|
|
#1591 |
|
Polka Ogarniaczka
|
Dot.: Zazdrośnice - część 42.! :-)
tylko czemu "
" ?Cieszyć się trzeba, jarać ![]() Wstałam, nocka odespana, milion rzeczy mam do zrobienia, ksiązki nie skończę, mam ze 20 stron w plecy. I szczęśliwie przestaje myśleć o Cz. - jakoś to, uff, leci
|
#1592 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
opowiadaj jak Cię spytał
|
|
|
|
|
#1593 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#1594 |
|
Polka Ogarniaczka
|
|
#1595 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bardzo miły i sympatyczny wieczór zakończony o 4 rano. Teraz zdycham i do Poznania jadę chyba jutro rano...zaręczyn nie było i TŻ się nie pali, także na razie nic z tego
|
|
#1596 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w każdym razie MYŚLI O TYM
|
|
|
|
|
#1597 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Olka, gratulacje! ![]() Smerfi, super ![]() Dzwoniłam do D., chce przyjechać (lub ja mogę do niego, jak mi wygodniej ) i w sumie wszystko fajnie wygląda, powinnam się cieszyć, ale mam taki beznadziejny nastrój, że masakra. Praca mnie dobija, potrzebuję wolnegooooooo...
|
|
#1598 |
|
Zakorzenienie
|
No to opowiadam
![]() Przyszedł przed 19, jak tylko otworzyłam drzwi to powiedział "cześć" i zasunął mi takim buziakiem, że aż mi się ciepło zrobiło ![]() Troszkę się poprzytulaliśmy, pogadaliśmy i tak fajnie, na luzie było Chcieliśmy obejrzeć "mam talent" więc poprawiłam trochę łóżko, żeby było wygodnie i mówię "jakkolwiek dwuznacznie to nie zabrzmi- chodź do łóżka" (bo swoje łóżko mam ustawione tak, żeby oglądać tv leżąc na nim). Pośmiał się trochę, ale przyszedł i tak sobie leżeliśmy przytuleni i później taka rozmowa:on: chcesz mi może coś powiedzieć? bo tak dziwnie patrzysz ja: niieee... raczej bym wolała, żebyś ty coś powiedział on: tak? a co? ja: no np. na ten temat na który mieliśmy dzisiaj porozmawiać on: ahaaaa.... no to ja proponuję zawłaszczyć sobie ja: co zawłaszczyć? on: hmm.... mnie...przez cie ja: mhm... to ja to przemyślę on: przemyśl i przedstaw swoją decyzję Po ok. godzinie... on: jaka decyzja? ja: a jaką byś chciał? on: nie nie, nie ma tak łatwo ja: no cóż...myślę, że mogę przystać na Twoją propozycję zawłaszczenia on: taaak? a to dlaczego? ![]() ja: bo ty chcesz sobie zawłaszczyć mnie, ja chcę zawłaszczyć ciebie... trzeba więc coś z tym zrobić on: np. co? ja: tak jak kiedyś mówiłam- zerwiemy kontakt i będziemy udawać, że się nie znamy on: więc jak brzmi wyrok? ja: myślę, że tak, jakbyś chciał żeby brzmiał on: to dobrze ![]() Później tacy przytuleni oglądaliśmy film, ale przed końcówką zaczął mnie P. całować po szyi i już całkiem odpłynęłam-jak ktoś nie wierzy, że można dostać orgazmu od samego całowania szyi to jestem żywym przykładem Jak to zwykle bywa po takich przyjemnościach- zasnęłam. Obudziłam się po 12 w nocy wtulona w P., który się na mnie wręcz gapił. Powiedział mi, że jestem piękna i nie może się na mnie napatrzeć i się znowu zaczęło przytulanie, całowanie, mizianie...Nagle ja stwierdziłam, że przecież się nie wykąpałam przed snem i mówię "idę pod prysznic", on "to propozycja?". Ja nie wiedziałam co powiedzieć, on się na mnie patrzy i mówi "przecież nie będziemy się bzykać", ja "ok, to chodź".... ehhh.... cudownie było najlepsze w tym wszystkim jest to, że oboje staliśmy jak Adam i Ewa pod tym prysznicem a ograniczyliśmy się tylko do pocałunków i pieszczot nie schodząc w ogóle niżej... po wszystkim czułam się jak naćpana... przebrałam się w piżamkę, on założył same bokserki daliśmy sobie po buziaczku i poszliśmy spać.Całą noc ale to dosłownie CAŁĄ mnie tulił, głaskał po twarzy i szyi i od czasu do czasu całował... i gadał przez sen Rano wstaję- on śpi. Idę do łazienki... mam dwie malinki...jedną na szyi drugą na obojczyku ![]() Rano się jeszcze trochę pomizialiśmy, ale P. nawet śniadania nie chciał, bo powiedział, że ucieka do domu pisać pracę... I uciekł... ---------- Dopisano o 11:41 ---------- Poprzedni post napisano o 11:40 ---------- spadaj! nie stukaliśmy się (pewnie dlatego, że żadne z nas nie miało gumek... )
|
#1599 |
|
Zakorzenienie
|
czołgiem
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() |
|
|
|
#1600 |
|
Polka Ogarniaczka
|
a ja mam kijową pogodę i nigdzie mi się nie chce wychodzić...
---------- Dopisano o 11:44 ---------- Poprzedni post napisano o 11:42 ---------- a relacja piękna
|
#1601 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() |
|
|
|
|
#1602 | |
|
Zakorzenienie
|
olka ale faaajnieee
![]() a za malinki to bym zabila ![]() ---------- Dopisano o 09:50 ---------- Poprzedni post napisano o 09:49 ---------- Cytat:
|
|
|
#1603 |
|
Zakorzenienie
|
ale ładna relacja
bardzo się cieszę że masz kogoś porządnego
|
|
|
|
#1604 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() [chociaż jak mnie w nocy dźgał w tyłek to miałam ochotę go zwyczajnie zgwałcić] ![]() No za malinki mam ochotę go zabić. Tym bardziej, że gadaliśmy poprzednim razem, że to nieładnie wygląda itd... I jak ja jutro pójdę na zajęcia? :/ Ale ok, wierzę mu, że to nie było specjalnie... U mnie słonko świeci ale jest zimno
|
|
#1605 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1606 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A czy jest porządny... to się jeszcze okaże.
|
|
#1607 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przypomniało mi się lubię lekko gryźć po szyi ale tak leciutko, tzn. mocniej też ale nie bez zgody no i tak kiedyś lekko ugryzłam D., a on do mnie taki zadowolony: "Co, znaczysz teren?"
|
|
|
#1608 |
|
Zakorzenienie
|
Wiesz co...wstyd się przyznać ale momentami przy tych pieszczotach myślałam o R... Więc poczekam na moment, aż całkiem przestanę o nim myśleć.
|
#1609 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1610 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja też lubię czasem tak podgryzać
|
|
#1611 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1612 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
też o niej myślałam ![]() Cytat:
a z Tż-ta to głupek jest! zrobiłam żeberka w rękawie, sałatkę z czosnkowym sosem potem frytki wstawię do piekarnika a na pierwsze danie - zupa groszkowa wg Sanrioo ![]() w międzyczasie odkurzyłam mieszkanie, zrobiłam podłogi na mokro, wstawiłam i powiesiłam dwa prania - a teraz się suszy na balkonie ![]() cudowna pogoda
|
|
#1613 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jesteś żoną idealną... wyjdź za mnie
|
|
#1614 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1616 |
|
Zakorzenienie
|
oj kochane jestem już zajęta
![]() z resztą u mnie tak nie ma codziennie dobrze, tylko raz na jakiś czas nadrabiam ![]() jeszcze planowałam zrobić muffinki z ananasem i kokosem wg Carmi - ale wcięło mi ananasa ![]() Aniołku brzmisz jak fachowiec
|
#1617 |
|
Zadomowienie
|
czesc
|
|
|
|
#1618 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1619 |
|
Polka Ogarniaczka
|
a u mnie słońce, zmęczyłam Mozarta, szykuje milion spraw na studia i jest dobrze
---------- Dopisano o 13:39 ---------- Poprzedni post napisano o 13:38 ---------- Hej
|
#1620 |
|
Zakorzenienie
|
Osz jest na to sposób- wyjedziemy wszystkie do jakiegoś kraju, gdzie jest dozwolone wielożeństwo
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:32.

" ?

opowiadaj jak Cię spytał
13.03.2008

daliśmy sobie po buziaczku i poszliśmy spać.
mam dwie malinki...jedną na szyi drugą na obojczyku

lubię lekko gryźć po szyi