|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#271 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Sierpniowe Panny już za mąż poszły, czas zacząć rozmowy bez litości-Sierpniówki
Cytat:
![]() Pogoda jest teraz strasznie zmienna ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#272 | |||
Zakorzenienie
|
Dot.: Sierpniowe Panny już za mąż poszły, czas zacząć rozmowy bez litości-Sierpniówki
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
A ja wyglądam (znowu) jak ofiara przemocy w rodzinie. Nie wiem, czy pisałam, ale byłam u dermatologa we wtorek na koagulacji takich białych cosiów pod okiem, bo zaczynały się niebezpiecznie rozmnażać. No i wszystko pięknie, ładnie, ale coś mi nie chce opuchlizna spod oka zejść i strupki wyglądają paskudnie. A w sobotę wesele ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#273 |
Raczkowanie
|
Dziękuję Wam!
![]() ![]() Paula a Ty masz jakieś problemy z cerą tak? A i jak dodajecie pare cytatów do swoich wypowiedzi bo ja nie umieć ![]()
...to ja Ci powiem, że mam masę niespełnionych marzeń ![]() Mężatka od: 20.08.2011 ![]() Moje prace ---> http://zwariowaneszydelko.blogspot.com/ ![]() Edytowane przez anetkaw2 Czas edycji: 2011-09-29 o 15:27 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#274 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#275 |
Zakorzenienie
|
anetka - jako takich problemów nie mam, tylko mi się zrobiły takie białe brodawki malusieńkie (mniejsze niż główka od szpilki) pod lewym okiem. W zasadzie jeszcze pół roku temu była jedna, ale ponoć z jednej się robi dużo i zaczęły mi się robić już na linii rzęs i schodzić na policzek. Więc zdecydowałam je pousuwać. Zabieg umiarkowanie bolesny, trwający ledwie minutę, więc warto. Tylko mi się słabo goją wszelkiego rodzaju strupki. I teraz paraduję z takim podpuchniętym, zaczerwienionym workiem pod okiem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#277 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#278 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#279 |
Zakorzenienie
|
Mówię Wam dziewczyny jakie mieliśmy wczoraj wieczorem atrakcje...
Ktos nie domknął bramki i nasza sunia uciekła do sąsiadów. Dodam że bardzo ich lubi i często u nich siedzi, i jak juz nam podstepnie ucieknie to prosto do nich leci. Ale akurat wczoraj ich pies (prawie roczny owczarek niemiecki) byl wypuszczony z kojca i biegał po podwórku. Ona się przecisnęła pod bramą i wtedy owczarek ja zaatakował. Tż od razu pobiegł za nią ale bał się wejść na podwórko. Sąsiad okładał psa pięściami a on nic sobie z tego nie robił tylko uderzał naszą suczka o ziemię, a dodam że jest ona w połowie ciąży. W końcu mu się jakoś wyrwała i schowała się pod samochodem, wtedy dopieo udało się odciągnąć owczarka. Ja przybiegłam dopiero wtedy a Tż nawet po nią nie poszedł tylko kazał mi brac samochód i jechac uśpić pieska. Ja nie widziałam całej akcji ale on mówił że tylko się będzie męczył pies. Nie chciała wogóle wyjść spod samochodu, nawet mnie ugzryzła jak chcialam ją wyciągnąć ale na szczęście miałam rękę owinięta ręcznikiem. Dopiero wyszła jak Tż ją zawołał. Nie miała żadnej krwi ale nie wiadomo było jak wśrodku no i jak szczeniaki w brzuchu. Wzięliśmy ja do domu i pooglądalismy i okazało się że ma taka dużą gulę na grzbiecie i kuleje. Zadzwoniłam do Weta i zgodził się nas przyjąć. Całą droge płakałam bo Tż kazał uśpić jakby były powazne obrażenia. Naszczęśie okazało się że ma tylko jedno ugryzienie a ta bulwa to najprawdopodonbiej powietrze pod skórą. Dostała antybiotyk, coś przeciwbólowego i jeszcze usg, pieski na pewno 3 żywe, ruszające się. Dzisiaj jedę znowu do Weta. Teściowa płakała cały wiczór, sąsiadka też. Na szczeście skończy się chyba na strachu. Dzisiaj rano sunia zjadła całą miskę i poszła na pole ale nie sama tylkocały czas oglądała się na mnie czy ide z nią. Sunia jest rasy shih tzu i myślimy że to jej grubaśne futro trochę ja uratowało. Wina w sumie niczyja, jakby nie uciekła nic by się nie stało, ale faktem jest że ich pies jest bardzo agresywny, strasznie ujada zwłaszcza na dzieci, nawet sasiadk się go boi. Zagryzł już kurę no i tera zaatakowała pieska. Masakra.
![]() |
#280 | |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#281 |
Zakorzenienie
|
No nie mają co z nim zrobić pewnie. Zagryzł juz kurę i nie minął tydzień jak naszego poturbował. Tż mówi że nastepne może być dziecko bo taki pies jak już raz krwi zasmakuje to jest już skończony. Nie wiem co teraz z nim zrobią bo wczoraj to już późno było i wogóle.
![]() |
#282 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ale taka moja radna na przyszłość...jak pies gryzie innego psa, to się nie okłada go pięściami!! bo to tylko bardziej go rozwściecza... TRZEBA raptownie podnieść go za tylne łapy mocno do góry...pies wtedy traci równowagę i automatycznie luzuje uścisk szczęki, a drugi pies może się oswobodzić... edit: dodaję jeszcze artykuł z kilkoma innymi wskazówkami http://www.zotozwro.org.pl/SKPZ_pomo...gresywnego.pdf
Edytowane przez happy2gether Czas edycji: 2011-09-30 o 15:18 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#283 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#284 |
Zakorzenienie
|
Jakiś dzisiaj zły dzień dla pupili. Ja dziś mało swojego nie uśpiłam (jak już pisałam, męczymy się z zapaleniem oskrzeli i jestem u weterynarza codziennie praktycznie od miesiąca) bo po zastrzyku dostał takiego paraliżu, ze już myślałam, że jak go trzymałam to mu coś złamałam
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#285 |
Zakorzenienie
|
Hej Dziewczęta!
My jesteśmy na etapie poszukiwania mieszkania. Nareszcie będzie swoje. No i już myślę nad aranżacją - na pewno będę się Was radzić ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#286 |
Zadomowienie
|
czesc dziewczyny, caly czas was podczytuje, mam malo czasu bo remont mamy, ale jestem w wami
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#287 |
Wtajemniczenie
|
Wczoraj przyszły moje cienie Sleek i są super!!
![]() ![]()
![]() |
#289 | |||
Zadomowienie
|
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cieszę się, bo zamówiliśmy sobie odbitki zdjęć ze ślubu i wesela ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez thea2 Czas edycji: 2011-10-01 o 21:38 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#290 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#291 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Super! Też bym chciała zdjątka! Teraz jestem tak podekscytowana mieszkaniem, że mi nawet nie przeszkadza to, że nie mam jeszcze zdjęć ze ślubu ![]() Wrzucam foty naszego (prawdopodobnie) przyszłego mieszkania. Pierwsza myśl: ściany w kuchnii na jasną zieleń, meble na dole jasne (białe, kremowe) na górze mocny fiolet - jak to się będzie komponować z płytkami na podłodze? Łazienka i ubikacja biało-czarna, Sypialnia: biało, czarno, czerwona. Duży pokój: kremowy, beżowy, szary. Na razie tyle wymyśliłam. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#292 | |
Wtajemniczenie
|
Pewnie! Tym bardziej, że kobiecie w ciąży się nie odmawia
![]() Cytat:
![]() Ja przede wszystkim wywaliłabym ten kawałek ściany przed wejściem do łazienki i toalety i zrobiła duże wejście do salonu. Dzięki temu mieszkanie zrobi się jeszcze bardziej przestronne ![]() Duży pokój mamy prawie dokładnie w tych samych kolorach ![]() płytki na podłodze są bardzo wporzo! ![]() A które dodatki w łazience będą czarne, bo jak planujesz mieć takie płytki to nie polecam. Kurzą się maksymalnie
![]() |
![]() |
#293 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#294 |
Raczkowanie
|
Ifwka
przeraziłam się gdy czytałam o suni ale na szczęście wszystko się dobrze skończyło ![]() blueberry88 bardzo fajne mieszkanko i zielono za oknem ![]() podłogi macie fajne, ściany w dobrym stanie, widać, że nowe albo po kapitalnym remoncie ![]() Ja jakoś nie widzę tego fioletu w kuchni na górze ale może jak sobie to rozrysuję i przyjżę się dokładniej w domu to zmienię zdanie ![]() Odezwali się do mnie po rozmowie kwalifikacyjnej.. Niestety byli lepsi.. :| trochę przykro ale.. może jeszcze się coś znajdzie My byliśmy w weekend na weselu i wróciłam z bólem gardła, bo co chwilę wychodziliśmy na dwór się ochłodzić i wychodzą teraz tego skutki.. A NIBY DOROŚLI LUDZIE ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#295 |
Zakorzenienie
|
Mieszkanko świetne, Zazdroszczę Ci urządzania, wybierania i wogóle.
My naszczęscie zbliżamy się do końca remontu ganku, gdzie miały byc wymienione tylko drzwi wejściowe a skończyło sie na wymianie wszystkiego: drzwi, podłoga, ściany do malowania, sufit i oświetlenie. Uff Sunia czuje się dobrze tylko bardzo na siebie uważa: nie wskakuje na kanapę tylko czeka aż ktoś ja podniesie, po schodach powolutku itp. A ja w pracy nudny dwudniowy audyt, masakra.
![]() |
#296 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Jak to jest byc znowu tylko gosciem na weselu??? Pewnie wspomnienia wrocily ze zdwojona sila? ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#297 |
Zadomowienie
|
blueberry, bardzo przyjemne mieszkanko
![]() ![]() ifwka, dobrze, że z sunią w porządku ![]() martitaw, nie smuć się, może następnym razem się uda, szukanie pracy to niestety teraz niełatwa rzecz, wiem coś o tym, ale powolutku, innym razem Ty będziesz najlepsza ![]() gwiazdeczko, ja też bym chciała mieć wszystkie na papierze, ale zdjęć reportażowych mamy chyba 1500, więc wywołałam tylko 500 ![]() ![]() Byłam tydzień temu gościem na weselu i przyznam, że wspomnienia wracają ![]() ![]() ![]() Mam już moje albumy ![]() ![]()
![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez thea2 Czas edycji: 2011-10-03 o 14:05 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#298 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Nie jestem zdruzgotana po rozmowie, bo było miło i BYŁAM na niej a nie odrzucili mnie po przejrzeniu dokumentów. Poza tym pracę mam więc jest OK ![]() Na weselu fajnie ![]() Rzeczywiście wspomnienia powracają i wciąż się coś porównuje albo odblokowują się jakieś szufladki w głowie i wyskakują najdziwniejsze skojarzenia lub wspomnienia nawet drobiazgów z dnia swojego ślubu, na które się wcześniej niby nie zwróciło uwagi ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#299 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja juz swoje ogladalam tyle razy, ze wiem na pamiec ktore zdjecie jest na ktorej stronie w albumie ![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#300 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
i nie mogę się doczekać zdjęć z pleneru. Wciąż tylko zaglądam na stronkę fotografa i sprawdzam czy się coś nie pojawiło ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:13.