|
|
#1141 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zazdrośnice - część 42.! :-)
Cytat:
powodzenia jutro z rekrutacją ehhh TŻ gra a ja się nudzę przed kompem i chce mi się coś słodkiego
|
|
|
#1142 |
|
Zakorzenienie
|
Mój TŻ już śpi. A ja oglądam o jakiś szczurach na tvn.
|
#1143 |
|
Zakorzenienie
|
Simply, Osz, Tosiu, Kasiu, Smerf, Ilsa, Motylku, BYou, Hawwa, Arrakis, Naj, Kawuś, Peach, Carmi, Lady, Anioł, Maju, Stygm, Justi, Magda, Elizka, Rain, Frezi, Aleks, Claris dziękuję za życzenia
(żart) Osz, gratuluję podwyżki Pony, gratuluję Ci znalezienia 2 prac Fajnie, ze zaczynasz od poniedziałku Rain, nie dbaj o storczyka Masz zakaz zbliżania się do niego ![]() Claris, serce mi rośnie, gdy czytam, że u Was jest świetnie Co więcej chciałam napisać to zapomniałam No a ja nie widziałam się z TŻ i to na własne życzenie. Mama mnie przybiła niechcący... Poza tym urodziny spędziłam na zakupach z mamą Chciałam kupić sobie buty, takie botki do kostki, ale zamiast butów trafił mi się stanik I dostałam od niej 3 prześliczne tulipanki, takie nietypowe
|
|
#1144 |
|
Polka Ogarniaczka
|
Wróciłam z jam session, było bosko (czuję się jakbym przerzuciła 100 ton węgla, jednak śpiewanie to ciężka fizyczna robota), przyjacielska atmosfera dziś sięgnęła zenitu
![]() Ale najfajniejszym punktem dnia było poznanie na uczelni niejakiego Arka, który jest, uwaga - subbasem (najniższy z możliwych głos ludzki, mówi jak bas, także bez jakiejś schizy), opowiadał, że nie ma w zasadzie instrumentów, na których się może rozśpiewać, bo się skala kończy (a ma 4 oktawy - oktawa - 8. dźwięków, jedna gama - 4X8=32 tony ), studiuje na klasyce na AM w Łodzi i mam jego numer :p sam mi dał, że niby konsultacyjnie heh na uczelni widział mnie w roboczych ciuchach Kopciuszka, wieczorem normalnie ubraną i tylko ciągle "hmm, jaka ładna, a jaka zdolna, ble, ble" - ale mi się gęba cieszy ![]() I chyba nie dam rady Was nadrobić teraz
|
#1145 |
|
Zakorzenienie
|
Dobra ja uciekam spać
Dobranoc
|
#1146 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
fajnie że zakupy się udały choć szkoda że się z T'tem nie widziałaś ale na pewno Ci to wynagrodzi przy najbliższym spotkaniu
|
|
|
#1147 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1148 | ||
|
Polka Ogarniaczka
|
Mój tysięczny post
![]() Cytat:
no ja pierdziu ![]() Cytat:
![]() I zapomniałam dodać, że Arek jest ciachowaty. Trzeba się z Cz. wyleczyć, oby się udało
|
|
#1149 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
kochane jesteście **
|
||
|
|
|
#1150 |
|
Zakorzenienie
|
Hi Piczony Piczowate, przeleciałam Was na szybko
![]() Pony gratulacje Kupiłam sobie dzis swietni stanikos z gorsenii bardzo dobrze mi zbiera bimbały z pleców
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() |
|
|
|
#1151 |
|
Polka Ogarniaczka
|
Mrr, czyli tak jak lubię najbardziej ![]() Aa nie, edit, jeszcze leci wg starej ramówki i jest teraz - kocham <3
Edytowane przez antonina_bielska Czas edycji: 2011-09-29 o 23:13 |
|
|
|
#1152 |
|
Zakorzenienie
|
Witam z domu
Med, szkoda, że nie widziałaś się z lubym. gratuluję udanych zakupów! to jak się umawiamy? W ogóle, jak wiecie, uwielbiam dawać prezenty, więc szykuję lubemu na rocznicę prezent, mimo że się umawialiśmy, że nie dajemy sobie nic, bo prezentem rocznicowym był wyjazd do Włoch itd. No i wiem, że on mi nic nie da i nie mam o to żalu ani nic, bo w końcu tak się umawialiśmy po prostu ja jestem nadgorliwa, więc i tak chcę coś dać ale szczerze mówiąc, będzie mi przykro, jeśli nie dostanę np. kwiatka za 5 zł - no wiecie, takiego symbolu, że pamiętał. A nie da Bo nawet jakby na to wpadł, a nie wpadnie, to nie miałby kiedy, skoro o 6 rano wraca z pracy, potem śpi i musi mi pomóc w przygotowaniach biby urodzinowej. Ale przykro mi, bo chciałabym jakoś odczuć, że to TEN dzień (a na rocznicowy seks nie ma szans ) wiem, jestem zagmatwana i pewnie żałośnie wymuszaczna, ale co mi tam mam nadzieję, że ktokolwiek cokolwiek zrozumiał
|
|
|
|
#1153 | |
|
Polka Ogarniaczka
|
Bo muzycy a na ogół fajni
chyba, że podpadną, wtedy mniej :P---------- Dopisano o 23:19 ---------- Poprzedni post napisano o 23:17 ---------- Cytat:
idę słuchać z łóżka już po myciu, pa Kochane
|
|
#1154 |
|
Zakorzenienie
|
Tośka
ja już nie wyrabiam z tymi Twoimi kolegami...Mój ex śpiewał subbasem
|
#1155 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie dziwię się, że będzie Ci przykro Mama dając mi tulipany powiedziała "Bo kto Ci kwiatki kupi poza mną?" i zrobiło mi się przeraźliwie smutno. Bo TŻ kwiatków nie ma dla mnie
|
|
|
#1156 |
|
Zakorzenienie
|
a ja jutro z okazji dnia chłopaka (bibke z kolezankami przelozylam na jutro) robie narzutowi sushi
i bedzie białe winko i moze na deser lodzik no i zumbę mu zatancze
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() |
|
|
|
#1157 |
|
Polka Ogarniaczka
|
oo widzisz
![]() już kwa nie demonizujcie, jak Ci ktoś podaje rękę, to będąc dobrze wychowanym, tę rękę się podaje, a że jestem towarzyska i mogę kokietować, bo jestem wolna, to bez przesady a ja w ramach Dnia Chłopaka, biorę moich najlepszych przyjaciół w liczbie 3. na Kadzielnię na ten koncert
|
#1158 |
|
Zakorzenienie
|
ja też nie ogarniam kolegów Antosi, już wolałam jak była z byłym
teraz każdego mylę, nie wiem kto z kim mieszka i z kim się całowała ja śpiewam kontraltem |
|
|
|
#1159 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja śpiewam fałszem i się jakoś nie chwalę.
|
|
|
#1160 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() a macie tu wiecej zdjec z sesji, ktora ostatnio pokazywalam jakby sie komus chcialo ogladac http://www.agatawielocha.com/fashion.htmla tu kilka z backstage - czyli Agata pracuje http://www.agatawielocha.com/backstage.htmlprzy okazji mozecie pozazdroscic w jakich ja cudnych rejonach mieszkam - choc niewiele ich widac bo na strone raczej portretowe wybralam, zeby bylo make up widac moge co najwyzej wrzucic jeszcze jakies z wiekszych oddalen bo w pieknych miejscach sesja sie odbywala i to w promieniu jakichs 10-15 km ode mnie ![]() ---------- Dopisano o 21:39 ---------- Poprzedni post napisano o 21:35 ---------- Cytat:
gdy nie materia tylko myśl jest ciałem... Edytowane przez arrakis Czas edycji: 2011-09-29 o 23:37 |
|||||
|
|
|
#1161 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no nic, narzekać na niego nie mogę i tak a Twój to też bez przesady - czasem mam wrażenie, że Twoja mama go specjalnie demonizuje. może i kwiatków Ci nie daje, ale dba o Ciebie w inny sposób Arrakis, ta sesja |
|
|
|
|
#1162 |
|
Zakorzenienie
|
Med piona! ja też śpiewam fałszem
|
#1163 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mimo wszystko zmęczenie przełożyło się na to, że dostałam bezkwiatkowego doła Arrakis, ładnie malujesz dziewczyny Stygm, powinnyśmy zespół założyć z Mandaryną
|
|
|
#1164 |
|
Zakorzenienie
|
dziekuje
tu macie kilka dalszych ujec pieknych lasów w Przesiece i mostu na Perle Zachodu przy tym zdjeciu gdzie modelka tak kuca nad strumieniem, biedna prawie wpadla do niego wstając
gdy nie materia tylko myśl jest ciałem... Edytowane przez arrakis Czas edycji: 2011-09-30 o 00:11 |
|
|
|
#1165 |
|
Zakorzenienie
|
te zdjęcia są piękne
Idę pod prysznic i lulu. Dobranoc, moje drogie |
|
|
|
#1166 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dobranoc, tez juz uciekam...
|
|
|
#1167 |
|
Zakorzenienie
|
Uuuuuu, mam sentyment do Arków - znam jednego takiego mniam :P
|
|
|
|
#1168 |
|
Zakorzenienie
|
Med ona już się nachapała, załóżmy we dwie
![]() Zadzwoniłam do P.: ja: wszystkiego najlepszego z okazji dnia chłopaka ![]() on: ........dziękuję (takie mega uśmiechnięte).... ale czekaj czekaj...chłopaka? Twojego CHŁOPAKA? ja: ......... chłopaka w sensie osobnika płci męskiej on: ahaaaaaa ja: buziaczka z tej okazji dostaniesz w sobotę on: jednego? ja: mhm on: weź, przynajmniej dwa co? ja: jednego on: no Ola ja: boszzz nie mój facet a się targuje, no dobra on: no dobra, niech stracę? ja: tak właśnie ![]() on: wariatka ja: wariat Uwielbiam z nim rozmawiać A poza tym, ostatnio spotkałam kolegę, którego wieki nie widziałam...zwykle widujemy się na pasterce, ale w zeszłym roku nie byłam więc się nie widzieliśmy. Nie było czasu porozmawiać, ale dzisiaj odezwał się na fb. Chwilę porozmawialiśmy i dostałam zaproszenie do Krakowa. Wstępnie na listopad ![]() Ciekawa jestem czy jak będzie bliżej do listopada to się odezwie...
|
#1169 |
|
MBZ♥
|
hej
![]() Ilsa a jakie przywiózł? my mieszkaliśmy blisko granicy i częśto jeździlismy tam na łowy bo Czesi nie zbierają grzybów-a tam rośnie tyyyle prawdziwków ![]() Aniołku polecam, jak widziałam te regułki i wzory to odrazu powieki opadały ![]() i dobrego masz Brata Stygmatku to życzę żeby dzień było cuuudny Caprioszku TŻ zabiera Cię na wino? i coś jeszcze?Claris najlepsze prezenty nie zastapią szczęścia, miłości i szacunku cieszę się, że Wam się dobrze układa![]() Smerfetko udało się zapisać? Grape łap mleczko ![]() Med fajny prezent ![]() ja dziś upiekę serobrownies dla TŻ ![]() Kawka tak szybko, że nawet nie poczułam ![]() to dziś dzień stanikowy Naj rozumiem co czujesz a nie możesz choć w żartach szepnąć o kwiatku?wiesz mi kiedyś TŻ powiedział jak byłam zawiedziona, że nie zrobił czegoś: mimo całej swojej miłości, którą czuję do Ciebie nie umiem Ci czytać w myslach-więc proszę MÓW- i czasem rzucam jakąś aluzję tak było przed walentynkami-których On nie uznaje, wysłał kwiaty i czekoladki kurierem żeby mi sprawić przyjemność![]() Arrakis piękne zdjęcia ![]() Peach a stara karta już sie kończy?--doczytałam o karcie, idź wyjaśnij do banku bo po co Ci 2 karty? taką opłatę pobierali mi kiedyś w PKOBp-zdziercy też chcę lilię-odrazu kojarzy mi się to ze sceną z filmu:Noce i dnie Frezyjko łap zostało jeszcze dolne pięterko![]() co robiłaś na obiad? Naj zkartą i limitem na zbliżeniowej to chyba zależy od banku bo my mamy takie i nie ma limitu, a jak płacimy powyżej 50 zł to i tak żądają pinu ![]() Kasia świetny prezent ja kocham moją Zofiję![]() Rain czasem trzeba słuchać TŻ w tym przypadku ma racjęi gratulacje ![]() |
|
|
|
#1170 |
|
Zakorzenienie
|
tak, udało się, dobrze mieć szybki Internet
![]() idę dalej spać
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:24.

i chce mi się coś słodkiego

(żart)
Fajnie, ze zaczynasz od poniedziałku
i to na własne życzenie. Mama mnie przybiła niechcący... Poza tym urodziny spędziłam na zakupach z mamą
), studiuje na klasyce na AM w Łodzi i mam jego numer :p sam mi dał, że niby konsultacyjnie heh

i nie mam o to żalu ani nic, bo w końcu tak się umawialiśmy
ja już nie wyrabiam z tymi Twoimi kolegami...
13.03.2008
Mimo wszystko zmęczenie przełożyło się na to, że dostałam bezkwiatkowego doła