|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4081 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie majowo-czerwcowe 2011 - odsłona czwarta!
Cytat:
Wojtuś na zdjęciu cudniasty !!!!! Zdrówka !!!!!!!! Cytat:
Cytat:
ja wolę nie pokazywać niepoprawnych wzroców, oczywiście po 30min nic mu nie będzie, ale wolałabym te pieniądze wydać na inne zabawki, teraz jest wiele zabawek ciekawych i stymulujących rozwój motoryczny i umysłowy nie koniecznie wymuszające pozycję stojącą ... |
|||
|
|
|
#4082 |
|
Wtajemniczenie
|
Doczytałam -jeszcze Klub przelecę i spadam lulu
Asiak-Wojtuś slodki WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI ROCZNICY amarcia- super wynik..Zdradź tajemnicę jak dokonałaś takiego wyczynu w takim szybkim tempie ![]() Daisy- Moja Alunia też się jeszcze nie przewraca,,ani razu się nie przewróciła ale się przekręca na boczek ![]() Kolorkowych senków kochane Czy wszystkie już oddały głos na Alicję?
10.06.2011 Alicja Edytowane przez ania2631 Czas edycji: 2011-09-30 o 21:45 |
|
|
|
#4083 |
|
Wtajemniczenie
|
asiak dołączam się do życzeń!!! zdrówka!!! Pauliza zdjęcie miesiąca październik zapomniałam,że ti nożyczkuje tę stronę ![]() http://l inkbaby.pl/konkursy/zdjeciowe/zdjecie-miesiaca-pazdziernika/
ღPiotruśღ 04.06.2011 Edytowane przez antropia Czas edycji: 2011-09-30 o 21:35 |
|
|
|
#4084 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() nie chce kupic chodzika tylko jumper moj chrzesniak i siostrzenica "wychowali" sie na chodzikach i co ? nic im nie jest
|
|
|
|
|
#4085 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Ale już niedługo wróci.... ![]() Czytając ostatnie posty dochodzę do wniosku że to chłopaki takie leniwce w kwestii obrotów! A właśnie!!!! Wszystkiego najlepszego dla wszystkich wątkowych chłopaków!!!!
|
|
#4086 |
|
Zadomowienie
|
asiak wszystkiego najlepszego z Okazji Rocznicy
|
#4087 |
|
Rozeznanie
|
Znalazłam link do skoczka jakiego my mieliśmy http://allegro.pl/skoczek-hustawka-b...839859627.html Kasia siedział w nim jakieś 20 minut. Widzę że na tej aukcji napisali że jest do 12 kg, pamiętam że my jak kupowaliśmy to było do 8 lub 9 kg.
Dziękuję wszystkim za rocznicowe życzenia!!! ---------- Dopisano o 21:45 ---------- Poprzedni post napisano o 21:43 ---------- no i zapomniałabym!!!!! Ujrzałam dziś światełko w tunelu w postaci krótkiego jeżyka z odrastających włosów!!!!!!!!!! Może lada dzień przestanę łysieć....
|
#4088 | |
|
Zakorzenienie
|
antropia Oby jutro bylo lepiej
A Ty olej sprzatanie i odpocznij Cytat:
Avent fuj, Nuk fuj, 2 razy wypila z butli TT i na tym koniec ![]() asiak1981 Najlepszego z okazji rocznicy Swietna fotka Wojtusia ![]() Od 20 nosilam Nadie na rekach ![]() Zaczyna sie to samo co mialam z nia w nocy, spiaca, marudzi a po odlozeniu do lozeczka placz. Plecy mnie bola ![]() A maz przeziebiony nie moze mi pomoc, zeby niuni nie zarazic ![]() ---------- Dopisano o 21:52 ---------- Poprzedni post napisano o 21:50 ---------- Ja tez jestem na NIE skoro mowa o chodzikach Dziecko jak bedzie gotowe to samo "wstanie i pojdzie"
|
|
|
|
|
#4089 |
|
Zakorzenienie
|
padam z nog
olusia spi od 20 mam nadzideje, ze pospi troche zauwazylam, ze jak spoi z nami w lozku to spi pieknie budzi sie o 1 i pozniej 6-7 rano ![]() jutro czeka mnie przygotowywanie 3 salatek, faszzerowanych pieczarek, kulanek itp itd
|
|
|
|
#4090 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() zdrówka dla męża !!! |
|
|
|
|
#4091 |
|
Raczkowanie
|
Agus - a co to są kulanki? I czym faszerujesz pieczarki? Rozumiem, że to wszystko na przyjazd Matal...
|
#4092 |
|
Wtajemniczenie
|
a ze mnie burak straszny, bo zapomnialam zlozyc zyczen naszym cudownycm chlopakom, a dokladniej Antosiowi, ktory zaczyna dzic szosty miesiac i Marcelkowi, ktory konczy dzis 4 miesiace. Dla Was mnostwo radosnych chwil i zdrowka, zdrowka, zdrowka
|
#4093 |
|
Zakorzenienie
|
dziekuje, przekaze
![]() Nic nie pomagalo oprocz tulenia Poki co spi... |
|
|
|
#4094 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny Sebek spadl na 8 miejsce!!!!!!!!!!!!!
Kto dzis nie glosowal niech zaglosuje
|
#4095 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nadusia zmeczyla mnie dzisiaj, wiec zapomnialam ![]() edit: Gotowe !
|
|
|
|
|
#4096 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#4097 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w niedziele mam urodziny i wyprawiam, razemz imieninami meza bedzie 18 osob ![]() kulanki to przepis bzyczki ugotowane jaja na twardo, wedlina, rzodkiewki,majonez przyprawy kroisz drobniusienko, lub belnder, przyprawiasz, kulasz w kuleczki obtaczasz w orzeszkach ziemnych ( rozdrobnmionych drobniusienko) i włala :P pieczarki faszeruje nozkami pieczarek, pomidorami, serem zoltym i ziolami
Edytowane przez agus87 Czas edycji: 2011-09-30 o 22:15 |
|
|
|
|
#4098 |
|
Zadomowienie
|
szkoda że Sebek spadł
a ostatnio brakowalo mu tylko 21 głosów do 6 miejsca. Głosuję z dwóch kompów codziennie ale wszystkie musimy klikać ![]() jeszcze 11 głosów i będzie 7 my
Edytowane przez mamaoptymistka Czas edycji: 2011-09-30 o 22:19 |
|
|
|
#4099 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ciekawy ten przepis na kulanki, chyba go wkrótce wypróbuję. Podajesz to z jakimś pieczywem, krakersami, czy jak?
|
|
#4100 |
|
Zakorzenienie
|
Czekam jeszcze chwilke i jak niunka nie zacznie stekac to tez sie poloze
![]() Agus Pysznie sie zapowiadaja te kulanki ![]()
|
|
|
|
#4101 |
|
Rozeznanie
|
Sebusiowi brakuje 10 pkt do 7
Dawać dawac ![]() wpadam wieczorowa pora, nocka nieciekawa ,młody woła smoka co pół h w dzien jest cudowny, na spacerach rozwala przechodniów uśmiechem , znajomi są nim zachwyceni czytałam o chodzikach,wyszło,ze nie,a ten skoczek co Asiak zapodałą to moze byc??? a matall jedzie do spice, a nie do Agus ![]()
|
|
#4102 |
|
Raczkowanie
|
No rzeczywiście
mój błąd
|
#4104 |
|
Zadomowienie
|
Dogoniłam Was
Lolka 3 karmienia w dzien, to chyba troszkę za malo... MoniaK ja jeszcze nie dawałam Oliwce kaszki, a Emilkę karmilam taką gęstą, lyżeczka. Ale do butelki, to myślę, że tak "na oko" wsypać. U nas jedzonko ląduje w buzi w sumie od pierwszego razu na śliniaku sa tylko niewielkie ilości, ale to takie tyci-tyci. Oliwka jak widzi śliniaczek, to tak podskakuje, ze szok. Widać, ze lubi jeść Szczególnie jabłuszko JanuszAgnieszka my mamy chicco living o taki tez ma przekładane siedzisko. antropia ja wczoraj miałam taki sam dzień niespania- myślałam, ze sie wykończę, wiec współczuję Ci mamaoptymistka ładny prezent na roczek 24kasia86 my jeszcze nie obniżamy lóżeczka, zrobimy to jak Mała będzie już siedziała, albo przynajmniej sie podciagała do siadania a mleka mm nigdy nie podgrzewałam, ani w mikrofali, ani w wodzie, ale wydaje mi sie, że raczej nie wolno night za obrótmatal gratulacje daisy super, ze podróż do pracy sie udała i Gabi była grzeczna asiak wszystkiego dobrego z okazji rocznicy ślubu i zdrówka dzieciaczkomWojtus slodziutki aguś smakowicie brzmią te kulanki, chyba trzeba bedzie wypróbować przepis ![]() co do drugiego porodu, potwierdzam, byl latwiejszy (przynajmniej w moim przypadku )my nie mieliśmy zadnych chodzików, ani skoczków dla Emilki i Oliśce tez nie będziemy kupowac |
|
|
|
#4105 |
|
Raczkowanie
|
|
#4106 |
|
Raczkowanie
|
Dziękuje wszystkim za kciuki
nie wiem czy zdalam czy nie bo nie sprawdzila wyniki bede do nastepnej soboty ;/ Dzisiaj Ola 1 raz jadala zupke jarzynowa zrobiona w domowy sposob nie ze sloiczka chyba jej smakowala bo wszystko zjadla gdzies ok 80ml Ide spac bo mam taki humor zje... ze nie chce mi sie nic.
♥ Zanim zostałaś poczęta - pragnęłam Cie , zanim się urodziłaś - kochałam Cię , nim minęła pierwsza minuta Twojego życia... - byłam gotowa za Ciebie umrzeć... ♥ Moje Maleństwo ♥ Pusta miska - napełnij miske |
|
|
|
#4107 | |
|
Raczkowanie
|
82anusia - co u Ciebie? Widzę, że czytasz... Jak praca i dzieciaczki?
---------- Dopisano o 22:48 ---------- Poprzedni post napisano o 22:45 ---------- Cytat:
|
|
#4108 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() blueberry_11 pietruszka, seler por koperek sladowe ilosci marchewki i ziemniaczka jeszcze chcialam dac kalafior ale nie mialam. Mam przepis z jakies starej ksiazki. jak ktos chce to moge jutra to zeskanowac i wrzucic ![]() Dobranoc
♥ Zanim zostałaś poczęta - pragnęłam Cie , zanim się urodziłaś - kochałam Cię , nim minęła pierwsza minuta Twojego życia... - byłam gotowa za Ciebie umrzeć... ♥ Moje Maleństwo ♥ Pusta miska - napełnij miske Edytowane przez SiLLee Czas edycji: 2011-09-30 o 22:54 |
|
|
|
|
#4109 |
|
Raczkowanie
|
To ja też już uciekam, dobrej nocy, z jak najmniejszą liczbą pobudek
|
#4110 |
|
Zadomowienie
|
Ja tez już zmykam. Własnie pralka kończy wirować, zaraz rozwieszę i spać.
Dobranoc mamusie |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:47.

super wynik..Zdradź tajemnicę jak dokonałaś takiego wyczynu w takim szybkim tempie 
ale się przekręca na boczek 

A Ty olej sprzatanie i odpocznij