|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2281 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Lipcowo-Sierpniowe Dwulatki 2009 i ich rozgadane Mamusie :D
Cytat:
|
|
|
#2282 |
|
Ola-Unhola
|
![]() No ja wiem, ze Ty nie jestes winna W albumie różne Od razu wyjaśniam :d Nie sprzatam Małża bałaganu na biurku . Taborety itp przedmioty nie sa wyposażeniem sypialni ![]() Płyty przy kąciku komputerowym jeszcze nie są przyklejone do ściany. To jest taki kolor wenge makasar (jak w nocnej szafce i łózku fronty) 3 ściany przy łózku chciałam wyłozyć tapetą bezowa pufowa - kolor 73401. Czyli przy głowie, przy nogach (na szer łózka) i trzecia ta z oknem. Resztę ścian malujemy na ten kolor jesieni orzechowej z nobilesa. Tv powiesimy na ścianie, na której teraz jest boazeria. A tu gdzie teraz stoi szafka z tv chce nie za gleboka komode z szufladami. Hmm? ---------- Dopisano o 12:48 ---------- Poprzedni post napisano o 12:46 ---------- Ja ze sporu czasami korzystam, jak np 7 dni nie ma kontaktu. Ale oczywiście można w każdej innej sytuacji. Ona ma mozliwośc odpowiedzi na ten spór. Mozna zalaczac pliki itp. W zalezności jaka będzie ta wymiana uwag i jak spór się zakonczy można wystapic o zwrot prowizji. Moze sprobuj tak
|
#2283 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
O zwrot prowizji to chyba i bez sporu można wystąpić, tak mi się wydaje. ---------- Dopisano o 12:53 ---------- Poprzedni post napisano o 12:51 ---------- Kuba od czasu wycieczki do Babci chodzi za mną, przytula się często i mówi "tęs(k)niłeś"
|
|
|
#2284 | |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
Cytat:
na dwa dni nie oplaca mi sie taka trasa mysle nad czyms 100-200 km ode mnie
|
|
|
#2285 |
|
Ola-Unhola
|
Svi, a może Ustronie morskie?
W muszelce była moja sasiadka. Nie narzekała ![]() http://www.muszelka.ustronie.pl/ Jolus, jasne ![]() Ale Kubusiek stęskniony Mój Łobuziak ostatnio tez bywa słodki. Nie je cycy w dzień juz sie na to godząc (w nocy walczymy ), ale podejśc i dać IM buziaka musi kilka razy dziennie
|
#2286 |
|
Zakorzenienie
|
nie wlaczylam sobie cytowania, musialam sie tysiac razy odrywac od komputera i juz nie wiem, czy wszystko pamietam Ciesze sie, ze Tomek ma sie lepiej, a Tobie Wredna zycze zdrowka Sylko, ja nie czuje sie madra , tylko glowkuje jak moge.Maju, zdrowiej Miramej, mam nadzieje, ze to tylko jedna luzna kupka ![]() Dzis skoro swit popedzilismy na spacer, bo teraz taki gorac, ze masakra. Zrobilam tez zakupy, teraz mam chwile, bo Antos spi, ale w zasadzie powinnam gotowac Tak wiec udaje sie w zacisze kuchenne
|
#2287 |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
Ola tez za daleko
tak jak pisalam - bardziej zachod mnie interesuje - miedzyzdroje, dziwnow itp ide dzisiaj na winko z kolezankami
|
|
#2288 | |||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
chciałabym,ot tak po prostu,zasnąć przy nastawianiu budzika tylko,że ja tak śpię,że mi zazwyczaj budzik niepotrzebny ![]() Cytat:
Cytat:
jakoś nie lubię pomiętego ![]() Kurka nie wiem,co Ci poradzić,bo ja nie sprzedaję tylko kupuję Wina ewidentnie kupującej,bo mogła o to wcześniej zapytać ![]() Jeżeli mogę Ci coś doradzić,tak na przyszłość,aby sytuacja się nie powtórzyła,wpisz sobie w Dostawie i płatności,że nie ma możliwości,odbioru osobistego ![]() Cytat:
,nie obrzydzając tym co nie próbowali,bądź tym którzy jedli ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ja czytam ale czytam.
|
|||||||
|
|
|
#2289 |
|
Ola-Unhola
|
Ale to 150 km, chciałas 100-200
![]() ---------- Dopisano o 14:05 ---------- Poprzedni post napisano o 14:04 ---------- ![]() Hehe, ciekawa byłam, która z Was tak odpisze
|
#2290 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() , dobrze idzie Cytat:
U nas też cieplutko, tylko wieje okrutnie ![]() Cytat:
![]() Oj, ja też bym chciała ![]() , podziwiam Dzięki za radę
|
|
|
#2291 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
najwyzej napiszesz do all o zwrot prowizji i zobaczymy co się dalej dzieje...bo ja nawet nie wiem![]() kurka nawet nie mam teraz jak wejść...padam na twarz...ale wieczorkiem jak uda mi się wejść z tel to na pewno wejdę ![]() Cytat:
Zuza ostatnio codziennie przy ubieraniu wtula się we mnie, całuje..i mówi że chce z Mami ![]() ale tuli się często ![]() Cytat:
Cytat:
![]() widzę też ze tęsknią za Zu...jak tylko jest okazja to chętnie chcą Nas widzieć a ja bym chciała mieć siły coś zrobić wieczorem
|
|
#2292 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Ja dzisiaj zrobiłam fasolkę po bretońsku w sumie tylko dla siebie i męża,bo Damian nie lubi,Bartoś jeszcze nie je,choć nie raz chciał próbować czasem chlipnie tego sosiku z chlebkiem dzieciakom zrobiłam trochę barszczu z uszkami i leniwe ![]() Zmyłam podłogi i siedzę Bartoś śpi jeszcze
|
|||
|
|
|
#2293 | |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
Cytat:
zaraz zerkne
|
|
|
#2294 | |||
|
Ola-Unhola
|
Cytat:
![]() Staram się ![]() Cytat:
No doobra... ![]() Właśnie mialam Svi pisac o Tobie, bo tak mi się kojarzyło z zachodnim pom. Cytat:
![]() Fasolka ![]() Ja dzisiaj grzybowa i rybka z buraczkami ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:27 ---------- Poprzedni post napisano o 14:26 ---------- Ale Karo, ta Meduza tylko do 15 września
|
|
#2295 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Jedna się znalazła
![]() Cytat:
Oglądałaś? ![]() Nie podziwiaj,czasem prasuję przed samym włożeniem (na siebie,Bartosia,Damiana) ![]() ![]() Cytat:
Przeważnie tak jest,że ten kto w domu,to najgorszy sytuacja się zmienia,gdy się idzie na swoje no i na pewno Dziadkowie tęsknią za Zuzą,takie dziecko,to pociecha w domu
|
||
|
|
|
#2296 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a najbardziej się cieszę ze mogę ją odbierać, bo wtedy to jest radość przez wielkie "R", krzyki, całusy, przytulanie Sami dobrze że psa mają![]() Cytat:
bo ja lubię te rejony![]() a u mnie kalafiorkowa, wczoraj gotowałam ![]() nie widziałam...szybko odnalazłam i wkleiłam
|
|
#2297 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zu, widzę, też przytulaśna ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() *** Obcinałam przed chwilą Kubie paznokcie u stóp, no i sobie gadamy. Nagle Kuba mówi, że zimą osioły przychodziły pod dom, ja mówię, że to dziki i pytam, czy On to pamięta, a Kuba na to, że tak, bo był wtedy w brzuszku
|
|
|
#2298 |
|
Zakorzenienie
|
Podobno się martwicie, nie martwcie się ![]() Z Zosią wszystko dobrze, ja mam problemy sama ze sobą. Muszę okrzepnąć.
|
#2299 |
|
Zakorzenienie
|
Czesc
![]() nie mialam czasu wczesniej wejsc bo sprzatalam a potem wpadla przyjaciolka z polrocznym synkiem i chwile nam zeszlo,potem poszlysmy z Werka ja odprowadzic kawalek i po drodze nazbieralysmy kasztanow ![]() Wredna i dla ciebie zdrowka Mariola lubie czytac twoje posty pracusiu ![]() Angy a mozesz napisac w klubie cos wiecej moze jakos ci pomozemy ![]() dziewczyny ja dalej prosze o kciuki........w srode bratowa byla juz u gina bo plamila ( 6tc) , niby wszystko ok ale musi sie oszczedzac zeby sytuacja sie nie powtorzyla
|
#2300 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
u nas też kasztany w modzie ![]() trzymam kciuki Angy ---------- Dopisano o 16:58 ---------- Poprzedni post napisano o 16:45 ---------- jak wam się widzą te spodnie? http://allegro.pl/ShowItem2.php?item...&utm_rule_id=0 |
|
|
|
|
#2301 | ||
|
Zakorzenienie
|
z przyzwyczajenia, ze względu że post kiedyś obowiązywał,czy dla zasady?
Cytat:
L mówi piesa.Coś jest piesa i pyta o piesa ![]() Miramej,jest jeszcze opcja, że zgodzisz się na odbiór i będzie po sprawie. Cytat:
miłe to
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny ![]() Edytowane przez katarzynka00 Czas edycji: 2011-09-30 o 17:38 |
||
|
|
|
#2302 |
|
Ola-Unhola
|
angy
czeko, trzymam kciuki Wojtusiu fajne spodnie A ja własnie skórzane kliknęłam...Byłam przekonana, ze
|
#2303 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
a to teraz nie obowiązuje?? a jak się czujesz?? Edytowane przez skierka1981 Czas edycji: 2011-09-30 o 17:28 |
|
|
|
|
#2304 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo tak mnie nauczyli rodzice, ze względu na post wlasnie. Ktory wg. księdza naszego obowiązuje w każdy piątek. Ale rownież dla zdrowia, bo wtedy w piątek zamiast miesa jem np. ryby i na zdrowie mi to wychodzi Czasem się zdarzy ze zjem mięso, ale jak pamiętam to staram sie nie jeść. |
|
|
|
|
#2305 |
|
Zakorzenienie
|
nie jestem pewna,mizerny
ze mnie katolikno już końcówka,więc co nieco pobolewa i ciężko się zrobiło.Aktualnie odpoczywam.
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny ![]() |
|
|
|
#2306 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2307 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 18:16 ---------- Poprzedni post napisano o 18:14 ---------- a wiesz że ja też ![]() Tylko jutro mogłoby nic się nie dziać bo mąż na ślub jedzie.
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny ![]() |
|
|
|
|
#2308 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
to trzymam żeby jutro Blanka nie zechciała wyjść ![]() Kasiu Ty kiedyś kupowałaś szczoteczkę taką elektryczną dla Laury, ona była dość tania - powiedz jak się ci sprawdziła i czy polecasz - jeśli tak proszę o linka/sprzedawcę |
|
|
|
|
#2309 |
|
Zakorzenienie
|
Polecam,kupiłam w markecie,firma AEG,kosztowała jakieś 30zł
L b.chetnie myje nia zabki, i myjąc sama potrafi je domyć.Zwykła szczoteczką blisko dziąseł miała żółty nalot,bo oczywiście ona SAMA!!! http://www.nokaut.pl/szczoteczki-ele...g-ez-5500.html
|
|
|
#2310 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
dzięki |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:55.

. Taborety itp przedmioty nie sa wyposażeniem sypialni 
, tylko glowkuje jak moge.

chciałabym,ot tak po prostu,zasnąć przy nastawianiu budzika 
.
,nie obrzydzając tym co nie próbowali,bądź tym którzy jedli 
najwyzej napiszesz do all o zwrot prowizji i zobaczymy co się dalej dzieje...bo ja nawet nie wiem

w sumie tylko dla siebie i męża,bo Damian nie lubi,Bartoś jeszcze nie je,choć nie raz chciał próbować

( 6tc) , niby wszystko ok ale musi sie oszczedzac zeby sytuacja sie nie powtorzyla