Żonki 2009 cz. XXX - Strona 32 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-10-02, 18:54   #931
zaaaabcia
Zakorzenienie

Dot.: Żonki 2009 cz. XXX

Czesc dziewczyny

co tam jak tam?

Olivia 2.07.2014
zaaaabcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-02, 19:47   #932
bzyczka1
Zakorzenienie

ale cisza...

my byliśmy u mojej babci i dała nam marchewki z własnego ogródka, to będę miała dla Lilki zdrowa, brzydka marchewa

Nasz skarb
bzyczka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-02, 19:48   #933
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
201803111825 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-02, 20:24   #934
ktosia86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
ale meilismy weekend
zatrulismy sie z mezem- on juz w czartek znaiemogl a ja dopiero w piatek. myslelismy ze to jakis wirus, ale mala nie zachorowala, czyli musielismy sie zatruc moim daniem patelniowym - stawiam na mieso albo na kukurydze,bo stala juz kilka dni w lodowce otworzona :/
Oj współczuję.

Cytat:
rosi ja ok
za to moj maz srednio - dzis ma migrenowy bol glowy i swiatlowstret.
lezy biedak na lozku i zdycha.
aczkolwiek samozatrucie juz zostawilo neiwielki slad w postaci wiadomo - wizyt w toalecie ale juz nie tak czestych.

u nas tez sie slonce zorbilo, ale juz mi sie nie chce wychodzic na dwor, bo zuzkajest nieznosna i wychodzi z wozka. chodzic nie umie ale siedziec tez nie chce. i pozniej mi jeczy we wozku ze chce wyjsc a raczej sie wyslizgnac bokiem - sekunda neiuwagi i lezalaby glowa na ziemi - 2 razy juz ja lapalam w locie.
To ci Zuziol rozrabiaka, musisz mieć przy niej oczy dookoła głowy i nie lada refleks

Bzyczko rozszerzasz juz małej dietę? My zaczynamy z jabłuszkiem od wtorku A już od 3 dni dosypuję jej miarkę kleiku do mleka wieczorem. Dostałaś jakieś paczki z próbkami? Bo ja na razie tylko z hippa, a drugą odebrałam w rossmannie też z hippa.
Stary 2011-10-02, 20:38   #935
bzyczka1
Zakorzenienie

Ktosiu pomału rozszerzamy, Lilka się nie najada piersią a butli nie chce jeść a paczuszkę dostałam od Bobovity, a w niej próbkę kleiku ryżowego o smaku banana, próbkę herbatki jabłko z melisą, i słoiczek marchewka z jabłkiem. Do tego był poradnik taki nawet fajny czytałam że lepiej zaczynać od jarzyn bo jabłuszko jest słodkie i dziecku posmakuje i może później nie chcieć zjeść warzyw.

Nasz skarb
Stary 2011-10-02, 20:44   #936
ktosia86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bzyczka1 Pokaż wiadomość
Ktosiu pomału rozszerzamy, Lilka się nie najada piersią a butli nie chce jeść a paczuszkę dostałam od Bobovity, a w niej próbkę kleiku ryżowego o smaku banana, próbkę herbatki jabłko z melisą, i słoiczek marchewka z jabłkiem. Do tego był poradnik taki nawet fajny czytałam że lepiej zaczynać od jarzyn bo jabłuszko jest słodkie i dziecku posmakuje i może później nie chcieć zjeść warzyw.
No właśnie ja jeszcze nic nie dostałam z bobovity a na pewno wysyłałam do nich ankietę Nie wiem na co czekają
W paczce z hippa było: jabłuszko, próbka herbatki jabłko z melisą, łyżeczka i próbka kremu na odparzenia, kupony rabatowe na produkty hippa w rossmannie i kupon na drugą paczkę, w której była zupka jarzynowa i sok marchewkowo-jabłkowy

Edit no tak, Kliwia też mi mówiła o tej marchewce najpierw

Edytowane przez ktosia86
Czas edycji: 2011-10-02 o 20:49
ktosia86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-02, 20:57   #937
Katunia:)
Zakorzenienie

GG do Katunia:)

Cytat:
Napisane przez ktosia86 Pokaż wiadomość
No właśnie ja jeszcze nic nie dostałam z bobovity a na pewno wysyłałam do nich ankietę Nie wiem na co czekają
W paczce z hippa było: jabłuszko, próbka herbatki jabłko z melisą, łyżeczka i próbka kremu na odparzenia, kupony rabatowe na produkty hippa w rossmannie i kupon na drugą paczkę, w której była zupka jarzynowa i sok marchewkowo-jabłkowy

Edit no tak, Kliwia też mi mówiła o tej marchewce najpierw
pamiatam ta paczke....kiedy to bylo...
bardzo lubilam ta lyzeczke i Tomus dlugo nia jadl-dopoki kiedys jej nie polamalismy

Ktosiu, byzczko
- takw kwestii pierwszych nowych smakow to przylaczam sie do zdania Kliwii-pierwsza marchewka-ja tak zrobilam. Nie mam problemu w sumie ze smakami i Tomus lubi i kwasne i slodkie i wszystkie inne.
Po marchewce bylo jablko, potem marchewka z jablkiem, marchewka z ziemniaczkiem, marchewka z dynia. Potem weszly kaszki i tu tez zaczynalam od tych prostych mleczno-ryzowych. A teraz w sumie to najbardziej tomus lubi i ja mu lubie dawac mleczna owsianke i dodaje same tam owoce albo i sama zje. Ale mleczna kaszke manne.
Katunia:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-02, 20:57   #938
bzyczka1
Zakorzenienie

może na poczcie ktoś przytulił bo to takie pudełko było i w zasadzie można było się domyślić że coś w środku jest, bo widać było że od bobovity. aaa ja jeszcze dostałam od johnson ale to Kliwia podawała linka.

ja z hippa nie dostałam :/

Nasz skarb

Edytowane przez bzyczka1
Czas edycji: 2011-10-02 o 20:59
Stary 2011-10-02, 21:29   #939
ktosia86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Katunia:) Pokaż wiadomość
pamiatam ta paczke....kiedy to bylo...
bardzo lubilam ta lyzeczke i Tomus dlugo nia jadl-dopoki kiedys jej nie polamalismy

Ktosiu, byzczko
- takw kwestii pierwszych nowych smakow to przylaczam sie do zdania Kliwii-pierwsza marchewka-ja tak zrobilam. Nie mam problemu w sumie ze smakami i Tomus lubi i kwasne i slodkie i wszystkie inne.
Po marchewce bylo jablko, potem marchewka z jablkiem, marchewka z ziemniaczkiem, marchewka z dynia. Potem weszly kaszki i tu tez zaczynalam od tych prostych mleczno-ryzowych. A teraz w sumie to najbardziej tomus lubi i ja mu lubie dawac mleczna owsianke i dodaje same tam owoce albo i sama zje. Ale mleczna kaszke manne.
Dzięki za radę
Właśnie tak debatowałam z mężem jaką strategię obrać z przechodzeniem na wieloskładnikowe dania i wymyśliliśmy tak jak napisałaś A tą kaszkę dawałaś na noc czy rano? Rozumiem, że w formie półpłynnej w butli?

Cytat:
może na poczcie ktoś przytulił bo to takie pudełko było i w zasadzie można było się domyślić że coś w środku jest, bo widać było że od bobovity. aaa ja jeszcze dostałam od johnson ale to Kliwia podawała linka.

Wcale bym się nie zdziwiła, jakby ktoś się do tego przykolegował
A masz jeszcze link do tego johnsona?
Stary 2011-10-02, 22:09   #940
zaaaabcia
Zakorzenienie

agus - wszystkiego najlepszego z okazji urodzin

Olivia 2.07.2014
zaaaabcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-02, 23:14   #941
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ktosia86 Pokaż wiadomość
Dzięki za radę
Właśnie tak debatowałam z mężem jaką strategię obrać z przechodzeniem na wieloskładnikowe dania i wymyśliliśmy tak jak napisałaś A tą kaszkę dawałaś na noc czy rano? Rozumiem, że w formie półpłynnej w butli?

Wcale bym się nie zdziwiła, jakby ktoś się do tego przykolegował
A masz jeszcze link do tego johnsona?
Ktosiu ja z kaszka zaczynalam tak:
najpierw dawala troche w ciagu dnia, bez znaczenia na pore zeby po prostu sie przyzwyczail do smaku, wybieralam moment ze byl w dobrym nastroju i wcinal. Potem dazylam do tego zeby byla to a'la kolacja z nadzieja ze z pelniejszym brzuszkiem spokojnie przespi noc. I tak kaszka stala nasza kolacja. A slyszalam ze roznie daja i rano i na noc-dopasuj jak ci bedzie wygodnie. A co do postaci polplynnej-to u mnie to bylo stanowcze NIE! nie chcialam zeby jeszcze bardziej przyzwyczajal sie do picia,jedzenia z butli bo potem trudniej zrezygnowac z butli. Mieszalam tak jak pisze na opakowaniu czyli na 150ml ok 5lyzek kaszki. Oczywiscie zaczynalam od 30ml,50 ml i stosownie do tego 1-2lyzki. Tak stopniowo doszlismy do standardowej porcji 150ml. Nie wiem jak Ty uwazasz ale mam kolezanke ktora tak przyzwyczaila dziecko do jedzenia kaszki wlasnie z butli ze w innej postani nic nie zje. A co gorsza nic poza kaszka z butli momentami nie je. Ja osobiscie polecam karmienie lyzeczka,a zrobisz jak uwazasz.
Ja akurat teraz jak robie Tomusiowi rano mleko to dosypuje mu kilka miarek kaszki i wcina z butli ale poza tym je tez normalnie na gesto. Ale sie rozpisalam zawsze chetnie sluze rada
Stary 2011-10-03, 07:52   #942
martucha84
Zakorzenienie

dzień dobry dzień dobry

u nas dieta Pata zaczęła się od jabłuszka i też zjada wszystko więc myślę że to nie reguła
szczególnie że niektóre jabłuszka wcale słodkie nie są
Stary 2011-10-03, 08:34   #943
śliweńka
Zakorzenienie

Cytat:
ale meilismy weekend
zatrulismy sie z mezem- on juz w czartek znaiemogl a ja dopiero w piatek. myslelismy ze to jakis wirus, ale mala nie zachorowala, czyli musielismy sie zatruc moim daniem patelniowym - stawiam na mieso albo na kukurydze,bo stala juz kilka dni w lodowce otworzona :/

mam nadzieję że już lepiej

Cytat:
rosi ja ok
za to moj maz srednio - dzis ma migrenowy bol glowy i swiatlowstret.
lezy biedak na lozku i zdycha.
aczkolwiek samozatrucie juz zostawilo neiwielki slad w postaci wiadomo - wizyt w toalecie ale juz nie tak czestych.

u nas tez sie slonce zorbilo, ale juz mi sie nie chce wychodzic na dwor, bo zuzkajest nieznosna i wychodzi z wozka. chodzic nie umie ale siedziec tez nie chce. i pozniej mi jeczy we wozku ze chce wyjsc a raczej sie wyslizgnac bokiem - sekunda neiuwagi i lezalaby glowa na ziemi - 2 razy juz ja lapalam w locie.

Cytat:

ja miałam dostać od bobovity chyba jakieś ulotki i do dziś nie ma

09.04.2012 córa
19.04.2017
31.01.2018
06.02.2019 Kropek http://fajnamama.pl/suwaczki/kw05lel.png
śliweńka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-03, 08:50   #944
Zakorzenienie

CZESC
witam przy sniadanku
zapowiada sie kolejny sloneczny dzien

ja dzis musze isc do pani foto dac do wywolania specjalna fotke dla gosci na podziekowania na roczek-przerobilam leciitko fotke tomcia,dodalam napos roczek tomusia i cytat korczaka

popoludniu do pracy-zaczynamy zajecia popludniowe-od przedszkolaka do pierwszaka
Stary 2011-10-03, 08:59   #945
śliweńka
Zakorzenienie

a ja dziś idę odebrać wyniki krwi i do lekarza :/

09.04.2012 córa
19.04.2017
31.01.2018
06.02.2019 Kropek http://fajnamama.pl/suwaczki/kw05lel.png
śliweńka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-03, 09:01   #946
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
Stary 2011-10-03, 09:17   #947
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 201803111825 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
ho!

POZDRAWIAM OD RYBULKI!!
Stary 2011-10-03, 09:18   #948
kliwia
Zakorzenienie

ktosia a a ja w drugiej paczce hippa z rosmana mialam jaeszcze lyzke!
najlepiej bedzie jak bedziesz sie kierowac swoja intuicja z mlecznymi kaszkami to nie ma co prezesadzac na poczatku - chyba ze kaszke od producenta z ktorego podajesz MM - bo maly brzuszek moze nie tolerowac zmiany MM - a za 2-3 miesiace powinno byc wsio ryba
Moze na poczatek ryzowe kaszki [zolte] do swojego MM?
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-03, 09:36   #949
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
Stary 2011-10-03, 09:42   #950
Zakorzenienie

Cytat:
najlepiej bedzie jak bedziesz sie kierowac swoja intuicja z mlecznymi kaszkami to nie ma co prezesadzac na poczatku - chyba ze kaszke od producenta z ktorego podajesz MM - bo maly brzuszek moze nie tolerowac zmiany MM - a za 2-3 miesiace powinno byc wsio ryba
ktosiu mysle ze kliwia dobrze podpowiada
ja zrobilam jeszcze troche inaczej-jak zaczelam wprowadzac kaszki to Tom byl tylko na moim mleku i balam sie dac od razu mleczno-ryzowo i na samym poczatku robilam mu ryzowa na wodzie
Stary 2011-10-03, 10:01   #951
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222

czesc dziewczynki witam sie przy kawie

"tylko spokój nas uratuje..piiiiip...
anika222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-03, 10:03   #952
gold-fish
Zakorzenienie

Czesć, troche Was ponadrabiałam i jestem w szoku ze nie było mnie chyba od środy jak ten czas leci ...

Cytat:
Napisane przez Gucia0987 Pokaż wiadomość
A kiedy chcesz rozmawiać z mamą? Odwagi
Zebrałam się na odwagę wczoraj i umówiłam z mamą na spacer. Najpierw trochę pochodziłyśmy, pogadałyśmy o zwykłych sprawach, a potem usiadłysmy i jakoś się przełamałam i powiedziałam co czułam i co teraz czuję. Ciesze się że mnie wysłuchała, chociaż kilka razy mi przerwała. Ale powiedziałam chyyba wszystko co chciałam i tak jak chciałam. Może głupio to zabrzmi, ale jestem z siebie dumna. Mam nadzieję, że moje słowa gdzieś tam jej w sercu zostaną. Poczułam dużą ulgę, bo nosiłam te słowa w sobie przez pół roku, jak nie dłuzej

Cytat:
Napisane przez strippi Pokaż wiadomość
kupiłam je dla Julci
dziś będę je miała
bo są na poczcie do odebrania
obcinać będę je na długość "za parapet" i spinać motylami by okno było całe gołe a po bokach te zasłonki
pokaż jak już zawiesisz, bom ciekawa moim zdaniem one świetnie pasują jako ozdoba właśnie do dziecięcych pokoi. bo sa takie delikatne

Cytat:
Napisane przez zaaaabcia Pokaż wiadomość
a ktore firanki wkoncu zamowilas?
zamówiłam te droższe, szyte na wymiar z woalu, czekam właśnie na paczuszkę

Cytat:
Napisane przez SAMBAdiJANEIRO Pokaż wiadomość
laseczki a drzwi zewnetrzne z jakiej firmy macie? bo ja szukam i szukam ale na nic nie moge sie zdecydowac...ehhh.....
my mamy KMT http://www.kmt.com.pl/ jestem z nich bardzo zadowolona bo sa solidnie i łądnie wykonane i nie były wcale takie drogie

Cytat:
Treść usunięta
no właśnie nie wiem po co trzymać w domu ciuchy, które są za małe, za duze, albo takie które kiedyś nam pasowały

Dżunior maj 2013

Hanna kwiecień 2015
gold-fish jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-03, 10:17   #953
ktosia86
Zakorzenienie

Hej kochane

Cytat:
Ktosiu ja z kaszka zaczynalam tak:
najpierw dawala troche w ciagu dnia, bez znaczenia na pore zeby po prostu sie przyzwyczail do smaku, wybieralam moment ze byl w dobrym nastroju i wcinal. Potem dazylam do tego zeby byla to a'la kolacja z nadzieja ze z pelniejszym brzuszkiem spokojnie przespi noc. I tak kaszka stala nasza kolacja. A slyszalam ze roznie daja i rano i na noc-dopasuj jak ci bedzie wygodnie. A co do postaci polplynnej-to u mnie to bylo stanowcze NIE! nie chcialam zeby jeszcze bardziej przyzwyczajal sie do picia,jedzenia z butli bo potem trudniej zrezygnowac z butli. Mieszalam tak jak pisze na opakowaniu czyli na 150ml ok 5lyzek kaszki. Oczywiscie zaczynalam od 30ml,50 ml i stosownie do tego 1-2lyzki. Tak stopniowo doszlismy do standardowej porcji 150ml. Nie wiem jak Ty uwazasz ale mam kolezanke ktora tak przyzwyczaila dziecko do jedzenia kaszki wlasnie z butli ze w innej postani nic nie zje. A co gorsza nic poza kaszka z butli momentami nie je. Ja osobiscie polecam karmienie lyzeczka,a zrobisz jak uwazasz.
Ja akurat teraz jak robie Tomusiowi rano mleko to dosypuje mu kilka miarek kaszki i wcina z butli ale poza tym je tez normalnie na gesto. Ale sie rozpisalam zawsze chetnie sluze rada
Każda rada jest cenna, także dziękuję

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
dzień dobry dzień dobry

u nas dieta Pata zaczęła się od jabłuszka i też zjada wszystko więc myślę że to nie reguła
szczególnie że niektóre jabłuszka wcale słodkie nie są
No tak, kazde dziecko jest inne

Cytat:
ho!

POZDRAWIAM OD RYBULKI!!
O super! Co u niej?

Cytat:
łycha też była
Ja na razie o kaszkach nie myślę, póki co podaję jej kleik po troszku, tak jak kiedyś rozmawiałyśmy Na smakowe jeszcze przyjdzie czas

Cytat:
ja zrobilam jeszcze troche inaczej-jak zaczelam wprowadzac kaszki to Tom byl tylko na moim mleku i balam sie dac od razu mleczno-ryzowo i na samym poczatku robilam mu ryzowa na wodzie
Ilu rzeczy musi się nauczyć młoda mama to szok!
Ale tak jak mówicie kobitki, trzeba iść za intuicją
Stary 2011-10-03, 10:25   #954
kliwia
Zakorzenienie

Ktosia
ps. ktosia, ale wsumie to mam dwie lyzki, wieksza i mniejsza z tych paczuszek hippa

a ja odkurzylam juz
pije teraz kawe i jem ciastko

Wypozyczylam sobie trzynasta opowiesc i romans z trupem w tle i jakos ta pierwsza chyba swoja gruboscia mnie przytlacza

Edytowane przez kliwia
Czas edycji: 2011-10-03 o 10:31
Stary 2011-10-03, 10:29   #955
bzyczka1
Zakorzenienie

Cytat:
No ale te na wodzie mają mleko modyfikowane już w sobie to czyli też Tomuś dostawał mleczko Chyba że robiłaś te na mleko na wodzie to co innego

Mu Lilce nie dajemy kaszek ani kleików, tzn raz na kilka dni dostanie troszkę ale 2-3 łyżeczki i koniec jej chęci jedzenia
Mu zaraz zaczniemy robić ekspozycję na gluten bo to już ten czas. Kupiłam kaszkę manną i będę dodawać do owocków.

Nasz skarb
Stary 2011-10-03, 10:36   #956
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez baja_86 Pokaż wiadomość
Ja ma 3-latki i robimy teraz obserwacje wstępną, w styczniu- śródroczną i pod koniec II półrocza-końcową.
OMG co ty w tym planie tak piszesz- mój zwykle wychodzi na 8 stron, po dwie kartki w dodatku niepełne na tydzień, ja tam patrze zeby było na tydzień +- 9 albo 10 punktów, poza zabawami ruchowymi, bo je wypisuje do osobnej rubryki. Ale każda palcówka inaczej pisze plany, więc może u ciebie tyle stron to norma
No koleżanka miałam na 9 stron, a mi wyszło 12 (11 i troszkę), bo ja lubie mieć wszystko czytelnie przerwy, entery itp.

a co do obserwacji to tak jak mówiłam koleżanka napisała tylko ogólnie na jakim poziomie jest grupa i tyle a to ile ma być obserwacji to jest w prawie? może każde miasto, województwo, placówka robi po swojemu

Cytat:
agus - wszystkiego najlepszego z okazji urodzin
100 lat!

Cytat:
ho!

POZDRAWIAM OD RYBULKI!!
Niech zajrzy!

Wczoraj byliśmy w kinie z okazji naszej dzisiejszej 2-rocznicy ślubu na Johnny English
Ana*** jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-03, 10:36   #957
Gucia0987
Zakorzenienie

Cytat:
Czesc ... i pa wlasnie zmykam spac

p.s koncert byl booooski
super, że koncert się udał!

Cytat:
a ja wogole cieszyłam się że w poprzednim przedszkolu miałam sporo kursów... no tak.. sporo ale tu już jestem na 4 zapisana - jedno z diagnozy - 3 dni, jedno z pomocy psychologiczno pedagogicznej też 3 dni jedno muzyczno ruchowe 2 spotkania no i najdłuższe "wychowanie bez porazek gordona" 7 spotkań.. ehss... do tego jeszcze 2 wdn.. i to wszystko do listopada...
ale na szczęście nic nie płace więc jak wysyłają to ide zawsze cos się przyda
haha, ależ teraz będziesz wykursowana i wyszkolona! Na każdą stronę

Cytat:
Treść usunięta
BRAWO!!!!! Ja też nie wyrzucam. Daję cioci (sąsiadce) a ona roznosi po wsi. przynajmniej jeszcze ktoś w nich pochodzi

Cytat:
ale meilismy weekend
biedactwo! cieszę sie, że już lepiej. przytulam mocno!

Cytat:
Napisane przez gold-fish Pokaż wiadomość
Zebrałam się na odwagę wczoraj i umówiłam z mamą na spacer. Najpierw trochę pochodziłyśmy, pogadałyśmy o zwykłych sprawach, a potem usiadłysmy i jakoś się przełamałam i powiedziałam co czułam i co teraz czuję. Ciesze się że mnie wysłuchała, chociaż kilka razy mi przerwała. Ale powiedziałam chyyba wszystko co chciałam i tak jak chciałam. Może głupio to zabrzmi, ale jestem z siebie dumna. Mam nadzieję, że moje słowa gdzieś tam jej w sercu zostaną. Poczułam dużą ulgę, bo nosiłam te słowa w sobie przez pół roku, jak nie dłuzej
cieszę się, że porozmawiałyście! Jestem z Ciebie dumna! Mam nadzieje, że mama sobie wszystko przemyślała i zrozumiała.

Rybulka, też pozdrawiam!

Aguś, Kasiaher, spóźnione, ale szczere! Wszystkiego co najelpsze! Radości, uśmiechu i zabawy!

Witacie po aktywnym weekendzie. Zdecydowanie nie odpoczęłam, ale fajnie było

"Księżna: (...)ale oświadczam Ci, od dzisiaj w ogóle już nie boję się pająków!
Marion: Niemniej jednak tego zabiłaś
Księżna: Cóż, ktoś musiał zapłacić za te, które całe życie mnie straszyły"

Gucia0987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-03, 10:45   #958
ktosia86
Zakorzenienie

Cytat:
Ktosia
ps. ktosia, ale wsumie to mam dwie lyzki, wieksza i mniejsza z tych paczuszek hippa

a ja odkurzylam juz
pije teraz kawe i jem ciastko

Wypozyczylam sobie trzynasta opowiesc i romans z trupem w tle i jakos ta pierwsza chyba swoja gruboscia mnie przytlacza
Ja też mam dwie Tylko ta druga jest taka wielka, że sie Marceli do buzi nie zmieści
Trzynastą opowieść bardzo polecam! Szybko się czyta

Cytat:
No ale te na wodzie mają mleko modyfikowane już w sobie to czyli też Tomuś dostawał mleczko Chyba że robiłaś te na mleko na wodzie to co innego

Mu Lilce nie dajemy kaszek ani kleików, tzn raz na kilka dni dostanie troszkę ale 2-3 łyżeczki i koniec jej chęci jedzenia
Mu zaraz zaczniemy robić ekspozycję na gluten bo to już ten czas. Kupiłam kaszkę manną i będę dodawać do owocków.
My za miesiąc
Stary 2011-10-03, 10:50   #959
kliwia
Zakorzenienie

ktosia, tak duza jest, bo to dla starszaka. dla zuzki tez jeszcze za duza
no wiem ze w miare szybko sie czyta, ale taka gruuuba., i do tego w twardej okladce
Stary 2011-10-03, 11:24   #960
ktosia86
Zakorzenienie

Cytat:
ktosia, tak duza jest, bo to dla starszaka. dla zuzki tez jeszcze za duza
no wiem ze w miare szybko sie czyta, ale taka gruuuba., i do tego w twardej okladce
O tak, objętość ma konkretną

Biorę się za sprzątanie, dopóki Marcelinka gapi sie na rybki w akwarium i nie marudzi W ogóle, to codziennie powtarzam meżowi, że miał świetny pomysł z tym akwarium, bo dziecko ma tyle frajdy co mało kto

Edytowane przez ktosia86
Czas edycji: 2011-10-03 o 11:29
ktosia86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości