Jedenasta część nadchodzi- wódkę za niedługo trzeba będzie chłodzić!- PM2012 cz. XI - Strona 40 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-09-30, 14:45   #1171
kindziulindzia
Zakorzenienie

Dot.: Jedenasta część nadchodzi- wódkę za niedługo trzeba będzie chłodzić!- PM2012 cz

Cytat:
Napisane przez niut0 Pokaż wiadomość
Mi w dalszym ciągu się bardzo podoba, powiedziałabym nawet, że jeszcze bardziej niż wcześniej bo to taka trochę księżniczka, ale niezbyt "nadmuchana", wpada lekko w linię "A", może nawet ociupinkę w grecką, bez halki, bardzo ładna
3 in 1 - misz masz - czyli coś dla mnie brakuje tylko gdzieś przemyconych falbanek

malwus jeszcze raz napiszę jak dla mnie bomba
19.05.2012
kindziulindzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-30, 14:46   #1172
niut0
Zakorzenienie

Dot.: Jedenasta część nadchodzi- wódkę za niedługo trzeba będzie chłodzić!- PM2012 cz

Cytat:
Napisane przez kindziulindzia Pokaż wiadomość
3 in 1 - misz masz - czyli coś dla mnie brakuje tylko gdzieś przemyconych falbanek

malwus jeszcze raz napiszę jak dla mnie bomba
Stary 2011-09-30, 14:50   #1173
malwus20
Wtajemniczenie

Cytat:
Mi w dalszym ciągu się bardzo podoba, powiedziałabym nawet, że jeszcze bardziej niż wcześniej bo to taka trochę księżniczka, ale niezbyt "nadmuchana", wpada lekko w linię "A", może nawet ociupinkę w grecką, bez halki, bardzo ładna
Nie wiem na ilu kołach te PMki miały halke a przyznam ze widziałam różnice jak mierzyłam suknie tylko inna jak założyłam halkę z jednym kołem a potem z dwoma.

---------- Dopisano o 14:50 ---------- Poprzedni post napisano o 14:46 ----------

Cytat:
Zafantazjowałaś i tyle

Edytowane przez malwus20
Czas edycji: 2011-09-30 o 14:49
malwus20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-30, 14:52   #1174
Chatka
Wtajemniczenie

Dzięki Laseczki za wsparcie Póki co jestem w miarę spokojna, ale wczoraj mi się ciśnienie nieźle podniosło, jak w Archiwum Prac Dyplomowych znalazłam informację, że moja obrona jest dziś o 14 Wiedziałam, że to niemożliwe, bo mojego promotora nie ma do końca tygodnia, a recenzent jest w Wawie tylko w poniedziałki i wtorki, poza tym żaden mi jeszcze nie ocenił pracy , ale i tak się postresowałam trochę....

Cytat:
Napisane przez Gorska_Kozica Pokaż wiadomość
Hejka Lasencje
Melduję się po powrocie, żebyście listów gończych za mną nie musiały wysyłać.
Urlopik był super, tylko szkoda, że tak krotko. Pogoda marzenie Wieczorkiem zapodam jakieś fotki
Teraz działam dzielnie w pracce, a w domku wezmę się za nadrawbianie Wy postopłodne wariatki
ooo, a ja już się ostatnio zastanawiałam, gdzie Kozicę wcięło! Czekamy na fotki z wojaży

Cytat:
Tenebrosko a jest jakiś fason, którego jeszcze nie mierzyłaś?
Może gdzieś tam na Ciebie czeka i jest Twoim przeznaczeniem - np rybka Oglądałam ostatnio przez internet "say yes to the dress" i niskiej pannie młodej zaproponowali właśnie rybkę.
Mi bardzo podobasz się w pierwszych trzech w linii A, ale jestem też ciekawa rybki
W sumie to niegłupi pomysł, żeby przymierzyła jeszcze rybkę

A na zdjęcie Twojej koleżanki się nie załapałam czemu tak szybko skasowałaś?

Cytat:
Napisane przez tenebrosa Pokaż wiadomość
Dzięki Chaciu. Ja bym wolała łagodniejszy ten dekolt/miseczki trochę, a nie w takie zęby. Ogólnie ona jest za długa, a ja stoję na podeście. Powinnam mieć w niej znacznie krótszy gorset i te falbanki powinny się wyżej zaczynać, wtedy na pewno efekt byłby lepszy. Ale przyznam, że takie rozwiązanie na bok ze skośnymi falbanki w umiarkowanej ilości zaczęło mi się podobać.

I powodzenia w przygotowaniach do obrony! (o ile jakieś będą )

Ewusia_marchew
, właśnie też nie wiem czy księga cieszyłaby się popularnością. Myślę jeszcze o czymś takim, jak Chatka planuje do filmu typu pytania do gości w tej księdze np. co ma zrobić Mąż jak Żonę będzie boleć głowa itp. To na razie taki luźny pomysł, nie wiem co Narzeczony na to, ale chodzi o to, żeby w księdze było właśnie coś innego wpisane niż (same) życzenia. I dziękuję za opinię odnośnie sukni
Ja takich pomysłów na film nie miałam (chodziło raczej o bardziej osobiste pytania, dotyczące nas konkretnie), ale do księgi gości to super pomysł Zawsze jakieś urozmaicenie, no i Goście mniej więcej wiedzą, co pisać.
Hm, a co do sukni, to naprawdę ciekawie te skośne u Ciebie wyglądają, możesz pomyśleć... A i tę rybkę jednak mimo wszystko warto przymierzyć Myślę, że fajnie byś wyglądała w takiej, jak miała ta moja pierwsza, sierpniowa PMka
A do Wawy kiedy się zamierzasz wybrać? No i zupełnie już zrezygnowałaś z szycia u tej stylistki?

Cytat:
Napisane przez malwus20 Pokaż wiadomość
Tez sie ciesze że tak szybko tam pojadę
Tylko jak teraz przeglądam ta suknie gdzies na PMkach w necie to jakoś za specjalna nie jest Nie wiem co jest, chyba zaczynam szukać jakiś felerów w tej sukni Wybijcie mi te durne rozkminki z głowy
Kochana, bo taka suknia nie jest dla każdego stworzona. Trzeba ją naprawdę dobrze dobrać, a do Ciebie pasuje idealnie Więc nie wiem, po co Ci takie głupie rozkminy Nie patrz na inne, tylko na siebie, bo Ty wyglądasz w niej super

"Starych szanuj, młodych ucz, mądrych słuchaj, a głupich znoś cierpliwie."

Chatka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-30, 14:53   #1175
niut0
Zakorzenienie

Cytat:
Nie wiem na ilu kołach te PMki miały halke a przyznam ze widziałam różnice jak mierzyłam suknie tylko inna jak założyłam halkę z jednym kołem a potem z dwoma.
Zafantazjowałaś i tyle
hahaha no naprawdę
Ale na Tobie wyglądała jak księżniczka, na w jednym linku jak grecka, a w jednym jak A Także myślę, że w zależności jaki efekt chcesz uzyskać, taką powinnaś mieć halkę

---------- Dopisano o 14:53 ---------- Poprzedni post napisano o 14:52 ----------

Cytat:
Napisane przez Chatka Pokaż wiadomość
W sumie to niegłupi pomysł, żeby przymierzyła jeszcze rybkę

A na zdjęcie Twojej koleżanki się nie załapałam czemu tak szybko skasowałaś?
Bo właściwie nie mam prawa go tutaj wrzucać i nie chciałam, żeby zbyt długo wisiało
Stary 2011-09-30, 14:55   #1176
evoonia86
Zakorzenienie

Malwus dla mnie wyglądasz jak prawdziwa księżniczka
Stary 2011-09-30, 14:57   #1177
Chatka
Wtajemniczenie

Cytat:
hahaha no naprawdę
Ale na Tobie wyglądała jak księżniczka, na w jednym linku jak grecka, a w jednym jak A Także myślę, że w zależności jaki efekt chcesz uzyskać, taką powinnaś mieć halkę

Bo właściwie nie mam prawa go tutaj wrzucać i nie chciałam, żeby zbyt długo wisiało
Znaczy muszę uwierzyć Wam na słowo, że za bogata

Dokładnie, z taką suknią można zrobić co się chce, trzeba dobrać tylko taką halkę, w której będzie się najlepiej czuło.

Stary 2011-09-30, 15:00   #1178
niut0
Zakorzenienie

Cytat:
Znaczy muszę uwierzyć Wam na słowo, że za bogata

Dokładnie, z taką suknią można zrobić co się chce, trzeba dobrać tylko taką halkę, w której będzie się najlepiej czuło.
Chatko wrzucę Ci jeszcze na chwilę i zaraz usuwam

Edytowane przez niut0
Czas edycji: 2011-09-30 o 15:14
niut0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-30, 15:02   #1179
malwus20
Wtajemniczenie

Cytat:

Kochana, bo taka suknia nie jest dla każdego stworzona. Trzeba ją naprawdę dobrze dobrać, a do Ciebie pasuje idealnie Więc nie wiem, po co Ci takie głupie rozkminy Nie patrz na inne, tylko na siebie, bo Ty wyglądasz w niej super
Oj trzeba na mnie pożądnego bicza Tak na serio to wybór sukni nie należy do najłatwiejszych dlatego pojawiają się wątpliwości...
Stary 2011-09-30, 15:06   #1180
kindziulindzia
Zakorzenienie

Cytat:
Oj trzeba na mnie pożądnego bicza Tak na serio to wybór sukni nie należy do najłatwiejszych dlatego pojawiają się wątpliwości...
oj skąd ja to znam a po drugie 3000 czy 2000 zł piechotą nie chodzi
19.05.2012
Stary 2011-09-30, 15:10   #1181
tenebrosa
Wtajemniczenie

Cytat:
Ja takich pomysłów na film nie miałam (chodziło raczej o bardziej osobiste pytania, dotyczące nas konkretnie), ale do księgi gości to super pomysł Zawsze jakieś urozmaicenie, no i Goście mniej więcej wiedzą, co pisać.
Hm, a co do sukni, to naprawdę ciekawie te skośne u Ciebie wyglądają, możesz pomyśleć... A i tę rybkę jednak mimo wszystko warto przymierzyć Myślę, że fajnie byś wyglądała w takiej, jak miała ta moja pierwsza, sierpniowa PMka
A do Wawy kiedy się zamierzasz wybrać? No i zupełnie już zrezygnowałaś z szycia u tej stylistki?
A bo widzisz kojarzyło mi się, że chcesz pytania do gości do filmu, a ktoś wklejał takie i mi się połączyło jedno z drugim. W każdym razie tak pomyślałam, żeby co kilka stron w nagłówku było pytanie i goście mogliby oglądać księgę, a jak trafią na jakieś pytanie, na które im się coś nasunie do napisania, to wtedy się wpiszą. Niezła opowieść mogłaby z tego wyjść, a i my mielibyśmy co wspominać, taki pamiętnik z tego dnia to by był, pisany przez wiele osób

Już nie pamiętam sukni PMki z tego pierwszego wesela, na którym byłaś. Jest szansa, żebyś wkleiła jakieś anonimowe zdjęcie?

Co do stylistki, to wiesz, po kilku miesiącach przemyśleń doszłam do wniosku, że jednak wolę zobaczyć całokształt sukni na sobie, choćby w za dużym rozmiarze, zanim ją zamówię niż w ciemno zlecać szycie. Ale nie mówię, że całkiem rezygnuję, to jest taki plan B. Poza tym może wykorzystam ją do uszycia sukni na poprawiny albo skorzystam tylko z jej porad co do stylizacji, bo na to też kupon obejmował zniżkę. Ewentualnie jak już nic w salonach nie znajdę, to poproszę ją, żeby mi coś zaprojektowała sama.

A do Wawy to nie wiem kiedy pojadę, na razie chcę jeszcze na Kraśnickie w Lublinie wstąpić i wtedy się okaże, czy trzeba mi jechać do stolicy Możliwe, że to spontanicznie wyjdzie jak Mama będzie w domu, ale póki co konkretnych planów nie ma.

Edytowane przez tenebrosa
Czas edycji: 2011-09-30 o 15:11
tenebrosa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-30, 15:13   #1182
malwus20
Wtajemniczenie

Cytat:
Dokładnie To nie batonik w sklepie za grosze a rzecz warta tysiące dlatego trudno podjąć ta ostateczną decyzję.
Tak na dzien dzisiejszy to ogółem zwiedziłam koło 12-14 salonów. Nie obskoczyłam wszystkich ale dość spor liczbę. Nie wiem po prostu czy nie isc jeszcze do innych dla swietego spokoju. Ale powiem że jak przymierzyłam Hermsa to potem jak weszłam do innych salnów niczego już nie chciałam mierzyć. Ciągle przed oczami miałam ten widok sukni Herma w lustrze
Stary 2011-09-30, 15:13   #1183
Chatka
Wtajemniczenie

Cytat:
Chatko wrzucę Ci jeszcze na chwilę i zaraz usuwam
Nie no, faktycznie trochę za bardzo ta kieca możesz kasować

Cytat:
Cytat:
Nie no, to jest jasna sprawa, że zawsze mogą być jakieś wątpliwości. Tylko że szukanie ich specjalnie jest kiepską metodą na utwierdzenie się w wyborze Suknię powinno się wybierać wg kilku kryterii:
- czy dobrze w niej wyglądam (wg mnie, nie wszystkich naokoło)
- czy mi się podoba
- czy jest wygodna (czy mogę się w niej swobodnie poruszać)
- czy mnie na nią stać
- czy czuję, że będę w niej szczęśliwa i radosna w dniu ślubu, czy żaden jej element nie będzie mnie drażnił.

Jeśli wszystkie te kwestie są spełnione, to sądzę, że nie ma co sobie wkręcać, że jest coś nie tak

Stary 2011-09-30, 15:18   #1184
evoonia86
Zakorzenienie

jak tak czytam Wasze wątpliwości co do sukien, to strasznie się cieszę, że u mnie szybko zapadła decyzja ale to była po prostu miłość od pierwszego wejrzenia Życzę Wam wszystkim tego samego
Stary 2011-09-30, 15:20   #1185
Chatka
Wtajemniczenie

Cytat:
A bo widzisz kojarzyło mi się, że chcesz pytania do gości do filmu, a ktoś wklejał takie i mi się połączyło jedno z drugim. W każdym razie tak pomyślałam, żeby co kilka stron w nagłówku było pytanie i goście mogliby oglądać księgę, a jak trafią na jakieś pytanie, na które im się coś nasunie do napisania, to wtedy się wpiszą. Niezła opowieść mogłaby z tego wyjść, a i my mielibyśmy co wspominać, taki pamiętnik z tego dnia to by był, pisany przez wiele osób

Już nie pamiętam sukni PMki z tego pierwszego wesela, na którym byłaś. Jest szansa, żebyś wkleiła jakieś anonimowe zdjęcie?

Co do stylistki, to wiesz, po kilku miesiącach przemyśleń doszłam do wniosku, że jednak wolę zobaczyć całokształt sukni na sobie, choćby w za dużym rozmiarze, zanim ją zamówię niż w ciemno zlecać szycie. Ale nie mówię, że całkiem rezygnuję, to jest taki plan B. Poza tym może wykorzystam ją do uszycia sukni na poprawiny albo skorzystam tylko z jej porad co do stylizacji, bo na to też kupon obejmował zniżkę. Ewentualnie jak już nic w salonach nie znajdę, to poproszę ją, żeby mi coś zaprojektowała sama.

A do Wawy to nie wiem kiedy pojadę, na razie chcę jeszcze na Kraśnickie w Lublinie wstąpić i wtedy się okaże, czy trzeba mi jechać do stolicy Możliwe, że to spontanicznie wyjdzie jak Mama będzie w domu, ale póki co konkretnych planów nie ma.
No tak, pamiętam, że tu wklejały Dziewczyny takie rzeczy nom, bardzo mi się podoba pomysł z tym "pamiętnikiem", właśnie tak też coś kombinuję, żeby mogło to być takie nasze wesele okiem gościa. Ale do tego przydają się właśnie pytania pomocnicze, bo wiem po sobie, że jak siadam przed taką księgą, to pustka w głowie i nie wiem, co pisać...

Na maila Ci wysłałam całą galerię z wesela, to sobie pooglądaj

Stary 2011-09-30, 15:21   #1186
niut0
Zakorzenienie

Cytat:

Nie no, to jest jasna sprawa, że zawsze mogą być jakieś wątpliwości. Tylko że szukanie ich specjalnie jest kiepską metodą na utwierdzenie się w wyborze Suknię powinno się wybierać wg kilku kryterii:
- czy mi się podoba
- czy mnie na nią stać
- czy czuję, że będę w niej szczęśliwa i radosna w dniu ślubu, czy żaden jej element nie będzie mnie drażnił.

Jeśli wszystkie te kwestie są spełnione, to sądzę, że nie ma co sobie wkręcać, że jest coś nie tak
ok

Zgadzam się z Chatką
nie ma co na siłę szukać minusów bo prawda jest taka, że zawsze coś znajdziemy musicie się w sukni dobrze czuć, a później nie analizować tego w kółko tylko kupować i nie zamartwiać się. Pewnie, że to nasza jedyna suknia ślubna, innych nie będzie, ale nie można się gdzieś w tym zatracić - wiecie o czym mówię? Żeby się później na weselu nie zamartwiać czy diamencik jest w dobrym miejscu przyszyty, tylko się świetnie bawić.
Stary 2011-09-30, 15:27   #1187
kindziulindzia
Zakorzenienie

Cytat:
Dokładnie To nie batonik w sklepie za grosze a rzecz warta tysiące dlatego trudno podjąć ta ostateczną decyzję.
Tak na dzien dzisiejszy to ogółem zwiedziłam koło 12-14 salonów. Nie obskoczyłam wszystkich ale dość spor liczbę. Nie wiem po prostu czy nie isc jeszcze do innych dla swietego spokoju. Ale powiem że jak przymierzyłam Hermsa to potem jak weszłam do innych salnów niczego już nie chciałam mierzyć. Ciągle przed oczami miałam ten widok sukni Herma w lustrze
o matulu to niezły wynik ja po 2 salonach miałam przesyt a jeszcze wstępowałyśmy do takiś maluśkich maluteńkich

Cytat:

- czy mi się podoba
- czy mnie na nią stać

dokładnie i żeby TŻ szczękę zbierał z podłogi
19.05.2012
Stary 2011-09-30, 15:31   #1188
jagodzia133
Zakorzenienie

Hej dzisiaj byłam podpisać umowę 1dzień na umowę mam w niedzielę :P
Cytat:
a teraz na poważnie jak będzie orzeszek to napiszę Wam takimi wołami że nie przeoczycie na pewno!! a po drugie tyle narobiłyście szumu że się dobrze zastanowię czy Wam w ogóle powiem przez pół godziny mi wyliczyłyście w którym tygodniu będę widziałam że były też rozkminki na temat sukni którą wybiorę dobrze że mi imion nie wybrałyście bo już bym pomyślała że naprawdę wariatki jesteście a tak przynajmniej miałyście temat do rozmów

a teraz sama się wybiczuję i obiecuję że więcej takiego numeru nie wywinę no chyba że płodek Gniewko pojawi się na świecie
i tak Cię nie lubię bo nas tutaj tak nakręciłaś a tu nic ;p
Cytat:
Najpierw byłyśmy w salonie Regina Diamante By zapytać o nową kolekcje Agnes ( w tym suknie która wstawiała tu Paulinka ) Suknie która chciałam wyceniała na 2900zł ale musiałbym ja zamawiać w ciemno i placic od razu 1000 zł zaliczki i tu jest problem bo jak zamówic suknie której na siebie nie widziałam. Boje sie tak dlatego jestem w kropce. Tej suknie oczywiście nie mieli, były inne ale mi nie pasowały.
Zmierzyłam suknie Agnes model 10222 (załącznik 1, 2, 3) Jest ładna ale za skromy ma gorset. Nie to co chce, bo na górze ma tak mało zdobień, tylko tiul nieco zmarszczony. Głupia nie była ale nie zachwyciła mnie jakoś. Cena sukni 2200.
Druga to tez Agnes model 10444( załącznik 4). Bardzo ładna ale ta koronka przy górze wydaje sie być tak ciezka, gruba. W dodotaku ozodby schodza na dół a tego nie cche w sukni. Poza tym nie mam nic do zarzucenia. Może jedynie to ze góra jest prosta i nie w serce tak jakbym tego chciała. Cena sukni 2550.
A na koniec zostawiam tą przy której było WOW . To suknia Herm'sa model Ruth (załącznik 5,6,7) Jak ja założyłam serce zaczeło mi walić jak młotem, w myslach zrobiałam WOW a dosłownie przede mna na głos to samo powiedziała Tenebrosa Suknia jesli sie zdecyduje teraz i przez październik w cenie 2600. Szyta nie pod wymiar a na rozmiar bo uszyliby mi najmniejsza a i tak panie w salonie by mi ja dopasowały. Takie wymaganie producenta. Przechodzi ona tez do kolekcji 2012 i jest wtedy droższa o 150 zł. Zdjec nie pozwolona tam robic wiec sa takie z ukrycia.
Na koniec zdjecia katalogowe 3 tych sukni żebyście wiedziały jakie oglądacie
i Czekam na opinie
jak dla mnie Herm's bomba
Cytat:
Napisane przez madzia2306 Pokaż wiadomość
Dziewczyny jednak jadę trochę później ale zobaczcie
https://wizaz.pl/forum/member.php?u=872879
fajnie c'nie??? wreszcie będzie spokój
ooooooooooooo nareszcie
Cytat:
o matulu to niezły wynik ja po 2 salonach miałam przesyt a jeszcze wstępowałyśmy do takiś maluśkich maluteńkich

dokładnie

tenebrosko jak dla mnie te suknie to jeszcze nie to
Lili & Gabryś

jagodzia133 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-30, 15:39   #1189
malwus20
Wtajemniczenie

Cytat:

To jest wynik przy tylko 3 przymiarkach bo w sumie tylko 3 razy jeździałm do LBN coś pooglądać i zmierzyć

A czy Tż bedzie zbierał szczeke z podłogi to nie wiem. Dla niego wszystko jest ładne. Na pewno nie chciałbym zeby mnie zobaczył w sukni na żywo. Na zdjeciach mu moge pokazac ale na żywo to w dniu slubu żeby nie było ze mnie widział pare razy w niej przed slubem a na slubie to już taki obojętny widok.
Stary 2011-09-30, 15:42   #1190
kindziulindzia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jagodzia133 Pokaż wiadomość
Hej dzisiaj byłam podpisać umowę 1dzień na umowę mam w niedzielę :P
no to i połamania nóg w 1 dniu pracy na umowę

---------- Dopisano o 15:42 ---------- Poprzedni post napisano o 15:39 ----------

Cytat:
To jest wynik przy tylko 3 przymiarkach bo w sumie tylko 3 razy jeździałm do LBN coś pooglądać i zmierzyć

A czy Tż bedzie zbierał szczeke z podłogi to nie wiem. Dla niego wszystko jest ładne. Na pewno nie chciałbym zeby mnie zobaczył w sukni na żywo. Na zdjeciach mu moge pokazac ale na żywo to w dniu slubu żeby nie było ze mnie widział pare razy w niej przed slubem a na slubie to już taki obojętny widok.
mój to nawet zdjęć nie chcę oglądać powiedział że w dniu ślubu mnie zobaczy i koniec bo dla niego to będzie przeżycie jak zobaczy mnie w białej sukni i w całym opierunku w sumie to się nawet cieszę z takiego rozwiązania bo tak jak piszesz żeby w tym naszym dniu nie był obojętny na widok
19.05.2012
Stary 2011-09-30, 15:45   #1191
jagodzia133
Zakorzenienie

Cytat:
no to i połamania nóg w 1 dniu pracy na umowę
dziękuję i ty mi się tu nie podlizuj bo i tak masz ode mnie i jeszcze raz no wystarczy jak na razie :P już znowu mogę Cię lubić :P
Lili & Gabryś

Stary 2011-09-30, 15:45   #1192
niut0
Zakorzenienie

dopiero teraz na zdjęciach widzę jaki cudny bukiet miała moja sierpniowa PMka
i śliczna ta rączka jest z koralikami, pierwszy raz taką widzę
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg wesele (5).jpg (96,8 KB, 35 załadowań)
Stary 2011-09-30, 15:45   #1193
malwus20
Wtajemniczenie

Cytat:

mój to nawet zdjęć nie chcę oglądać powiedział że w dniu ślubu mnie zobaczy i koniec bo dla niego to będzie przeżycie jak zobaczy mnie w białej sukni i w całym opierunku w sumie to się nawet cieszę z takiego rozwiązania bo tak jak piszesz żeby w tym naszym dniu nie był obojętny na widok
Mój raczej na taki wariant jak Twój sie nie zgodzi ale na żywo nie chcę żeby mnie widział.
Stary 2011-09-30, 15:46   #1194
kindziulindzia
Zakorzenienie

Cytat:
dziękuję i ty mi się tu nie podlizuj bo i tak masz ode mnie i jeszcze raz no wystarczy jak na razie :P już znowu mogę Cię lubić :P
oj tam oj tam trochę wazelinki jeszcze nie nikomu nie zaszkodziło
19.05.2012
Stary 2011-09-30, 15:49   #1195
evoonia86
Zakorzenienie

Cytat:
dopiero teraz na zdjęciach widzę jaki cudny bukiet miała moja sierpniowa PMka
i śliczna ta rączka jest z koralikami, pierwszy raz taką widzę
racja bukiecik bardzo ładny te koraliki dodają mu atrakcyjności
Stary 2011-09-30, 15:49   #1196
jagodzia133
Zakorzenienie

Cytat:
oj tam oj tam trochę wazelinki jeszcze nie nikomu nie zaszkodziło
no w sumie najwyżej w piórka obrosnę i nie trzeba będzie mi bolerka ;p
Lili & Gabryś

Stary 2011-09-30, 15:50   #1197
jagata
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość
przez miasto przejeżdżam bo też często na cmentarz do mojej mamy brata jeździmy

ooo to moze kojarzysz ten nowy kościół przy cmentarzu? jak tak, to tam ślub będę brać

dobra lece bo musze skończyć model by móc wyjść wcześniej z pracy.

paaa
odezwę się pewnie dopiero w niedziele
Stary 2011-09-30, 15:52   #1198
kindziulindzia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez evoonia86 Pokaż wiadomość
racja bukiecik bardzo ładny te koraliki dodają mu atrakcyjności
pierwszy raz widzę takie rozwiązanie z koralikami, i śmiem twierdzić że gdy PM ma "gładką" górę i niezbyt strojny dół takie koraliki przyciągają uwagę na plus oczywiście i dopełniają strój PM

Cytat:
no w sumie najwyżej w piórka obrosnę i nie trzeba będzie mi bolerka ;p
19.05.2012
Stary 2011-09-30, 15:56   #1199
gosza_m
Zakorzenienie

GG do gosza_m

Byłam w tym UP i za tydzień muszę już mieć to zaświadczenie,inaczej będzie kiepsko. Poza tym ze strasznie niemiła Panią rozmawiałam dzisiaj. Ona nie rozumie tego, że jeśli nie ma dziekana nie dostane tej piepszonej kartki. Swoją drogą jak użyłam słowa "dziekan" to się dziwnie na mnie popatrzyła, jakby nie wiedziała o kim mówię... Nie no poracha. U doradcy też nic nie załatwiłam, bo w połowie wparowała jakaś babka i powiedziała, że mamy wstrzymać wszystko, bo nie dostarczyłam wszystkich doku i nie mam prawa dzisiaj tu być
No kur wa! Najpierw mnie kierują tam, a potem przybiegają, że jednak nie. Paranoja mówię Wam. Teraz muszę jakoś do czwartku załatwić to doświadczenie i w piątek muszę im je zanieść, inaczej mnie zawieszą... Bo jak mi to ta bardzo uprzejma pani wytłumaczyła, że to ja ją wprowadzam w błąd, bo miałam zaświadczenie już mieć, a tak to każdy może sobie mówić co chce i przychodzić kiedy chce i tym samym marnuje jej czas... Czaicie to??? Zmarnowałam jej 5 minut pracy (ja zmarnowałam 2,5 godz. bo tyle mnie wyszło wszystko z dojazdem i czekaniem w holu bieganiem od okienka do okienka). Chodzi mi tylko o to, że babka, która mnie rejestrowała tydzien temu powiedziała, że niezależnie od tego czy zdobędę to zaświadczenie czy nie, mam przyjść na spotkanie z doradcą. Niestety dzisiaj tej babki nie było...

Na pocieszenie poszłam na zakupy ( nie bijcie, wiem miałam oszczędzać). I kupiłam sobie 2 porządne staniki. Że wydałam prawie 2 stówki, to przemilczę. Ale jestem bardzo zadowolona, bo uwielbiam w tym małym sklepiku kupować bieliznę. Bardzo kompetentne ekspedientki, znające się na rzeczy. I mają dobre staniki. I rozmiarówka pełna, co mnie bardzo ucieszyło. A co! Wyniosłam coś z wizażowej lekcji brafitingu i teraz chodzę w odpowiednio dobranych stanikach

Cytat:
Wczoraj w jednym salonie babka powiedziała, że suknia musi być jak druga skóra. I podobać się w 100%, bo to wtedy pcha do przodu, a świadomość, że wyglądamy olśniewająco sprawia, że jesteśmy uśmiechnięte w dniu ślubu i potrafimy się z niego naprawdę cieszyć, każda chwilą. I to jest prawda, wiem jak kiepsko bawiłam się na ostatnim weselu, gdzie miałam zepsutą stylizację, a jak fajnie sie czułam, gdy podobała mi się fryzura, makijaż i cała reszta.
Tu się absolutnie zgodzę i z panią z salonu i z Tobą.

Cytat:

Ale mówisz mam nadzieję o tej wersji z Nicholsonem? Jeśli tak, to jak najbardziej I'm on board Świetny film, przerażający, wszystko, co powinien mieć dobry horror ten film ma po brzegi

A w sprawie tego, że masz do Wawy drogo - sprawdzałaś może, czy nie masz gdzieś w pobliżu siebie Polskiego Busa? To nowa firma i ma naprawdę niedrogie przejazdy, zorientuj się, może wcale nie tak drogo do tej Wawy masz

A poza tym dzwoniłam dziś do sekretariatu i już oficjalnie wiem, że obronę mam w najbliższy wtorek o 14:00. Masakra, już się stresuję
Tak jest, to ten film który uwielbiam!!! ( w ogóle jest jakieś inne lśnienie???
I z tym filmem bezapelacyjnie kojarzy mi się moja dawna młodociana miłość szalonej 17stki. To właśnie ten facet zaraził mnie takimi filmami i książkami Kinga. I dobrą muzyką, tzn rocka to ja zawsze słuchałam, ale z nim było tak jakoś łatwiej, weselej, i koncerty i wyjazdy... Ups! Nie powinnam o nim tak myśleć!!!
Dzieki za radę. Sprawdzę sobie czy coś takiego jest. Ale szczerze nie słyszałam o takich busach, więc może być ciężko u mnie...
I wreszcie będziesz Panią mgr Cieszę się i oczywiście w odpowiednim czasie będę trzymała kciuki!!!

Cytat:
Napisane przez Talaaa87 Pokaż wiadomość
U mnie na licencjacie była dziewczyna z Hrubieszowa
A to ten Hrubieszów, o którym była mowa w "Plebanii" (ten polski serial)?????

Cytat:
Napisane przez nena1984 Pokaż wiadomość
hihi...kobieta zmienną jest, a tak poważnie, to już znudziła mi się ta dziunia w okularkach
Ulala! Nowy avatarek. A to Ty, czy to nie Ty????

Cytat:
Suknię powinno się wybierać wg kilku kryterii:
- czy mi się podoba
- czy mnie na nią stać

czyli mam zamawiać ta suknię

Pick me. Choose me. Love me

Kubuś 23.12.15- 19tc
Mateusz 15.03.17- 21tc
Joasia 25.03.18
gosza_m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-30, 15:59   #1200
jagodzia133
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gosza_m Pokaż wiadomość
czyli mam zamawiać ta suknię
a ja nie wiem która to
Lili & Gabryś

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości