Jedenasta część nadchodzi- wódkę za niedługo trzeba będzie chłodzić!- PM2012 cz. XI - Strona 50 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-10-01, 20:25   #1471
Magdzia0108
Zadomowienie

Dot.: Jedenasta część nadchodzi- wódkę za niedługo trzeba będzie chłodzić!- PM2012 cz

Ja też mogłam zamówić nową, ale oczywiście drożej, ale ja nie widzę w tym sensu skoro ta co jest w salonie jest ok i nie widać śladów użytkowania. A kasa w kieszeni.

Filcowo, biżutowo:

https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=365901&p age=12

06.07.2004r razem
01.01.2010r zaręczyny
23.06.2012r Żonka
Magdzia0108 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-01, 20:30   #1472
jagata
Wtajemniczenie

Dot.: Jedenasta część nadchodzi- wódkę za niedługo trzeba będzie chłodzić!- PM2012 cz

Cytat:
Napisane przez Palulitka Pokaż wiadomość
Mi osobiście podoba się bardziej 2 suknia z ciemniejszym pasem ale również ta 1 ma dużo uroku
Ładna z pewnością jest ta druga i naprawdę bardzo długo była moją faworytką, ale tak jak pisałam - pierwsza jak ją zmierzyłam naprawdę mnie urzekła i zepchneła tą drugą z pierwszego miejsca

---------- Dopisano o 20:30 ---------- Poprzedni post napisano o 20:26 ----------

Cytat:
Napisane przez Magdzia0108 Pokaż wiadomość
Ja też mogłam zamówić nową, ale oczywiście drożej, ale ja nie widzę w tym sensu skoro ta co jest w salonie jest ok i nie widać śladów użytkowania. A kasa w kieszeni.
Też się nad tym zastanawiałam - idę w poniedziałek dokładnie obejrzeć suknię, jeszcze raz przymierzyc i jak nic nie dojrzę w niej złego, to ją biorę. A zaoszczędzoną kwotę wydam na barmana
Stary 2011-10-01, 20:50   #1473
nena1984
Zakorzenienie

laski, które spinki sa ładniejsze?? pierwsze są matowe (330 zł) a drugie błyszczące (135 zł).
Przyznam, że chyba cena będzie dla mnie decydująca, ale chciałabym się upewnić, że błyszczące nie są kiczowate, co??
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg il_570xN.255330387.jpg (42,6 KB, 28 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg il_fullxfull.251119670.jpg (43,6 KB, 30 załadowań)

nena1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-01, 21:31   #1474
Gorska_Kozica
Zakorzenienie

GG do Gorska_Kozica

Cytat:
Napisane przez nena1984 Pokaż wiadomość
laski, które spinki sa ładniejsze?? pierwsze są matowe (330 zł) a drugie błyszczące (135 zł).
Przyznam, że chyba cena będzie dla mnie decydująca, ale chciałabym się upewnić, że błyszczące nie są kiczowate, co??
Błyszczące bardziej mi się podobają A że dodatkowo są dużo tańsze, więc wybór jest prosty
Gorska_Kozica jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-01, 22:06   #1475
evoonia86
Zakorzenienie

hello
widzę, że suknie się posypały
gratuluję

jestem jakaś padnięta dzisiaj i nie mam za bardzo siły na nic
Stary 2011-10-01, 22:15   #1476
tenebrosa
Wtajemniczenie

Cytat:
Spokojnie bierz błyszczące. Moim zdaniem spinki do mankietów powinny się trochę błyszczeć, wygląda to wtedy bardzo elegancko. A matowe są takie, hm, zwykłe.

jagata
, bardzo ciekawą suknię (prawie) wybrałaś. Tak właśnie myślałam, że to ta pierwsza będzie
Stary 2011-10-01, 22:30   #1477
Chatka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez jagata Pokaż wiadomość
hej, hej
widzę, że dziś wysyp sukni na wątku
Skromnie się przyznam, że dziś też poszłam na salony i wyrobiłam sobie zdanie na temat kształtu i kroju sukni. Z pewnością tiule odpadały - naprawdę nie robiły na mnie żadnego większego wrażenia. A i odrzuciłam falbany - jednak to nie jest dla mnie i w ogóle się w nich dobrze nie czułam. Nawet udało mi się zmierzyć suknię z kolekcji Fulara i Żywczyk (mowa o tej sukni: http://www.fularazywczyk.eu/kolekcja-slubna_2010.php suknia nr 20) , ale to nie było to - w ogóle mnie nie zachwyciła. Księżniczki też odpadały - czułam się w nich jak beza.
No i po przymierzeniu wielu fasonów doszłam do wniosku, że najlepiej mi jest w sukniach w kształcie litery A oraz z obniżonym stanem (coś pomiędzy rybką a suknią w kształcie A).
Z całego przymierzania dwie suknie najbardziej mi pasowały i jestem już na 99% zdecydowana.
Niestety nie mam zdjęć z przymiarek bo Panie mocno pilnowały i nie bardzo było jak zrobić zdjęć...
Wklejam te dwie suknie i teraz się dla Was zadanie Wg Was którą wybrałam
A i okazało się, że suknie w jasnych odcienaich bieli mi nie pasują całkowicie.
Mnie się bardziej podoba druga, ale pierwsza też piękna
Ja na Twoim miejscu wzięłabym salonową, jeśli będzie wyglądać dobrze i pasuje na Ciebie. Oni ją i tak dadzą do czyszczenia i wyszykują Ci tak, że nie będzie widać, że ktokolwiek ją przymierzał

Cytat:
Bierz błyszczące, to są tak niewielkie elementy, że lepiej będzie je widać Poza tym wydaje mi się, że są trochę ładniej wykonane, no a cena mówi sama za siebie

Lecę do łóżeczka do TŻcika Dobrej nocki Wam życzę

"Starych szanuj, młodych ucz, mądrych słuchaj, a głupich znoś cierpliwie."

Chatka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-02, 08:41   #1478
fablous
Zakorzenienie

Cytat:
Na pierwszy rzut oka bardziej podobają mi się matowe ale jak zobaczyłam ceny to matowe jakoś totalnie straciły swój urok i zdecydowanie stawiam na błyszczące . Absolutnie nie wyglądają na tandetne.

fablous jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-02, 08:51   #1479
__Paulinka__
Zakorzenienie

Hej Dziewczynki!

My wczoraj dojechalismy po ciezkiej podrozy.. przez calą Szwecje w nocy byla mgła, ze nic kompletnie nie bylo widac.. ale jakos dalismy rade dzisiaj wkoncu troche sie wyspalam Moj tatko ma dzisiaj urodzini i zamowilam tort z jego zdjeciem baardzo lubie te trrty bo są robione na smietanie mm niedlugo jae go odebrac... a jutro na saloniki idziemy z moimi siostrami i z tego raczej bedą fotki, bo to male salony u mnie w miasteczku, a we wtorek ide do Agnes, gdzie juz bedzie ciezko pewnie zrobic fotke

Milego dzionka Kochane ide korzystac z dni urlopu nie zapomnijcie o mnie
__Paulinka__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-02, 09:05   #1480
Nattiv
Zakorzenienie

Cytat:
Ja jestem za błyszczącymi

Uwaga, dałam się namówić na welon Nie chciałam mieć nigdy kawałka firanki na głowie, ale tata mnie ostatecznie przekonał. W sumie ten welon co dostałam gratis do sukni nawet mi się podoba więc chyba nie będę kupować innego No i muszę zrezygnować z małego diademu, który mi się marzył od dawna, bo będzie już za dużo jak dla mnie

Dzisiaj u mnie zapowiada się pochmurny dzień, a chciałam jeszcze się wygrzać na słoneczku

Kallos Sthenos - Piękno i Siła
Nattiv jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-02, 09:56   #1481
MARGIDA
Wtajemniczenie

cześć dziewczyny
ja dopiero wstałam
komu przesłać troche pieknego słonka?

nena nie widać jakiejś strzasznej róźnicy w wyglądzie, to weź tańsze
MARGIDA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-02, 10:15   #1482
M_ilkaa
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez MARGIDA Pokaż wiadomość
cześć dziewczyny
ja dopiero wstałam
komu przesłać troche pieknego słonka?

nena nie widać jakiejś strzasznej róźnicy w wyglądzie, to weź tańsze
ja się również witam i proszę kawałek słońca
Stary 2011-10-02, 10:28   #1483
MARGIDA
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez M_ilkaa Pokaż wiadomość
ja się również witam i proszę kawałek słońca

Stary 2011-10-02, 10:31   #1484
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Czarnooka_Paula Pokaż wiadomość
bardzo ciezko bylo fote zrobic ale jakas tam jest, troche gory obcielo

a najładniejsza jest, bo ma sliczne koralikowe ramiaczko takie na szyje, i gleboki dekolt jest w kształcie V. na dole ma sliczne koronki i koraliki, na zywo o niebo lepiej yglada, no mi kopara opadła

od razu powiedzialam ze ta a mierzylam z 20 ;D

i pokazuje na dole te grecka

Załącznik 4257159

o to ta moja
w greckiej ślicznie ta którą wybrałaś całkowicie nie w moim stylu wiec trudno mi ocenić najważniejsze ze Tobie się podoba
Cytat:
Napisane przez Magdzia0108 Pokaż wiadomość
No dobrze, nie trzymam Was w niepewności
A więc tak jak mierzyłam suknię
San Patrick Calais to wydawała mi się taka leciutka, zwiewna, bardzo wygodna, tylko za długa była, to się troszkę plątała pod nogami. Druga podobna do niej też była fajna, tym bardziej, że miała ramiączko, to czułam ten komfort psychiczny
Pronovias Manuel Mota fajna tym bardziej, że ramiączka miała, ale za bardzo świecąca się, nie przypadła mi do gustu przez to i moja mama stwierdziła, że za bardzo mnie wyszczupla ta suknia
Suknia JH przepiękna na fotach jak i na żywo, ale jak zmierzyłam to niestety się rozczarowałam. Po pierwsze ciężka bardzo, niewygodna. Super gorset, ale falbany za bardzo rozłożyste i ogółem wszystkie oglądające mnie w salonie mówiły, że bardzo mnie suknia poszerzyła i taka barczysta się zrobiłam. W gorsecie się zakochałam, ale dół niestety nie (a na początku same falbanki obstawiałam)
Suknia Air Barcelona super super, oryginalna, nowoczesna, jedynie pas mi się nie podobał. No, ale też bardzo ciężka. A tym bardziej ciężka w psychice jak dowiedziałam się, że kosztuje 7 tys, więc nawet jakbym się w niej zakochała, to byłabym zmuszona jej nie wybrać.

No iiiiiiii werdykt. Wybrałam San Patrick Calais. Nena i Lilith zgadły, a i gosza zdążyła dobrze wytypować, to dla nich big buziaki
To tak, tą swoją jedyną mierzyłam jako drugą i nie wiem czy to ze stresu czy co, ale miałam mętlik w głowie. Tzn wahałam się między nią a prawie identyczną do niej tylko, że z piórkami i ramiączkiem na ramię, ale wszystkie doradziły mi, że w gorsecie bez ramiączek w serduszko wyglądam super i to głównie zadecydowało. Nie było płaczu z powodu radości z mojej strony i ze strony mamy, jedynie siostra mówi, że jak przymierzyłam TĄ, to czuła, że to ta, że pasuje do mnie, tak lekko wyglądam i przekonywała mnie do niej. Koła pod nią nie będzie, Panie z madonny mówią, że prawie do żadnej nie dają koła, jedynie jak już ktoś się uprze to dodatkową halkę lub wszywają usztywnienia.
Jakie jajca dziewczyny w ogóle, nie mam oficjalnego foto z mojej sukni tzn byłam w takim amoku, że robiła mi siostra z ukrycia foty to powychodziłam taka zgarbiona i dziwne miny strzelałam (foty wkleję potem bo ma mi je posłać siostra), ale na żywo - mi się wydaje, że lepiej wyglądam w tej sukni niż na zdj. Suknię będę miała dopasowywaną miesiąc przed ślubem.
Dobra, nie zanudzam Was. Wklejam na razie fotki mojej sukni na modelce i na pannie młodej
to ja też zgadłam w takim razie bo pisząc 1 miałam na myśli tę, nie zauważyłam ze 1 i 2 to różne modele, zakręcona byłam wczoraj bardzo dobry wybór czekam na zdjęcie na Tobie
Cytat:
Na poczatku podobała mi się ta druga - na zdjęciach bardzo mi się podobała ta bombka i dlatego poszłam ją zmierzyć. Oczywiście jest możliwość zmiany pasa na inny kolor lub żeby był w kolorze sukni. Było to w pierwszym salonie, dlatego poszłam dalej oglądać i wtedy zmierzyłam tą pierwszą suknię (ze zdjęcia). I naprawdę najlepiej w niej wyglądałam. Oczywiście po drodze były inne suknie, ale jakoś tak mnie nie urzekły. No i widać, ze Wam też bardziej pierwsza do gustu przypadła.
Jestem na 99% przekonana, ze wezmę tą z pierwszego zdjęcia. Tylko teraz zastanawiam się nad tym czy brać suknię z salonu, czy zamawiać. W chwili obecnej jest promocja i suknia z salonu kosztuje 1000 zł, natomiast zamawiana już 2650 zł. Z jednej strony wolałabym zamawianą bo wtedy mam pewnośc, ze nikt inny jej nie mierzył i nie powinna nosić jakichkolwiek znaków zniszczenia czy zabrudzenia, ale z drugiej strony kupić suknię za 1tys. często się nie zdarza... Już mam w planach pójśc w poniedziałek do salonu - jeszcze raz ją zmierzyć, dokładnie obejrzeć czy nie jest mocno zniszczona i podejmę wtedy decyzję co robić dalej.
piękna suknia ja bym się nie wahała i wzięła z salonu, 1,5 tys nie chodzi piechotą też mam suknię z salonu i sobie to chwalę, gdybym chciała nową to nie byłoby mnie na nią stać
Cytat:
błyszczące

Zmęczona jestem bardzo po wczorajszej imprezie chyba wracam do łóżka
ale wczoraj wysyp sukni był

a no i kluczowa informacja, dziś 7 miesięcy do ślubu

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Edytowane przez Ewusia_marchew
Czas edycji: 2011-10-02 o 10:32
Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-02, 10:34   #1485
gosza_m
Zakorzenienie

GG do gosza_m

Heej!

Cytat:
hej, hej
widzę, że dziś wysyp sukni na wątku
Skromnie się przyznam, że dziś też poszłam na salony i wyrobiłam sobie zdanie na temat kształtu i kroju sukni.
(...)
Z całego przymierzania dwie suknie najbardziej mi pasowały i jestem już na 99% zdecydowana.
Jestem za drugą Ale pierwsza też śliczna

Cytat:
Na zdjęciu bardziej podobają mi sie matowe, ale pewnie na koszuli bardziej wyraziste będą te błyszczące. Weź błyszczące, absolutnie kiczowate nie są, pięknie się będą mienić w słońcu i co najważniejsze- zaoszczędzisz prawie 200zł

Pick me. Choose me. Love me

Kubuś 23.12.15- 19tc
Mateusz 15.03.17- 21tc
Joasia 25.03.18
gosza_m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-02, 10:34   #1486
M_ilkaa
Rozeznanie

Cytat:

Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość

gratulacje!!!
Stary 2011-10-02, 10:35   #1487
Jamee
Zakorzenienie

Witajcie kochane

Wszystkim nowym posiadaczkom sukni gratuluję świetne wybory

Dzisiaj ROK i 4 DNI DO ŚLUBU

Jamee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-02, 10:44   #1488
M_ilkaa
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Jamee Pokaż wiadomość
Witajcie kochane

Wszystkim nowym posiadaczkom sukni gratuluję świetne wybory

Dla Ciebie też gratulacje

---------- Dopisano o 10:44 ---------- Poprzedni post napisano o 10:37 ----------

a nam zostało 11 miesięcy i 6 dni
Stary 2011-10-02, 10:45   #1489
MARGIDA
Wtajemniczenie

Cytat:
Cytat:
Napisane przez Jamee Pokaż wiadomość
blisko, coraz bliżej

klask i:

---------- Dopisano o 10:45 ---------- Poprzedni post napisano o 10:44 ----------

a mój suwaczek gdzieś zaginął
muszę poddusić Tż-ta, gdzie go schował
Stary 2011-10-02, 10:47   #1490
Gorska_Kozica
Zakorzenienie

GG do Gorska_Kozica

Witam się niedzielnie
We Wro piękne słońce, więc się pewnie wybierzemy na jakiś spacerek. Trzeba korzystać z pogody

---------- Dopisano o 10:47 ---------- Poprzedni post napisano o 10:46 ----------

Cytat:
a mój suwaczek gdzieś zaginął
muszę poddusić Tż-ta, gdzie go schował
Niedobry TŻcik. Jak on tak mógł Ci schować tą sławetną machinę odliczeniową
Gorska_Kozica jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-02, 10:52   #1491
MARGIDA
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Gorska_Kozica Pokaż wiadomość
Niedobry TŻcik. Jak on tak mógł Ci schować tą sławetną machinę odliczeniową
Oj pożałuje

---------- Dopisano o 10:52 ---------- Poprzedni post napisano o 10:49 ----------

dziewczyny, ja się zbieram
najpierw muszę się doprowadzić do jakiego takiego wyglądu ( pamiętajcie, im człowiek starszy, tym dłużej to trwa )
potem zakupy jakieś obiadowe, bo nie wszystko mam, no i niedzielny spacerek
do spisania wieczorkiem
Stary 2011-10-02, 10:55   #1492
M_ilkaa
Rozeznanie

Cytat:
Oj pożałuje

---------- Dopisano o 10:52 ---------- Poprzedni post napisano o 10:49 ----------

dziewczyny, ja się zbieram
najpierw muszę się doprowadzić do jakiego takiego wyglądu ( pamiętajcie, im człowiek starszy, tym dłużej to trwa )
potem zakupy jakieś obiadowe, bo nie wszystko mam, no i niedzielny spacerek
do spisania wieczorkiem
przyjemnej niedzieli!!!
Stary 2011-10-02, 11:03   #1493
kasiamniam
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Czarnooka_Paula Pokaż wiadomość
to jest moja, cos sie tam pokrecilo;/

Załącznik 4257161

bardzo ladne te sukienki choc nie w moim stylu

witam Was niedzielnie i fajnie ze Wam sie podobaja zaproszenia, bo ja mimo iz wlasnie te kokardki niektore sa krzywe to przekonalam sie do nich bardziej bo tak naprawde i tak nie zwroci na to uwagi tylko ja teraz chce jeszcze dokupic wkladki do zaproszen i beda lezec i czekac az je bede rozdawac a to dopiero w przyszlym roku
teraz nadal szukam butow slubnych fuksjowych , chyba cal net przejrzalam i nic nie trafilam jak sa to albo takie wysokie ze bym sie w nich zabila albo nie takie jak mi pasuja - idealne jak dla mnie wlasnie ma MARGIDA ale nigdzie nie moge ich dostac szukalam juz w De, UK :/ wczoraj cale miasto zeszlam i wszedzie sa sliczne ale czarne albo czerwone :/ moze blizej sylwestra beda jak myslicie??

a teraz spadamy ze znajomymi na piknik - zrobilam salatke Gyros i bedziemy nad jeziorkiem na koycku sie wygrzewac bo sloneczko dzis pieknie daje 25 stopni!! super!!
Zycze Wam milutkiej niedzieli cmok
kasiamniam jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-02, 11:04   #1494
Lubcia
Zadomowienie

Hej Laseczki

Wczoraj wieczorkiem wchodzę na wizaż a tam prawdziwy wysyp sukien ślubnych jak grzybów po deszczu jak ja wam wszystkim zazdroszczę tego przymierzania i tych wszystkich pozytywnych emocji szkoda, że to już za mną Gratulacje dla wszystkich dziewczyn, które znalazły swoje wymarzone sukienki

Dziś piękne słonko we Wrocławiu cieplutko właśnie wróciłam z kościoła teraz jakiś obiadek ugotować a potem spotkanie z Tż

Miłego i słonecznego dzionka życzę wszystkim
http://s7.suwaczek.com/201302221561.png
Bartuś
28.01.2015
Lubcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-02, 11:23   #1495
Lilith890502
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez M_ilkaa Pokaż wiadomość
-
a nam zostało 11 miesięcy i 6 dni
dokładnie tyle

Szczęście to sposób patrzenia na świat

Daniel
Lilith890502 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-02, 11:27   #1496
madzia2306
Zakorzenienie

hej wariatki moje
widzę wysyp sukni był cieszę się razem z wami dziewczyny że już swoje suknie macie

10.10.2009r-ZARĘCZENI

JAKO ŻONA

27.12.2011 Egzamin na prawo jazdy zdany za pierwszym podejściem
madzia2306 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-02, 11:29   #1497
magduś2
Wtajemniczenie

GG do magduś2

hej Dziewczyny,
przemyślałam sprawę i jeśli zamówię tą suknię ( http://www.slubne.pl/index.php?pid=3...ry_id=&shift=2 ) to zrezygnuję z trenu. Same z nim kłopoty, a jak się go podepnie po kościele to niezbyt to wygląda. Mam nadzieję, że to jest możliwe i będzie wyglądała dobrze bez

21.04.2012

18.03.2014 Agatka
magduś2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-02, 11:31   #1498
madzia2306
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez magduś2 Pokaż wiadomość
hej Dziewczyny,
przemyślałam sprawę i jeśli zamówię tą suknię ( http://www.slubne.pl/index.php?pid=3...ry_id=&shift=2 ) to zrezygnuję z trenu. Same z nim kłopoty, a jak się go podepnie po kościele to niezbyt to wygląda. Mam nadzieję, że to jest możliwe i będzie wyglądała dobrze bez
ta suknia jest prześliczna
i w niej ja osobiście zrezygnowałabym z trenu...

10.10.2009r-ZARĘCZENI

JAKO ŻONA

27.12.2011 Egzamin na prawo jazdy zdany za pierwszym podejściem
madzia2306 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-02, 11:37   #1499
jagata
Wtajemniczenie

Cytat:
bierz błyszczące - nie widać prawie różnicy a cena robi swoje.

Cytat:
Napisane przez tenebrosa Pokaż wiadomość

jagata
, bardzo ciekawą suknię (prawie) wybrałaś. Tak właśnie myślałam, że to ta pierwsza będzie
Tak jak wcześniej pisałam do zmierzenia pierwszej sukni druga byla moją faworytką, ale zdanie szybko zmieniłam i coraz bardziej przekonuję sie do tej pierwszej. Nie tlyko ze względów finansowych (druga kosztuje ok 2,5 tys.), ale i tego, że druga suknia pokazała, że mam figurę

Cytat:
Napisane przez Chatka Pokaż wiadomość
Mnie się bardziej podoba druga, ale pierwsza też piękna
Ja na Twoim miejscu wzięłabym salonową, jeśli będzie wyglądać dobrze i pasuje na Ciebie. Oni ją i tak dadzą do czyszczenia i wyszykują Ci tak, że nie będzie widać, że ktokolwiek ją przymierzał
hehe... widzę, że zdania są podzielone Mam nadzieję, że dobrze ją wyczyszczą. Muszę jednak zwrócić uwagę czy nie ma zaciągnięć i czy suwak jest dobrze przymocowany i czy się już nie odpruwa bo to mi czyszczeniem nie poprawią. Jeśli nic takiego nie zauważę i suknia w poniedzialek jeszcze będzie to biorę ją
A i jak pisalam - zaoszczędzone pieniądze wydam na barmana już postanowione.

Cytat:
piękna suknia ja bym się nie wahała i wzięła z salonu, 1,5 tys nie chodzi piechotą też mam suknię z salonu i sobie to chwalę, gdybym chciała nową to nie byłoby mnie na nią stać
Na nową jeszcze byłoby mnie stać, ale jak piszesz - jeśli z suknią jest ok, to czemu mam przepłacać?

A i dziewczyny jak macie rozwiązaną sprawę z halką? Ja muszę mieć halkę i to najlepiej z małym kołem (mierzyłam skunie z różnymi rodzajami i te z kołem były jednak najlepsze). Wypożyczacie z salonu, czy kupujecie gdzieś indziej?
No i pytanie, czy podpisywałyście jakąkolwiek umowę na zakup sukni? Bo ja bym chciała dostać przynajmniej taki papierek na którym widznieje ile suknia kosztuje, ile wpłaciłam zaliczki, kiedy mają być przymiarki, na kiedy musi być suknia gotowa i zapewnienie, że suknia do momentu jej odbioru przeze mnie nie będzie używana do przymiarek. Jestem w stanie to wyegzekwować?

---------- Dopisano o 11:37 ---------- Poprzedni post napisano o 11:34 ----------

Cytat:
hej Dziewczyny,
faktycznie w tej sukni też bym nie chciała mieć ternu - sama w sobie jest bardzo ozdobna i tren nie byłby potrzebny.

Zapomniałam Wam dodać, ze biorę suknię z trenem - bardzo mi się spodobał i wg mnie w tej sukni podpięcie trenu nie wygląda aż tak źle. Co wy o tym myślicie (mam na myśli suknie z kolekcji sweetheart model 5933)

---------- Dopisano o 11:37 ---------- Poprzedni post napisano o 11:37 ----------

Cytat:
hej Dziewczyny,
faktycznie w tej sukni też bym nie chciała mieć ternu - sama w sobie jest bardzo ozdobna i tren nie byłby potrzebny.

Zapomniałam Wam dodać, ze biorę suknię z trenem - bardzo mi się spodobał i wg mnie w tej sukni podpięcie trenu nie wygląda aż tak źle. Co wy o tym myślicie (mam na myśli suknie z kolekcji sweetheart model 5933)
Stary 2011-10-02, 12:06   #1500
Magdzia0108
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Gorska_Kozica Pokaż wiadomość
Błyszczące bardziej mi się podobają A że dodatkowo są dużo tańsze, więc wybór jest prosty
Nie są kiczowate, zdecydowanie ładniej się prezentują

To Ewusiu dla ciebie też buziak

Wrzucam foty, ale nie jestem z nich zadowolona, muszę coś zrobić z moimi ramionami, takie galarety są i się garbiłam Oczywiście biust będzie skorygowany push upem
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1.jpg (25,8 KB, 78 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 2.jpg (27,9 KB, 63 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 3.jpg (27,2 KB, 70 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 4.jpg (32,7 KB, 79 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 5.jpg (28,3 KB, 66 załadowań)

Filcowo, biżutowo:

https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=365901&p age=12

06.07.2004r razem
01.01.2010r zaręczyny
23.06.2012r Żonka
Magdzia0108 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości