Włosomaniaczki cz. VIII - Strona 31 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2011-09-29, 16:00   #901
Heroldin
Zakorzenienie

Dot.: Włosomaniaczki cz. VIII

Cytat:
Napisane przez Wena90 Pokaż wiadomość
poradzić mogę
Dzięki !
Podkładu nie znam , a Max Factor {każdy} bardzo podrażnia mi oczy. Zresztą, podkłady od MF też do du*py .
Szkoda z tymi cążkami. Mam w domu trzy sztuki, ale już tępe . Nikt nie umie naostrzyć . W sklepach same badziewie. Myślałam, że znasz jakąś specjalistyczną hurtownię.

Cytat:
Napisane przez NaKrawedzi Pokaż wiadomość
niby tak ale jakos wolałam inne bajki, typu tabaluga
Tego to ja nie znam.
Chciałam Ci dzisiaj kupić w prezencie Kubusia Puchatka , ale nie kupiłam, bo cena 42,oo zł. Sama sobie kup

Cytat:
Napisane przez NaKrawedzi
wolę ją sama napisać, a za kase iśc się zabawić
Właściwe podejście ...

Cytat:
mam bardzo wymagającą skórę twarzy i Heroldin też, więc my zawsze jestesmy na nie

Co prawda, to prawda - trudno nam dogodzić.

Kupiłam dzisiaj tusz Lovely - Collagen Wear . Maznę się w sobotę.
Odkryłam drugiego Rossmanna. Nie dosyć, że jest w nim stoisko z winem, to i pędzelaki są.
Heroldin jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-09-29, 17:38   #902
NaKrawedzi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Heroldin Pokaż wiadomość
Dzięki !
Podkładu nie znam , a Max Factor {każdy} bardzo podrażnia mi oczy. Zresztą, podkłady od MF też do du*py .
Szkoda z tymi cążkami. Mam w domu trzy sztuki, ale już tępe . Nikt nie umie naostrzyć . W sklepach same badziewie. Myślałam, że znasz jakąś specjalistyczną hurtownię.

Tego to ja nie znam.
Chciałam Ci dzisiaj kupić w prezencie Kubusia Puchatka , ale nie kupiłam, bo cena 42,oo zł. Sama sobie kup

Właściwe podejście ...

Co prawda, to prawda - trudno nam dogodzić.

Odkryłam drugiego Rossmanna. Nie dosyć, że jest w nim stoisko z winem, to i pędzelaki są.
tez bym chciałam porządne cążki

żałuj, że nie znasz tej bajki, to moje dziecinstwo
słynne 'Arturze zrób mi loda'
http://www.youtube.com/watch?v=S6tXh...eature=related

haha słodko
ale zdzierają
sama sobie nie kupię
miałam kiedys taką dużą maskotke kubusia puchatka

wiem^^

dobrze, że moje ciało tak nie wymyśla jak twarz

powiedz jak się spisuję, mi jakos trudno uwierzyc, że ten tusz może być taki dobry

Nakarm pieska

Wymienię
NaKrawedzi jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-09-29, 18:48   #903
Finlora
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 'Estelle' Pokaż wiadomość
No założyłam sobie na blogspocie, to już mam
Pod nickiem Darkness - Sanctuary of Beauty
Dawaj linka, sasasa

Cytat:

Cytat:
U mnie nie ma wina (w Manufakturze takowe stoisko widziałam) ale pojawiły się u mnie pędzle Ecotools i kuszą

Ściorana jestem

Kupiłam sobie fajną (fioletową) bluzkę w lumpku za 8 zł, jutro jest połowę taniej ale nie chciałam ryzykować, żeby sprzątnął mi ją ktoś sprzed nosa
Poza tym (i to najważniejsze) dobra gabarytowo
Finlora jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-09-29, 19:55   #904
ImmortalLover
Zakorzenienie

Cześć Piszę z nowego lokum, ale nie dam rady Was nadrobić,bo padam na pysk.

Mam już indeks, zaraz będą porządki generalna

Asia
zaraz sprawdzę Twojego bloga

Zawartość torebki dzieli się na części: "powinnam" , "mam" i "a skąd się to wzięło?".

ImmortalLover jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-09-29, 20:47   #905
Finlora
Zakorzenienie

Wiecie co, a propos lumpków - u mnie w pracy w życiu nie mogłabym się nikomu przyznać, że czasami kupuję tam ubrania
Ostatnio któraś z dziewczyn z oburzeniem zaczęła opowiadać, że niedaleko nas otworzyli lumpeks (na miejscu jej ulubionego sklepu) i od razu wszystkie zaczęły zbiorowo oburzać, że jak tak można, że to okropne, że one sobie nie wyobrażają jak można tam coś kupić itd.
A ja lubię sobie zajrzeć do lumpka bo można znaleźć naprawdę fajne rzeczy za parę groszy i przede wszystkim takie (to lubię najbardziej), w których nie zobaczę za chwilę 10 innych dziewczyn na mieście
Stary 2011-09-29, 21:09   #906
Wena90
BAN stały

Ufff to dobrze, że ja nie mam tak wymagającej skóry Podkładów MF nie używałam, wolę Revlona, mi służy, a z MF zrezygnuję, bo nie chcę przykładać reki do testów na zwierzętach.
Wena90 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-09-29, 21:35   #907
'Estelle'
The Pink Power Mołderajtor

Cytat:
Ja czytałam setki razy . Mój egzemplarz jest już tak wyużywany, że poszczególne kartki fruwają. I powiem Ci jedno - czym jestem starsza, to nowe tzw. złote myśli w tej książce odkrywam, nowe podteksty, nowe najprawdziwsze prawdy. Dla mnie jest genialna. No i cała jest kwintesencją toposu przyjaźni .
Prosiaczek wspiął się na paluszkach i szepnął:
-Tygrysku...
-Co Prosiaczku...?
-NIC-odparł Prosiaczek biorąc Tygryska za łapkę - chciałem się tylko upewnić czy jesteś...
- toż to jeden z najlepszych przykładów przyjaźni tej prawdziwej, bezinteresownej.
Albo :
Przyjacielu, jeśli będzie ci dane żyć sto lat,
to ja chciałby żyć sto lat minus jeden dzień,
abym nie musiał żyć ani jednego dnia bez ciebie.
Piękne... dawno nie czytałam
A to była jedna z pierwszych książek, jakie przeczytałam samodzielnie.

Cytat:
Uważaj ! My też budowaliśmy zgodnie z nowotrendowym projektem i dach został pokonany przez śnieg. Jak się okazało architekci zapomnieli, że w Polsce są śnieżne zimy i za mały kąt spadu dachu zrobili lub do tego kąta - zbyt słabe krokwie.
O, dzięki za cynk. Podam dalej, bo to TŻ się zajmuje tą tematyką i może kiedyś [bo na razie się nie zanosi], jak się w końcu pobudujemy, wykorzystamy radę w praktyce
Cytat:
Estelle, ja założyłam FB, bo miałam dość NK i ją skasowałam, a chciałam mieć jakiś kontakt ze znajomymi, żeby czasem zobaczyć co tam u nich, a stronę bloga założyłam z ciekawości jak to wyjdzie i czy mi to potrzebne w ogóle Możesz polubić mnie z tego swojego fejs-profilu, byłoby mi bardzo miło A jako kto mnie obserwujesz na Bloggerze? Bo widzę, że mam o jednego obserwatora więcej, ale nie widać go, pewnie obserwujesz anonimowo hehe
A co do współprac, jak masz więcej wejść na bloga i masz czym zachęcić firmę, to piszesz do nich, pytasz o możliwość współpracy, reklamujesz się, żeby dana firma wiedziała dlaczego akurat z Tobą jej się opłaca podjąć współpracę i na czym ona polega + do wglądu oczywiście link do bloga, nie zniechęcać się tylko pisać w końcu się ktoś znajdzie. MI pomaga to, że ja sie uczę w tym kierunku i mam w sumie teraz ok. 200 wejść dziennie na stronę, ale w porównaniu z innymi dziewczynami to nic
nk - jak ja dawno tam nie zaglądałam , znudziło mi się
Fb ostatecznie mogłabym założyć, ale jakoś nie mam przekonania. Jeszcze większe szpiegostwo niż na nk To całe powiązanie adresów mailowych i takie tam
Pozostanę na fejk-profilu, do którego nota bene też nie zaglądam

Obserwuję jako Darkness , nieanonimowo, ale nie mam awatara. Nie wiem natomiast, czy po wejściu na profil wyświetla się lista blogów, czy nie. Jeszcze nie rozkminiam za bardzo bloggera.

Dziękuję za wskazówki dot. współpracy.
Zaczynam żałować, że obcięłam włosy , mogłabym być wtedy niezłym targete dla firm produkujących mazidła kudłowe
Cytat:
aa widzę Cię
dawaj linka do bloga
Link
Cytat:
Tego to ja nie znam.

Cytat:
Mam nadzieję, że tusz się sprawdzi

Jeszcze nie byłam w Rossie od czasu wprowadzenia pędzlaków EcoTools, ale pewnie w najbliższym czasie się wybiorę , muszę sobie sprawić różowego pękacza

A propos pękających, to widziałam, że się jakieś nowe kolory tych Lovely pojawiły
Cytat:
Napisane przez Finlora Pokaż wiadomość
Dawaj linka, sasasa

Kupiłam sobie fajną (fioletową) bluzkę w lumpku za 8 zł, jutro jest połowę taniej ale nie chciałam ryzykować, żeby sprzątnął mi ją ktoś sprzed nosa
Poza tym (i to najważniejsze) dobra gabarytowo
Link powyżej.
Dawaj fote
Cytat:
Wiecie co, a propos lumpków - u mnie w pracy w życiu nie mogłabym się nikomu przyznać, że czasami kupuję tam ubrania
Ostatnio któraś z dziewczyn z oburzeniem zaczęła opowiadać, że niedaleko nas otworzyli lumpeks (na miejscu jej ulubionego sklepu) i od razu wszystkie zaczęły zbiorowo oburzać, że jak tak można, że to okropne, że one sobie nie wyobrażają jak można tam coś kupić itd.
A ja lubię sobie zajrzeć do lumpka bo można znaleźć naprawdę fajne rzeczy za parę groszy i przede wszystkim takie (to lubię najbardziej), w których nie zobaczę za chwilę 10 innych dziewczyn na mieście
Kiedyś bardzo nie lubiłam chodzić do lumpów [a moja mama bardzo], ale to było jeszcze w podstawówce. Z czasem się przekonałam a i lumpy się zmieniły jakościowo. Stały się dużo bardziej uporządkowane, nie wspominam o tych z zaawansowaną selekcją, ekskluzywnych

'Estelle' jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-09-29, 21:42   #908
NaKrawedzi
Zakorzenienie

Cytat:
Piękne... dawno nie czytałam
A to była jedna z pierwszych książek, jakie przeczytałam samodzielnie.

Link

ja nigdy nie miałam książki, w ogóle chyba nigdy nie czytałam, a Kasia mi pożałowała

a w łeb chcesz za taki sam szablon!
juz zaczęłaś prowadzic, czemu się nie chwaliłaś?

Nakarm pieska

Wymienię
Stary 2011-09-29, 22:04   #909
Wena90
BAN stały

Mi co do włosów tylko Fitomed odpisał, a Helfy czy Joanna nie, a szkoda, widocznie 67cm to dla nich nic Ja na FB nic nie powiązuję, bo to jakies chore, mam tylko zdjęcia, podstawowe info i wsio, chociaż tez myślałam, żeby jeszcze bardziej się ograniczyć
Stary 2011-09-29, 22:54   #910
'Estelle'

Cytat:
ja nigdy nie miałam książki, w ogóle chyba nigdy nie czytałam, a Kasia mi pożałowała

a w łeb chcesz za taki sam szablon!
juz zaczęłaś prowadzic, czemu się nie chwaliłaś?

A czym ja tam się będę chwalić , to raptem kilka notatek...
A szablon tylko taki z gotowców mi się spodobał, reszta jakieś du*p*ne Jak opanuję sztukę zmian, to spróbuję coś pokombinować, bo teraz to nawet nie wiem, jak nagłówek zmienić
Miałam kiedyś blog z biżu, wydawało mi się, że tam jakoś łatwiej było, bo udało mi się wtedy sporo zmienić. I więcej szablonów było dostępnych...

Heh, jak mi staty skoczyły po podaniu linka
Cytat:
Mi co do włosów tylko Fitomed odpisał, a Helfy czy Joanna nie, a szkoda, widocznie 67cm to dla nich nic Ja na FB nic nie powiązuję, bo to jakies chore, mam tylko zdjęcia, podstawowe info i wsio, chociaż tez myślałam, żeby jeszcze bardziej się ograniczyć
Mój chłop tak kiedyś palnął, że powinnam ambasadorką Joanny zostać, bo lubię ich produkty i używam, a włosy od kilku dobrych lat krótszych niż za tyłek nie miałam. Do tego mam tak samo na imię

No ale teraz to 'po ptokach'

Stary 2011-09-29, 23:01   #911
NaKrawedzi
Zakorzenienie

Cytat:
A czym ja tam się będę chwalić , to raptem kilka notatek...
A szablon tylko taki z gotowców mi się spodobał, reszta jakieś du*p*ne Jak opanuję sztukę zmian, to spróbuję coś pokombinować, bo teraz to nawet nie wiem, jak nagłówek zmienić
Miałam kiedyś blog z biżu, wydawało mi się, że tam jakoś łatwiej było, bo udało mi się wtedy sporo zmienić. I więcej szablonów było dostępnych...

Mój chłop tak kiedyś palnął, że powinnam ambasadorką Joanny zostać, bo lubię ich produkty i używam, a włosy od kilku dobrych lat krótszych niż za tyłek nie miałam. Do tego mam tak samo na imię

więcej szblonów jest tylko trzeba jakoś w to wejsc, a ja nie wiem jak xD tez wzięłam 1 lepszy z gotowców i został ale jak chcesz nagłówek zmienic?napis? nagłówek to sobie trzeba samemu w jakims programie zrobic ale ja nie umiem i chyba nigdy nie bd go mieć

Nakarm pieska

Wymienię
Stary 2011-09-29, 23:04   #912
niby nic
Zakorzenienie

Cytat:
Estelle, ja założyłam FB, bo miałam dość NK i ją skasowałam, a chciałam mieć jakiś kontakt ze znajomymi, żeby czasem zobaczyć co tam u nich, a stronę bloga założyłam z ciekawości jak to wyjdzie i czy mi to potrzebne w ogóle Możesz polubić mnie z tego swojego fejs-profilu, byłoby mi bardzo miło A jako kto mnie obserwujesz na Bloggerze? Bo widzę, że mam o jednego obserwatora więcej, ale nie widać go, pewnie obserwujesz anonimowo hehe
A co do współprac, jak masz więcej wejść na bloga i masz czym zachęcić firmę, to piszesz do nich, pytasz o możliwość współpracy, reklamujesz się, żeby dana firma wiedziała dlaczego akurat z Tobą jej się opłaca podjąć współpracę i na czym ona polega + do wglądu oczywiście link do bloga, nie zniechęcać się tylko pisać w końcu się ktoś znajdzie. MI pomaga to, że ja sie uczę w tym kierunku i mam w sumie teraz ok. 200 wejść dziennie na stronę, ale w porównaniu z innymi dziewczynami to nic

Heroldin, co szampon to biorę inny, nie tylko firmę, ale też innego rodzaju, ostatni szampon mam litrowy z Joanny i maskę z tej samej serii wygładzająco nawilżający z jedwabiem, bo swojego czasu włosy mi się zrobiły wiórowate... sama nie wiem czemu, ale walka łatwa nie była, ale się udala i obeszło się bez nożyczek, uff.... W sumie to najczęściej wybieram nawilżające lub do zniszczonych, a odżywkę mam zawsze do farbowanych.
Hehe specjalistka to może nie ale poradzić mogę z podkładu mój ulubiony pisałam na blogu (sypnę linkiem, mimo, że mam kose z dwoma moderatorami, ale ja byłam niewinna ) http://shopping-of-wena.blogspot.com...colorstay.html a tusz to może być Maybelline Colossal, używałam, ale recenzji nie mam, z takich jeszcze pogrubiających co miałam to może być http://shopping-of-wena.blogspot.com...ctor-2000.html Cążki kupowałam dawno, dawno temu bardzo dobre i niezbyt tanie, i o ile mnie pamięć nie myli w sklepie Dobrej Rady, ale już takich chyba nie ma, więc za pozostałe nie ręczę A obserwować na Bloggerze, to albo powinna być taka tabelka Dołącz do witryny jak u mnie po lewej, albo na górze w pasku pierwsze z lewej "obserwuj" i wsio ale trzeba mieć konto.
A ten puder z Vipery da sie dorwac gdzies w stacjonarnych sklepach? bo mnie zainteresowal, szukam wlasnie jakiegos pudru, taniego przede wszystkim

Cytat:
Tego to ja nie znam.

Cytat:
ja tez dawniej myslalam ze lumpki to tylko jakies szmaty, stare, przetarte, co byly modne 10 lat temu ale poszlam raz, potem drugi i troche rzeczy wykopałam, a w życiu bym nie powiedziala kiedys ze takie cos da sie dorwać w lumpkach

Cytat:

a jak powiedz mi co to ten puder od sympatycznej czy tam dobrej duszyczki (wiadomo o kim mowa ) używalas go juz? co on robi? ma drobinki jakies czy matowy jest?

no pasowałabys na ambasadorke tej firmy zawsze mozesz poczekac troche i zapuscic wlosy

Edytowane przez niby nic
Czas edycji: 2011-09-29 o 23:05
niby nic jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-09-29, 23:04   #913
Wena90
BAN stały

Cytat:

Wow, za tyłek, ja bym nie wytrzymała
Stary 2011-09-29, 23:14   #914
NaKrawedzi
Zakorzenienie

nn ten puder o który pytasz Asie to rozświetlacz

nasza Estelle to miała takie ładne, długie, zdrowe wlosy, że mogła na nich miliony zbic bez grania w totka i ścięła
ja bym Cię Asiu wzięła na ambasadorke moich kosmetyków do włosów i jeszcze spotkania z Tobą urządzała, żeby ludzie nie myśleli, że to fotomontaż czy peruka
serio mogłaś sie gdzieś zakręcić jak jeszcze miałas takie długie
w ogóle to max się dziwie, że ściętych włosów nie sprzedałałaś, moje kol za takie do tyłka brały po stówie

Nakarm pieska

Wymienię
Stary 2011-09-30, 00:13   #915
'Estelle'

Cytat:
więcej szblonów jest tylko trzeba jakoś w to wejsc, a ja nie wiem jak xD tez wzięłam 1 lepszy z gotowców i został ale jak chcesz nagłówek zmienic?napis? nagłówek to sobie trzeba samemu w jakims programie zrobic ale ja nie umiem i chyba nigdy nie bd go mieć
Nagłówek to może nawet i dałabym radę zrobić, ale nie wiem, gdzie go zmienić w kodzie html
Ale jest blog, na którym są podane różne bloggerowe tricki, jak będę miała czas, to poczyta, może co zrozumiem i pokombinuję wtedy

Wiem, że kiedyś były blogi z szablonami, ale to do starej wersji, czy coś. Muszę zgłębić temat.
Cytat:
Napisane przez niby nic Pokaż wiadomość
a jak powiedz mi co to ten puder od sympatycznej czy tam dobrej duszyczki (wiadomo o kim mowa ) używalas go juz? co on robi? ma drobinki jakies czy matowy jest?

no pasowałabys na ambasadorke tej firmy zawsze mozesz poczekac troche i zapuscic wlosy
Rozświetlacz z malutkimi drobinkami, prawie tafla - przeca to słynny rozświetlacz Blossoms z limitki Essence

Dzięki , zapuszczam
Cytat:
Wow, za tyłek, ja bym nie wytrzymała
Ieeee tam, takie za tyłek są jeszcze lajtowe, dopiero w okolicy kolan bardziej zaczynają wkurzać bo się człowiek w nie zaplątuje i przysiada je ciągle
Cytat:
nn ten puder o który pytasz Asie to rozświetlacz

nasza Estelle to miała takie ładne, długie, zdrowe wlosy, że mogła na nich miliony zbic bez grania w totka i ścięła
ja bym Cię Asiu wzięła na ambasadorke moich kosmetyków do włosów i jeszcze spotkania z Tobą urządzała, żeby ludzie nie myśleli, że to fotomontaż czy peruka
serio mogłaś sie gdzieś zakręcić jak jeszcze miałas takie długie
w ogóle to max się dziwie, że ściętych włosów nie sprzedałałaś, moje kol za takie do tyłka brały po stówie
Dzięki

Stówka mało, hehehehe...
Myślałam o sprzedaży, czytałam na sieci o firmach, które skupują, ale ostatecznie nie zdecydowałam się, za dużo zachodu z tym wysyłaniem, ocenianiem jakości itp., a wymagania mają takie, że hoho...

Stary 2011-09-30, 04:54   #916
Heroldin
Zakorzenienie

Cześć !

I czego Wy się śmiejecie, że chciałam kupić NK książkę ?! Poważnie - chciałam . Ale niestety - za droga. A tę pozycję to każdy powinien mieć w swojej domowej bibliotece. A tak na serio - rozejrzałam się wczoraj po księgarni i zdębiałam . Mogę jeszcze zrozumieć, że kilogram zrazówki kosztuje 35,oo, a kilogram cycków indyczych - 24,oo, ale żeby książki w takich zaporowych cenach były. Toż to o pomstę do nieba woła. Jeszcze w ubiegłym roku w tej księgarni był tłum. Wczoraj - ja i jedna panna, która o maturalne ćwiczenia z matematyki pytała. Koniec świata, koniec świata, jak nic ...

Cytat:
powiedz jak się spisuję, mi jakos trudno uwierzyc, że ten tusz może być taki dobry
Pewnie że powiem . Tylko sama wiesz, że moje opinie nie są miarodajne . Wyjątkowo krytyczna jestem

Cytat:
Kupiłam sobie fajną (fioletową) bluzkę w lumpku za 8 zł
A ja kurtkę do latania z psami, za 60,oo zł. Takie prawie wojskowe moro {ohyda straszliwa} , odpinana podpinka ocieplająca, i kaptur z plastikowym futerkiem. Do lasu fajna, bo i du*pa przykryta.

Cytat:
Napisane przez ImmortalLover Pokaż wiadomość
Mam już indeks

Witamy studentkę !

Cytat:
Aga, z lumpkami to tak jak z Polo Disco {albo Disco Polo} : nikt nie słucha, wszyscy twierdzą, że to kicz i szmira, godne jedynie wyśmiania, a jak zagrają jakiś utwór, to prawie wszyscy nucą, znając muzykę i słowa.
Ja do tego rodzaju sklepów nie chodziłam { i nie chodzę } tylko z dwóch powodu : nie umiem nic znaleźć w tym gąszczu na wieszakach i w dzikim tłumie dostaję prawie ksenofobii. Próbowałam parę razy . Bez rezultatu. Parę miesięcy temu, vis-a-vis lokalu mojej Psiapsióły otworzyli taki niewielki lumpek . Właścicielka i pracownice tego sklepu na obiady i kawę przychodzą. Stąd też i "znajomość". Poprosiłam żeby mi jakiejś kurtki poszukała i mam. Sama w życiu bym nie wypatrzyła.

Cytat:
O, dzięki za cynk. Podam dalej, bo to TŻ się zajmuje tą tematyką
O, ja to jestem już ekspertem w budowaniu domów . A przede wszystkim - w tym co można spartolić .

Cytat:
Napisane przez Estelle
Zaczynam żałować, że obcięłam włosy
Gupoty laska wygadujesz ! Ja uważam, że lepiej Ci w tych krótkich. Pamiętacie Dziewczyny jak Asia ślicznie wyglądała na tym zdjęciu zaraz po ścięciu włosów ? Cud, miód i malina !

Cytat:
Napisane przez Estelle
Mam nadzieję, że tusz się sprawdzi
Też na to liczę .
A - i zamówiłam na Allegro miniaturkę tuszu Chanel Inimitable Intense Mascara .

Cytat:
Napisane przez Estelle
Jeszcze nie byłam w Rossie od czasu wprowadzenia pędzlaków EcoTools,
W związku z moją, coraz bardziej pogłębiająca się chorobą Alzheimera, nie pamiętam nazwy firmy. Były różne rodzaje pędzlaków - grube i cienkie, w dwóch wersjach - jedne z raczkami z bambusa, drugie - z czarnymi, plastikowymi. Cena - 18,oo zł - 19.oo zł. Miałam w ręku taki do cieni, ale nie wzięłam, bo była na nim informacja : wyjatkowo miękki. Pomyślałam, że to do minerałków.

Cytat:
Napisane przez Estelle
A propos pękających, to widziałam, że się jakieś nowe kolory tych Lovely pojawiły
Ano ! W dwóch rzędach stały .

Cytat:
a Kasia mi pożałowała
Ale ta Kasia to skąpiradło i małpa ryża !

Cytat:
Napisane przez niby nic Pokaż wiadomość
zawsze mozesz poczekac troche i zapuscic wlosy
NIE !!!

Cholercia, znowu wczoraj widziałam buty, takie jakich szukam : powyżej łydki, cholewka z plastikowego materiału, noski i pięta obrobione nieprzemakalnym czymś, no i - antypoślizgowa podeszwa. Ale ... 240,oo zł. Trochę dużo, jak na hasanie z psami po lesie. Oglądałam też buty trekkingowe, rodem z Chin. Też prawie trzy stówy trzeba zapłacić. Ja się obwieszę !

Dzisiaj ładny dzień się zapowiada - pięknie wygwieżdżone niebo. Nawet pomachałam do Małej Niedźwiedzicy .

Miłego dnia
Stary 2011-09-30, 09:11   #917
Wena90
BAN stały

Estelle, to czemu ścięłaś i dokąd? ;> Ja chcę dobić do 75 cm i starczy hehe.
Stary 2011-09-30, 09:54   #918
Heroldin
Zakorzenienie

... bo Jej mąż nową sex zabawę wymyślił : Na Neandertalczyka .
Obalał Ją na podłogę i za włosy po całym mieszkaniu ciągał . Co miała bidulka robić ?! Ścięła.
Sorki, jam wyposzczona i tylko jedno mi w głowie .
Stary 2011-09-30, 10:33   #919
Wena90
BAN stały

Ja też wyposzczona, bo nie mogę, ale od poniedziałku już się ogarnę żeby głupie myśli mi po głowie nie chodziły
Zaraz sobie zaaplikuję olejek rycynowy na łeb, czepek i będę w nim straszyć cały dzień hehe, planuję zakup olejku kokosowego, bo póki co to używałam nafty kosmetycznej.
Stary 2011-09-30, 10:34   #920
ImmortalLover
Zakorzenienie

O teraz jednak Asia mogę zobaczyć bloga

Miałam iść z kol na inaugurację,ale chyba zostanę w domu i posprzątam w kuchni i łazienkach,bo aż strach cokolwiek robić...

Zawartość torebki dzieli się na części: "powinnam" , "mam" i "a skąd się to wzięło?".

Stary 2011-09-30, 15:35   #921
NaKrawedzi
Zakorzenienie

Cytat:
Stówka mało, hehehehe...
Myślałam o sprzedaży, czytałam na sieci o firmach, które skupują, ale ostatecznie nie zdecydowałam się, za dużo zachodu z tym wysyłaniem, ocenianiem jakości itp., a wymagania mają takie, że hoho...
ale one nie miały takich włosów jak Ty i sprzedawały w salonie w którym ścięły, więc lepiej wziąć stówke niż nie

Cytat:
Cześć !

I czego Wy się śmiejecie, że chciałam kupić NK książkę ?! Poważnie - chciałam . Ale niestety - za droga. A tę pozycję to każdy powinien mieć w swojej domowej bibliotece. A tak na serio - rozejrzałam się wczoraj po księgarni i zdębiałam . Mogę jeszcze zrozumieć, że kilogram zrazówki kosztuje 35,oo, a kilogram cycków indyczych - 24,oo, ale żeby książki w takich zaporowych cenach były. Toż to o pomstę do nieba woła. Jeszcze w ubiegłym roku w tej księgarni był tłum. Wczoraj - ja i jedna panna, która o maturalne ćwiczenia z matematyki pytała. Koniec świata, koniec świata, jak nic ...

Pewnie że powiem . Tylko sama wiesz, że moje opinie nie są miarodajne . Wyjątkowo krytyczna jestem

A ja kurtkę do latania z psami, za 60,oo zł. Takie prawie wojskowe moro {ohyda straszliwa} , odpinana podpinka ocieplająca, i kaptur z plastikowym futerkiem. Do lasu fajna, bo i du*pa przykryta.

Aga, z lumpkami to tak jak z Polo Disco {albo Disco Polo} : nikt nie słucha, wszyscy twierdzą, że to kicz i szmira, godne jedynie wyśmiania, a jak zagrają jakiś utwór, to prawie wszyscy nucą, znając muzykę i słowa.
Ja do tego rodzaju sklepów nie chodziłam { i nie chodzę } tylko z dwóch powodu : nie umiem nic znaleźć w tym gąszczu na wieszakach i w dzikim tłumie dostaję prawie ksenofobii. Próbowałam parę razy . Bez rezultatu. Parę miesięcy temu, vis-a-vis lokalu mojej Psiapsióły otworzyli taki niewielki lumpek . Właścicielka i pracownice tego sklepu na obiady i kawę przychodzą. Stąd też i "znajomość". Poprosiłam żeby mi jakiejś kurtki poszukała i mam. Sama w życiu bym nie wypatrzyła.

Gupoty laska wygadujesz ! Ja uważam, że lepiej Ci w tych krótkich. Pamiętacie Dziewczyny jak Asia ślicznie wyglądała na tym zdjęciu zaraz po ścięciu włosów ? Cud, miód i malina !

Też na to liczę .
A - i zamówiłam na Allegro miniaturkę tuszu Chanel Inimitable Intense Mascara .

Ale ta Kasia to skąpiradło i małpa ryża !

Dzisiaj ładny dzień się zapowiada - pięknie wygwieżdżone niebo. Nawet pomachałam do Małej Niedźwiedzicy .

Miłego dnia
dlatego ja wolę iść do biblioteki

no i dobrze, że krytyczna jesteś, wiecej mi kasy w portfelu zostanie

haha przy disco polo się fajnie bawi i każdy zna tekst
tez nie chodze po lumpkach, bo za leniwa jestem na szukanie, a i nigdy nie widziałam nic co by mnie zauroczyło, ja lubię jaki wisi przede mną czyściutkie i lśniące na wieszaczku w sklepie

wiadomo, że ślicznie, ale i tak szkoda takich włosów

ja chyba nigdy nie skuszę się na tusz z wyższej półki, bo mi wiecznie szkoda kasy

no właśnie skąpa ryża małpa z Ciebie! (żartuję)ale ja też ostatnio mi nawet kol zwróciła uwagę, że skąpa jestem

ja nie umiem zobaczyc na niebie żadnych niedźwiedzic,wozów
Cytat:
Obalał Ją na podłogę i za włosy po całym mieszkaniu ciągał . Co miała bidulka robić ?! Ścięła.

---------- Dopisano o 15:35 ---------- Poprzedni post napisano o 15:31 ----------

wstawili do mojej natury szafe catrice miejsce na limitke puste, ale szafa w miare uzupełniona nie umiem sobie przypomniec co tam wczesniej za szafa stała, bo te co pamiętam są
w innej drogerii widziałam nowosci essence ale nic nie kupiłam

Nakarm pieska

Wymienię
Stary 2011-09-30, 15:49   #922
ImmortalLover
Zakorzenienie

Ojj NK nic nie kupiłaś? Toż to grzech

Stary 2011-09-30, 16:10   #923
NaKrawedzi
Zakorzenienie

Cytat:
Ojj NK nic nie kupiłaś? Toż to grzech
nie mam juz gdzie tego trzymać

skumajcie, że wyjęłam ze skrzynki koperte wysłaną pocztą ale bez nadawcy, otwiearam a tam próbki kosmetyków do włosów chihtsai. Ja nie wiem skąd oni mieli mój adres i jak to wysłali bez podania adresu zwrotnego, no ale dostałam fajne próbki za friko

Nakarm pieska

Wymienię
Stary 2011-09-30, 17:25   #924
ImmortalLover
Zakorzenienie

Szczęściara namierzyli Cię sami

Stary 2011-09-30, 17:29   #925
NaKrawedzi
Zakorzenienie

Cytat:
Szczęściara namierzyli Cię sami
hah, dzisiaj dostałam jeszcze paczke z 1 współpracy

Nakarm pieska

Wymienię
Stary 2011-09-30, 17:51   #926
Finlora
Zakorzenienie

Ale jestem ściorana

Ja lubię łazić po lumpkach bo jak mam wydać na jedną nową bluzkę 5 dych to za tę cenę mogę mieć czasami i 10 równie fajnych
A disco polo nie znoszę

Nie zapomnę jak w zeszłym roku kupiłam sobie na targu taką dłuższą kurtkę zimową za 180 zł a kilka dni weszłam do lumpka i za 20 zł kupiłam świetny płaszczyk, w którym przechodziłam całą zimę - a tamtej kurtki ani razu na sobie nie miałam
Stary 2011-09-30, 18:35   #927
NaKrawedzi
Zakorzenienie

ostatnio kładę olej kokosowy pod oczy na noc, chyba nie ma żadnych przeciwskazań? jak myslicie?

Nakarm pieska

Wymienię
Stary 2011-09-30, 18:40   #928
Finlora
Zakorzenienie

Cytat:

Nie wiem jak mogłam to przegapić

Dzisiaj trzeci odcinek Wampirów a ja jeszcze nawet drugiego nie oglądałam
Stary 2011-09-30, 20:56   #929
'Estelle'

Cytat:
Cześć !

Niestety... im mniej nabywców, tym książki droższe, żeby cały ten kram utrzymać.
Poza tym zawsze lepiej kupić taniej w internecie. Albo chociaż po sieciówkach.

Cytat:
Dziękować Sam mistrz-fryzjer stwierdził, że odmłodniałam

Cytat:
W związku z moją, coraz bardziej pogłębiająca się chorobą Alzheimera, nie pamiętam nazwy firmy. Były różne rodzaje pędzlaków - grube i cienkie, w dwóch wersjach - jedne z raczkami z bambusa, drugie - z czarnymi, plastikowymi. Cena - 18,oo zł - 19.oo zł. Miałam w ręku taki do cieni, ale nie wzięłam, bo była na nim informacja : wyjatkowo miękki. Pomyślałam, że to do minerałków.
A może to były For Your Beauty?

Cytat:
Estelle, to czemu ścięłaś i dokąd? ;> Ja chcę dobić do 75 cm i starczy hehe.
Ścięłam, bo po pojawieniu się małego demona na świecie trochę czasu mi brakowało Do tego już były naprawdę za długie i bardzo uciążliwe w życiu codziennym, a na tle hormonalnym trochę zaczęły mi wypadać

Obcięłam na króciutko, bob do ucha.
Cytat:

No ja też wyposzczona trochę z wiadomych powodów, ale... ... przegląd już był, czas na testy
Cytat:
O teraz jednak Asia mogę zobaczyć bloga
Właśnie się zorientowałam, że mam profil niepubliczny i nie widać
Cytat:
ale one nie miały takich włosów jak Ty i sprzedawały w salonie w którym ścięły, więc lepiej wziąć stówke niż nie

wiadomo, że ślicznie, ale i tak szkoda takich włosów

wstawili do mojej natury szafe catrice miejsce na limitke puste, ale szafa w miare uzupełniona nie umiem sobie przypomniec co tam wczesniej za szafa stała, bo te co pamiętam są
w innej drogerii widziałam nowosci essence ale nic nie kupiłam
W moim mieście widziałam ogłoszenia o skupie włosów u fryzjera, ale płacili 200 zł za kg, śmiech na sali...
W sieci za taką długość płacą nawet 3000, tyle, że mają być niefarbowane, nieporozdwajane i coś tak coś tam... Sotetecznie zostały w domu

Dzwoniłam kiedyś w odpowiedzi na ogłoszenie w gazecie - poszukiwane modelki z długimi włosami do pokazu, płatne nawet do 5000. Ale okazało się, że chodzi o pokaz ekstremalnie krótkich włosów A ja durna myślałam, że będą mi koka upinać... Oczywiście to, co obcięte zostawało na miejscu... po fakcie zapewne przerabiane na peruki

Dziękować

Może zamiast Manhattanu ta szafa? Albo za Color Avenue?
Cytat:
skumajcie, że wyjęłam ze skrzynki koperte wysłaną pocztą ale bez nadawcy, otwiearam a tam próbki kosmetyków do włosów chihtsai. Ja nie wiem skąd oni mieli mój adres i jak to wysłali bez podania adresu zwrotnego, no ale dostałam fajne próbki za friko
Ale superowo, też bym tak chciała
One chyba mają całkiem porządne składy, nie?
Coś kojarzę, że na włosowym był kiedyś taki wątek...
Cytat:
hah, dzisiaj dostałam jeszcze paczke z 1 współpracy
Ty to masz szczęscie
Wygrywadz bez przerwy w rozdaniach, teraz współpraca, pochwal się co dostałaś...
A ja lecę pisać notki...
Cytat:
ostatnio kładę olej kokosowy pod oczy na noc, chyba nie ma żadnych przeciwskazań? jak myslicie?
Raczej nie. Tam nie ma porów, to się skóra nie zapcha. Bo na resztę twarzy odradzam, podobno jest wysoce komodogenny.
Cytat:
Dzisiaj trzeci odcinek Wampirów a ja jeszcze nawet drugiego nie oglądałam
JakichWampirów? Pamiętniki?

Stary 2011-09-30, 21:11   #930
Finlora
Zakorzenienie

Cytat:
JakichWampirów? Pamiętniki?
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości