2012 Marcowo - Kwietniowe mamy - nie na EURO, a na dziecko czekamy :) - Strona 96 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-09-29, 19:40   #2851
cziqua
Zadomowienie

Dot.: 2012 Marcowo - Kwietniowe mamy - nie na EURO, a na dziecko czekamy :)

ide leżec dobranoc moje Panie
Tż mnie znowu zdenerwował i to masakrycznie wrrr znowu foch:/

Filip Jan

16.04.2012
godzina 16:30
najszczęśliwszy dzień w moim życiu
narodziny syna Filipa!!!

cziqua jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-29, 19:58   #2852
Cytrynka_Wawa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aaagga Pokaż wiadomość
imiona już raczej wybrane, prawdopodobnie będzie Maksymilian (Maks) a jak niespodziewanie będzie dziewczynka to Sara (choć niewielu się imię podoba, a Sary to podobno egoistki)
u nas będzie Martyna lub Arkadiusz
Stary 2011-09-29, 20:18   #2853
Aguśkaa83
Zakorzenienie

Moja kolezanka ma grype jelitowa, dzwonila do mnie ze nie daje rady, bidulka wymiotowala z 20 razy, mowilam jej zeby pojechala do lekarza ale ta nie moze sie ruszyc...do tego ma goraczke 40 st. ale zapodala sobie czopek pyralgin i mowi ze pomalu spada, nifuroksazyd zwymiotowala.
anagat od 17 ja meczy ostro, myslalam zeby jechac podlaczyc jej kroplowke chociaz.. pwe albo nacl, jak myslisz..

Cytat:
Napisane przez anagat Pokaż wiadomość
Ja też nienawidzę prasować.. Ostatni raz chyba półtora roku temu prześ slubem mężowi koszulę prasowałam, a tak to nie prasuję NIC Polecam!
Ania rozbrajasz mnie
16.05.2009 godz. 11:55
SZYMONEK

08.03.2012 GODZ. 18:47

Najpiękniejsze dni w moim życiu!

Aguśkaa83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-29, 20:32   #2854
anagat
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Aguśkaa83 Pokaż wiadomość
Moja kolezanka ma grype jelitowa, dzwonila do mnie ze nie daje rady, bidulka wymiotowala z 20 razy, mowilam jej zeby pojechala do lekarza ale ta nie moze sie ruszyc...do tego ma goraczke 40 st. ale zapodala sobie czopek pyralgin i mowi ze pomalu spada, nifuroksazyd zwymiotowala.
anagat od 17 ja meczy ostro, myslalam zeby jechac podlaczyc jej kroplowke chociaz.. pwe albo nacl, jak myslisz..

Ania rozbrajasz mnie
Aguśka , kroplówka to dobry pomysł.. Chyba ,że jest w stanie pić między wymiotami.. Podobno zimna woda najlepsza.. Hamuje też wymioty.. Bidulka

Jezzzuu ja się zorientowałam, że za nic nie kumam statystyk w tym artykule. Szlak by to trafił.. Posiedzę se dzisiaj jeszcze ..grrrrrrrrr
anagat jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-29, 20:34   #2855
Zariah
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez cziqua Pokaż wiadomość
do usług

aha czyli niby te zagęszczone bardziej treściwe? mimo że z chemią to rosołu nie jedzą z makaronem?
oni tu nie znaja rosolu
zupy jedza bardzo rzadko.
i ogolnei dla nich kazde jedzenie nie z puszki lub mrozonki, nie fryty albo indysjkie to jest fuj i bleee. Wszystko szrtuczne, warzyw zero i dupęcje im rosną.

Cytat:
A ja kiedyś zaprosiłam koleżankę z Pd. Afryki na rosół z makaronem, bo bardzo chciała czegoś polskiego spróbować.
Jezzzuu ale się uśmiałam, bo jej ten rosół przez zęby przeciekał, w ogóle nie umiała go jeść i się tylko umęczyła ( chyba to już nawet pisałam..?)

Cytat:
Ja też nienawidzę prasować.. Ostatni raz chyba półtora roku temu prześ slubem mężowi koszulę prasowałam, a tak to nie prasuję NIC Polecam!
zuch dziewczyna. Ty jesteś mój typ kobiety kochana
ja też nie prasuję! Dla mnie to strata czasu i sił witalnych.

pranie ślicznie wieszam i ładnie schnie i nie trzeba prasowac
mężuś prasuje sobie sam (jak musi) a ja sobie (jak muszę np. białą bluzkę, albo spodnie w kancik)

moja kolezanka (brrr paskudne babsko) z pracy prasuje nawet skarpetki , bokserki męża i... ręczniki

Edytowane przez Zariah
Czas edycji: 2011-09-29 o 20:35
Zariah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-29, 20:34   #2856
monika_krk
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez karolca Pokaż wiadomość
Śnił mi się dziś jakiś koszmar, dawno mi się ten konkretny sen nie śnił. Nie lubię go, pomimo iż zawsze kończy się dobrze (tak tak, mam coś takiego, że sny mi się powtarzają, i jak mi się to śni, to doskonale wiem co się stanie).
Ja też zaczęłam mieć mega dziwne sny od jakiegoś czasu. Raz śniło mi się, że miałam atak padaczki- masakra:-/

Cytat:
Napisane przez julliczka Pokaż wiadomość
Właśnie, już się poprawiam i piszę na PW do karolci. Wiem, że niewiele się teraz udzielam, jeszcze niezbyt często siadam do kompa. Szkoda, że do tej stówki muszę dotrwać i te 2 miechy.. Popatrzyłabym sobie na te brzusie i porównała z moim Ja w zasadzie w wizażu jestem od lat i się już zakorzeniłam, ale na ciążowy team zmieniłam nicka, bo po zawirowaniach w życiu trochę się obawiam, że ktoś mógłby mnie wyszpiegować po starym nicku
Niestety Julliczka jestem w tej samej sytuacji czyli muszę czekać, zwłaszcza te 2 miesiące są bez sensu, bo nie ma się wpływu na upływ czasu więc podglądam tylko dziewczyny na wątku Nasze zdjęcia ciążowe, ale to nie to samo...

Cytat:
Napisane przez Madziara 26 Pokaż wiadomość
ja wyprasowałam 1/4 nienawidze prasować

Fajnie macie też bym chciała poczuć kopniaki no ale to pewnie za jakieś 3-4 tygodnie
Ja w ogóle prawie nie prasuję, wytrzepuje wszystko po praniu, składam w kostkę jak do szafy a po godzinie wieszam dopiero i jako taka wygląda. Zwłaszcza koszulki męża, bo jakbym zaczęła je prasować to chyba bym zwariowała
monika_krk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-29, 20:38   #2857
Aguśkaa83
Zakorzenienie

anagat wlasnie jej polecilam zeby na razie pila chocby malutkimi lyczkami wode ile moze a jak nie da rady niech dzwoni i przyjade i jej podlacze. Dzieki
SZYMONEK

Stary 2011-09-29, 20:38   #2858
Cytrynka_Wawa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Zariah Pokaż wiadomość

moja kolezanka (brrr paskudne babsko) z pracy prasuje nawet skarpetki , bokserki męża i... ręczniki
wariatka czy co
Stary 2011-09-29, 20:46   #2859
Zariah
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Cytrynka_Wawa Pokaż wiadomość
wariatka czy co
nie mogę się nie zgodzić
ona z tych co uwielbiają robić mnóstwo niepotrzebnych rzeczy a potem non stop opowiadać jak to muszą ciężko pracować
ma w domu: psa, 2 koty, 6 kur, kucyka, kozę, papużki i królika.
Nie, nie ma gospodarstwa rolnego. Nie, nie czerpie radości z przebywania ze swoimi pupilami. ona je ma. po prostu ma. I musi się nimi zajmować i to takie ciężkie i zajmuje tyle czasu i takie drogie te zwierzęta
To po diabła je kupowała? Głupie babsko. Nie znosze jej więc ją sobie nazywam Cip@lia i tak sobie czasem do niej mówię pod nosem (po polsku) jak mnie szczególnie wnierwi. I pomaga od razu mi lepiej.

Stary 2011-09-29, 20:54   #2860
MoniaHan
Wtajemniczenie

Cytat:
nie mogę się nie zgodzić
ona z tych co uwielbiają robić mnóstwo niepotrzebnych rzeczy a potem non stop opowiadać jak to muszą ciężko pracować
ma w domu: psa, 2 koty, 6 kur, kucyka, kozę, papużki i królika.
Nie, nie ma gospodarstwa rolnego. Nie, nie czerpie radości z przebywania ze swoimi pupilami. ona je ma. po prostu ma. I musi się nimi zajmować i to takie ciężkie i zajmuje tyle czasu i takie drogie te zwierzęta
To po diabła je kupowała? Głupie babsko. Nie znosze jej więc ją sobie nazywam Cip@lia i tak sobie czasem do niej mówię pod nosem (po polsku) jak mnie szczególnie wnierwi. I pomaga od razu mi lepiej.
tak tez myslalam ze nie jest Polka...tez znam kilka takich

http://www.suwaczek.pl/cache/99ac688358.png
MoniaHan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-29, 20:57   #2861
Cytrynka_Wawa
Zakorzenienie

dziewczyny cwiczycie jakos? fitnes lub w domu? bo ja sie zastanawiam po konsultacji z lekarzem oczywiscie
Stary 2011-09-29, 21:03   #2862
Zariah
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez MoniaHan Pokaż wiadomość
tak tez myslalam ze nie jest Polka...tez znam kilka takich
Angielka z dziada pradziata z kompleksem wyższości. Do tego bardzo zazdrosna o wszystko co robię. ( w biurze jestesmy tylko dwie i patrzymy na siebie 9 godzin dziennie - masakra!)
Jak ja wzięłam ślub to ona natyczmist też ze swoim partnerem. Po 5 miesiącach z od mojego ślubu zaprtagneła wyśc za mąż. Ma 57 lat a ze swoim partnerem jest od 14 stu! I nagle slub.
Jak ja na diete to ona też na dietę
a ostatnio mówi do mnie: też bym tak chciała w ciążę sobie zajść i móc iśc na macierzyński
głupie babsko. Po 4 latach edukacji (dosłownie!) nawet porstego równania nie umie zrobić. Pracę biurową wykonuje na pamiec. Więc jak jej jakieś okienko niespodziewanie wyskoczy to mnie w panice woła. W firmie zajmuje się przyjmowaniem zamówień i wystawianiem faktur tylko więc za dużo nie musi się wysilać ale mniemanie o sobie ma takie że ho ho.

Dobra. Wyżaliłam się Już sie zamykam

Stary 2011-09-29, 21:06   #2863
gucia6
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ivonka7 Pokaż wiadomość
Witaj Angelika_26! Ja w 18 tydzień wkroczę w niedziele Też liczę się z tym że rozwiązanie może nastąpić w lutym, bo skoro termin mm na 7 marca a lekarze uznają że +/- 14 dni to też w terminie
Jak się miewasz? Czujesz już ruchy?
ej no, ale jak urodzisz jeszcze w lutym, to chyba nas nie zostawisz?

Cytat:
Napisane przez cziqua Pokaż wiadomość
dziewczyny jakis czas temu pisalam wam o moim wypadku i posinaczonych kolanach

i wiecie co siniaka na jednym kolanie mam do dzisiaj ( a rypłam 18.09) i co dziwne w jednym miejscu nie mam czucia pod kolanem jakby wiecznie zcierpnięte i nie czuje jak palcem dotykam. i dalej boli
mozliwe, ze jakis nerw sobie przytrzasnelas
kiedys tez sobie stluklam dlon na kostkach zaraz przy palcach i dosc dlugo zeszlo zanim zaczelam czuc normalnie

albo mogl ci sie jakis krwiak, albo cos zrobic, co uwiara na nerw... moze warto przejsc sie od ortopedy

Cytat:
Napisane przez lena_mi Pokaż wiadomość
Dziewczyny!

Napiszcie proszę co jaki czas macie USG? Po pierwszym genetycznych (między 11 a 14 tygodniem) kiedy następne?
ja mialam miedzy 11-14, teraz bede miec miedzy 19-22 i na koncu jeszcze w okolicach 32-36... no i oczywiscie przed porodem, zeby pozycje maluszka sprawdzic

Cytat:
Napisane przez Madziara 26 Pokaż wiadomość
ja wyprasowałam 1/4 nienawidze prasować
to mi podrzuc, bo ja uwielbiam

dzis wyprasowalam tztowi chyba z 10 koszul... zajelo mi niecala godzinke

Cytat:
u nas będzie Martyna lub Arkadiusz
uwielbiam imie Arkadiusz szkoda tylko, ze nie jest miedzynarodowe

Cytat:
dziewczyny cwiczycie jakos? fitnes lub w domu? bo ja sie zastanawiam po konsultacji z lekarzem oczywiscie
teraz w pazdzierniku zaczynam chodzic na basen, do tego czasem jezdze rowerem... i zastanawiam sie nad zapisaniem na jakas gimnastyke dla ciezarnych
Stary 2011-09-29, 21:07   #2864
Capsta
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez joanaros Pokaż wiadomość
Skończyłam prasowanie Nastawiłam pranie

Na obiadek była u mnie pomidorowa. Chyba przesadziłam z ilością bo ugotowałam tyle że dla całego wojska by starczyło
Też przed chwilą zrobiłam pomidorową, ale w niewielkiej ilości. Ważne, żeby starczyło mi na jutro
Ostatnio nie mam już dosłownie kiedy zjeść, nie wspominając nawet o zrobieniu zakupów. Nie spodziewałam się, że w ciąży będę tak bardzo zajęta.
Capsta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-29, 21:13   #2865
monika_krk
Raczkowanie

Cytat:
Ja właśnie dzisiaj byłam pierwszy raz na basenie. Popływałam delikatnie żabką i na plecach ok. 25 minut spokojnie z przerwami i w sumie super się czułam robiłam sobie przerwy, pełna rekreacja po prostu. Jedyne co mnie wkurza to mycie, a potem suszenie głowy po basenie. Nienawidzę myć głowy z takich prysznicy publicznych co trzeba co chwilę naciskać i ledwo leci, mam dużo włosów i nie mogę nigdy spłukać szamponu a potem odżywki, więc w efekcie wylądowałam z głową pod umywalką
Stary 2011-09-29, 21:17   #2866
karolca
Zakorzenienie

Cytat:
zuch dziewczyna. Ty jesteś mój typ kobiety kochana
ja też nie prasuję! Dla mnie to strata czasu i sił witalnych.

pranie ślicznie wieszam i ładnie schnie i nie trzeba prasowac
mężuś prasuje sobie sam (jak musi) a ja sobie (jak muszę np. białą bluzkę, albo spodnie w kancik)
Też prasuję tylko to, co trzeba. Sukienkę, koszulę. Jakbym miała prasować każde pranie... to faktycznie nie miałabym na nic czasu Ale jak robię generalne porządki w szafie, to ambitnie wszystko prasuję

Cytrynka, u nas też będzie Martyna, ale Arkadiusza mam szwagra (chodzące nieszczęście).
Po najbliższej wypłacie planuję chodzić na basen - o ile lekarz nie będzie miał nic przeciwko. Mój krzyż woła o pomoc, bo czy chodzę, siedzę, leżę - cały czas boli.

Zapraszam na wyżerkę do mnie
W lodówce zupa ogórkowa, czernina, kopytka, kluski ziemniaczane. W zamrażalniku mam zupę buraczkową, kalafiorową i gołąbki z sosem pomidorowym
Jutro dostanę bigos (i chyba zrobię z niego kapuśniaka!).

♥ ♥ ♥

Komentuj.
Nie obrażaj.
karolca jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-29, 21:21   #2867
MoniaHan
Wtajemniczenie

[QUOTE=gucia6;29706916]

o to tempo niezle masz koszule moge prasowac - ale jak mam obrus uprasowac to szlag mnie trfia.
a ogolnie dla siebie i TZ nie prasuje w ogole i bardzo sie z tego ciesze. o ale to wynika z charakteru pracy, jak musialam wczesniej smigac w szpilkach i kancikach, marynarkach itd. to codziennie rano prasowalam, a teraz luzik

Stary 2011-09-29, 21:27   #2868
alamig
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez monika_krk Pokaż wiadomość
Ja właśnie dzisiaj byłam pierwszy raz na basenie. Popływałam delikatnie żabką i na plecach ok. 25 minut spokojnie z przerwami i w sumie super się czułam robiłam sobie przerwy, pełna rekreacja po prostu. Jedyne co mnie wkurza to mycie, a potem suszenie głowy po basenie. Nienawidzę myć głowy z takich prysznicy publicznych co trzeba co chwilę naciskać i ledwo leci, mam dużo włosów i nie mogę nigdy spłukać szamponu a potem odżywki, więc w efekcie wylądowałam z głową pod umywalką
I który basen wybrałaś?
Stary 2011-09-29, 21:35   #2869
gucia6
Zakorzenienie

[QUOTE=MoniaHan;29707376]
Cytat:
Napisane przez gucia6 Pokaż wiadomość

o to tempo niezle masz koszule moge prasowac - ale jak mam obrus uprasowac to szlag mnie trfia.
a ogolnie dla siebie i TZ nie prasuje w ogole i bardzo sie z tego ciesze. o ale to wynika z charakteru pracy, jak musialam wczesniej smigac w szpilkach i kancikach, marynarkach itd. to codziennie rano prasowalam, a teraz luzik

a powiedz mi, kim ty jestes z zawodu? Bo twoje zajecia sa niezwykle intrygujace... zwlaszcza te polowania
Stary 2011-09-29, 21:42   #2870
tikki85
Zakorzenienie

Ale naskrobałyście nadrobię jutro
Byłam u koleżanki po ciuchy ciążowe. Dostałam 12 par spodni i 27 bluzek . Mąż musiał po mnie przyjechać, bo to było dla mnie za dużo do dźwigania . Dodatkowo dostałam jeszcze książkę dla kobiet w ciąży .
Ale jak mówicie w spodniach ciążowych jest tak wygodnie, że chyba ich nie ściągnę do porodu
Stary 2011-09-29, 21:42   #2871
monika_krk
Raczkowanie

Byłam na AGH, bo tu mam najbliżej. Weszłam tak ok.17 i w sumie przez 30 minut był spokój, ale później zaczęli się schodzić ludzie, więc lepiej chodzić jeszcze trochę wcześniej. Mam nadzieję, że nie złapię jakiejś infekcji i będę mogła chodzić częściej Widziałam też babeczkę w zaawansowanej ciąży więc powinno tam być ok.
Stary 2011-09-29, 21:48   #2872
gucia6
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tikki85 Pokaż wiadomość
Ale naskrobałyście nadrobię jutro
Byłam u koleżanki po ciuchy ciążowe. Dostałam 12 par spodni i 27 bluzek . Mąż musiał po mnie przyjechać, bo to było dla mnie za dużo do dźwigania . Dodatkowo dostałam jeszcze książkę dla kobiet w ciąży .
Ale jak mówicie w spodniach ciążowych jest tak wygodnie, że chyba ich nie ściągnę do porodu
lo matko... to teraz bedziesz mogla sie przebierac 3 razy na dzien

ja za to kupilam sobie 2 spodnice ciazowe, bo mnie chetka wziela na pokazywanie nog a w samych leginsach to nie lubie, bo czuje sie jakbym miala doope na wierzchu
Stary 2011-09-29, 21:50   #2873
karolca
Zakorzenienie

U mnie jest - trochę daleko - basen rehabilitacyjny. Jest normalny do pływania, jest mały i płytki rekreacyjny - z masażami wodnymi (plecy, ramiona, gejzer wodny), dzika rzeka, zjeżdżalnia. Jest złotówkę droższy od zwykłego szkolnego baseniku, ale pomimo dużej liczby osób (jednorazowo liczba i tak jest ograniczona), jest dość przestronnie

♥ ♥ ♥

Komentuj.
Nie obrażaj.
Stary 2011-09-29, 21:58   #2874
Aguśkaa83
Zakorzenienie

Cytat:
ciekawe czy by skarpetki prasowala jakby miala dwojke malych dzieci

tikki to Ty sie teraz bedziesz stroic zamiast udzielac na watku

gucia maz na pewno zadowolony z Twoich zakupow

---------- Dopisano o 21:58 ---------- Poprzedni post napisano o 21:57 ----------

Cytat:
dzika rzeka
w tej rzece musi byc ciekawie
SZYMONEK

Stary 2011-09-29, 22:00   #2875
tikki85
Zakorzenienie

Aguska, Gucia no jak zobaczylam te 2 pelne reklamowy to az mnie zatkalo . Ale co...dla mnie to fajnie nie bede musiala wydawac kasy
Stary 2011-09-29, 22:03   #2876
karolca
Zakorzenienie

Cytat:
w tej rzece musi byc ciekawie
Szczególnie jak chcesz płynąc pod prąd (bo tak to "porywa" cię dosć silny "nurt"
Świetnie jest poddać się nurtowi na desce do pływania

♥ ♥ ♥

Komentuj.
Nie obrażaj.
Stary 2011-09-29, 22:04   #2877
gucia6
Zakorzenienie

Cytat:
ciekawe czy by skarpetki prasowala jakby miala dwojke malych dzieci
jedno by wystarczylo
chociaz to i tak ciekawe, ze znajduje na to czas przy tym calym inwentarzu

a czy maz zest zadowolony to nie wiem... zamowilam te kiecki przez internet

Cytat:
Napisane przez tikki85 Pokaż wiadomość
Aguska, Gucia no jak zobaczylam te 2 pelne reklamowy to az mnie zatkalo . Ale co...dla mnie to fajnie nie bede musiala wydawac kasy
fajnie, bo faktycznie ciuchy ciazowe sa drogie
Stary 2011-09-29, 22:10   #2878
MoniaHan
Wtajemniczenie

[QUOTE=gucia6;29707729]
Cytat:
Napisane przez MoniaHan Pokaż wiadomość
a powiedz mi, kim ty jestes z zawodu? Bo twoje zajecia sa niezwykle intrygujace... zwlaszcza te polowania
gucia moje obecne zajecie to nawet trudno nazwac tak naprawde. pracuje dla firmy inwestycyjnej, ktora posiada miedzy innymi to miejsce w ktorym pracuje, czyli estate na terenie ktorego jest farma, wielki gregorianski dom, 10 innych domow, lasy itd. zajmuje sie sprawami administracyjnymi, jestem asystentka menagera farmy, w biurze jak jestem to tylko ja i czasami sam manager. a biuro mam naprzeciwko domu w ktorym mieszkam. oby w biurze tylko nie siedziec mam tez troche pracy w ogrodzie obok duzego domu, jest latwy w utrzymaniu, bo wlasciwie jest jak park, takze z Tz dajemy spokojnie utrzymac go na wysokim poziomie. polowania od wrzesnia od stycznia, bogaci biznemeni wykupuja dzien polowania, placa dla firmy duze pieniadze, a ja od strony cateringowej organizuje taka imprezke. jest jeszcze sezon szparagowy - ktory prowadze (klienici hurtowi, pracownicy i jak najwiekszy zysk - to moje zajecie), sa jeszcze ziemniaki - robie wtedy kontrole jakosci. i to tak w skrocie czym sie zajmuje. dosc ciekawie, ale jesli nie spelnia w koncu swoich obiecanek (nie wdroza w bardziej zaawansowane kwestie finansowe) to jak odchowam troche dzidzie to chyba bede szukac czegos innego.

Edytowane przez MoniaHan
Czas edycji: 2011-09-29 o 22:11
Stary 2011-09-29, 22:12   #2879
Mała!
Zakorzenienie

Ja bym z przyjemnością poszła na basen...ale chyba nasz basen nie jest w dobrym stanie...

Jeśli chodzi o prasowanie to ja nie lubie i właśnie dziś miałam sprzeczkę z mężem właśnie o prasowanie... już od tygodnia wisiała jego koszula do wyprasowania w pokoju z którego na razie nie korzystamy i taka zapomniana wisiała...i czekał aż ja ją wyprasuje...a nie jestem " prasującą żoną" hehe

Poprosiłam mamcie o kapuśniak i jutro mam kapuśniaczek mniaaam....

ja pewnie niedługo bedę musiała wybrać się na jakieś zakupy...bo za miesiąc to się już w moje spodnie nie zmieszczę...

Pytanie dziewczyny...czy wszystkie robiłyście wyniki na HIV ? w ogóle na co robiłyście?

Kocham Cię syneczku...moja gwiazdo na niebie...
Mała! jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-29, 22:18   #2880
Aguśkaa83
Zakorzenienie

Cytat:
Szczególnie jak chcesz płynąc pod prąd (bo tak to "porywa" cię dosć silny "nurt"
Świetnie jest poddać się nurtowi na desce do pływania
to juz rozumiem czemu tak dzika
musi byc tam ciekawie
Cytat:
Napisane przez gucia6 Pokaż wiadomość
jedno by wystarczylo
chociaz to i tak ciekawe, ze znajduje na to czas przy tym calym inwentarzu

a czy maz zest zadowolony to nie wiem... zamowilam te kiecki przez internet
no tak co ja mowie, jedno wystarczy
a maz sie wypowie mysle wyraznie jak Cie wnich zobaczy, wiesz ze faceci to wzrokowcy

---------- Dopisano o 22:18 ---------- Poprzedni post napisano o 22:14 ----------

Cytat:
Napisane przez Mała! Pokaż wiadomość
Pytanie dziewczyny...czy wszystkie robiłyście wyniki na HIV ? w ogóle na co robiłyście?
ja hiv robilam, bo moj gin wymaga tego badania.
Poza tym: morfologia, kreatynina, odczyn Coombsa, wasserman (WR), glukoza, antygen hbs, anty-Hcv, toksoplazmoza IgG i IgM, cytomegalia (CMV) IgG i IgM, rozyczka IgM i IgG, oraz grupy krwi nie musialam teraz ale przy I ciazy tez no i mocz badanie ogolne.
Chyba nic nie przeoczylam
SZYMONEK

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości