|
|
#1501 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Zazdrośnice - część 42.! :-)
Cytat:
|
|
|
|
|
#1502 |
|
Zakorzenienie
|
nie nie jest taki silikonowy, jak sie go zgniecie to taki płyn tam sie przelewa
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() |
|
|
|
#1503 |
|
Wtajemniczenie
|
Coś mi się wizaż psuje... nie chce ze mną współpracować;/
Właśnie wsadziłam do piekarnika http://mojewypieki.blox.pl/2007/11/C...-mud-cake.html ![]() Teraz idę smażyć kurczaka
|
|
|
|
#1504 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kawa super domyslam sie ze Narzut byl zadowolony?
|
|
|
#1505 | |
|
Zakorzenienie
|
jestem dzis zaproszona na urodziny do znajomych , masakrycznie nei chce mi sie iscbo dopiero po 22
![]() ---------- Dopisano o 18:31 ---------- Poprzedni post napisano o 18:30 ---------- Cytat:
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() |
|
|
|
|
#1506 |
|
MBZ♥
|
Kawka czemu tak?
Stefania mi też się psuje:/ i ślinka mi cieknie na takie wypieki ![]() Arrakis jak przyjdzie koszula to zadecyduję ![]() przejrzałam dziś szafę i nie mam się w co ubrać:/ |
|
|
|
#1507 |
|
Zakorzenienie
|
bo impreza jest w knajpie
|
|
|
#1508 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Myślałam o drugiej tortownicy, owiniętej folią, ale mam nadzieję, że to zda egzamin.
|
|
|
|
|
#1510 |
|
Zakorzenienie
|
Idę zaraz na imprezę firmową. Będą ludzie z całej Polski, prawie 1,5 tys. Normalnie jak festyn. Właśnie siedzę i myślę w co się ubrać. Pewnie mała czarna - tylko która?
Kawa sama sushi robiłaś? |
|
|
|
#1511 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:42 ---------- Poprzedni post napisano o 18:41 ---------- ale skoro festyn i tysiące ludzi to może sukienka mniej formalna, rozkloszowana ? |
|
|
|
|
#1512 |
|
Zakorzenienie
|
P. zaraz będzie
![]() ![]() ![]() ależ się jaram
|
#1513 |
|
Polka Ogarniaczka
|
Przepraszam, że dopiero teraz się odzywam, ale wczoraj spałam po koncercie u Karola (spałam za duże słowo, tracił wczoraj i przedwczoraj w sumie 3 razy przytomność i trzeba było go pilnować, sam był na chacie) i dzisiaj byłam do południa u niego, potem z rodzicami pojechaliśmy na Sielpię i tak zleciało
Więc: Denis śmieszny i sympatyczny, trochę chaotyczny i dużo klnie, ale kawa w jego towarzystwie, mimo, że krótka (pędził na polibudę po jakieś wpisy), bardzo miła, jutro mamy się spotkać jeszcze A koncert? Muszę powiedzieć, że mi kopara opadła na podłogę i nie chciała do końca wrócić na miejsce (D. jest ge-ni-al-ny! Nie wiem, czy dam radę Was nadrobić, ale następny post będzie podsumowaniem tego, coście powypisywały ![]() A tak to dostałam od Damiana zaproszenie na pon. do kina po zajęciach, rety - więcej ich matka nie miała?
|
#1514 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#1515 |
|
Zakorzenienie
|
![]() W ogóle to nie jest tak, że nie umiem pić! nie wiem, co się stało, raz mi się tylko coś takiego zdarzyło, a wtedy wypiłam naprawdę dużo więcej Muszę pochwalić mojego chłopca dzwoni coraz częściej, tęskni coraz bardziej jutro się widzimy, tzn. mam nadzieję, bo z drugiej strony mam w planach jechać w góry... No i nie wiem, co zrobić, muszę się jakoś określić.Stefcia, ale fajnie to brzmi! Zazdroszczę podróży!
|
|
#1516 | |
|
Wtajemniczenie
|
Carmi, współczuję śmierci babci. Z moją też ostatnio nie najlepiej- znowu złamała nogę, a jest uparta i nie chce żeby ktoś z Nią zamieszkał albo Ona u któregoś z dzieci. Ładne te buty wklejałaś, ale ceny skórzanych kozaków mnie przerażają, a chyba będę musiała kupić jakieś porządne na dojazdy.
Aleks, szkoda pracy, bo jednak masz do opłacenia czesne i żyjecie na swój rachunek, ale na pewno znajdziesz coś lepszego. Co to za rozmowa w poniedziałek? Na festyn ja bym ubrała się mniej formalnie, spodnie albo spódnica i jakaś bluzka. Co do nie wydawania groszy to mnie to jakoś nie boli. Sama mam w domu ich masę i się zebrać nie mogę żeby wpłacić na konto, bo wymieniać w moim banku nie wolno. Med, mysz w pokoju to przerażające. Mam nadzieję, że sobie szybko pójdzie. Ja się kiedyś obudziłam ze świniakiem przy nogach i prawie na zawał zeszłam. Kawa, fajny cyc, ale Tż jakiś niedelikatny, więc dobrze, że kupiłaś Mu sztucznego żeby Twoich nie popsuł ![]() Byou, bardzo ładna koszula. Tak czy siak Ci się przyda. Ja może jutro się gdzieś przejadę-sama nie wiem po co ![]() Naj, fajnie, że wyjazd się udał, ale nie będę ukrywała-czuję niedosyt i jestem nieco zawiedziona, ale wybaczam P. ![]() Co do znalezionych tajemniczych pudełeczek to ja bym chyba nie wytrzymała i zajrzała. Crozee, fajnie, że jesteście już na swoim. Mam nadzieję, że przez resztę ciąży będziesz się lepiej czuła ![]() Gwizdak, szkoda Mrówki. Myślałam, że dzieci na naturalnym pokarmie kolek nie miewają. Mój Chrześniak (niedługo roczny ) na szczęście ich nie miewał.Ja bb cream też zamówiłam, Mishę PC nr 23, ale oczywiście na mnie robi się różowa. Postanowiłam z tym walczyć i kupiłam Rubirobil czy jak Mu tam i będę wałczyć- może On coś poradzi. Justyna, szkoda, że przegraliście. A będziecie brali jeszcze raz udział w przetargu? Wkurzające jest to, że takiemu cwaniaczkowi wszystko się upiekło. Stygmatku, udanej randki życzę Dobrze, że rodzice zrozumieli potrzeby córuni i nie kazali zostać ze zwierzyńcem![]() Pony, gratuluję!!!!!!!!!!!!!!Ma m nadzieję, że w nowej pracy będzie super i będziesz zadowolona. ---------- Dopisano o 19:10 ---------- Poprzedni post napisano o 19:09 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#1517 |
|
Zakorzenienie
|
Korni
a w góry akurat mam jechać z J. co do przetargu, to już nie bardzo mamy w czym brać udział. Tzn. będzie jeszcze raz wybór najkorzystniejszej oferty, ale spośród tych, które już są, czyli nasza m.in. też, ale nie ma podstaw, żeby go ponownie wykluczyć, tego faceta.
|
|
#1518 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A bardzo źle będzie w firmie bez tego zlecenia? Tak się podjarałam tym co napisałaś, że nie zauważyłam, że to nie z ...(nie pamiętam literki) masz jechać Z J. się nie rozmnażaj i omijaj jaskinie
|
|
|
|
|
#1519 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
literka to Daniel a w firmie będzie na pewno kiepsko, bo w zimie nie mamy tyle pracy, prawie wcale. Brat mnie pocieszał, że przecież damy radę i będzie dobrze, no ale ten przetarg tworzył nam całą masę możliwości
|
|
|
#1520 |
|
Zakorzenienie
|
Jestem i ja właśnie wróciłam z mężem
![]() Dziewczyny już wszystko napisały o spotkaniu ![]() Capri jest niezwykle miłą i sympatyczną osobą - cieszę się, że mogłam ją poznać ![]() Glen jak zawsze uśmiechnięta i chociaż mówiła, że wygląda dzisiaj jak kupa - to i tak była śliczna ![]() Hawwie małżeństwo służy, promienieje nam dziewczyna i zauważyłam, że jest bardziej wyluzowana niż na pierwszym naszym spotkaniu![]() Ja po spotkaniu znalazłam w Sopocie męża i potem ze znajomymi poszliśmy na jedzonko, następnie na molo na spacer a na deser zjedliśmy gofra z bitą śmietaną i polewą truskawkową![]() a teraz pijemy whisky z pepsi twist
|
#1521 |
|
Zakorzenienie
|
nadrobiłam wszystko i... nie mam juz siły
![]() Aleks, ubierz sie jakos nieformalnie, raczej luzacko, ale z klasa ![]() Korni, kolejny mistrz nadrabiania ![]() Byou, ja bym brała koszule, bo fajna A na chrzciny tez bym załozyła. W koncu to nie wesele, by sie w garsonke czy sukienke ubierac. oczywiscie zalezy jako kto jestes zaproszona. jesli jako chrzestna, to wybrałabym cos bardziej eleganckiego.Stygmatek, super, ze rodzice zmienili plany co do opieki nad zwierzakiem ![]() Dziewczyny ze zlotu- super, ze spotkanie sie udało ![]() Kawa, wypasiony dzien chlopca mu zrobiłas Ja mojemu dałam kinder maxi kinga, bo uwielbia i milki łeje, nie jestem taka hojna:Pa u mnie dzisiaj caly dzien rodzice sa i babcia i pomagaja mi ogarnac ten bajzel. tata wlasnie wierci z P. szafe... Zelus nie lubi wiercenia wiertarka, bo wtedy sie chyba boi i sie bardzo rusza
|
#1522 | |||||
|
Polka Ogarniaczka
|
Cytat:
Cytat:
![]() Czemu? Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#1523 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No to na razie staram się nie martwić. Na zdrowie mi wyjdzie bo już tam głuchnąć zaczęłam. A impreza jest w klubie. To nie festyn choć taka skala. Zasadniczo zachęcali do przebierania się ale ja idę tam tylko na chwilę bo jutro o 8 rano mam ćwiczenia więc szkoda czasu na zabawę w przebieranki. Kawa to szacun jak domowe. |
|
|
|
|
#1524 |
|
MBZ♥
|
Stygmtek już się jara przy Słodkim
![]() hej Korni ![]() Justyś wybierz spotkanie z D ![]() i trzeba wierzyć, że wybiorą Was ![]() udanych wieczorów ![]() ***************** Tosia słyszę czasem jak dzieciaki na podwórku do chłopca o tym imieniu wołają penis-ubiłabym rodziców za nadanie dziecku takiego imienia ![]() Crozee jeszcze trochę musiscie wytrzymać i mieszkanie będzie urządzone dobrze, że macie pomoc.Osz taki deser mniam
Edytowane przez BYou Czas edycji: 2011-10-05 o 13:34 |
|
|
|
#1525 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Niby nie wygraliście, ale z drugiej strony w poprzednich latach jakoś sobie radziliście bez tego zlecenia, wiec i teraz dacie radę ![]() Wczoraj po raz pierwszy nocowałam sama w mieszkaniu i trochę się bałam na początku. Tż nie mógł u mnie nocować, bo mój tata rano wracał, a u moich rodziców nocowanie by nie przeszło. |
|
|
|
|
#1526 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
sprzedajemy już sprzęty. A co do jutra, to muszę się dobrze zastanowić, bo w końcu to już ostatnie tak piękne i ciepłe dni, żal nie wykorzystać... ale dylemat Ok, wstaję, ogarnę dom trochę, może się wybiorę na piwko z koleżankami, a jak nie, to zafunduję sobie wieczór piękności
|
|
|
#1527 |
|
Zakorzenienie
|
ooo.... toska jak tam koncert Jak tam D. sie prezentowal?
|
|
#1528 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Zawsze zapominam napisać: czy tylko moim zdaniem Glen przypomina Lucy z Rancza?
|
|
|
|
|
#1529 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Boisz się sama zostać w mieszkaniu? czemu? ja po raz kolejny w tym roku od tygodnia jestem sama w domu koło dużego lasu, więc ciężko mi sobie wyobrazić, że miałabym się w mieszkaniu stresować ![]() By, to miłego wieczorku z mężem
|
|
|
#1530 |
|
Zakorzenienie
|
A ja przez 2,5 godz oglądałam obcych z Tż
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:00.

super 

13.03.2008
- więcej ich matka nie miała?
a w firmie będzie na pewno kiepsko, bo w zimie nie mamy tyle pracy, prawie wcale. Brat mnie pocieszał, że przecież damy radę i będzie dobrze, no ale ten przetarg tworzył nam całą masę możliwości 

"
dobrze, że macie pomoc.
czemu?