18:38 |
||||
|
|
|
#2633 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i masaz, i ten cieply "oklad"... ja nie mam zadnych muslinowych sciereczek do twarzy ani tez nie chcialo mi sie calego recznika na to poswiecac, ale przypomnialam sobie o mojej rossmannowskiej szmatce do twarzy z mikrofazy, o tej: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...nn.html&next=1 - polecam, sprawdzila sie swietnie |
|
|
|
|
#2634 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
przypasi, przypasi a jak nie to będzie zbiorowa wtopa...
|
|
#2635 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Ha ha, nie mogę. W życiu bym nie wpadła na to żeby się kakao maziać Cytat:
Właśnie mój róż z EDM jest taki fajny delikatny, że nie robię sobie nim krzywdy albo to zasługa cudownego pędzla Nie wiem czy w ogóle coś było widać, ale liczy się fakt![]() Cytat:
Jakby się jeszcze któraś zdecydowała na te targi w Warszawie to dajcie znać na PW, chętnie bym się z kimś spotkała ![]() Dziewczyny, gratuluję zakupów JMO
|
||||
|
|
|
#2636 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wydaje mi się,że sprzedaliby 10 próbek jednego produktu-co ich to obchodzi kto i ile kupuję?oby poszło ![]() Ja brałam próbki dla siebie,dla mamy i siostry i koleżanki za jednym zamachem.I tak 3 kosmetyki po 5 próbek kupiłam i bez problemu.Wiesz znowu z drugiej strony zdają sobie sprawę chyba z tego,że JMO to nietanie kosmetyki i nie każdego na nie stać i czasami ktoś zamawia próbki,żeby dłużej wytestować kosmetyk zanim wtopi kasę za pełnowymiarowy. Ja z nimi z JMO kilka razy miałam przyjemność rozmawiać o produktach jak sama zamawiam to są bardzo kontaktowi,mili.Sami oddzwonią,doradzą i w ogóle bardzo na plus Ja to bardzo bym chciała jakiś szampon z JMO,ale co jak mi nie pasują;/
Mój najpiękniejszy uśmiech "Kiedy decydujesz się na dziecko,zgadasz się,że od tej chwili Twoje serce będzie przebywało poza Twoim ciałem"Katharine Hadley Edytowane przez anakazar Czas edycji: 2011-09-29 o 19:30 |
|
|
|
|
#2637 | |
|
Obcy 8 pasażer Nostromo
|
Cytat:
W ogóle szukam jakiegoś naturalnego/mineralnego "rozjaśniacza" - celowo nie piszę rozświetlacza,bo badrdzo dużego błysku nie szukam (coś w stylu nowych kulek guerlainowych 01 Może coś polecicie??? |
|
|
|
|
#2638 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2639 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziękuję Ci bardzo za opinię choć muślinową kupię, jak będę w pobliżu TBS, bo też jestem jej ciekawa Teraz jeszcze bardziej mnie kusi, żeby tak zacząć myć buzię![]() Małgosiu a testowałaś puder perłowy/ diamentowy z BU? mnie perłowy troszkę rozjaśnia, a ja jestem naturalnie baaaaardzo jasna
Se spánky z břidlicových střech se zády rtutě na oknech, páry z broušenýho skla, se stehny váhy, tě každej zná, tě každej zná, tě každej zná a když Tě ochutná, ví, že víš, že... Edytowane przez gayenka Czas edycji: 2011-09-29 o 19:55 |
|
|
|
|
#2640 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale może to lepiej zaoszczędzę![]() Chciałam zobaczyć właśnie te z co pędzle.....trudno ale opowiesz co było?
![]() |
Nowe wątki na forum Biochemia kosmetyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:39.

)

[COLOR=Silver]

Kiedy to właściwie jest? Jutro???
a miałam nic nie brać,bo nic nie potrzebuję
i masaz, i ten cieply "oklad"... ja nie mam zadnych muslinowych sciereczek do twarzy ani tez nie chcialo mi sie calego recznika na to poswiecac, ale przypomnialam sobie o mojej rossmannowskiej szmatce do twarzy z mikrofazy, o tej: