|
|
#991 | ||||
|
Zadomowienie
|
Dot.: Prrrawie narzeczone i pierrrwsza żona - cz. 14!
Hej
Cytat:
Tylko wersję z panterką na wypróbowanie https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...ra.html&next=1Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
To chyba dziś jest Dzień Pizzy a nie Chłopaka ![]() Zaraz idę na Shreka 3
|
|
#992 |
|
Zakorzenienie
|
a ja zaraz kończe
szybka kąpiel, kolacja i spać bo jutro 11,5 hsiedzenia . dziś to mnie tak plecy bolą- 4 dni w pracy nie byłam i chyba sie odzwyczaiłam![]() aQ chyba masz racje wątkowy dzień pizzy ![]() do jutra dziewuszki
|
|
#993 |
|
Zakorzenienie
|
mam mało czasu pisać ale jak zaglądam to staram się Was podczytywać
![]() Ja mam juz plan zajęć i zaczynam dopiero w środę strasznie się cieszę |
|
|
|
#994 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
wytrzymam, zwłaszcza ze to będzie mniej więcej czas owulacji to dopiero wtedy będzie chcica
|
|
#995 |
|
Zakorzenienie
|
Czesc laski, dopiero do domu wrocilam
poszalalyscie z postami A my bylismy w kinie
|
#996 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#997 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Na Johnny English reaktywacja i powiem wam tak - zaje***ty film!! Usmialam sie strasznie, takze polecam!Marlena, bylismy na filmie ale on ubral koszule, w ktorej tak mi sie podoba........ ![]() Cytat:
bedzie impreza Cytat:
dzisiaj w ogole mialam sen o tym I dla mnie!! Snilo mi sie, ze T. strzelil focha, ze nie chce do samolotu wsiasc ![]() ---------- Dopisano o 20:50 ---------- Poprzedni post napisano o 20:49 ---------- jlys - na tym naszym statku bedzie lepsza impreza niz u nich w samolocie
|
|
#998 |
|
Zadomowienie
|
Hej!
Wybaczcie nieobecność, ale siedzę całymi dniami u mojego TŻ w domu, bo z Tatą coraz gorzej. Lekarze już nic nie robią, od wczoraj...:/ "mąż umiera" ciągle słyszymy kierowane w stronę Mamy A Na chiwilę dorwałam laptop, żeby poprzeglądać internet :/ Ile jeszcze zostało?! ;( ;(A co do Dnia Chłopaka - zapomniałam w tym całym kotle o tym, ale weszłam po drodze do sklepu i kupiłam mojemu KinderNiespodziankę i paluszki = jego ulubione słodycze
Edytowane przez Calipso88 Czas edycji: 2011-09-30 o 20:52 |
|
|
|
#999 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mojemu tez kupilam czekolade
Milke z orzechami bo on tylko Milke uznaje ![]() Calipso, przykro mi ale dobrze, ze wspierasz tżta...
|
#1000 |
|
Zakorzenienie
|
Oj, ale ze mnie sierota. Jasne, że miesięcy nie tygodni. Chyba powinnam się porządnie wyspać
![]() Skończyłam "dom dzienny, dom nocny"! ![]() Ala, koszula ![]() Netali, chyba będziesz po nas musiała jakiegoś ogóra hipisowskiego wysłać ![]() Calipso, trzymamy kciuki, żeby stał się cud!
|
|
|
|
#1001 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() TŻ jeszcze nie przyjechał - dopiero się zbiera. A u mnie w domu kłótnia. W takich momentach odechciewa mi się czegokolwiek. Najchętniej wzięłabym walizkę i wyjechała przed siebie. ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1002 | |
|
Zakorzenienie
|
No koszula w kratke niebiesko/biało/fioletową, z krótkim rękawkiem, z pagonami
---------- Dopisano o 21:02 ---------- Poprzedni post napisano o 21:02 ---------- Cytat:
znam to uczucie ale zaraz tż przyjedzie i sie wtulisz i zapomnisz o problemach ![]() ---------- Dopisano o 21:04 ---------- Poprzedni post napisano o 21:02 ---------- W ogole wiecie co mi powiedzial? Że planowal mnie zabrac gdzies na weekend (czyli 4 dni bo piatek, sobota, niedziela i poniedzialek), ale nie wiedzial gdzie i zrezygnowal no co za...
|
|
#1003 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Tylko, że ten fiolet jest taki...nie jak pasek na wizażu, ale bardziej...różowawy.
|
|
#1004 |
|
Zakorzenienie
|
No taki blady fiolet
![]() ---------- Dopisano o 21:08 ---------- Poprzedni post napisano o 21:07 ---------- Gala, a gdzie ją kupil? Moze faktycznie maja ta samą mój w Selgrosie ![]() ---------- Dopisano o 21:10 ---------- Poprzedni post napisano o 21:08 ---------- Ja uciekam, Kocham Cie Polsko leci ![]() Dobranoc
|
#1005 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#1006 |
|
Zakorzenienie
|
Co za burak. Weź Ty go tam zdziel po czaszce za za słabą motywację
![]() Gala, piona za Pratchetta
|
|
|
|
#1007 |
|
Zadomowienie
|
Chmm...chyba w Carry ją kupił.
![]() Ale wygląda świetnie. W ogóle co do zasady lubię go w niebieskim, ale akurat ta koszulka jest bardzo rrrr (myślę, że głównie przez krój - przylega tam gdzie trzeba no i te pagony ).Spokojnej nocy - ja też znikam.
|
#1008 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 21:52 ---------- Poprzedni post napisano o 21:14 ---------- No i zapadła taka niezręczna cisza... ![]() Ja też juz uciekam bo mi bateria pada Dobrej nocy życzę, buziaki
|
|
#1009 |
|
Zadomowienie
|
Jak traficie na TLC na "Moje wielkie cygańskie wesele" to obejrzyjcie
![]() http://www.☠☠☠☠☠☠☠☠.com/programmes/m...-gypsy-wedding
Edytowane przez aQ01 Czas edycji: 2011-09-30 o 22:09 |
|
|
|
#1010 |
|
Zakorzenienie
|
ala u Was bedzie impreza na statku, a my za to bedziemy miec juz impreze na plazy;D bo My szybciej dotrzemy, nioch nioch;D
aq01 ogladalam to jeszcze w uk jak bylam ![]() gajutek, jakby nie patrzec bardzo produktywny weekend Ci sie zapowiada;D powodzenia ![]() calipso hmmm... duzo wsparcia, bo Tobie tez sie to nalezy w takiej chwili... wszystkie pouciekaly?? ja siedze z maseczka z drozdzy na ryju, chociaz mi juz nic nie pomoze mam zapas antybiotykow na tradzik, ale chce to zaczac uzywac blizej nowego roku, zeby mi mniej wiecej do maja starczylo, bo sie boje, ze jak odstawie przed majem, to bedzie wysyp na ryju przed samym slubem;/ T. juz chrapie w drugim pokoju, a mi sie nie chce spac... no i bardzo mnie dzis pocieszyl: ma czarne mysli co do kwesti znalezienia przeze mnie pracy przez zime;/ekstra;/ wiec przybijam pione ze wszystkimi bezrobotnymi;/
|
|
|
|
#1011 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Własnej roboty? ![]() I dlaczego TŻ tak powiedział? Ma Cię wspierac a nie dołowac!
|
|
#1012 |
|
Zakorzenienie
|
domowej domowej
drozdze wymieszalam z hydrolatem z pomaranczy i na rylo drozdze maja ponoc dobrze mi robic;D tzn przy tradziku wskazane sa drozdze, nawet sie napic wiec moze przejde se na mala kuracje drozdzowa![]() a co do pracy: to w zadnym wypadku nie bylo zlosliwe z jego strony, ale prawda jest taka, ze o tej porze roku rynek zamiera i ciezko znalezc jakas stala prace...;( smutne, ale prawdziwe;( |
|
|
|
#1013 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#1014 |
|
Zakorzenienie
|
dzieki
|
|
|
|
#1015 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#1016 | |||
|
Zadomowienie
|
ahoj!
Marlena warto powalczyć o wspólne święta! ![]() kinia jesteś bardzo wartościową kobietą, nie daj się cudzej zazdrości! ![]() Gala jakas ta aktorka taka... zwykła, dla mnie nic szczególnego, dziewczyna jak dziewczyna, nie bardzo mi się podoba ![]() graaaaaaatulacjeeeeeee! Cytat:
zamilcz Dziewczyno, bo tekstem o fałdce grzeszysz strasznie! ... tam nic nie ma!Cytat:
a TŻ jak przyjedzie na urlop to powinien czuwać przy Tobie codziennie, więc nie martw się, będzie Cię odwiedzał ![]() Cytat:
myślę, że dla TŻ te małe upominki to bardzo miła chwila uśmiechu aQ o mateczko Big Wedding - Big Obciach kasikkkkka faktycznie, absolutnie nie wyglądasz na 28 lat ah, no i piękne zdjęcia (zapomniałam wspomnieć wcześniej) mi najbardziej podobało się zdjęcie pod Kościołem ![]() Ala jak to drugie wątkowe bejbe? a pierwsze czyje? ![]() Marlena ułoży się wszystko, zobaczysz! nie miej pretensji, że TŻ zabronił Ci jechać poza tym myślę, że częściowo sami muszą uporać się z bólem, jaki im pozostał... na takie sprawy potrzeba czasu santom głowa do góry! jak człowiek ma za dużo wolnego czasu to zaczyna głupoty wymyślać znajdziesz pracę!na Dzień Chłopaka mój TŻ dostał białoruskie piwko, którego jeszcze nie pił - TŻ lubi próbować zagraniczne nieznane piwa i baaardzo się ucieszył, uwielbiam jak mała rzecz tak cieszy (szalone 4,60zł)dziś miałam pracowity dzień i nie miałam czasu zajrzeć do Was z rana najpierw pojechałam do mieszkania do Wawy załatwić kilka spraw, potem kupić nowe fleki do mamusiowych butów (dobieranie odpowiednich trwało jakieś 40min ) następnie nakupic górę mięsa i ciasta i przydźwigać to do domu szłam chyba 20 minut, 2 razy robiłam postój, plecak ważył chyba 10kg a od ciast w rękach drętwiały mi dłonie jestem zmęczona, ale zadowolona dzień był przyjemny i produktywny, w końcu nie czułam się bezrobotna poza tym mam dwie super wiadomości:1. zostałam zaproszona na kolejny test kwalifikacyjny 2. zostałam zaproszona na rozmowę kwalifikacyjną myślałam że nie oddzwonią bo minęły prawie 2tyg. a tu niespodzianka)te dwa telefony dostałam dziś i jak na ironię przystało, ten test i rozmowę mam tego samego dnia (środa) ![]() trzymajcie kciuki dobranoc
1986... rocznik czarnobylski ~ JEŚLI COŚ JEST MOJĄ ŚWIADOMĄ DECYZJĄ TO NIE BĘDĘ JOJCZYĆ, BO JEDYNĄ OSOBĄ, DO KTÓREJ MOGĘ MIEĆ PRETENSJE JESTEM JA SAMA! ~ (Gajaa) Edytowane przez rudy_moniq Czas edycji: 2011-10-01 o 01:57 Powód: dopisanie |
|||
|
|
|
#1017 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dzien dobry!
Cytat:
![]() Cytat:
Evvcia jjest w ciazy ![]() Trzymamy kciuki za testy
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1018 |
|
Zakorzenienie
|
widzę nie ma dużo nadrabiania Calipso88 trzymaj się A ja dziś sprzątanie, gotowanie i spotkanie z TŻ więc znów będzie mało czasu na wizaż
|
|
|
|
#1019 |
|
Zakorzenienie
|
Ala no tak zapomniałam na śmierć o tym
więc będzie 2 santom ale my będziemy dłuej imprezować- bo cały czas gdy będziemy płynąc a wy co... ![]() moniq gratuluje i ![]() I'm in work troche sie pozamieniałam w grafiku i po weekendzie mam wolny poniedziałek - wtdy jade do szpitala, wtorek i środe mam całe dnie pracując ale za to od czwartku wolne 8 dni
|
|
#1020 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I też oglądałam Shreka 3 ![]() Cytat:
I znów Ci zazdroszczę tylu dni wolnych Moniq dzięki kochana A te w dodatku były na przecenie, więc nawet się nie zastanawiałam Santom kurczę, kicha z tą pracą, ale ja w tamtym roku w zimie też niestety siedziałam w domu, bo nie mogłam nic znaleźć. Ruch będzie jeszcze przed świętami, może wtedy uda Ci się gdzieś zaczepić. 3mam Calipso mimo wszystko trzeba być dobrej myśli! Cały czas trzymam za Ciebie, TŻ i całą jego rodzinę. Miejmy nadzieje, że zdarzy się cud!No a ja mam dziś tyyyyle sprzątania, że nie wiem kiedy ja to skończę. No i chyba zrobię TŻ pierogi, ale pewności co do tego nie mam |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:40.

Tylko wersję z panterką na wypróbowanie

. dziś to mnie tak plecy bolą- 4 dni w pracy nie byłam i chyba sie odzwyczaiłam

Jak dziś dorwę TŻ to nie wiem co się będzie działo :P W ogóle od paru dni na okrągło mam ochotę na rrr, przytulanie, mizianie i takie sprawy
wytrzymam, zwłaszcza ze to będzie mniej więcej czas owulacji to dopiero wtedy będzie chcica
dzisiaj w ogole mialam sen o tym 

Ma Cię wspierac a nie dołowac!
tam nic nie ma!
I znów Ci zazdroszczę tylu dni wolnych