|
|
#901 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosomaniaczki cz. VIII
Dzięki !
Podkładu nie znam , a Max Factor {każdy} bardzo podrażnia mi oczy. Zresztą, podkłady od MF też do du*py . Szkoda z tymi cążkami. Mam w domu trzy sztuki, ale już tępe . Nikt nie umie naostrzyć . W sklepach same badziewie. Myślałam, że znasz jakąś specjalistyczną hurtownię. Tego to ja nie znam. Chciałam Ci dzisiaj kupić w prezencie Kubusia Puchatka , ale nie kupiłam, bo cena 42,oo zł. Sama sobie kup Cytat:
Cytat:
Co prawda, to prawda - trudno nam dogodzić. Kupiłam dzisiaj tusz Lovely - Collagen Wear . Maznę się w sobotę. Odkryłam drugiego Rossmanna. Nie dosyć, że jest w nim stoisko z winem, to i pędzelaki są. |
||
|
|
|
|
#902 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() żałuj, że nie znasz tej bajki, to moje dziecinstwo ![]() słynne 'Arturze zrób mi loda' ![]() ![]() http://www.youtube.com/watch?v=S6tXh...eature=related haha słodko ![]() ale zdzierają ![]() sama sobie nie kupię ![]() ![]() miałam kiedys taką dużą maskotke kubusia puchatka ![]() ![]() wiem^^ dobrze, że moje ciało tak nie wymyśla jak twarz ![]() powiedz jak się spisuję, mi jakos trudno uwierzyc, że ten tusz może być taki dobry |
|
|
|
|
|
#903 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Ściorana jestem ![]() Kupiłam sobie fajną (fioletową) bluzkę w lumpku za 8 zł, jutro jest połowę taniej ale nie chciałam ryzykować, żeby sprzątnął mi ją ktoś sprzed nosa ![]() Poza tym (i to najważniejsze) dobra gabarytowo
|
|||
|
|
|
|
#904 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
Piszę z nowego lokum, ale nie dam rady Was nadrobić,bo padam na pysk.Mam już indeks, zaraz będą porządki generalna ![]() Asia zaraz sprawdzę Twojego bloga
|
|
#905 |
|
Zakorzenienie
|
Wiecie co, a propos lumpków - u mnie w pracy w życiu nie mogłabym się nikomu przyznać, że czasami kupuję tam ubrania
Ostatnio któraś z dziewczyn z oburzeniem zaczęła opowiadać, że niedaleko nas otworzyli lumpeks (na miejscu jej ulubionego sklepu) i od razu wszystkie zaczęły zbiorowo oburzać, że jak tak można, że to okropne, że one sobie nie wyobrażają jak można tam coś kupić itd. A ja lubię sobie zajrzeć do lumpka bo można znaleźć naprawdę fajne rzeczy za parę groszy i przede wszystkim takie (to lubię najbardziej), w których nie zobaczę za chwilę 10 innych dziewczyn na mieście
|
|
|
|
|
#906 |
|
BAN stały
|
Ufff to dobrze, że ja nie mam tak wymagającej skóry
Podkładów MF nie używałam, wolę Revlona, mi służy, a z MF zrezygnuję, bo nie chcę przykładać reki do testów na zwierzętach.
|
|
|
|
|
#907 | |||||||
|
The Pink Power Mołderajtor
|
Cytat:
![]() A to była jedna z pierwszych książek, jakie przeczytałam samodzielnie. Cytat:
Cytat:
![]() Fb ostatecznie mogłabym założyć, ale jakoś nie mam przekonania. Jeszcze większe szpiegostwo niż na nk Pozostanę na fejk-profilu, do którego nota bene też nie zaglądam Obserwuję jako Darkness , nieanonimowo, ale nie mam awatara. Nie wiem natomiast, czy po wejściu na profil wyświetla się lista blogów, czy nie. Jeszcze nie rozkminiam za bardzo bloggera.Dziękuję za wskazówki dot. współpracy. Zaczynam żałować, że obcięłam włosy Link ![]() Cytat:
Cytat:
Jeszcze nie byłam w Rossie od czasu wprowadzenia pędzlaków EcoTools, ale pewnie w najbliższym czasie się wybiorę , muszę sobie sprawić różowego pękacza ![]() A propos pękających, to widziałam, że się jakieś nowe kolory tych Lovely pojawiły ![]() Cytat:
Dawaj fote ![]() Cytat:
|
|
|
|
#908 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a w łeb chcesz za taki sam szablon! juz zaczęłaś prowadzic, czemu się nie chwaliłaś? ![]()
|
|
|
|
|
|
#909 |
|
BAN stały
|
Mi co do włosów tylko Fitomed odpisał, a Helfy czy Joanna nie, a szkoda, widocznie 67cm to dla nich nic
Ja na FB nic nie powiązuję, bo to jakies chore, mam tylko zdjęcia, podstawowe info i wsio, chociaż tez myślałam, żeby jeszcze bardziej się ograniczyć
|
|
|
|
|
#910 | ||
|
|
Cytat:
, to raptem kilka notatek...A szablon tylko taki z gotowców mi się spodobał, reszta jakieś du*p*ne Jak opanuję sztukę zmian, to spróbuję coś pokombinować, bo teraz to nawet nie wiem, jak nagłówek zmienić ![]() Miałam kiedyś blog z biżu, wydawało mi się, że tam jakoś łatwiej było, bo udało mi się wtedy sporo zmienić. I więcej szablonów było dostępnych... Heh, jak mi staty skoczyły po podaniu linka ![]() Cytat:
No ale teraz to 'po ptokach'
|
|
|
|
#911 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale jak chcesz nagłówek zmienic?napis? nagłówek to sobie trzeba samemu w jakims programie zrobic ale ja nie umiem i chyba nigdy nie bd go mieć
|
|
|
|
|
|
#912 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo mnie zainteresowal, szukam wlasnie jakiegos pudru, taniego przede wszystkim ![]() Cytat:
Cytat:
ale poszlam raz, potem drugi i troche rzeczy wykopałam, a w życiu bym nie powiedziala kiedys ze takie cos da sie dorwać w lumpkach ![]() Cytat:
powiedz mi co to ten puder od sympatycznej czy tam dobrej duszyczki (wiadomo o kim mowa ) używalas go juz? co on robi? ma drobinki jakies czy matowy jest? ![]() no pasowałabys na ambasadorke tej firmy zawsze mozesz poczekac troche i zapuscic wlosy
Can we pretend that airplanes in the night sky are like shooting stars I could really use a wish right now..♪ Edytowane przez niby nic Czas edycji: 2011-09-29 o 23:05 |
||||
|
|
|
|
#913 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
|
#914 |
|
Zakorzenienie
|
nn ten puder o który pytasz Asie to rozświetlacz
![]() nasza Estelle to miała takie ładne, długie, zdrowe wlosy, że mogła na nich miliony zbic bez grania w totka i ścięła ![]() ja bym Cię Asiu wzięła na ambasadorke moich kosmetyków do włosów i jeszcze spotkania z Tobą urządzała, żeby ludzie nie myśleli, że to fotomontaż czy peruka ![]() serio mogłaś sie gdzieś zakręcić jak jeszcze miałas takie długie w ogóle to max się dziwie, że ściętych włosów nie sprzedałałaś, moje kol za takie do tyłka brały po stówie |
|
|
|
|
#915 | |||
|
|
Cytat:
![]() Ale jest blog, na którym są podane różne bloggerowe tricki, jak będę miała czas, to poczyta, może co zrozumiem i pokombinuję wtedy ![]() Wiem, że kiedyś były blogi z szablonami, ale to do starej wersji, czy coś. Muszę zgłębić temat. Cytat:
- przeca to słynny rozświetlacz Blossoms z limitki Essence ![]() Dzięki ![]() Ieeee tam, takie za tyłek są jeszcze lajtowe, dopiero w okolicy kolan bardziej zaczynają wkurzać bo się człowiek w nie zaplątuje i przysiada je ciągle ![]() Cytat:
Stówka mało, hehehehe... Myślałam o sprzedaży, czytałam na sieci o firmach, które skupują, ale ostatecznie nie zdecydowałam się, za dużo zachodu z tym wysyłaniem, ocenianiem jakości itp., a wymagania mają takie, że hoho...
|
|
|
|
#916 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cześć !
I czego Wy się śmiejecie, że chciałam kupić NK książkę ?! Poważnie - chciałam . Ale niestety - za droga. A tę pozycję to każdy powinien mieć w swojej domowej bibliotece. A tak na serio - rozejrzałam się wczoraj po księgarni i zdębiałam . Mogę jeszcze zrozumieć, że kilogram zrazówki kosztuje 35,oo, a kilogram cycków indyczych - 24,oo, ale żeby książki w takich zaporowych cenach były. Toż to o pomstę do nieba woła. Jeszcze w ubiegłym roku w tej księgarni był tłum. Wczoraj - ja i jedna panna, która o maturalne ćwiczenia z matematyki pytała. Koniec świata, koniec świata, jak nic ... Cytat:
![]() A ja kurtkę do latania z psami, za 60,oo zł. Takie prawie wojskowe moro {ohyda straszliwa} , odpinana podpinka ocieplająca, i kaptur z plastikowym futerkiem. Do lasu fajna, bo i du*pa przykryta. ![]() Witamy studentkę ! Cytat:
Ja do tego rodzaju sklepów nie chodziłam { i nie chodzę } tylko z dwóch powodu : nie umiem nic znaleźć w tym gąszczu na wieszakach i w dzikim tłumie dostaję prawie ksenofobii. Próbowałam parę razy . Bez rezultatu. Parę miesięcy temu, vis-a-vis lokalu mojej Psiapsióły otworzyli taki niewielki lumpek . Właścicielka i pracownice tego sklepu na obiady i kawę przychodzą. Stąd też i "znajomość". Poprosiłam żeby mi jakiejś kurtki poszukała i mam. Sama w życiu bym nie wypatrzyła. O, ja to jestem już ekspertem w budowaniu domów Cytat:
Cytat:
A - i zamówiłam na Allegro miniaturkę tuszu Chanel Inimitable Intense Mascara . Cytat:
Cytat:
Ale ta Kasia to skąpiradło i małpa ryża ! NIE !!! Cholercia, znowu wczoraj widziałam buty, takie jakich szukam : powyżej łydki, cholewka z plastikowego materiału, noski i pięta obrobione nieprzemakalnym czymś, no i - antypoślizgowa podeszwa. Ale ... 240,oo zł. Trochę dużo, jak na hasanie z psami po lesie. Oglądałam też buty trekkingowe, rodem z Chin. Też prawie trzy stówy trzeba zapłacić. Ja się obwieszę ! Dzisiaj ładny dzień się zapowiada - pięknie wygwieżdżone niebo. Nawet pomachałam do Małej Niedźwiedzicy .Miłego dnia |
||||||
|
|
|
|
#917 |
|
BAN stały
|
Estelle, to czemu ścięłaś i dokąd? ;> Ja chcę dobić do 75 cm i starczy hehe.
|
|
|
|
|
#918 |
|
Zakorzenienie
|
... bo Jej mąż nową sex zabawę wymyślił : Na Neandertalczyka
Obalał Ją na podłogę i za włosy po całym mieszkaniu ciągał . Co miała bidulka robić ?! Ścięła. Sorki, jam wyposzczona i tylko jedno mi w głowie .
|
|
|
|
|
#919 |
|
BAN stały
|
Ja też wyposzczona, bo nie mogę, ale od poniedziałku już się ogarnę żeby głupie myśli mi po głowie nie chodziły
![]() Zaraz sobie zaaplikuję olejek rycynowy na łeb, czepek i będę w nim straszyć cały dzień hehe, planuję zakup olejku kokosowego, bo póki co to używałam nafty kosmetycznej. |
|
|
|
|
#920 |
|
Zakorzenienie
|
O teraz jednak Asia mogę zobaczyć bloga
![]() Miałam iść z kol na inaugurację,ale chyba zostanę w domu i posprzątam w kuchni i łazienkach,bo aż strach cokolwiek robić...
|
|
#921 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() no i dobrze, że krytyczna jesteś, wiecej mi kasy w portfelu zostanie ![]() haha przy disco polo się fajnie bawi i każdy zna tekst ![]() tez nie chodze po lumpkach, bo za leniwa jestem na szukanie, a i nigdy nie widziałam nic co by mnie zauroczyło, ja lubię jaki wisi przede mną czyściutkie i lśniące na wieszaczku w sklepie ![]() wiadomo, że ślicznie, ale i tak szkoda takich włosów ![]() ja chyba nigdy nie skuszę się na tusz z wyższej półki, bo mi wiecznie szkoda kasy ![]() no właśnie skąpa ryża małpa z Ciebie! )ale ja też ostatnio mi nawet kol zwróciła uwagę, że skąpa jestem![]() ja nie umiem zobaczyc na niebie żadnych niedźwiedzic,wozów ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:35 ---------- Poprzedni post napisano o 15:31 ---------- wstawili do mojej natury szafe catrice miejsce na limitke puste, ale szafa w miare uzupełniona nie umiem sobie przypomniec co tam wczesniej za szafa stała, bo te co pamiętam są![]() w innej drogerii widziałam nowosci essence ale nic nie kupiłam
|
|||
|
|
|
|
#922 |
|
Zakorzenienie
|
Ojj NK nic nie kupiłaś?
Toż to grzech
|
|
#923 |
|
Zakorzenienie
|
nie mam juz gdzie tego trzymać
![]() skumajcie, że wyjęłam ze skrzynki koperte wysłaną pocztą ale bez nadawcy, otwiearam a tam próbki kosmetyków do włosów chihtsai. Ja nie wiem skąd oni mieli mój adres i jak to wysłali bez podania adresu zwrotnego, no ale dostałam fajne próbki za friko
|
|
|
|
|
#924 |
|
Zakorzenienie
|
Szczęściara
namierzyli Cię sami
|
|
#925 |
|
Zakorzenienie
|
hah, dzisiaj dostałam jeszcze paczke z 1 współpracy
|
|
|
|
|
#926 |
|
Zakorzenienie
|
Ale jestem ściorana
![]() Ja lubię łazić po lumpkach bo jak mam wydać na jedną nową bluzkę 5 dych to za tę cenę mogę mieć czasami i 10 równie fajnych ![]() A disco polo nie znoszę ![]() Nie zapomnę jak w zeszłym roku kupiłam sobie na targu taką dłuższą kurtkę zimową za 180 zł a kilka dni weszłam do lumpka i za 20 zł kupiłam świetny płaszczyk, w którym przechodziłam całą zimę - a tamtej kurtki ani razu na sobie nie miałam
|
|
|
|
|
#927 |
|
Zakorzenienie
|
ostatnio kładę olej kokosowy pod oczy na noc, chyba nie ma żadnych przeciwskazań? jak myslicie?
|
|
|
|
|
#928 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie wiem jak mogłam to przegapić Dzisiaj trzeci odcinek Wampirów a ja jeszcze nawet drugiego nie oglądałam
|
|
|
|
|
|
#929 | ||||||||
|
|
Cytat:
Poza tym zawsze lepiej kupić taniej w internecie. Albo chociaż po sieciówkach. Cytat:
Cytat:
Cytat:
Do tego już były naprawdę za długie i bardzo uciążliwe w życiu codziennym, a na tle hormonalnym trochę zaczęły mi wypadać ![]() Obcięłam na króciutko, bob do ucha. Cytat:
No ja też wyposzczona trochę z wiadomych powodów, ale... ... przegląd już był, czas na testy Właśnie się zorientowałam, że mam profil niepubliczny i nie widać ![]() Cytat:
W sieci za taką długość płacą nawet 3000, tyle, że mają być niefarbowane, nieporozdwajane i coś tak coś tam... Sotetecznie zostały w domu ![]() Dzwoniłam kiedyś w odpowiedzi na ogłoszenie w gazecie - poszukiwane modelki z długimi włosami do pokazu, płatne nawet do 5000. Ale okazało się, że chodzi o pokaz ekstremalnie krótkich włosów A ja durna myślałam, że będą mi koka upinać... Oczywiście to, co obcięte zostawało na miejscu... po fakcie zapewne przerabiane na peruki ![]() Dziękować Może zamiast Manhattanu ta szafa? Albo za Color Avenue? Cytat:
![]() One chyba mają całkiem porządne składy, nie? Coś kojarzę, że na włosowym był kiedyś taki wątek... Ty to masz szczęscie ![]() Wygrywadz bez przerwy w rozdaniach, teraz współpraca, pochwal się co dostałaś... A ja lecę pisać notki... Cytat:
JakichWampirów? Pamiętniki?
|
|
|
|
#930 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:15.

, ale nie kupiłam, bo cena 42,oo zł. Sama sobie kup 

A obserwować na Bloggerze, to albo powinna być taka tabelka Dołącz do witryny jak u mnie po lewej, albo na górze w pasku pierwsze z lewej "obserwuj" i wsio