Tu butelka tam pieluszka tylko czekać na maluszka. Mamusie listopad/grudzień 2011 - Strona 102 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-09-30, 08:43   #3031
ja_dalia
Wtajemniczenie

Dot.: Tu butelka tam pieluszka tylko czekać na maluszka. Mamusie listopad/grudzień 20

Cytat:
Napisane przez Darusiaaaa Pokaż wiadomość
Moja gin kiedys w prezencie dala mi taka kulke do kapieli, czerwoną, rożaną no i....
sobie wymyslilam, ze nie powiem nic tz i ja rozpuszcze, nie bede sie odzywzc z 15 minut ani ruszac w wannie, po czym on zawsze tak co 10 minut pyta czy ok.
pyta- ja nic.
!!!!!!!!!
znowu ja nic:P
wchodzi woda bordowa, myslall ze krwotoku dostalam i zemdlalam w wannie:P
no chlopa bym zabila normalnie:P
buahahahahahahha Darusia Ty to potrafisz cały dzień rozjaśnić (nam :P ), gorzej z TŻetem :P

co do palenia.... serio tak masz ze te 9 m-cy ani fajki a potem wracasz do nałogu ? jednak co jak co ale 9 m-cy to juz sporo czasu zeby pogonić nałóg

ja wstałam, kawkę spiłam i zmykam pod prysznic, bo SR dziś wzywa.... i dowiem się o mięcie w ciąży, bo nie znalazłam info że nie można, ale koleżanka postraszyla mnie ze 1 OK, ale 2 to masakra :/ wiec dopytam...

noc przespana, za to z siedzeniem dupa, bo mała upodobala sobie moje prawe żebro i jak za długo siedze czy sie kule (jak spie) to napierdziela równo.... wiec o... dopadły mnie w koncu ciążowe niedogodności ... chociaż przyznam ze reszta m-cy bardzo OK wiec teraz - coż trzeba swoje przecierpieć bo to już na wylocie :P

Daniel Fasolek w drodze

Edytowane przez ja_dalia
Czas edycji: 2011-09-30 o 08:50
ja_dalia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-30, 08:45   #3032
kkkasikkk
Rozeznanie

GG do kkkasikkk
Dot.: Tu butelka tam pieluszka tylko czekać na maluszka. Mamusie listopad/grudzień 20

Cześć dziewczyny

Zabieram się zaraz za sprzątanie garderoby i prasowanie tych maleńkich ciuszków, bo wczoraj już nie zdążyłam nic z nimi zrobić.

Dziewczyny czy Was też tak kłuje jakby w pachwinach??? Kurcze dziś nawet z tego bólu spać nie mogłam Nie wiem może wczoraj za bardzo się forsowałam, bo w sumie od 8 do 17 cały czas sprzątałam i porządkowałam taras Ale już tak się zmartwiłam, że jeżeli to dziś nie przejdzie to pojadę chyba na pogotowię sprawdzić czy wszystko ok.

Ciekawe jak tam Ania po przytulankach ??? Może maleńka na weekend zrobi im prezencik

http://babystrology.com/tickers/baby...11&babycount=1

kkkasikkk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-30, 08:47   #3033
elf27
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Seona Pokaż wiadomość
One golą odrobinę tylko, ciut w miejscu cięcia, aby widać było skórę, nie wykonują depilacji brazylijskiej Bez obaw
ufff...bo jakoś nie mogłam ogarnąć, że ktoś będzie mnie tam smyrał przez pół godziny

Cytat:
Napisane przez princessskaa Pokaż wiadomość
Helga z brzytwą Ja to tżta poproszę o ten zabieg Teraz jeszcze daję radę jakoś sama z lusterkiem, ale już mi za ciężko się robi.. A tż jak zawsze chętny do pomocy

Mój bąbelek w 33tyg waży 1750g, pani dr mówiła, że dzieciaczki teraz rosną w swoim indywidualnym tempie
Ja od razu zapytałam lekarza o te dysproporcje z usg, większa główka w stosunku do reszty ciała, a on mnie pyta czy ja jestem idealna, czy mam cycki równe a mąż jądra na jednakowej wysokości Powiedziałam, ze muszę się przyjrzeć

Dzwoniłam właśnie do laboratorium, uprzejma Pani poinformowała mnie, że owszem można samemu pobrać wymaz i przynieść do laboratorium
<WTF>

Edytowane przez elf27
Czas edycji: 2011-09-30 o 08:48
elf27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-30, 08:48   #3034
princessskaa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez sozaa Pokaż wiadomość
Hej, przywlokłam sie jakos do pracy ale mnie strasznie zmuliło, spać mi sie chcę, ruszac sie nie mogę. Kaszel mnie męczy.... Do tego po tygodniu pracy z moja nastepczynia mam juz dość, straszna z niej bałaganiara, sama sie gubi we własnym syfia, a ja jestem osobą, która bardzo lubi porządek, szczególnie na biurku i w dokumentach. W pracy, w miare mozliwości, musze mieć wszystko dopięte na ostatni guzik, szczególnie jeśli chodzi o wizyty gości, a ona zupełne przeciwieństwo. Wczoraj przyjechali jacyś klienci do kolegi, ona zaprowadziła ich do sali konferencyjnej, dobrze że jej przypomniałam, aby ustawiła tam wczesniej wodę, soki itp. ale później kawy juz im nie zaproponowała! Wchodze na spotkanie do sali, patrze, siedza goście, stół brudny (tzn. mamy szklany stół i widac na nim odciski palców, nie wytarła go wcześniej), a kolega biega do kuchni i kawy przynosi!!!!! A to ona powinna zrobić! Kuzwa! Do tego koniec miesiąca, dzis wysyłamy dokumenty do kadrowej, patrze, a w tych dokumentach syf!!!! teraz przez co najmniej 2 godziny będę siedzieć i je porządkować, albo o wypłaci na czas mogę zapomnieć! Niestety, juz za późno aby zacząć rozglądać się za kimś innym.... Sorry, musiałam się wyżalić
Sozaa współczuję współpracy z taką osóbką..
Życzę stalowych nerwów...
princessskaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-30, 08:51   #3035
ania21_21
Zadomowienie

Witajcie mamuśki

Ja dalej w dwupaku nawet po przytulankach uparte mam dziecko
Chociaż wczoraj po przytulankach myślałam że zaczyna coś się dziać bo miałam kilka naprawdę mocnych skurczy że brzuch stawał się jak skała i były bardzo bolesne ale oczywiście zaczęły się wydłużać a dzisiaj po nich mam tylko lekkie bóle i ogólnie mięśnie brzucha mnie bolą
Stary 2011-09-30, 08:53   #3036
ja_dalia
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez elf27 Pokaż wiadomość
Dzwoniłam właśnie do laboratorium, uprzejma Pani poinformowała mnie, że owszem można samemu pobrać wymaz i przynieść do laboratorium
<WTF>

no powiem Ci ze zaskakują mnie w tym twoim mieście... bo tez slyszlaam ze to sie pobiera w jakims konkretnym "obszarze" , no ale skoro tak mówią, to.... tak zrób
czasem co lekarz to opinia ....

Daniel Fasolek w drodze

Stary 2011-09-30, 08:53   #3037
sozaa
Rozeznanie

Zalecamy więcej przytulanek
sozaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-30, 08:54   #3038
ja_dalia
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ania21_21 Pokaż wiadomość
Witajcie mamuśki

Chociaż wczoraj po przytulankach myślałam że zaczyna coś się dziać bo miałam kilka naprawdę mocnych skurczy że brzuch stawał się jak skała i były bardzo bolesne ale oczywiście zaczęły się wydłużać a dzisiaj po nich mam tylko lekkie bóle i ogólnie mięśnie brzucha mnie bolą

kochana, to szoruj podłogi poki tżet nie wróci a potem- kontynuacja !!! wierze ze to już tuż tuż

Daniel Fasolek w drodze

Stary 2011-09-30, 08:57   #3039
elf27
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ja_dalia Pokaż wiadomość
no powiem Ci ze zaskakują mnie w tym twoim mieście... bo tez slyszlaam ze to sie pobiera w jakims konkretnym "obszarze" , no ale skoro tak mówią, to.... tak zrób
czasem co lekarz to opinia ....
no właśnie,ja przed ciążą miałam takie badania robione zawsze przez lekarza, bo niby jak sobie włożyć taki długaśny patyl i krzywdy nie zrobić a przy okazji pobrać to co trzeba

ANIU może pobiegaj po schodach?
Stary 2011-09-30, 08:59   #3040
OlusiaS
Wtajemniczenie

Witam z rana.
Aniu nie zalamuj sie,najwazniejsze,ze wszystko ok.Tylko to czekanie na koncu sie dluzy,ja wiem.A tym,co polozna mowi tak do konca sie nie sugeruj,bo mi 23.12 ginka powiedziala,ze wszystko jest pozamykane,wysoko,szyjka wygieta do tylu-porod po sylwestrze.Pojechalam do domu,zaczelam scierac kurze i co?Odeszly wody,o 18:21 bylam juz rozpakowana .

Darusia wykonczysz tego swojego chlopa .

Aha,bo chyba w koncu wam nie pisalam.Zaczely mi sie te skurcze przepowiadajace,mam brac wiecej magnezu.Ale wszystko jeszcze pozamykane,szczelne itd.
I zrobilam wczoraj ostatnie zakupy dla dzidziolka ,tzn kosmetyki.Jeszcze pampersow musze dokupic,bo wczoraj sie 2 skonczyly
OlusiaS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-30, 09:10   #3041
milagrosa
Raczkowanie

Dziewczyny a jakie pieluszki kupujecie? pampersy, bella happy, huggis, dada??

ja mam 2 paczki bella happy 1 z tym wycięciem na pępek, koleżanka mi poleciła

sprawdzą się ?

nasza kochana córeczka- ur 16.11.2011
milagrosa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-30, 09:18   #3042
lina84
Rozeznanie

dzień doberek )
Ostatnio jakoś mam problemy ze snem w nocy -a rano to bym spała i spała.

milagrosa -ja mam jedną paczkę bella happy i 2 paczki huggiów, widziałam pampersy w promocji -ale dużo dziewczyn pisało że mogą podrażniać na początek

Aniu juz nie długo tuż tuż ...

kkkasikkk -ja też od kilku dni mam takie bóle

W poniedziałek ide do gina -kurcze już zaczynam przeżywać
lina84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-30, 09:18   #3043
princessskaa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez milagrosa Pokaż wiadomość

sprawdzą się ?
Ja mam Pampersy Inne marki będę sprawdzać w późniejszym czasie. O tych bella nic nie wiem. Mi znajoma polecała Dada, ale wiadomo - co maluszek to inne mogą być lepsze
Stary 2011-09-30, 09:19   #3044
Tincia
Wtajemniczenie

Bry

Cytat:
Napisane przez princessskaa Pokaż wiadomość
Tż poleciał po bułeczki na śniadanko, więc cierpliwie czekam
Acch... zjadlabym świeżą bułęczkę No nic... za miesiąc, dwa... zjem...

szczęśliwa mamusia od
4 listopada 2011

Tincia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-30, 09:23   #3045
princessskaa
Wtajemniczenie

Aniu zdecydowanie dużo dużo przytulanek z tż

ps. jak ja Wam zazdroszczę... ja na jakieś igraszki to po porodzie mogę liczyć. Dlatego muszę w ekspresowym tempie wrócić do formy To moja motywacja

---------- Dopisano o 09:23 ---------- Poprzedni post napisano o 09:21 ----------

Cytat:
Napisane przez Tincia Pokaż wiadomość
Bry

Acch... zjadlabym świeżą bułęczkę No nic... za miesiąc, dwa... zjem...
Gdybym mogła chętnie bym się z Tobą podzieliła
Stary 2011-09-30, 09:35   #3046
Ona231
Zadomowienie

Darusia rozwaliłaś mnie Ale wyobrażam sobie minę TŻ, na pewno do śmiechu mu nie było

Nika ja kupiłam, dwa na 56 i 62 na allegro, wcale nie widać, że używane

Tincia też bym się na świeżą bułeczkę zjadła. Tak to zostaje mi chlebek

Aniu w takim razie trzeba działać a nóż małej się przestanie w brzuszku podobać
Stary 2011-09-30, 09:37   #3047
ela3010
Zadomowienie

Dzień dobry weekendowo kochane.

Darusia ale masz pomysły, ja bym nie ryzykowała ze swoim takich trików.

Ania idź za ciosem, seks seks i seks, wreszcie wszystko puści i poleci. Ja z synkiem z rozwarciem chodziłam od 30tc, a urodziłam w 42tc czyli 10 dni po terminie, dostałam mega dawki oksy i jeszcze miałam sutki masować łażąc z tą oksytocyną, musiałam nieźle wyglądać ale co tam.
Teraz chcę urodzić ciut wcześniej, ale chcę to pojęcie względne, bo boję się żeby mój klocek za bardzo nie przeskoczył 4kg, nie chcę popękać, być ciętą itp.

A co do golenia to Seona ma rację i pod koniec ja już dałam spokój głównie dlatego że nie mogłam sięgnąć, i jak szłam na wywołanie to pielęgniarka mnie podgoliła, zaaplikowała lewatywę i tym podobne przyjemności.

Elf to odjazdowy i wyluzowany gin, a tekstami sypie jak z rękawa, a ja myślałam że mój to luzak, widać sa jeszcze lepsi.

Sozaa nie zazdroszczę współpracownicy, ja też z tych takich z lekka pedantycznych i wiem jakby mnie to denerwowało.

Dziewczynki co dziś na obiad?
Bo ja to robię coś pysznego, tzn póki co w moim mniemaniu. Będzie brokuł polany sosem czosnkowym i posypany zieleninką a do tego makaron świderki z sosem z serka topionego. Mam nadzieję że to jadalne, a smaczka mam przeogromnego.

Ggora cierpliwa kobietka z Ciebie, ja ledwo znoszę moich teściów trzepiących drzwiami od rana na dole, ale jakoś daję spokój i nie upominam, ale jak mały będzie czuły na takie dźwięki to nie ręczę za siebie.
ela3010 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-30, 09:39   #3048
Darusiaaaa
Zakorzenienie

GG do Darusiaaaa Send a message via Skype™ to Darusiaaaa

a ja bede miec jedna paczke pampersow mala i nic wiecej, jak uczula kupie inne, ale dla mnie pampki najlepsze, a nie ma po co kupowac duzo pieluch bo nie wiadomo jaka bedzie reakcja, np moja mloda moze tylko pampersa od innych ma megaaa uczulenie.

---------- Dopisano o 09:39 ---------- Poprzedni post napisano o 09:39 ----------

Ona jemu nie, ale jaki ja mialam ubaw:P
A.Camus
Darusiaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-30, 09:40   #3049
Tincia
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kkkasikkk Pokaż wiadomość

Dziewczyny czy Was też tak kłuje jakby w pachwinach???
Mnie od 2 miesięcyw prawej pachwinie kłuje, mała jest tam glówką wbita i tak mi uciska, że chodzę w tempie ślimaczym, bo inaczej to boli jakbym mega kolke miała Spokojnie... więzadła się rozluźniają... dzidzia się ustawia... to już nie orzeszek pływający w wielkim balonie

szczęśliwa mamusia od
4 listopada 2011

Stary 2011-09-30, 09:41   #3050
elf27
Zadomowienie

Ja na obiadek zrobię chyba tylko barszczyk, bo jak wczoraj stanęłam u lekarza na wadze to ło matko i córko.... +8kg od początku
Stary 2011-09-30, 09:42   #3051
Tincia
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ania21_21 Pokaż wiadomość

...
Spokojnie... masz jeszcze 12 dni terminowych... Nikt nie rodzi się zgodnie z wyznaczoną datą (no...sporadyczne wyjątki i cc ) Dzidzia będzie wiedziała kiedy wyjść. No, ale przytulanki nie zaszkodzą

szczęśliwa mamusia od
4 listopada 2011

Stary 2011-09-30, 09:42   #3052
ela3010
Zadomowienie

Aaaaaaaaaaa, dziś zaczynam 34tc i do końca mam 49dni.

Nikuś ja kupiłam Mateuszowi kombinezon na 68cm, on był duży po urodzeniu bo miał 59cm ale topił mi się w nim i nie używałam, dopiero w marcu było dobrze, jak miał 4-5mcy. Teraz kupiłam na 62.
ela3010 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-30, 09:45   #3053
kkkasikkk
Rozeznanie

GG do kkkasikkk

Cytat:
Mnie od 2 miesięcyw prawej pachwinie kłuje, mała jest tam glówką wbita i tak mi uciska, że chodzę w tempie ślimaczym, bo inaczej to boli jakbym mega kolke miała Spokojnie... więzadła się rozluźniają... dzidzia się ustawia... to już nie orzeszek pływający w wielkim balonie
Trochę mnie uspokoiłyście Dziękuję
Bo już się naczytałam, że to zwiastuje szybki poród Ale przecież to dopiero 34 tydzień, minimum 4 tygodnie muszę wytrzymać. Teraz znowu mnie boli, a jak stoję to jeszcze gorzej, więc chyba z prasowania nici
Jedyne co mi pomaga to leżenie na plecach i oddychanie przeponowo ... masakra jakaś, jak tak będzie do porodu to się wykończę, bo w nocy wogóle nie jest lepiej i dziś np. wogóle prawie nie spałam. Później postaram się kimnąć w dzień ...

http://babystrology.com/tickers/baby...11&babycount=1

kkkasikkk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-30, 09:49   #3054
Darusiaaaa
Zakorzenienie

a co do kombinezonu na 68-dobry bedzie na lato, a noworodka mozecie w nim schowac moja miala 61 i w 62 sie topila...

---------- Dopisano o 09:49 ---------- Poprzedni post napisano o 09:47 ----------

elf, pocieszenia szukasz ????:p

przeciez plus 8 to nie duzo
A.Camus
Stary 2011-09-30, 09:50   #3055
Ona231
Zadomowienie

Darusia szkoda, że aparatu pod ręką brak, uwiecznić taką miną

ela coraz bliżej Mi zostało równe 6 tygodni Ale jakoś się nie nastawiam
Brokuły z sosem czosnkowym nie mogą być złe

Elf nie przesadzaj 8 kg jak na ten tydzień ciąży to super wynik
Stary 2011-09-30, 09:50   #3056
Tincia
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ela3010 Pokaż wiadomość
Aaaaaaaaaaa, dziś zaczynam 34tc i do końca mam 49dni.
A ja 35tc i mam 41dni
Wszystko zamawiamy, czekamy na przesyłki i mogę rodzić Wczoraj się ze mnie śmiali, bo mimo, że mam termin 10.11, to oznajmiłam, że ja rodze 28 października A jak się nie uda to czekam na 11.11.11 hehe

szczęśliwa mamusia od
4 listopada 2011

Stary 2011-09-30, 09:50   #3057
Darusiaaaa
Zakorzenienie

kasik ja takie pachwinowe bole to mialam z Oliwia, wiem co przechodzisz, wspolczuje, noga ruszyc w nocy nie mozna, kuje jak cholera, przy chodzeniu makabra

NIE CZYTAJ TYCH BZDUR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!
ja tak mialam od polowy ciazy a mloda w 40 tygodniu sie urodzila!
A.Camus
Stary 2011-09-30, 09:52   #3058
Ona231
Zadomowienie

Cytat:
A ja 35tc i mam 41dni
Wszystko zamawiamy, czekamy na przesyłki i mogę rodzić Wczoraj się ze mnie śmiali, bo mimo, że mam termin 10.11, to oznajmiłam, że ja rodze 28 października A jak się nie uda to czekam na 11.11.11 hehe
Proszę mi się tu w kolejkę nie wcinać, no Ja mam termin na 11.11.11
Stary 2011-09-30, 09:52   #3059
agulan82
Rozeznanie

Hej Mamusie
U nas znów słoneczny dzionek się zapowiada, normalnie od kilku dni to jakas anomalia pogodowa, angielska, pelne slonce żadnej chmurki na niebie, temperatura 29 w cieniu wczoraj - zobaczymy jak dzisiaj będzie ale tożto mi na lato wyglada ale uwielbiam słoneczko więc jest ok

Cytat:
Napisane przez nikaa2 Pokaż wiadomość
Dzień dobry Mamuśki

ja jestem na etapie kombinezonu... baaaardzo podoba mi się kombinezon Cocodrillo, który Tryscafka pokazywała... ale tam mają tylko rozmiar 68 (utopi się dzidizuś? raczej jakiś mega duży nie będzie) ale powiedzcie kochane, czy kupiĆ i będzie ok- no trochę za duży? czy nie kupowaĆ i polowaĆ na taki maxymalnie 62? zamierzam od stycznia wychodziĆ z dzieckiem na spacery i po pierwsze zabraĆ go do szpitala(no chociaż to będzie króciutko
Doradzcie coś
aaa i czapeczki mają ale rozmiar 42 lub 44- to chyba za duży?
nei znam się na tej czapkowej rozmiarówce

p.s. oj tak mi się marzy od początku ciąży blok czekoladowy
Ja myślę, że jak ma być mniejsze to w 68 się utopi max. 62 a najlepiej 56 a co do czapeczek to chyba 36,38 jakos tak

Cytat:
Napisane przez Seona Pokaż wiadomość
Paulla, to moja baaardzo lgnie do dzieci i na spacerze i jak do kogoś idziemy. A już nie przejdzie jak nie zaglądnie do głębokiego wózka Stoi i się gapi i nie można jej odciągnąć. Ale jak mówię, że tu w łóżeczku będzie spał dzidziuś (ona nie śpi w łóżeczku) to włazi i mówi, że nie, że tutaj ona będzie spać Mam straszne obawy jak to będzie, jak ona zareaguje. Moje wątkowe koleżanki mówiły, że u nich był i jest sajgon Jedna nie może dziecka na macie ani nigdzie położyć bo brat chce ją bić i po niej skakać a druga non stop płacze jak ta bierze małego na ręce
Seona jesli możesz daj linka do tego watku to poczytam sobie chociaż czego mogę się spodziewać po mojej starszej córci

Cytat:
Napisane przez kkkasikkk Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny

Zabieram się zaraz za sprzątanie garderoby i prasowanie tych maleńkich ciuszków, bo wczoraj już nie zdążyłam nic z nimi zrobić.

Dziewczyny czy Was też tak kłuje jakby w pachwinach??? Kurcze dziś nawet z tego bólu spać nie mogłam Nie wiem może wczoraj za bardzo się forsowałam, bo w sumie od 8 do 17 cały czas sprzątałam i porządkowałam taras Ale już tak się zmartwiłam, że jeżeli to dziś nie przejdzie to pojadę chyba na pogotowię sprawdzić czy wszystko ok.
To wiązadła się rozciagaja, podobno to normalne, miałam koleżankę, którą podolewało tak przez prawie całą ciążę

Cytat:
Napisane przez milagrosa Pokaż wiadomość

sprawdzą się ?
Ja tylko przy Julci tylko pampers. Teraz też ale nie wiadomo czy Lena nie będzie uczulona więc tylko paczkę a póxniej się dokupi.
Stary 2011-09-30, 09:57   #3060
Darusiaaaa
Zakorzenienie

A JA MAM ORGANIZACYJNE PYTANIE I PROPOZYCJE\\

mianowicie chodzi mi o to ze po porodach ,zeby nie zakladacx od razu odchowalnii, tylko zebysmy sie wszystkie przeniosly razem , mysle ze tak bedzie fajniej bo nadal wszystkie bedziemy w temacie, a o kupach, rykach , gilach i tak dalej tu przez ten miesiac mozna dalej pisac....

co wy na to?

---------- Dopisano o 09:55 ---------- Poprzedni post napisano o 09:53 ----------

ja dzisiaj z mala na placyk ide ale jak sie wyspi, na 2 koniec miasta do parku bo ona taka nie dobra a tam jakos bezpiecznie:P

musze znalesc ladowarke do baterii bo juz jej dawno zdjec nie cykalam

---------- Dopisano o 09:57 ---------- Poprzedni post napisano o 09:55 ----------

a wiecie co moze ja to dziwna jestem, ale absolutnie sie nie martwie jak dam rade z 2 malukich dzieci sama ani nic z tych rzeczy.

Wiecie co mnie marti???spacery bo ja z tych co do zycia potrzebuja powietrza i ludzi, a Oliwia cala droge pewnie isc chciala nie bedzie , za malutka jeszcze i tak sie zastanawiam czy chusty nie kupic, ale jak kupie chuste tosrocha do noszenia przyzwyczaje a nie chce tego ! o nie!
Oliwia tez nie lubi byc noszona i nie lubila bo nie byla uczona i dobrze bo wazona w tamtym tygodniu w czwartek wazyla 14,200 i wez tu dzwigaj takiego kloka!
A.Camus
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości