|
|
#931 | |
|
BAN stały
|
Dot.: Włosomaniaczki cz. VIII
Cytat:
![]() A ja zmodernizowałam trochę wygląd bloga
|
|
|
|
|
|
#932 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja się nie znam zbytnio na składach, ale moim lewym okiem wyglądają przyzwoicie był wątek jak zaczniesz grac to tez wygrasz najłatwiej wygrac w mało popularnych rozdaniach![]() juz widziałaś co dostałam ![]() na twarz bym go nie położyłaD |
|
|
|
|
|
#933 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cześć !
Cytat:
Nie bądź durnowata ! Taki ważny dzień w życiu studenta i do tego pierwszy raz w Twoim życiu. Jak można nie zaśpiewać : Gaudeamus igitur, iuvenes dum sumus ! Wiesz, jest trochę pozycji z literatury, które ja muszę / chciałabym mieć w domu, bo ciągle do nich wracam. Teraz chciałabym mieć "całą" Chmielewską . Niestety - droga. Miałam kiedyś, ale rozeszła się po ludziach. Cytat:
Cytat:
Otwieraj, używaj i opowiadaj ! U Ciebie to ostatnio nagminne. Wagony z węglem rozładowujesz ?! Albo zmieńcie w nocy pozycję, albo Ty pracy innej nareszcie poszukaj. Cytat:
Pamiętamy. Tą, którą wymieniałaś i jeszcze przerabiać musiałaś. Cytat:
A poco smarujesz się tym olejem ? No właśnie, sklepy internetowe rozłożyły te stacjonarne. No cóż ... Ja sama widzę i czuję ile oszczędzam na zakupie jedzenia dla zwierzaków w takim internetowym sklepie. Cytat:
Cytat:
Przestań mnie denerwować ! U mnie szansy na testy ani widu, ani słychu. O, następny przykład mojej durnej oszczędności. Pomyślałam - nie pójdę do fryzjera na farbę, sąsiadka mi pofarbuje. Poleciałam do sklepu, farbę kupiłam {nawet dwie} i patrzę, a emulsja aktywująca ma 9%. Fryzjerka nakładając mi średni blond , 6-cio procentową mieszała. I co ?! Farby do kosza, a ja do fryzjera. Chrzanię, kończę z oszczędzaniem. Miłego dnia |
|||||||
|
|
|
|
#934 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja się kiedyś przez tą robotę wrzodów nabawię ale na razie się jej trzymam bo nie ma żadnych normalnych ofert pracy, sami przedstawiciele handlowi ![]() Nie, to inna była
|
|||
|
|
|
|
#935 | |
|
Zakorzenienie
|
ooo
a sama pisałaś do firm?Cytat:
w ogóle mamy tyle książek,że jakbym chciała coś zmienić w pokoju to nie dam rady,bo książki najważniejsze;/Wróciłam wczoraj wieczorem do domu, nawet się rodzice nie ucieszyli... Skończę prawko i w ogóle mnie nie zobaczą
|
|
|
#936 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale sama mam 3 pólki książek w pokoju![]() jak coś nam pasuje to warto zapłacić nawet więcej, co innego zacząć testowanie drogich kosmetyków ![]() jak się mam naumieć? dla nawilżenia ![]() do tej firmy sama napisałam, bo fajne paczki wysyłają i juz w komentarzach na innych blogach dziewczyny piszą sobie, że testują i są oczarowane od razu mi odpisali prosząc o dane do wysyłki i 2 dni później paczke miałam u siebie po pierwszych testach zaczynam byc oczarowana ich kosmetykami, jesli to nie tylko złudzenie to |
|
|
|
|
|
#937 | ||||||
|
The Pink Power Mołderajtor
|
Co taka cisza
???No niezła, ale miałam już dosyć chodzenia z długimi włosami naście lat Toż to się pod peruki nie mieściło... a teraz muszę sobie kupić jakąś z długimi włosami albo dopinkę dla szybkiej zmiany wyglądu ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Będzie na mnie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
A mnie kusi, żeby się wyszamponować na czarno... albo wiśnię... I walczę z myślami, czy wybrać Venitę na krótko, czy oże Joannę na dłużej [do 24 myć]. Cytat:
Przykład - jeden z moich znajomych w branży optycznej - dostał robotę z cały pakietem klientów do obsługi, sami się do niego zgłaszali w potrzebie, a on jedynie musiał realizować zamówienia. Inny znajomy - ze studiów - spotkałam go kiedyś w sklepie, który obsługiwała jego hurtownia, tabelki z pracownikiem sklepu uzupełniał i miał dowieźć braki w towarze. Ale to oczywiście zależy od oferty. Bo gorzej, jeśli przychodzisz na gołe i sama musisz sobie kontrahentów nowych znaleźć, a do tego co miesiąc regulaminową liczbę nowych klientów przedstawić. Cytat:
|
|
|
|
#938 |
|
Zakorzenienie
|
oo Asia kupujemy dopinki?
|
|
|
|
|
#939 |
|
|
A jesteś jakąś szczególnie zainteresowana?
![]() Ja zawsze chciałam mieć loki
|
|
|
#940 | ||
|
Zakorzenienie
|
Wcale nie taki wesoły bo ja musiałam iść do pracy
Mnie też kusi, żeby wyszamponować się na jakiś ciemny kolor ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Zaraz będzie Krąg
|
||
|
|
|
|
#941 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nie wiem jak dobrac kolor,masz jakaiegos fajnego linka, bo nie oglądałam? mam ochotę zrobic sobie tatuaz, ale to na całe życie i jakos trudno podjąć mi taką decyzje |
|
|
|
|
|
#942 |
|
Zakorzenienie
|
Mojego Reksia pogryzł dzisiaj pies, może pół godziny przed tym jak przyjechaliśmy do moich rodziców
Zabraliśmy go do weterynarza, żeby go obejrzał i chociaż zdezynfekował te rany, okazało się, że rany są dość głębokie i trzeba zszyć bo inaczej by się paprały i mogłaby się wdać jakaś infekcja Dzwoniłam przed chwilą do mamy, mówiła, że Reksio powoli zaczyna się wybudzać z narkozy i że chyba w ogóle nie będzie mogła dzisiaj spać bo będzie się martwiła, żeby sobie czegoś nie zrobił. Przez dwa tygodnie będzie musiał chodzić w kołnierzu, podejrzewam, że nie będzie zbyt zachwycony...Reksia pogryzł ten sam pies, który zagryzł rodzicom dwa kociaki - pies (myśliwski) biega luzem po ulicy a jego właścicielem jest radny i ma wszystko gdzieś
|
|
|
|
|
#943 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Reksio to ten czarny kotek tak? |
|
|
|
|
|
#944 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#945 |
|
Zakorzenienie
|
aaa, ale Twoi rodzice mają też czarnego kota?
|
|
|
|
|
#946 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#947 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#948 | ||
|
|
Lubię
ale chyba nie będę oglądać, widziałam dużo razy, a poza tym rano obudzą mnie małe demony , nie ma spania i zonk, cały dzień będę się czuła jak widmo ![]() Cytat:
Też nie wiem, jak dobrać kolor, ale kijek z tym, jakoś się nie przejmuję, że będzie różnica w tonach. Zawsze można powiedzieć, że to pozostałości po szamponie koloryzującym, który się niw wypłukał ![]() Czasem to mm wręcz ochotę kupić treskę w jakimś dziwnym kolorze - czerwień, błękit, fiolet Już widzę te miny ludzi... ![]() bezcenne ![]() Cytat:
![]() Mam nadzieję, że Reksio szybko dojdzie do siebie, szkoda pieska... A takich jak ten właściciel to powinni za jaja wieszać .Idź z tym do gazety. Redaktorzy lubią takie kawałki, zwłaszcza, że to pies radnego. A tyle się mówi o pogryzieniach... teraz rzucił się na psa, ale następne przecież może być dziecko
|
|
|
|
#949 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
niebieska dopinka |
|
|
|
|
|
#950 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cześć !
O !!! O Jeżycjadzie zapomniałam ! Też bardzo lubię. Dawno, dawno temu czytałam . Cytat:
Pooglądaj np. w książkach jak wyglądają, a potem głowa do góry, oczy w niebo i szukaj. Ja uwielbiam patrzeć w gwiazdy. W każdej porze roku, co tam w porze roku - w każdym miesiącu zobaczysz coś innego. Cytat:
Wczoraj się wymakijażowałam. Najlepszy z tych wszystkich, które do tej pory kupiłam, ale na kolana nie powalił, co za tę cenę można jednak przeżyć. Konsystencja znośna, ale słabo się nakłada. Trzeba popracować. Skleja rzęsy. Musiałam z dziesięć minut walczyć z efektem owadzich nóżek, jednak - udało się. Momentalnie zasycha i dlatego można bardzo łatwo uzyskać efekt podkręcenia rzęs. Mam okrągłe oczy i dlatego nigdy nie maluję dolnych rzęs. Wystarczy, że malując górne parę razy mrugnę i są one podfarbowane. Przy tym tuszu to nie nastąpiło. Tak szybko zasycha. Co prawda - wydłuża, ale nic a nic nie pogrubia. Taki zwykły tusz na co dzień, bez ochów i achów. Do tego musiałam sporo namachać się patyczkiem do czyszczenia uszu, coby powieki umyć.Podczas nakładania wymazał mi powiekę górną i na dolnej też miałam paćki. Co godzinę sprawdzałam w lusterku i dopiero gdzieś tak w czwartej miałam podsinione oczy, a więc - trzyma się znośnie. Tak jak na wstępie napisałam - najlepszy z tych innych z tej grupy cenowej. A więc - bić nie będę .Co zaś się tyczy opinii na KWC - pozostawię to bez komentarza. Cytat:
Cytat:
W Regulaminie utrzymania czystości i porządku {...} zostały szczegółowo określone obowiązki właścicieli psów: • zachowanie bezpieczeństwa i środków ostrożności zapewniających ochronę przed zagrożeniem lub uciążliwością dla ludzi ze strony zwierzęcia, • wyposażenie psa w obrożę, a w przypadku psów ras uznawanych za agresywne także w kaganiec, • prowadzenia psa na uwięzi, • ogrodzenie nieruchomości w sposób uniemożliwiający opuszczenie jej przez psa. W przypadku nie zastosowania się do powyższego, zgodnie z art. 77 Kodeksu wykroczeń, właściciel zwierzęcia podlega karze grzywny do 250,00 złotych. I jeszcze jedno - jak moja Yoko przekotłowała psa sąsiadów {12 szwów i długie leczenie } pokrywaliśmy wszystkie koszty, bo to ona była winna : przelazła przez płot na posesję sąsiadów. Tylko, że zrobiliśmy to z własnej, nieprzymuszonej woli. Radny, nie radny - zgłoście na policję, jeśli koszt leczenia przekroczy 250 zł. Poniżej tej kwoty palcem nie kiwną. Dziewczyny, ja tam nigdy nie na bieżąco jestem. Czy to prawda, że Nergal coś nawywijał w czasie tego śpiewającego programu i go wyrzucili ze składu jury ? Takie plotki słyszałam. Miłego dnia |
||||
|
|
|
|
#951 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Nienawidzę tego... Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Świetnie się wczoraj wybawiłam na rocznicy ślubu
|
|
|
#952 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
Oooo, to jaki byś mi poleciła olejek od siebie? Bo mi się moje włosy jakoś specjalnie po nafcie i rycynowym nie podobają, a w dotyku mam wrażenie, że są brudne albo tępe (to po rycynowym, po nafcie są bardziej sypkie) mimo, że nie wyglądają źle, to może i mi kokosowy jednak nie posłuży. Cytat:
![]() Od jutra uczelnia Wczoraj na Monster Jam fajnie było, choć nie wiem czym się tak amerykanie jarają, jeden raz super, ale już kilka to nuda. Edytowane przez Wena90 Czas edycji: 2011-10-02 o 11:33 |
||
|
|
|
|
#953 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
takie dostałam: http://nk-naturalkiller.blogspot.com...wspopraca.html po pierwszych użyciach czuję, że żel aloesowy to kosmetyk, którego szukałam od dawien dawna, super łagodzi podraznienia po goleniu krem do stóp daje rade twardej skórze na piętach, bez porównania do scholla ale żeby sobie wyrobic opinie muszę dlużej poużywać e to się nie skuszę ciekawe czy się w sobie zbiorę ![]() ---------- Dopisano o 12:49 ---------- Poprzedni post napisano o 12:41 ---------- Asiu co wpisujesz na ebay zeby oglądac dopinki?
|
|
|
|
|
|
#954 |
|
Zakorzenienie
|
Kasia, moi rodzice już kilka razy wzywali straż miejską w sprawie tego psa, dzisiaj nie było widać go na ulicy, może wreszcie go uwiązali. Wątpię, żeby dostał jakąś karę, nawet głupi mandat. Wczorajszy koszt leczenia wyniósł na razie 150 zł.
Dzisiaj pojechaliśmy do rodziców, żeby zobaczyć jak Reksio się czuje i okazało się, że ten pies musiał uszkodzić mu też tylną łapę bo cały czas kulał i piszczał kiedy się go dotknęło, wczoraj musiał chyba tego nie czuć bo chodził normalnie. Zabraliśmy go znowu do weterynarza, okazało się, że ma dużego krwiaka, dostał dwa zastrzyki przeciwbólowe i coś tam jeszcze. Jutro znowu mamy przyjechać, mam nadzieję, że będzie z nim lepiej. Dzwoniłam przed chwilą do rodziców i mówili, że powoli wraca mu apetyt ![]() |
|
|
|
|
#955 | |||
|
|
A am kilka... strasznie podobają mi się takie grube loki spiralne, jak spod żelazka
Ale taka dopinka jest straszliwie droga, ponad 100, a w dodatku dolar teraz zdrożał Cytat:
, kamień z serca.Powiem Ci, że jak podeschnie trochę, to lepiej pogrubia. Cytat:
![]() Czemu? Za straszny? ![]() No długo się zastanawiałam nad tym krokiem i co chwila zmieniałam zdanie. Ale jako że miałam czas oswoić się z tą decyzją, to jakimś cudem ominęła mnie terapia ![]() hair extension/extensions albo wig Cytat:
Dobrze, że wraca do zdrowia
|
|
|
|
#956 |
|
|
Gdzie polazły
???Mada faka jakie szpony http://nailsbyprovidencebr.over-blog.com/ ![]() I kuszę : http://lilinatura.pl/list/promocja_lilinatura.html
|
|
|
#957 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cześć !
Rzeczywiście, Asia ma rację : jakoś tu pusto i głucho . Cytat:
Jedyna metoda - próbować. Mnie to zajęło { i zajmuje} już trzy lata. Ale proszę, najłatwiejsze do kupienia : 1.Jednonienasycone : jojoba, ze słodkich migdałów, z awokado. 2. Wielonienasycone : z orzechów włoskich, słonecznikowy, z pestek winogron, sojowy. Ja teraz eksperymentuję z arganowym. Ty te szampony i odżywki puść w ruch. Cytat:
A jakich Ty używasz ?! Cytat:
Też mam taki jeden ulubiony tusz, który musi postać i podeschnąć, żeby dobro czynił. Tak jak napisałam, będę go używać, bo jak do tej pory jest najlepszy z tych innych, które mam. Cytat:
Miałam w ubiegłym tygodniu włosy farbować, ale zrezygnowałam, bo wpadł mi do głowy nowy pomysł : pasemka . Siwulców wyłazi mi coraz więcej i tak sobie pomyślałam - jak zrobię pasemka, to może będzie mniej widać . Sama nie wiem . O ile pamiętam blonduje się 12-tką. To dla mnie zbyt mocne. Chociaż moja sąsiadka robi pasemka rozjaśniaczem Joanny + 6-tka. Chciałam popytać na fryzjerce na farbach, ale one już taką grypserą piszą, że laik nic nie zrozumie. A uczyć się, czytając cały wątek - utopia. A dla mnie to czarna magia . Cytat:
Z moją Yoko też coś niedobrego się dzieje. Zaczęła dziwnie kuleć, zarzucać lewą łapą . Widać to szczególnie w momencie kiedy wstaje z pozycji leżącej . D*upsko straszliwie ciężko jej jest podnieść i tańczy tą lewą łapą . Ale jak rozchodzi, wszystko w porządku. Ale za bardzo chodzić nie chce . Pół godziny spaceru i chce już do domu. W domu uwali się i leży. Ten drugi oszołom lata za wszystkim co zobaczy {już mam przy płocie rów wydeptany}, a ona leży. Obejrzałam, poodtykałam i nic. To nie jest stary pies - sześć i pół roku. Obawiam się czy to coś nie zaczyna się z biodrem. U psów dużych ras jest to nagminne. Jeśli dzisiaj będzie to samo - do samochodu i do weterynarza na zastrzyk rozkurczowy. Jeśli pomoże, znaczy się to biodro i ... wizja uśpienia w niedługim czasie. Scheise, scheise ! Asia - byłaś już w Deichmannie po buty ? Jest coś ciekawego ? Miłego dnia |
|||||
|
|
|
|
#958 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Przez niektóre wątki na fryzjerce faktycznie ciężko przebrnąć. Kasia, bierz Yoko do weterynarza ![]() Asia, widzę, że kupiłaś "moje" papiloty z Rossmanna
|
||||
|
|
|
|
#959 | |
|
Zakorzenienie
|
Muszą, muszą, bo mają siwulce zamaskować . Będę jutro w mieście, to z fryzjerką pogadam. Obawiam się, żeby mi rozjaśniacz zbytnio włosów nie zniszczył. A jak u Ciebie po pasemkach ? Cytat:
Biorę, bo dzisiaj też kuśtykała. Około jedenastej będę dzwonić . Chcę się umówić, żeby w kolejce nie stać. Tylko ten "nasz" Tomuś oszołomowaty ostatnio się zrobił : rzuca palenie papierosów i bez przerwy w gębie ten elektroniczny trzyma, kłęby "dymu" wypuszczając i szalono oczami łypie. |
|
|
|
|
|
#960 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wydaje mi się, że jak będziesz o nie dbała tak jak do tej pory, jak dostaną dodatkową porcję oleju i innych mazideł to nie powinny za bardzo ucierpieć. Cytat:
|
||
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:58.

Do tego już były naprawdę za długie i bardzo uciążliwe w życiu codziennym, a na tle hormonalnym trochę zaczęły mi wypadać 

Zabraliśmy go do weterynarza, żeby go obejrzał i chociaż zdezynfekował te rany, okazało się, że rany są dość głębokie i trzeba zszyć bo inaczej by się paprały i mogłaby się wdać jakaś infekcja
, nie ma spania i zonk, cały dzień będę się czuła jak widmo