|
|
#1171 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zazdrośnice - część 42.! :-)
Cytat:
coś pysznego ! każdemu z nas starczyło na dwie pełne michy
|
|
|
|
|
#1172 |
|
Wtajemniczenie
|
cześć
![]() U mnie wszystko jak na razie się sypie. 22 dni do ślubu - powinnam się cieszyć, a tym czasem to TŻ przejął rolę rozhisteryzowanej panny młodej i wszystko załatwia a ja siedzę w domu i bęczę. Może kiedyś opiszę, ale jak na razie mam doła jak stodoła. Nie mogę widywać mojej malutkiej Natalki i serce mi peka
|
#1173 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień Dobry
mamy piątekClaris ja również się bardzo cieszę, że pomiędzy Wami miłość kwitnie ![]() Stygmatku zapowiada się baaardzo miły dzień super![]() my dzisiaj w pracy też organizujemy dzień chłopaka - dostaną po małpce jakiegoś alkoholu - w sumie tak symbolicznie, ale na pewno się ucieszą ![]() mąż został obudzony przeze mnie buziakiem i życzeniami jeszcze mu kupię jakieś bokserki i zrobie mu coś dobrego na obiad (zależy o której będę w domu ), a na wieczór dobre winko i film![]() elena smutne, że przygotowania tyle nerwów Was kosztują - mam nadzieję, że wszystko zostanie przygotowane na czas i szybko zleci do ślubu. Ślub będzie udany, weselisko niesamowite a potem w szczęściu, zdrowiu życie we dwoje
RAZEM ![]() "Właściwie już samo życie jest podróżą w czasie. To tylko kwestia szybkości..." Edytowane przez osz rety Czas edycji: 2011-09-30 o 08:14 |
|
|
|
#1174 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() arrakis ![]() Olka, ale Cię słodziak podpuszcza "na chłopaka" ![]() Najka, nie mów hop, wiesz już, że Twój TŻ potrafi niezauważenie odprowadzać pieniądze na prezenty, soł... bi priperd ![]() Ale mi zimno!!! Wyubierałam się do pracy, ale i tak marznę, więc znowu siedzę z czajnikiem na kolanach Wczoraj widziałam się z D., pojechaliśmy na ruiny zamku, popatrzyliśmy na miasto z góry, super żałuję, że miałam taki kiepski nastrój, ale zdecydowanie go poprawił później już mieliśmy się rozjechać do domów, więc wysiadał ode mnie z samochodu ponad godzinę nie mogliśmy się od siebie odkleić, serio... patrzył na mnie tak... intensywnie powiedział, że chciałby rozszyfrować moje spojrzenie, pytał, o czym myślę. To było doświadczenie niemal poza ciałem ciało swoją drogą W ogóle tak mnie zaskoczył, że myślałam, że z fotela spadnę. Pamiętacie, jak wyrażałam swoje obawy o jego reakcję na stan mojej cery no i tak siedzimy, latarnia akurat świeciła mi w oczy, więc wszystko było widać... A on mnie głaska po policzku, patrzy tak na mnie i nagle mówi: "Ale masz gładziutką cerę, jak u niemowlaczka" nie wytrzymałam i się zaczęłam śmiać ![]() Jeszcze Wam powiem dwa żarciki dzisiejsze mojego kolegi z pracy jedziemy już do Tarnowa, ja patrzę w okno, on prowadzi i nagle otwiera drzwi od swojej strony i mówi do mnie: "Ej, to ja za chwilkę wrócę" byłam w takim szoku, że załapałam dopiero po chwili bo obok mamy giełdę owocowo-warzywną. No i wraca i mówi: "Sorry, nie mieli cytryn, ale przywiozłem Ci też coś zdrowego" i kładzie przede mną... kapustę
|
|
#1175 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Cytat:
![]() Fajnie tak ![]() Cytat:
Ja też Już? ![]() Szok Jak to zleciało... TŻ dziś rano do mnie z pytaniem: "A Ty na randkę idziesz czy do pracy?" Chyba za dobrze dziś wyglądam
I tak płynie czas... I dzień do dnia niepodobny... Edytowane przez magda2109 Czas edycji: 2011-10-04 o 09:25 |
||
|
|
|
#1176 | |
|
Zakorzenienie
|
to tak jak ja
Cytat:
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() |
|
|
|
|
#1177 |
|
MBZ♥
|
Osz to miły wieczór się zapowiada
![]() Smerfetko dobranoc ![]() Ilsa nawet mi nic nie pisz bo mi ślinianki nie nadążają ![]() Elena ostatnie tyg-dni przed ślubem są przeważnie nerwowe-to marne pocieszenie ale wytrzymaj jeszcze trochę i nie daj się dołom![]() Justyś no widzisz oni takich rzeczy nie widzą chyba, że same się wygadamy![]() Magda odrobina zazdrości jeszcze nikomu nie zaszkodziła
Edytowane przez BYou Czas edycji: 2011-09-30 o 08:18 |
|
|
|
#1178 |
|
Zakorzenienie
|
Elena, co się dzieje?
![]() By, Twój mąż powoduje, że inni faceci coraz gorzej wypadają zawsze mi się marzyły kwiaty kurierem
|
|
#1179 |
|
Zakorzenienie
|
Justyna, no przecież Ci pisałyśmy, że facet widzi nas inaczej
i teraz sama na własnej skórze tego doświadczyłaś cudownie się czyta opis Twoich randek![]() Arrakis piękne zdjęcia Magda trzeba było powiedzieć, że masz randkę
|
#1180 |
|
Zakorzenienie
|
Justyna, fajnego masz kolegę
![]() I zgadzam się co do Męża BYou Stawiam go często za przykład mojemu TŻ-owi ![]() ![]()
|
#1181 |
|
Zakorzenienie
|
A, właśnie!!! Claris, jak ja się strasznie, przeogromnie cieszę, że Wam się układa!!!
|
|
#1182 |
|
Zakorzenienie
|
śpię, mam mega w✂✂✂✂a i PMS'a do tego
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() |
|
|
|
#1183 |
|
Zakorzenienie
|
Spoko, ja od kilku dni mam PMS'a, a jestem w środku cyklu, więc to już dopiero hardcore
Wszystko mnie wkurza bez powodu...
|
#1184 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ej, tak sobie myślę, jak na zlot wszystkie przyjadą z PMS-em, to Carmi będzie musiała później się rozliczać z ubezpieczalnią ![]() A ja w ramach dnia chłopaka i za karę za straszenie mnie w samochodzie, zawędziłam koledze bułkę
|
|
|
#1185 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1186 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny potrzebuję jakiegos supelementu na porost pazurów i ich wzmocnienei (sa w fatalnym stanie) i na porost kudłów moga byc 2 różne nie za drogie
|
|
|
#1188 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a na paznokcie nic nie poradzę, bo mam ten sam problem, chociaż pokupiłam różnych odżywek z L'oreala i Astora, ale brak mi systematyczności, więc ciężko stwierdzić, czy działają. Na pewno utwardzacz chyba taki niebieski z Sally Hansen działa, bo kiedyś mi pazury odratował.Magda, szynkę mu skradłam z półki w lodówce i majonez też
|
|
|
#1189 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1190 |
|
MBZ♥
|
ja kupiłam teraz biotynę
zobaczymy co poradzi na moje wypadanie włosów:/moje paznokcie po żelach były jak papier, ale smaruje tą odżywką z eveline i jest lepiej. |
|
|
|
#1191 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to znaczy prezent dostałam wcześniej i powiedziałam mu wtedy: "A teraz nie będę wiedzieć, że wiesz, kiedy mam urodziny! Musisz to zaznaczyć choć kwiatkiem!" i co? I nico - dostałam życzenia ;P A we Włoszech dał mi kilka razy kwiatki, za to jak jest okazja, to on nie wpadnie na to, by dać 2. no to fajnie ale ja to i na te 50 zł nie chciałabym być oskubana kurde, jakoś nie umiem się przełamać, jeśli chodzi o niektóre "nowinki" techniczne ![]() Jusia się zakochała! Dzień dobry, spadam do pracy, bo się spóźnię wieczorem przede mną wielkie zakupy żywieniowe na jutro, potem sprzątam, piekę i robię sałatkę (myślicie, że mogę zrobić sałatkę z majonezem dziś? będzie jutro dobra? ja to zawsze sałatki na jeden dzień robię ), a potem wypiękniam się i oglądam wreszcie pierwsze odcinki ósmej serii Greysów! nie wiem, po cholerę się chwalę moim planem dnia
|
|
|
|
|
#1192 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zakupie ten Ambioskrzyp, ile on gdzies kosztuje ??
|
|
|
|
#1193 |
|
MBZ♥
|
Naj echsss Przekorny Typ
![]() a nie możesz dziś sobie przygotować składniki-np pokroić, a jutro na świeżo wymieszać z majonezem? mi biotynę poleciła fryzjerka podobno kiedyś była w rossmanie ale teraz nie znalazłam. kupiłam na all
Edytowane przez BYou Czas edycji: 2011-09-30 o 09:32 |
|
|
|
#1194 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://www.✂✂✂✂✂✂✂/apteka/p22091-Amb...psulki_100_szt ---------- Dopisano o 09:44 ---------- Poprzedni post napisano o 09:43 ---------- Cytat:
Sprawdź na dozie intenetowym. Ok. 11 zł za 100 kapsułek. Ja biorę jedną dziennie, czasem dwie, a zalecane nawet nie wiem ile, ale działa
|
|
#1195 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przyszła wczoraj koleżanka, miał być babski wieczór, ale TŻ siedział z nami i było naprawdę miło Bardzo przypadli sobie go gustu, koło 23 odpadł i zostałyśmy same (poszły 3 butle winska). Strasznie się cieszę, bo to taka moja dobra koleżanka z pierwszych studiów i mieszka z mężem jakieś 10 minut od nas ![]() Muszę się ogarnąć i jechać na uczelnię coś załatwić, a potem gotowanie dla TŻta ![]() Osz, Glen, Hawwa, Gwizduś - co ze spotkaniem???
|
|
#1196 |
|
Zakorzenienie
|
Nowe ciacho na blogu
![]() ---------- Dopisano o 10:17 ---------- Poprzedni post napisano o 10:08 ---------- Na dzień dobry opier*** dzisiaj jednego handlowca. Backoffice całego sektora sobie ze mnie zrobili
|
|
|
|
#1197 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a co do spotkania to czekamy chyba głównie na Gwizdaka, później do Niej napiszę (chyba, że szybciej się tu pojawi)
|
|
#1198 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
od wczoraj ciągle boli mnie brzuch. Noc była tragiczna![]() ja TŻ jeszcze życzeń nie złożyłam bo gadaliśmy tylko chwile bo nie mógł i robię dla niego sałatkę z kurczakiem i makaronem
|
#1199 |
|
Zakorzenienie
|
Szukałam tej kuracji cytrynowej i znalazłam jakąś wersję hard:
zień l i 12 - 5 cytryn dzień 2 i 11 - 10 cytryn dzień 3 i 10 - 15 cytryn dzień 4 i 9 - 20 cytryn dzień 5,6,7 i 8 - 25 cytryn Razem w ciągu 12 dni zużywamy 200 cytryn. ![]() Właśnie sobie walnę cytrynkę, bo się rozkaszlałam i to chyba czas najwyższy , ale oczywiście, klient przyjechał
|
|
#1200 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Justyna noo z tymi cytrynami to wersja hardcore ![]() dlatego wolałam zastosować kurację profilaktyczną
RAZEM ![]() "Właściwie już samo życie jest podróżą w czasie. To tylko kwestia szybkości..." Edytowane przez osz rety Czas edycji: 2011-09-30 o 10:37 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:59.

13.03.2008

), a na wieczór dobre winko i film
smutne, że przygotowania tyle nerwów Was kosztują - mam nadzieję, że wszystko zostanie przygotowane na czas i szybko zleci do ślubu. Ślub będzie udany, weselisko niesamowite a potem w szczęściu, zdrowiu życie we dwoje

nie mogliśmy się od siebie odkleić, serio... patrzył na mnie tak... intensywnie
W ogóle tak mnie zaskoczył, że myślałam, że z fotela spadnę. Pamiętacie, jak wyrażałam swoje obawy o jego reakcję na stan mojej cery

i coś jeszcze?