|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1021 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nadeszła jesień, zbliża się zima, a naszych rozmów nikt nie zatrzyma!:D PM 2013
aaaa no to nie strasznie
.---------- Dopisano o 14:56 ---------- Poprzedni post napisano o 14:54 ---------- wiecie, że dopiero uporządkowuje (tzn wciskam w koszulki i sru do segregatora) sobie materiały ze studiów i te wszystkie dot. pracy mgr
|
#1022 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Nadeszła jesień, zbliża się zima, a naszych rozmów nikt nie zatrzyma!:D PM 2013
Cytat:
ale ja w sumie też porządek z podręcznikami z liceum zrobiłam miesiąc temu, a od maja mam wakacje
|
|
|
#1023 | ||||
|
Zakorzenienie
|
oj tam oj tam ja tez umowy jeszcze nie mam
![]() Cytat:
![]() ta orkiestra którą ja chciałam tez tyle chce a ja myślałam że damy tak 2500 ![]() Cytat:
Cytat:
![]() uwielbiam szpinak i kurczaka ![]() Cytat:
podcinam tylko konce tak co miesiąc - dwa żeby ładnie rosły ![]() hej piękne ale tu cisza w końcu dało się wszystko w miarę szybko przeczytać ![]() właśnie robię mojemu tacie tort-tiramisu ![]() ale już nie będzie ubrany w tą masę co ostatni
|
||||
|
|
|
#1024 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1025 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
19monisia89 wydaje mi sie że ten pierwszy fotograf ma najładniejsze zdjęcia |
|
|
|
|
#1026 |
|
Zakorzenienie
|
Potem Was nadrobię, a teraz... Przyszłam się pożalić - kolejna praca mi nie wypaliła, a wszystko przez to, że stydiuje dziennie
|
|
|
|
#1027 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wiem jak takie coś wkurza bo ja jednej pracy nie dostałam bo powiedziałam że chce studiować zaocznie |
|
|
|
|
#1028 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1029 |
|
Zakorzenienie
|
A byłam wczoraj obejrzeć te dwie sale, Tż mnie porwał po korepetycjach
![]() sayuri miałaś rację, w bombayu jest fajnie a w pasażu strasznie mało miejsca to jest sala tak na 50-60 osób, więc odpada ![]() No i zdecydowaliśmy się na ten Bombay - sala duża, ładna z klimatem ![]() a cena to ok 130-135 zł/os a w cenie jest: przystawka, obiad (3 rodzaje mięsa) deser, szwedzki stół, 3 kolacje i owoce na stoły i napoje bez ograniczeń i kwiaty na stoły, więc myślę że super, nie? ![]() i jeszcze maja pokrowce na krzesła i można wybrac sobie kolor serwetek i tych kwiatów na stoły
|
|
|
|
#1030 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Jak dla mnie to 1
![]() Cytat:
Cytat:
Muszę kiedyś spróbować. TŻ lubi takie rzeczy Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Mamy router W końcu mogę chodzić z lapkiem po mieszkaniu bez konieczności ciągnięcia za sobą kabla Jutro ma już być ten 20razy szybszy internet-zobaczymy ![]() Kupiłam sobie baletki no i 2kg. tych ćwiartek z kurczaka. Część z nich już się robi w marynacie, która bosko pachnie Więc muszę zrobić jakąś sałątkę.Zna któraś z Was dobrą surówkę z samych marchwii? Ale się denerwuje na TŻ ostatnio. Bo sierotka zostawia po pracy telefon w aucie, albo nie bierze go jak gdzieś jedzie, a ja mogę dzwonić do niego
|
|||||
|
|
|
#1031 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pokażesz sale?
|
|
|
|
|
#1032 | |||||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
moja dziś do mnie powiedziała "no no mhm mhm" kocham ją taka jest śliczna jak z obrazka ![]() Cytat:
ale nie pocieszy Cię pewnie to, że ja miałam takie przez tydzień zanim dostałam pierwszy "normalny" okres ![]() Cytat:
![]() Cytat:
A miałaś jakieś doświadczenie? ciężko było dostać taką pracę? ![]() Z opisu wygląda na ciekawą ![]() Cytat:
![]() Cytat:
U mnie też Cytat:
![]() Cześć Dziewczyny Z tęsknoty za Wami dźwigałam ze sobą lapka ale i tak nie posiedzę za bardzo, bo muszę ciasto zrobić i sałatkę, a brat jeszcze podrzuci nam małą, bo musi do spowiedzi iść ja idę jutro na 7 rano, na mszę na babcię, więc wtedy się wyspowiadam i mam nadzieję, że dostanę rozgrzeszenie Byłam dziś u moich malutkich moja chrześnica zrobiła taką kupę mnie ciągnie na do teraz jak sobie o tym przypominam, już nie wspominając o tym, że w trakcie przebierania jeszcze zrobiła fontannę siuśkami i pół dywanu było mokre ale nakarmiłam ją i bawiłam i jest cudowna a druga spała i nie chciała się z ciocią bawić No to jestem
|
|||||||
|
|
|
#1033 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Okropną kupką i siuśkami Ale pewnie pocieszne są A czemu masz rozgrzeszenia nie dostać? Spowiadasz się, że mieszkasz z TŻem?
|
|
|
|
|
#1034 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a restauracja to: http://www.bombay.pl/ tylko nie ma tutaj zdjęć jak jest wszystko ustawione na wesela ![]() ale sala jest w zakładce wystrój, w galerii są jakieś zdjęcia z występów, bo to taka jezzowa knajpa
|
|
|
|
|
#1035 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
też mnie namawiali, żeby tam zobaczyć, ale my nie chcieliśmy w mieście, a z tego co pamiętam to Wy chcieliście W pasażu nie podobało mi się to, ze na rynku jest duży ruch w sobotę noi jak otworzy się okna to wszystko z rynku widać i słychać na pół miasta
|
||
|
|
|
#1036 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Tylko po cholerę mi najpierw mydlili oczy? To nie fair.
|
||
|
|
|
#1037 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
no, ale zawsze sobie obiecuje, że się poprawię i na początku się poprawiam, a później jakiś ksiądz dobije mnie politycznym kazaniem i jest mi nie po drodze Samo w sobie mieszkanie to nie grzech, więc z tego się nie spowiadam
|
|
|
|
|
#1038 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
myślałam że jak poczuliśmy ten "zapach" w tej bramie
|
|
|
|
|
#1039 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
---------- Dopisano o 15:34 ---------- Poprzedni post napisano o 15:32 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#1040 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja też ciągle się chce poprawić z chodzeniem do kościoła, a wychodzi jak wychodzi. Częściej wchodzę się pomodlić sama z siebie, niż na Mszę ![]() ---------- Dopisano o 15:35 ---------- Poprzedni post napisano o 15:34 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#1041 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gratuluje kochana ![]() ![]()
|
|
|
#1042 | ||
|
Zakorzenienie
|
makaron gotuję (zazwyczaj są to 2 paczki po 500g - najlepiej świderki),
pomidory suszone w oleju (z ziołami bodajże ) kroję w kosteczkęjedną większą pierś z kurczaka kroje w kosteczkę i podsmażam na oleju z pomidorów;dodaję do tego przyprawę pesto i szpinak, rozdrobiony, ja kupuję z Frosty mrożony, w sosie serowym albo śmietanowym. i pyyycha ![]() Cytat:
mój Tż nagminnie zapomina o telefonie, a ile razy było tak, że ja szlam rano do pracy, a ten miał drugą zmianę i zapomniał przed pracą telefonu z warsztatu :[ od zmysłów odchodziłam, a ten wracał i jakby nigdy nic (już z telefonem): "Co chciałaś, że dzwoniłaś?Cytat:
a przeczytałam już pół książki i ... no ryczę jak glupia, bo w głowie mi się nie mieści, że można być taką matką!
|
|
#1043 | ||
|
Zakorzenienie
|
żeby nie to że musiałam opróżnić szafkę to dalej by to tam leżało nietknięte
![]() Cytat:
Cytat:
, a mieszkanie + to = brak rozgrzeszenia (no chyba że jakis fajny ksiądz to wtedy da)
|
|
#1044 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wszystko będzie dobrze ![]() ---------- Dopisano o 15:45 ---------- Poprzedni post napisano o 15:42 ---------- Cytat:
3mam kciuki żeby brzusio przestał bolec
|
|
|
#1045 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#1046 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
jak zapyta to odpowiem, że tak, ale nie mam zamiaru się spowiadać z tego, bo stwierdzenie "mieszkam z ukochanym, z którym planuję ślub" nie zawiera nic, co miałoby się pokrywać ze złamaniem jakiegokolwiek z przykazań wiem o co im chodzi z tym mieszkaniem, no, ale w sumie nie ma się w co wdawać w religijne dywagacje, bo szkoda nerwów Masakra z tą pracą, że też nie potrafią sami powiedzieć przynajmniej już wiesz jacy są i jak coś to szukać czegoś innego ![]() Cytat:
już nie mówiąc o tym, że ta kupa była wszędzie A to książka na faktach? |
||
|
|
|
#1047 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Super ![]() Fajnie, ze Ci sie podobało
|
|
|
#1048 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1049 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale niestety zdarzają się też tacy jak ja opisałam U mnie takich nawiedzonych niestety ogrom Oczywiście szukam czegoś innego. Swoją drogą znalazłam ogłoszenie babki u której pracowałam 3 lata temu - płaciłą mi wtedy 5zł. na godzinę. Teraz w ogłoszeniu oferuje całę 4,5zł. Co to w ogóle za kwota? Przecież za 8 godzin pracy ma się 36zł. czyli nawet na porząne zakupy nie starczy Edytowane przez FlightlessBird Czas edycji: 2011-09-30 o 15:54 |
|
|
|
|
#1050 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
:mur :może nie tyle przestaje śmierdzieć, co po prostu nie zwraca się na to uwagi Opowiadalam Wam kiedyś chyba, co chłopaki zrobili w łazience? ![]() a kurde, szkoda, że oddałam telefon do naprawy, bo mialam tam zdjęcie Eryka.. wchodzę kiedyś do nich do pokoju, a ten cwaniak wyszedl z łóżeczka, wlazł na stolik (był tam przewijak, kosmetyki), zadowolony jakby nigdy nic, usiadł, wziął jakiś krem i cały słoiczek na siebie wysmarował 3 razy mu wlosy myłam, a i tak smarował pomarańczą ojjj mogłabym o nich książkę napisać a książka jest pisana na faktach autentycznych, "pisana przez życie" ... Flightless, 4,5zł za godzinę? Kurcze, Ci ludzie są jacyś.. sami niechby przeżyli za te pieniądze :/ wyobraźcie sobie, że moja koleżanka poszła do swojej pierwszej pracy i dostawała 4,5zł/h.. w ostatnim miesiącu, jak juz zrezygnowała, zapłacili jej 4zł/h.. zarobiła niecałe 500zł, w tym prawie 300zł poszło jej na dojazdy
Dla takich chwil warto żyć! ![]() 04.01.2014r. Edytowane przez 19monisia89 Czas edycji: 2011-09-30 o 15:58 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:50.

ale ja w sumie też porządek z podręcznikami z liceum zrobiłam miesiąc temu, a od maja mam wakacje 

wiem jak takie coś wkurza bo ja jednej pracy nie dostałam bo powiedziałam że chce studiować zaocznie 

mnie ciągnie na
do teraz jak sobie o tym przypominam, już nie wspominając o tym, że w trakcie przebierania jeszcze zrobiła fontannę siuśkami i pół dywanu było mokre

, a mieszkanie + to = brak rozgrzeszenia (no chyba że jakis fajny ksiądz to wtedy da)