Jedenasta część nadchodzi- wódkę za niedługo trzeba będzie chłodzić!- PM2012 cz. XI - Strona 36 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-09-30, 10:56   #1051
niut0
Zakorzenienie

Dot.: Jedenasta część nadchodzi- wódkę za niedługo trzeba będzie chłodzić!- PM2012 cz

Cytat:
Napisane przez Madziuniusia Pokaż wiadomość
no niby większość osób mi mówi, że jestem wyraźniejsza na twarzy w ciemnych włosach.

dobra dziewczyny TŻ też nie pomaga, bo wg niego co farbowanie powinnam zmieniać kolor
mi wydaje się, ze w blondzie- ale tak jak mówię - zdjęcia w blondzie jest czyste, a te w brązie jest dosyć zamazane-niezbyt ostre, może to też kwestia tego.

A może fryzjerka by Ci coś doradziła?
Stary 2011-09-30, 10:57   #1052
gamariel
Raczkowanie

Dot.: Jedenasta część nadchodzi- wódkę za niedługo trzeba będzie chłodzić!- PM2012 cz

Witam słonecznie ledwo nadrobiłam zaległości, tak gnacie do przodu z wątkami
gamariel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-30, 10:57   #1053
jagata
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez E87 Pokaż wiadomość
Ale to jednego mialas tak wyrywane tak? A ka wszystkie 4, bo rosna mi nieciekawie tak jakby pod siodemke wchodza... juz 2 razy bylam u dentysty na "uspokojeniu" osemki, bo jedzenie mi sie dostalo pod dziaslo i do zapalenia doszlo Stomatolog mi powiedzial, ze powinnam ciagle chodzic z plynem do plukania jamy ustnej - Eludril i po jedzeniu plukac jame ustna...
ten płyn eludril to mi pani stomatolog po wyrwaniu zębów też kazała kupić. Miałam nim płukać 2 razy dziennie. Natomiast mam już wyrwane 2 ósemki, ale na szczęście obyło się bez ingerencji chirurgicznej i spokojnie same wyszły
Natomiast zostały mi 2 ósemki dolne i niestety będę musiała je wyrwać... noszę aparat i widzę, ze jak mi się prostuje przód, to ósemki co raz bardziej są wysunięte, co oznacza, ze nie mają miejsca i boję się, ze po zdjęciu aparatu ósemki znowu zaczną pchać się do przodu i cały efekt prostowania pójdzie psu w budę... a im więcej chodzę do dentysty czy ortodonty to tym bardziej wzrasta mój strach przed kolejnym wyrywaniem zębów...brrrr

Cytat:
Napisane przez tenebrosa Pokaż wiadomość
Może, teraz jest codziennie zakorkowany ten odcinek, bo od stycznia rozbudowują Piasecką, budują nowy zjazd do Świdnika itd. Generalnie jak zawsze były dwa pasy w jedną stronę i dwa pasy w drugą, to teraz połowę drogi w ogóle zamknęli i zerwali z dużej części nawierzchnię, a tylko jeden pas prowadzi do Lublina i jeden z Lublina na większości tego odcinka. Rano i po południu jest masakra.
przyznam się szczerze, że dawno w Lublinie byłam, ale pamiętam, ze tam bardzo szybko się przejeżdżało. No tylko kiedy nie było obwodnicy Piask to aby włączyć się z Chełma na drogę Lublin- Zamość był problem.

Cytat:
Napisane przez malwus20 Pokaż wiadomość

Dziekuję za opinię
A co do drogi to tak buduja tam ekspresówke i tylko dwa pasy sa dostępne od końca Lublina prawie po samą obwodnicę w Piaskach. Nie wiem czy jest tak codziennie ale jak jechałam na poczatku wrzesnia to tak nie było. Jechało sie troszke dłuzej ale nie az tak.

Opowiem wam jeszcze historię jaka mnie spotkała jak jechałam do Lublina. Jade sobie w busie, słucham muzy przez słuchawki, jestem gdzies przed skrzyzowaniem na świdnik a kierowca nagle daje po heblach na całego. Ja siedziałam wiec w sumie nic sie mi nie stało ale co najmniej 5 osob stojących poleciało na sam przód, prawie na szybe. Tylko zauwazyłam jak te osoby tak leca na siebie jak piłeczki. Na szczescie nikt zadnej szyby nie wybił i nic się nikomu nie stało ale gdybym to ja stała a taka chudzinka ze mnie to może nawet bym sobie coś połamała tak lecąc.
Teraz sie biorę za wysłanie zdjec Tenebrosie Ma ich kilka
świat się zmienia! Lublin - ekspresówka, Hrubieszów- obwodnica - no nie mogę
A o busiarzach wolę się nie wypowiadać
Stary 2011-09-30, 10:57   #1054
Talaaa87
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez justyna_g4 Pokaż wiadomość
Mi też się bardzo spodobały i nie mają wielkiego obcasa tylko taki jak ja chcę. Są tam jeszcze inne wiec może znajdziesz coś jeszcze ładniejszego.
No własnie mi o ten obcas tak naprawde chodzi... nie moge mieć wysokich bo po 1. nie jestem przyzwyczajona do wysokich obcasów, a na ślubie/weselu nie mam zamiaru sie męczyć, a po 2. mój TŻ nie jest znowu bardzo wysoki i jak bym założyła coś wyższego niż 8 cm to bym była wyższa od niego....
Jak chodze po sklepach to fajne buty są ale na szpilce i platformie :/

Cytat:
Napisane przez niut0 Pokaż wiadomość
chyba trzeba będzie zamieścić opis trzaskania w pierwszym poście, bo w każdej części komuś to opowiadam

Znajomi/rodzina/sąsiedzi trzaskają u PMki porcelanę na szczęście. Potem jest jakieś ciacho/grill/%. A jak ktoś ma więcej fantazji to przychodzi z sedesem lub umywalką
Dziękuje za wyjaśnienie na początku myślałam ze trzaska sie tylko sedesy, a tu chodzi po prostu o porcelanę... chyba naprawdę trzeba mieć fantazję żeby (za przeproszeniem) z kiblem przyjść...

Pani Mgr
Talaaa87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-30, 10:58   #1055
gosza_m
Zakorzenienie

GG do gosza_m

Jesteście niemożliwie niemożliwe do nadrobienia...
Od środy wieczora do teraz tyyyyle stron, a ja jeszcze ostatniego 1000 z poprzedniej części nie nadrobiłam i początku tej

Cytat:
Napisane przez kasia_kuku Pokaż wiadomość
JECHAĆ, bo to jeden dzień w życiu. A krk czy Wawa to nie koniec świata.
Dla mnie Wawa to jest połowa końca świata. Mieszkam na takim zadooopiu komunikacyjnym, że dotarcie do Wawy zaqjębo mi cały dzień i kosztowało majątek przy pkp, a co dopiero samochodem. Więc tylko wizyta w salonie w Wawie odpada Chyba, że przy okazji jakiś weekendzik, zwierzanie i spotkanie PMek 2012.

Cytat:
Napisane przez kilianna Pokaż wiadomość

Mam dzisiaj smutny humor. Pokłóciłam się z mamą i na razie wyprowadzam się do TŻ. Będę dojeżdżała do pracy prawie 40 km z jego domu, ale nie chcę póki co mieszkać z moją mamą, bo ma tak paskudny charakter momentami, że nie sposób jej znieść. nie chcę się wdawać w szczególy, ale bardzo mnie wczoraj zraniła, całą noc przeryczałam Teraz to ja już nie wiem, jak zorganizuję ślub, bo ona miala mi pomóc finansowo. Ja mialam zaplacic część, ona część, a rodzice TŻ i mój TŻ kolejną część. Ale chyba od niej ani grosza nie wezmę. Może wezmę kredyt, albo zrezygnuję z wesela na rzecz skromnego przyjęcia. Tylko ciekawe, co na to TŻ ech smutno mi, pocieszcie
Kochanie, chciałabym bardzo, żeby wszystko się między Wami ułożyło.

Cytat:
Napisane przez marylka80 Pokaż wiadomość
Dzieki za linka Tez ja wczoraj znalazlam i pisalam do tej dziewczyny, ale ona ma sukienke w rozmiarze 38-40 , a ja nosze 34-36 wiec duzo za duza. Ja chce te sukienke na cywilny na plazy, wiec mi nie zalezy na nowej. A na koscielny mam na oku, podobna do twojej drugiej Cymbeline Eleonore...tylko cena jest odstaraszajaca ale bede szukac, moze cos znajde na wyprzedzazach. Tutaj masz te sukienke na wyprzedazy za 1800 zl..

http://www.celebritybridal.pl/catDresses-0

---------- Dopisano o 09:57 ---------- Poprzedni post napisano o 09:50 ----------

A zerknij sobie z ciekawosci na te moja Cymbeline Eleonore, bo ona jest prawie identyczna tylko ze bez kokardki, ten sam fason, tez z koronki...moze znajdziesz jakis salon w poblizu ktory ja ma i bedziesz mogla przymierzyc... A wtedy bedziesz wiedzic w czym lepiej sie czujesz I ta Cymbeline jest w dwoch fasonach z trenem i bez
Właśnie wiem że Eleonore jest podobna do Dayzel. A to salon w Krk, który teraz przesłałaś. Napiszę im maila czy mają Dayzel na stanie, może się skuszę i wtedy miałabym 2 modekle do porównania. Tylko obawiam się że na Dayzel mnie stać nie będzie i właśnie chciałam szyć suknię na ten wzór. Bo sweetheart jak będzie to na zamówienie z salonu. Żadna krawcowa mi jej tak pięknie nie uszyłe!

Cytat:
Napisane przez nena1984 Pokaż wiadomość

a ja dziś kupiłam taką oto sukienkę za całe uwaga....11 zł
kto wie, może posłuży na uroczyste śniadanie następnego dnia po ślubie
Jestem tąpnięta! Kiecka boooooooooooooooooooooska !!!!!! Taka bardzo w moim guście!

Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość
Ja tak mam przy każdej możliwej okazji, jak ciuszków nie zdążę posprzątać, zanim któryś z moich 3 kociaków wejdzie mi do pokoju. Ostatnio ten mały spał UWAGA na suszarce do prania (z praniem oczywiście). Suszarka stała obok, wdrapał sie na parapet, a z parapetu na suszarkę, a że mały i lekki jest to nic mu sie nie stało.

Cytat:
Napisane przez malwus20 Pokaż wiadomość
Na koniec zdjecia katalogowe 3 tych sukni żebyście wiedziały jakie oglądacie
i Czekam na opinie
Ta 3 hermsa jest cudowna Świetnie w niej wyglądasz.

Chatka daj biżu do czyszczenia, wartość sentymentalną ma niesamowitą i też bardzo ładnie się prezentuje. Pomysł z ubraniem jej na ślub podoba mi się

Madziuniusia dla mnie najładniej Ci w ciemniejszym kolorku. Balejaż odpada w przedbiegach, ale to moja subiektywna ocena, bo nie przepadam za pasemkami i balejażem

Tap Madl na samym początku nie rozumiem czemu kolejna płaczka i "szara myszka" dostała się do finału... No tak popłacze się na wizji jak jej w życiu ciężko i już kupi sobie sympatie widzów... Gdzie tu jest profesjonalizm, którym oni tak sie kierują
I fakt, ta taka wygadana mnie wkurza, ona narobi dymu w domu modelek, widać, że będzie walczyć do samego końca.
A na koniec powiem tak- jest parę dziewczyn bardzo interesujących i pięknych, ale parę tez takich, których osobiście nie wybrałabym do tego programu.

Pick me. Choose me. Love me

Kubuś 23.12.15- 19tc
Mateusz 15.03.17- 21tc
Joasia 25.03.18
gosza_m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-30, 10:59   #1056
E87
Wtajemniczenie

Cytat:
Może gdyby do nich napisać to odpisaliby skąd są kolczyki
W ogóle Ty mnie Neno zainspirowałaś do takich kolczyków Baardzo podobają mi się takie (z tej strony, którą nam kiedyś pokazywałaś). Czekam tylko na konwerter (wysyłka jest z Australii i ma iść 7-14 dni, a minęło ok 9dni ) i chciałabym dopasować do kompletu jakąś bransoletkę - na razie nie mam na nią pomysłu.
Załącznik 4253441

Rozumiem
Ja też się tego trochę bałam przy sukniach bez ramiączek, można ostatnie dopasowanie zrobić w tym tygodniu przed ślubem, albo faktyczne zdecydować się na wiązanie
Ale sliczne te kolczyki! Szczerze to jakos mi sie wczesniej nie podobaly tego typu, a terazJa ogolnie robie sama biuzterie, iostatnio zwlaszcza ze swarovskiego, wiec pewnie bym sobie dorobila jakas bransoletke Na dniach bede robic naszyjnik z bicone crystal ze swarovskiego - juz sie nie moge doczekac jak go zaloze
E87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-30, 10:59   #1057
niut0
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Talaaa87 Pokaż wiadomość
Dziękuje za wyjaśnienie na początku myślałam ze trzaska sie tylko sedesy, a tu chodzi po prostu o porcelanę... chyba naprawdę trzeba mieć fantazję żeby (za przeproszeniem) z kiblem przyjść...
Haha, na szczęście nie
chociaż jak byłam w sierpniu na trzaskaniu to pojawiło się paru rosłych facetów, każdy z umywalką
Stary 2011-09-30, 11:00   #1058
kindziulindzia
Zakorzenienie

tenebrosko masz już zdjęcia
19.05.2012
kindziulindzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-30, 11:00   #1059
tenebrosa
Wtajemniczenie

Malwus, dzięki za maila Zaraz przejrzę fotki i co nieco tu wstawię
Stary 2011-09-30, 11:00   #1060
melod_y
Zakorzenienie

nena- ty dalej polujesz na te spinki do mankietów a'la mechanizm zegarkowy?

melod_y jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-30, 11:01   #1061
niut0
Zakorzenienie

Cytat:
Ale sliczne te kolczyki! Szczerze to jakos mi sie wczesniej nie podobaly tego typu, a terazJa ogolnie robie sama biuzterie, iostatnio zwlaszcza ze swarovskiego, wiec pewnie bym sobie dorobila jakas bransoletke Na dniach bede robic naszyjnik z bicone crystal ze swarovskiego - juz sie nie moge doczekac jak go zaloze
oj coś czuję, że się do Ciebie bardzo ładnie uśmiechnę jak mój konwerter przyjdzie
Stary 2011-09-30, 11:04   #1062
gosza_m
Zakorzenienie

GG do gosza_m

Cytat:
nie no nie pomagacie każda wybiera cos innego
Jeeezu te obecne wydają mi się za ciemne a z kolei blondowe za jasne...
napisze wam coś ale się nie śmiejcie... Bo mi się w upięciach bardzo nie podobają różnokolorowe włosy mam uraz po jednym weselu gdzie PM miała takie włosy:
Nie no, dziewczyny nie róbcie sobie takiej krzywdy na ślub... Proszę, NIE!!!!!!!!!

Oglądała któraś z Was wczoraj wieczorem na tvp2 LŚNIENIE?????
Uwielbiam ten fil, według mnie jeden z najlepszych filmów grozy ever!!! I wiecie co, dalej tak samo boję się na tym filmie, mimo tego, że wiem co się wydarzy. No ale wracam do niego co parę lat, żeby mi sie nie znudził. Fakt sam sposób reżyserowania jest dość dziwny, ale to trzyma w napięciu i ta muzyka Szczerze polecam!!!

Pick me. Choose me. Love me

Kubuś 23.12.15- 19tc
Mateusz 15.03.17- 21tc
Joasia 25.03.18
gosza_m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-30, 11:04   #1063
Madziuniusia
Zakorzenienie

dzięki no to zostaje przy tym:P
Stary 2011-09-30, 11:06   #1064
nena1984
Zakorzenienie

Cytat:
Może gdyby do nich napisać to odpisaliby skąd są kolczyki
W ogóle Ty mnie Neno zainspirowałaś do takich kolczyków Baardzo podobają mi się takie (z tej strony, którą nam kiedyś pokazywałaś). Czekam tylko na konwerter (wysyłka jest z Australii i ma iść 7-14 dni, a minęło ok 9dni ) i chciałabym dopasować do kompletu jakąś bransoletkę - na razie nie mam na nią pomysłu.
super kolczyki - jakbym miała upięte włosy, to na 100% chciałabym właśnie takie. Ale przy rozpuszczonych, raczej mi znikną między włosami. Dlatego, te co wkleili, byłyby dla mnie super, bo są trochę dłuższe. Sama jestem ciekawa tego Twojego konwertera, daj koniecznie znać jak się sprawuje. Co do bransoletek, widziałam fajne na etsy. Z tym, że te które mi się podobały były dość szerokie, wtedy trzeba by zrezygnować z naszyjnika

nena1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-30, 11:08   #1065
niut0
Zakorzenienie

Cytat:
super kolczyki - jakbym miała upięte włosy, to na 100% chciałabym właśnie takie. Ale przy rozpuszczonych, raczej mi znikną między włosami. Dlatego, te co wkleili, byłyby dla mnie super, bo są trochę dłuższe. Sama jestem ciekawa tego Twojego konwertera, daj koniecznie znać jak się sprawuje. Co do bransoletek, widziałam fajne na etsy. Z tym, że te które mi się podobały były dość szerokie, wtedy trzeba by zrezygnować z naszyjnika
Oczywiście, dam znać
Ja na pewno z naszyjnika zrezygnuję bo przy mojej suknie na jedno ramię nie wyglądałby dobrze.
Stary 2011-09-30, 11:11   #1066
E87
Wtajemniczenie

Cytat:
oj coś czuję, że się do Ciebie bardzo ładnie uśmiechnę jak mój konwerter przyjdzie
Nie ma sprawy Podeslesz cos z neta i pokombinuje Narazie umie robic tylko 2 rzedowe w razie czego, ale mysle ze taki wystarcza... zas kilkurzedowe tez ale to wtedy nie sa splecione wszystkie koraliki miedzy soba! Uwielbiam "krecic" koraliki

---------- Dopisano o 11:11 ---------- Poprzedni post napisano o 11:11 ----------

Cytat:
Nena bo Ty to jestes na topie dziewczyna, jaka bizuterie bys doradzila do mojej sukni? Mi sie wydaje ze jakies drobne krysztalki
Stary 2011-09-30, 11:12   #1067
madzia2306
Zakorzenienie

dziewczyny ja zmykam
tylko proszę was nie piszcie jak oszalałe
paaaaaaaaaa

10.10.2009r-ZARĘCZENI

JAKO ŻONA

27.12.2011 Egzamin na prawo jazdy zdany za pierwszym podejściem
madzia2306 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-30, 11:13   #1068
nena1984
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez melod_y Pokaż wiadomość
nena- ty dalej polujesz na te spinki do mankietów a'la mechanizm zegarkowy?
teraz na takie malutkie gramofoniki poluję - takie http://www.etsy.com/listing/77256946...links-sterling bo mój Tżw weekendy gra w klubach i ogólnie pasjonuje się dj'ingiem, więc myślę że byłyby dość osobiste i pasowały na niego. Tylko koszt odstrasza niestety. A cio, znalazłaś na all te zegarowe?

Stary 2011-09-30, 11:14   #1069
kooocur
Zakorzenienie

Ja tylko chciałam sie przywitać...

Cytat:
a jak my powiedzieliśmy, że bierzemy ślub to wszyscy podejrzanie patrzyli, a część wprost pytała czy wpadliśmy
U mnie tez wszyscy pytali mojej mamy czy wpadlismy ze slub bierzemy...ja mam prawie 26 lat Tż 37....i wpadlismy? Ludzie to chyba by chcieli bo mieliby o czym gadać....

Jestem odbiciem Twojego serca, mamo!

Synuś
kooocur jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-30, 11:15   #1070
melod_y
Zakorzenienie

Cytat:
teraz na takie malutkie gramofoniki poluję - takie http://www.etsy.com/listing/77256946...links-sterling bo mój Tżw weekendy gra w klubach i ogólnie pasjonuje się dj'ingiem, więc myślę że byłyby dość osobiste i pasowały na niego. Tylko koszt odstrasza niestety. A cio, znalazłaś na all te zegarowe?
Wczoraj z TŻ przeglądaliśmy spinki i właśnie były te zegarowe, kup teraz i na licytacji http://allegro.pl/spinki-mankietow-m...837936644.html, wiec jakbyś była jeszcze zainteresowana to wiedz że są

melod_y jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-30, 11:19   #1071
jagata
Wtajemniczenie

Cytat:
My jak zamieszkamy razem, to będziemy musieli chyba o 22 chodzić spać, żeby Narzeczony był w pracy jako tako przytomny Teraz jak u mnie nocuje, to też strasznie ciężko mu się wstaje.

Fakt, na początku września były dostępne 3 pasy zamiast dwóch, ale to tylko chwilowe udogodnienie było, niestety. Teraz znowu trzeba liczyć dwa razy więcej czasu na dojazd do/z Lublina. Za to w przyszłym roku będzie się piękną drogą jechało na nasze lotnisko Tylko ciekawe, jakie linie w ogóle będą od nas latać.
Lotnisko? Toś mnie zastrzeliła muszę się gdzieś schować bo wstyd mi by nie wiedzieć, że koło Lublina lotnisko jest...ale byłoby fajnie np. polecieć z Krakowa do Lublina i stamtąd w 1,5 znaleźć się w domku a nie czasem 8 godzin autobusem się tłuc....

Cytat:
nie no nie pomagacie każda wybiera cos innego
Jeeezu te obecne wydają mi się za ciemne a z kolei blondowe za jasne...
napisze wam coś ale się nie śmiejcie... Bo mi się w upięciach bardzo nie podobają różnokolorowe włosy mam uraz po jednym weselu gdzie PM miała takie włosy:
wg mnie blond - wiem, wiem że Ci w głowie mieszam
Stary 2011-09-30, 11:22   #1072
nena1984
Zakorzenienie

Cytat:
Oczywiście, dam znać
Ja na pewno z naszyjnika zrezygnuję bo przy mojej suknie na jedno ramię nie wyglądałby dobrze.
no to mogłabyś zaszaleć z bransoletką
poszukam czegoś ciekawego po południu, bo w pracy net mi muli na blukonekcie i nie daje rady z grafiką

Cytat:
Nena bo Ty to jestes na topie dziewczyna, jaka bizuterie bys doradzila do mojej sukni? Mi sie wydaje ze jakies drobne krysztalki
hehe, na topie, dobre
wiesz, coś co Ci się podoba, kryształy Swarovskiego na pewno się sprawdzą. Z racji tego, że Twoja suknia ma koraliki, to ja bym wybrała zestaw kolczyki plus naszyjnik lub kolczyki plus bransoletka. Bo już 3 rzeczy na raz to byłoby za dużo. Przy dekolcie masz kryształki, więc może lepiej zrezygnować z naszyjnika albo postawić tylko na łańcuszek z kryształową zawieszką. Zależy też jaką chcesz mieć fryzurę. Przy upiętych włosach, wybrałabym drobniejsze kolczyki takie np do 3 cm, przy rozpuszczonych lub półupiętych mogą być dłuższe i bogatsze, np. 5 cm

Stary 2011-09-30, 11:27   #1073
kindziulindzia
Zakorzenienie

tenebrosa pokaż zdjęcia
19.05.2012
Stary 2011-09-30, 11:29   #1074
E87
Wtajemniczenie

Cytat:

hehe, na topie, dobre
wiesz, coś co Ci się podoba, kryształy Swarovskiego na pewno się sprawdzą. Z racji tego, że Twoja suknia ma koraliki, to ja bym wybrała zestaw kolczyki plus naszyjnik lub kolczyki plus bransoletka. Bo już 3 rzeczy na raz to byłoby za dużo. Przy dekolcie masz kryształki, więc może lepiej zrezygnować z naszyjnika albo postawić tylko na łańcuszek z kryształową zawieszką. Zależy też jaką chcesz mieć fryzurę. Przy upiętych włosach, wybrałabym drobniejsze kolczyki takie np do 3 cm, przy rozpuszczonych lub półupiętych mogą być dłuższe i bogatsze, np. 5 cm
Dzieki Jeszcze nie wiem jaka chce fryzure... nmam wlosy za ramiona wiec chyba szkoda by ich bylo calkiem upinac? Moze jakis pol kok? Krecone raczej wloski... w bardzo dlugich kolcyzkach mi nieladnie bo mam mala twarz hmmm chyba ten lancuszek z wisiorkiem i bransoletke bym chciala...
http://innestudio.pl/blog/historia-slubu-eli-i-lukasza jak komus sie nudzi
Stary 2011-09-30, 11:30   #1075
tenebrosa
Wtajemniczenie

Krótka fotorelacja z moich wczorajszych przymiarek:

Najpierw zaczęłam mierzyć trochę skromniejsze suknie, trzy modele w literę A. Zdjęcia 1, 2, 3. Oczywiście za duże w biuście i za długie - standard. Tak ogólnie to ten fason A chyba nawet mi pasuje? Tylko są za grzeczne jak dla mnie, niby ładne, ale jakoś mnie nie zaspokajają.

Kolejna suknia, to pierzasta, nie mogłam sobie odmówić zmierzenia jej, bo zawsze mnie takie urzekają - na manekinie Fotki 4 i 5. Pani doradzała mi trochę mniej rozłożysty dół i obcięty na równo, tak jak jest to zaimprowizowane na 5 zdjęciu, trochę inaczej niż w tym modelu. Oczywiście w biuście mam za mało do niej, więc miseczki wyglądają tak komiksowo trochę :P

Ostatnie trzy fotki to na poprawę humoru, na żywo wydawała mi się ładniejsza, ale na zdjęciach już mi się tak nie podoba. Malwus pisała mi, że jej zdaniem za dużo się tu dzieje i w 100% się z Tobą zgadzam. Suknia nie dla mnie.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Zdjecie000w.jpg (110,4 KB, 94 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Zdjecie015w.jpg (134,2 KB, 82 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Zdjecie016w.jpg (113,1 KB, 55 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Zdjecie017w.jpg (117,3 KB, 49 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Zdjecie019w.jpg (116,2 KB, 55 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Zdjecie022.jpg (148,2 KB, 40 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Zdjecie023.jpg (149,4 KB, 44 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Clipboard01.jpg (109,4 KB, 44 załadowań)
Stary 2011-09-30, 11:35   #1076
kasia_kuku
Zakorzenienie

Cytat:

Najpierw zaczęłam mierzyć trochę skromniejsze suknie, trzy modele w literę A. Zdjęcia 1, 2, 3. Oczywiście za duże w biuście i za długie - standard. Tak ogólnie to ten fason A chyba nawet mi pasuje? Tylko są za grzeczne jak dla mnie, niby ładne, ale jakoś mnie nie zaspokajają.

Kolejna suknia, to pierzasta, nie mogłam sobie odmówić zmierzenia jej, bo zawsze mnie takie urzekają - na manekinie Fotki 4 i 5. Pani doradzała mi trochę mniej rozłożysty dół i obcięty na równo, tak jak jest to zaimprowizowane na 5 zdjęciu, trochę inaczej niż w tym modelu. Oczywiście w biuście mam za mało do niej, więc miseczki wyglądają tak komiksowo trochę :P

Ostatnie trzy fotki to na poprawę humoru, na żywo wydawała mi się ładniejsza, ale na zdjęciach już mi się tak nie podoba. Malwus pisała mi, że jej zdaniem za dużo się tu dzieje i w 100% się z Tobą zgadzam. Suknia nie dla mnie.
Tenebrosko, dla mniej najlepiej wyglądasz w 1 a później w 2

Dbam o siebie,
Myślę o sobie.

kasia_kuku jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-30, 11:35   #1077
justyna_g4
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Talaaa87 Pokaż wiadomość
No własnie mi o ten obcas tak naprawde chodzi... nie moge mieć wysokich bo po 1. nie jestem przyzwyczajona do wysokich obcasów, a na ślubie/weselu nie mam zamiaru sie męczyć, a po 2. mój TŻ nie jest znowu bardzo wysoki i jak bym założyła coś wyższego niż 8 cm to bym była wyższa od niego....
Jak chodze po sklepach to fajne buty są ale na szpilce i platformie :/
No to mamy ten sam problem. Mi się też podobają platformy. Mój Tż jest 10 cm wyższy ode mnie wiec też nie chcę przesadzać, a na wysokich nie mogę chodzić bo miałam tyle razy nogę skręconą, że chirurg i rehabilitant w ogóle mi nie pozawala.

Cytat:
Napisane przez kindziulindzia Pokaż wiadomość
tenebrosa pokaż zdjęcia
o już są

Laura

http://lb1f.lilypie.com/YodDp2.png

Edytowane przez justyna_g4
Czas edycji: 2011-09-30 o 11:37
justyna_g4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-30, 11:37   #1078
kindziulindzia
Zakorzenienie

Cytat:

osobiście podobasz mi się te w A ostatnia zdecydowanie odpada przytłacza Cię i strasznie dużo się w niej dzieje
19.05.2012
Stary 2011-09-30, 11:38   #1079
nena1984
Zakorzenienie

tenebroska - chyba najładniej Ci w fasonie A a falbankami, wiem, że nie lubisz tych z ukosa, ale na zdjęciu wyglądają fenomenalnie. W pierzastej też Ci ładnie. Ostatnia suknia, to rozumiem dla żartu?? bo kompletnie nic mi się w niej nie podoba a zwłaszcza dekolt, tył i materiał falbanek.

Stary 2011-09-30, 11:38   #1080
E87
Wtajemniczenie

Cytat:

Moim zdaniem najladniej w tych sukniach w literke A!!! Ta 2 ma troche dziwnie wykrojony dekolt albo mi sie wydaje? Jestes drobniutka wiec w tej ostatniej troszke jakby sie "gubisz"...
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości