|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1441 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Jedenasta część nadchodzi- wódkę za niedługo trzeba będzie chłodzić!- PM2012 cz
Cytat:
jak Tobie się podoba i dobrze się w niej czujesz to najważniejsze a jaka cena?
|
|
#1442 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Jedenasta część nadchodzi- wódkę za niedługo trzeba będzie chłodzić!- PM2012 cz
Cytat:
grecka fajna, ale nie powalala z nog, a ta zupelnie inaczej ![]() w greeckiej bardzo ciezko chodzic bylo, pomiedzy nogami sie platala itp, a ta idealna jak dla mnie ![]() jutro ja ponownie zmierze zanim zaklepie i wplace zaliczke, to moze sie uda lepsze foto zrobic , w calosci ![]() ---------- Dopisano o 17:46 ---------- Poprzedni post napisano o 17:44 ---------- Cytat:
teraz jest promocja i wyprzedaż, to z 3200zł do 1500zł jest ![]()
|
|
#1443 |
|
Wtajemniczenie
|
no to niezła cena!
|
#1444 |
|
Zakorzenienie
|
Się zebrać nie mogę
Chyba przez to, że jak przeglądam fotki na stronach salonów to nic do mnie nie mówi i nie chcę iść na darmo ![]() Ja to bym chciała tak: pójść, zakupić i wrócić. Bez długiego łażenia
|
|
|
|
#1445 |
|
Zakorzenienie
|
nie w moim stylu, ale ważne że dla ciebie jest najpiękniejsza no i cena to niezła okazja
![]() zbierz się zbierz, często suknie na żywo wyglądają zupełnie inaczej niż na zdjęciach katalogowych |
|
|
|
#1446 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja tez tak mowilam ;D ale na sobie zupelnie inaczej wygladaja ;D u nas kobiety powiedzialy ze to ostatni dzwonek przed nowa kolekcja, a nowa = 3 tys w gore za sukienke ![]() jezeli teraz znajdziesz dla siebie bossska to tylko zyskasz
|
|
#1447 | |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie, chciałam się tylko tak szybko przywitać, żebyście nie zapomniały o mnie
Jutro będę miała więcej czasu to postaram się was trochę nadrobić, chociaż będzie cięzko bo piszecie jak szalone ![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#1448 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#1449 |
|
Zakorzenienie
|
Wiecie co, obiecałam sobie że nie będę się spieszyć z kupnem sukni, że poczekam aż będzie parę miesięcy do ślubu ale jak wszędzie czytam o wyprzedażach i że za chwilkę wchodzi nowa kolekcja = wysokie ceny to może jednak w tym tygodniu wybiorę się na wycieczkę po salonach? Tylko co ja zrobię jak kupię teraz a później suknia mi się odwidzi
|
|
|
|
#1450 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Piękna jest!!!!!!!!! Cytat:
![]() Gratuluje zakupu i to za taką cenę
|
|
#1451 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() W ogóle to kicha jest z tym, że w tych salonach w których patrzyłam we Wrocku, można się umawiać tylko w tygodniu. Mi by było najwygodniej w sobotę. Muszę ich pomolestować
|
|
|
|
|
#1452 |
|
Zadomowienie
|
No dobrze, nie trzymam Was w niepewności
A więc tak jak mierzyłam suknię San Patrick Calais to wydawała mi się taka leciutka, zwiewna, bardzo wygodna, tylko za długa była, to się troszkę plątała pod nogami. Druga podobna do niej też była fajna, tym bardziej, że miała ramiączko, to czułam ten komfort psychiczny ![]() Pronovias Manuel Mota fajna tym bardziej, że ramiączka miała, ale za bardzo świecąca się, nie przypadła mi do gustu przez to i moja mama stwierdziła, że za bardzo mnie wyszczupla ta suknia Suknia JH przepiękna na fotach jak i na żywo, ale jak zmierzyłam to niestety się rozczarowałam. Po pierwsze ciężka bardzo, niewygodna. Super gorset, ale falbany za bardzo rozłożyste i ogółem wszystkie oglądające mnie w salonie mówiły, że bardzo mnie suknia poszerzyła i taka barczysta się zrobiłam. W gorsecie się zakochałam, ale dół niestety nie (a na początku same falbanki obstawiałam) Suknia Air Barcelona super super, oryginalna, nowoczesna, jedynie pas mi się nie podobał. No, ale też bardzo ciężka. A tym bardziej ciężka w psychice jak dowiedziałam się, że kosztuje 7 tys, więc nawet jakbym się w niej zakochała, to byłabym zmuszona jej nie wybrać. No iiiiiiii werdykt. Wybrałam San Patrick Calais. Nena i Lilith zgadły, a i gosza zdążyła dobrze wytypować, to dla nich big buziaki To tak, tą swoją jedyną mierzyłam jako drugą i nie wiem czy to ze stresu czy co, ale miałam mętlik w głowie. Tzn wahałam się między nią a prawie identyczną do niej tylko, że z piórkami i ramiączkiem na ramię, ale wszystkie doradziły mi, że w gorsecie bez ramiączek w serduszko wyglądam super i to głównie zadecydowało. Nie było płaczu z powodu radości z mojej strony i ze strony mamy, jedynie siostra mówi, że jak przymierzyłam TĄ, to czuła, że to ta, że pasuje do mnie, tak lekko wyglądam i przekonywała mnie do niej. Koła pod nią nie będzie, Panie z madonny mówią, że prawie do żadnej nie dają koła, jedynie jak już ktoś się uprze to dodatkową halkę lub wszywają usztywnienia. Jakie jajca dziewczyny w ogóle, nie mam oficjalnego foto z mojej sukni Dobra, nie zanudzam Was. Wklejam na razie fotki mojej sukni na modelce i na pannie młodej
06.07.2004r razem 01.01.2010r zaręczyny ![]() 23.06.2012r Żonka ![]() Edytowane przez Magdzia0108 Czas edycji: 2011-10-01 o 18:04 |
|
|
|
#1453 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1454 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
baaardzo ładna ![]() fajnie ma dół wykonczony
|
|
#1455 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1456 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Na PMce wygląda na bardzo zwiewną i lekką. Nie mogę się doczekać fotek Ciebie w niej
|
|
#1457 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ale wygląda pięknie ![]() Cytat:
To już postanowione? ![]() Cytat:
Ale Twoja też śliczna ![]() Cytat:
![]() W necie nie ma co patrzeć, bo i tak przychodzisz do salonów i tam jest co innego... Nie mówiąc już o tym, że suknię naprawdę widzisz dopiero wtedy, kiedy ją masz na sobie Także ruszaj raciczkami i zachrzaniaj na przymierzanie
|
|
#1458 |
|
Wtajemniczenie
|
Jeszcze sie wybiore z przyjaciolkami w przyszlym tyg, przymierze i zobaczymy
ale mysle, ze to juz moj wybor. Nie sadzilam, ze tak szybko pojdzie!
|
#1459 |
|
Zakorzenienie
|
Tu jest moja:
http://www.eliannamoore.com/old-fornew/ jest w kolekcji 2011, a nazwa jej to BEORNIA jest na 3 stronie i 3 od konca __________________ale na modelce jakos brzydziej wyglada, za wysoko ten dekolt ma podciagniety
Mia i Tosia <3 Edytowane przez Czarnooka_Paula Czas edycji: 2011-10-01 o 18:32 |
|
|
|
#1460 |
|
Zakorzenienie
|
![]() Piękna jest ( ale to moja subiektywna ocena )Zdradź jeszcze ile Cie to będzie kosztować??? (chyba, że już pisałaś, a ja nie doczytałam...)
|
#1461 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Dziękuję dziewczynki ![]() Pozostałym PMkom, które dzisiaj zdecydowały się na suknię to również gratuluję dobry wybór owocny ten 01.października
06.07.2004r razem 01.01.2010r zaręczyny ![]() 23.06.2012r Żonka ![]() Edytowane przez Magdzia0108 Czas edycji: 2011-10-01 o 18:36 |
|
|
|
|
#1462 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1463 |
|
Zakorzenienie
|
dziekuje ![]() mi od razu wpadla w oko ![]() uciekam z kompa, jestem padnieta po tym lataniu i mierzeniu
|
#1464 |
|
Zakorzenienie
|
Uciekam szykować kolacyjkę. TŻcik w drodze
![]() Papatki, pewnie do jutra! |
|
|
|
#1465 |
|
Wtajemniczenie
|
hej, hej
![]() widzę, że dziś wysyp sukni na wątku ![]() Skromnie się przyznam, że dziś też poszłam na salony i wyrobiłam sobie zdanie na temat kształtu i kroju sukni. Z pewnością tiule odpadały - naprawdę nie robiły na mnie żadnego większego wrażenia. A i odrzuciłam falbany - jednak to nie jest dla mnie i w ogóle się w nich dobrze nie czułam. Nawet udało mi się zmierzyć suknię z kolekcji Fulara i Żywczyk (mowa o tej sukni: http://www.fularazywczyk.eu/kolekcja-slubna_2010.php suknia nr 20) , ale to nie było to - w ogóle mnie nie zachwyciła. Księżniczki też odpadały - czułam się w nich jak beza. No i po przymierzeniu wielu fasonów doszłam do wniosku, że najlepiej mi jest w sukniach w kształcie litery A oraz z obniżonym stanem (coś pomiędzy rybką a suknią w kształcie A). Z całego przymierzania dwie suknie najbardziej mi pasowały i jestem już na 99% zdecydowana. Niestety nie mam zdjęć z przymiarek bo Panie mocno pilnowały i nie bardzo było jak zrobić zdjęć... Wklejam te dwie suknie i teraz się dla Was zadanie Wg Was którą wybrałam ![]() A i okazało się, że suknie w jasnych odcienaich bieli mi nie pasują całkowicie.
Edytowane przez jagata Czas edycji: 2011-10-03 o 09:53 |
|
|
|
#1467 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#1468 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wybrałas zupełnie co innego ale za to fajna jest ta suknia bo z halka nie będziesz miała przygód, nic Ci nie będzie przeszkadzało, będziesz tak leciutko i zwiewnie wyglądać Cytat:
Moim zdaniem jesteś nastawiona na 1 Ale to tylko takie moje gadanie i domysły
|
|
|
#1469 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ale również ta 1 ma dużo uroku
|
|
|
|
|
#1470 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Jestem na 99% przekonana, ze wezmę tą z pierwszego zdjęcia. Tylko teraz zastanawiam się nad tym czy brać suknię z salonu, czy zamawiać. W chwili obecnej jest promocja i suknia z salonu kosztuje 1000 zł, natomiast zamawiana już 2650 zł. Z jednej strony wolałabym zamawianą bo wtedy mam pewnośc, ze nikt inny jej nie mierzył i nie powinna nosić jakichkolwiek znaków zniszczenia czy zabrudzenia, ale z drugiej strony kupić suknię za 1tys. często się nie zdarza... Już mam w planach pójśc w poniedziałek do salonu - jeszcze raz ją zmierzyć, dokładnie obejrzeć czy nie jest mocno zniszczona i podejmę wtedy decyzję co robić dalej.
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:24.

a jaka cena?

Chyba przez to, że jak przeglądam fotki na stronach salonów to nic do mnie nie mówi i nie chcę iść na darmo