|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1291 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Jedenasta część nadchodzi- wódkę za niedługo trzeba będzie chłodzić!- PM2012 cz
Cytat:
nie szkoda Ci?? masz takie piękne włosy
|
|
#1292 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Jedenasta część nadchodzi- wódkę za niedługo trzeba będzie chłodzić!- PM2012 cz
Cytat:
![]() nie no, żartuje I tak zanim się obejrzymy będzie już po i będzie nam przygotowań brakować![]() Cytat:
To, że ktoś jak np ja nie lubi zdobień to nie znaczy, że ma przeważyć na korzyść falbanek i na odwrót ![]() Cytat:
czasami się pofalują jak im się chce![]() ale od czego mamy prostownice
|
|
|
#1293 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A co do nart, to ja na swoich racicach ich w życiu nie miałam
|
|
|
|
|
#1294 |
|
Wtajemniczenie
|
Chaaaatkooo...
ale własnie cały salon dziś mi powiedział to samo... jedyną moją nadzieją jest totek i możliowść zakupu obydwu sukni chyba... TŻ mi bardzo pomógł (oczywiście mu pokazałam fotki) i od razu wykluczył rybkę - nie podoba mu się i kuniec. znaczy rybka dla mnie ok - ale nie ta (koronka zbyt zdobiona). a ja znów powiedziałam że jeśli rybka w ogóle to tylko ta bo juz ich sporo mierzyłam... za to falbanki go zachwyciły... może rzut monetą w takim razie?? ;p
|
#1295 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1296 |
|
Wtajemniczenie
|
gadałam sobie z TŻtkiem 1,5h na skype i tak się napatrzyłam na Niego i mi się tak milutko zrobiło
Kurcze co by człowiek bez internetu zrobił.. |
|
|
|
#1297 |
|
Zadomowienie
|
ja dopiero jutro z Tżtem sie spotkam gdzieś koło 16-17 bo bedzie wracał z Warszawy to mnie zabierze do siebie... już sie nie moge doczekać!!!!
|
|
|
|
#1298 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To wg mnie nie ma co monetą rzucać
|
|
|
#1299 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:19 ---------- Poprzedni post napisano o 22:18 ---------- ale nas dzieli aktualnie 1500km |
||
|
|
|
#1300 |
|
Zakorzenienie
|
wydaje mi się, że ta fryzura nie zawsze musi być całkowicie prosta
|
|
#1301 |
|
Wtajemniczenie
|
no w sumie racja
ja tam mam kręciołki i prostuje je tylko od okazji bo mi się poprostu nie chce codziennie
|
|
|
|
#1302 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Pięknymi bym ich nie nazwała
Wiadomo, że na krótko się nie zetnę, ale na pewno sporo centymetrów poleci po sesji zdjęciowej ![]() Cytat:
Jak to, Ty górska Kozica nie jeździłaś na nartach?? Nooo, to czas najwyższy nadrobić Zimą góry też są fenomenalne ![]() Cytat:
Niesamowite jest to, że 2 takie kompletnie różne kiecki są u Ciebie na pierwszym miejscu Jak chcesz, to mogę się z Tobą tam wybrać w przyszłym tygodniu (i tak planowałam zajrzeć) i może na żywo Ci coś doradzę. Bo na zdjęciach obie są idealne..Ok, TŻcik mi przysypia, idę się myć i spać Dobrej nocki
Edytowane przez Chatka Czas edycji: 2011-09-30 o 22:25 |
||
|
|
|
#1303 |
|
Wtajemniczenie
|
eh,
czekam jeszcze na werdykt: * mamusi Jadziusi * szwagierek i teciowej * ludzi z pracy * brata i bratowej a potem podejme męską decyzję;p
|
#1304 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a może skoro masz aż takie wątpliwości to jeszcze nie ta?? ani jedna ani druga?
|
|
#1305 | |
|
Zakorzenienie
|
bardzo ładna
Cytat:
to jest nasz dzień i chciałam żeby on też był zadowolony
|
|
|
|
|
#1306 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#1307 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A zresztą Megan - to ma być Twoja suknia i co innego poradzić się TŻta, mamy i np przyjaciółek, a co innego wszystkich ludzi w pracy i całej rodziny Oni nie mogą za Ciebie podjąć decyzji Poza tym Chatka już pisała- każdy ma jakąś swoją wizję i wybiera zawsze trochę pod siebie.
|
|
|
#1308 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To musi być Twoja decyzja, ewentualnie poparta zdaniem najbliższych
|
|
|
|
|
#1309 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Taki już jestem tuptak nożny
|
|
|
|
|
#1310 |
|
Zakorzenienie
|
lecę spać laseczki bo rano trzeba wstać na 9 mam fryzjera
![]() nie pisać mi tu za dużo ![]()
|
#1311 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
już dawno zauważylam, że Kukulska ma fantastycznie ścięte włosy - ja przed zapuszczaniem miałam taką fryzurę i już nie mogę się doczekac jak do niej wrócę - mega szybko się układa i suszy - dla mnie bajka. Tylko tym razem zrobię sobie z grzywką
Edytowane przez jagata Czas edycji: 2011-10-03 o 09:58 |
|
|
|
|
#1312 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
i wydaje mi się że obstawię falbanki nie mówię że własnego zdania nie mam![]()
|
|
#1313 |
|
Zakorzenienie
|
Dobrej nocki
|
|
|
|
#1314 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Zdanie Tz jest jednoznaczne a Ty z pewnościa też chciałbys sie podobac Tż w dniu ślubu wiec tu jest korzyść bardziej na falbanki. Decyzja oczywiście nalezy do Ciebie. Nie uwzględniaj zdania aż tylu osób bo i tak bedziesz sie bic z myslami do konca która wreszcie wybrać. Pokazałabym ewentualnie mamie, rodzeństwu, Tż nikomu wiecej bo w myslach masz potem istna wojne. To Ty masz sie dobrze czuć w tej sukni, to Twój wybór, nie mamy, teściowej, siostry... Teraz to Ty decydujesz o swoich 5 minutach Inni już je mieli.
Edytowane przez malwus20 Czas edycji: 2011-09-30 o 23:35 |
|
|
|
|
#1315 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczynki, którym potrzebne fioletowe buty- może Wam podpasują takie
![]() http://www.topshop.com/webapp/wcs/st...92&pageSize=20
|
#1316 |
|
Wtajemniczenie
|
Macie absolutną rację kochane
wiem że zawsze będą dwa obozy - ale suma sumarum najbliżsi już poparli moje zdanie (jeszcze tylko mama została do zapytania) a pozostali wyrażają swoje opinie które również sobie bardzo cenię... mi to np. pomaga bo z godziny na godzinę utwierdzam się w moim przekonaniu do falbanek (mimo gromkich oklasków dla Rybki). ja też się trochę stresuje bo wiem że to nasz dzień, ale z drugiej strony, chciałabym trafić w gust większości gości żeby nie zapamiętali wesela jako tego "gdzie PMka miała brzydką suknię"... tak się mówi - to "Twój moment" "Wasze święto" a powiem Wam, że ostatnio mój brat był na weselu gdzie Państwo młodzi jechali na koniach na salę, a do kościoła cadillaciem, były jakieś bajery i dodatki a np. cięcie kosztów zribili na jedzeniu i porcje były wydzielane przez kelnerów (nie mówiąc o tym, że jedzenia było tak mało, że o 23 nie było już żadnych przystawek i sałatek na stole a wiejski stół był pusty o 1 - i to nie było wesele głodomorów). moje święto ale chcę zapisać się moim gościom w pamięci jak najlepiej (i najładniej). Część mojej rodziny nie widziała mnie bardzo długo - ostatnio mieliśmy lukę w weselach i pogrzebach (na szczęscie) a ja do rodzinnego domu jezdzę rzadkawo... Spora część rodziny nie widziala mnie od liceum (co nie znaczy ze nie mamy z nimi kontaktu oczywiscie). Od tamtego czasu schudłam 26 kg i teraz w sumie cieszę się tym, że moge się pokazać swiatu jako "odmieniona" ale to jakoś tym bardziej potęguje stres - a wiadomo że jak się człowiek stresuje to bywa nadpobudliwy. ps. jestem świadoma że jeszcze się taki nie urodził co by każdemu dogodził ;p Dziękuję Wam moje drogie za wszystkie opinie i posty. Po weekendzie zamieszczę relację z jutrzejszego wesela + decyzje finalną całuję mocno i mykam spać
|
#1317 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej Dziewczyny.
Wpadłam tylko na chwilę się przywitać bo jadę za godzinkę do Łodzi na wesele koleżanki i jestem tam świadkowa ![]() Przyznam się szczerze, że nie mam za bardzo ochoty, bo znam tylko Młodą, jej brata i rodziców. No ale jakoś damy radę mam nadzieję. Więc miłego weekendu Wam życzę. Ponadrabiam pewnie w poniedziałek
|
#1318 |
|
Zadomowienie
|
A ja mam już zaklepany termin w Kościele, Ksiądz tak jak myślałam pogadał sobie pod nosem, najgorsze w tym wszystkim jest to, że nie słucha argumentów ludzi, a po drugie co mnie bardzo zirytowało, uważa, że jesteśmy be, bo oczywiście o wszystkim najpierw się myśli, dopiero później na końcu o Kościele....a ja po naukach wyszłam zupełnie z innym nastawieniem.
Mamy na serio bardzo fajnego Księdza na naukach, który powiedział, że wszystko cacy pięknie z ślubami ale Ksiądz na ślubie tak na serio to ma bardzo mało do gadania, ponieważ są ważni Państwo Młodzi, Ksiądz jest tylko urzędnikiem ze strony Kościoła i On tylko sprząta w dniu ślubu... :P A ten o którego byłam oczywiście musiał mi nagadać, dobrze że byłam ze swoją połówką, bo w życiu by mnie nie zapisał w tym swoim kajeciku... Ale finał finałami, mam datę zaklepaną, teraz w Kościele parafialnym zobaczą mnie na 3 miesiące przed ślubem. A dzisiaj jadę do Warszawy na małe buszowanie po salonach, ale tylko tak jadę poglądowo się rozejrzeć. |
|
|
|
#1319 | ||
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Cytat:
Cytat:
niestety nie do końca gardziołek trochę mniej boli ale do końca nie wyzdrowiałam a przychodnia zamknięta
|
|
#1320 |
|
Wtajemniczenie
|
Witajcie dziewczęta
![]() Ja już odwiozłam dziecię moje na wycieczkę i zrobiłam zakupy. No i powiem wam, co zrobiłmój (lekko) walniety TŻ: miał dziś do pracy na 6, no i wstał o 3, żeby przeinstalować system w lapku ![]() Ciekawe, jak będzie się czuł po 12 godzinach pracy ![]() ---------- Dopisano o 08:53 ---------- Poprzedni post napisano o 08:52 ---------- a podpisaną masz z jaką datą? |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:40.

I tak zanim się obejrzymy będzie już po i będzie nam przygotowań brakować

To musi być Twoja decyzja, ewentualnie poparta zdaniem najbliższych

wiem że zawsze będą dwa obozy - ale suma sumarum najbliżsi już poparli moje zdanie (jeszcze tylko mama została do zapytania) a pozostali wyrażają swoje opinie które również sobie bardzo cenię... mi to np. pomaga bo z godziny na godzinę utwierdzam się w moim przekonaniu do falbanek (mimo gromkich oklasków dla Rybki). 
po takiej dawce wszystkiego na pewno już jutro będziesz zdrowiutka
gardziołek trochę mniej boli ale do końca nie wyzdrowiałam a przychodnia zamknięta
18.08.2010 - zaręczyny