|
|
#1381 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zazdrośnice - część 42.! :-)
Hej
TŻ był zachwycony sałatkom. I poleżeliśmy sobie ![]() Pony bez komentarza to,co dostałaś od teściowej.
|
#1382 |
|
Zakorzenienie
|
cześć Stefka!!! opowiadaj
|
|
|
|
#1383 | |
|
Zakorzenienie
|
Stefcia heeej
miło Cię widzieć z powrotem ![]() Wróciłam i padaaaam... Po pracy pojechałam odebrać samochód brata z salonu z serwisu. Do domu zabrała się ze mną jedna pracownica stamtąd, przegadałyśmy całą drogę, strasznie sympatyczna dziewczyna, przeszłyśmy na "Ty", wymieniłyśmy się numerami i umówiłyśmy na kawę teraz nakarmiłam piesa, muszę się ogarnąć, a później przyjeżdża kumpela, popiwkujemy i do spania jutro wolne samochód mój jest do odebrania od lakiernika, mama wraca w niedzielę nad ranem, D. siedzi w górach tak mi dziwnie teraz. W ogóle ten tydzień był szalony, ani chwili wytchnienia, a wolny czas zapełniali mi ludzie. Teraz mam chwilę dla siebie i nie wiem, co ze sobą zrobić ![]() ---------- Dopisano o 19:12 ---------- Poprzedni post napisano o 19:11 ---------- Cytat:
a kryjące rajstopy to chyba rzeczywiście za dużo na obecną pogodę.---------- Dopisano o 19:14 ---------- Poprzedni post napisano o 19:12 ---------- Olka, super, że się wszystko ułożyło, jednak rodzice nie chcieli źle ![]() Magda ![]() Mam caaały sufit w komarach
|
|
|
#1384 |
|
Wtajemniczenie
|
Magda, będą kciuki
![]() Wyjazd we trójkę (ja, TŻ i A - moja przyjaciółka z LO). Na wstępie mieliśmy opóźnienie związane z tym, że TŻ musiał jeszcze coś w szkole pozałatwiać. W końcu wyruszylismy dopiero w niedzielę o 16. Jechaliśmy non stop, ja i TŻ na zmianę. Po 30h wysiedliśmy i postanowiliśmy się rozbić pod zamkiem we Francji. Następnego dnia dalej, po Hiszpanii - stwierdziliśmy że tam też jest fajnie i postanowiliśmy przedłużyć przejazd o jeden dzień i zwiedzić Sewillę. Bardzo ładne miasto. Tylko było bardzo gorąco, ok. 30 stopni, więc się średnio chciało zwiedzać. W środę wieczorem dotarliśmy wreszcie na wybrzeże Portugalii - rejony Algavre. Piękne piaszczyste plaże, ciepła woda w oceanie, malownicze miasteczka. Spędzilismy tam kilka dni, zwiedzając i plażując się (moje zdanie - za mało się plażowaliśmy ale kompromis trzeba było wypracować ).Kolejne dni spędziliśmy w Alenteho - tam było chodniej (tzn. z 30 stopni spadło do 25 ), plaże bardziej skaliste. Zwiedziliśmy Evorę, trochę pojeździliśmy po tamtejszych wyżynach. Dotarliśmy do Lizbony, gdzie zabawiliśmy kolejne dwa dni. Miasto jest piękne. Warte zwiedzenia. Bardzo mi się podobało Przejechaliśmy się starym tramwajem po malutkich ulicach, zerknęlismy na expo, trochę pochodziliśmy.Potem pojechaliśmy w góry Sierra de Estela. Przepiękne widoki, zdobylismy szczyt , dostałam poncho. Niesamowicie kręta droga ...cudnie![]() No i Porto, mniej mi się podobało, chyba ze względu na przerażającą ilość turystów. Zwiedzalismy wytwórnie porto, połączoną z degustacją ![]() Ogólnie bardzo dużo wina poszło, trochę nawet udało nam się przywieźć. Bardzo nam się podobała portugalska cena win ![]() No i powrót. Ale nie tak do końca Na koniec spędziliśmy trzy dni w Paryżu. Pikniki pod wieżą Eiffla i na Montmarcie, jedząc ser, bagietki i popijając dla odmiany winem . Wjechaliśmy też na wieżę, widok zapierający dech w piersiach.Mimo że było to prawie trzy tygodnie laby, to czuję niedosyt. I to mocny. Było bardzo fajnie. Obawiałam się wyjazdu w trójkę, ale okazało się nieźle. Trochę tylko brakowało nam intymności z TŻ. Uff... Co u Was, dziewczęta. Proszę, każda w dwóch słowach, jak praca, szkoła, zwiażek, przygotowania do ślubu itd ![]() Naj, a Ty jak? W ogóle nie mam szans na nadrobienie, postaram się z tą częścią chociaż i z klubem. |
|
|
|
#1385 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Stefka super, że podróż się udała...zazdroszczę pikników w Paryżu ![]() edit: dwa słowa- mam TŻa (słowo trzecie- prawie )
Edytowane przez stygmatek Czas edycji: 2011-09-30 o 19:55 |
|
|
|
|
#1386 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Rozumiem, że to kontynuacja znajomości z początków września, bo tam moja wiedza się urywa ?
|
|
|
|
|
#1387 |
|
Zakorzenienie
|
i po, co to trzecie słowo? wykreśl je
![]() Stefka Zazdroszczę
|
#1388 |
|
Zakorzenienie
|
Stefka relacja z Twojej podróży brzmi wspaniale!
|
|
|
|
#1389 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ciii... nie mogę sama decydować...może np. nie będzie chciał
|
|
#1390 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Orfi zostanie w domu![]() Cytat:
![]() łłłaaa, ale intensywna podróż, tyle zobaczyliście - zazdroszczę Cytat:
|
|
#1391 | |||
|
Zakorzenienie
|
heloł
![]() myślałam, że padnę jak to powiedział ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() co rajstop kryjących, to faktycznie w dzień jest gorąco, ale godzina 18-19 i już jest zimno, więc nie wiadomo jak się ubrać współczuję komarów, że też to cholerstwo w takim zimnie jakie panuje w nocy dalej żyje ![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#1392 |
|
Wtajemniczenie
|
Cieszę się że się cieszycie, że jestem
A podróż polecam bardzo mocno, szczególnie dla tych co lubią podrózować autem i nie narzekają na ilość km przejechanych (nam wyszło ok. 9,5 tys. )
|
|
|
|
#1393 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
idealnie oddaje sytuacje
|
|
#1394 |
|
Zakorzenienie
|
Ola jak to nie będzie chciał ? aaa czekasz na pytanie "Będziesz ze mną chodziła"???
żartuje oczywiście.
|
#1395 |
|
MBZ♥
|
hej
![]() Stefani witaj spowrotem. zazdroszczę przeokrutnie wyjazduCapri tak jak pisze Med---bluźnisz ![]() Kasia dobrze pisze zakaz wyruszania na obce wątki![]() Naj czym byłby ten ątek bez Ciebie ![]() Ilsa praktyka czyni mistrza a nlp bardzo lubiłam na studiachMagda ale może przy okazji spotkasz się z Wrocloviankami ![]() Tosiato imię na D.to się jednoznacznie kojarzy ![]() Stygmatku przykro mi ale może uda Ci się jeszcze namówić rodziców? mój pies jak zostaje sam w domu to nie ruszy jedzenia--doppiero jak wrócimy to futruje ![]() kiedyś musiał zostać na cały dzień sam i wytrzymał. Kawka tak będziesz wydzielać? ![]() Mariposa hej Justyś to już tyyyyleee trwa Wasz związekCaprioszkuTy jesteś Maniaczką Głosową ![]() Frezyjko a TŻ już zdrowy? Pony ważne że pamietała ![]() i jest wspaniała, prawie jak moja ![]() Stygmatku uffff-uda się ![]() Carmi myślę, że możesz jutro ma być 23 stopnie także rajstopy tkie chyba odpadająPeach ale TŻ wymyślił ![]() Magda kciukam mam chwilę bo uśpiłam TŻ
|
|
|
|
#1396 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a jak doszlo do takich ustalen?
|
|
|
#1397 |
|
Wtajemniczenie
|
Justyna, u Ciebie widzę w klubie też radośnie
|
|
|
|
#1398 |
|
Zakorzenienie
|
stef zazdraszczam przeokrutnie
|
|
#1399 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jejku chyba bym padła ze śmiechu jakbym usłyszała takie pytanie, ale jak znam jego poczucie humoru, to wcale bym się nie zdziwiła jakby tak spytał a potem ryknął śmiechem ![]() Nie doszło, ale on zawsze mówi "moje słoneczko/ moja śliczna" i ja zawsze pytam "twoja?" a on "no dobra, nie to nie, pogadamy w sobotę". Więc dlatego dodałam "prawie"
|
|
#1400 |
|
Zakorzenienie
|
Ostatnio gdzieś widziałam fotkę. Na kartce w kratce napisane "Chcesz ze mną chodzić?" zaznacz Tak lub Nie?
|
#1401 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a do mnie D. tez pisze sloneczko i takie tam...ale nie dodaje moje wiec sie nie liczy chyba
|
|
|
#1403 |
|
Zakorzenienie
|
No już mogła mi nic nie dawać "w prezencie"... Co ja na to, nic na to.
Ostatni dzień na poczcie to był HORROR!!! Szefowa tak kłapała pyskiem do mnie, że aż strach... W pewnej chwili chciałam zabrać swoje rzeczy i wyjść po 15. minutach... Mogłam już dzisiaj nie iść a tak to się nerwów najadłam... Chyba zabieram TŻa na pizzę z okazji jego wspaniałego dzisiejszego święta :P |
|
|
|
#1404 |
|
Zakorzenienie
|
pony w ostatni dzień niech sobie kłapie ile chce, najważniejsze, że teraz będziesz miała fajną pracę
|
|
|
|
#1405 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Właśnie... bo kiedyś to była kultura, pytanie "czy będziesz moją dziewczyną?" a teraz co? pocałuje raz czy dwa i już uważa kobietę za swoją... A gdzie dobre maniery? ![]() Cytat:
![]() A tam nie... u mnie się zaczynało od słoneczka, ostatnio dodaje "moje" (po tym jak wyczuł że jestem zazdrosna o tą jego przyjaciółkę) więc wiesz... nie znasz dnia ani godziny
|
|
#1406 |
|
Zakorzenienie
|
Te ciągnięcie za warkocze ahhh. A ile o buziaka się prosili
|
#1407 |
|
MBZ♥
|
Stygmatku a teraz się Dziewczyna zastanawia:jestem w związku czy jeszcze nie
![]() Pony tyle Jej, że sobie pojęczy Ciebie to już rybka![]() weź Lubego na kolację ![]() Kasia ach te konskie zaloty
Edytowane przez BYou Czas edycji: 2011-09-30 o 20:32 |
|
|
|
#1408 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1409 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#1410 |
|
Zakorzenienie
|
Widzisz... warto uczęszczać na zgromadzenia zazdrośnic- tylu nowych rzeczy się można dowiedzieć
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:08.

TŻ był zachwycony sałatkom. I poleżeliśmy sobie 

miło Cię widzieć z powrotem
jutro wolne